A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Szia Druszám!Kép

Örülök,h.minden rendben ment a dokinál.Kép
Remélem a jövő havi inszem is sikerülni fog.
És az a mondat amit írtál, nagyon megható.Ha egyszer rápillantasz a profilomra és a saját idézetemre, akkor meglátod miért érzem annyira magaménak.Kép(Ez a mondat egyébként egy pár hónapja pattant ki belőlem.)

Puszi:Pupy
Vendég

Kép
Kép
Kép
mátra

Sziasztok Lányok!

Leadtam végre a vázlattervet, most értem haza. Hatalmas teher hullott le most rólam, jó már legalább ennyin túlleni.
Visszaolvasok és jövök.

Bejelentkeztem a dokihoz, szerdán megyek 14.45-re.

dido

dido
dido

Sziasztok!

Köszi mindenkinek Szuzika nevében a dicséretet...Kép

Pupy!
Üdv a csapatban!

Nomi!
Nem tudom, hogy üdvözöltelek-e már, de ha nem, akkor szia!!! Szerintem az, aki nem próbálkozik a babásodással, el sem tudja képzelni, hogy milyen fájó pontja az embernek, hogy állandóan kérdezgetik, hogy "na, mi van már, nem lesz még baba"???? Ugyanezt éled majd át nemsokára, amikor a 39. hetet betöltöd a kisbabáddal, és akkor is mindenki szekálni fog, csak azzal, hogy "na, egyben vagy még?"Kép

Anikó!
Ennyit arról, hogy az ember megérzi a szervezetében történő változásokat! Örülök, hogy rendben vagy, drukkolok, hogy a progid is rendben legyen!!!

Kancellár!
Én is meglestem Buborékot!Kép Nagyon édes! A bizalom pedig megér annyit, hogy visszamenj a dokidhoz Pestre. Ja, és lehet, hogy csak beképzelem, de mintha én látnék valamit Buborék combja tövében...Kép Na, majd még néhány hét, és kiderül, jó-e a szemem...

Sysy, Adri!
Drukkok ezerrel!!!!!!

Duddukám!
Nagyon aranyos pocid van!!! És még mekkora lesz...Kép Remélem, jól vagytok! Ne dódozd agyon Magad! Találtam egy Neked való munkahelyi órarendet:
Kép

Évi77!
Nagyon jó, amit beraktál!!!KépKépKép Dóricica hogy van?

Brill!
Nagyon drukkolok hétfőre!!!

Pusszantás mindenkinek, és bocs, ha valaki kimaradt!!!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (31+4)

Kép
Kép
norwell

Pupy!!!
De hülye vagyok... most nézem, hogy már üdvözöltelek... KépKép Agyi kapacitásom mostanában egy teknősbékáéval vetekszik...Kép

Norwell+Kende baba

Kép
Kép
norwell

sziasztok.

dido hatalmas gratula.boldog 9 honapot kivanok.

Kép
monyoka

Sziasztok Csajok!

Norwell dehogy vagy hülye Kép semmi gond, mondjuk én is csodálkoztam.Kép
Na mivel megígértem Évinek,h. írok magamról pár sort, ezért ezt el is kezdem.Akit persze nem érdekel az nyugodtan görgessenKép mert nem tudom hány sor leszKép

Szóval álnevem Pupy, azonban az életben az Ancsa nevet használom.Kép (becse nevem Anikó, de ezt nem szeretem) 24 éves vagyok, vagyis idén leszek negyedszázadosKép Nekem ez elég nagy kor, legalábbis azért mert annyira felnőttem,h. tudom anyuka szeretnék lenni.Kép
A párommal (Lacinak hívják és 32 éves, a Lorealnal dolgozik és DjKép 2 éve költöztünk Nyíregyházáról Budapestre, úgy,h. senkit nem ismertünk.Kép
Volt egy lakásom,amit drága jó nagyikám hagyott rám, és ide jöttünk.Ez a 8.kerület nem túl nyugis részén volt, és sajnos elég gonosz etnikum volt a szomszédunk, akikkel nem volt túl jó a kapcsolatunk.Kép Tavaly szeptemberben azonban egy lakáskiállításon 20 perc alatt találtunk vevőt a lakásra, és sikerült elköltöznünk.KépKép, illetve másik lakást vennünk.(Egy kis hitel segítségével)Jelenleg a 3. kerületben lakunk.Kép
Én egy rendezvénytechnikai cégnél dolgozom irodavezetőként (az irodában 5-en vagyunkKép és csaj férfi nemű kollégáim vannak.KépElég nehéz velük sajnos, de szeretek itt dolgozni.
2004. júniusában műtöttek egy bal oldali 5 cm-es petefészek cisztával(laporoszkópiás műtét volt) Most van rajtam 4 pici öltés nyom, mert megkértem a dokimat,h. csináljon egy petevezető átjárhatósági vizsgálatot is.Életemben nem féltem még annyira, mint akkor.Azt hittem,h. esetleg a műtét miatt nem lehet babám majd.Sajnos rögeszmém,h. esetleg vmi baj van velem, de minden hónapban próbálom leküzdeni.Az orvos azt mondta,h. minden rendben.Azonban a rossz lakáskörülmények miatt valójában csak 2006. márciustól próbálkozunk, tehát ez a 2. hónapKép Azért is vártunk eddig,mert tablettát szedtem és azt novemberben hagytam abba, illetve letettem a dohányzásról is.Kép(már 10 hónapja nem dohányzom!)KépA ciklusom egyébként a gyógyszer után rögtön beált 28--29 napra,(bár a babanet ovulációszámolója szerint 30 napos.Múlt hónapban 5 napot késett.Már egy tesztet is vettem, de pont mielőtt meg akartam csinálni megjött.Kép Iszonyúan csalódott voltam.Az az egyik legnagyobb problémám,h. nagyon szeretném a babát, pedig tudom,h. a görcsös akarás nem tesz jót.Bár attól,h. nem beszélek esetleg róla, az érzés még bennem lesz.Kép
Tavaly nyáron volt az eljegyzésünk, és most gyúrúnk az esküvőre.Kép Reméljük mihamarabb összejön, bár elég nagy a család és egy nagy esküvő elég sokba kerül.
A párom elég sokáig nem akarta a baby-t, mindíg kifogásokat hozott fel. Nagyon rossz volt, de szerencsére az új lakással és környezettel megváltozott minden.A múlt hónapban azt mondta,h. örülne nagyon,ha pocakos lennék.KépHát még én!!Kép
Szóvll nagyvonalakban ennyi Rólam, ne haragudjatok ha hosszúra sikerült.Rettenetesen örülök,h. befogadtatok, és,h. vannak nők akik hasonló érzésekkel élnek mint én. MIndenkinek gratulálok, akinek babája született, annak akinek nő a pocija, annak aki zebrácskát kapott.És kívánom mindazoknak (köztük magamnak isKépakik még várnak,h. az a kis zebra minél hamarabb eljöjjön.És kitartás Csajok,mert ennyi jó emberrel csak jó történhet.
Ja és van még elragadóan tündéri perzsa kandúrom, akit imádok!!

