A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Jucc! bocs, már akkor gondoltam, hogy nem kellene belepofáznom olyanba, amiről alig tudok valamit, de utólag lusta voltam kitörölni. bocs, hogy ilyen pofátlan voltam, diplomáciai érzékem kb -1Kép apa mindig jól letol az ilyenek miatt, és igaza vanKép

Majola!
nagyon élveztük veletek a sétát a szigeten!! Eszti is jól elfáradt, simán bele tudtam csempészni az autósülésbe, pedig a csomagtartót is erősen csaptam le, de éppen hogy csak kinyitotta s zemét és aludt is tovább. miután hazaértünk még 40 percet aludt az autósülésben, ilyen még nem voltKép most persze alig tudtam elaltatniKép

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Ma korán fekszem, alszom, amíg lehet, de előbb utóbb úgyis visszaolvaslak titeket, úgyhogy jól viselkedni ám! Kép

Máténak három foga jön egyszerre, most mi kérünk szépen vudut az arra kompetensektől, hátha alhatunk is kicsikét Kép

Pusztok

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Helló!

Hűűű de kihalt a topic....Alig vagyunk....
Mondjuk mi is kivagyunk dögölve....

Ilyen lett Lénaszoba:
Kép

Viszont elmentünk budára a Wasabi- sushi étterembe és jól beszusiztam......Kép
Másfél évet kellett rá várnomKépKépImádomKépKép
Degeszre tömtem magam, még rosszul is lettemKépKépKép
Ugy a rizs diétásKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann! Kép

Léna-szoba nagyon csini. Kép Wasabi-t én is imádom! Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

az előzőt kb egy órája írtamKép

Majola!, Esztinek nem hiányzott a lóhere, mert szerzett másikatKép annyira bírtam egyébként, ebből is látszik, hogy tiszta apja, annyira kíváncsi, hogy az már betegesKép olyan érdekes volt nézni őket. ahogy Julcsi tök hamar odatepert Esztihez vagy a pléd széléhez és ott okosan elnézelődött, Eszti meg ész nélkül húzogatta a plédet, hogy egy kis lóheréhez és földhöz jusson, mert ugye mászni még nem tudunkKép
és meéltem itthon apának, hogy Julcsinak milyen nagy a szókincseKép tök jót lehetett vele dumálniKép legközelebb is viszünk valami fincsit JulcsinakKép

hárpiaKépKép nekem is ki kellene valamit találnom, de asszem nálam annyival elintézné a dolgot, hogy így is az vagyokKép pedig nem is, tényleg!Kép

KépKép
KépKép
and

Megann, szép lett a Léna szobája! kíváncsi vagyok mikor találja meg a macilámpa kapcsológombjátKép ma biztos nehéz éjszakátok lesz, de majd megszokjátok, kitartás.

Tünde, nem is hiszem el, hogy a Zita sírni is tud, én mindig csak nevetni láttamKép egyébként tök jó, hogy erre az ágy-összerakásra rákérdeztél, mert mi már 3x szenvedtünk vele, mert már 3x utaztunk el ezzel, jövő héten újra ezzel megyünk, akkor már így fogjuk kipróbálni az összerakást.

off: megasztár: én nagy rajongó vagyok, szeretm nézni, kikapcsol. gyakorlatilag ez az egyetlen műsor, amit szoktam nézni, és fel is vesszük, ha nem jutok oda, mint pl. tegnapit is. a sok reklám és duma tényleg borzalom, gözög zita jó lenne, ha leragasztaná a száját és a kezét. ugyanúgy vagyok vele, mint ti, a póka angélától kiver a víz, már nézni sem bírom. a ahngja tényleg nem rossz, de mondjuk ő amerikában végzett gospel énekes úgy tudom. a rúzsa magdi állati jó, az ő cd-jére kíváncsi leszek. talán a szabó eszterére is.

