A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Gombóc
Boldog szülinapot!!!!!! KépKépKép
lujza

Bocsi hogy nem jöttem ma elõbb, de nem voltam itthon délelõtt, délután meg nem volt net.

Gombóc
Boldog szülinapot! KépKép

Lányok, a mai tesztem is zebrás KépKép, és képzeljétek még pénteken is csinálnom kell egyet. Kaptam egy zsák Utrogestant is.

Holdnaptár. Doris megnézte nekem, hogy milyen volt a hold akkor amikor születtem és amikor Pöttömkét leszívták, vagyis a peteérés idõpontjában. Kiderítettük, hogy mind a két napon 98%-os volt. Én teljesen megdöbbentem. Azt hiszem van benne valami.

A mai táblicsku:

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Lányok,
annyira rossz érzés, hogy a részleteket nem is tudom követni, csak a nagyobb eseményeket..Kép

Holdnaptár
Ezt a Holdnaptárt most megnéztem én is, - lehet én vagyok nehéz felfogású, de alig akart "kijönni" az eredmény. De meg van.. Kép A %-os linket néztem meg, és ezek szerint amikor születtem 0,39%-os volt a Hold, és ilyen 2002-ben csak 2*er lesz már: szept.12-én és nov.10-én. Ilyen lehetséges?

Edelweiss!
Nekem 29-33 naposak a ciklusaim, és ha a rendszeres azt jelenti, hogy minden alkalommal megjön és nem marad ki (pl. anovi), akkor mondhatni rendszeres. (Egyébként nekem a "rendszeres mensi" valamiért a napra pontosat jelenti, legyen az akár napra pontos mindig 27 nap, vagy akár napra pontos mindig 34 nap)

Kép
Puszi
Vanda

Vanda

Kép
vanda

sziasztok Lányok!

a jó hírekhez gratula,
kérlek szorítsatok nekem, csütörtökön megyek az endokrinológiára az eredményemért, akkor dõl el, hogy
kell-e szednem a Bromocriptint újra, vagy lehet kezdeni a projektet! :-)))

üdv: dudus
dudus

Sziasztok Lányok,
Akkor még egy kicsit a holdnaptárról.

Abszolút amatör tudással, de úgy gondolom, hogy a Hold folyamatosan növöget és csökken, hónapról hónapra.(na jó, ezt tudom,hogy fix...Kép)
(elvileg ugye a mi ciklusunk is éppen ezért tart ennyi ideig).
Ezért aztán nem mindegy,hogy milyen fázist néztek a %-nál, a növõ vagy csökkenõ szakaszban.(születési évnél)
Ha kijön,hogy x %, azt is nézzétek meg, hogy utána kisebb érték következik, vagy nagyobb, igy el tudjátok dönteni,hogy növekvõ, vagy csökkenõ volt a Hold. Ezek alapján az idei év naptárában végig lehet menni,hogy hol volt közel annyi a %, és éppen olyan fázisban, amit kerestek.

Vanda,megnéztem a te 39%-odat, neked is van minden hónapban esélyes napod. (mint bárki másnak)
Ha jobban belegondolsz, logikus is,hogy muszáj neki 39 %-on is áthaladni minden hónapban,ha végigmegy az egész növekedési-csökkenési szakaszon. Na, lehet most ez jó bonyolult lett, de a lényeg,hogyha konkrétan nincs is benne a táblázatban az a szám, amit keresel, az elõzõ-kövekezõ napot nyugodtan beszámithatod annak, hiszen úgyis átmegy ezen a fázison is "egyszercsak".(tudom,a peteérésnél számitanak az órák is, na de ez a táblázat amugy sem percre pontos adatokat ad meg)
Ezek alapján én a következõkre saccolom a te esélyes napjaidat:
Július 16 (hajrá, még elcsiphetitekKép)
Augusztus 13-14
Szeptember 12-13
Október 11-12
November 10-11
December 10.

Vagyis, mindenkinek minden hónapban ELMÉLETILEG van esélyes napja, vagyis van olyan nap, amikor a Hold ugyanolyan pozicióban,és %-ban van, mint amikor született. A módszer titka, (márha van neki egyáltalán...), abban rejlik,hogy a t é n y l e g e s peteérés is erre a napra kell,hogy essen, és ettõl lesz nagyobb esély a teherbeesésre.(ez a része nem egészen világos,hogy miért, de tegyük fel, hogy igy van)
Nos, mi a ti véleményetek az én eszmefuttatásomról??