Kép

BOCSÁNAT,H. HOSSZÚRA SIKERÜLTEM!!

Puszi!PupyKép
Vendég

Nomi!
Én is igy szerettem volna megfogalmazni ahogy Norwell!
De én neked csak a saját példámat tudom mondani!
Nekem a kisfiam első probálkozásra összejött,a barátnőm (akinek most volt a lombik egy időben a Brillével)nekik akkor sajnos nem!Kivántam és szerettem volna ha nekik is lesz minél hamarabb gyerekük de átérezni hogy a hosszu évek alatt mit érzett csak most tudom igazán!Akkor nem tűnt annyira fájdalmasnak és komolynak ez az egész dolog!Mert nekem semmit nem kellett tennem azért a csodáért amiért most bármit megadnék hogy ujra átélhessem!Õ hat éven át kapta a "szebbnél szebb" kérdéseket
amit most már minden porcikámmal átérzek!Ezzel csak azt szerettem volna mondani,hogy az emberek tapintatlansága a tudtlanságukbol és a tapasztalatlanságukbol ered!Akit csak a fuvallata fuj meg ennek az egésznek az veled fog érezni!Azért vagyunk itt mindannyian,és számithatunk egymásra mindenben!

Norwell!
Én is örülök,hogy minden rendben volt az orvosnál!Eszem a joghurtot ezerrel!
A munkahelyi orarend nagyon jo!
Mindig jokat nevetek amikor irsz magadrol!
Aranyos hasonlatok!

Monyoka!
Mi van veled?

Pupy!
Te is Aniko?!
De örülök!Nagyon jo a profilod!
És az idézeted tökéletes!
Még azt szerettem volna neked mondani hogy lehet hogy a hasad a tüszőéréstől fájt és a táblázat nem jo időpontot hozott ki neked a tüszőrepedésre!Lehet,hogy máskor van!

Dido!
Örülök hogy leadtad a vázlatod!Legalább már tul vagy rajta!Hogy vagy?

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!Kép

Most már egy kicsit jobban vagyok de egész nap fájdogál a derekam és a hasam,valószínűleg ezek jóslófájások,de időnként már nagyon erősek.Kép

Ne haragdjatok de most többet nem tudok írni,megyek pihenni,ha valami van jelentkezek.

Adriana,Eszter szorítok Nektek!Kép

Puszi mindenkinek!Kép

Sysy
39+3
sysy77

Minden elszállt GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Pupy!

Kép

Köszönjük a történeted. Remélem hamarosan beköltözik a baba. A táblához nézd meg az adatokat és benne leszel, ha elküldöd Kép

Anikó!
Drága csoda jó hírek. Lesz ott zebra nem sokára.

Didó!
Csak lassan! Ne stresszelj a suli miatt. Nagyon ügyes vagy.

Kendemamai!
Nagyon szép a kocsi. Biztos a kislegénynek is tetszeni fog.

Duddu!
Anyuka, csodás poci Kép Milyen jó is lesz majd látni, hogy egyre nagyobb lesz. Kép

Nomi!
Szerintem néha nem árt, ha kimondod amit gondolsz. Megkönyebbülsz. Én apám feleségét osztottam ki pénteken. Nem fogja rövid időn belül megkérdezni. Kép

Eszter, Adri mi a helyzet?

Brill?

Bocsánat, aki kimaradt.

Iszonyú fáradt vagyok és most, hogy újra kellett írni az üzit már alszom is Kép
Jó pihenést mindenkinek, és bedőlök az üres ágyamba és szokásomtól eltérően még aznap elalszom, amikor felkeltem. Kép

Puszi

Kép
mátra

Draga jo lanyok! Annyira jo, hogy probaltok vigasztalni, mar fel centit nott az onbizalmam, es a sok hiszterikus venasszonyt mind maglyara kuldenem...ugy mint Ally Mcbill szokta, kepzeletben.

Pupy, Zsuka, Aniko24, Norwell - kosz a batoritast, tudom, hogy nem vagyok egyedul ezzel a gonddal, es igy egyutt talan egy kicsit konnyebbKép csak az keserit, hogy a baratnoim kozul en vagyok az "utolso", pedig szinte en vagyok a legoregebbKép
De meg megmutatom en mindenkinek! Kép)
Pupy! Gratulalok, hogy volt erod elhagyni a cigit, en is erosen hajtok ra, de a kisordog nem alszik, hetente 3-4 cigit csak elszivok, de remelem hamarosan egyaltalan nem fogom kivanniKép A teszttel mar megjartam en is decemberben, mar annyira kezdtem belelovallni magam, hogy terhes vagyok...aztan meg a negativ teszt utan egy nappal meg is jott...hat en bizony el is bogtem magam. De nem szabad feladni! Most mar tudom, hogy sok turelem kell, kell egy tars aki tamogat, barmi is tortenne, es talan egy kis szerencse isKép
Ami meg a termekenysegi szabadsagot illeti, tenyleg bevezethetnekKép foleg a stresszes munkahelyeken...talan javasoljam a fonoknek? vajon hogy mondjak olaszul a termekenysegnek?