KépKép
KépKép
and

jajj, Megann! hát ez a cd kezelés! nagyon ügyesKépKép férj rokonánál nem volt még egy éves a gyerek, amikor tudta kezelni a dvd lejátszót. betette a kedvencét, bekapcsolta, majd nagy nehezen felmászott a kanapéra, felült, ölbetette a kezét és nézte nagy nyugalommal. majd szép csendben ugyanebben a pózban elaludtKép
meg kell enni őket, tényleg annyira édesek! és egyszer ők is ekkora nagyok lesznek mint mi, és nekik lesz ilyen édes gyerekük, hihetetlenKép
Cleo, DjLénaKépKépKép

KépKép
KépKép
and

x
Vendég

Sziasztok!

Látom ma nincs nagy mozgás, foglalom egy kicsit a helyet.

Adós vagyok a talis képekkel, tehát:
Tali Nyúléknál:
KépKépKépKépKépKépKép

Folyt. köv.

Kép
Kép
thomasanne

Tünde

Zita sírni is tud? Sajnálom, hogy lemaradtunk az ágyról, már nem akciós Kép

Megann
Nagyon szép Léna szobája, persze amilyen a tulajdonosa....

Sis
Nem tudom mennyire vagyok kompetens, de a vudut küldöm!

Ezek ugyan nem talis képek remélem nem baj:

Milyen sziget? Maaargit?!
Kép

Aha! Nem nagy szám!
Kép

Éppen altatom Pucilábat. Nem sok sikerrel..
Kép

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok.

Hű de nagy a csend.Mindenki kirándul?Mi is mennénk csak várjuk apát mert ment segiteni kucut vágni!KépMeg amúgy itt tök rossz idő van!Kép

Megann.
Lénának úgy látom nem jött be az Enya cd-d!Kép
Szobácska nagyon édi.Biztos jól fogja magát érezni benne!!

Havtunde.
Valahogy nem jött be ez az ágy Zitának,de reméljük megkedveli és láthatjuk benne vigyorogni is!Kép

Thomasnne.
Nagyon szépek vagytok!!Kép

ancsi26

Képzeljétek szombaton apa ezzel állitott be:Kép
Kép
Azt mondta mivel még nem házasodtunk össze,igy még jár nekem ilyen!Hát nem édes?KépKép

ancsi26

Na még leirok valamit aztán eldugulok!
Szombaton délután a velünk szembenlévő bérház 9.emeletéről leugrott egy 20éves lány!KépPont sétáltunk és épphogy csak nem láttuk az egészet.Mire odaértünk már kint voltak a mentősök és hálistennek már levolt takarva.
A párom kislánya viszont látta az egészet mert pont ott jöttek el.KépÕ mesélte,hogy mindenki kiabált neki,hogy ne ugorjon,de aztán csak ugrott!KépMondta Zoé,hogy nem volt valami szép látvány.Hát gondolom!
Nem tudom hogy tud valaki idáig eljutni,ráadásul ilyen fiatalon.Párommal azt beszéltük,hogy a szülő felneveli szépen a gyereket és tessék!!Ez olyan borzasztó!!Kép
Bocsi,hogy ilyen szomorút irtam,de ez tényleg felfoghatatlan!!

ancsi26

Julcsi ma reggel gengszterkedett. Először is megpróbált felállni a felmosóvödörbe kapaszkodva...képzelhetitek, mi lett a vége. Pedig csak egy pillanatra fordultam el. Szerencsére csak az alján volt egy pici viz, mert az ablakpárkányt mostam le. Jól megijedtünk, aztán jót röhögtünk magunkonKép

Reggelente próbálom bevarázsolni a járókába, de általában hamar orditásba fullad a kisérlet. Gondoltam, hagyom egy kicsit, hadd szokja, de reménytelennek tűnik. Csak abban bizom, hogy "korral jár", egyelőre muszáj mindenhová követnie, különben pánikba esik szegény.

And, örülök, hogy Eszti ilyen vállalkozó szellemű és szivesen jön majd még sétálniKép Nagyon bátor! Sajnos ma egy kanálka sem csúszott le a Sinlacos almás krumplibólKép

Közben eltelt egy óra és Julcsi már tündérkedikKép

Ancsi, ez szörnyű. Meg szegény Zoénak is, biztos nem fogja egyhamar elfelejteniKép

KépKép

KépKép
majola

Thomasanne,
sajnálom, hogy lecsúsztatok az akcióról, tegnapig tartott.
Nagyon szépek vagytok a képen! Kép

Ancsi,
nagyon gavallér a párod, ne is menj hozzá, nehogy elmúljon a gavallérsága! Kép
Mutattam apának, erre azt mondta, hogy Õ meg csokit szokott hozni. Kép/Kép
Szegény lány, sajnálom, hogy nem talált kiutat a problémájából. Kép
Remélem Zoét nem viseli meg.