Még egy, az idõzónákról. Amerikában van vagy 7-8, és ezeket ne keverjétek az otthoni idõzónával,mert az máshova vonatkozik. Ahogy én próbáltam silabizálni, tényleg a UT a legközelebbi(ezt hivják Greenwich-i idõnek is), bár az egyik idõzónatérkép szerint még ahhoz is hozzá kellene adni 1 órát, hogy megkapjuk a MO-i pontos idõt... vagyis, ez az én tudásomnak már kicsit sok, lehet ez tényleg tudományos oldal...
Mennél többet gondolkozom ezen az egészen egyébként, annál bonyolultabbnak tûnik. Ha lesz rá alkalmam, megmutatom majd anyukámnak ezt az egész oldalt, õ földrajztanár, s mint ilyen keni-vágja a csillagászatot is.Hátha õ tud majd nekem házi-földrajzórát tartaniKép (már csak 18 nap, és itt lesznek a szüleimKépKépKép)

Szóval nem kell 100%-ig belelovagolni magatokat ebbe az egész számolósdiba, csak úgy érdekesség képpen meg lehet nézni, és még nagyobb "elánnal" próbálkozni az esélyes napokon Kép
Ja, és az én esetemben 5 nappal a peteérés utánra jelzi ,mint ahogy a peteérésjelzõ kimutatta, vagyis nálam sem volt pontos...(a tavalyi terhességemnél, igaz, az gyógyszeres peteérésserkentéssel történt, lehet ez megint egy másik történet.)

Remélem nem beszéltem sok zöldséget itt össze-vissza, és megértitek miket akartam irni...
sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
Nekem ma megjött...de már vártam mert 3 napja mindenem "leszakad"-ni készült az endom meg már akkora, hogy ülni sem tudok a hátsómon...
BarbiKép
Szerintem nagyon logikus amit leírtál, én is így gondolom csak nekem az idõzóna az UT-ben nem jött be de nem bajKép Szerintem minden ciklusban érdemes próbálkozniKépKép
Kitartás Neked, most már mindjárt elrepül ez a néhány nap és akkor együtt lehetsz a szüleiddelKépKép Ne is legyen lelkiismeret fúrdalásod, ha nem lesz idõd megmutatni a Mamádnak a holdnaptáras szöveget, töltsetek együtt minnél több idõtKép Mennyi ideig maradnak? Terveztél már programokat?
VandaKép
Olyan jó, hogy itt vagy és úgy hiányoztálKépKép Aranyosak a babukákKépKép Egyébként a holdnaptár szerint nekem már csak egy "esélyes" napom lesz novemberben persze ez csak annyit tesz, hogy egyetlen olyan nap van, amikor pont egyezik a %Kép Én azért nem bízomom a holdra magam...KépKép
DudusKép
Drukkolok, hogy minden rendben legyenKép Jelentkezz majd!
LujzaKép
Mi újság van Veletek?
EdelweissKép
Gratula mégegyszerKépKép

Puszi: Doris
doris

Jó reggelt Lányok!

Edelweiss,

Nagyon örülök, hogy most már biztos, hogy babád lesz! Nagyon sok boldogságot kívánok hozzá! Vigyázzatok magatokra!
Lányok!

Én ma olyan hányingerrel keltem, hogy ha nem lennék még 9 nappal a menzesz elõtt, akkor elkezdenék gyanakodni. De sajnos ez a hányinger más miatt lehet. Milyen jó lenne ezt majd a terhesség miatt érzeni!

Gombóc!
Utólag is nagyon sok boldogságot kívánok szülinapod alkalmából!

Nelli
nelli2

szasztok lányokKép

DudusKép
Sok sikert a projekthezKépKépKépRemélem, kezdhetitekKépKépKép

LányokKép

Az anovulációs ciklus elõfordul több nõnél?

Puszi, Edit
Edith

EdithKép
Anovulációs ciklusa sok nõnek van, csak sokan nem is tudnak róla. Miért kérded?
NelliKép
Most mit kívánjak? Jobbulást vagy nem....KépKép Inkább maradjon a hányingered úgy 12-13 hétigKép
MarcsiKép
Ma talizunkKépKép

doris

DorisKép

Szerintem nekem most a sok érõ petesejt ellenére az volt, mert valószinûleg nem ment fel a hõm. Ezt a megfázás miatt nem tudom biztosan. Ilyenkor a petesejtek tovább érnek, vagy újak kellenek a következõ ciklusban?