Szep almokat Nektek, minden pici pocaklakonak es mamajanak egy nagy puszi, a varakozoknak pedig kitartas! Minden nappal kozelebb leszunk a mi almunk megvalosulasahoz, nem igaz?

Nomi

Nomibogar
Kép
nomibogar

Matra! Most latom, hogy te is irtal nekem, koszi a biztatast, valoban egyszer az en cernam is el fog fogyni, pedig turelmes ember vagyok, addig is nyelem a gombocokatKép En is irok majd adatokat, hogy rajta lehessek a tablanKép Puszi neked is!
Mindenkinek jo ejszakat!

Ma szedtem az erdoben egy csokor tavaszi viragot, mindenkinek kuldok egy kis illatot belole, hogy edesebb legyen almotokKép

Nomibogar
Kép
nomibogar

Drága Nomi!
Tényleg kitartás, és akkor minden sokkal jobb lesz.Köszönöm az illatot, megkaptamKépReméljük,h. hamarosan ránk mosolyog a szerencseKépA cigiről pedig azért szoktam le,mert úgy gondoltam (én ilyen nagy magamba beszélő művész vagyok ám) hogy addig úgysem leszek terhes amíg cigizek.Illetve a párom nem dohányzott (csak mellettem pár szálat) és ő is segített így.Sok sikert a leszokáshoz, hidd el idővel ez is meglesz!Kép

Mátra!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm,h. felraksz engem is.KépAz adataim:Név: Pupy; Kor: 24; Szülinap: november 10., Lakhely: Budapest; Babagyártás: 2006.03.; Ciklushossz: 28-30 nap; Ciklusnap: 18 cn;
Köszönöm előre is!Kép

Anikó!Kép
Örülök,h. tetszik a profilom, igen ez a mondat akkor pattant ki belőlem,mikor rájöttem,h. babát szeretnék, de úgy igazán.Azt mondod esetleg a hőmérőzésem és táblázat csalhat?Kép De azért folytassam? Minden esetre most gyorsan összebújok a párommal, ha még nem aludt elKép

Sok puszi Mindenkinek és pocakos álmokat!Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, mert Apa ma végre szabadnapos...Kép
Voltunk de. UH-on. Minden rendben a pocaklakóval! Mérete szerint 7-8 hetesre becsüli Szmatona doki (bár a fogantatás pontos időpontját tudjuk, de mivel a stimu csúszott, ezért nálam megdőlt a hivatalos számítás)

Kép

Ja igen, a család másik új büszkesége:

Kép

Holnap visszaolvasok, ma Apa "van"KépKépKép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Didó!
NAGYON-NAGYON!!!!! A többit majd akkor, ha már jónak látod!!!! De Tényleg NAgyon!KépKépKépKépKép

És most önző módon...

Most jöttem dokimtól.
Állás: CI:2111, ami azt jelenti, hogy a múlt heti riasztás tényleges volt, mert megrövidültem, egy ujjnyinál tartunk (tehát már csak kilencet kell majd kibírni!Kép), és érezte a magzatburkot is.
Csemete fejméretét igen nehéz volt megmérni, mert annyira lenn van már. Részéről már mehet a menet, a hátizsák is rajta! Kép
Méretei BPD: 95mm, HC:347mm, AC:357mm, FL:78mm, becsült súly: 3800gr +/-10%
Rákérdeztem a méhszáj tágítására, hogy az kötelező vagy választható projekt-e, de szerencsére azt mondta a jó ember, hogy ő nem gyakorolja ezt a fajta "segítséget", így ettől nem kell tartanom. EDA tallonban, de bízom benne, most nem kell majd. Az aranyam meg.... hát ez van.

Lányok! Kinek mekkora volt a combcsont mérete a 38. héten? Csak mert drága doktorom rendre ámul-bámul a méreteinkne!

Adri! Sysy!
Hajrá előre! A sorrend nem számít, és akár még Monyónak is igaza lehet, hogy egyszerre megyünk bulizni! Kép

Valami halványka tevékenység most is van odalenn,
de lehet, hogy csak a vizsgálat miatt. Csak azért rimánkodtam hazafelé, hogy ne a tömegközin kezdjek el magzatvízben úszni, vagy ha mégis, akkor léegalább a Keleti megállójánál, hogy ne kelljen sokat túrázni. De simán hazaértem!Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Anikó!!CUKI a cicus!!Kép
Lányok!!Ma eggyeztettem az időpontot szerdára!!Kép
9-re kell mennem!!Szoritsatok,hogy minden rendben legyen!!
Angie!!Hol vagy???Kép

Kép
bea27

Jó reggelt!

Nomi!
Kikérem magamnak, minden 28 fölötti nevében, hogy öregezed magad. Akkor mi ?! Kép Kép Kép Kép Kép Nem lesz ott semmi baj, jön a baba ne félj. Teszlek a táblába,ha küldöd az adatokat.

Pupy!
Téged is.

Brill!
Mindkét új szerzemény csodás, de én mégis az elsőben gyönyörködtem. Kép Vigyázz magadra.

Eszter!
Akkor megúsztad Kép Egyszer olvastam valahol, hogya kismamának a metrón kezdett el folydogálni a magzatvize. Mire a férje odaért már a megállóban kiszállt ugyan és szép tócsa lett körülötte, de senki nem ment oda és kérdezte meg kell-e segítség.

Zsúka!
Drága elküldenéd e-mail-ben a linket, amit mondtál? Sehol sem találom. Kép És még azt sem mondhatom, hogy a terhes agyam Kép

Megyek, rabota, rabota, rabota. Délután leírom a laptop paramétereit, mert többen mondtátok, tudtok segíteni.

