A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Bea, én nem tudom, hogy a választottak egyáltalán fizetik-e. Ugyanis ők együtt élnek, de nem házasok, tehát különállók. Szóval nem tudom, hogy mibe fog az atya belekötni, de remélem, semmibe.
A felkészítés jó, hogy vasárnap van. Kép Az legalább mindenkinek jó...általában.

Ági és
KépKép
exdeus

DAncsi!
Mi is mennénk a talira, szerda nem jó nekem.
ha szerda lesz, miattam ne legyen máskor, mert nem 100% h. menni tudunk csak 95% ha beszervezek magamnak programot , tuti közbejön valami, olyan nagyon ritka h. nem, igaz ez általában akkor jön mikor hetekkel előre lefixálom a fodrászt v. a kozmetikustKép

Enikő!
Violának jobbulást.

Bea!
kistesó: nem tudom.
most rögtönKép

megyek, megvettem A DA Vinci kód c. könyvet, elolvasom, ill. elkezdem, remélem érdekes leszKép

hol lehet norm.ruhákat kapni, tudja valaki?
már lefogytam 8kg-t, de amik vannak ahhoz még le kell legalább 15-öt, utána nem is marad belőlem semmiKép, dejó lenneKép

mondtam már h. milyen jó nekünk????
Vivi este 8-reggel 6 fél7ig alszik, kb. 2hónapjaKép
tök jól elvan, nem sír néha ha a fáradt akkor nyűglődik, de ha nem érek rá, egyedül is elszórakozikKép síkít , dumál, berregKép
Vendég

Sziasztok! Elöször is a nagy hir Norbikán 150ml kajál 6hetesen és 1100gr ot hizott 3 hét alatt.(bocsi ha már irtam de állati büszke vagyok.)Niki bébi ordit de ö is megeszi a 130at. A segitségröl csak annyit hogy anyu át...ta a fejem mert megigérte immár 100szor hogy jön és mégsem jött.Anyuról és az egész társaságról ennyit.Apos jön délelött elviszi Mátét játszóra,de holnap én fogom csak ezzel az a baj hogy Máté nem dijjazza az ötletet.Az viszont már haladás hogy tegnap velem is elaludt.Gondolhatjátok millyen érzés mikor a zt mondja menj innen.Na mindegx nem akarok "sirni"türelem kell hozzá.Magyarul a kutya sem segit,de majd megoldjuk a férjemmel,csak a kapcsolatunk maradjon ilyen

Kép
Kép
zitacicu2

Pomat,
mi a Vánkyban vagyunk,az új osztásban, tőletek kb. 10 perc gyalog.

Zita,
nekünk akác a lépcső, egy asztalos csinálta, tudom ajánlani, de sok melója van, időben kell neki szólni. Ha kell, megadom a számát, nagyon korrekt ürge.

Nekem mindegy mikor lesz a tali, hétfő nem jó egyedül.

Zitacucu,
gratu az evéshez! Kép Minden baba zabagép itt, csak Boldi nem. Kép

Az eleje biztos horror nehéz, ezt túl kell élni. Szó szerint. Kép
Vendég

Exi: Sógornőm életében nem fizetett még egyházadót, csak keresztelőkor. És egyedülálló ő is. Barátja van, férje nincs.
Az Atya semmibe nem fog belekötni. Egyrész mert nem vele beszéled meg a dolgot, másrészt meg ő különben sem kötözködős. Kép Minket úgy adott össze, hogy 3 héttel az esüvőnk előtt estünk be, hogy 3 hét múlva szeretnénk összeházasodni. 3x kellett elmennünk jegyesoktatásra, meg 3x egy családhoz beszélgetésre. Ennyi. Aztán esküvő.
Férjem csak keresztelve van, én voltam elsőáldozó és bérmálkozó is.
Szal no para Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea, kösziKép, akkor holnap találkozunk. Bár mi a 9 45-ösre megyünk, azért csak összefutunk.

