A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Bocsánat, hogy ide is írok, én a Babagyártásban...topicban vagyok jelen, de olvaslak Titeket is..

Dido
Nálam ugyanez volt az első UH-on semmi terhességre utaló jel nem volt látható 5 hetes vérzéskimaradásnál.
1 hét mulva a controllon ott volt az 5 hetesnek megfelelő petezsák. Azóta a lányom már szépen megnőtt most 7 éves.
Kívánom Neked, hogy 1 hét mulva Te is ugyanolyan boldog legyél mint én akkor.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Eszter!
Most látom hogy hajnalban irtál!
Borzalmasan drukkolok!
Nagyon szoritok!

Dido!
Lehet,hogy már nem olvasod a soraimat,de szeretném neked egy ismerősöm felhozni!Nekem ő volt az egyetlen akinek közvetlen környezetemben volt méhenkivüli terhessége!Szoval,neki is pozitiv lett a tesztje de két három napra rá oriási fájdalmakkal vitték a korházba!Görcsölt ugy hogy felállni sem birt!Szoval én azt gondolom,hogy neked ilyenek nincsenek!És szo sem lehet méhenkivüliségről!Ez a baba belül van csak nem tul modern gépe van az orvosodnak!Ezért nem látott semmit!Az ilyen gépek nagyon jok tüszőmérésre és hasonlo dolgok méricskélésére de ahhoz hogy egy ilyen parányi emberkét észrevegyenek arra nem!Egyetlen orvosnak van profi ultrahanggépe a rendelöjében és az a Dévai!A többi mind alapjáraton működik!Mert nagyon drága és nem térül meg nekik!
Ne add fel!Továbbra is csuriban vagyok ameddig csak kell!Nagyon szoritok és higyjél magadban!Minden rendben lesz!Érzem!Kép

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Pupy!
Javítottam.

Dido!
Olvasgasd inkább azt, amit mi írunk. Majcsi pont azt írta, amit én akartam. +++++++++++++++++x1000

Átszíneztem a babás táblarészt, mert nem tetszett, hogy olyan halvány. Most már kezd az elfogadhatóhoz közelíteni. Szerintem.
Kérdeztétek Dinát.
Ezekben a pillanatokban utazik Gyöngyösre vizsgázni, rettenetesen fél. Egyébként jól van, de a babóca elfordult és nem mutatta meg a nemét Kép Jövő héten mennek ismét UH-ra. Mindenkit puszil.
mátra

Sziasztok!

Tegnap nagyon rossz napon volt, úgyhogy egy kicsit magamra zártam az ajtót.

Dido drága, ezerrel mennek a drukkok!Kép Türelem, tudom ez a legnehezebb, na meg kikapcsolni.
Minden rendben lesz, csak erre gondolj!Kép

Angie örülök, hogy minden rendben volt a dokinál, most már tuti, hogy jönni fog a csöppség..Kép

Anikó, hogy érzed magad látom hamarosan lehet izgulni.Kép

Juca, ez a fagyi mindig bejön StöpszlinekKép, de sebaj ha jól esik. Ez a 11 kg nem hiszem, hogy sok, én nem is vagyok terhes és már 5 kg feleslegem van, ettől az Elevittől olyan étvágyam lett.Kép

Csibe!
Nagyon kis helyes a pocakod!Kép

Bea!
Mégegyszer gartulálok, annyira tudok örülni a babádnak.Kép

Na mára azt hiszem ennyi, ha valakit kihagytam bocsi, de sajna ma is sok munkám lesz és holnap találkozom Mátrával, tehát ma mindent meg kell csinálnom.

Puszi
Zsúka
zsúka

Mátra!
Drága,micsoda ujitás a táblában!
Nagyon jo!
Profi vagy!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Dido!

Egyébként meg nem veszem ki a zebrát. Ott a zebra, ott a baba is.
Küldök egy kis segítséget:
Kép és, hogy egész biztos legyen:
Kép
mátra

Sziaztok Lányok!