Lányok, igen, Zita bőgni is tud, nem is akármilyen hangerővel. Kép
Az előbb is nagy bömbölés volt, és csak a hintában lett jobb a kedve.
Kép
Vendég

Sziasztok!

Ancsi, Davallia, Tünde
Köszönöm!
Még kedden voltunk kint, akkor nagyon jó idő volt, izzadtunk is rendesen!

A gavallérkorszaknak nálunk is vége! Évek óta!
Apa azt mondja írjam le Nektek, hogy csoki és virág helyett ebédet szokott nekem főzni! (Valóban, csak én vagyok a konyhalányKép)

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Gviki!

Azt hiszem küldtem neke egy meghívót! Olyan szar az iwiw, hogy biztosan nem merem állítani, azonban én mindent kitöltöttem, úgyhogy talán sikerült. Remélem meg is kapod!!! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Sajnos pénteken már kikapcsoltam a gépet, mire Sildike elküldte az útleírást. Azért köszi SildikeKép Biztos jó volt a tali, úgy látszik, mi csak minden másodikra megyünk.Kép

OFF megasztár:
Most nem leszek népszerű, mert szerintem szuperjó és egyéniség Póka Angéla, én inkább úgy vettem észre, hogy nincs önbizalma, és nem jellemző, hogy el lenne szállva magától. Örülök, hogy benn tartotta a zsűri, mert megérdemli, bár tény, hogy nem olyan populáris, mint Rúzsa Magdi, aki szintén szuper. A múltkoriban mérges voltam, mikor kiesett Boogie, mert ő is nagyon jó és egyéni volt.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

AndKép Mibe nem kellett volna beleszólnod? Én nem haragszom, nem rémlik, hogy valamit rosszul csináltál volnaKépKépKép

SisKép Nem vagyok sajna egy banya, vudut nem tudok asszem küldeni, de remélem, jól aludtatokKép

AncsiKép Szegény lányKép Én sem értem, hogy kerülhet ilyen helyzetbe valaki, rettenetes állapot lehet, amikor úgy érzi, csak ez lehet a megoldás. Simán lehet ilyenkor a szülő is felelős, nem?

ZsófKép Sajnálom, hogy lemaradtál a taliról! Hozzánk jöttök?
Off: Póka Angéla tehetségét nem vonom kétségbe, de sajna nekem ellenszenves, emiatt nem tudom igazán élvezni, amit csinál. Talán, ha nem látnám... De szerintem sincs elszállva magától, de valahogy bután kezeli a mostani helyzetet. És néha kifejezetten az az érzésem, hogy be van lőve...
Az nekem is tetszik, hogy nem csak a közönség dönt, a korábbi adásokban többször láthattuk, hogy a zsűri ki volt akadva, hogy a tehetségeket kiszavazták / "hol van a fületek"/, most legalább ennyi lehetőségük van. Nemtom, a következő adásban hogy lesz?

Ja, asszem még nem írtam: PZita is jelentkezett a taliraKép

Talán most kicsit levegőzünk.

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Jucc!Kép

Ha nem lesz addig senki beteg, akkor jövünk! ReszkessetekKépKép
Írtad, hogy Gergő még nem eszik szilárdat. Mikor fogsz neki adni? Bubus a múltkor ivott egy kis almalevet ez volt a maximum, de tegnap azt sem kérte. Gondolom, ha éhes lesz, majd eszik.( Legalábbis remélem. )

Zsóf
Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Viki Kép!
Miután engem sem engedett fel az iwiw ezerszer, meguntam és írtam egy levelet a gépháznak. A válaszuk használható volt és a következő:
Eszkőzök/internetbeállítások/ sütik(Cookies) törlése. Amíg erre rá nem jöttem, mindig jelszavat cseréltem. Úgy is fel lehet menni.

