A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Den!
Szegénykémnek elég repedt fazék hangja van, és az étvágya sem a régi, és napközbne is eléggé nyűgös, de remélem, most már hamar meggyógyulKép

Vera!
Köszi a bizalmatKépKépKép Hát ez nagyon jóKép

Votiv cikke marha klasz!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi!
az, hogy kroásszánt sütsz, nem kényeztetés!!! nagyon fárasztó! (legalábbis nekem!) neked pihenésre van szükséged, úgyhogy még ha el is küldöm a mélt, ne csináld meg a sütit most! a férjes dolgot pontosan értem, én is így gondoltam. hétközben nem oké, nálunk is én kelek, mert ő egész nap a munkahelyén, ráadásul marha korán is kel szegény. elejében volt szabin, és akkor tudtuk megcsinálni. nagyon ügyesek vagytok, hogy mellé feküdtetek, Paji biztos csak lesett Kép, elképzelem a kis arcát... és nem hogy mittomén milyen anya vagy, hanem szuper anya vagy, hogy így keresed a megoldást. amúgy is szuper csaj vagy, ezt is meg fogod oldani. szóval nem ríni, hanem mosolyogni! még Paji is megérzi a depit, és ő is feszültebb lesz.
ha jobb idő lesz, mehetünk sétálni, pletyizni. ki kell használni, hogy még itt lakunk...

ancsipancsi

Ancsi!
KösziKép
Ti hogy vagytok? voltatok azóta hintázni?

Kép
Kép
zuzmo1

Szia Minden újnak ( és réginekKép)
minket a rossz idő sem lohasztott le, csináltunk csomó mindent. Kép
Camponánál hatalmas buli van (volt), szóval jóvót! Ugyan nem a Városlig, de kicsiben itt is megvolt minden, amit szoktunk. Kép

K-t a WCbe húztam le én is, és mivel nem néztem sok horrorfilmet, nem félek attól, hogy az emésztőben mutánsoskodnak és hatalmas szörnyek jönnek fel a csápjaikkal nemsoká... Kép

Juc,
adóbevallsz? Juj. Én pár év alatt meguntam és inkább rábízom a munkáltatómra most már. Fújj.

Moose,
sztem se aggódj előre, még az is lehet, h nyulad akkor lesz angyalka, ha itt lesz a tesója. Kép
neet
neet

Denizsa

Én születtem 75-benKép

Zuzmo
szia, én is örülök hogy közöttetek lehetekKép

Lackó júniusi baba. Szóval sok 1 év körüli baba van a topicbanKép
Ki mikorra tervezi a következő babót. Én 3 év korkülönbséget lőttem be hogy ne legyen 2 pici itthon mert attól biztos kipurcannékKépKicsit önző vagyok de hát...
Előre is bocsi sokat fogok még kérdezni rólatok, de nem tudok mindent elsőre megjegyezniKépKépkicsit szita a fejem de a képeket nézem a gyerekeitekről és egyik gyönyörűbb mint a másikKépKép
zsuzska75

Zuzi!
1x voltunk csak eddig.

Zsuzska!
én 2008-ra terveztem a 2. babát és augban szültem. majd kismamáskodhatunk együtt.

ancsipancsi

Ancsipancsi

Benne vagyok.Mi is 2008-ra tervezzük a következőt. Ha lehet 2008 második feléreKépde majd meglátjuk.Kislánykád van ugye?Hogy hívják?
zsuzska75

Neet!

én meg berágtam munkáltatomra és azóta szívom a gázt bevallásilagKép

Kipróbáltam fehérítést Clorox helyett Domestossal.
tapasztalataim:
1.bármilyen színes cuccba,leginkább az aktuális kedvencbe istenien lehet fehér pöttyöket
varázsolni vele.
2.Gyerek foltos cuccát is ki lehet szépen fehéríteni,igaz az eredeti színe bánja.Konkrétan legfaszább,NEXT rózsaszín felsőből batikolt hatásut értem el evvel a technikával.
Kép
Konkluzió:vagy marad foltos a cucc vagy maradok vanish szappannál vagy viszem anyukádhoz a piszkos ruhátKép

Camponánál nem esett eső vagy mi?
20170114224602

Zsuzska!
Henrietta nevű lányunk van, akit Lencsinek (+sok egyébnek) becézünk. 2008. év elején, max közepén szeretnék szülni, mert nem akarok a két baba közt visszamenni és augban lejárna a gyesem.

