A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

sziasztok

hu azt sem tudom hoyg miket olvastam már Kép

de képek Kép mind anniyra édessek

lili
zsófi baba nagyon cuki ebben a ruciban Kép meddig aludt végüla drága kenguruban hétfőn ?

lina
nagyon klassz lesz a széketek ma lesz meg ?
lili annyira cuki ahogy "dolgozik " Kép
én áldom aki kitalálta ezt a lap radiátort Kép anno engem a aszertet bátyám lököt a radiátor alá ugy hoyg beszakad a feje Kép persze csak azért mert "szerettet Kép

balim
te az agyhártyagy. ellenit beadattad nem tudod menniybe kerül
olyan szita az agyam hoyg a multkormikor ákina kiirattam elfelejttem kiváltani és ugye betöltötte az egy évet és most a drágábbat tudom csak megvenni ...
vagyis biztos tudod hoyg 1 évalatt még 70% kal vagy mennyvel olcsóbb
és ki szokták a dokik irni mielőtt betölti az 1 évet és igy olcsobb de erről már lekéstem ( ez is az áén hülyeségem Kép )
nagyon jó hoyg ilyen sokat alszik eszti remmélem iiigy marad Kép

dettus
hatalmas gratula ababához várjuk ám az élménybeszámolot és a sok fotot Kép

seriff
hanna Kép Kép édddes ez a lányka a virágos kép haláli Kép naggyon tetszik én is most takritom az udavrt ezerrel oyg tudjannak jönni a térkövesek és aztán füvesithessek ezerre had másszon a drágám Kép mert mindig a beteionon akar mászni
mert ugy ha cipő van a lábán nem áll rá ... már nem tudok mit kitalálni lehet hoyg kap a lábára 3 zokini aztán mehet mert ez már őrült hoyg bent szobában le sem lehet lőni úgy megy ha cipő vagy szandi van a lábán akkor meg hasra vágja magát és kuszik mászik

syg
mikor költöztök ?? mikor kell átadnotzok a lakást ?
tudsz majd pakolni leotól ?
köszi a bárányhimlős oldalt most előszőr az agyhártya ellenit adatom be mert félek a kllancsinváziótól amit ugy a jövöhéttől jósolnak

pille
nagyon nagyon sajnálom flórát Kép szagény pici lány remáélem már sokkal jobban van és hoyg orsi sem kapja el
és téged is nagyon sajnállak biztos nem lehet egyszerű nem tudod melyik kezed harapd nálunk is ez volt tegnap bár ez csak egy egyszerűbb eset hoyg adri és áki egyszerre estek el a lakás 1 külömböző pontjánt és meg álltam a szobába és hirtelen átfutott az agyamon most kihez is szaladjak mert ugye kicsi talán jobban megütötte magát de adri viszont jobban igényli azt hoyg iylnekor agyon szertgessék Kép nehéz ez Kép

dora
nagggyon sajnálom a lakást Kép Kép de ne csüggedj háétha sikerül 1 hónap még hossszú idő Kép

bea+zsolti
köszi a számot ma elvileg jön a srác
vagyis legalábbis beszélünk vagy már el is feljettem miben is maradtunk Kép Kép most gondolokodnom kell Kép
nagyon kíváncsi leszek mennyit mond ő
ha már egy 10 el olcsoban csinálja ővé a biznisz Kép

cukker
nagyon jók a képek Kép bár egy kicsit kicsi re sikerült Kép

nana
örülök hoyg dani jól vislete dogokat ugye-ugye hoyg nem is kellet volna aniyt aggódni Kép
te hoyg vagy pocak ? mikor mész vizsgálatra uh ... ??

kob
itt maradtak az edények majd ha jársz erre csak csörgess meg és kiviszem

virág Kép
bár márnem aktuális mi ne voltuunk a főtérn Kép viszont szerintem hétfőtől minden nap bet leszünk mert én járok a jjövöhéten nikéirt az oviban ésoylan 1/2 4 től ott leszünk a és csúszunk ezerrel Kép

hu remélem nem hagytam ki senkit ha iggen bocsi Kép

rohanok főzni mert ííígy nem lesz edéd Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz,
Én másodjára is ugyanigy izgulnék és aggódnék! Kép
Sokat gondoltam rád te hogy bírtad hogy már többször is voltatok korházban. Kép
Gyerköcök jól vannak?

Én holnap megyek dokihoz (elvileg), de Danust is holnap kell vinnem és azt mondta a bejelentkezős hölgy, lehet hogy a két időpont pont egybeesik.