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!
Jégvirág!
Én folyamatosan itt vagyok,de csak olvasni szoktalak benneteket.Mivel nem vagyok még anyuka,érdemben nem tudok hozzászólni a beszélgetésekhez.
Elvileg van még max 2-3 hetemKépKép Vizesedem ezerrel már vagy 3 hete.Olyan a lábam mint az öregasszonyokéKép Nagyon viccesen néz kiKépSzerencsére egész terhesség alatt semmi problémám nem volt,ezért aztán ezt a pát lityi vizet elviselemKép nem mintha lenne más választásom.

Enikö!
Remélem Viola hamarosan meggyógyul!!!

A gyerköcök nagyon edesek!! Szívesen nézem a róluk feltett képeket!!!

Mindenkinek kellemes "nyári" estét!!
Kinga & Kitti

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!
A jó időben sokat voltunk kint, és tanulni is elkezdtem, így most ritkábban voltam erre.

Cenikő!
Millió puszika Violának, gyors gyógyulást kívánok neki!!!!!!!!!!!!!!!!!
A felújítás klassz lett sztem. Kép

Szszkinga! Kitartás!!!! Kép

Fogyok én is ezerrel Zozo, de még volna miből Kép)

Márknak nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Mindenkinek puszi, pocaklakósoknak külön puszikat is postázok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Költözéshez, felújításhoz és egyéb dolgokhoz sok-sok energiát, és birkatürelmet, mer' az sose elég........

Zita, minden elismerésem.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv.Romy
Üdv: Romy

Kép

Kép
romy1

Jajj, duplán írtam magam, pedig belőlem egy is épp elkég, bocsika. Ricsi meggyógyult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

És képKép

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!

Csak gyorsanKép

Dancsi!
Taliban én is bennelennék, ha nem vizsgázok...mondjuk máj. 11 után..
Jah és persze ha szívesen látsz minketKép
Már akartam is írni hogy nem tudom hogy tudom visszaadni az üvegeket,(mex tejestülKépKépKépKép) MErt mióta elhoztuk, talán kétszer, vagy háromszor pótoltunk. De most jól jön, mert amíg vizsgázok ,addig is anyatejet kap a kicsi. (Bár ma se kellett pótolni, kibírta a 4 órát) MOndjuk van egy olyan érzésem hogy jól fog még jönnKép Félek hogy nem fogja a tejem bírni ezt a 3 hét hajszát ami előttem állKép

Amúgy én is eldugulok, mert vmelyik nap én is megmértem mennyit eszik a csajszi, és 100g-ot szopott az egyik mellemből míg 50-et fejtem szopi közbe na másikból. Spec nekünk se szokott ennyi lenniKép

Viszont kb másfél hete érzem a tejbelövelléstKép Kicsit el van késve a szervezetem nem???KépKépKépKép
De elkezd szopizni Katica és rá kb fél percre mindkét mellemben ilyen húzó érzés lesz ami nagyon fáj. De csak 1-2 pillanatig tart. Utána meg nem győz nyelni a kiscsajKép Na ezt nem tudom kiváltani a fejővel...

Na lépek tanulni, vagy inkább pihenni??? Nem is tudom...fáj a fejem nagyon. Talán kicsit többet kellene tornáztatniKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jaj azt a hülye feledékeny eget...

Enikő Violának adj gyógypuszit a nevemben!!!!

Nagyon sokatKép Jobbulást, és nagyon szép a szoba!!!!

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Üdv!
Kinga, hát drukk, hogy minden OK legyen nálad, remélem, azért holnap jöttök!
Bea, én is reménykedem, végül is Misi atya velünk is nagyon rendes volt!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Enikő!
Jobbulást Violának!

Lányok!
Tudtok nekem segíteni abban, hogy hol van, ill. hová érdemes járni terhestornára,szülésfelkészítőre?
Én járnék úszni is (megengedte a doki)vagy vízi tornára, de semmi ilyet nem ismerek!

