A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Beszéltem ma Másával Kép Hazajöttek, de még nem jönnek talizni, mert Orsika rubeola-gyanúja miatt nem akar kockáztatni. Hozott finomságokat is Nektek, vhogy eljuttatja valszeg hozzánk és majd továbbítom a Bogárka-parkba Kép Sajna még a net nincs bevezetve az új kérójukba, de majd jön topikolni, amint lesz.

Fibi Kép
Bolognai makaróni...nyam-nyam Kép Én ma a tegnapi lasagna-maradékot fogom elpusztítani anyósom segítségével Kép

Zuz Kép
Az üdülési csekk arra jó, hogy ha olyan helyre mész nyaralni, ahol elfogadják, akkor fizethetsz vele pénz helyett, pályázni meg azért jó, mert ahogy Fibi írta, fizetsz 10 ezret és kapsz hozzá 30-at, így lesz 40 ezred csekk formájában. Ja és nem csak szállásért lehet vele fizetni, hanem más dolgokért is, de bővebb infó: www.udulesicsekk.hu

Kép
Kép
denizsa

Juc!
nem lehettek olyan sokan előttetek,ha már otthon vagy Kép.
és igen, nyugdíjas korban már veszélyes az oltás Kép

ancsipancsi

Gigi!

Nekem védőnő azt mondta, hogy ha be akarjuk oltatni kullancsenkefalitis ellen, akkor minél előbb! Most jön a kullancsinvázió és az első oltás után 2 hétig nem szabad, hogy megcsípje kullancs!

Recca!

Wiw-re írtam, a freemail szar!
ildi76

Giggancs,
igen, sajnos kertből is össze lehet szedni kullancsot, pláne, ha nincs lebetonozva az egész, hanem vannak fák, bokrok, fű, stb.

Juc,
jé, akkor én többre emlékeztem..

Ildi,
ma nyílt nap volt, körbevezettek, stb. A végén lehetett íratkozni, ha megtetszett. Kép
neet
neet

Ancsi!

Azért amikor 12-kor eljöttünk ,én nem így gondoltam.Kép

Neet!

Jellemző,mert sosem figyelsz rám!Kép
Jucus
20170114224602

Juc, most jövök rá, hogy kb. fél 11-kor találkoztunk. akkor szorri, kissé elszámoltam magam. Kép

ancsipancsi

Juc,
ne hari. Kép Asszem, összeadtam a 3 oltást, így nagyjából 4ezer. Kép Különben is, bölcsész leszek (??) nem matematikus. Kép
neet
neet

Nagyon aranyosak vagytok Kép Kép csak sok kicsi sokra megy alapon telt meg a hocipom, ha sikerul vegre kiutnom a napok ota nem evo, nem alvo nyulamat, akkor majd jovok. Ja, es a szombati atrendezesnel apa olyan tokjol elpakolta a mobiltoltomet, hogy csak az elobb talaltuk meg es mar tegnap lemerult. Jaja, es ha valaki macskaelhelyezes ugyben tud segiteni, akkor szoljon. (Holnap reggel megyek nstre meg dokihoz.)
moose

KépKépKép

Juc
20170114224602

Moose,
dejó hogy csak most értem ide, mert hüjére izgultam volna magam miattad!!!! Örülök, hogy "csak" besokallás, és nincs gond a babával! Kép Ha dumálni akarsz, hívj, már egész jó a hangom Kép Macsot ezek szerint átmenetileg elköltöztetitek?

Gigi,
kullancsot itt a Gellérthegy aljában is össze lehet szedni a kertben sajna Kép

Voltunk tegnap uh-n, marci bizony tényleg Marci, ahogy ezt elég nyilvánvalóan megmutatta ismét Kép Mindene megvan, minden rendben, jelenleg irányba állt, fejjel lefelé gubbaszt, nyújtogatta a nyelvét, meg nyitogatta a szemét, szóval produkálta magát rendesen Kép

Itt egy kép:

Kép
kisün

EGész nap csuklik az Igi. Sztetek miért???? nem szokott ilyet csinálni!!!