Ja Uh-ra a B.I a 39. hétre írt be. Ezt kicsit későinek találom! ??????????????????

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
elvileg nem késő a 39. hét. A betöltött 38 után szokták az UH-t csinálni, ha jól tudom.

Kob,
ma is megyünk Kecskemétre, pénteken is, gyűrű? Már úgy félek, hogy elveszítem a pénztárcámbólKép

Lányok,
szerintetek hogy fogja viselni Lili, ha havonta egy-két napra a nagymama fog rá vigyázni, és én 9-18-ig nem leszek vele. Csak reggel-este fog tudni szopizni, bár ez nála a legkisebb gond szerintem. Kaptam egy lehetőséget a munkahelyemtől, gondban vannak, és néhány napon tarthatnék képzéseket. Elég sok pénzről van szó, meg csak max. 6 nap egy hónapban, de kicsit azért lelkiismeret furdalásom vanKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Lina

Biztos nehéz, de már nem olyan pici Lili, szerintem ne hagyd ki. Áldás egy olyan nagymami, mint a tietek. Én ma mehettem volna csavizni a bnőmmel, de nincs kire hagynom, délben a legnagyobb melegben meg nem fogom magammal vonszolni. És szerintem Lli elég alkalmazkodó, ahogy eddig megismertem általad.

Tényleg. Vett valaki mostanában napernyőt kocsira? Azt szeretnék venni, de még nem néztem sehol, csak tegnap találtam ki, h veszek.

Ha valakit érdekel, szép rucikat lehet vásárolni, viszonylag olcsón, a Petőfi S. utcán, a fűrészfogasok mögött. Hátul van egy kis bolt, a nevét nem tudom, de hozzájuk tartozik a babakocsis bolt is. Új ruhák.

Balim

Múltkor elfelejtettem írni, hogy eddig soha nem figyeltem a pupilláját. A fényképen valóban úgy látszik. Úgy vettem észre (elég nehéz kifigyelni), h nem mindig egyformán tágul. De nem is mindig eltérő a nagyságuk. Te kérdezted már, h mit jelent az eltérés?

Roz

Nem nagyon értek én ehhez a fényképmásoláshoz, valamiért valóban elég pici lett.

Lehet valami ebben a hasonlóságban, mindenki ezt mondja, én meg nem is veszem észre. Kép

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én tele vagyok szép meleg rucikkal, aztán tehetem is félre őket.

Kecsóné

Azt szeretném kérdezni, hogy vannak -e olyan bodik, aminek kis fodra van? Mintha szoknya lenne? Amúgy azt vettem észre, hogy Adrinak mindig eggyel nagyobb méret kell ebből a fajtából.

Kép

Kép
cukkermáz

cukker
én tavaly vettem a babakocsiszervízban napernyőt 3800 ft ért sötét kék ( azóüta sem hazsnáltuk Kép ) mert nagyon zavarta adrit de majd hátha ákit nem zavarja Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina,
Ezt neked kell érezned, hogy mennyire birsz megbirkózni a lelkiismereteddel, de szerintem ne hagyd ki, Lili nagyon kis alkalmazkodó babus.

Cukker,
Eszternek eléggé feltűnő a különbség. Illetve napfényben nem, de szobában igen. Az egyik pupillája nem tágul ki annyira, mint a másik. Mi már elvittük orvoshoz, kimondott gyerekszemészhez, szerencsére nincs vele semmi gond, fejlődési zavar, még az is lehet, hogy kinövi. Szerintem figyelgesd, hogy miként változik neki. Ha tudod, nézd vissza, hogy születésétől kezdve megvan-e neki. Én három hetes korában vettem észre először.

Roz,
én még nem adattam be, de mindenképpen be kellene adatni az agyh. elleni oltást. Marcinak öt éve ha jól emlékszem 6-7 e körül volt. Most nem tudom mennyi, de nem lehet sokkal több.
balim

Sziasztok!

Dettus, még nem is gratuláltam a kis hercegnőhöz! Jó egészséget kívánok mindannyiótoknak, az legfontosabb!!

Roz,
tényleg nem könnyű, ott is lennék Flórával, de a Csöppet sem hagyhatom itthon.
Tényleg csodállak, hogy bírod szusszal a három gyerkőcöt. Néhány napja itt voltak bátyámék gyerkőcei (4 és 2 éves fiúk), mert most született meg a kistestvérük. Ebédeltettem a 96 éves dédit és nagyfiút, közben felébredt a kétéves és nekiindult a kertnek egyszál pelusban, mindeközben rázendített az emeleten Orsikám. Hát csak kapkodtam a fejem, hova induljak Kép
Érdekes, hogy Áki nem hajlandó cipőben menni. Még nem hallottam ilyet. Kép

Cukker,
tényleg tiszta nagyfiad Adri. Napernyőről nem tudok, nem figyeltem még sehol.

