A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

nemalvós babák anyukái:
attól függ, mit értetetek probléma alatt:
1. gyerek nem alszik, pörög, nyakban lóg egész nap és a szórakoztató személyzetet "szórakoztatja", ezért anyuka lefárad és nem ér rá semmire
2. gyerek nem alszik, ezért gyerek fáradt, nyűgös, hisztis, sírós.
Sztem a 2. eset a rosszabb, az elsőt viszonylag könnyű feldolgozni. Az első esetben én feladom, és megpróbálok jó képet vágni hozzá. A másodiknál, ha már semmi se jó neki, felviszem az ágyába, és hagyom "szenvedni". Ha igazán fáradt, elalszik. Ha nem, akkor fáradok tovább vele. Vannak borzasztó idegesítő napok, tudom, de próbáljatok úgy hozzáállni, hogy a babának se jó, nem direkt szívat minket, meg egyszer ennek is vége lesz.

Kisün,
nálunk a kuty akkor MARCI, ha mérgesen rádörrenek, egyébként Marcipán-CicaMarci, stb. Kép És végre kiszedtem a golyóiból is a kullancsot, remélem, több nincs!! Ennek az ebnek tényleg fát lehet vágni a hátán, éppcsak megrágcsált, amikor a körmömmel véletlen odacsíptem neki... Kép
neet
neet

Fibi,
azért, mert végigolvasva a honlapjukat, számomra az derült ki, hogy 1.) MINDEN nő tud szoptatni, aki nem, az nem próbálkozik elég keményen, ergo az ő hibája (ezt így természetesen nem mondják ki, de érzékeltetve van). 2.) az anyuka TELJESEN adja fel magát, mert csakis és kizárólag a gyerek számít, mindenben hozzá kell igazodni stb. stb.
Na ezekkel én nem értek egyet, viszont nem bántom azokat, akik igen Kép LLL viszont elég agresszíven kampányol a számukra egyetlen helyes út mellett, és számomra ezért nem jobbak, mint azok, akik az órarend szerinti szoptatást propagálják.
Mindezek mellett abszolút nem vitatom, hogy rengeteg nőnek tudnak segíteni, de ettől még nekem nem kell szeretnem őket. Dióhéjban ennyi Kép

vera
kisün

Vera! Szerinted van holnap meditáció?

Fibi! Itt vagy még?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,
nem tudom, én már hetek óta nem voltam... szerintem telefonálj be reggel a kórházba, ők biztos tudják! Kép
kisün

Neet,
az előbb írtam, de valahol elszállt az éterben: te egy hős vagy Kép de marcipáncica az igazi HÕS Kép én sem szeretném, ha a tökeim közül kapirgálnák ki a kullancsokat Kép majd küldök neki egy csontot!!!
kisün

Vera! köszi erre én is gondoltam. holnap ha lenne sem jönnél? már egy jó ideje próbálok rájönni, hogy ki lehetsz... Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

hsz-em elveszett
ez a rendszer úgy műxik, mint a költözés miatt akadozó freemail :/

Indi!
azt próbáltam fejtegetni, hogy az útlevélhez 2 szülő együttes jelenléte kell, úgyhogy ha most nincs rajta a férjed az AK-n, akkor gyorsan csináltass útlevelet Dominónak, mert később nehezen fog menni.

Vera!
Marci édi! az ott a keze v. a lába elől?

ancsipancsi

Vera,
honnan tudod? Nincsenek is olyanjaid. Amik vannak, azok 2 hónapon belül kikerülnek belőled. Kép
neet
neet

Barbi,
csak kétszer voltam, inkább kiváncsiságból Kép holnap nem megyek, mert megyek dokihoz Kép
De ha gondolod, szívesen küldök képet magamról Kép

