Sziasztok!
Babanet hozta a formáját...
Tünde: Nagyon édes lehet Patrícia, jó, hogy tud segíteni Nektek! Hatalmas Bettina!
Gyöngyi: Kitartás! Ügyi vagy, meglátod!
Babetta: Én már nem is mérem, mennyiket eszik Boti. Hihetetlen mennyiségeket, az tuti. Már sokkal kevesebbszer eszik, mint korábban, de rengeteget. Elég szerintem annyi,hogy tegnap visszaadtam a mérleget. Előtte kedd este volt mérlegelés: 3,5 órával kaja után, fürcsi előtt (nagy adag kaki után), csupi: 7,07 kg...no comment
Livi: Én most gondolokodom azon,hogy meg kellene dönteni a háttámlát, eddig még nem mertem. De, ha a lányok, már nektek is "helyeslik",akkor most már bátran fogom. Tegnap kipróbáltuk egy 10 percre, míg elaludt a kocsiban (élvezte nagyon), aztán utána ledöntöttem a támlát.
Zsu: Ügyesen! Kíváncsi leszek,én hogy bírkózom meg a vizsgával, szopival...
Titati: Köszi
Cory: Sajnálom,hogy nyügi napjaitok vannak! Fel a fejjel! Minden elismerésem a 3gyermekeseké!!!

Klassz Liza súlya!
Annácska: milyen jó fiú Petibaba,hogy csak 4 óránként kér enni

Hogy vagytok különben?
Ildi: Cukkerek a manóid

Natasa nagyon vagesz,mint a mamija! Király a szabcsija

"Kőkipisilés"
Maminti: Sajnálom

Attól te még jó anya vagy! Ahogy Nici írja, kezdetek között!
Nici: Ti hogy vagytok? Szintike? Kép???
Tegnap nagyon melege volt Botinak. A levegőn nem is tudott aludni, csak idebent besötétítve, egy rövid ujjú bodyban
Megosztom az örömömet is veletek:
Tegnap este addig rúgkapált a bébim, míg sikerült oldalra fordulnia. Kicsit csodálkozott a szitun, de tetszett neki, végig mosolygott. Aztán tök édesen próbálta letenni vissza a karját, ami aztán sikerült is neki, így vissza is fordult
Most apa pesztrálja, én meg tanulgatok

(meg gépezek)