RÚZSA MAGDI RULEZ!!!!

ayse

Megasztár: Boogine-nál tehetségtelenebb énekes kevés volt a műsor döntőjében. Ráadásul csókos is. Kép
Angélának jó hangja van, vhogy maga személyisége nem jön nekem sem be. Rúzsa Magdi elsöprően jobb.
Vendég

Thomasanne!
Szépek vagytok! Kép Én még nem is láttam képet rólatok.

na megyek, nyügi van..
Vendég

SisKép!
vduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvudu

Thomasanne Kép!
Tényleg nagyon szépek vagytok a képeken!

Szegény Lili elaludt, pedig most indult volna a nagy családi társasjáték! Kép

Az én férjem tegnapelőtt meg ma főzött, először életében!!! (ill. másodszor). És örült neki. Szerintem máskor is megengedem neki. Igaz, én közben mindkétszer tanítottam. Nem hülyeség, hogy a Munka Ünnepe munkaszüneti nap? Bezzeg nem nekünk...

ayse

Póka Angéla engem sem zavar. Szerintem nagyon-nagyon sok rossz érte az életben és ez látszik rajta. A mostani döntő végén lehetett rajta először látni, hogy felhőtlenül örül a továbbjutásának, eddig ezt nem merte megengedni magának...Kép

ayse

Megasztár: apa klasszikus zenész és mindig mély megdöbbenést vált ki a zenésztársai között, ha elmondja, milyen lelkes nézője a Megasztárnak. Na jó, azért sokszor őrjöng, hogy lehet ilyen zenét hallgatniKép
Na szóval ő azt mondja, ilyen tehetség, mint Póka Angéla, még nem volt soha a Megasztárban. Szerintem is fura, de érdekes és mély egyéniség, csak meglehetősen viselkedészavaros. De az igazán nagyon tehetségek gyakran nem teljesen százasok. Én már csak tudomKépKépKép

Áruljátok már el, mi a fene az a rulez. Szomorúan kell tudomásul vennem, hogy valószinűleg én más generáció vagyokKép

Végre délután elállt az eső, gyorsan sétáltunk egyet. Rámfért, mert ebben a szomorkás időben egész nap ettemKép

KépKép

KépKép
majola

Sis, Julcsi küld vudut, ő a nagyobb boszorkányKép

KépKép

KépKép
majola

Érdekes, hogy Boogie csókos volt, akkor miért csak másodjára került be?

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Majola!KépKépKépKép

Na végre!Kép A zenészekKépKépKép Nem hiába a papám tanítványa volt a férjedKépKépKép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Majola!Kép
Nem lehet unalmas zenész férjjel! KépKép Nálunk is vannak a családban, én magam is a Zeneakadémiára jártam.
Nekem is itt a hangszerem és Viki szereti, ha játszom, olyankor nagyon figyel. Kép

Zsóf!
Mert szerencsére nem minden a csókosság. Szegényke tényleg tehetségtelen volt.
Vendég

Megasztár:
én nem vagyok olyan lelkes nézője, de az előzőt és a mostanit többé-kevésbé nyomon követem.
Boogie nekem is bejött, nem tudom, mennyire volt tehetséges, de önmagát adta, és ez tetszett benne.
Rúzsa Magdi biztos jó, de nekem Póka A. is bejön, mert ő is egyéniség, és én is azt látom benne, amit Ayse írt, h sokminden történt vele, és ez nyomot hagy az emberen.
Én már csak tudom. Kép

Dóri,
Te milyen hangszeren játszol? Befejezted a Zeneakadémiát?
Vendég

Tünde!
Cselló. Nem fejeztem be, mert jött Gergő. Kép
Vendég

képzeljétek, ma először Eszti elkezdett előre haladni!!! annyira édes, nagggyon-naggyon el akart érni valamit (konkrétan ásványvizes palack), és lefeszítette a tenyerét a földre és odahúzta magát. azóta ezt gyakorolja, és már olyan jól megy, hogy bejárta az egész szobátKép
kitettem a mobilomat kb 3 m-re tőle, mire kegközelebb odanéztem már hallottam belőle, hogy halló-halló, ez a csibész felhívta a nagyapjátKépKépKép
úgyis akartam venni napellenzőt meg ilyesmit, most vehetek lépcsőrácsot is márKép
sztem Julcsi inspirálta, úgyhogy kíváncsian várom legközelebb mit fog újítani.

ma de aludt 2,5 órát, du meg kettőt. persze, mert apa itthon van, nekem még sosem aludt ennyitKép

Jucc: hű de örülök, hogy nem haragudtál megKép

Thomasanne! annyira szépek vagytok!!!