Ancsi,
a lába Kép nagyon lazaaaaaa
kisün

neet,
átvitt értelemben értettem, teeeee Kép mondhatnám azt is, hogy igenigen rossz néven venném, ha - monty pythontól idézve - a "naughty bits"-jeimből akarnának kikaparászni 1-2 kullancsot, és HARAPNÉK is Kép
kisün

hova tünt, amit irtam?KépKép

KépKép
fibi

neet,
egyébként meg KépKépKép
kisün

Vera,
birom a gondolkodásod, és egyetértek! Sogornöm teljesen lll-fan, ö is agresszivan nyomja a szöveget, és mind3 gyerekét otthon szülte, szerinte erre minden nö képes, stb... Jo vele társalogni, miközben anyosom isteniti öt Kép Kép

Barb,
reggel sms-ezek, hogy milyen a helyzet, megyünk e. Most éppen nem kap levegöt az egyik orrán, és folyton felsir... ugyhogy megyek is...Kép

KépKép
fibi

Vera!
éreztem! Lencsi is így feküdt, mint egy U betű, csak fenn volt a feje. Kép

ancsipancsi

Fibi,
Bálintodnak bulást!!! Sógornőd nem semmi! Én is a szopi híve vagyok, de az agresszív bármi-fanoktól mentsen meg az ég... Tényleg klassz lehet velük egy családi hétvége Kép Kép

Neet,
Marcipánod tényleg hőőős! Kapott vmi jutalmat, vagy "csak" örüljön, hogy nincs több vérszívója? Azért előtted is le a kalappal, nem lehetett túl nagy élvezet a beavatkozás neked sem Kép

Kép
Kép
denizsa

Ancsi, Dominónak EGYÁLTALÁN nem lehet anykönyvet csináltatni jelenleg, így útlevelet seKép
mert ha Indi nem őszinte, és nem "vallja be", hogy házas, akkor már rég anyakönyvezték volna a gyereket, és ezt az ügyintéző mondta.
de mivel házas, és nem hazudott, ezért a házassági akvi kiv-tot kell honosítani, az meg nem megy csak úgy egy nem-világnyelvből, ráadásul nem két fillér és nem is két nap, és közben lefut a 30 napos anyakönyveztetési idő...

röviden összefoglalva a helyzetet: vagy higyjék el, hogy a gyereknek van apja, és anyakönyvezzék úgy. vagy ne higyjék el, hogy a gyereknek van apja, és akkor anyakönyvezzék amúgy. de olyan nincs, hogy nem is hisszük meg nem is anyakönyvezzük, és közben a gyerek rengeteg hátrányt szenved el, pl nem kapja meg az őt illető állami támogatásokat, sem taj-kártyát (így elvileg még fizetni is kellene a vizsgálatokért, de még tápszert se írhatnának fel neki), sem útlevelet...

votiv 8)
votiv

Votiv,
ez nagyon durva Kép BÜROKRÁCIA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Kép

Fibi,
Bálintnak jobbulást!!!! Kép Sógornő/anyós ld. Denizsa Kép

v
kisün

Ancsi,
most megnéztem Dóci képeit is, és nála is ott figyelt a tappancs a feje mellett Kép lehet, hogy ezek testvérek? Kép
kisün

Votiv és Indi!
És ez a H körzetének az anyakönyvi irodája (vagy mije?) volt? Nem lehet esetleg mégegy kört futni Indi lakhelye szerintinél, és esetleg ott másképp kezdeni..Kép
Csak abból indulok ki, hogy örökbeadásnál/fogadásnál is lehet a születés szerinti és az anya lakhelye szerinti gyámhiv-nál intézni a dolgokat...