Dido!
Én is arra bíztatlak, hogy ne add fel (remélem, még elolvasod ezeket a sorokat). Két dolgot is írnék. Az egyik, hogy a legjobb barátnőm most várja a negyedik babáját, és amikor nem jött meg neki, elment az orvoshoz, mert nem számított rá, hogy terhes, és a doki sem látott semmit. Visszahívta egy hét múlva, de még mindig nem látott semmit, de mivel pozitív tesztjei voltak, azt mondta, hogy valószínűleg méhen kívüli, és elküldte egy komolyabb vizsgálatra, ahol megállapították, hogy ott van a baba, ahol lennie kell. Előfordul, hogy a méhben olyan helyre ágyazódik be a petesejt, hogy nehezen lehet UH-val megtalálni. A másik, hogy tegnap az én dokim sem látta rendesen az egyik petefészkemet, pedig az tutira ott van, és nem is 1-2 mm, hanem jóval nagyobb. Aztán az árnyékát észre vette, és nem nézelődött tovább, mert előtt már megtaláta a másikban a növekvő tüszőt. Próbálj meg kicsit pozitív lenni (kikapcsolni a hétvégén), mert az aggódás/stressz nem tesz jót, és higgy benne, hogy rendben lesz minden. Nagyon drukkolok neked!!!
Vendég

Lányok, én elköszönök, nem jövök csak szombaton.
Mindenkinek jó hétvégét.
Pihenjetek sokat majd.

Puszi
mátra

Zsúka!
Remélem, olyan nagy szomorúságod azért nem volt, és mára már teljesen felráztad magad. Köszönöm, örülök a jó eredményeknek, és várom, hogy a baba is akarjon minket.

Mátra!
Gondoltam, hogy ilyen lesz a reggelizők aránya. Egyre jobban azt tapasztalom, hogy az emberek rohannak, és nincs idejük enni. Pedig az orvosi könyvek is azt írják, hogy nagyon fontos a reggeli. Az orvosin azt tanítják, hogy állati zsiradékot kell reggelre enni (vajas pirítos/kenyér, felvágott, kefir, joghurt, tehát nem pacal pörköltről van szó), mert az állati zsiradékban van egy enzim, ami hatására kinyilik az epehólyag, és kiürül a felhalmozódott méreg anyag a szervezetből. Ha valaki ezt betartja, akkor nem kell méregtelenítő kúrákat csinálnia, mert ettől naponta kitisztul a szervezet. Tehát, HAJRÁ REGGELI!!

Anikó!
Köszönöm. Lehet, hogy neked lesz igazad, és nem is akkor lesz PÉ amikorra számítottam eddig. Én nem bízok meg ezekben a jelekben 100%-osan. Te is szépen haladsz előre a ciklusodban. Drukkolok, hogy ez a hónap sikerüljön. Kisfiad mondogatja, hogy tesót szeretne?

Norwell!
Reméljük nincs semmi felfázás gond. Ma már jobban érzed magad? Viccesen nézhetsz ki a szinváltós foltjaiddal az arcodon. Remélem, hamarosan visszavált a bőröd színére. Egyébként mit csináltak veled, hogy ennyire belilultál? Annyira rossz helyen volt a fog, vagy a doki volt ilyen brutál? Jaj, szegénykém, reméljük, ez lesz az utolsó.

Bea!
Gyönyörű ez a hatalmas bébi a pocakodban. További szép növekedést, és köszönjük a képet (Pupynak is).

Duddu!
Merre vagy? Minden rendben? Ház? Lakásra került már vevő?

Eszter!
Mennek a drukkok! Könnyű szülést, és várjuk majd az Ironram Hiradót!

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Dido!
Már többen leírták azt, amit én is gondolok...
Ott van a baba!!! Ott kell lennie!
Bízz Benne! Kép

Eszter!
Veled vagyunk! Remélem hamarosan újabb hírt is kapunk Rólatok!Kép

Bea!
Gratulálok!

Ma "szűkszavú" leszek, mert Apás nap van...Kép
Elnézést azoktól, akiknek nem írtam!

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Szioka mindenkinek!
Dido!
Valoszinuleg nem mondok semmi ujat, latom mar sokan irtak elottem, de szerintem is tul korai, hogy rendesen latszodjon az a kis csoda a pocidban. 5 hetes cikluskimaradasnal 3 hetes a baba, es az meg olyan icuri-picuri! De bizz benne, hogy ott van, es pozitiv gondolkodassal sokat segithetsz magadon is es a baban is. Mi itt mind szoritunk neked, es a parod is biztos melletted van. Pihenj es ne stresszeld magad, egy het alatt meg sokat fejlodik az a kis csoppseg. Ne add fel!!!