Megasztár: alapjában véve értékelem, amit P.A. művel, mint előadó, tényleg egyéniség, kreatív, van önálló elképzelése, tök tehetséges, de mint embert nem bírom. lehet, hogy nincs önbizalma stb, de ezek a gesztusok, szemlesütések... nekem erőltetett, és túlzó. egyébként a legutóbbi adásban sztem nagyon jó volt. Úgy vagyok vele, mint Jucc, lehet, hogy ha nem látnám, akkor tetszene. Boogiet imádtam, lehet, hogy nincs ennyire jó hangja, de neki is volt bátorsága, egyénisége.

Ayse, de aranyos férj, hogy főzKép nálunk apa tavaly megtanult lecsót csinálni, mert azt nagyon szereti. van, hogy napokig csak lecsót eszünk, annyira szeretjükKép

Ancsi, ez borzastóKépKépKép szegény gyerekKépKép
párod viszont tényleg nagyon aranyos!!

na megyek, együtt hagytam apát az Esztivel, megnézem mi maradt a szobábólKép

KépKép
KépKép
and

Zita ebben a zsiráfos pizsiben alszik soksoksoksossoksoksoksoksoksossoksoksoksoksoksossoksoksoksoksoksossoksoksoksoksoksossoksoksoksok
soksossoksoksoksoksoksossoksoksoksoksoksossoksokvsoksoksoksossoksok zsiráfnyit éjszakánként. Kép
Kép
Vendég

Viki!
Köszi a próbát asszem nem jött össze eddig legalábbis nem jött értesítő Kép

Apa volt 2 hétig Zsanival mert én gyakorlaton voltam. Nagyon jól elvoltak. Így nézett ki etetés után (megjegyzem nálam se sokkal tisztább Kép):
Kép
gviki

Sziasztok!

Dóri, Ayse
Köszönjük!

Ayse
Gratulálok férj teljesítményéhez!KépFinom volt?

And
Köszönöm! De jó, hogy Eszti már halad! Vagy annyira nem is? Kép

Apa reklamálja, hogy nem írok róla szép dolgokat, (igaz rosszakat sem) majd most:
A 3 napos hétvégén összerakta Tomi szekrényét, (hurrá van hova pakolniKép) és kisfiunk új karnist is kapott.
Ja! Természetesen Õ főzött ebédet!!!!! Minden nap!
( Apa diktál, most párnával ver, mert beleovasott!) Tejszínes túrótortát is kaptam, csokiszósszal!!! (Házi készítésű csokiszósszal!)
Mit írjak még? Apa fantasztikus!!!!!!!!!!
Hurrá APA!!!!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Thomasanne, apa jó fej lehetKép Ennyi erény!!!!
Tomival szépek vagytok a szigeten!

Hú, Zsaninak még a homloka is maszatos. Nem bánnám, ha Julcsinak is ilyen lenne, csak egyen végreKép

And, de jó, hogy Eszti igy ügyeskedik. Biztos szépen elraktározta, amit a szigeten látott. Bezzeg Julcsi csak produkálta magát, aztán el is felejtette gyorsan, hogyan kell enniKép

ZsófKép
Apa szerint is Boogie volt a másik tehetséges.

Dóri, de jó, hogy tudsz zenélni VikinekKép

Zsiráfos, de nem zsiráftulajdonságokkal rendelkező Zita hozza a régi helyes vigyori formájátKép

KépKép

KépKép
majola

Hihi, Davallia, jóllakna róla még egy gyerekKép Ez jó.