Szép napot mindenkienk Kép
Kép
mátra

Szép jó reggelt! Kép

Brill!

Egyszerűen imádom az ilyen képeket, de csatlakozom Mátrához az első a leggyönyörűbb. Vigyázz magadra!Kép

Mátra!

Hihetetlen, hogy mennyi energia van Benned, valamikor azért alszol is ugye?Kép
Én meg attól félek, hogy ha pocakos leszek, hogy fogom kielégíteni a 9-10 órás alvásigényemet, de azthiszem sehogy. Kép
E-mail megy!

Pupy!

Hát ez a cica.................Kép Mondjuk nekem lehet bármilyen ronda cicát mutatni akkor is csak CICA csupa nagybetűvel. Tegnap este annyit nevettem a cicákon, a következő volt a sztori. Már sötét volt, amikor leültem a terasz ajtóhoz és felkapcsoltam a kinti világítást, persze a fényre jöttek a cserebogarak, a macskák meg 1-1,5 méteres magasságra ugráltak, hogy elkapják őket. Nagyon muris volt.Kép

Ironram!

Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál.Kép

Bea!

A szorítás megy!Kép
zsúka

Norwell!
Kicsi félreértés, bár bevallom én sem írhattam tisztán, nem bp-i dokihoz megyek vissza, itt Győrben jártam régebben másik dokihoz, ott voltam vissza tegnap, nagyon kedves rendes aranyos volt, emlékezett is rám, mindig jól el tudtunk dumálni a kosárlabdáról Kép Minden eddigi leletet szépen elmagyarázott. Azt hiszem ezt meg kellett lépnem.
A lába köze miatt most felcsigáztál, mert az uh-n láttuk felülről is, mert annyit forgolódott, de nem láttunk semmit, majd holnap behozom a dvd-t és kikockázom asszem Kép

Mátra!
Hangulatos ez a teás kép. A táblába nagyon belejöttél.

Bea!
Az első üzidből számomra nem derült ki világosan mi a helyzet, de a táblából már igen, úgyhogy az elmaradt gratuláció jár neked is! Jó pocakosodást!

Brill!
Mindkét új családtag nagyon szuper! Örülök, hogy mindne rendben, vigyázz magatokra.

Mindenkinek szép napot!

kancellárka

Sziasztok! Pusszantás mindenkinek!
Annyira örültem, de szerintem kár volt. Nekifogtam ebbe a hónapban hőmérőzni. Gyönyörűen felemelkedett,hirtelen leesett (három napig), után ahogy kell szépen felment majdnem 37-re,teljesen megörültem, hurrá minden rendben, nem kell orvoshoz menni. Erre föl ma reggel visszaesett 36,2-re. Nincs meg az a szép egyenletes vonalkám! Nagyon szomorú vagyok! Szerinetek van még esélyem? Butácska kérdés, de ha nincs babóca, akkor is egy pár napig fennt kellene maradni a hőmérségletnek egészen a mensziig nem? Segítsetek kérlek benneteket egy pár jó tippel, vagy tanáccsal, mert így nem tudok dolgozni! Kép Ezen jár az agyhelyem reggel óta!
Puszi!
Nyusz
nyuszifülû

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de tegnap bizony elaludtam, így mára maradt a visszaolvasás és írás.

Továbbra is köszön a sok eggyüttérzést, és nagyon remélem, hogy holpanp a doki is meg tudja erősíteni a dolgot, és nem lesz semmi baj.

Brill!
Pocaklakótok nagyon édes, és egyszerűen tökéletesKép, és azért a kocsi sem semmiKép

Dudu!
Nagyon csini kismami vagy, én is ilyen szeretnék lenni, de sajnos nekem alapból ekkora a pocimKépKép
Még most én nem látom, hogy ketten fociznak odabent, de ami késik nem múlikKép
Örülök, hogy jól telt a házzasági évfordulótokKép

Sysy!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen és akkor amikor eljött az idejeKép

Bea!
Nem találom a szüléskalkulátort, de a mensim alapján ma 5+2 vagyok.
Tüneteim vannak, de én majdnem minden hónapban éreztem különféle tüneteket. Ami talán eddig nem volt és most van az a háyingerbe hajló émelygés, de szerencsére rókakoma nélkül, a zsigerekből jövő iszonyú erős éhesség, pisipisipisipisi már több, mint egy hete, fáradtság és aluszékonyság szintúgy vagy egy-két hete. De utóbbi kettő éppen mástól is lehet. Érdekes, hogy mellfeszülésem elhanyagolható, szinet csak reggel érzem, viszont tegnap az egész napos túrámon úgy kihevültem, hogy egész este rossz volt tükörbe nézni olyan vörös volt az arcom és égett.
Hát csupán ennyiKép
És Te hogy érzed magad, neked milyen tüneteid vannak?

Syry, Junkó, Korek!
Veletek mi újság?!?! Már olyan régen írtatok magatokról.

Éva!
Örülök, hogy hasznos volt a szülésfelkészítőKép
Tőled mikor kapunk pocis képetKép?!?!?

Évi!
Biztos minden rendben volt Dórikával tegnap a dokinálKép
Nagyon jól szórakoztam a kis irományon a 3 lurkórólKép

Niki!
Fontos a bizalom, majd kíváncsi leszek a tapasztalatodra, milyen Győrből feljárni Pestre dokihoz, mert ez nekem is nagy dilemmám, hogy mi legyen ha a szülésig el költözünk?!?!

Nomi!
Drukkolok, hogy Ti is kapjatok ilyen szép ajándékot a házzasági évfordulótokraKép!!!
Sajnálom, ogy titeket is fárasztanak ezzel a kérdéssel. Szerintem ne foglalkozz vele, mert jobbat úgysem tehet az ember, és vígasztaljon, hogy ezt mindenki átéli, akinek nem sikerül elsőre a baba.

