Évi! Az agyhártyagyulladás elleni oltással én várok egy kicsit, mert egy éves kor felett már csak egy szurit kap, nem kettőt.
Szopizással nálunk detto ugyanaz a helyzet, mint nálatok. A reggeli első szopi kivételével 2-3 perc és kész is vagyunk. Azalatt a 2-3 perc alatt is állandóan izeg mozog, matat kezével lábával, a szeme sarkából nézelődik másfelé. Eleinte próbálkoztam noszogatni, a szájába adni a cicit többször, de nem kell neki, ráadásul ilyenkor begorombult, hogy a höye anyja miért nem fogja fel, hogy nem kell több és jó nagyot belém harapott. Szerintem ez is életkori sajátosság náluk, mert ők már szeretnének sok mindent csinálni és nem maradnak nyugton. Valahol olvastam is erről egyébként...
Napszemüveges Olin mi is röhögünk, ahányszor ráteszem
Egyébként jó hogy vettem, mert a babakocsiban nagyon rühelli a gyerek, ha a szemébe süt a nap, így meg legalább a nap miatt nem nyüszög, ha megyünk valahová. Oli most napok óta nagyon vidám és jó kisbaba, állandóan vigyorog, tök jól elvan a játszószőnyegen, csak legyen mindig valami matatnivalója.
Most már én is kezdek helyrejönni. Végre már a fogam sem fáj. Jól megszenvedtem vele, két hétig fájt.
Emmának boldog névnapot kívánunk!

Pucolja majd az új tulajdonos... Annyira nem koszosak, márciusban megpucoltam őket. Ez az a házimunka amit a legjobban utálok, mármint az ablakpuceválás. Szerencsére az új lakásban sem lesz sokkal több ablakunk.