Lina,
szerintem is elmehetsz dolgozni, ha tényleg jól megvan a nagymamival Lili. Bár nem tudom, szokott-e napközben is szopizni. Megoldanám valahogy, hogy megkapja napközben is a tejet, ha szokott.

Dora,
Kati baba szép méretekkel rendelkezik Kép Köszi az időjárásos honlapot, tényleg jó.

Lili,
hihetetlen milyen édes pofa Zsófi. Mindig mosolyra késztett a kis "dundipofi".

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille,
hát akkor tegnap nem volt könnyű napod. És a fiúknak öcsijuk vagy hugicájuk született? Nekem mindig a hétvége a legkimerítőbb, amikor mindenki itthon van, főzni kell, játszani, altatni, etetni, stb. Néha azt sem tudom hova kapjak, mert mind a háromnak egyszerre kell(ene) valami. Vasárnap estére hulla vagyok. Mi lesz nyáron amikor folyamatosan itthon lesznek? Kép

Tényleg egy körkérdés: ki hová megy nyaralni? kitaláltátok már?
balim

pille
én már nem csodálkozom niki is iylen volt aztán adrinál már eleve uy csináltam hoyg mikor elkezdett felállni adtam a lábára 2-3 órára a cipőt -szandit de áki ezeken túl tesz Kép rá hiába kezdtem el ráadni lehet hogy későn de nem baj nemsokár aitt nyár már összeszedtem az összes látható kavicsot tegnap az udvarban uyghogy mezitlábaskodhat vagy kap egy zoknit és abban falngál majd
nekem igazán nem nehéz gyerekkel de csak itthon ha megyünk valahova akkor jaj ... főleg ha egyedül vagyok
a multkor bemetünk kobbal a főtérre a 1/4 útnál feladtuk hoyg adri motorozzon Kép mert miden fűszállnál megállt Kép aztán meg miko rbeértünk niki adri csuszkált vagy rohangál bár akkor elég rendezetten majdnem egy kupacban de ugy ákikám is menni akart őt is párzsor megcsuszdázttam de ő nem akrt stálni csak 4 kézláb mászni a főtérem nega sok örült biciklis ... annyira féltettem hoyg nem mertem hagyni fogni a kis 11 kilóját nem könnyű igy hol kezemben hol 0 km kövön hol babkocsiban volt ez nem egyszeű inkább ugy érzem ha megyünk valhova hoyg aniyr helyre kell figyelnem ... ha játszora i megyek mindig lyna hlyre ahol neki ereszthetem őket mert ugye adrikám félelmtesen ügyetlen és ahonnan csak lehet leesik vagy elesik Kép

balim
mi szerintem megint sehova .. Kép az üdülés csekket akartam megigényleni de ákinak eltünt az adó kártyája sehol nem találom meg nem hiszem hoyg birnék a 3 gyerekkel egyedül de lehet hoyg ha anyuk mennek hosszú 7végére heygekbe majd velük de nekik sem akarom "elrontani " pihenésüket azzal hoyg gyerekeket pesztrálju ...
a 7végéval ugyan igy vagyok akkor mindig szalad a ház és uyg yérzem nem érem magam utol ráadásul ugy összevissza éberednek és mire végig reggeliztetem őket már jöhetne az ebéd de közben a mosogatni valóüm már főzástől halmokan adri már az udvaron áki már álmos niki nyavajog hoyg neki most ez vagy az kell .. én is félek kicsit nyártól de már edzem magam Kép most este főzők vagy ugy hoyg 2 napra és igy időt takaritok meg az lesz inkább a baj hoyg megint nem tudommajd kiengedni őket az udvarra csak ugy mert elvileg akkor nagyban csinálják az udvaron térkövezést ugyhoyg marad meajd játszó tér vagy még nem is tudom hoyg lezs ....

Kép

Kép

Kép
roz23

csak gyorsan benézek mert pocsék éjszakánk volt. Sajnos egész délutától nagyon rosszul voltam, de hiába mértem nem volt lázam, pedig ugy éreztem, mindenem fájt. este 10 kor felment 38,3-ra kb. 20 perc alatt mert előtte 36,8 volt utoljára. Mondanom sem kell hogy rázott a hideg meg minden... Kép
Valószínűleg a tej miatt volt most is fájnak...