Jucus!
én múltkor Flóraszepttel (folyékony) fehérítettem egy csúnyán kakás bodyt, amiből Arieles mosással se jött ki a folt. a Flóraszept megtette a magáét, és még csak nem is sárgult be a fehér ruha. színessel persze nem mertem volna kipróbálni, inkább marad a folt.

ancsipancsi

hahó,

vagyok csak rídoliban....apa most nem dolgoz olyan sokat és kihasználjuk és minden időt együtt töltünkKépszóval most vmi boldogsághormon túltengésben szenvedekKépés olyan jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóKép

juc,
írtam neked msn hogy megpróbálom neked feliratni a cseppet ha még aktuálisKép

újaknak üdv meg drukk akik tervezik és gratula akik már büszkélkednek pocakkal.én egyenlőre a tervezik kategóriába tartozom de hangsúlyozom hogy egyenlőreKépKépKépremélem ez hamarosan változikKép

cupp
gigike
Vendég

Sziasztok!

Üdv, az újaknak!

Juc, Domestos = drága Hypo.Kép

Neet, sör, virsli, felvonulás? ilyen volt?Kép

Mi ma jót sétáltunk az esőben, mind a ketten úgy néztünk ki utána, mint két malac.Kép De aztán jót aludt.Kép
zanza

Zanza!

Hát tudom én csak hülye vagyok.
20170114224602

Csak naiv.Kép
zanza

Uristen, mennyit irtatok, amig csavarogtunkKép Elmentünk Vácra, találtunk egy Verdi koncert probátKép Utana még benyomtunk egy orias palacsintát a Polusban, és közben néztük a jéghoki meccsetKép

Recca,
fu, most megint megéheztem Miattad Kép

Zsan,
milyen hard-core buli? én is akarooook Kép

Fic,
ZP... dejo emlékeim vannak onnanKép menjünk!Kép

Barbi,
Bach, jaaa, tényleg Kép
Én ugye karácsonyra voltam kiirva, és 25-én még lementünk Gárdonyba anyosékhoz, 2 ünnep között még lesett nagyokat a könyvelönk, hogy mit rohangálok én az emeletre, aztán szilveszterkor még az utso moziba is be mertem ülni Kép

Zuz,
ügyesek vagytok, és csak igy tovább! Látod, Bazso nem is alvászavaros. Én hiába fekszem Báliint mellett éjszaka, és simogatom, stb, ha felsir, csakis a cicire alszik vissza... Szal nálunk sokkal kilátástalanabb a helyzetKép

Zsuzska,
mi a köv. babát jövö nyárra szeretnénkKép nemrég döntöttük elKép

Deni,
a kullancsnak IS több élete vanKép
szerdán valszeg tudunk menni, reggel Zsolo bevisz a játszoba.
KIK JÖNNEK MÉG SZERDÁN A FONYOD UTCABA??KépKép

KépKép
fibi

Zanza,
irtam Neked wiw-re nyelvtanulás témábanKép

KépKép
fibi

Juc,
nálam a Vanish szappan a nyeröKép és nem vagy hülye!!Kép

KépKép
fibi

Juc Kép
Mi is a Vanish szappant vetjük be szükség esetén, de nálunk apa a fősúroló Kép

Fibi Kép
Bálintjaink az éjszakázásban is hasonlítanak, de a szükség nagy úr, lehet hogy majd ez is változni fog pár hónap múlva Kép Mi szerdán megyünk, csak még nem tudom mikor érünk oda.
Csavargás, palacsintázás rulez Kép

Zanza Kép
Ének is volt az esőben vagy csak séta? Kép

Kép
Kép
denizsa

Szerdán mikor van játszóház?ha délelőtt akkor tárgytalan mert dokihoz megyek.

Vanish szappan szerintem is rulez,fehérítést csak Neet kedvéért próbáltam kiKép
20170114224602

Sziasztok!

Csak átfutottam a mai termést!
Üdvözlet az újonnan jötteknek!Kép

Bogárka!

Ha olvasol, írnál nekem a fogdokiddal kapcsolatban? Az érdekelne, hogy mennyi mani egy töméscsere, meg jól ad-e be injekciót, meg ilyenek! Csak egy kis bíztatás kellene, hogy végre bejelentkezzek!

Ma összeraktam kicsit a kinőtt babaruhákat és egy csomó fehér ruha teljesen besárgult, van amelyik foltosan! Múltkor már az egyikből megpróbáltam kiszedni, de nem jön ki!
Tudja valaki, hogy ez mitől lehet???