Zsúka!
Drukkolok péntekre a dokihoz, hogy minden rendben legyenKép!!! A 24. napon szerintem mindent meg fognak tudni nézni.

Juca!
Csak így tovább a róka család elleni küzdelemben.
Egyébként az átküldésed részben sikerült, de szerencsére csak a szelük ért elKép

Mátra!
Nagyon tetszett amit felraktál, hogy mit tanultunk a szülőktőlKép, és milyen igazKép!!!

Bogi!
Nagyon izi, hogy rózsaszín vagy kék cipőcskéket kell-e majd vennetekKép
Nem tudom, hogy jól emlékszem-e, hogy Te írtad, hogy Te is barnáztál az elején. Meddig tartott és mit mondott rá a doki?

Adri!
Szerda, már mindjárt itt vanKép, olyan izgalmasKép

Anikó!
A 11 mm az nagyon szépKép drukkolok, hogy ne legyen szükség a jövő hónapban az inszemreKép!!!! volt már ilyenre példa itt a topikbanKép
Köszi, jól vagyok, de igazán csak holnap este leszek jól, legalábbis nagyon remélemKép.

Pupy!
Gratulálok, hogy abbahagytad a cigit és csak így továbbKép!!!!
Úgy látom, hogy még nagyon az elején vagytok, hidd el nincs semmi baj veled, főleg hogy a doki is ezt mondja, és nem sokár bekopogtat hozzátok is a gólyaKép.

Eszter!
Már tényleg nem sok van nálatok sem hátraKép. Kívánom, hogy minden úgy történjen, ahogy szeretnédKép!!!!

dido

dido
dido

Niki!

Bizony én is félreértettelek, úgyhogy törölve a kérdésemKép

dido

dido
dido

Dudu, Niki, Brill!

Csodásak a képek. Továbbra is növögessetek csak. Kép

Nyuszi!

Hányadik napon vagy?

j.
Vendég

Junko! A 23-ik napomon vagyok. Középidőm 21-22-én volt kb, akkor ment le hőm hirtelen, és fájt a hasam is. Ált. 34-35 naposak a ciklusok, nehéz kiszámítani, volt már 28-ra is (egyszer), és 45-re is! Kép Nem lehet ezen kiigazodni!
Puszi!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyusz
nyuszifülû

szisztok.

koszi kerdesed Angi jol vagyok,a korulmenyekhez kepest.itt vagyok veletek ,csak olvaso uzenmodra alltam at.

Megtalatam a specialista dokit,egy van belole itt amin nagyon meglepodtem,gondoltam legalabb vannak egy paran,hisz a meddoseg sok parnal elofordul.
Sajnos a vizsgalatok leallatak,mi miatt vegtelenul szomoru vagyok.Megkerdeztem a dokitol hogy mi miutan kovetkezik,es nem tul jo hireket kaptam.elso korben van a hormonvizsga a spermacuccal.Mivel a ferjem nem hajlando elmenni vizsgalatra igy nekem sem lesz meg a hormoncucc.
hat igy allunk.sehogy.es ez igy is marad.
most tovabbra is homerozom,meg megprobalok egy lh tesztet beszerezni es varom a joszerencset.
most gombatlanitok,ugyhogy meg sex sincs de pe is messze meg.

szurkolok nagyon Adrinak,Sysynek,Eszternek na es persze mindenkinek akinek kell.

bocsi hogy hosszu lettem.

Kép
monyoka

Sziasztok!
Ma megint egy csodalatos reggel, felturbozza az eletkedvemet ez a tavaszi levego!
Matra!
Kuldom akkor az adatokat: kor:27, szulinap: januar 12., lakhely: Bethlen, babagyartas kezdete: 2005 szept., ciklushossz: 28-29, 8. cn. Koszi!

Dido!
Drukkolok nagyon, hogy holnap egy szep keppel erkezz haza a doki bacsitolKép

Mindenkinek egy nagyon szep napot, kesobb meg beugrom!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Monyóka!

Egyáltaán nem voltál hosszú. A férjed miért nem kar elmenni a dokihoz? És a te vizsgálatodat miért nem lehet elvégezni az övé nélkül?
Azért nagyon drukkolok, hogy meg tudjátok ezt beszélni a férjeddel, és jól alakuljanak a dolgaitok!!!
A gombához sok sikert, sajnos van benne nem is kis tapasztalatom.

dido

dido
dido

Dido a ferjem egy iszonyu buszke ember)ilyennel eddig meg nem talakoztam)azt mondta szamara ez nagyon megalazo lenne,s kulomben is benne nem lehet hiba(ezt o mondta)
a sepecialista doki a korhazban van,ott ez a protokol.egyszerre kezdik el a not es a ferfit vizsgalni.
most varok,hatha igy is teherbe esem.

Kép
monyoka

ja meg hogy kiegeszitsem a dolgot.a csutortoki melluh-mat lemondta a doki.jelentkezzek egy honap mulva.szep.

Kép
monyoka

Anikó!

Ez szupi lenne, hogy találkozunk:-) A fagyira már most nyalogatom a szájam szélit;-P

Nomi!

Nálunk a bevált válasz az volt, hogy rajta vagyunk az ügyön, a többi a gondviselésen múlik, de ha nem tud segíteni, legalább ne kérdezgessen, majd ha itt lesz az idő, mindent megtud. Ezek után nem zaklattak minket ilyen hülyeségekkel.

Lányok!

Ma találkozok a szülésznénivel, és megmutatom neki a lábaimat, mert most már komolyan ijesztő méreteket öltenek. Remélem rendi lesz a telefonban az volt.