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv, en ugy tudom, h 30 nap elteltevel MINDENKEPP kell anyakonyvezniuk! hopsz, ezt meg most talaltam: "12. § (2) A születés anyakönyvezését nem szabad elhalasztani az apa adatainak, a szülők házassága fennállása igazolásának, illetőleg a gyermek személyi azonosítójának hiánya miatt." (http://www.szules.hu/new/peticio/anyakonyv.htm) - akkor most mi van???
(egyebkent meg ismeros a procedura...Kép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi, Sarlai drnő töb mint fél órát próbálkozott ám, hogy Dominót rávegye egy kis dudlizásra, szóval ő sem adta egykönnyen fel!
sztem igazad van, ha én lennék ebben a helyzetben, én is reménykednék, de van egy pont, amikortól már csak emészti magát az ember. tudni kell elengedni isKép
én abban drukkolok Indinek, hogy ne okolja magát, mert így esett a dolog, és rengeteg boldogság meg sikerélmény kárpótolja őt minden perc csalódottságértKépKép

votiv 8)
votiv

es meg is van ez is: "18. § ...(2) Ha az anyakönyvezés elhalasztását követő harminc napon belül a hiányzó adatok beszerzése nem járt eredménnyel, az anyakönyvvezető a születést, illetőleg a halálesetet a rendelkezésre álló adatokkal anyakönyvezi"
Votiv, gondolom, ezeket tudjatok, es tok jo, h segitetek, mert ezt egyedul vegigcsinalni...Kép

Coolio
recca

Bogárka, igen, ez a Józsefvárosi Önkormányzat, ez tartozik a Sote II-höz, és Indinek azt mondták az önkormányzatukban, hogy CSAK születési hely szerint anyakönyveznek. de látom a Recca által küldött linken, hogy születéskor ez a jogszabály, valóban. egyébként a DH-i önkormányzat ugyanez pepitában, avval se járna jobban.

Rec, épp mondtam is ma Indinek, hogy mennyire hasonló a helyzet az otthon születők anyakönyvével... és köszi a linket, sokat segít!

votiv 8)
votiv

Recca, és nálatok végülis hogy alakult a dolog? mert erről még mintha nem írtál volnaKép

ja és Indi ott "rontotta el", hogy a H-ban bediktálta, hogy Dominó nem szeplőtelenül fogantKép és mivel ez már papírba van vésve, ettől már nem lehet eltekinteni, vicsori szmájliKép

votiv 8)
votiv

ja, hat vegul anyakonyveztekKépKép

Coolio
recca

Sziasztok!

Den! Igen, egész nap fél óra alvás!!! Arra nincs időm, hogy normálisan megkajáljak!Kép

Neet!
Bazsó életkorából adódóan nem tud szaladgálni, mivel még járni sem tudKép Így a séták általában csak engem fárasztanak ki, ennek ellenére minden nap megyünk, ma is voltunk 2 órát, 2 helyen hintáztunk is, szóval én is hiszek a friss levegő áldásos hatásában, de ma valahogy nem jött be, és tegnap se! Délutánra kicsit ki is borultamKép
De te egy hős vagy! Én nem lennék képes ilyen beavatkozások elvégzéséreKép

Bürokráciáról annyit, hogy írta valaki, hogy úgy adnak sorszámot, hogy az ügyfélfogadás végére le is tudják őket fogadni!!! Ez annyira bosszant!!! Én a bevándorlási hivatal ügyfélszolgálatán is dolgoztam, és ott addig kellett soraszámot osztani, amíg a fogadási idő tartott, és utána szépen le kellett fogadni. Délutános napokon, amikor 6-ig volt fogadás, volt, hogy 10-ig bent voltunk!!!! És reggel 8-kor kezdődik az ügyfélfogadás, de a sajtó annyi rosszat ír mindig a hivatalról, hogy már 7!!!-kor el kell kezdeni fogadni az ügyfeleket, mert persze ők már hajnali 5-re ott vannak, és az rosszul veszi ki magát, ha kint állnak sorban az emberek. Annyira kiakadok, hogy ha mi így bánunk (persze köztudottan nagyon rosszul!) más állam polgáraival, akkor úgy érzem, hogy ez engem is megilletne a "saját" hivatalaimban. De még a háziorvosnál is bezárják az ajtót fél órával a betegrendelés lejárta előtt!!!
Kicsit hosszú lett, de ez érzékeny témámKép
Indit pedig azért sajnálom, mert ha jól értettem, akkor az AK-höz a házasságinak a hiteles fordítása kell, ami tényleg egy vagyon, és nem értem, hogy a saját állampolgártól hogy kérhetnek ilyet!
Remélem, ebből most nem az érződik, hogy utálnám a külföldieket, mert egyáltalán nem így van, sőt! Csak úgy érzem, hogy az állampolgárságnak bizonyos előjogokkal is kellene járnia!