Előre is köszi!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Terhestorna-vizitorna is van az Újklinikán.Ha bírod Celin Diont,akkor tudom ajánlani.Dávid Éva 30/4890778.Õ tartja a tornát.Ha megcsörgeted,mond részleteketKép

Exi!
Remélem tudunk menni az utolsó(máris) felkészítőre.Rajtam nem fog múlni.Holnapra kaptam időpontot CTG-re,utána UH-ot is csinálunk a dokival.Remélem nem húzódik el nagyon és odaérek.Most hozd a párodat is ha sikerül eljönnie a munkahelyéről.Ez biztosan őt is fogja érdekelni.

Mostanában(természetesen) az foglalkoztat a legjobban,hogyan fogom felismerni ha jönnek a fájások??Mennyire fáj? Milyen érzés? Biztosan rájövök amikor tényleg itt lesznek,csak most fogalmam sincs róla hogy mire számítsak..Kép Már várom.Biztosan nagy élmény lesz!!

Jóccakát mindenkinek!

szszkinga

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Szép az idő, kevesebb a hozzászólás! Kép 1 heti adagot kellett visszaolvasnom, hipp-hopp kész lettem vele!

A költözőknek kitartást, a betegeknek jobbulást!

Enikő, Viola jobban van? Nagyon brutálnak tűnt ez a betegség! Kép

Bibi! Én sem adnék vizet Barninak! Én is Melindával és Beával értek egyet, elég a babának a tejcsi, max gyakrabban kell szopizni!
Exi, majd te is megkapod a fejtágítást a szopcsiról és a tejről a felkészítőn! Kép Kép Érdemes megfogadni! Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Dénessel ma megyünk először babaúszásra, ha megjöttünk majd megírom milyen volt, meg azt is, mi van mostanában Dinivel! Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Üdv!
Zsuzsi, hát épp azt írtam le, amit Inci mondott... Kép
Kinga, ne törődj vele, biztosan fogod tudni, hogy na, akkor most kell menni. Kép A férjem jönni fog. Igazából a múlt héten én mondtam neki, hogy ne jöjjön, és így spóroltunk neki egy nap szabit, mert így csak 4X jött el korábban. Kép
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Ági!
Azt hittem hogy a férjedet elengedik munkából és ezért nem kell neki szabit kivennieKép Így megértem ha meggondoljátok melyik órára menjen.Fog kelleni a szabi amikor otthon lesztek TörPetivelKép
Tök jó hálóinget vettem a cserepesen.Nagyon csini és szoptatósnak is tökéletes leszKép Ma veszek még 1-etKép

Zsuzsi!
Kiváncsi vagyok a babaúszásra! Én is szeretném majd vinni Kittit.Az Anna fürdőbe mentél?Úgy tudom 3 hónapos kortól már lehet vinni a babócákatKépVettél neki olyan pelust amiben úszhat?
Várom a részleteketKépKép

Kellemes napotKép

szszkinga

Sziasztok!

Exi én sem adok Katának vizet, hidd el nem kell neki. Mondjuk ő kap napi 50 ml édesköményteát, hogy estére kijöjjön minden puki és ne legyen hasfájás éjjel.

Tegnap milyen jó napom voltKép Katica lefeküdt este 10.30-kor, és 6.08-kor keltKép Ma már nem voltam ilyen szerencsés, ma 10-kor aludt el, 4-kor kelt, majd fél nyolckor. És most nem alszik, pedig én még aludta mvolna....

Megyek tanulok! Pusz

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lányok,
egyelőre halasszuk a talit, Jozsónak vírusos torokgyulladása lett, az éjjel belázasodott.
Vendég

Sziasztok4

Dancsi: Jobbulást Jozsónak! Remélem pici fiad megússza!

Romy: Fiúk nagyon édesek Kép

Enikő: Hogy vagytok?

