A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!
Egy ideje eltüntem,mert kicsit elhavazódtunk az építkezés miatt.Dorka napok óta nincs jó formában,minden éjjel keservesen felsír,hogy ki is kell vennem.Csak fogra tudok gyanakodni,pedig nem érezni semmit.Én torokfájósan,tavaszi fáradsággal együttKép
De tegnap kicsit kikapcsolódtunk és voltunk Ilduséknál,ami nagyon jó voltKép:
Kép Kép

A babás fotók nagyon édesek,a mamák meg igen jól néznek kiKép

Moose:
én is nagyon,de nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen végülKép+++++++++++++
Hiszti nálunk is nagyon megy mostanábaKép

Barbi:
természetesen Neked is drukkolok+++++++++++++++++

Zuz:
Te hogy vagy?És szegény sógornőd?
Kicsifiadnak jóbulást kívánok!

Indi:
nekem is átküldenéd?:petergabi71kukacfreemail.hu

Votiv:
neked is gyors gyógyulást kívánok!!!
A cikked remek voltKép
Amiket Istókról írsz,akár Dorkáról is írhatnád!Az őrületbe kerget néhaKép

petergabi

Úgy látszik valaki lenyúlta az elöbb a fotókatKép
KépKép

petergabi

Moose: hajrá a tornamutatványhoz

Neet: nekem csak az jutott eszembe, hogy mikor petéznek le ezek a kullancsok?? nehogy a szőnyegedbe bújjanak szexelni majd lebabázni...

Ancsi: apropó recept! Én nem adom fel és kihúzom belőled a kroásszon recit Kép Légy'szi küldjed!

Nézzétek süt a nap! Lehet menni sétálni! Kép

Babák-mamák szépek mind!
Nekem is van egy kedvenc képem a csajról, de még gépbe van, a gépet meg Apa elvitte ma magával. De amint letöltöm akkor felteszem ide is megmutatni nektek mert haláli egy pofát vág rajta!

Rylie
rylie

Zuz,
sajnos én meg pont azt hallottam, h városi legenda az, h az első x órában nem fertőz a kullancs. Tehát, akár 1 óra bentléttel is megferőzhet, ha akar...Kép
oltás rulez!!!!
Gabi,
én képeket nem látok...Kép de jó, h itt megint!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gabi,
okés, képek is megvannak!!!!!!!!!!KépKépKépKép
szépek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép
Juc,
Panna és a kis tricolor rulenak!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet,
semmi bajt nem fognak okozni a deglett kullancsok Kép csak irányítsd mielőbb az összeset a kukába Kép

Jucus,
Panna és tutyája nagyok aranyosak Kép ugye ez ne hátizsák-eb?
macskanyu

ma kapott mindkettő szandit.
tesómmal jól összevesztem.
mission completed.
legyetek jók!!!
KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

mostanáig Adával és LizaHannával a westendben lógtunk, királyság volt! a végén LH akkorát tojt, hogy kifolyt a gatyeszból, szerencsére ez már errefelé történt, úgyhogy nálunk rendbetette a csajt. tündériek együtt!!! Kép
cupp,
fic
ficánka

Kép Kép olyan aranyosak vagytok. kar, hogy a Hban majd nem tudok netelni... vagyis, ooo, ize, Oxi hogy is csinalta??

Juc, Ancsi, koszonom az infokat. Tkp nem a fajdalomtol felek, hanem mert azt olvastam, hogy sokkal tobb szovodmenye lehet, mint a huvelyi szulesnek, meg evekkel kesobb is, meg azert nagyon durva dolognak tunik nekem ez a hasfelmetszes, meg aztan nem is akarok kimaradni a dologbol Kép

Kullancstema szornyu, bar a kipotyogos resznel mar azt hittem, Marci vere mergezo lett es igy a dolog megoldodik Kép es szerintem is hulyesegnek hangzik, hogy csak x ora utan fertozne meg, ugyan miert?

Vigantolt nekunk 3 eves korig mondtak. Es Nyuszi szereti benyalni, de en sokszor elfelejtek adni.

Zuz, nekem is nehezebb volt most masodszorra a kispocak, sokkal tobbet emelyegtem meg alomkoroztam.

Telefonalas itt is nagyon megy. Es ma is foldhozvagos hiszti utan aludt be, ugyhogy epp arra gondoltam, hogy holnap majd en provokalom a hisztit rogton ebed utan, hogy elobb aludjon el Kép
moose

Sziasztok!