Pusz: Juca

tjuca

Szép jo reggelt mindenkinek!Kép

Brill!
Nagyon édes a kisbabád már most!
És gratulálok az uj autohoz is!
Nagyon szép!Kép

Dido!
Minden rendben lesz szerdán!
Nem lehet másképp!
Szoritok!Kép

Monyoka!
Sajnálom,hogy a férjed nem akar egyenlőre belemenni a vizsgálatba!
Mond meg neki hogy te szeretnél papirt arrol hogy neki milyen brutál gyönyörű sperma képe van!
Szeretném felajánlani neked ha elfogadod,hogy én rendelek magamnak LH tesztet az interneten és elküldöm neked csomagban!Amit én rendeltem az nagyon jo!Rendelek két dobozzal és akkor lesz 10db-od!

Angie!
Mi van veled?
Junko!
És veled?
Nem irsz magadrol!Kép

Pupy!
Gyönyörű a cicagyereketek!Kép

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Monyó!

Már írtam, hogy ez nem fair a férjedtől, de ez a kijelentése végtelenül felháborító, hogy benne nem lehet hiba, feltételezve azt, hogy benned van. Erre inkább most nem reagálok, mert olyat írnék, hogy magam is megbánom.

MonyóPapa!

Ha egy kicsit is szereted a párodat, akihez egy életre társul szegődtél, akkor most gondolkodj el egy kicsit, mit vállaltál az esküvőn. Holtomiglan, holtáiglan mellette jóban rosszban. A spermavizsgálat pusztán egyetlen kellemetlen vizsgálat, amivel jobban látnátok. Hol van ez attól, hogy odaadod a fél vesédet, vagy ápolod, amikor magatehetetlen? Pedig sajnos ezek is előfordulhatnak fiatalon is. Ja és csupán annyit várj el, amennyit adsz.
Ezt Monyó nem neked írtam, ha gondolod tolmácsold a címzettnek!

Juca

Most lehet hogy kipontozódtam a fórumból, de legalább könnyebb a lelkem.

tjuca

Nyuszi.

Ennek függvényében simán lehet most péd. Nagyon nagy ez a leesés, nem tudom mással magyarázni.

Drága Monyó!
Kitartás, és mérd csak a hődet, mert legalább kiismered a tested. És mostanában tök jó görbéid vannak. Hátha nem is kell majd az a vizsgálat.

Kedves Dido!
Nincs semmi. Május 12-én HSG.

j.
Vendég

aniko koszonom szepen,igazan rendes vagy,de nem fogadom el.Kaptam itt mar segitseget a forumon ezzel kapcsolatban es azt sem tudtam kellokeppen megkoszonni.aszthiszem mr nalunk is lehet kapni.elintezem.
nagyon szepen koszonom a felajnlast.

juc,az igazsag az hogy elbogtem magam a soraidom.teljesen igazad van,csak tudod h ilyet mondok neki,joban rosszban,akkor mindig az jon hogy -tudtad hogy ilyen vagyok.erre nincs mit mondanom,mert mikor hozzamentem mar akkor tudtam hogy egyaltalan nem konnyu eset.mar az anyja is azt mondt gondoljam at jol hogy hozzmegyek-e,mert nagyon bonyolult ember.Dontottem,viseljem a kovetkezmenyeket.
egyik este olyanokat mondott,amivel az egesz eletkedvemet elvette.pl-elobb fogadok orokbe gyereket,minthogy engem vizsgaljnak.ezek utan befogtam a szam es beletorodtem a dolgokba.

junko koszi.en is ebben bizom,hogy jo a gobem,es ha az lh teszt alatamasza hogy van pe-m akkor azert van remeny.

ja kebzeljetek mi van.tudjatok a szomszed kissracnak meghalt apukaja,nagyija neveli.panaszkodott nekem hogy nincs aki foglalkozzon vele,o nem mindig er ra.gomndoltam beprobalkozok en,elsore elhajtott,nem tul bratkozo,de nem adom fel.megprobalok kozel kerulni hozza.ma beszel az oreglannyal a parom,hogy vigyazhaznek-e ra neha.
most gyengebb idegzetuek ne olvassak.
parom zt mondta hogy eljem ki rajta anyai osztoneimet.

Kép
monyoka

Dido!!Babaszoba.hu,azon belül pedig bal oldalon jelöld ki a kalkulátort!!Ird be az adadtaidat....és kész!!KépMég mindig köszönöm a gratulációt!!Kép
Holnap már sokkal okosabb leszek!!Remélem minden a legnagyobb rendben!!Azért ma hajnalban csináltam még egy tesztet,de még HÁLA ISTENNEK ezen is ott virit a két csik!!KépElvigyem holnap a Dokinak?Mert már láttam olyat a nőgyógyászaton,hogy azzal álltak sorban!!

Kép
bea27

Monyoka, draga!
Nem vagyok gyenge idegzetu...de ez nekem is sok(k).
Nem is tudom mit mondjak, de nalatok tenyleg ugy nez ki, hogy csak az isteni gondviselesben remenykedhetsz...En minden esetre szoritok neked! Hatha megiscsak a termeszet gyozKép

Tipp es kerdes nektek, lanyok: nemreg olvastam tobb helyen is, hogy az almaecetes kura segithet a teherbeesesen. El is kezdtem szorgalmasan kevergetni a teamba...eddig csak az etvagyam jott meg tole (nem is banom, mert ramfer par kilo). Probalta mar valaki ezt a kurat? Ha nem mas, tavaszi meregtelenitesnek is bejohet...ha nem hasznal, nem is art alapon...

Na, pusszancs mindenkinek!

Nomi

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok Lányok!

Most egy szabad percem sincs olvasgatni, de majd jövök. Adri és Sysy érdekelt, de látom, hogy még mindig egyben.

Nomibogár!
Már régebben írtam neked, hogy földik vagyunk, de szerintem elkerülte a figyelmedet. Én is Erdélyből vagyok. Majd írok még, ne aggódj, lesz babátok! A hőgörbére ne támaszkodj 100%-ban, és ne keserítsen el, ha az első hónapban nem lesz jó. Sok minden befolyásolja az alakulását, majd írok bővebben.