Rikával találkoztam ma, jól vannak, épp vitte oltásra Zsófit, aki csodaszép Kép KRESZ-t tanul Rika, május 3-ra készül.
Remélem nem baj, hogy kipletyiztem Kép

Gerika: Hamar leléptetek Ringatóról? Mi későn értünk oda, 3/4 10 körül értem haza az egyetemről, akkor kezdtem Grétit összerakni, pelenkáz, szoptat, öltöztet, stb. rohantuk mint a csuda, végül kb. 5 percet késtünk, max.10-et, de még nem kezdődött el akkor a második csoport, az első csoport ment kifelé, de benneteket nem láttalak. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi! Hát nem irigyellek. Kép Sok a betegség nálatok mostanában. kitartást neked és pusztuljanak a vírusok!

Linda túlesett a 3hós oltáson. Egy hős volt, akkor sírt csak, amikor már kifelé húzták a tűt. A babakocsiban elaludt.
5.810 grammnak mérték pelusban, bodyban, 58,5 centi "magas", és 41cm a feje.

Zsuzsi! Az úszás engem is érdekel ám.Kép Lottival kimaradtunk belőle, mivel amikor ő 3 hós volt, november volt.És hideg.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Gerika: Nem emlékszel véletlenül arra a lovagoltatóra, hogy: Így lovagolnak a hölgyek, a hölgyek.....aztán huszárok meg parasztok de nem tudom hozzá a szöveget, pedig az Grétinek nagyon tetszett Kép Neten találtam ilyent, de egyik sem olyan szöveggel van, mint ami nekem kéne...

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Nem vesztünk ám mi sem el, csak nem sok időm van írni. Általában kint vagyunk a levegőn, este pedig csak gyors átfutom amiket írtok, s írni már nem nagyon van idő.

Minden névnaposnak, szülinaposnak utólag is sok boldogságot!

Bea,
Mi nem tudtunk sajnos ma elmenni a ringatóra, mert a Lili beteg lett. Összeszedett a torkára valami herpesz vírust, ami sajnos lázzal jár:-((( úgyhogy sajna nem mehetünk sehova. Szerencsére nem nagyon fáj neki, engedi, hogy fújjam a torokfertőtlenítőt a torkára (olyan kis hős:-)))), és hálistennek már nem mindig lázas, de így nem mehettünk gyerekek közé. A dokinénink szerint pár nap alatt meg fog gyógyúlni...hát nagyon remélem.
Miket tanultatok most?
A lovagoltatós volt a múltkor is. Ha jól emlékszem akkor így szól:
" Így lovagolnak a hölgyek, a hölgyek,
A huszárok így ügetnek,
A parasztok így döcögnek"

Enikő,Dancsi
Gyerekeknek jobbulást!!!!

Erika
erika29

Erika: Sajnálom Lilit! Gyorsan gyógyuljon meg!
Köszi a lovagoltatót, és a huszáros meg a parasztos sor csak 1x megy? Valahogy nem jön ki nekem így jól. Csak az első sornak tudom rendesen a ritmusát.

Pfff...mivel én a múltkor nem voltam, nem tudom mi volt ma az új. Nekem ez volt az, egy altató, egy tavaszköszöntő...meg egy boszorkányos....másra nem emlékszem most így hirtelen. Meg a többi dalt ismertem, úgyhogy lehet azért nem tűnt föl, hogy "új".

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv!

Dancsi, Jozsónak jobbulást!
Zsu, de Kata is kap plusz folyadékot, még ha az édeskömény tea is... Kép
Kinga, végül is így csak egy nap szabijába kerül az egész...ami nem nagy gáz, mert egy csomó van neki. Kép Ilyenkor már nem nagyon veszi ki, csak ha elmegyünk valahova hosszú időre (ami most kilőve ugye), télen meg annyi akció van, hogy nem győzik csinálni, akkor meg azért nem jön el. Kép
Ma lemérte a doki TörPetit: BPD-je 97, OFD-je 122, FL-je 70 mm. Kép Erre kérdi, hogy fájásaim nincsenek? Mondom, nem tudom... Majd egy hét múlva kiderül a CTG-n. Kép

További szép napot mindenkinek!
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Bea,
A lovagoltató ritmusát megpróbálom valahogy leírni (nem kinevetni ám, nem vagyok egy énektanár)...szóval. A sorok nem ismétlődnek, csak 1x kell mondani. Közben a mondóka ritmusának megfelelően lovagoltatod. A hölgyek sornál kicsit nőiesen, a huszárosnál a két láb egyszerre ütemre, a parasztosnál felváltva a két láb az ütemre.