Matra!
Koszi a szellocsket! remelem hamarosan ideer, mert mar a 10. cn-on vagyok, es kozeledik a nagy lehetosegek idoszaka! Ha ennyien itt vagytok es szurkoltok nekem, bizti tobb eselyem lesz, mint mult honapban, amikor meg nem voltatok itt nekem hatszelnekKép

Mi van a szules elott allo mamikkal? Adriana, Sysy, Ironram,...? Aztan ha kipottyantak a kis csoppsegek, kepek! kepek! kepek! Hogy jol ki tudjam bogni magam! a meghatodottsagtol, perszeKép)
Csibe!
Aranyos poci! aztan kerekedjen am szepen!

Pocisok!
Szoktatok beszelgetni a kis csodaval odabent a pociban? Nagyon jo erzes lehet...

Apropo zsiroskenyer! friss, ropogos retekkel a legfinomabb!KépKépKép

Tegnap delutan Anyoseknal voltunk, igy lesz ez ma is...remelem vissza tudom majd olvasni az egesz termestKép
Szep napot mindenkinek!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Április 27-én 0:22 perckor megszületett Andris Szabolcs.
3430 gramm és 52 cm. Mindketten jól vannak!

Egyenlőre ennyit tudok, de nagyon-nagyon-NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK!!!

És Eszternek is HAJRÁ!!!

Dido!
Mindjárt írok Nektek!

Adri!
Veletek mizú??

Most csak belestem, de később jövök!

Puszi mindenkinek:
réka
15+0
Vendég

Sysy!
Nagyon nagyon boldog vagyok,hogy végre a kezedben tarthatod a kisfiadat!
Teljes szivemből kivánok nektek nagyon jo egészséget és nagyon sok sok boldogságot!
Kép

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!

Anikó!
Nagyon köszönöm a címet még1x.Igen ez a link már jó volt.Kép Gyönyörű ez a rendelő és remélem,h. meggyógyítják a párom.Kép

Mátra!
Te egy istennő vagy, köszönöm,h. ilyen gyorsan korrigáltál a táblánKépNagyon jó hétvégét kívánok!Kép

Dido!
Kitartás ott van a baby hidd el, de tényleg ha azt nézzük,h. bea 20 nappal előtted jár és neki 1mm akis ÓRIÁS, tehát nyugi, lazíts és hidd el jövő héten már a doki is látja amit te tudsz,h. ott van és mi is.Kép

Nomi!
Én nagyon szorítok neked a termékeny napjaidon.Kép

Sysy!
Bár most nem olvasol, de szeretnék neked nagyon-nagyon gratulálni!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép Rettenetesen boldog vagyok, és remélem minél hamarabb hazaviheted a kis tündért, és mi is kapunk majd képeketKép

Puszi!
Pupy
Vendég

Sysy!
Gratulálok a kisfiadhoz, és kívánok nektek nagyon sok szép, boldog és egészséges együttöltött évet, és mielőbbi testvérkéket Andriskának.
Ha majd lesz erőd, kérünk szépen szüléstörténetet és képeket a piciről.

Kép

Puszi
Vendég

Sysy család! Kép

Sok boldogságot, jó egészséget kívánok nektek.

Eszter Kép
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!

j.
Vendég

Sysy!

Hatalmas gratula Nektek! Remélem kellemes élményben volt részed és minden úgy történt, ahogy Te akartad! Milliónyi puszi Neketek!Kép
Várjuk a képeket!!!!!!

Dido!

Mindig eszembejutsz, teljes erőmmel szorítok!

Angie!

Mára már elmúlt a dolog, de tegnap nagyon pörögtem. Röviden tömören az volt a gond, hogy két ember munkáját csinálom és ez nem tetszett a főnökömnek és meg olyan érzékeny vagyok, hogy még a mécses is eltört. (persze nem előtte) Különben HR-eskénk dolgozom, azthiszem korábban kérdezted.

Holnap megyek a dokihoz, remélem azt mondja minden rendben van és semmi akadálya, hogy baba legyen.

Na pusszancs, mert tényleg nem végzek a munkámmal és nem tudok Mátrával találkozni, de annyira izgulok itt mindenkiért és várom a friss híreket.Kép
zsúka

Sziasztok!

Dido!