Szeretnék infot kérni Dr. Bálint Balázsról. Tudja valaki, hogy hol a magánrendelője esetleg a bejelentkezős telefonszáma és mennyit kell fizetni egy vizsgálatért? Köszi
verzsike

Rylie!
én már régen elküldtem mindenkinek, Dórának is, Zsancinak is, Neked is, és éppen ma írtam, hogy ma jött valami izé, hogy nem ment el hozzád, valamiért nem tudta kézbesíteni a rendszer. nincs tele a citromos boxod?

ancsipancsi

Macs!

Nem hátizsák.

Verzsike!

Én a rendelő címét és a számát tudom:
Bocskai út.22.
tel.:
386-0700
Remélem ezzel is segíthettem.

ZSan!

Szandált hol lőttetek?
20170114224602

Jaj,láttátok Schobertrékát Playboy fotozáson?
20170114224602

Ja, csak most olvastam Fibi kullancsos leirasat. Szoval bazisok virus kell a korsaghoz es azert kell neki az ido a fertozeshez? mert eloszor csak szivozza a vert es csak csak utana kopkod vagy ilyesmi? es csak akkor erkeznek at a virusok? merthogy a virusok onallo mozgasra nem kepesek, ellentetben a bakteriumokkal... szoval ezert van?

Macs, jol latom, hogy nemsokara egy Felis Catus-ra lesz szukseged? Mert nalunk sajnos epp felszabaduloban van egy igen szeretetehes, kitunoen alkalmazkodo, jatekos, energikus, tiz eves fekete kasztralt kandur (aki eddig vilageleteben panelban lakott).

Es Isti micsoda szornyeteg tenyleg Kép majdnem olyan huligan mar, mint enyem gyerek... hja, negy es fel honap nem egy nagy korkulonbseg Kép

Ancsi, en is kerek szepen borgyogyaszos infot!!
moose

Moose,
én úgy hallottam, hogy ahogy belédmegy a kullancs, kibocsájt valami érzéstelenítőt, hogy ne kapard,ne üsd le, stb, hogy nyugodtan szívózhasson. (Azt azért be kell látnunk, hogy marha rafkós a dög. Kép ) Namármost, én úgy képzelem el, hogy ha a dög fertőz, akkor már ez a szer is fertőz, nem csak a végére tartogatja a halálos döfést, vagy hülyén gondolom??

Eszter kapott ma kikás asztalkát meg széket, az asztal nem érdekli, a széet imádja, hozza-viszi a szobában. Kép Áááá, és ahogy látom feláll rá és... áááá... itt egy mókuscsord.....
neet
neet

Most hallottam valami érdekeset a tévében: ha találtok a bőrbe fúródott kullancsot, azt ajánlatos LEHÛTVE megőrizni, mert betegség esetén a kullancsból is tudják a vírust azonosítani. Ez ugye egy egyszerűen kivitelezhető művelet: kirándulók: tessék beszerezni egy kullancstároló hűtőszekrénytKép

DóraKép köszi a képet, nagyon jóKép

MooseKép nem akarom benned erősíteni a császárparát, de ha muszáj lenne így szülni, akkor próbáld meg, hátha tudsz te is EDA-val, mert akkor nem kell utána feküdni, az EDA csak tompítja a fájdalmakat, de nem szünteti meg, tehát érzel-hallsz mindent és abszolút jelen vagy és néhány óra múlva mehetsz is a babádhoz. Nem tudom, van-e a H-ban ilyen lehetőség... én nagyon örülök, hogy nekem sikerült így. a seb pedig egy hét múlva már egyáltalán nem fáj és zuhanyozni is lehet vele (a belső seb az persze lassabban gyógyul és a hasizom is soká nyeri vissza eredeti állapotát, de ez nem olyan nagy nehézség, mint első hallásra látszik. Én simán hordom-viszem a fürdőkádat, jövök-megyek pedig nagyon le voltam amortizálódva a terhesség végére. Fel a fejjelKép

Gyerkőcök gyönyörűségesek!!! MÉÉÉG!

indianyo

Mindenkinek szép hosszu hétvégét!
Mi nem nagyon leszünk itthon, holnap de. hugommal egy elöadásra megyek, du. meg párommal moziba, juhéjjKép Hétfön meg Visegrád az uticél sétahajovalKép

KépKép
fibi

Indinek:
Kép
20170114224602

Sziasztok!