" Így lovagolnak a hölgyek, a hölgyek,
tá-ti-ti-tá-ti-ti-tá-tá-tá-tá
A huszárok így ügetnek,
ti-ti-ti-ti-ti-ti-ti-ti
A parasztok így döcögnek
tá-tá-tá-tá-tá-tá-tá-tá"

Remélem így már sikerül a Grétivel lovagolni:-)))
erika29

Sziasztok!

Bea, Jaj, nagyon sajnálom, lehet akkor tényleg hamar kimentem, egy kicsit csalódott voltam, hogy nem a Játékszigeten voltunk és így nem tudtunk utána ott játszani. Azon törtem már a fejem, hogy hova menjünk játszani Bencivel. (végül a Lehner téri játszóra mentünk). Nem is tudom, hány óra volt, de nekem úgy tűnt, már biztos van fél tíz, és majd találkozunk a folyosón, utána meg el is felejtettem már. Bocsi!
A huszárost én se tudtam még megjegyezni, de ahogy Erika írta, úgy jó, csak szerintem a többit is kétszer mondjuk.

Lányok, szoktatok a honvéd téri játszón játszani? Lehetne egyszer ott is tali.

Ági, mikorra is várod Törpetit? Már egész nagy a BPD-je! Az én elsőszülött Peti fiammal is emelkedett volt a vércukorszintem, ő is nagy(de nem óriás) baba volt, 100-as BPD-vel, 3890 g-mal született, egész gyorsan, csak a kitolás volt kicsit lasabb. A másik kettőnél nem volt magasabb a vércukrom, nem is lettek ekkorák.
Bencinek én sem adtam vizet, pedig akkor nagyon meleg volt a nyáron, de nem akartam bezavarni vele.

Erika

gerika

Sziasztok!

Kinga!

Köszi, hogy válaszoltál!Kép
Szülésfelkészítőről nem írtál, vagy az még korai?

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Lasabb=lassabbKép

gerika

GErika! Lottika kedvenc jáccója a Honvéd téri, elég gyakran megfordulunk ott szép időben.Kép

Erika! Gyors gyógyulást Lilinek!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Üdv!
Erika, elvileg jún. 4.-re, de én kizártnak tartom, hogy kihúzzuk addig! Kép Én csak annyit szeretnék, hogy a festést-visszapakolást bírjuk ki egyben...
Jud, a szülésfelkészítő kb. kéthavonta indul előlről, én a legelsőn 27-28. hetesen voltam. Tehát azzal még ráérsz (ráértek). Kép Terhestornára is általában 19-20. héttől lehet menni, orvosi igazolással, hogy minden OK nálatok.

Ági és
KépKép
exdeus

Helló!