Most számolgattam utána a dolognak, és így egy kicsit más a leányzó fekvése :-) Ilyen idősen nekem meg sem nézte a doki, csak 7 hetesen. A méhnyálkahártyára mit mondott? Biztosan nem méhenkívüli, mert azt bizti megnézte, és nem mondta. Fogkrém dolog YES, nagyon jó jel! Biztos ami biztos küldök rókát is, csak megnyugtatásképpen. Fogkrémből nekem a Rossmannban kapható DABUR jött be, azóta is azt használom, és most már az egész család, pedig eleinte röhögtek, hogy milyen ajurvéda cuccokra fanyalodom, meg mókás a szövege is. Fel a fejjel, és ne nézegess semmit a neten!!!!! Ez parancs!

Sysy!

Ngayon gratulálok, Andris igazi minta baba a méretei alapján. Sok tejcsit, örömet, és türelmet kívánok a kislegényhez!

Juca

tjuca

Zsúka!

Egyetlen főnök sem érdemel egy könnycseppet sem. Inkább morogj, dúlj-fúlj, szólj be neki, vagy gyere közénk és engedd ki a gőzt. Tudod ezek az apró mérgek lasan de biztosan tapadnak le a lelkedre. Egyébként nem csak a főnöködnek nem tetszett, nekem sem tetszik, hogy két ember helyett melózol. Ha ez így van, akkor csak kevés ideig csináld, és ne hagyd, hogy te legyél akin elverik a port, mert nem tudod megcsinálni, ami lehetetlen.
Az én példámból tanulj. Tudod előző munkahelyemen (tavaly nyár) olyan szinten ment a stressz, hogy minden nap picsogtam itthon. Aztán felmondtam, és új mh. Na itt egyből babás lettem, ami a párom szerint pusztán már attól volt, hogy ledobtam a követ a vállamról. Ja és változtattam a munkához való hozzáállásomon is az új helyen. Mindent megcsináltam, ami az erőmből telt, de nem túlóráztam értelmetlenül. és volt, hogy főnökömnek megmondtam, hogy valamit azért nem csinálok meg mert nincsen értelme. Mivel mindig megcsináltam, ami kellett, és voltak racionális ötleteim, amiket kis is viteleztem, ezért nem bántott, csak emberileg, de abból sajna mindenki kap(ott), amit viszont én nem szívtam mellre. Egyszóval megtanultam helyiértékén kezelni a munkát. Nem egyszerű, de szükséges, mert különben akkor vagy ideális munkaerő, ha feladod a magánéleted, és mellette, még meg is bánthatnak bármikor.
Tudom, hogy ez most merész általánosítás volt, de sajna azt hiszem a legtöbb helyen ez van. Ja és gyerekkel még egyel lejjebbi kasztba fogsz kerülni sajnos.

Juca

tjuca

Sysy és családja!
Nagyon gratulálok és sok sok boldogságot és egészséget, az új taggal bővült családnak.
Pusszantás: Niki

kancellárka

Sysy!

Gratulálok Andriskához, biztos gyönyörű kispasi! Mielőbbi felépülést és sok tejecskét kívánok! Remélem minden a terveid és vágyaid szerint alakult!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!Kép

E-mail címed?
zsúka

Kedves Sysy es Babaja (na meg Apukat se hagyjuk kiKép)!
Gratulalok nektek, adjon az Isten nektek sok erot es egeszseget, hogy szepen fel tudjatok nevelni azt a kis Csodat! Nagy puszi, es felepulesed utan varjuk a szuletestortenetet es a fotokat! Jo pihenest, boseges tejecsket, oromteli pillanatokat az uj csaladtaggal!

Nomibogar
Kép
nomibogar

tjuca

SysyKép
Nagyon sok boldogságot kívánok az újdonsült kis családtaghoz! Vigyázzatok magatokra, ahogy eddig is tettétek! Kép Sok-sok tejcsit kívánok! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

SysyKép
Nagyon sok boldogságot kívánok az újdonsült kis családtaghoz! Vigyázzatok magatokra, ahogy eddig is tettétek! Kép Sok-sok tejcsit kívánok! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

SysyKép

Puszi

Unique

KépKép
unique

SysyKép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Juca!

E-mail ment.

Unique!