Bocsika, ha hülyeségeket kérdezekKép

Puszi, Edit
Edith

Mindenkinek jó reggeltKép

Infó Kép

A szervezetben a Hold uralma alá tartozik a gyomor, az anyaméh, az emlõk, a test folyadékháztartása, az agyállomány, a likvor (agyvíz), nõknél a jobb, férfiaknál a bal szem. A Hold befolyásolja a sejtek gyarapodását, a test növekedését, s általában minden periodikus mûködést. A Hold huszonnyolc napos ritmusát követi a nõi menzesz ciklusa is. Fontos szerepe van a fogamzásban is. A huszadik század közepe óta ismert az Eugen Jonas által kidolgozott holdfázis elmélet. Napjainkra a gyakorlat bebizonyította, hogy a fogamzások nagy része valóban akkor következik be, amikor aktuálisan a Hold és a Nap távolsága, valamint egymáshoz való viszonya azonos a nõi radix Nap-Hold fázisával. Ennek segítségével meghatározható nemcsak a fogamzás legvalószínûbb idõpontja, hanem a leendõ gyermek neme, alaposabb vizsgálat esetén a szülés kimenetele, az utód életesélyei is" – írja Dr. Janák Lajos a www.csend.hu weboldalon A Hold az égen címû cikkében.

Dr. Jónás, aki orvos-asztrológus a Révész u. 2-ben, az agykontrollosoknál található. Ennyit tudok. De van egy másik nevem is, aki asztrológus, és 2-3 ezer forintért 3 évre elõre megmondja a termékeny napokat, és bejelöli azt is, hogy mikor fogan fiú, és mikor lány. Ha érdekel valakit, megírom a nevet és telefonszámot magánban, talán érdemes felhívni, hogy hátha õ is Jónás-módszerrel "számol".

Persze ez is csak egy lehetõség, bármi megtörténhet, bármikor!

Nikie
nikie

EditKép
Minden ciklúsban új petesejtek termelõdnek és érnek megKép
NikieKép
Köszi az infotKép

doris

Sziasztok Lanyok!
Vegre en is ugy erzem, hogy tenyleg sikerult jo orvost talalnom, aki foglalkozik is velem, s talan most mar a dolgok is beindulnak.
A barnasozasomra kaptam Duphastont (nem tudom igy kell-e pontosan irni), amit a 14. naptol kell szednem, amig nem jon meg. O azt mondta, hogy valoszinu tul vekony a nyalkahartyam es elobb leszakad, mint elkezdodik a mensi. Hallottatok mar ilyesmirol?
Aztan kaptam rogton clostyt is, amit a kovetkezo ciklus 3-7 napjan kell szednem, napi 2*1-et. Aki szedi, annak szinten igy irta fel az orvos? Megnezett ultrahanggal is, van egy tuszom a bal oldalon, de ahhoz kepest, hogy a 10. napon vagyok, megha hosszabb is a ciklusom, nagyon kicsi. Aztan megint a 10. cn korul kell mennem, hogy UH-val kovetni tudja az esemenyeket.

Doris! Nem akarok tul optimista lenni, mert pocsekul turom a csalodast. De azert koszi, hogy elnezed, ha esetleg megelozlek.

Cateye! Nekem sem talalta gondnak a doki, hogy ilyen melegben tul magas a hom a ciklus elso feleben. Ha mindkettonknek ezt mondtak, akkor biztos igy is van.

Edelweiss! Gratula a masodik pozitiv teszthez! Pottomke nagyon ugyes!

Kitartast mindenkinek ehhez az orult meleghez.

Andi
andi28

Sziasztok Lányok !

Edelweiss
Mégegyszer gratulálok, és problémamentes 9 hónapot kívánok.

Dudus
Drukkolok Neked holnap, és minél hamarabbi babásodást kívánok !

Nelli
Ebbõl még bármi lehet, lehet hogy már érzed a pöttömkét ? Lehet, hogy most tapad meg, azért vagy rosszul.

Lujza, Andi28, Rita
Mi van veletek ?

Én a ciklusom 10. napján vagyok, és a hõm szépen megy le. Ma már csak 36,5 volt, és ma kaptam a 4. Gynevacot is. Azt hiszem mától kétnaponta bevetjük magunkat.