Didó!
Nem bírom ki, hogy ne írjak még egy gratulát!!!! Hihetetlen, hogy 1 alkalomból összejött. Ezt nevezik csodának, Isten áldásának. Adj Neki hálát ezért!

Bea!
Nem működik a freemail (gondolom karbantartás). Majd nézem.

Puszi mindenkinek, később remélem tudom még jönni.
Vendég

Nomi!

Én próbáltam, és mint a mellékelt ábra is mutatja, nekem az sem jött be. Kép.
De ártani nem hiszem, hiogy árt.

j
Vendég

Sziasztok!

Dudu!
Nagyon szép kismami vagy!Kép

Niki!
Örülök, hogy a régiúj doki odafigyel Rátok!Kép
Takonykór remélem, már múlóban!Kép Nekem az allergiám tombol...

Zsúka!
Péntekre drukk!Kép

Bogica!
Kisfiú v kislány??? Várunk a hírrel!Kép A rengeteg teendőhöz kitartást! Menni fog...Kép

Sysy, Eszter, Adri!
Ez már nagyon-nagyon a vége!!!KépKépKép Szorítok Nektek!

Aniko!
Nagyon örülök az UH eredményednek! Látod, műkszik a joghurt!Kép Remélem, még nem írod le a hónapot...Kép

Pupy!
Köszi a bemutatkozást, így jobban megismerhettünk!Kép Továbbra is azt tudom mondani, hogy gyors babásodást kívánok!Kép

Mátra!
Laptophoz remélem kapsz segítséget!Kép És megjutalmazod végre Magad!Kép
Kérlek szépen, ha időd engedi, javítsd ki a táblában a 9 hetet 8-ra.Kép Jövő héten kell mennem a nőgyógyászomhoz terhesgondozásra (húú, de jó leírniKép), ha változik a méret alapján baba kora, akkor ismét zargatlak majd a témával...Kép

Monyóka!
Nagyon szomorúan olvastam, amit írtál.Kép Pedig kezdett olyan szépen alakulni minden... Csak kívánni tudom, hogy változzon a helyzet!

Dido!
Holnapra ezer meg ezer drukk!!!Kép

Köszönjük a fotók dícséretét!!!KépKépKép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Dido!
Itt van egy oldal, ahol ki tudod számolni a szülés időpontját. Ha tudsz angolul, sok jó tanács is van a magzat fejlődéséről hétről hétre. Eszerint dec.27-én fogsz szülni.
http://www.babycenter.com/calculators/duedate/?_requestid=847
Vendég

Monyóka!
Sajnálom! Bízom benne, hogy a férjed megpuhul, és hogy nálatok is beüti a csoda a fejét, csakúgy mint Didóéknál. Ha elküldöd az email címemre a postázási címedet, elküldök neked két LH tesztet. Én úgy döntöttem, hogy most egy darabig nem méricskélek semmit, ezért nincs már rá szükségem. Hátha neked segít.
Vendég

Kép
Kép
Kép
mátra

Brill, a követező táblában már úgy lesz, bocsánat. Az eleje ennek is ronda lett. Kép

Rohanok tovább. Jövök délután.
Puszika
mátra

Angie34!
Sziok! Nem kerulte el a figyelmem, emlekszem a megszolitasra, csak visszaolvasasnal nem talaltalakKép Pontosabban honnan Erdelybol? En Nagybanyan szulettem, most Bethlenben elek (Beszterce mellett). Varom, hogy irj!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Monyó!
Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok nálatokKép. Az a baj, hogy én is csak azt tudnám írni amit Juca már megtett helyettem is.

Anikó, Brill!
KösziKép

Junkó!
Akkor május 12-re mennek a drukkokKép!!!!!!!!!

Bea!
Most már megtaláltam kösziKép, ott is azt írja, hogy az 5 hétben vagyok.
Ha gondolod vidd el, de szerintem ennélkül is el fogja hinniKép, főleg ha megnéz UH-on.
Drukkolok neked a holapi doki ltogatáshozKép!!!!!!

Nomi!
Én még nem hallottam erről, úgyhogy nem tudok segíteni.

Angie!
Nálad mi újság. mi volt a dokinál tegnap?!?!?
Köszi mégegyszerKép, és szerintem is az, és remélem, hogy most ezúttal velünk is marad.
Köszi, hogy megnézted nekem, mert sajna én nem tudok angolulKép. A babaszobás is ezt adta, ki de az a könyv ami van nekem az dec. 25-öt ír. Majd kiderül, csak eljussunk odáig.

dido

dido
dido

Monyóka!

Az idő neked dolgozik. Előbb-utóbb a természet elrendezi a dolgot, csak türelem. Tudom, hogy könnyű mondani, dehát ez van......
Írok egy szörnyű dolgot. Olvastam egy cikket, ami arról szólt, hogy nőket erőszakoltak meg, nem hagyták őket védekezni, mert az volt a cél, hogy gyerek legyen, és így lettek terhessek a nők. Tehát ez arra bizonyíték, hogy nem kell, hogy orgazmusa legyen a nőnek és az se, hogy mindkét fél akarja a babát. Hát elég érdekes nem?

Dido!

Mégegyszer mondom, hogy nagyon nagyon örülök a pocaklakódnak.

Bea!

Nagyon aranyos voltál mikor írtad, hogy csináltál még egy tesztet.Kép

Brill!

KösziKép

Anikó!

Hajrá azzal a joghurttal!Kép

Pusszancs
zsúka

Matra!
Koszonom, hogy en is rakerultem a tablara! Most mar tenyleg ugy erzem, hogy en is ide tartozom!

Angie!
Mar januar ota homerozom, eleg sikeres gorbeim lettek, emiatt nem aggodomKép A dokim azt mondta, hogy juniusig meg probalkozzunk "szabadon", ha addig nem jon ossze semmi, akkor elkezdjuk a kivizsgalasokat...lassan ketyeg az ora es lejar a terminusKép Nagyon profi dokim van, te tudod, hogy itt errefele ez eleg nagy ritkasagKépSzerencsere a tesom is szakmabeli (lesz...most 5. eves orvosi egyetemen), ha minden kotel szakad be tud ajanlani valami jo dokinal Vasarhelyen.