De jó, hogy jelentkeztél, egy kicsit mesélj, hogy telnek napjaitok. Lauráról képeket mikor kapunk?
zsúka

Évi77Kép
JObb már a helyzet elalvás fronton? Nálunk még mindig nehezen megy, de lassan kezdek beletörődni Kép Naponta 2x4 órát van fenn a lányom + amikor felébred a szundiból és enni kér, az még kajánként +1 óra. Kb. 14-15 órát alszik naponta, de úgy látszik, neki ennyi elég, mert amikor fenn van, iszonyú sokat pörög. Azt hiszem ebben rám ütött Kép Apja nagyon nyugis természet Kép
Viszont (kopp-kopp) az éjszakát egy szopi megszkítással átalussza (este 10 - reggel 7-ig). Ez azért nagy szó, tudom! Csöndben is maradok! Kép

Mi volt a koponya és a hasi UH-n? Én azon dilemmázom, hogy kérjek-e időpontot... Nekünk is a Heim Pálba kellene menni,de félek, nehogy ártson neki. Kép Olyan bizarr, hogy belenéznek a pici kis fejébe Kép És tudom, hogy nem is kötelező vizsgálat.

Puszi

Unique

KépKép
unique

Dido!

Szorítok, hogy tényleg korai legyen az UH.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe!
Nekem valamelyik délután lenne jó Timika meglátogatására, olyan 16-18 közötti időszakban. Hétfő kivételével.
Más.
Meg tudnád adni annak a természetgyógyásznak a számát akinél te voltál anno és egy-két infót róla? Priviben. koeszt@vipmail.hu
Már nagyon nem tudom mit csináljak.

j.
Vendég

ZsúkaKép
Köszönöm kérdésed, jól vagyunk, napok telnek-múlnak. Kicsit gyorsabban is, mint szeretném Kép
Lányom pörgős típus és ha fenn van, igényli, hogy foglalkozzunk vele. nem hagyja az apját élni Kép
Imádják egymást, olyan jó elnézni őket együtt! Kép Eleinte párom nagyon fiú párti volt, de amióta megszületett a lánya, be sem tud vele telni, annyira imádja! Bármit megtenne érte, látom rajta! Kép
Egyelőre még nem mentünk sétálni, de a hétvégén ha már 3 hetes lesz, elkezdjük. Már alig várom! Kép
Hátha attól majd többet alszik. Bár mi vidéken lakunk, és a lakásban, ha kinyitom az ablakot szintén olyan jó a levegő, mint ha kivinném, de hátha kicsit többet fog aludni, ha rendszeresen visszük sétálni. Kép
Egyelőre a napi 2x4 órás fennléteivel a sírba kergeti a szüleit Kép 2-3x szopizik közben. Egy kis kajamasina Kép Egy hét alatt híztunk 200 g-ot, a doki néni tegnap volt itt megvizsgálni, nagyon megdícsért, milyen szépen fejlődik és milyen formás kisbaba. Kép
Tegnap voltunk csípőszűrésen is, makk egészséges a kislány (hála a tornáztatásomnak), három hét múlva UH kontrollra visszük.
Egyébként jó gyerek, csak akkor üvölt, ha fáj a pocija (illetve nem is fáj már neki, csak levegős tud lenni kajó után) ill. ha éhes. Illetve tegnap azért sírt, mert marha melege volt. Mindig van oka. Nagyon büszkék vagyunk rá! És imádjuk! Kép
Képet azóta nem is csináltunk, amióta tettem fel, de ígérem, bepótoljuk és akkor folyt.köv.

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique!
Jobb 4-szer, mint egyszer sem Kép Ti hogy vagytok? Tejcsi van bőven?

Zsúka!
Jucával egyetértek, hogy nem szabad a munkahelyed megkerserítse az életed, és még a végén az legyen az akadálya, hogy nem jön a baba. De ha ez nem állandó, ami tegnap történt, akkor semmi gond. Mindenhol vannak rosszabb napok, még a legjobb munkahelyeken is. Egyébként most mit fog a doki megnézni? Egy vizsgálat lesz, vagy ez csak az első. Gondolok rád, hogy minden rendben legyen. Mindenképp mond, hogy milyen volt. De biztos nálad is mindent rendben fognak találni, és jön az a baba nagyon hamar. Még egy hét, és izgulhatunk érted is.

Juca!
Hát bizony nekem is gyengém a fagyi. Mindig azzal vezetem le a feszültséget, és tőlem hozhatják a világ összes édességét, nálam akkor is a fagyi a nyerő. A fagyasztóban is mindig lapul egy doboz. A férjem nevet is, hogy a -20 fokban is képes vagyok fagyi mellett vigasztalódni. De jó, biztos jól telt a tali. Kár, hogy nem tudtam csatlakozni.