Indi, Votiv!
És milyen ez a Sarlai dokinő? Az egyik barátnőm volt nála, és azt mondta, hogy eléggé nyers volt vele!

Indi!
Mindent megpróbáltál, magadat végképp nem okolhatod! Nagyon klasz anyuka vagyKép

Fibi!
Sógornőd szerint mindenki képes lenne otthon szülni????? És hallott ő arról a sok ezer nőről a régi időkből, akik úgy mellesleg belehaltak a szülésbe?
Kívánok neki hasonló élményeket, mint a miénk, akkor lehet, hogy meggondolná magát!
Bálintnak jobbulást!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

teljesen bezsongattatok ezzel a kullancselleni oltással. Mikortól lehet adni? Jól emlékszem Juc, hogy 1 éves kortól? Vagy már hamarabb is?

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz!

Igen,1 éves kor után adható.

Juc
20170114224602

Zuzi, jól érted, hiteles fordítás kell->OFFI
ahol pedig az ilyen nyelvek "egyedi elbírálás alá esnek"=annyit mondanak, amennyit a pofájuk elbír. nem lennék meglepve, ha 2-300 ezer forinton alul nem adnák...
részvétem a nehéz napért, Isti napközben többet huny, de én is mindennap kikészülök, mert nekem már folyton szaladnom is kell utánaKépKép

Sarlai tényleg elég mufurc. de a deddel kedves volt, Indi szerint. én csak 2 percre láttam, aztán kint üldöztem a fijamatKép
kifejezetten ellenséges volt velük a környék, és ha egy szülészeten/szoptatási/újszülött ambulancián így rühellik a kölköket, hááát...
de lehet, hogy csak az volt gáz, hogy Isti már nagy, és ezért sokkal kellemetlenebb, mint egy édes pici csecsmó, ja.

votiv 8)
votiv

Drága szíveimKép

Jól kipurcantunk a nagy utazástól, úgyhogy nemrég ébredtünk fel egy közös alvásból, azóta viszont nehezen megy a visszalavás.

Nem voltam egyértelmű sem a szopival, sem az anyakönyvvezésel, mert nem volt türelmem és időm hosszabban írni, kicsi fiam nehéz pocakfájós napjait tölti, így minden étkezés egy hosszabb vigysztalási időt is magában foglal.

Anyakönyvvezéshez már nem is nagoyn szólok hozzá, drága Votiv jól összefoglalta.

Sarlai doktornő: nem egy bűbáj, de nagyon korrekt. Jó sokáig és keményen próbálkoztunk, a vége fejcsóválás lett. És a zárómondat az volt: ne bánkódjon, nem magán múlik! Nem mondta ki egyértelműen, hogy adjam fel de nem is biztatott. És tényleg nagyon profi.

indianyo

Sziasztok!

Csiling: az én dokim ilyen, de ő 21 hetesen már 99%, hogy nem vállal.

Indi: sajnálom, hogy nem tudtak okosat mondani Kép Az anyakönyvezésre meg már nem mondok semmit Kép

Napszúrás mennyi idő alatt gyógyul?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Csiling: ja, az én dokim Dr. Bálint Mihály

cory
Budapest

Zuzmo,
bocs, nem vettem figyelembe az életkori sajátosságokat. Kép De valamikor a legelevenebb is elfárad és elalszik, akkor bíztasson ez!