Na megyek janika nyugtalan....

később visszaolvasok

KépKép
erszényes

Roz, csak fél órát aludt kenguruban, mert akikkel találkoztunk, az a kislány felsikította. Kép
Erszényes, sajnálom! Kép Forró zuhany és masszírozás! Csodákra képes.

Most csak ennyit, anya itt van, és takarítunk.
birolili

most értünk haza...rohanok...csak

cukker,
eddig én nem akartam venni, de tegnap én is elkezdtem nézelődni. Valószinüleg én ilyet rendelek.
http://bebibolt.hu/index.php?main_page=product_info&cPath=115_160&products_id=42 6

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok,
Sajna tovabbra sincs tul sok idom, mar csak egy honap a vedesemig. Hetvegera van kiirva a tesom. Es egyebkent is minden osszejott..Azert ha valaki a varosban jar es van kedve talakozni velunk, kuldjon egy mailt (vmihalka@freemail.hu). Mi kozel lakunk, ugyhogy alt. minden delelott bemegynuk, de van hogy delutan is.
Ja es a jo hir. Tegnap Panka el kezdett jarni. De olyan szinten, hogy ma mar szinte le sem akar ulni, igaz a vegen a megallas meg nem tokeletes, mert van hogy ugy begyorsul, hogy elesik, de tok gyorsan es ugyesen jar igy egyik naprol a masikra. Mondjuk o mindent igy tanult meg, hogy masnap mar szinte tokeletesen csinalta.

Dettus,
GratulalunkKép

Roz,
Hetfon lehet hogy elutazunk, de kedden akkor elnezunk a foterre. Nem tudom megismerlek -e de engem konnyu megismerni, mert testverkocsival vagyok, narancssarga-kek szinu a kocsi.

Lili,
Jo volt tegnap, hogy elindultunk, mert Panka vegig nyuszizett hazaig. Alig varta, hogy kiszallhasson a kocsibol..
Ertetek jott a parod? Aludt utana Zsofi?
mvirag

Roz, nem okoskodásból írom, csak azért, h tudd. Az agyhártyagyulladást meningococcus nevű baktréium okozza, ez elleni védőoltás-Sygtől tudom-6ezerx Ft,ha nem írattad fel 1 éves korig. A kullancsok pedig vagy Lyme kórt okozó Borrelia burgdorferi baktériummal fertőzöttek-ez ellen nincs védőoltás, de gyógyítható antibiotikummal.VAgy encephalitist okozó vírussal fertőzöttek, ez ellen van védőoltás.
Szóval csak azért írtam,h ha az agyhártyagyulladás elleni védőoltást kéred, az nem véd meg a fertőzött kullancsoktól.
Bocsánat, sem kioktató, se okoskodó nem akartam lenniKép!

Lina, sztem nem gond,ha havi 1-2 napot a Mamával tölt Lili, ha napközben is szopizik, akkor fejj előtte,és akkor azt megkaphatjaKép!De most olvasom, havonta 1-2 nap, vagy havonta max. 6 nap?

Cukker, nekünk van napernyőnk,tavaly hasznááltuk is sokat, csak elég rossz minőségű-ABC design,el is szakadt,pedig elég drága volt, kb 5ezer FT. De sztem vegyél, Adri még pici!

Balim, elfelejtettem megnézni Eszter szemét, pedig tudtam,h vmit akarok Tőletek! Hannácska persze már alszik, 10 percig volt még vígasztalhatatlan-ill. fáradt,mert d.e nem aludt.

Kép
seriff

Kép
szegeden jartunk.
mvirag

lanyok,
Hogy lehet udulesi csekket igenyelni? Tudja valaki?
Virag
mvirag

Balim,
kislány lett a harmadik gyerkőc bátyáméknál. KépAnyukámnak most öt unokája van, két 4 éves, egy 2 éves, meg két pirinyó. Sógornőmmel kétszer voltunk egyszerre várandósak, csak mi egy pályát kihagytunk Kép

Mvirág,
nagyon helyesek vagytok! Olyan jó ez a kép! Üdülési csekket nézd meg itt: http://www.udulesicsekk.hu/ ha megfelelsz a feltételeknek pályázhatsz ápr. 30-ig.