Exi, ezek szerint védőnője válogatja! Kép Én hárommal értekeztem anno a dologról, mindegyik a kizárólagos szopit ajánlotta! Meg olvastam jó sok szakirodalmatKép, ott is a tejet favorizálták. Mellesleg ma elég meleg volt, Dénest csak egyszer szopizott rövidebb időre, mégis élénk volt egész nap.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi, itt mindent mindenki válogat. Kép És persze, hogy a szopi a legfontosabb, ezzel én is maximálisan egyetértek. Csak azt mondom, hogy nem árt, ha a hőségben elviszel magaddal egy kevés folyadékot, és néha megkínálod, aztán vagy kell neki, vagy nem. Persze ez attól is függ, hogy adott anyuka +30 fokban épp csak egy rugit vagy még bundakabátot is ad-e a gyerkőcre. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Babaúszás: Az Anna fürdőben voltunk, nekem nagyon tetszett! A víz 34 fokos, folyamatos vízcserélős a medence. A babóknak van szárazföldi bemelegítés (masszírozni kell őket), utána jönnek a vízi gyakorlatok. Dini élvezte, bár egy ideig szinte fel sem fogta, hogy vízben vagyunk, annyira nézelődött, hogy hol vagyunk és ki ez a sok baba. KépKép A lemerülés annyira nem jött be neki, de állítólag majd megszokja, most egyszer csináltuk, nem erőltettük a dolgot. Velünk volt Dini kis barátnője (ő is jan. 11-én született), neki tetszett a víz alatt is. Azt hiszem, mi menni fogunk rendszeresen. Mellesleg egy ismerősöm az oktató. Kép A szerdait ő tartja, a péntekit más. Ja, és 1500 píz/alkalom (1 óra), de ezért többen is mehetnek a babával, mi 3-an voltunk apával. Majd teszek fel képeket is! Apa sokat fényképezett. Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Bea, Gerika

Én úgy emlékszem, hogy nem volt ismétlés, de nektek még frissebb az emlék úgyhogy valszeg nektek van igazatok. Bár szerintem a kicsiknek teljesen mind1,hogy hányszor hogyan mondod a sorokat a lényeg, hogy te mondod és vele foglalkozol:-.))

A víz itatásról....Nekem anno a védőnő azt mondta, hogy figyeljem a baba kutacsát (főleg nyáron nagy melegben), s ha besüppedt akkor adhatok neki 1-2 kiskanál vizet. Persze csak akkor ha még nem telt el a 2 óra két szopi között, vagy ha séta közben vagyunk. Szóval alapban a szopi tökéletesen oltja a picik szomját, de nagy melegben nem árt erre jobban odafigyelni. Én sem adtam vizet a Lilinek, csak mikor már mást is kapott nemcsak tejcsit.

Ma este Lili jól kifogta...nem elég szegénykémnek ez a torok herpesz (ami hálistennek nem fáj neki), most jön az egyik szemfoga is ...nincs elég ujja amit begyűrhetne a szájába szegény:-(((
erika29

Sziasztok!
Viola már jobban vanKép Sokkal jobban, mára elmúlt a láza isKép a kedve is jó, és már nem ordított egész napKép Az orra folyik, meg köhög még, de hát ez nem múlik el 2 nap alatt! Én már annak is nagyon nagyon örülök, hogy a láza végre lement!Kép BOgi is jól van, szerencsére nem kapta el Violától, nem tudom tegnap mitől köhögött, meghűlhetett, de ma már ő is okésKép Holnap már megy oviba is és ott is fog pihenniKép Õk akarták a NikivelKép Kiváncsi leszek holnap meg azután is fennmarad-e ez a lelkesedésKép

Ma lemértük őket, Viola 12,5 kilós és 82 cm hosszú a Bogim meg 15 kilós és 105 cm magas!Kép

Mindenkinek köszönönjük a drukkokat és hogy gondoltatok ránk, nagyon jól esett! Még sosem volt ennyire beteg a Viola, és nagyon el voltam ez miatt keseredve, köszi, hogy tartottátok bennem a lelketKép

Dancsi: Jobbulást Nektek, melegváltásKépKépKép BakkerKép

Mindenkinek puszka
most mennem kell, aludniKép
Jóéjt
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!Kép

Nincs esélyem, hogy mindent visszaolvassakKép, annyit írtatok%Kép

Mi is szinte állandóan a levegőn vagyunk ebben a gyönyörű időben, csak kajálni jövünk haza!Kép
Én is gondolkoztam, hogy adjak-e plusszba vizet Botinak, de eddig még nem vettem észre, hogy szomjas lenne, pedig ő 4 óránként eszik!

