Már itt is vagyok! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan és szuperül ment minden. Ez a doki negetívnak értékelte a 4. napi hormon adataimat. Csinált hüvely UH-t, és mindent rendben talált. Már érik a tüsző, teljesen normál méretű (mutatta is a monitoron). Vittem a két hőgörbémet, amire szintén azt mondta, hogy abból is látszik, hogy van ovulációm. Azt is mondta, hogy helyesen tettem, hogy nem vártam még több hónapot a kivizsgálással, mert 35 évesen már igencsak számít minden hónap. Annyiban maradtunk, hogy jövő szerdán visszamegyek hozzá, hogy megnézze a tüsző méretét, és megsaccolja a peteérés napját. Addig viszont nem szabad együtt lennünk a férjemmel, hogy erősödjenek a katonái (Amikor ránézett a fertility-s görbéimre, és látta, hogy a PÉ környékén minden nap együtt voltunk, mosolygott, és monta, hogy akár ez is lehetett a gond. Vannak férfiak, akik üllő munkát végeznek, és azoknál sokat jelenthet). A ciklus második felében megcsinálja a progi szint mérést, és adott beutalót a férjemnek andrologiai (katona) vizsgálatra (már mondtam is a férjemnek, kíváncsi voltam a reakciójára, de teljesen normálisan állt hozzá, és nem ellenkezett). Tehát egyelőre minden nagyon pozitív, és bíztató.
Lányok, ez a doki nagyon értette a dolgát, ki sem kellett mondanom, amit kérdezni terveztem, mert magától monta. Egyszer meg is jegyezte, hogy nagyon felkészült vagyok, és mosolygott. Mondtam, hogy orvos az öcsém, azt nem mondtam, hogy tőletek is rengeteget tanultam
. Nem tudom, hogy azért volt-e ilyen kedves, mert egy régi kollégája ajánlott be hozzá, vagy alapból ilyen, de úgy láttam, hogy ez az ember már sok nőnek segített gyereket összehozni. Igaz, magán orvos, és pénzbe kerül, de legalább érzi az ember, hogy törődnek vele, és fontos az ügye az orvosnak is, nem pedig csak túl akar lenni egy következő paciensen. Azért ez megnyugtató, és most semennyire sem aggódom. Érzem, hogy hamarosan jön a babuka. Ezt kívánom mindenkinek, aki ezt a vágyat hordozza most a szívében.

Miután letettem a cigit, sikerült 8 kilót magamra kapni.Ez azóta sem akar lemenni
), de máris rohanok tovább, hétköznapokon nincs általában szabad percem, meg még a suliba vendégek is jönnek, így szombaton egész nap velül leszünk, meg vasárnap de. is. Tehát ha nem jövök, ez az oka, azért majd próbálok bekukkantani Hozzátok.