Sziasztok
CatEye

Cat
Kép
cateye

Doris Kép Edit Kép

Csak a peteérésrõl beszéltek. Ha meg is ér 1 vagy több, még nem biztos, hogy meg is reped, sajna Kép

A hõgörbém elemezte egy doki, és ezt írta:
"a görbéje (már elnézést) rossz. Arról tanúskodik, hogy tüszõérése van, de tüszõrepedése nincs. Ez egy stressz által kiváltott peteérési rendellenesség."

A tüszõrepedés a legfontosabb, a peteérés persze elõtte van.
Szerintem.

Nikie
nikie

Cateye, Doris,

Bár igazatok lenne! De szerintem ez nem attól van még. Túl korai lenne. És most fokozottabban figyelek a szervezetem jelzéseire. Lehet, hogy pszichésen produkálom a dolgokat.
Hülyeség, mi?

Tényleg nagyon nehéz ezt a hõséget kibírni, és ez a mi esetünkbe még a ciklus alakulásába is bekavarhat.

Nelli
nelli2

NikieKép
A peteérés ugyanolyan fontos, mint az, hogy meg is repedjen. Sejtettem, hogy nem stimmel a görbéd, csak nem tudtam, hogy mi az oka ezért nem is írtam semmit... Jól tetted, hogy orvos véleményét kértedKép
NelliKép
Pszichésen bizony sokmindent tudunk produkálni...vagy egyszerûen csak pszichés okokból "felnagyítjuk" a tüneteinket. Türelmesnek kell lennünkKép
Andi28Kép
Viszont az optimizmus sokmindenen átsegít ám, ezt ne feledd...Kép
AlmaKép
Merre vagy?
SienKép
Te hogy érzed Magad? Hiányzik ám, hogy ritkán írogatsz....

doris

Andi28
Nálam is a túl vékony nyálkahártya a probléma. Megtermékenyül, meg is tapad, de nem tud eléggé befurakodni, mert nincs mibe. Ahogy növöget, egyszerûen leválik, mert nincs megfelelõen vastag nyálkahártya.
CatEye
Ma reggel már csak 37,1. Lassan araszolgat lefelé. Pontosan ugyanúgy, mint az elmúlt hónapban. Szerintem ma meg is jön rendesen Kép
Lujza
lujza

Jó reggelt Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mióta olvastam errõl ez motoszkál a fejemben. És, hát kivel osszam meg???
Azt írta egy doki, hogy a méh csak egy virtuális tér. Szerintetek is azt jelenti ez amire én gondolok, hogy nincs tényleges üreg, vagy luk odabent, hanem a nyálkahártya úgy összeér és csak akkor lesz belül igazi tér, ha már fejlõdik bent a babi.
Ti hogyan gondoljátok, képzelitek ezt el? Lehet, hogy csak én nem tudtam...
Pussz
Ányez
Anyez

Andi28, Lujza

Én is kérdeztem a dokitól nyálkahártyát, azt mondta, hogy ezen is segít a Closty, hogy jól felépüljön .
Andi28
Elõször én is 2*1-t szedtem a Clostyból, de a ciklus 2. napjától 5 napon át. Most megemelte 3*1-re. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem nem adott Duphastont, mert azt mondta, hogy elavult, és már nem is gyártják. Utrogestant adott helyette.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye!

Nem keseritesz el, most nagyon bizakodo vagyok. Aztan majd kiderul.
Ha esetleg mar nem gyartjak, akkor lehet, hogy kivaltani sem tudom a gyogyszertarban.
Es az Ultrogestant hogy kell neked szedni?

Lujza! Es nem adott eddig a doki semmit, hogy vastagodjon a nyalkahartyad? Tudom, hogy szedsz valamit, csak mar nem emlekszem, hogy mit. Es azt irtad, hogy azota van barnasozasod is, ugye? Lehet, hogy neked pont nem kellene a gyogyi?
Ugy megtrefal bennunket a testunk, hogy en mar nem is tudok eligazodni sokszor a dolgokon.
Viszont mar ket napja szurkal a bal oldalam, es a doki is ott latott tuszocsket. En meg ezt soha nem ereztem. De lehet, hogy en is csak bebeszelem magamnak.

Puszi!

Andi
andi28

Sziasztok Lányok!!!