Indi!
Én úgy hallottam még tavaly, hogy kullancsot egy celluxdarabra rá, borítékba be, és bevinni valami kullancsközpont izébe vagy hova, és ott meg tudják mondani, hogy fertőzött volt-e...

És amióta ezerrel nyomatjátok ezt a témát, lépten nyomon minden kis szöszre, porszemre, bármire amit a gyerekeimen találok rögtön azt gondolom, hogy kullancs Kép

Juc!
Nagyon vagány a fürdőruci Kép Petra is kapott egyet a múltkor a decathlonba Kép
És képzeld, megtaláltam A tökéletes ruhát az esküvőre a barátnőm kisfiának: drapp elegáns gatyó, fehér ing, drapp mellény KG-ban, egész elfogadható áron Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Ünneplősruháról ez jó hír!AKkor ha esetleg szükség lenne rá akkor én is ott néznem megKép

Dechatlonba szeretnék már végre kijutni én is.
20170114224602

Juc!
Csak egy bibi van: 104-es a legnagyobb...és ez épp olyan határeset, 106 cm a srác Kép De reméljük nem lesz nagyon kicsi! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

NA majd akkor együtt izgulok veletekKépDe mi aez a diszkrimináció?Érthetetlen!
20170114224602

És akkor én is teszek fel egy képet, ezt már olyan régóta fel akarom, csak mindig elfelejtem:

Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Gyönyörűek!De jó ,hogy feltetted végre!
20170114224602

Köszönöm szépen a gyönyörű csemetékről készült képeketKép

BogárkaKép Igazából én is elhűlve olvasom ezt a kullancshorrort, nem is volt róla fogalmam,hgoy ez ilyen komoly dologKép A hűtőgépes történetet én inkább viccesnek találtam, de lehet, hogy van benne valami... A celluxos borítékos megoldásról pedig az Erdő kapitánya jut eszembe, ahol a poloska a kém és egy bélyeg alá rakva és lepecsételve adja őt fel postán Zéró, a rém - hehe,most látom, hogy ez rímelt Kép

indianyo

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: (EZT MOST OLVASTAM A TAVASZI BABÁKNÁL)

Több, mint 1200 gyereknek adtak be olyan oltást,
amely romlott volt. Azt mondják, ez nem betegíthet meg senkit, de meg kell ismételni. A háziorvosok szerte az országban már keresik azokat a gyerekeket, akit ilyennel oltottak.

Amennyiben az oltóanyag nem volt megfelelő a fagyás miatt, és nem oltják be a gyerekeket, akkor a védekezőképessége az adott betegséggel szemben nem lesz megfelelő mondta Ócsai Lajos, az Országos Tisztiorvosi Hivatal járványügyi főosztályvezetője.

Azoknál a csecsemőket kell újra oltani, akiknek a szülei december 20. és március 31. között vették az anyagot. Akkor ugyanis a régi higanyos injekciót már nem lehetett beadni, az új pedig átmenetileg még nem volt ingyenes. Az aggódó szülők ezért 8 ezer forintért vették meg az utólag romlottnak bizonyult oltást.

Az újraoltáshoz az oltóanyagot természetesen a cég ingyenesen biztosítja mondta Orosz Zoltán üzletág-igazgató.

Egy raktárban tárolják most a Belgiumból érkező kötelező oltásokat, 2 és 8 Celsius-fok között. A romlott ampullák a repülőgépes szállításkor fagytak meg. Most vizsgálják, hogy pontosan hol és mikor, hogy máskor ne adhassanak romlott oltást a kisgyerekeknek.

RTL Híradó.

indianyo

Indi!

Konkrétan az nem derül ki,hogy melyik oltásról van szó.
20170114224602

Diperte. Mi is újra kapjuk Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Már tudom,diperte
20170114224602

szóval az INFANRIXRÓL VAN SZÓ???? 4 és 5 hóst is így vettük Kép Kép Kép

DPT1/b, 1/c

"Az újraoltáshoz az oltóanyagot természetesen a cég ingyenesen biztosítja mondta Orosz Zoltán üzletág-igazgató." erre kíváncsi leszek.

én jelentkezzem a dokinál szerintetek?

ancsipancsi

He-he, nosztalgiáztam kicsit, megnéztem mi volt tavaly ilyenkor Kép Előző nap volt a tali, mindenki arról ír, hogy milyen jó volt megismerni egymást, meg, hogy milyen jó volt a sok finomság Kép...és délután már a következő időpontján agyaltunk Kép és Doninak 5,2 centi volt a talpa Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

És mi van azzal, aki ugyan márc. elején oltatott, de nem külön vett anyagból, hanem amit a doki adott? Az okés? Vagy a 15 hós nem is diperte? Bocs, de annyira nem értek ehhez... sem...