Moose,
lécci, cheer up! Ha szomorkodsz, attól még nem lesz jobb, és még szomorú is vagy!!!
az én mai napomat is a pöcegödörből húzta elő a Nagy Kreátor!!!! pfáááááááááááááááááááj!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi,
eszméletlen bringátok van, és a rajta ülő kiscsaj se semmi! Kép
kisün

Vera,
igen szép fiúcska!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
nem tudom, Dóci is csuklott ma, de elmúlt Kép
kisün

Zsanci!

Timinek is volt már csuklós napja! Nem lehet, hogy Igi sokat evett? Timi akkor szokott!

Moose!

Örülök, hogy jelentkeztél! Kíváncsi vagyok mit mond majd a doki! Drukkolok!

Vera!

Édi a fotó!Kép Hány hetes is vagy?
Számokat kérjük kiírni az illetékesektől!Kép
ildi76

Ildi, bocs Kép

30+1
kisün

Vera!
De jó, hogy feltetted ezt a képet!Kép Nagyon szép kisfiad van!!!

Nem értem mi van a gyermekkemmel, 2 napja nem hajlandó fél óránál többet aludni napközben!Kép Kezd kikészíteni!

Kép
Kép
zuzmo1

Kisün,
örülök, h minden okés. Kép Már nagyon várom a videót!

Zuz, Moose,
próbáltátok őket kivinni a levegőre? 2 óra kint szaladgálás, homokozás, stb után garantált legalább ennyi alvás, ha nem több. És Moose, nem lehetne most 1-2 napra leléptetni valakihez a nyulad? Hidd el, ha eleinte aggódnál is, hogy mi van vele (bár a megtalált és feltöltött mobillal ez könnyen lenyomozható), úgy kipihennéd magad és feltöltődnél, mint a mobilod. Na jó, nem osztok észt, csak gondolkodom.
neet
neet

Vera Kép
Kép nagyon édes!!! Tényleg jó, hogy feltetted! Kép

Zuz Kép
Egész nap csak fél órát alszik Bazsó vagy egyszerre alszik fél órát, de esetleg azt többször is? Nálunk meg ma álomkór van, 2 óra délelőtti alvás után Bálint már megint horpaszt, én meg szórakoztathatom mindjárt az anyósom Kép

Moose Kép
Én is drukkolok, hogy fel tudj picit töltődni, nagy szükséged lesz még az erődre, úgyhogy küldök sok-sok poz. enegiát +++++++++++

Neet Kép
Az ötleted tök jó, kéne olyan csatlakozó az embernek is, amire rá lehetne dugni a töltőt, aztán duzzadnánk az energiától Kép

Kép
Kép
denizsa

Kisün! Nagyon helyes Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,
Neet jol válaszolt, a nyomtatványt csak egy személy adataival kell kitölteni, párod mástésztaKép

Johi,
rendelés ment mélbenKép

KépKép
fibi

Moose! Küldök pozitív feltöltős enerdzsit Kép

gödibarbi

Den
találd fel és megtollasodsz. Kép
neet
neet

juc,
nem tom miért mond ilyent okos emberKépKépKépKépén nem hiszek nekiKép

kullancs ellenivel nem tom mi legyen,sztem felhívom dokinénit és megkérdezem tőle ő mit gondol.......
Vendég

vera,
isteni édes a fiadKépés mondtam már hogy marci név is rulez?nekem is nagyon bejön de apának a haja az égnek áll tőleKép

na megyek mert nálunk napok óta ereszd el a hajam van,b egész álló nap cirkuszol,minden nem,földhöz vágja magát,ordít,szal most kicsit kivagyok tőle és kezd fogyni a türelmemKéppedig egész álló nap kint vagyunk a kertben és homokozunk meg csúszdázunk meg bicizünk meg minden és nem merül kiKép
Vendég

Kisün,
Marci szép gyerek leszKép

Ancsi,
igen, bevált a Lurdy, 10-töl adnak idöpontot, csak személyesen, és pár nap mulva el is intéztükKép

KépKép
fibi

Ildi,Zsan!