A héten itt nyaral nálunk a kicsi húgom, ezért alig jutok nethez. Visszaolvasni se nagyon tudok...

Vanda

Azt viszont láttam, hogy egyszerre vannak Jónás napjainkKépKépKép Nekem 44%-os volt a Hold, amikor születtem.Egy napon belül annyit nõ vagy csökken, azért nem találod mindig a 39%-otKépKépKép

Puszi: Hermi
Hermi

Andi28
Én Utrogestan hüvelykapszulát kaptam, és a ciklus 22. napjától reggel és este 1-t kell használnom. Kíváncsi leszek rá, hogy elmúlik-e a barna rém tõle. Neked mennyi volt a progeszteronod ? Voltár már hormonvizsgálaton ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Andi!

Bizakodj benne, hogy jót jelent a szúrkálás. Én is most lehet, hogy bebeszélek magamnak mindenfélét. Szóval tudom, mi az, amikor már fizikailag is érzed, amiben reménykedsz. Lehet, hogy ennek egy súlyosabb változata, mikor valaki már terhesnek is mondja magát 9 hónapon keresztül, nõ a hasa, stb., de még sem terhes?

Nelli
nelli2

Doris, NikieKép

Köszi az infótKépKép

Szóval akkor bizots nem sikerült nekik megrepedni. Lehet, hogy ez a stresszes dolog tényleg igaz, elég stresszes voltam az utóbbi két hétbenKép Nem baj, a jövõ hónap nyugodtabb leszKép DorisKép,Te akkorra úgyis mondtál két, a holdállásnak megfelelõ napot!KépKépKép

Puszi: Edit
Edith

AnyezKép

Biztos így van. Elképzelhetõ, hogy csak akkor lesz rendes tér, ha a babus összejön.

Pussz, Edit
Edith

EditKép
Bizony, nem szabad csüggedni. Egyébként meg szerintem Barbinak teljesen igaza van abban, hogy mindenkinek minden hónapban jó esélye van a babáraKép

doris

DorisKép

Persze, mindannyiunknak rosszul esik, ha megint egy sikertelen hónapot tudhatunka magunk mögött.

Az én esélyeim is hónapról hónapra jobbak lesznek, mert most próbálják rendbehozni a hormonjaimat. És hátha épp tényleg a következõ hónap lesz az, amikor összejön a babaKép
Edith

Sziasztok!

Gombóc!
Boldog szülinapot!

Lányok! Doris, Móni!

Én tegnap már azt hittem, hogy milyen okos vagyok és rájöttem, hogyan kell használni ezt a holdnaptárt. De úgy látszik tévedtem.
Mert én nem értem hogy mi az a %-os csökkenés és növekedés? Hol kell azt nézni, vagy beírni? Világosítsatok fel!

Edelweiss!
Gratula az újabb pozitív teszthez!

Éva
Éva

Sziasztok!

Jó napot mindenkinek! Kép

Doris!
Megkaptam a leveled, köszönöm szépen. Mit értesz az alatt, hogy rövid a ciklus második fele? Ezt mi okozhatja? Ma egyébként feljebb ment a hõm, már 37,15! Kép De ettõl még lehen anov. is ugye? Kép A két nem mért napon voltam beteg, epegörcs. Kép

Lányok!
Végre egy újjab nap, amikor nincs semmi panaszkodnivalóm! Kép Tegnap nem is mondtam el a jó hírt! Végre lefoglaltam a szállásunkat, most már biztos, hogy megyünk szeptemberben nyaralni! Kép Már nagyon várom! A rossz hír az, hogy az anyósom is velünk jön! Kép Kép De sebaj, úgysem tud úszni, majd ha már nagyon elegem lesz belõle, akkor jó messzire beúszom! Kép
A holdnaptár szerintem nem olyan pontos! Megnéztem, és nálam egyálltalán nem stimmelt a fogantatási idõ holdállása a születési idõmmel!!! De találtam nektek valamit!
Kép
Remélem, jó lesz valamire!