Megyek, Orsi csak fél órákat aludt ma és megint ébren van...

pillle

Virag,
nagyon szépek vagytok!Ez tulipánfa?
Bocsi,ha hülyeséget kérdeztem,de ebben te vagy a szakértő!Kép
Az üdülési csekkről nem tudok semmit,azt sem,h.mire jó.Kép

Lili,
azóta is sokat járt Zsófi az eszemben,h.kérdezted.Örülük,h.megindult a dumálójaKép.Ez tényleg így van,ha a mozgást fejlesztitek,akkor az a beszédre is kihat,ahogy Balim is írta.

Dettus,
jó egészséget és minden szépet és jót a Jövevénynek és Nektek!KépKépKép

Lányok!
Néztem hátihordozót az Interstore,és a Bébibolt honlapján.Van még valami jó tippje vkinek?
mrege

Lina,
ha jól megvan Anyukáddal,akkor nem lesz gond.De szerintem arra is fel kell készülni,h.folyamatosan okosodik,és az akaratát egyre jobban kinyilvánítja.Rege most kezdi észrevenni,h.nem vagyok ott és rögtön sír.Eddig még el lehetett terelni a figyelmét,de mostmár rafkós a csaj!Kép
mrege

Pille,
nagyon jó lehet,mert akkor minden aktuális témát ki tudtok tárgyalni.Az én nővérem 10 éve szült.Tervezik,h.lesz másik.De még egyenlőre építkeznek.A párom testvérei meg még közelében sincsenek a gyerekvállalásnak.
mrege

Nana

Köszi is a tippet, még szétnézek azért boltokban. Az Akadémia körúton a boltban ígérte a pasi, h lesz majd május közepe körül és 3000 körül lenne az ára. Ilyet még nem is hallottam, h napernyő is lehet uv szűrűs. Meg szeretnék vmi kedves színben egyet, ez meg úgy nézem nincs is más színben. Dani hogy van?
Ne hari a múltkori érzékenységemért a puska meg számítógép miatt. De majd várd ki te is a végét, még csak 3 éves Dani. Annyi mindent elterveztem én is, de közben felnőtt, és hidd el, ez már a kis kamaszkor.

Pille

Akkor újfent nagy a boldogság a családban. Milyen lesz a picúrkáknak együtt felnőni.

Mvirág

Olyan jól mutattok az akármilyen Kép fa virágjai között.

Seriff

Bence után tapasztalatból mondom, nagyon kell vigyázni a kis bőrükre. Melyik boltban vetted anno?

Kép

Kép
cukkermáz

Seriff,
ma beszétem a volt kolleganőmmel, úgy egyeztünk meg, hogy max. heti egy nap átlagban, van, hogy két napos a tanfolyam, de akkor a következő hetet kihagyom. Május 16 lesz az első, akkor kipróbálom, hogy hogy viseli Lili, na meg énKép, és utána beszélünk további időpontokat.

Anyuval tényleg szeret lenni Lili, de majd kipróbáljuk apával is.

Voltunk ortopédián, minden ok, elég laza Lili csípője, de a doktorbácsi azt mondta, hogy bárcsak minden gyereknek ilyen lenne, és legfeljebb tornász lesz belőleKép Adott egy-két instrukciót a továbbiakra, tilos a bébikomp, a vezetgetés, mindent maga csináljon, és ha már két hónapja önállóan jár, akkor még egyszer megnézi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

A tegnapi napot a noveremeknel toltottem, ott volt anyukam is. Este meg elmentunk unnepelni egy kozeli etterembe, Katastul, kutyastul, mert megint egy evvel kozelebb kerultem a 30-hoz.Kép
A kutyat azert vittuk, mert o meg kedden lett 3 eves.Kép

Lina, nagyon jo ez az etetoszek! A kendo raer, majd megbeszeljuk. Es varunk barmikor!Kép

Lili, csuda edes Lili!Kép Jol latom, hogy inkabb rad hasonlit?

Balim, Kati fozeleket, gyumolcsot eszik (eleg sokfelet) es a mult hettol kezdve csirkehusit is kap alkalmankent (bar a vedono szerint minden nap kaphatna). Kiprobaltuk a bebikekszet is, de nem merem a kezeben hagyni, mert felek, hogy nagyobb darabot harap le belole. Nagyon izlik neki, de mindent szivesen fogad.Kép
Erdekes, hogy Eszter sem szeret forogni.

Mvirag, aranyosak az ikrek!Kép Milyen szep tavaszi kep!Kép

Irnek meg, de Kati nyugizik. Igyekszem meg jonni.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk így utólag is! Kép
birolili

Körkérdés:

Hol lehet iskolatáskát venni K.méten, ilyenkor? Lánynak kellene.
birolili

Sziasztok!