Cory,
napszúrás? Pont ezen gondolkodom. Mármint, hogy pl tegnap is olyan meleg volt (mértem, kertben, árnyékban közel 30 fok), hogy 11-3 között ki se merem vinni a csajt. Szerencsére ilyenkor ebéd+alvás van, egyébként nem tudom, mit csinálnék vele, mert egész nap a kertben lógna. Én imádom a napot és a 40 fokot, de áprilisban ezt egy "picit" túlzásnak érzem. Ha a picit érte napszúrás, sztem azonnal doki, ha nagyobbat, akkor tejföl vagy hideg tej csodát tesz, és nagy alvás a hűvös szobában. 1 (fél) nap, és elmúlik, ha nem annyira durva a probléma.
Mi lesz itt nyáron...?
neet
neet

Zuz,
és amíg a pici nem kúszik-mászik-megy a kertben, sztem fölösleges a kullancsoltás, mert nincs kitéve a veszélynek. Ezek a fűből, bokorból, fáról ugrálnak a kiszemelt áldozatra, de ha te ölben, kocsiban, kendőben viszed, nem hiszem, h baj érheti, csak ne parkold le egy fa alatt.

Marci tökei: (mármint a mi Marcinkéi, nem Kisünéi Kép) először nem hagyta, hogy kihúzzam a dögöt,de aztán beígértem a maradék sajtos párizsit, meg kolbászt, és akkor kötélnek állt. Egyébként ha hagyja magát, nem ördöngős, mert csak a feje áll bele, a hatalmas, teleszívott potroha kilóg, brrr. Azt kell összecsippenteni és erőteljesen meghúzni. Nem is kell tekergetni.

Indi és a bürökrácia:
sztem ha letagadja apukát, nagyobb kalamajkába kerülhet, mert ugye a megesett leányanyák több lóvét kapnak, így még azt hinnék, csalni akar a pénz miatt. Meg miért is gondolta volna, hogy így ilyen macera lesz? Nem, Indi?

Ismeritek az Ügyfélkaput? Férjem így intézte a jogsiját (frissítés) és időpontra hívták, és 5 perc alatt végzett. Nem tudom, mire lehet még használni, de érdemes lehet utánanézni. Mert egyébként horror minden ügyintézés.
neet
neet

Bárányhimlőről cikk a Patikában:
http://www.patikamagazin.hu/index.php?cikk=9846
rylie

Neet: napszúrásom nekem van Kép Még hétfőn sikerült begyűjtenem. Fél 5-től voltam kint fél 8-ig és nagyrészt félárnyékban. Tegnap már sapekban voltam. De hogy mi lesz velem nyáron, az passz.

cory
Budapest

cory,
fél 5től? biztos, h napszúrás? meg is égtél? vagy "csak" a fejed fáj meg hányingered van? igyál sokat, és ne menj a napra! ÉS jobbulj gyorsan! ++++
neet
neet

NeetKép
A nagyobb lóvé 1000 forint családi pótlék különbséget takar Kép Hát igen... nekem eszembe se jutott letagadni bármit is, én a hülyeségig becsületes és egyenes vagyok ... ez ügyintézésnél és álláskeresésnél kifejeztetten hátrány Kép

A gáz az is még, hgoy mindkét érintett örmkormáényzat mást mond és egyis se fogadja el a másik álláspontját én meg rohangálhatok a baromi sok szabadidőmben a nem egészen 3 hetes gyerekemmel - és ugráltathatom a kedves segíteni akaró rokonokat és barátokat - majd dolgunkvégezetlenül távozhatunkKép.

Egyébként mivel az emberek nem tudnak róla, mert új dolog és nincs sehol kiírva!!! - kedden és csütörtökön viszonylag gyorsan lehet a nyóckerben ügyintézni.

Legyen szép napotok! Majd mi is sétálunk egyet, bár most egy kicsit elgondolkodtam, hogy mikor is.. talán estefelé inkább?

indianyo

Sziasztok!