Sajna, mostanában kevesebbet tudok jönni, a nyakamba zúdúlt egy csomó munka, ami iszonyú sürgõs! Be kell tördelnem egy majd 200 oldalas könyvet holnapig! Ráadásul teli van képekkel, így még retusálnom is kell!
Na, pedig megigértem, hogy nem panaszkodom! Kép Azért jövök, amikor csak lesz egy perc idõm! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

ÉvaKép
Megpróbálom leírni, ha nem érted légyszi írj magánban és akkor majd megdumcsizzuk: Szóval az elsõ címen csak egy évszámot kér a rendszer. Oda írd be a születési évedet. Alatta az idõ zónánál Barbi szerint az UT-t kell választani tehát ezt jelöld be. Ekkor lehoz egy számókkal zsúfolt képernyõt ahol ki kell választanod a születésed hónapját (felül) ill. napját (oldalt láthatod). Na ezt a százalékos adatot írd fel. Most menj vissza az alap képernyõre és az évszámot módosítsd 2002-re. Ekkor ismét egy zsúfolt képernyõt kapsz. Na ebbõl a "káosz"-ból kell kiválasztanod a korábban megkapott %-os adatodat.Kép Elötte, utána csökkenõ ill. növekvõ számokat fogsz látni, ez jelöli a hold állapotát, tehát innen látod, hogy növekszik vagy fogyatkozik épp a holdKép

doris

Sziasztok!

Edith!
Ne csüggedj majd az augusztus a mienk!Kép Az én hõm ma 36,4 borzalmas, már alig várom hogy megjöjjön és kezdjek egy új normális ciklust. Az endos kezelés óta ez az elsõ ciklusom, de nem gondoltam volna hogy ilyen nehezen állnak vissza a szervezetemben a hormonok.

Doris!
Nézd már meg légyszi az én esélyes napjaimat. Megadom a születési dátumom:1971.01.24. 16:30

Edelweiss!

Annyira örülök hogy sikerült neked. Most már meggyugodhatsz zebrás vagy!Kép Karmen ma ment a Kaáliba? Majd értesíts róla légyszi. Köszi!

Nikie!
Valószínû nálam is ez van peteérés volt de tüszõrepi már nem. Már lassan kihülök.

Andi!
Az jó ha találtál egy jó dokit, már félsiker.
Én a clostit az 5. naptól kezdtem szedni és lett tõle nagy érett tüszõm is. Szóval ne izgulj meg fognak nõni.Kép

Andy
Andy

Doris,

Köszönöm, hogy hiányolsz, nagyon rendi tõled. Sajnos mint írtam, csak nagyon ritkán tudok jönni, Kép akkor is csak letöltöm az oldalt, s másnap tudnék válaszolni, akkor meg már rendszerint minden kérdést többen is megválaszolták.

Ma viszont naprakész vagyok! Kép Nagyon sajnálom, hogy megjött, Kép másrészt viszont most jön el a Ti idõtök. Kép Majd húzlak magammal.Kép

Mi most egy kis idõre, szeptemberig felfüggesztettük a kivizsgálásokat. Igaz, hogy már csak egy van hátra, amikor azt vizsgálják, hogy a matyik átjutnak-e a nyálkahártyán. Ez a vizsgálat túlságosan idõpontokhoz van kötve a 9. nap UH, a 10. nap éjszaka hancúr, 11.nap reggel vizsgálat. Múlt hónapban pont akkor voltak nálunk hálóvendégek, sajna elég pici a lakásunk, ebben a hónapban a kolléganõm lesz szabin, így sem délután, sem reggel nem tudnék elmenni, augusztusban pedig mi megyünk nyaralni. Azért reménykedünk, hogy erre a vizsgálatra már nem is lesz szükség. Kép

Gombóc,

Egy kicsit megkésve, nagyon boldog szülinapot kívánok.

Dudus,

Én még nem is üdvözöltelek, de most pótolom. Remélem azért nem maradsz itt sokáig Kép Szorítok neked!

Vanda,

Nagyon tetszett ez a kép, gyönyörûek ezek a babák!

Lányok,

Nem tudjátok Alice miért nem jelentkezik? Szabin van, csak elkerülte figyelmemet?

Alice,

Merre vagy?!

Pusz
Alma
Alma

GittaKép
A ciklus második felének a pé-tõl számítva kb. 14-15 naposnak kéne lennie. A mai hõemelkedésed jó lehet, de még kevés, várjunk egy pár napot...
AndyKép
UT. szerint: szept. 10 CT szerint nov. 2. lesz az ideális, de a többi hónap is az, csak nem pont 0.12%-os ill. 0.10%-os a holdKép
AlmaKép
ÉrtemKép Akkor próbáljatok pihenni és lazítani szeptemberig aztán meglátod hamar összejön majd a babukaKép Sajna nem tudom mi lehet Alice-al pedig nagyon érdekel...

doris

Sziasztok Lányok!