Lili,
Biztos lehet sok helyen...amit én ajánlok a Malomba van egy táskás, Gabol márkát forgalmazza. Ha kislánynak kellenne különösen ajánlom, mi már több dolgot vettünk ott egy ismerősünk 5 és 7 éves kislányának. Biztos nem a legolcsobb, de szerintem a minőségéhez és a külső megjelenéséhez képest teljesen elfogadható az árra. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Dóra!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Kép Hogy te is milyen fiatal vagy, én már a 33. évembe léptem, de nem zavar. Jól érzem magam a bőrömben.

Lili

Írószerboltokban szerintem. Mi a Józsefvárosin vettünk Bencének. Tök szépek vannak 2000 ezerért.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Dóra,
boldog szülinapot!
Lakás?

Lina,
sztem próbáld ki, na meg neked kell ismerni Lilit, hogy hogy bírná nélküled. Én ugyebár ilyenekre nem is gondolhatnék.
A szék klassz, nekem is nagyon tetszett.

Nana, Cukker,
én is pont ezt az ernyőt néztem, csak elfelejtettem megrendelniKép, pedig most rendeltünk tőlük. Az ára biztos, hogy nagyon jó.

Roz,
1 hónapon belül költözés, Leona szülinapján már ott leszünk.
Kedden váltottam ki az oltást (meningococc.), 720 Ft volt, de többféle is van, sztem ez a legolcsóbb (és mégis 2 féle ellen véd), de 1 éves kor után nem tudom, mennyibe kerül.

Balim,
Leona pupillái sem egyformák néha.

Mennem kell, nem engedi tovább...

Kép
sygnum

Sziasztok,

Pille,
gondolom nagyon örültek a kislánynak, ismerős a helyzet Kép. Én is együtt voltam babás sógornőmmel, ő decemberben szülte a második kisfiút. Harmadikra nagyon lányt szeretnének.

Dóra,
boldog szülinapot utólag! Ügyesen eszik Kati, Eszti a darabos kajcsikat részesíti előnyben.

Cukker,
én megértelek kispasi ügyben. Sokszor eltervezi az ember, hogy hogyan szeretné, de azzal nem számolunk, hogy micsoda akarat, egyéniség lakik ezekben a kisfickókban. Nem egy könnyű dolog a gyermeknevelés, és az is nagyon megnehezíti, hogy csak nagyon sokára van visszacsatolás, amikor már igazából nem lehet tenni semmit Kép. Így legfeljebb csak az ösztöneinkben érezhetjük, hogy jól csináljuk.

Syg,
és ezt az oltást három részletben adják be vagy hogy is van ez? Nem igazán vagyok vele tisztában Kép. Az nagyon jó, hoy Leót már itt ünneplitek Kép.

Ser,
szegény kicsi Hanna nagyon el volt keseredve. Rakok egy képet, amin látszik Eszti pupillája.

Nem tudom mi van ma, de Eszter kibírhatatlan! Pedig olyan jó kislány volt már egy ideje. Jön a hidegfront Kép.

Kép
balim

Virág, nagyon szépek vagytok a virágos fa alatt. Kép
Zsófi szarul alszik napközben, de ma egy kicsit hagytam nyüszizni a babakocsiba, és elaludt. És már alszik fél órája. Remélem ma többet alszik...estére nagyon kifárad mindig. És ma egyedül leszek végig vele. Apa fürdésre se jön haza. Na, felébredt. Kép Ennyi volt. Kép
birolili

Balim, Zsófi 1hete kibírhatatlan....annyi foglalkozást, meg játszást igényel...még jó, h. éjszaka alszik. Pedig ő milyen jól aludt napközben....lehet, h. a foga? Még mindig nem tudom, h. jön-e. Pedig időszerű lenne.

A kislány, akinek akarunk iskolatáskát venni, vmi Hófehérkéset vagy ilyesmit szeretne. Az is van ott Nana?
birolili

sziasztok

virág
naggggyon jó ez a kép Kép

seriff
nem vettem kioktatásnak Kép sőt Kép örülök hoyg tölem okosabbak vesznek körül Kép a dokink néha tud fura dolgokat mondani na majd ma utánnaolvasok neten hoyg is van ez az oltás pontossan Kép

syg
hu ez nagyon szuper hír Kép reméljük a költözés meghozza leoka jó alvókáját is Kép a jólegevegő a csend a nagyséták a barátnőkkel Kép

balim
nagyon helyes eszti tényleg menniyre látszik a külömbség én uyg tudom hoyg 6 hós korig teljessen természetes az hoyg szem nem eygszerre csinál dolgokat értem itt az alatt abekancsalitást és pupulla tágulást de lehet erre is rosszul emlékszem nekem mintha ezt mondta volna anno abarna kati ...