Ildikó!
Te Szentgyörgyön hol dolgozol? Melyik negyedben laksz? Mi az Állomás negyedben laktunk, és a múzeum melletti liceumba jártam (régen filologia liceum volt a neve). 1-es busszal közlekedbem. Arra még emlékszem, hogy a 3-as a Csiki negyedbe járt. Ja, és minden nap kétszer a stadiont is látogattam, mivel atlétizáltam, és ott voltak az edzések. Nagyon jó emlékeim vannak. 3 éve jártam ott utoljára. Idén ismét tervezem. Akarsz találkozni?

Pupy!
Sajnos, a név nekem nem mond sokat, de majd megkérdezem a szüleimet. Õk sok embert ismernek. Majd kérdezem.
Vendég

Unique!

Hogy Te milyen kis figyelmes vagy!Kép Minden ok volt a koponya és hasi UH-n, szép a gyerek belülről is.KépÉs mivel a fejecskében nem csak egy madzagot láttunk, ami összetartja a két fülét, így már biztos, hogy az agyi kapacitását nem tőlem örökölteKépKépKép Még holnap kell visszamennünk csípő uh-ra, remélem az is rendben lesz.
Elalvás témában nem merek nyilatkozni, hátha elkiabálom... Annyit azért elárulok, hogy tegnap átaludta az éjszakát. (már ha a 9-5-ig alvás átalvásnak minősül... Szopi még 8-ig durmolt) Tegnap még a fürdés is aránylag csöndesen ment. Nem visította végig.
Laura nagyon-nagyon ügyes, hogy 3 hetes létére ilyen sokat alszik éjjel. Dóricica ekkora korában még kétszer ébredt (1-kor és 5-kor), sőt, néha még most is előfordul, pedig már nagyKép 2 hónapos. Nappal már csak kétszer alszik, egyszer délelőtt kb. 10-től délig, egyszer délután kb. 2. 1/2 3-tól 5-ig. Az ébrenlétes időszakban szórakoztatom. Mostanában már séta közben se alszik, hanem nézelődik. Olyan drága, ahogy csodálkozik a világra! Még a homlokát is ráncolja hozzáKép Egyszer úgyis megzabálom!
Klassz, hogy rendejött Laura csípője, ügyin tornáztattad!
Isteni dolog sétálni a kölökkel, én nagyon élvezem. Gyönyörű idő van kinn, használjátok ki, mert állítlag hamarosan elromlik...Kép
Na, így jár az, aki arról kérdez, hogy mi van velünkKép Megint túltengtemKép
Azééé' képet dobok, nem baj???

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

JUJJ DÓRI EGY TÜNEMÉNY, én nem csodállom, hogy megzabálnád, mert akár ln is! Ez a szerelés valami nagyon tündéri, igazi kiccsajszis Kép

kancellárka

Niki!

KösziKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!! Kép
Szerintetek törvényszerű az, hogy a középidőnek "középen" kell lennie? Létezik olyan, hogy valakinek a 24-ik napon legyen peteérése 34 napos ciklus esetén?????

Puszi!!
Nyusz
nyuszifülû

Évi79Kép Nem érzek semmit! A 18-ik napomon fájt iszonytatóan a hasam két napig, lent volt a hőm 36,2-őn, után rögtön felugrott! Azt hittem akkor volt. Ez az öröm tartott három napig, mert nem maradt fennt ahogy kellene, hanem leugrott vissza. Aztán ismét felhaladt, 36,8-ra és tegnap megint lement 36,2-re, reggelre meg már 36,5 volt. Na igazodjon ki ezen valaki! Kép
Nagyon jó ez a hőmérőzés, legalább kiismeri magát az ember!
Puszi a Babásoknak! Pusszantás a Babócát váróknak!!!
Nyusz
nyuszifülû

Évi!
Nagyon aranyos Dóri! Büszkék lehettek a kislányotokra.Kép Jól összehoztátok.Kép

Angie!

A cég minden évben szervez szűrővizsgálatot, nőknek komplex vizsgálat van. (vér, vizelet vizsgálat, belgyógyászati, EKG, hüvely UH, mellvizsgálat). Kiértkeli egy orvos és a leleteket egy lezárt borítékban megkapjuk, ezért kérdeztem, hogy a 24. ciklusnapon mit lehet kimutatni és, hogy mit mondjak, hogy csináljanak meg.