Edelweiss Kép
Jó ilyen híreket hallani (újabb zebrás teszt). Hogy érzed magad?
Az én ciklusaim 30-31 naposak nagy átlagban, de az utóbbi kettõ 28 és 27 napos volt, úgyhogy legyen 27-31 napos.

Doris Kép
Sajnálom, hogy megjött, de a következõ hónapban az esélyes oldalon nõ a petécske, ugye? Kép

Ma elkezdõdött a barnásozás. Kép Kép Olyan kis hûséges ez a dög már 10 hónapja!!! Kép

Lányok lenne egy buta kérdésem Kép
Szerintetek a tüsszentés nem tesz rosszat a beágyazódásnak. Mert volt már arról szó, hogy pl nehezet nem jó cipelni. Szóval én elég gyakran tüsszögök, és általában sorozatokat, elég emberesen. Különösen mostanában talán a légkondi miatt. Szóval tegnap du. is elfogott egy ilyen roham, és éreztem, hogy teljesen összerándult a hasam. Este pedig már elkezdõdött a barnásozás. Kép
Lehet, hogy hülyeség (férjem mosolygott is rajta rendesen), meg persze más gond is van nálam biztosan, de azért ez a tüsszögés elég aggasztó.

Andi28 Kép
Nagyon érdekes amit a barnásozásról írsz és hogy a dokid mit adott rá. Szerintem nekem is hasonló problémám lehet! Az én orvosom csak 3 hónapig Clostival kezelt, aztán hogy a tünetek nem múltak elküldött hogy jöjjek vissza õsszel. A Clostit én is így szedtem, ahogy írtad (3-7 nap, napi 2*1)

Sziasztok
bera
bera3

Bera3Kép
Bizony, most a jó petevezetõmön lesz a sor...Kép
A tüsszögés elvileg elképzelhetõ, hogy befolyásolja a dolgot, de nem szabadna, hogy attól bármi is történjen ezért ne is idegesítsd Magad ilyesminKép

doris

Doris!

Köszi a részletes leírást, amint lesz idõm megnézem, de most elég sok a munka.

A tüsszentésrõl... és köhögésrõl:
Én a lombikbébi program idején és a beültetés után is meg voltam fázva, de nem mertem bevenni semmilyen gyógyszert, nehogy valami nem várt hatása legyen. Csak Mebucaint szopogattam, ezt az orvosom is engedélyezte a leszívásig. De nem nagyon használt, végig nagyon köhögtem és fájt a torkom.
Nem tudom, hogy esetleg nálam is a sok köhögés, ami ugye rázza a hasat, szóval hogy a köhögés miatt nem tudtak beágyazódni a babáim. Vagy ez hülyeség?
De tudjátok így visszagondolva keresgetem az okokat, hogy valyon miért nem sikerült.
Bocs hogy ilyen hosszan írtam.

Éva
Éva

Andy Kép

Nálad is a tüszõrepivel van gond, mibõl gondolta a doki?
És ideges vagy néha? Pesti vagy? Írhatnál magánba.

Én már nagyon unom a sötétben való tapogatózást! Te nem?

Nikie
nikie

Doris!
Köszike!KépRemélem most normális ciklusom lesz mint régen és majd kb. arra az idõpontra esik a pém. De azért augusztusban is összejöhet nem?
Azt hogy értetted hogy érzed az enodat? Mikor ülsz akkor?
Én sosem éreztem hogy van.

Andy
Andy

Nikie!
Nem pesti vagyok hanem szegedi. Amúgy elég szorongós típus vagyok. Tavaly én is clostit szedtem meg tüszõrepesztõ szurit kaptam. Mindjárt írok emilt.

Puszi

Andy
Andy

Hermi
Megadnád az e-mail elérhetõséged, mert szeretnék kérdezni vmit magánban, ha szabad. Kérlek jelentkezz!
Bogár KERESI Hermit...............
bogár

AndyKép
Nekem eléggé lent is van endom a méhem ill. végbelem falán ami azt jelenti, hogy mikor ez megduzzad (menzi elött egy nappal ill. menzi alatt) akkor folyamatosan, "nyomó" érzésem van a végbelemnél, mert irritálja...és ezért alig tudok ülni a popsimon... A görcsök is gyötörnek de nem olyan vészes, mint ez a folytonos nyomó, feszítõ fájdaom... azért túl lehet ám élniKép
Természetesen a holdnaptártól függetlenül is összejöhet a babu bármelyik ciklusbanKép

doris

Sziasztok Lányok!