nana
kérdezted uh szerintem sme késő a kórházban is 38 .hét után van az utolsó uh

dora
sok boldog szülinapot Kép

lili
táska kérdésben passzolok a kéttemplom közöt a sarkon talán a táskásnál vagy ha még megvan tűzoltóság alatt a táskás eseteg ott

bea
srác 150 e ft mondott mindenre

biztos emlékeztek a barátnőmre akit irtam hoyg kisfia születte mmost kórházban votak szegedn mert kandida és kóli baktérium volt a szervezetében tegnap hazangették őket ma hívta doki hoyg lehet hoyg mehetnek is vissza mert most meg rota virust találtak a székletében
ha nem lesznek súlyos tünetei akkor nem kell bemenniük szegény már uyg sajnálom őket ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Dora,
boldog szülinapot Neked is és az ebnek is!

Emese is extra nyűgös, pedig rá a hidegfront mindig jó hatással volt Kép

Kép

Kép
kobudo

Lili,
biztos zavarja őt valami.Rege is akkor kibírhatatlan,ha jön a foga.LEhet,h.nálatok is.Mi is alszunk éjszaka ugyanúgy,és nappal igényli a több foglalkozást,pedig azt szokták mondani,h.a fogzás ideje alatt az éjszaka a rosszabb.Most a második felvonás van.Kb 5 percig van el egyedül,pedig ő tündér ilyen szempontból.
mrege

Mrege, köszi, h. gondoltál ránk. Kép Aranyos vagy!
Sztem is zavarja vmi, mert ő nagyon nyugodtan aludt nappal mindig. Most nem. Ki kellene találnom, hogy mi legyen...mert nagyon nagyon elfárad. Bent kellene megpróbálnom elaltani.... Nem tudom mi lesz.
Vagy a foga. Ma már adtam neki viburcolt, mert ha letettem sírt. És az ebédért is úgy tudtam elmenni, hogy magamra kötöttem. Úgy nem volt semmi baj. Kép És a konyhás nénik is megcsodálták. Kép Mindenki azt mondja, hogy tiszta anyja. Kép
birolili

Lili,
Kép lehet, hogy tényleg a foga lesz, az fekvő helyzetben jobban fáj. Nincs még kint neki egy sem? Tényleg rád hasonlít Kép. Eszti most aludt másfél órát. Szerencsére neki mindegy, alszik kint is bent is.
balim

Balim, nincs még Zsófinak 1foga sem. Lehet, h. tényleg az. Jó Neked, h. ennyit aludt Eszti. Én is szeretném, ha Zsófi legalább 1,5órát aludna egyhuzamban...régen azt is keveseltem....
Most elaltattam itt bent. Mindennel kísérletezem. Kiderül, h. most mennyit alszik itt bent. Nagyon meleg van kint. Majd egy kicsit később kimegyünk.
birolili

Sziasztok!

Voltunk ma védőnéninél, Lili 1,5 hét alatt nem hízott semmit, viszont már 63 centi. A négy hónapos oltáson is túlesett, most már egy darabig remélem semmivel nem fogják zargatni. Vagyis augusztusban meg októberben kap agyhártyagyulladás ellenit.

Balim,
nagyon huncut ezen a képen EsztiKép

Lili,
pici Lili is két-három napja nagyon nyűgös, hisztis, pedig ő aztán tényleg nem ilyen. Nagyon melege van a legkevesebb ruhában is. Éjszaka sem tudom, mibe altassam, 23-24 fok van a szobában, nem nagyon tudom lentebb vinni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Syg,
remélem nem lesz gond, ha ketten vagyunk, és nem lát engem Lili, akkor képes sírni, de nem rögtön, kell egy 10 perc, viszont akár apa, akár nagyi ottvan akkor semmi gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LILI MA 17:50-KOR HASRAFORDULT!!!KépKépKép

Délután a védőnő azt mondta, már nem kell sok neki,hát pontosan öt és fél óra kellettKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
tényleg tornász lesz ebből a lányból!Laza csípő,és hogy még a mozgásokat is ennyivel korábban csinálja,mint az átlag!Kép
Volt a családban valaki,akitől örökölhette?
mrege