Gondoltam beköszönök! Kép Remélem, mindenki jól van, mi igen, betegek se voltunk szerencsére. Kép

De most történt valami, ami azt hiszem Pocakékkal fordult elő, de nem biztos, hogy velük. Ha mégse bocsánat érte Pocak.

Szóval az történt, hogy feljött az alattunk levő szomszéd, hogy csináljunk már valamit, mert tarthatatlan a helyzet, amit művelünk. Ez az állandó dübörgés kibírhatatlan. Én meg néztem, mint Rozi a moziban, hogy miről beszél. Nem is dübörgünk. Állítólag most is megy. Mondtam, hogy csak ketten vagyunk itthon. Akkor szerinte én dübögök, váltsak papucsot. Meg ez a gyereksírás!! Neki is volt gyereke, de nem bírnak tőle pihenni. De nem is sírós Máté! Tegnap mondjuk nagyon hisztis volt, mert felébredt, és amíg nem kapta meg a kaját ment az ordibálás. Ez tényleg így volt. Meg hallatni szokta a hangját, sikongat is sokszor. De mondjam meg a 7 hónapos gyerekemnek, hogy ne sírjon soha, és ne sikongasson, mert megy ez a nő a házmesterhez?? Annyira ki vagyok akadva. Egyébként is az van a házirendben, hogy reggel 8-9-től este 7-ig kell elvégezni a hangoskodással, pl fúrással járó tevékenységeket. Meg akkor mossak, amikor neki jó, meg olyan papucsban járjak? És mi lesz ha a gyerek elkezd majd mászni, rohangálni, tegyek rá pórázt? És mi történik, ha a házmester is megtudja? Amúgy szerintem így belegondolva, azt hallhatják, ahogy jár Máté lába a földön. De ezért nem fogom az ágyra tenni... Ha nem figyelek oda, pl kiszaladok wc-re, akkor már le is tud róla fordulni.

Egyébként ezek voltak azok - nem tudom meséltem-e -, hogy feljött az ürge, hogy mióta itt lakunk áznak a vizes blokkjaik. Kiderült, hogy már előttünk is így volt. Na, erre szóltunk a tulajnak, ő beszélt szakemberekkel, biztosítóval, és végülis arra jutottak, hogy a biztosító nélkül nem lehet tenni semmit. Kimegy a biztosítós ürge, felméri a helyzetet, és csak utánna lehet szétszedni a fürdőt, hogy hol van a baj. Na ehhez be kellett volna engedniük a biztosítót, de közölték, hogy nem engedik, ők csak szóltak, hogy ez a helyzet, és nem zavarja őket, ha 1-2 évente ki kell festeniük.. No comment...

Azt hiszem itt is előfordult már hasonló helyzet. Lett egyátalán folytatása az ügynek? Vagy kilakoltatás jár érte? Kép Kép

Puszi mindenkinek!
mkatus

Neet: a nyakam meg is égett Kép De hát én már csak ilyen vagyok Kép Nappal kapcsolatban csúnya dolgokat tudok alkotni. Pl égett már hólyagosra a választékom, meg volt már másodfokú égési sérülésem naptól.

cory
Budapest

Kérdés:
égési sebre mit kell fujni/kenni? Bálint megégette kicsit az ujját, és hamar kipukkadt a holyag, viszont tegnap ota kicsit gennyes szinü, és piros körülötte, mintha gyulladásban lenneKép

KépKép
fibi

Fibi Kép
Én aloe vera-t tennék rá (pl.srayt), az nagyon jó sebgyógyító. De ha komoly a gyulladás sztem nem árt, ha látja doki.

Cory Kép
Bulást Neked!

Zuz Kép
Ez nagyon durva, ha félóra szunya jut egy napra, nem csodálom, hogy kivagy Kép Bálintnak is vannak ilyen napjai, amikor túlteng benne az energia, de ált. köv. nap kompenzál és többet alszik. Hátha a ma Bazsó is így tesz!

Katus Kép
Sztem az ilyen szomszédra kellene pórázt és szájkosarat tenni...