Köszi a jókívánságokat!

Én is egyetértek Barbival, hogy mindenkinek kell hogy legyen minden hónapban legalább 1 olyan napja, amikor a Hold állása olyan volt amikor megszületett. Azt hiszem itt igazából az a kérdés, hogy mikor esik ez egybe a peteéréssel. Szóval HAJRÁ! Kép

Andy
Szólni fogok, ha tudok valamit Karmenrõl.

Éva, Bera
Az az igazság, hogyszerintem van összefüggés a tüsszögés és a babásodás között. Gondoljatok bele, hogy akkor mekkora erõk szabadulnak el. Az orvos meg folyamatosan azt mondja, hogy ne emeljünk, erölködjünk, ... Nem tudom ki hogy van vele, de én akkorákat tudok tüsszenteni, hogy még a gyomrom is belefájdul.

Szépen egészül kifelé a táblicska. Íme a mai vízállás jelentés:

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Doris,

Most láttam a táblába, hogy Te is Pesti vagy és 29 éves.
Jó hatással vagy rám az optimizmusod miatt!
Hogy tudsz ilyen lenni?

Nelli
nelli2

CatEye!

Nekem meg aprilisban csinaltak hormonvizsgalatot, a ciklus 10. napjan, ha jol emlekszem. Akkor minden rendben volt.

Bera!
Ez tok furi, hogy nem mult el a barnasozas es a doki megsem keresi tovabb az okat. En bizom benne, hogy nekem ettol a honaptol soha tobbe nem lesz. Mert en is mar nagyon unom es iszonyuan idegesito tud lenni.

Lanyok! Ugy irigyelek mindenkit, aki melle oda van irva, hogy rendszeres ciklus. En igy tervezgetni sem nagyon tudok, se holdnaptart nezegetni. Remelem hamarosan az en szervezetem is kapcsolodik az ugyes kis holdhoz es nem okoz majd ennyi stresszt.

Andi
andi28

NelliKép
Köszi, nagyon kedves vagyKép Azt hiszem nagyon-nagyon szerencsés ember vagyok és már az is óriási szerencse, hogy ilyen a természetem...Kép Drága NelliKép Neked sincs okod még szomorkodni hidd elKépKép Ami késik nem múlik...KépKépKép Ez Mindenkire vonatkozik ám LányokKépKép
Én ma 2-kor elmegyek ezért csak holnap tudok válaszolgatniKép

Puszi Nektek és szép délutánt kívánok MindenkinekKépKép

Doris
doris

Sziasztok!

Lányok, nálam nem jön ki semmi a születési dátumomra, nem ir semmi %-ot, egyáltalán semmit. Megnézné valaki nekem, hátha csak béna vagyok. 1974 dec. 13. 07h 05min

Köszi, Eni
Eni

Szia Eni!
Amikor születtél 0%-os volt a Hold, tehát Újhold volt. Esélyes napjaid: 08.09.; 09.07.; 10.06.-07.; 11.05.; 12.04.
Panka

panka

Edelweis!

Akkor lehet, hogy azért nem maradtak meg az én drágáim, mert sokat köhögtem. De annyira kaparta a torkomat, hogy nem tudtam visszafojtani a köhögést. Legközelebb nagyon fogok vigyázni,hogy amikor lesz a lombik ne legyek beteg.

Úgy látom, hogy én hiányzom a táblázatból. Nem tudom pontosan, de úgy kb. a 37. ciklusban járok és ma van a 13.nap. A ciklusaim 24-25 naposak és rendszeresek.
Edelweis! Betennél engem is a táblázatba? Köszi.

Lányok!

Ne haragudjatok, megnézné nekem is valaki ezt a %-os holdállást, hogy mikor vagyunk esélyesek. Köszönöm.
Születtem: 1975. február 02. hajnal 04 óra 15 perc

Éva
Éva

Éva!
Születésedkor a hold 64%-os volt és fogyó. Esélyes napok: 07.31, 08.29-30, 09.28-29, 10.27-28, 11.26-27, 12.25-26.
Panka

panka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?