Sziasztok,
Ldantia,
Hat szerintem az Elevittol is,meg csak ugy szimplan is rosszul lehetsz.Viszont az elevit nagyon fontos az elso 12 hetben,tehat be kell venni,megha ...is.Nekem az vele a gondom hogy nem birom meg kettoben sem lenyelni,biztos mar psziches alapon,de nagyon nagy...
Semmirol nem fog sz lekesni,En eddig csak a dokinal voltam,(uh is ott volt ),ja meg vervetelelen a korhazba.A vedonotol is tegnap kaptam meg a kiskonyvet
Na megint kifogtam egyet akinek nincs meg gyereke,ugyhogy bar kedves de hasznomra nem igen lesz.
En csak babonabol nem szoltam a fonokomnek csak a 11.heten.Egyebkent nagyon joban vagyunk privat is,tehat orult neki nagyon
A kollegaknak varok meg a 12.heti UH is,ami nekem csak a 13.heten lesz,ugyhogy meg ket het.
Szerencsere nem kellett betegallomanyba mennem,bar rosszuul voltam 2 hetig,de hat ugye nekem mar ott van Alex,nem elhetek beteg,mert otthon sincs kegyelem
Egyebkent vele is majdnem vegig dolgoztam,most majd meglatjku meddig,vagy vegig vagy mar nem sokaig.Majd kiderul
Szamy
Ritka ha valakinek nincs tunete a babassag elejen.Ugyhogy biztos ezert is izgultal.En nem annyira mert a hanyinger meg puffadas ,biztos jel.
Igen en meg dolgozom,pont mostanaban egy eve kezdtem ujra.Nagyon jol jott,nem anyagilag,mert arra nem volt szkseg,csak mert Alex bolcsiben volt es en meg otthon unatkoztam,ugyhogy kaptam az alakamon hogy hivtak
Igy is terveztem eredetileg is.
Hat igen a kigombolt nadrag mar jo jel
En meg vettem par nagyobb gatyot,hogy amig nem jelentem be addig nem ara terhes gatyokba jarjak
De mar abbo is vettem 2-t,nagyon kenyelmesek
Anita23
Jo hetveget.
Mikor koltoztok ki vegleg?
Nagyon aranyosak vagytok a kepen
Jo hogy neked is mar szunnek a roszulletek
Snoopy
Ja harmadik
Tenyleg amikor a kisebb szuletett mar volt egy kisfiatok.Dupla gratula
Majd irj hogy mi volt az UH-n
Reka, udv itt
Brigo
Mi akkor vettuk az elso digi gepet amikor mar babas voltam,pont azert hogy legyenek jo kis kepek rolam meg majd a babarol
MEghat a ami csaladunk elegge szetszorta a vilagban es igy egyszerubb a fenykep kuldes is
Verus
En is neztem hogy milyen szep nagy csaladod van,gratula hozza
es ne torodj senkivel,ezt sajnos aki nem erti,az az o baja...
Marica
Gratula es udv itt
Haten repultem az elozo terhessegnel is,sot kulfoldon csinaltam az elso tesztet,tehat valahogy haza kellett jonnom hogy elmondjam apanak
Szoval az 5.heten es a 8.heten is repultem,de akkor mar a tengeren tulra,szoval jo hosszu volt.A dokim siman megengedte,nem tesz rosszat a babanak, az tuti
Bar en rosszul voltam vegig a hanyingertol,de a akkortajt a foldon is ez lett volna ,nemcsak a levegoben
Borbolya
Gratula a tesohoz neked is
Lanyok
Ki hol fog szulni???
En a Szent Istvanban,de mivel az elsot a SOTE-n hoztam a vilagra,ezert kivancsi leszek hogy lesz-e meg mas is ott
Szep hetveget mindenkinek
Kata
11+1