Mrege,
Tudom, nem látszik rajtam, de én 18 éves koromig tornáztamKép Igaz én nagyon kötött csípővel. Anyósom szerint a férjem csinálta a spárgákat. Én csak korán beszéltem. 11 hónaposan már mondatokban, de a mozgásokat időben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina
nagyon ügyi gartula Kép

kob +balim +lili
hoyg telt a mai nyügi nap ?

olyan aranyos volt áki Kép ma szüöi volt
anyunál hagytam
mianden rendben is volt
amig haz men jöttünk bettem a kádba ösztönössen fel álttam hoyg addig kiszedem a mosogépből rucikat amig ő ücsörög adrival ahoyg elforditotam a fejem sikitozva sirva nyult utánnam Kép ha lépni probáltam belevágta magát a vízba ugyhog yleültem a kád szélére és az egyik kezével folyamatossan fogott hoyg elne szökjek Kép áhhhh nem anya függő Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Cukker, ezt az oldalt Neked találtam:
Érdeklődtél Prince Oliver bodyk után amikor börzén voltam:
http://babydress.uw.hu/
Remélem találsz kedvedre valót. Kép
birolili

Sziasztok!

Lina: gratulálok Lilibabának a forduláshoz!! Kép Nagyon ügyi!

Balim: nagyon édes a mosolygos kép!! Kép
Nekünk meg pont mostanában vannak Janikának nyugis napjai, és éjszaka is csak egyszer kel este 9 és reggel 7 között. Kép

Nem nagyon volt ma időm olvasni, végre nincs lázam, ugyhogy ma csavarogtam egy kicsit a városban,anyukám meg addig vigyázott a Janikára. Kép

Már villámlik odakinn, akkora zuhé lesz itt az éjszaka. Nem vagyok oda az esőért de a füvünknek jót tesz, most vetettünk egy pár helyre. Kép

Lányok nem tudjátok hol tudok venni olyan cumit ami méri a lázat, vagyis mutatja a baba hőjét?

Szép estét!!

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Roz,
Áki Kép

Lina,
nagyon ügyi a nagylányod! Ortopédiára a dokitok küldött? Dokink szerint Orsinak laza a csípője, ortopédiáról szó sem volt. Flórának sem nézték annak idején külön.

Erszényes,
jó az alvókája Janikának. Néha nálunk is előfordul, hogy este 10 és reggel 5 között ébredés nélkül alszik a leányzó. De nem rendszeresen.
Hőmérős cumit a Batthyány u.-n nézd meg a patika melletti boltban.

pillle

Pille: köszi az infót, asszem apát akkor ma beküldöm oda, tagnap nem találtam sehol...

Oltásra ti mikor mentek?? Flóra hogy van? Pöttyök?

KépKép
erszényes

Erszényes,
az Interstore-n van lázmérő cumi, azt hiszem 2100 Ft, én is gondoltam rá, csak nem tudom, mennyire megbízható.

Pille,
Lili zárójelentésén volt rajta, hogy laza a csípője, és menjen egy hónaposan ortopédiára. Most azt mondta a doki, hogy úgy a jó, ha három hetesen, négy hónaposan és akkor mikor már két hónapja stabilan jár, látja a babákat. Amúgy azt mondta a doki, hogy bárcsak minden babának laza lenne, gáz akkor van, ha annyira laza, hogy instabil, vagyis kificamítható.

Erszényes,
mikor felkeltek Liliék apával, letettük játszani, és akkor fordult meg. Ketten szurkoltunk neki, néztük, biztattuk, és sikerült. Én olyan büszke voltam, komolyan majdnem elsírtam magam. Olyan régóta próbálkozott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lázmérős cumi:
én félnék,h.kiköpi,mert nem olyan mint a másik.Szerintem a hagyományos lázmérő is könnyen használható a popóban.Kb.2 perc alatt megmutatja mennyi a babóca hője.Először szerintem érdemes megpróbálni azt.Bocsi!Nem akartam okoskodni,csak sokszor én is megveszek olyan dolgot,amire utólag jövök rá,h.talán nem is lett volna fontos.Pontosabban mostmár nem veszem meg,mert tanultam az eddigiekből!Kép
mrege

Lina, én is gratulálok Lilinek a forduláshoz! Kép Nagyon ügyes!

Pille, hogy vagytok? Orsi baba még mindig olyan jó kislány?

Zsófinak megoldottam az alvásgondját remélem....nem látott ki a kocsijából, most levettem a napfénytetőt....hát így viccesen néz ki a kocsink....Kép de legalább csendben volt benne, és el is aludt. Hogy meddig? Az kérdéses...
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?