Kullancs, tőlem remélem utoljára: bocs, ha sokat írtunk róla, de én remélem, hogy csak a tömeghisztéria áldozata lettem (mert a csapból is tényleg ez folyik), és semmi baja nem lesz a kutyunak. Ha abból indulok ki, hogy hány (terhes!!) cica flangál a környéken, tele kullanccsal, akkor megnyugodtam. Kép
2 cica akkora pocakkal közlekedik itt, mint Kisün és Moose. Kép Már az ablakba is alig tudnak felugrani kaját könyörögni, de hiána szólok rájuk, h ne ugráljanak, ezek csak ugrálnak. Kép

KÉPEK SZUPEREK!!!

neet
neet

Jucus! Bogárka! Gabi! Dóra! a képek tündériek Kép

Gabi! Köszönöm Kép

Moose! Tényleg minden rendben nálam. Kép Egyre többet gondolunk rá, hogy most már tényleg közel vagyunk Kép Készen állok amennyire szerintem készen állhatok.
Ma először fájt egy kicsit a vádlim, s többet ültem mint általában. Ezenkívül néha leülésre kényszerít egy-egy nagyobb feszülés. Egyébként ma is felmostam és kisebb háztartási dolgokat is végeztem.
S neked kitűztek időpontot vagy hagyják hogy elinduljon vagy más? NE FÉLJ!!!
Én a lámpás dolgot úgy hallottam, hogy nem a kijárathoz kell tenni, hanem a gyomorszájtól kell a kijárat felé irányítani a fényt...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,
nagy drukk!!! És TÉNYLEG közel vagy! Kép
neet
neet

Neet!
nem, hanem MMR+OPV+HIB II. legalábbis nálam a füzetben.

most jó mérges vagyok az oltás miatt, először is a dokim általában utolsónak értesül ezekről, szóval kanosszajárás lesz egyáltalán annak eldöntése is, hogy kapjon-e, vagy nem, és eleve, hogy a gyereket ötvenszer szurkálják :/. nem beszélve róla, hogy kíváncsi leszek, tényleg ingyen adják-e ezt a (2db) 8eFt-os szert. :/

ancsipancsi

Oltás: No para az oltási számok alapján visszahívják az anyukákat, akiknél újra kell oltatni. Legalábbis nekem azonnal szóltak.
Ez az infanrix diperte oltás, de nem mind rossz, csak az egyik szállítmány.
Nem kell túlspirázni. Vagy csak én vagyok túl beletörődő már? V egy tűpárnára hasonlít, oltják-szúrják-véeret veszik, ezek az oltások nekünk nem jönnek be.

KépKép
oxigen
Györköny

Ez olyan vicces:
Kegyetlen jó, igaz és tanulságos!!!

Gyermekeink száma miként változtatja meg szokásainkat:
Az anyuka ruhái
Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani,
amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat
hordod.
Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid.
Felkészülés a szülésre
1.: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2.: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3.: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.
Babakelengye
1.: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen
összehajtogatod a babaruhákat.
2.: Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat
tartalmazóktól válsz meg.
3.: Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!
Aggódás
1.: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2.: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3.: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a
babakocsit.
Cumi
1.: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2.: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3.: Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.
Pelenkázás
1.: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2.: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3.: Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag
miatt panaszkodni kezdenének, vagy a térdét verdesné.

ruha pelenkával: (két használat közben elvégzendő munkafázisok)
1.: Mosás, szárítás, vasalás
2.: Mosás, szárítás
3.: Szárítás
Babaprogramok
1.: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-
klubba.
2.: Eljártok babatornára.
3.: Eljártok a közértbe. Mert, kell a kimozdulás!
Kimozdulás
1.: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2.: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol
elérhetnek.
3.: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.
Otthonlét
1.: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben
gyönyörködsz.
2.: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja,
böködje vagy megüsse a kicsit.
3.: Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.
Lenyelt pénzérmék
1.: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és
vered az asztalt röntgenért.
2.: Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a
pelenka tartamát, hogy távozott-e. (és csak akkor aggódsz, ha a
lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz)
3.: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a
zsebpénzéből.
20170114224602

Neet! köszi Kép

Ancsi! én is láttam a tévében, s többször is elismételték, hogy ingyenes lesz.

