Melinda! Nem tudom miért, de nekem azt írja ki az albumodnál, hogy az album üres
! Azért még próbálkozom, remélem sikerül! RKriszta! Sajnálom, hogy nem sikerült megcsináltatni a vizsgálatokat, de az idősebbek már csak ilyenek.... Apósomnak pl. meggyőződése, hogy ha orvoshoz megy akkor lesz igazán beteg.
Az én kislányom is elég szétszórt, művész lélek
! Gyönyörűen rajzol, nagyon jó a kézügyessége, de sajna a rend nem az erőssége.( Na jó, a fiamnak sem!) Kitti már legalább odáig eljutott, hogy valamennyire odafigyel az órán. (mindíg mondták a tanárok, hogy mintha ott sem lenne
) Jót nevettem a Lili ügyön, nagyon édes kislány lehet
! Melcsi! Képzeld, az én fiam is megkérdezte a múltkor, hogy ha megnöveszti a haját akkor megengedem-e hogy berastázza? Hát ő még csak 13, úgyhogy nemet mondtam. A fiad tanárai mit szóltak a frizurához? Nem volt belőle gondja? Pöri nagyon aranyos lehet! Amikor olvasom a soraidat az nekem mindíg nagy bátorítás, hogy bízzak benne nem lesz semmi baj és mi is kapunk egy hasonló csodát mint ti
! Regina! Én nem hallottam még ilyenről! Azért örülök, hogy minden rendben!
Majonéz! Remélem úgy lesz ahogy szeretnéd és nem jön meg
! Köszönöm a biztatásokat ház ügyben! Tegnap megbeszéltük a dolgokat, ma hívja a férjem az ügyvédünket és mehet minden! El kell indítani a hitelt stb... Na, meg el kell adni a régi telket, mert annak az árából tudjuk megcsinálni az átalakítást.
Szép napot mindenkinek!

[/url