Kép
Kép
denizsa

Szia Mindenkiek!

Azért nem tűntem el totálisan, csak az emberevőnek készülő, terrorista Hölgyem max.időbeni foglalkoztatást igényel Kép úgy gondolja, hogy egy majd' 4 hónaposnak, már tök felesleges napközben aludni Kép Kép (azért néha beájul 20 percre), ha meg önállóan játtszik, na akkor rohanok neki a háztartásvezetés ősi művészetét gyakorolni..Kép
És hogy miért emberevő? Akár hányszor megragadja a kezemet, a szájához vonja és látható mohósággal beleharap, majd "rágni" kezdi. Ha felveszem, akkor a vállamat, vagy a nyakamat eszi.Nem tévedés, nem szopizza, hanem szabályszerűen harapja. Te jó ég, mi lesz ha kinőnek a fogai?! Lehet, hogy egy kis vámpírnak adtam életet?!!
itt a bizonyíték:
Kép
És üldögélő-mániás is..

Fibi,
égésre és gyulladásra is a panthenol spré tök jó!

Katus,
eléggé elmei eset a szomszéd. Be van vajon oltva veszettség ellen? Nehogy megharapja a gyereket, vagy valami..

Indike,
továbbra is sokat gondolok rátok. Mennyi feleslegesen túlbonyolított bürokratikus baromság Kép Egyébként megnéztem a képeket, Dominód tényleg gyönyörű Kép És ha a nyóckerben rohangálsz, nyugodtan berohangálhatsz hozzánk is Kép Kép Akár csak egy etetésnyi-pelenkázásnyi időre is Kép

Csókolat, meg szép napot mindenkinek! Kép

Macsek
macskanyu

Ja és azzal el is felejtettem eldicsekedni, hogy már hanggal nevet, meg kuncog. Meg sikongat! Imádom Kép
macskanyu

MacsekemKép

Igen, gondoltam is rád tegnap - majd egyeztetjük a lakcímedet és legközelebbi rohangálásnál felugrunk egy látogatásraKép Ja,gien, vettem is neked furulyátKép Nem a legjobb darab, de tanulni - gyerekkel zenebonázni lehet vele azért.
És vigyázz a fogacskákkal - lassan nem marad belőled semmi, ha ez a gyerök így folytatjaKép

És vettem egy plusz példányt is, ha valakinek szüksége lenne egy fából készült C-furulyáraKép
Egyébként Fakopáncs nagyon klassz hely, vannak xilo- és metallofonok, csörgősdobok és kisebb-nagyobb csörgős szerszámok - picurkáknak is! alig bírtam szabadulni belőle, gyakorlatilag egy teljes játéktárat be lehet szerezni 18 éves korig onnan - még icipici edénykék is vannak lányoknak porcelánból és fémből, csodajó tényleg minden!

indianyo

KULLANCSBETEGSÉGEKRÕL MOST, a klubrádón!!!95.3

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

kicsiknél azt mondta,h elég az MMR oltás után beadatni, mert előtte olyan sok oltást kapnak, ami nagyon megterheli a szervezetet.
és van a dokinak egy honlapja, azt mondta azon sok minden rajta van: www.kullacs.hu

és a B vitamin kakát sem ér...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

helyesen:
www.kullancs.hu

Kép
20170114224602

Juc,
köszi!!!!!!!!!!Kép

egyébként nagyon ajánlja az oltást, és azt mondta, a 3 után 7-8 éves védettséget ad!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hahó Csajok!
nem érdekelnek Titeket PO bodyk/pólók nagyker áron? (800-950 ft.) Egy ismerősöm írt, hogy nagykerből hozzák ki, és ha 15000 ft felett vana rendelés, akkor nincs postakölség sem. Gondoltam megkérdezlek Titeket is, hátha...Ha érdekel valakit írjon nekem mélt, és akkor küldöm a leírást, hogy milyenek vannak, meg fotókat. A talira már itt lennének Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?