ami nekem fura, hogy azt mondták,hogy a gyerekek szervezete olyan hogy nem lehet túladagolni a védőoltásokat... tényleg?!? nekem gyanús ez a megállapítás

gödibarbi

Barbi!
a lámpás dolgot mintha valamelyik doki nevetve említette volna, mint "hiedelmet". Kép de azért érdemes mindent megpróbálnia Moosenak!
szóval a vádlid fog még jobban is fájni, meg a hátad, mindenesetre te vagy a következő, nagyon drukkolunk neked, várjuk a híreket!
Moose-nak adtam már egy olyan tippet, hogy vigyen "szopókás" fél literes vizet megával többet. esetleg neked se árt, mert könnyű bekapni a száját. nekem nagyon jól jött.

Indi!
én is valamiféle EDÁt kaptam, szóval elvileg 24 óráig nem lehet vele mozogni, de 12 óra után engedték, hogy felkeljek, és sokat segített a felépülésben , hogy - még ha marhára is fájt - felálltam fél nappal a műtét után. nekem konkrétan a hasam belül nagyon fájt, meg úgy az egész belsőrészem, de ez 1 nap alatt elmúlt. ezután már csak terhelésre éreztem. és persze otthon minden könnyebb volt, a megszokott helyen, ágyban, stb.

Moose!
még az jutott eszembe, hogy úgyse lesz császár, node ha véletlen még is, a műtét közben beszélgetnek majd veled, és ha bármi furcsát érzel, jelezd nekik! én attól pánikoltam, hogy be fogok hányni, dullllva hányinger kapott el. szóltam, és adtak egy vérnyomás emelő szurit. (az érzéstelenítőtől túlontúl lement vérnyomásom miatt volt a hányinger, és ugye neked se magas emlékeim szerint..) azonnal elmúlt minden! és habár nem Jack csinálta a hasfelmetszést, a helye nagyon hamar meggyógyult, annyi, hogy nekem még mindig érzéketlen kicsit a környéke.

mindkettőtökre sokat gondolok és szorítok!

ancsipancsi

Oxi!
de a romlottat nektek azután adták be, hogy V. szamárköhögést kapott, ugye? szóval nem lehet, hogy azért kapta, mert rossz volt az oltás, ugye? vagy ez lehetett akkor is a ludas?
valahova feljegyezték, hogy én milyen oltást kaptam? Képfelénk viszonylag anomália van Kép képzeld, hogy első Infanrixnál nem adtak szabincseppet, másodiknál sutty, be a szájába. és akkor el voltak képedve, hogy miért nem kapott elsőre szabincseppet. mondtam, hogy nézzenek utána, mert akkor azt mondták, hogy benne van az oltóanyagban. 1 hó múlva mentünk, rákérdeztem, azt mondták, hogy benne volt. sajnos már nem tudom mit higgyek, remélem nem lesz baj, ha nem kapott egyet, vagy ha egyet duplán kapott. :/

Jucus!
ezek NAGYON JÓK! és igazak...

ancsipancsi

Ancsi! a lámpás dolgot a spirituális felkészülés a gyermekáldásra c könyvben olvastam.
köszi a szurkolást. szopókás vizet észben tartom Kép

gödibarbi

Ancsi: A 3 hós még a régi típusú volt, attól lett beteg. Akkor kikezelték, addig halasztották a többi oltást. Most kapta a 4 és az 5 hóst. Asszem mindkettő a romlottból. Kép Holnp megyünk a dokihoz, majd elmeséli.

KépKép
oxigen
Györköny

Juc!
Ez nagyon jóóóó! Kép És van benne sok igazság...de rám nem passzol mindegyik Kép...bár még csak a 2. pontig tudok nyilatkozni Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc, Gabi, Bog Kép
Gyerkőcök nagyon ééédesek!!

Juc Kép
Ez a szokásváltozós írás nagyon rulez! Jöhet még, ha találsz ilyet Kép

Bog Kép
Petra és Doni nagyon szépek így együtt, tényleg tök jó kép! Kép Én már fürödtem együtt Bálinttal a nagy kádban, nagyon tetszett mindkettőnknek, csak apa irigykedett odakintről, de hát sajna ő már nem fért be Kép

Barbi, Moose Kép
Nagyon drukkolok mindkettőtöknek!!

Ancsi Kép
Én is jelentkeznék a sonkás cros. receptjéért! Megtennéd, hogy nekem is elküldöd?

