Sziasztok Csajok!
Neet!
Az én csajom is kint pörög egész álló nap, homokozik, csúszdázik, rohangál stb. és mégsem alszik semmit....

Sőt, ma Doni is mindössze egy órát nyomott 11-12 között, pedig már ő is homokozik, csúszdázik, rohangál (4lábon

) kint a kertben...
Vera!
Marci gyönyörűűű fiúcska!
Indi!
Szoptanítról írottak első pontjával vitatkoznék: én ismerek olyan örökbefogadó mamát, aki be tudta ezzel indítani, és ugye neki nem volt előtte semmi...persze iszonyú nagy erő és kiartás kell hozzá... meg sajnos némi szerencse is
Juc!
Tegnap én is írtam Neked még este minima 2 hetet saccolva, csak eltűnt valahogy a hsz. De akkor ez tök jó, hogy ilyen hamar volt ip.
A nadrágról meg még annyit, hogy nekünk is ez a bajunk (pontosabban a barátosnémnak, akié a kisfiú), hogy van szép nadrágja, csak nem igazán olyan esküvőre való...De azért nem adjuk fel a keresgélést
Moose!
Zsannak igaza van!!!

Ne szomorkodj kérlek!!! Az a szegény Kisnyuszi mindent megérez! Nehogy azt higgye, hogy miatta vagy szomorú! Gondolj inkább arra, hogy milyen jó lesz nemsokára megláthatod őt!!!

És add le a rendelést: milyen sütit vigyek be Neked, amikor a H-ban leszel, na????
És ma átjöttek hozzánk Lindiék, megcsodáltuk élőben is a szuperjárgányt

, és Gréti nagyon édes ahogy totyog, meg ahogy beszél...először még csak "baba" volt mindkét gyerekem, aztán a végére már próbálkozott a nevek kimondásával is, mikor elmentek már tök cukin mondta, hogy "Dni"
Csak Petra olyan kis bolond volt...egyszer kicsit hevesebben közeledett Grétihez, Gréti megijedt, görbült a szája, Petra meg persze kifejezetten elkezdte élvezni a helyzetet, így a végén már szándékosan ijesztgette Grétit...

Úgyhogy Lindi mégegyszer bocs, egész este ezt tárgyaltuk a csajjal, és a végére talán sikerült felébresztenünk a lelkiismeretét....
Bogárka