KépKép

KépKép
majola

Tünde, na én ezt szoktam meg ZitátólKép jól áll neki a zsiráfos pizsi!

Thomasanne, éljenek a hős apákKép nekünk is van egy ilyen itthonKép

Zsani milyen ártatlanul néz, nagyon aranyosKép

KépKép
KépKép
and

Hát igen jóllakna még valamelyik csemete!

Asszem ez sárgarépa volt. Bezzeg a zöldborsó vagy a vegyes zöldfőzeléknek szinte nyoma sincs az arcán ha eszi. Imádja abból akár egy egész üveg lecsúszik egyszerre ha olyanja van. Kép
gviki

Viki27!

Köszi most sikerült minden!
gviki

Zita és Zsani is nagyon helyesek!

Peti a spenót után szokott hasonlóan kinézni, mint Zsani! Kép

Gviki!
Örülök, hogy végre megkaptad azt a meghívót!Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszönjük a dicséreteket! Kép
Bár kicsit zsiráfkodik Zita, de ennek a fognövesztés az oka. Kép Asszem mégse a szemfog, hanem a 2-es. Legalábbis egyenes az alja. Kép

Gviki,
Zsaninak nem semmi kék szemei vannak, és ez a nézés! Kép

Thomasanne,
mondd meg Apának, hogy NAGYON SZUPER, ÉS ÉN NAGYON IRIGY VAGYOK, HOGY Õ FÕZ! OK? Kép
Thomasanne-Apa Kép
Vendég

Halihó!

Thomasanne!

Jujjjj de szép vagyKépKépÉs pucérláb is nagyon tündérKépKépUgyan apát nem látom, de most azt mondanám tiszta anyaKépKép
Ilyen szép kismamának szívesen adom ám menynek a jányomat....KépKép,feltéve ha nem sárkányosodsz el addigraKépKép
Igaz Benianyu Danijának is ígértem már a kezét....
De hát mit csináljak....olyan nehéz dönteni...., olyan szépek a srácok, és a mamik is szimpikKépKép

And!
Nem mindenki olyan éjszakai bagoly ám, mint a Te lányodKépKépKépKép.
Elárulom Neked, de csakis Neked, hogy Léna egy nyikk nélkül aludt az új szobájábanKépKépKép
És most megint alszik, kb 10 perc hangtalan forgolódás után...KépKép
Hihetetlen egy leányzó ám....komformista mint az apja.....minden úgy jó, ahogy éppen van...
Még szerencse hogy rá ütött és nem rámKépKép, én egy hisztérika vagyok apához képestKépKép, ezt be kell hogy lássam....KépKépKép
Nekem általában sosem jó semmiKépKép
Szörnyű rossz tulajdonság, és nem tudom hogy hogy tudnék változtatni rajta....KépKépKép

Kölköknek ma már más rugóra jár az agyuk!
Én mát látom, hogy nekem is a lányom fog elmagyarázni dolgokat pár év múlvaKép

Szoba dícséretet köszönjük, azért még van mit munkálkodni rajta, valahogy gyerekesíteni kellene, már vettem gombás magasságmérő fát....sünis akasztót(szintén fából), kell még valami szőnyeg, és valami gyerekes sötétítő, mert Lénának nem ám ablaka van, hanem egyből egy teraszajtója, amin ömlik be a kelő napKépKépKépKép
Persze Léna még a napot is kielőzi a reggel 6 órási kelésévelKépKépKépKépKép(nekem inkábbKépKépKépKép)

Gviki!
Milyen furi...nálunk pont fordítva....szóba sem állunk olyan bébiétellel, ami nem úgy kezdődik hogy 40%sárgarépaKépKépKépKép

Havtunde!
Zita épp nem alszik a képenKépKépKép
Biztos ébrentartó zsiráf van a pizsijénKépKépKép
Amúgy cukiKépKép

Ancsi!
Most direkt cukkolsz mindket, mi???KépKépKép
Gyönyörű ajándékot kaptálKépKép
Jól vigyázz erre a pasiraKépKépKép

Apatéma:
Ma lementünk a nyaralóba anyóshoz...apa egész nap a notebookját kattintgattaKép
Olyan szomorú lettemKép
Mert elrohan ez az édi babakor....ő meg kimarad belőle....
Tudom hogy őt is bántja csak nem mutatja, és olyan munkákban van benne, amiket nem lehet úgy ukk-mukk fukk befejezniKépKépKép
Összegezve:Rossz neki, rossz nekem, és elsősorban rossz LénánakKépKépKépKép
Emiatt most nagyon magam alatt vagyok....Kép

Na de itt az utánpótlás....