Tök jó, hogy itt a jóidő, csak most derült ki, hogy az összes tavaszi-nyári rucinat kihíztam.KépKép
Ma elmentem venni pár blúzt - csak kismamaboltban kaptam olyat, ami normálisan áll rajtam: azaz ápol és eltakar...KépKép
Na mindegy majd jövő nyáron megmutatom...Kép

DancsiKép
Taliban én is benne volnék, ha szívesen látnátok minket is!Kép
Jozsónak jobbulást!!! Jól kifogtátok mostanában ezt a sok betegségetKép

EnikőKép
Violának jobbulást!!!! Szegénykém, nagyon elesetteten csücsült a fotel mellett...Kép
Klassz lett a gyerekszoba nagyon!Kép

ZsuzsiKép
Babaúszásra mi is mennénk! Boti imádja a vizet!Kép
Megírnád, hogy milyen időpontokban van?

NórusKép
Köszi a homeós infókat! Elmentettem, de remélem, nem lesz rá többet szükség!
Szerencsére a mellgyulám elmúlt gyorsan - a hideg borogatás megtette a hatását - nem kellett az antibigyó!Kép

Kismamik!Kép
A 70 szem Elevitem még mindíg eladó!

Pusz, Zitus

Kép
Kép
zituska28

Képek az úszásról:

Dini élvezi az úszást

Kép

Mancsot rágcsálni mindig kell Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Közös pancsolás

Kép

Együtt anyával

Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Szerdán 9-től és 10-től van óra. Az utolsó képet azért tettem fel, ha jön valamelyikőtök és megismer minket, bátran szólítson meg, örülni fogunk! Kép

Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zita, Zituska, boldog névnapot nektek!

Zsuzsi, nagyon jók a képek!

Erika, igazad van, mindegy hányszor mondjuk!Kép Legalább is egy bizonyos korig. De én ezt nem szoktam vele játszani, már egy kicsit ki is nőtt Benci ebből.

Dancsi, Jobbulást nektek!

Ági, szerintem se húzzátok ki addig, de szvsz jobb is, ha már most ekkora!Kép

Enikő, örülök, hogy jobban vannak a gyerekek!

Melinda, mi is sokszor vagyunk ott. Valamikor anyukám viszi Bencit, valamikor én. Főként délelőtt szoktunk arra járni.

Szép napot!

Erika

gerika

Sziasztok!
Jelentem már 2 átaludt éjszakaKép

Zitáknak és Mariannoknak boldog névnapotKép

KlZsuzsi: Nagyon klasszak a képek, látszik Dénes imádja a vizetKép Mekkora gyerkőcöket lehet vinni a babaúszásra? Van valami korhatár? Előre kell szólni, vagy csak beállítunk és készKép Ti mikor mentek legközelebb?

GErika: Mikorra lesz kész a házatok? (elvileg) nagyon drukkolok, hogy minél előbb folytathassák a munkákat, ez a sok eső....., olyan károkat okoz......brutálKép A nagyok be fognak járni Szegedre suliba? Milyen a közlekedés (ahogy Zsuzsófitól hallottam nem a legjobbKép) vagy a párod fogja hozni őket kocsival minden reggel? És Beni hova fog járni oviba/suliba?

Zituska: A súlyod miatt ne aggódj, a lényeg, hogy van egy gyönyörűséges, egészséges kisfiad egy férjed aki így is úgy szeret a többi nem számítKép Én is kötözöttsonka vagyok ha ez vigasztalKép

Romy: nagyon szépek a fiaid, igazán büszke lehetsz rájuk!Kép A képek a Széchényi téren készültek a nagy tulipánfánál? (az a kedvenc fám ottKépKép )

Csajok megint valamelyik nagy cirkusz van/lesz a városban, hallottam a hangosbemondót. Ha tudtok róla valami infót kérlek riadóztassatok! Okésos? Itt lesz a Szvese pályán nálunk azt tudom, azt elcsíptem, de mikor, kik...stb ilyeneket sajna nemKép

Merre lesztek majáliskor??