Jövőhét szerdára kaptam időpontot és néni kérdezte,hogy mikor szeretnék menni?Úgy látszik most nincs akkora forgalom a dokinknál.

Jucus
20170114224602

HalihóKép

GigiKép Hagyd egy fél napot autósülésben csücsülni miközben te ügyintézel és máris bealszik a csemete Kép Én emg egy dög vagyokKép

BarbiKép Doktornéni azt mondta, hgoy gyönyörű és egészséges a gyerekem. EMg azt is mondta, hogy ha nagoyn akarom, akkor próbálgassam még a szopit, emg a fejést. Meg azt még, hogy ne legyek bánatos, mert nem rajtam múlik a dolog = nem biztatott, hogy menni fog = szerinte nem fog menni. Szoptanít pedig csak akkor segít, ha 1. van valamennyi tej 2. elfogadja a baba cicit. Ennyit erről, azért próbálom még a fejést, de a szoptatásról lassan-lassan már lemondtam Kép De Domicsek tényleg drága aranyos és egészséges baba, úgyhogy nem féltem. És ahogy Ancsi, Gabi és Juc is tapasztalta: nem a szoptatás teszi az anyát!

Ja, és a gyrekemet pedig nem anayakönyvvezték. Történet hosszú - és segítség nélkül nem is boldogulok vele. Szerencsére itt a Votiv-család és a nyilvánosság ereje... Én meg csak megtanulom már egyszer, hogy ne hagyjak a fejemre szarni - már elnézést a kifejezésért, de ezt hiába is finomítanám, a lényegen nem változtatna.

MooseKép Remélem, már egy kcisit jobban érzed magad, sok erőt kívánok neked és ++++ -tKép

FicKép Képzeld, felétek jártunk ma, Votivval, Istivel és Dominóval az István kórházi menet után beültünk az István cukrászdába, jó lett volna veletek találkozni, de nem tudtunk, melyik is pontosan a ti házatok és nincs meg a telefonszámodKép Dóra pedig nem vette fel, így vele sem tudtunk.

ZsanciKép Mitől volt kaki napod???

indianyo

Indi,
miért nem anyakönyvezik Dominót?

és csak a szokásos dolgok tették kakivá a napot!!
zsanci=rossz és türelmetlen anya...de majd belejön...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Irtátok, hogy irjak még nekem mi lenne a fontos a szülésnél:
Vajudásnál teljes szabadságom legyen, mozoghassak, azt tehessem ami jól esik. Enni szerintem úgysem ennék, inni ihassak. A borotbálás, beöntés különösebben nem zavar- de ha amugy is kitisztulok lehet hogy nem ragaszkodnék a beöntéshez, a borotválás mindegy.

Ha véletlneül kis szünet lenne a fájásokban, lelkileg segitsenek (ha van esetleg ilyen oka); inkább várják ki, amig minden újraindul..
Ugyanúgy, ha a szülés nem akar megindulni, vagy nem tágulnék várjanak, amig csak lehet. (Bár a kislányom gyorsan jött)

Nem kérek se oxitocint, semmilyen fájdalomcsillapitot (kiv.: a természeteseket-olajok, fürdő, zene stb), ne legyen burokrepesztés, se gátmetszés. (Elsőnél se volt gátmetszés, erre most még nagyobb esélyem van)

Én válaszhassam meg a szülési testhelyzetet, és figyeljenek a gátra - de a ujjaltágitós gátvédelmtől eltekintenék, úgy hallottam nem is szükséges.. És ne mondják meg mikor toljak!!!

Nem tudom a kislányomat (4éves) beengedik-e a szülés után a szülőszobára. Jó lenne! Persze apás szülés lenne, és dúlát is vinnék.
Örülnék neki, ha a babát nem vinnék utána el!!!!! Szopiban már van tapasztalat.
Van esély 2-3 napnál hamarabb hazajönni? -a tesó miatt fontos lenne, ha már a szobákban nincs látogatás.