Junko!
Valami hír lakásügyben, hogy álltok?

Zsúka
zsúka

Sziasztok!
Már megint hivatlanul...

Zsúka
Ha nem akarsz nem kötelezhetnek vizsgálatra.Megmondod,hogy saját orvosod van és csak neki engeded hogy megvizsgáljon.

málna2162

Nyuszifülű
Elvileg az a törvényszerű hogy peteérés után 14 nappal jön meg a mensi. Ezért nem lehet csak ha már megjött kiszámolni, hogy mikor votl pé.

kancellárka

sysynek hatalnas gratula .Andris udvozlunk.

evi ez a baba gyonyoru.

Kép
monyoka

Szia Málna!

Önként dalolva megyek nem kötelező, ez egy juttatási forma. (Máskülönben én bonyolítottam ezidáig, de átadtam ebben az évben egy másik kolléganőmnek).Az egészben az a buli, hogy egy délelőtt alatt túl leszek annyi vizsgálaton, amit kb. 1 hónap alatt tudnék elrendezni, ha ismeretlenül mennék. Ráadásul munkaidőben történik az egészKép, mert sikerült ezt is elérni.
Biztos félreérthetően fogalmaztam, de köszi az odafigyelést.Kép
zsúka

Zsúka

Akkor bocsi!Én úgy értelmeztem hogyha lakik nálad már valaki, akkor Te azt nem akarod egyenlőre nagydobra verni.

málna2162

Sziasztok!!!

Először is: SYSYNEK ÉS KIS CSALÁDJÁNAK NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK!!!! Óriási boldogság lehet most Nálatok, sok-sok örömteli percet és tejcikét kívánok Andrisnak! Gyere minél hamarabb, hogy megtudjuk, mi hogy volt! Puszild meg Andrist helyettem is!Kép
Kép

Dido!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Szerintem is korai volt az uh, tekintve, hogy 30-33 napos ciklusaid vannak, és a tábla szerint még csak a 39. napon vagy. Tehát én is biztos vagyok benne, hogy minden rendben van, és a csöppség jó helyen van odabent. Anno 7+1 voltam a mensi szerint, amikor uh-ra mentünk, és akkor már látszott a paca.Kép Egyébként most néztem meg, 5 hetesen az embrió 0,1 mm(!) nagyságú (már ha lehet ezt a méretet így nevezniKép), tehát szerintem a dokinak nem volt elég jó felbontású gépe, hogy látszódjanak a dolgok. Megnyugtatásképp felteszem Neked az első uh-képet. Tessék vigyázni Magatokra, és ne izgulj, minden rendben lesz!!!! Szorítok Nektek!!!!
Kép

Nyuszifülű!
Azt mondják az okosokKép, hogy a 14 nap a peteérés után mindig fix.

Eszti!
Kezem-lábam csuriban Értetek!!!!!!

Évi77!
Ez a jány napról-napra szebb lesz!!!

Angi!
Köszi az érdeklődést, talán egy kicsit már jobban vagyok, már ami a felfázás-dolgot illeti. A fogorvost szintén szerencsésen túléltem, remélem, most egy darabig nem látom...Kép Egyébként rájöttem, hogy hol fázhattam fel, méghozzá ma reggel: mentem ugyebár a fogdokihoz, és leültem a műanyag székre, no, azzal a lendülettel álltam is fel, mert olllllyan hideg volt, hogy azt hittem, jégtáblára sikerült ráülni. Persze a múltkor nem vettem észre a nagy izgalomban, úgyhogy nem tettem a fenekem alá semmit. Tutira ettől volt! Az arcom is jobban van!Kép

Unique!
Nagyon kíváncsi vagyok már Laurára!!!!!!! Mikor kapunk képet?Kép Egy hét alatt 20 deka??? Ez igen!!!

