Látom, a gyakorló kezdő kismamik gyakrabban jönnek ide, mint én
Úgy látszik, nekem még van mit bepótolnom a házi feladatokból
Röviden rólunk:
Laura szépen gyarapszik, 100 g-okat eszik/alkalom, mindezt 5x/nap. Délután/este nagyon nehezen tudjuk elaltatni, akkor van, hogy 3-4 órákat is fenn van, amitől kikészülök egy kicsit, mert miután megkajólta az első adag 100-át, kb. 15 percenként éhezik meg...
Egy cici, egy kaja / 100g. De ilyenkor van, hogy mindkét cicit igénybe veszi, és az meg majdnem 200g! Folyamatosan növekszünk, szépen gömbölyödünk.
MI, mert én is
Madártejhez visszatértem, de tehéntej nélkül!
kecsketejjel (megjegyzem, semmi diffi az ízében) Így jobb a tejcsim, erősebb. Ezt érzem Laurán is, hogy hamarabb bealszik, kevesebb mennyiség kell neki. És iszom a Laktoherb-et is, de hála istennek nem attól fájt a pocija, minden rendben. Úgy nézem, hogy pocifájás ügyileg helyre rázódtunk. (lekopogom) Sokat büfizünk. Telnek a napok. Jövő hét elején megyünk csípő kontrollra. mÁr előre f.sok tőle, azt mondják, rengeteget kell amjd várni. Nem tudom, hogy fogjuk kibírni...
Reno
Szépen birkózol Hannával Te is, látom! Látom, Titeket is elért a több órás fennlét rémálma
Nehéz, mert még nem lát rendesen, legaléábbis Laura most kezd követni bennünket, így nem tudok neki játékokat lógatni, hogy azt nézegesse, mindig Anyu vagy Apu kell azonnal. Vagy a cici. Az mindent pótol
Ismerős amiket írsz
Milyen jó is, hogy egyszerre növünk
Stellapa, Stella
Gyönyörűek a srácok! Le a kalappal előttetek! Pláne, ha még el vannak tolódva a fiúk napi ritmusai, el sem tudom képzelni, mi lenne, ha Laurából kettő lenne
Így is ki vagyunk
Norka
Nagyon szép a pocid! Egy kis nosztalgia nekem is
Az enyém már úgy lement, hogy már lassan kezdhetek edzeni rá, mert ami rajta van, az már csak a háj
Kriszta
De jó, hogy Mátéval kezdetek helyrejönni! Úgy aggódtam, amikor írtad miket találtak nála... De azért ilyen pici korban még minden sokkal könnyebben kezelhető
És annyira jó, hogy már nő a tejcsid is! Meglátod, milyen klassz az, amikor éhes csak előkapod a cicit és már nincs is más dolog...
Hú, most megyek, még jövök, vannak képek is... Felébredt
Puszi
Unique

[/url