Úgy érzem elég jól megbirkóznék a szüléssel, tényleg csak kisérést szeretnék.
Hát csak ennyi igényem van! ;)

Ezek alapján ki(ke)t tudtok ajánlani? Szülésznőket is irhattok.. Tudom, hogy már 21 hetesen necces, de hátha.
Előre is köszönöm a tippeket!

petra/csiling
csiling

Sziasztok Csajok!

Neet!
Az én csajom is kint pörög egész álló nap, homokozik, csúszdázik, rohangál stb. és mégsem alszik semmit....Kép Sőt, ma Doni is mindössze egy órát nyomott 11-12 között, pedig már ő is homokozik, csúszdázik, rohangál (4lábon Kép) kint a kertben...

Vera!
Marci gyönyörűűű fiúcska!

Indi!
Szoptanítról írottak első pontjával vitatkoznék: én ismerek olyan örökbefogadó mamát, aki be tudta ezzel indítani, és ugye neki nem volt előtte semmi...persze iszonyú nagy erő és kiartás kell hozzá... meg sajnos némi szerencse is

Juc!
Tegnap én is írtam Neked még este minima 2 hetet saccolva, csak eltűnt valahogy a hsz. De akkor ez tök jó, hogy ilyen hamar volt ip. Kép
A nadrágról meg még annyit, hogy nekünk is ez a bajunk (pontosabban a barátosnémnak, akié a kisfiú), hogy van szép nadrágja, csak nem igazán olyan esküvőre való...De azért nem adjuk fel a keresgélést Kép

Moose!
Zsannak igaza van!!! Kép Ne szomorkodj kérlek!!! Az a szegény Kisnyuszi mindent megérez! Nehogy azt higgye, hogy miatta vagy szomorú! Gondolj inkább arra, hogy milyen jó lesz nemsokára megláthatod őt!!! Kép És add le a rendelést: milyen sütit vigyek be Neked, amikor a H-ban leszel, na????

És ma átjöttek hozzánk Lindiék, megcsodáltuk élőben is a szuperjárgányt Kép, és Gréti nagyon édes ahogy totyog, meg ahogy beszél...először még csak "baba" volt mindkét gyerekem, aztán a végére már próbálkozott a nevek kimondásával is, mikor elmentek már tök cukin mondta, hogy "Dni" Kép
Csak Petra olyan kis bolond volt...egyszer kicsit hevesebben közeledett Grétihez, Gréti megijedt, görbült a szája, Petra meg persze kifejezetten elkezdte élvezni a helyzetet, így a végén már szándékosan ijesztgette Grétit...Kép Úgyhogy Lindi mégegyszer bocs, egész este ezt tárgyaltuk a csajjal, és a végére talán sikerült felébresztenünk a lelkiismeretét....

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Tényleg eltünt a hozzámszólásod.KépDe képzeld néni a telefonban nem úgy kezdte ahogy szokta,hogy május 25 pl,hanem kérdezte,hogy mikor szeretnék menni?Annyira meglepődtem ezen,de mondtam is neki,hogy arra számítottam hogy csak későbbre ad időpontot..

Indi!

kakamatyi nem anyakönyvezösők!

Juc
20170114224602

Indi,
hogyhogy nem biztatott dokinéni?Kép nem is értem...Kép és elmondtad neki, hogy másik ciciböl tud szopizni?? mert erre kellene vmi tanácsot adnia...

KépKép
fibi

Barb,
Bálintnak du. ota megint folyik az orraKépKép Igy is menjünk holnap??

KépKép
fibi

Sziasztok!

Indi! Akkor te voltal? A manoba!Kép Pedig itthon voltunk... a telefon meg a babakocsi rekeszeben lenemetiva.Kép Nem nagyon szoktam telefonalni, ott felejtettem. Aaaaaaaaaaaaa!KépKép

Mi osszefutottunk Adaekkal, de nem sokra, mert siettek.

Kisun, Marci csuda edes mar pociban is!KépMarcell vagy Marton?

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szia DoraKép
lakásotokba jöttek már érdeklödök? mi a helyzet?

KépKép
fibi

Fibi!

Ugye neked simán ment a szoptatás?