"Hmmmmmmm figyelmet kérek,....tehát a mai tárgyalást megnyitom, a mai napirendi pont a Léna-porjekt üzleti tervének kidolgozása:
Kép

Róki!
SzusiszusiszusiszusiszusiKépKépKép
Minden nap meg tudnám enniKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

x
Vendég

Sziasztok!

Látom, valamennyire mindenki ragál a Megasztár témáraKép Eleinte egyáltalán nem akartam nézni, mondván, ezt az időt Apával töltöm inkább, aki nem bírja a műsort. De aztán úgy alakult, hogy ő a Queen-esten buliban volt, így megnéztem, és azóta nem szabadulokKép Az előzőeket meg az elejétől fogva néztem. Boogie szerintem is szenzációs, nem voltam oda tőle, mert ő sem az a tipikus szerethető fickó / mint mondjuk a mostaniban Feri, vagy Caramel/, de igenis tehetséges! És az is biztos, hogy a tehetségek, a művészek között elég sok különc, furcsa, nem teljesen normális figura vanKép Ha megnézzük Pressert, ha ő állna ki a Megasztár színpadára ismeretlenként, elég sokmindenbe beleköthetnénk, és beleköthetne a zsűri is. / mozgás, artikuláció, napszemüveg.../ De meg vagyok róla győződve, hogy ő egy zseni. Imádom a zenéit!!!
UgorgyunkKép

ZsuzsaKép Rulez: én meg sem mertem kérdezni, mi ez, azt hittem, rajtam kívül mindenki értiKép

Mára mi is terveztünk ezt-azt / Margitsziget, majális, stb/, de ez az idő elmosta. Persze ennek is vannak előnyei, jót lustiztunk, miközben nagyokat hancúroztunk a gyerkőcökkel, és még a háztartással is haladtam. És késő délután, amikor végre elállt az eső, csak kijutottunk a játszótérre isKép

Én csak sárgulok itt, ahogy olvasom, milyen csúcs Apák vannak egy csomó helyen. El sem tudom képzelni, hogy nálunk Apa főzzön / persze a kávén kívül/ bármit. És egyebekre se nagyon hajlandó, mondván, ő dolgozik egész hétenKép

Csináltam egy csomó képet a hétvégén, holnap teszek majd föl, most nincs erőm kicsinyítgetni.

Jó éjt!

jucc73
Érd

ragál=reagál

jucc73
Érd

Zsuzsa, Jucc!Kép

RULEZ: hát sajnos pont olyan, mint a júzer (user) meg a szájt (site). Angolul a rule(s) egyik jelentése az: uralkodik, ami a szlengben pedig kb. királyság. Tehát pl. Babanet rules = a babanet király(ság). Javitsatok ki ha tévedek, de nekem ez igy jött le.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Jó reggelt!

BenianyuKép!
Veletek álmodtam! Lilivel meglátogattunk Titeket, de nem volt ott se Dani, se Andris. Én meg üres kézzel érkeztem és nagyon szégyelltem magam. Vajon mit jelenthet ez? (Szerintem azt, többek között, hogy szeretnék Veletek találkozni).

Ayse

ayse

Szép napot Mindenkinek!

Ha már így szóba kerültél Benianyu az álomban (Kép), vmelyik nap én is Veled álmodtam, de elég rossz volt, így le se írom. Kép

Jucc,
nálunk is mondja Apa, hogy ő egész héten dolgozik. De az otthon végzett házimunka, amit csinálunk, jogilag ugyanolyan értékű munkának számít, mintha elmennénk dolgozni. Ezt mondd meg a férjednek. Csak ugye mi nem nagyon kapunk szabit és nincs szabad hétvégénk sem. Kép/Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?