Dido, Bea!
Holnap mentek a dokihoz, ugye? szoritok!

Akartok kepet a kutyammal? keresek egy jot, aztan majd kuldok!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Lanyok!
A profilomban most mar rolunk is van kep, igy hat ti is "megismerhettek" minket a parommal, Tibivel.
Nem lagzis kep, csak egy "sima" egyutt-kepKép Nezegettem a profilokat, mindannyian nagyon aranyosak vagytok! Parostol!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok!

Monyóka, drága!
Nem szeretnélek megbántani sem Téged, sem a párodat. DE: ha babát akarTOK, TI KETTEN,KÖZÖSEN, akkor abba beletartozik az is, hogy ha véletlenül apával van valami probléma, akkor Õ IS megteszi a 100%-ot, sőt, még többet is, ha másért nem, hát azért, mert a problémát előbb meg kell találni, hogy aztán lehessen tenni ellene. Ez valóban olyan dolog, amit Juca is írt: jóban-rosszban, akármilyen áron az övé vagy, és fordítva, és ha ne adj' Isten 50 év múlva neki kell ápolnia Téged, esetleg Neked őt, akkor is azt mondja majd, hogy "édesanyám, nem ilyen lovat akartam"????
A másik: naggggyon büszke és öntudatos embernek tartja magát. Nem lenne szívesebben büszke a SAJÁT gyerekére, aki a véréből fogant, mint egy másikéra, aki csupán azért van, mert egy pitiáner vizsgálatot nem volt hajlandó elvégeztetni??? Hol van ehhez az, hogy Te kilenc hónapig a tested minden porcikáját feláldozod a gyermeketekért, akár az életveszélyt és bármit vállalva, hogy megszüld, és akkor ő egyszerűen kijelenti, hogy nem hajlandó... Ne haragudj, de nagyon kiakadtam...
Szerintem ez már nem büszkeség, hanem önző és buta dolog a részéről, hogy kerek-perec kijelenti, hogy NEM és kész. Pedig már úgy örültem, mikor írtad, hogy végre találtál egy dokit, aki hajlandó normálisan Hozzád állni...
Mondjuk azt nem értem, hogy miért kell egyszerre megcsinálni a kettőtök vizsgálatait, és ha a párod kapna egy kis haladékot, megpróbálhatnád rábeszélni is, míg a Te kivizsgálásod folyik. Mert ha tényleg kiderül, hogy Te rendben vagy, akkor nincs más hátra, mint előre.Kép
Nagyon remélem, hogy nem maradtok ennyiben! Ja, és még valami: a kutya nem fog tudni a spermavizsgálatról (csak Ti és a dokitok), ha csak el nem mondjátok valakinek. Na, most lehet Norwellt utálni...KépKépKép

Anikó!
Hajrá jogi!!! Nem ám aztán joghurtmérgezést kapsz, csak mert én azt mondtam, hogy jó!!!Kép Egyébként tényleg egy másik topikon olvastam, hogy többen is írták.

Egyelőre ennyi, majd még jövök!

Pussz

Norwell+Kende baba (31+5)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok Lányok!
Remélem mindenkinek jól tellik a napja!Kép
Mátra!
Ezer hálám üldözni fog amiért feltettél a táblára, és minden erőmmel szorítok,h. minél hamarabb a narancssárga sávba kerülhess(ünk)Kép

Brill!
Gratulálok mindkét családtaghoz.Nagyon vigyi magatokra, és alig várom az újabb képeket!Kép

Eszter!
Nagyon szorítok értetek!

Bea!
Majd meséld el,h. mi történt a dokinál.Aranyos vagy a 2.tesztel.Szerintem néha az igazán jó valóságot, legalább annyira nehéz elhinni,mint amikor vmi rossz történik az emberrel.Kép

Zsúka!
Örülök,h. tetszik Simba.Én is imádom, és amikor játszik a kis labdájával, mi majd ki nyúlunk a nevetéstől.KépKép

Dido!
Csak nem egy édes karácsonyi ajándékod lesz?? Szép úgy látom te protekciós vagy a jézuskánál!KépKépGratulálok!Kép

Anikó!
Örülök Simbának nagyon, de valahogy szeretnék mégis egy 2 lábú kevésbé szőrös gyereket isKép

Angie!
A hőgörbéről valott véleményed engem is érdekelne nagyon.Mert jelenleg én is hőmérőzöm.

Nomi!
Várom nagyon a kutyás képet.Nagon szépek vagytok a pároddal!Kép

Monyóka!
Õszintén szólva (bár tudom semmi jogom vélemény formálni) rettenetesen felbosszantottak a soraid.Hisz egy baby világ legcsodásabb ajándéka, de mindegy,h. hanyadik században is fogunk járni ez 2 EMBER MÛVE! És őszintén úgy érzem,h. a párod nem biztos,h. büszke, talán fél valamitől? Persze, szerintem most nem szabad eröltetni a dolgot, de remélem megjön az esze.Kép És soha többet nem vág ilyeneket a fejedhez.
Tiszta szívemből kívánom,h. spermavizsgálat nélkül is sikerüljön hamarosan pocakosnak lenned!!Kép Kitartá, mi mind veled vagyunk és számíthatsz ránk!Kép És ha bármi bánt inkább írd ki magadból, ne maradjon benned.Majd mi sírunk veled!Kép És sajnos a párod nem tudja, de a világ egyik legerősebb ösztöne (szerintem)az anyai ösztön.És ha ez egyszer előjön akkor az többet nem múlik el.De mi szerencsésebbek vagyunk mint a férfiak,mert ezt átélhetjük.Itt mindenki érzi ezt!Kép

Üdv. csajok további szép napot!
Pupy
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?