Szép napotKép
Enikő

ceniko
Szeged

Off van egy vadiúj szandálunk eladó! 24-es 14 cm-es talpacskára való!
Csak 1 próba erejéig volt a Bogim lábán. Sztem fiús inkább vagy uniszex, úgy kaptuk de sajna Bogimra kicsiKép!
2500ft-ért eladnám!
Ha érdekel valakit írjon privit!Kép Bocsika az offért!
Kép

ceniko
Szeged

Üdv!
Illetékeseknek boldog névnapot kívánunk!
Enikő, Violának még sok gyógypuszi, hogy ezentúl csak átaludt éjszakáitok legyenek! És ne tessék magad ócsárolni, igenis jól nézel ki!
Erika, én már azt mondom, hogy a próféta szóljon belőled. Néha már kezd elegem lenni...vagyis ez így nem jó megfogalmazás...de gondolom, aki volt terhes, az megérti. Kép

Ági és TörPeti

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zitáknak és Mariannoknak boldog névnapot!

Zsuzsi: Szépek vagytok Kép

Erika, Gerika: Köszi, azt hiszem belejöttem a lovagoltatósba...Gréti úgy röhög amikor a parasztok döcögnek, hogy ihaj Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

SZIASZTOK SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!Van egy tök jó hirem,Mátékám már tegnap cumi nélkül aludt.Ez olyan nagy dolog mert miota hazajöttünk az ikrekkel nem lehet kirobbantani a szájából.Tegnap ittvolt a doktornéni megnézni az aprókaz és miután elment azt mondtuk Máténak hogy vitte magával.Mondjuk tényleg nem örült neki a doki hogy cumizik mert álitólag látszik a fogán.(én nem látom.)Na mindegy,ha kéri visszaadom neki ha nem akkor marad cumi nélkül.Bár azt sem tudom hogy érdemes e visszaadni elsöre?Nektek mi erröl a véleményetek?Zita

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő, Õszben reménykedtem, majd meglátjuk. Egyébként tegnap sikerült valamilyen stabil utat csinálniuk, így ma be tudták vinni a téglát!Kép Talán mégsem lesz olyan nagy a csúszás, mert azt ígérték, hogy szombaton és hétfőn is fognak most dolgozni!
A nagyok bejárnak majd Szegedre, férjem fogja reggel behozni őket, du. valószínű busszal jönnek haza. Benedek sztem Zsombón jár majd oviba, de csak jövőre fog menni, addig marad itthon velem.
Most akarok amúgy kreszre beíratkozni, szeretnék már én is vezetni, ami nem is fog ártani, ha kint lakunk.

Erika

gerika

Hűűű Erika, jól meggondoltad? Kép

Alig várom hogy elmeneküljek innenKép Szörnyű itt lakni....

Az ovi is gáááázKép

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő! A babaúszáson alsó korhatár 3 hónap, ez titeket nem érint Kép, felsőről meg nem tudok, de majd megkérdezem. Mi elvileg jövő szerdán 10-re megyünk újra, de Dénes még alakíthat rajta, ha nem a megszokott menetrend szerint szopcsizik! Nem kell előre bejelentkezni, bejössz a főkapun, szóltok, hogy babaúszásra jöttetek, és rögtön balra már látni is fogod a két kismamit, akiknél fizetni kell, meg felírnak titeket a jelenléti ívre. Kép

Még csak annyit, hogy Dénest én kenguruban szállítottam oda, ami elég nagy butaság volt, mert a végén nekem is át kellett öltöznöm a vizes cuccokból, elpakolni stb., ha nem lett volna ott apa is, kicsit bajban lettem volna, tehát érdemes a kicsi prücsköket babakocsiban vagy hordozóban vinni. Érdemes még szerintem jó 20 perccel előbb érkezni, mert kicsit kevés a pelenkázó, akkor még nem tömegelnek a mamik.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?