Jucus
20170114224602

Moose, +++++++++++++++++++++++++

Indi, anyakonyvezesen nem vagyok meglepveKép. bar nem t'om, nalatok mi volt a bajuk, de ha mar valami egy picit is elter az altaluk megszokottol, nem tudjak, hova fussanak. aztan inkabb szivatnakKépKép
doktorneni velemenye nekem is furcsa picitKép szinte lebeszelt az egeszrol?Kép bar o biztos tudjaKép es valoban nem a szoptatason mulik!!!KépKép

Csiling, nem is ertem, miert korhazban akarsz szulni...KépKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca!

LLL -liga velem sem tudott semmit sem kezdeni,persze ezek a nem megoldott esetek nem jelennek meg a honlapjukon és a reklámokban.

Szerintem ne strófoljátok tovább Indit,mert Õ aztán nagyon szeretett volna szoptatni!

Juc
20170114224602

Juc,
igen, viszonylag simán. (csak sok fájdalommal, meg kisebesedö mellbimboval, stb.)
Értem, mire akarsz kilyukadni. Én sem azt mondom, hogy mindenáron eröltetni kell, csak azt hittem, hogy egy doktornö, aki szopitanácsado is, ennél többet tud majd kinyögni...Kép
Elhiszem, hogy olyan is van, hogy nincs tej, meg vmiért nem megy a szopi, és ezzel semmi baj nincs, ahogy már irtátok is. De a remény hal meg utoljára.

KépKép
fibi

Juc, igazad vanKép es Indi nagyon is szuper anyuka akar igy akar ugy! EZ NEM KERDES!!!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi,Recca!

Igy van!ÉS Domino egészséges kissrác!
Anyakönyvezetés meg egy nagy kaki!Kép

juc
20170114224602

Juc,
nekem lll-től kicsit égnek áll a hajam néha... bocs mindenkitől Kép

Csiling,
kivételesen tökéletesen egyetértek Reccával Kép Szülésznőből ezek szerint olyan kellene, aki otthonosan mozog az illóolajakban meg a homeopátiában Kép
Hogy kisgyereket beengednek-e a megfigyelésre, arról fogalmam sincs, szerintem a szülésznőt kell erről megkérdezni Kép

Dora,
Márton lesz Kép ha rosszkisfiú lesz, akkor mártonozzuk, ha aranyos, akkor marcizzuk Kép

Indi,
gondolom, az apja "hovatartozása" a probléma, nem? Vagy más?

Egyébként köszönjük a dicséreteket Kép
kisün

Bogárka! Nincs harag Kép Nem semmi csaj ez a Petra, és még élvezte is, pedig Gréti hogy "felnézett" rá.
És még a csodabringáját is kölcsönadta Kép

Kisün! Nagyon szép pofija van Marcinak Kép

Zsan! Rá se ránts, majd a harmadiknál már könnyebb lesz, addigra belejöhetsz a jó anyaságba Kép Kép

Juc! De hát te is tök sokáig szoptattál, nem?

Indi! Õszintén szólva én is többet vártam a szopis tanácsadótól. A Kismamában olyan jó sztorikról lehetett olvasni. De a mai tápszerek is nagyon jók, és tényleg nem a szoptatás teszi az anyát.

KépKép
KépKép
lindicita

Kisün!Kép

Marci gyönyörű kispasi,gratulálok!

Juc
20170114224602

Lindi!

6 hónapig,de az nem volt leányálom sajnos.

Juc
20170114224602

Fibi! Nem tudom. Ezt te döntsd el! Bálintnak milyen a közérzete?

Indi! A lényeg, hogy te jól érezd magad, hisz az a babának is fontos. S ismét egyik kedvenc szólásomat idebiggyeszteném: mindennek megvan az oka Kép

gödibarbi

Lindi,
a Kismama is csak egy jo kis marketinges fogásokra épülö magazinKép

Kisün,
miért áll égnek a hajad az lll-töl?

KépKép
fibi

Barb,
B-nak jo a kedve amugy, szal menni tudunkKép Csak Angélát meg ne fertözze!Kép