Zsúka!
Az a baj, hogy ha két ember helyett dolgozol, akkor a főnököd, ha látja, hogy ezt még elbírod, legközelebb megbíz egy harmadiknak való munkával, és ez megy addig, amíg be nem kattansz. Magaddal tolsz ki, akkor is, ha másokon szeretnél ezzel segíteni. Ne vidd túlzásba!!! Tudod: dolgozni csak lassan, szépen, ahogy a csiga megy a jégen, úgy érdemes...KépKépKép

Rólunk: szerintem már tutira írtamKép, holnap megyünk uh-ra, majd kunyizok képet, ha lehet (legalábbis a kis arcáról, aztán itthon jutalom ellenében megpróbáljuk kitalálni, kire hasonlít...Kép). A fogorvost köszi, túléltem, de otthagytam 4000 pízt, amitől kifeküdtem, mert úgy tudtam, hogy ingyenes (aztán rájöttem, hogy csak a kezelés az, és valami kis bizbaszt tett a fogamba, ami viszont már eszköznek számít, tehát píz...).
Ma kimostam végre egy adag babaruhát, most száradnak. Elolvadok, ha meglátom őket...Kép

Üdv mindenkinek, jók legyetek!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (32+0, fúúúúúú azannnya!!!Kép)

Kép
Kép
norwell

Évi!
Dori egyszerűen gyönyörű!
És a szerelése?
Igazi nő!
Csodaszép baba!Ezekből a képekből sosem elég!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Málna!

A vizsgálat a Schöpf-Merei Ágost Anyavédelmi Központban van, és az ottani orvosok végzik a vizsgálatokat, az eredmény pedig lezárt borítékban érkezik hozzám, tehát senki nem látja. Különben az egész osztály tudja, hogy babaproject van nálunk és szerencsére semmi gond nincs belőle. Például jövő hét szombaton megyek tanulmányútra 1 hétre Berlinbe, tehát nem lettem leírva. Remélem így is marad.

Hova szoktál írni? Csak, hogy képbe legyek, látom a profilodból, hogy van egy szépséges kisfiad.Kép
zsúka

Zsúka

A Babagyártásban a 2006 a mi évünk!Próbálkozunk a tesóvalKép
Itt szoktam előfordulni a leggyakrabban.Jó kis csapat van ott.Itt is csak itt már nehéz szóhoz jutni.Már mindenki ismer mindenkit...

málna2162

NyuszifülKép
A pérés a köv. menzi első napjától visszafele számított 14. napon van. Ezért nem mondja meg ember fia és lánya előre, mikor. Tehát ha 34 naposak a ciklusaid (kb. az enyémek is annyiak voltak), akkor a 20. napon lehet esélyes. nekem a 18. napon volt, amikor Laura megfogant. Kép

Évi77Kép
Végre kicincáltam a kisegeret a lyukból! Kép Rég írtál... Kép
Örülök, hogy minden ok a lányodnál odabenn is. Tetszett a cérna a két füle között Kép Kép
Én féltem csak a leányzót, ennyi. Lehet, azért kérek időpontyot, aztán max. majd lemondom... mennyi idő múlvára kaptatok Ti?
Alvás: örülök, hogy kezd jobb lenni a helyzet (kopp-kopp).. Na nálunk Laura alapból produkálja majd'3 hetesen, amit Dóricica most, 2 hónaposan. Kép Azért ijedtem meg, hogy nem alszik eleget. De a doki nénink lehurrogott, hála istennek, hogy annyit alszanak, amennyi nekik pont kell. És olyan szépen fejlődik, annyira meg lettünk dícsérve, hogy csak na. Kép Szóval minden ok. Már azzal is riogattak, hogy nem elég jó a tejcsim, ezért nem alszik nappal annyit. De a doki néni szerint ez is hülyeség, hiszen ha éjszaka átalussza az éjszakát (majdnem), akkor nagyon is jó a tejcsim. Zajlik az élet Kép Most már nyugodt is vagyok. Kép na emiatt persze a tejem is több lett Kép Ez egy ördögi kör. Kép

Gyönyörű Dóricica! Pláne ez a kisruha! Megzabálnivaló!
Énisénisénis Kép Ok, bevallom kicsit lusti vagyok, hogy nincs fotó. Igyekszem pótolni Kép

neked is van elég tejcsid? nekem még van, hála istennnek, egyelőre egy ciciből is ki tud varázsolni magának annyit, amennyire egy 3 órás alváshoz szükséges van Kép Az éjszakai 6 órás maratonokhoz persze már két cici kell Kép Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

AngieKép
Köszönöm, jól vagyunk (írtam magunkról Zsúkának párral feljebb Kép)
tejcsi még van, hála istennek, iszom is azt a fantasztikus teát Kép Fujjjj Kép
Meg rájöttem, hogy ha beszlapálok napi 3 liter vizet (a többi folyadék mellé), akkor annyi tejem van, hogy az egész utcát megszoptathatnám vele Kép Kép
Mire jók a kísérletezések Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?