Kép
Kép
denizsa

... Nyuszi miatt vagy otszor keltem ejszaka es aztan fel negytol apat foglalkoztatta, fel hattol meg mar annyira tombolt es ugralt rajtunk, hogy egyikunk sem tudott tovabb aludni... mi a sz.r van ma?? es meddig fog tartani?? vagy az utolso ket het mar az idomero edzesek es majd felev mulva aludhatunk ujra?? Kép

Kepek tokjok, minden gyerkoc tunemenyes Kép

Ancsi, koszi az infot. Majd szolok nekik, ha barmi van. Es egyebkent mennyi ideig tart a mutet?

Juj, Neet, most ugy aggodom a kullancsos kismamakert! Kép

Juc, en negy olyat is talaltam, ahol a 3. pont igaz ram, pedig meg csak egy tokaggodos egygyerekes vagyok...

Oxi, dejohogyitt Kép es ez az oltasize kiakaszto Kép es emlekszel meg, hogy hogy is neteztel tavaly a Hbol? milyen szolgaltatas kene a mobilomra?

Ja, es Nyuszi mar tudja nyitogatni az ajtokat kilinccsel, meg most allandoan bemaszik a racsosagyba ugralni (ugye akkor nem fog, amikor a pici meglesz? ja es ugye nem esik szet a kisagy?) meg belepakol mindent, bemaszik es onnan kidobalja es apa fekpadjan ugral es egyaltalan barmit meg tud mar csinalni es a veszelyeseket meg is akarja es aaaaaaa....

moose (38+1)
moose

Moose! Hát nyuszi is besegít az új-régi rendszerbe Kép remélem ezt poénnak veszed Kép

Den! köszi

gödibarbi

Moose!
érzéstelenítés+infúzió 10-15 perc, vágástól számítva babakivétel 10 perc, utána nézelőds belül, varrás, stb. 30 perc legalább.

ancsipancsi

AncsiKép te egy úgynevezett spinális(epidurális) érzéstelenítőt kaptál, amivel 12/24 óráig nem szabad mozogni. Az egy más jellegű dolog, a gerincnek másik részébe adják és másképp adagolják.

Én EDA-t kaptam, ez az a fájdalomcsillapító, amit normál szüléskor is adnak, ha kéri a kismama. a különbség számottevő: mindent érzel, csak tompábban, gyakorlatilag műtét után 3-6 órával már jössz-mész - és igen, az én gyors felépülésemnek is az volt az oka, hogy nem aludtam szülés után semennyit, de felkeltem az első adandó alkalommal és utána is jöttem-mentem.
Ehhez az EDA-hoz először beadtak egy tesztadagot, hogy megnézzék, hogyan reagál a szervezetem és csak azután kaptam a nagyobb adagot. (vicces volt, a doktorbácsi folyamatosan csipkedett alhastájékon, ellenőrizendő a hatást, nekem meg röhögni kellett Kép) Ja, az EDA-nál kizáró ok az alacsony vérnyomás, de folyamatosan rajta van a karodon egy vérnyomásmérő, ami percenként jelez.
Ez az eljárás így hosszabb, mint a normál spinális. Engem este 9-kor kezdtek borotválni, infúzióra és vérnyomásmérőre kapcsoltak majd átvittek a műtőbe az EDA.hoz. 23,27-kor (kb. 10 perccel a konkrét műtét megkezdése után) bújt ki Dominó és fél 1-kor már az őrzőben voltam és telefonáltam. De maga a műtét kb. 1 óra volt.

Nem tudom, hogy a Szent Imre alkalmazza-e császárnál ezt az eljárást, vagy csak a szokásos spinálist. Én áldom a sorsomat, hogy így szülhettem, tényleg óriási élmény volt - persze, hülyén hangzik, hogy valaki örül a fájdalomnak, de hát én annyira akartam érezni mindent, hogy jó volt így.

MooseKép annyit írunk ezekről, hogy meg is elégeli a babócád a nagy tudományt és magától kibújik, ahogy az meg van írvaKép

Jaj, megyek a gyógyszertárba, veszek valamit a kisfiamnak, mert nem aludtunk a kaki miatt az éjjel Kép hiába, lassan már minden elvemet feladom... szegény kis bogárka, annyira küzd a kakival, és az meg nem akar kijönni Kép

Szép napot mindenkinekKép

indianyo

Indi: tudod, van akinek elvei vannak, van, akinek meg gyereke Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory jó l beszélsz!Kép
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?