ILdi
ildi76

Olyan érdekes dologra jöttem rá:ha ráklikkelek a küldés elhagyására a hozzászólás végén akkor nagyon gyorsan elküldiKép
20170114224602

KedveseimKép Látom, a pocsék idő ellenére jókedvű napotok voltKép

Csináltam a zapának fürcsis képeket, egyet megosztok veletek is:

3 hetes Dominó, amint elégedett a világ sorávalKép
A masszázs csudajó dolog, főleg, ha utána rögtön fürdünk isKép

Kép

indianyo

ÉÉÉÉdesssssssssssss!Még az a lábujj tartásKép
20170114224602

Indianyó

Jaj de gyönyörű kisfiad van. Gratulálok hozzáKépKépKép

Zs
zsuzska75

Indi,
széééépKép

Juc,
délelött lesz a játszóházazás.

Ildi,
nemtom, mitöl lehet ezKép Fogdokihoz hajrá!

KépKép
fibi

Indi!

Nagyon cuki!Kép Jó kép!
ildi76

Indi, gyönyörű!

Den, ének nem volt, inkább morogtam, mikor 26x is levette a kapucnit a fejéről.Kép

Fibi, köszi olvastam, csak erőm nem volt, hogy válaszoljak.

Vanish szappan nálunk is nyerő, bár a házi mosószappan az igazi, de olyat ritkán lehet kapni.Kép
zanza

Hali Csajok!

Megjöttünk Egerből (ahol nem voltak egerek Kép), és nagyon jól éreztük magunkat, gyerkőcök is élvezték a környezetváltozást...bár történt néhány apróság (anyóséknak köszönhetően), ami kissé beárnyékolta a napokat, de ezeket inkább megpróbálom elfelejteni Kép

Szemeim viszont most jojóznak, mert péntek estétől visszaolvastalak Titeket, és látom volt mondanivalótok rendesen Kép

Ildi!
Fogdoki árairól most inkább Votiv és Zsan tudnának Neked nyilatkozni, ők voltak nemrégiben nála, én kb. 1 éve, most készülök mejd menni...telószámot mindjárt előkaparom, ha érdekel...

Zuz!
Hőőőősök vagytok!!! Kép Nekem is próbálkozni kéne vmi ilyesmivel...a coffea...hát mit mondjak, lehet, hogy jobban kellett volna hinnem benne KépKép...de most én is azon gondolkodom, hogy kicsit átrendeződünk a gyerekszobába (Doni ágya teljesen leeresztve, rács levéve, matrac mellé), és így talán pihentetőbb lesz mindkettőnknek Kép

Indi!
Drukkolok a pocakgondok megoldásához!!! És bár nekünk ritkán volt ilyesmi, de akkor a kamillatea - természetesen cukor nélkül Kép - tuti volt!!! Kép

Lindi!
Szegény kicsi Gréti! Kép De milyen jó, hogy ilyen okos ügyes anyukája van, hogy rögtön tudta mit kell tenni!!! Kép örülök, hogy nem lett nagyobb baj! Kép

Dorka!
Én emlékszem ám Rád! Arra is emlékeztem, hogy Ancsival együtt próbálkoztatok! Kép Gratula a pocaklakóhoz Kép És üdv újra itt! Kép

Vio!
Én ismerek ám egy 7 hetes Baloghos-pocakost Kép...csak nem innen, hanem baráti társaságból, de feltett szándékom idecsalogatni a lányt Kép

Zsuzska!
Üdv itt! Kép én is Zsuzsi, és én is 75 Kép...gyerkőcök pedig SzélvészPetra 2 év 10 hónap, VigyoriDoni 10 hónap Kép

Moose!
Zsannak már megint igaza van! Kép Ne parázz előre...nem mondom, hogy könnyű lesz, mert nem lesz az, de túl fogod élni, és el fog múlni!!! Kép

Juc!
Köszi, hogy izgultál velünk!!! Kép Úgy tűnik jó a ruha a srácra Kép...úgyhogy lesz Petrának kis elegáns vőlegénye Kép

És kéretik mindenféle álhíreket mellőzni a pénteki időjárással kapcsolatban! Kép Teljesen kellemes, napsütéses taliidő lesz Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Indi,
édes édes édes!!!!!!!! és gyönyörű pasi!!!!!Kép

Juc,
nekem meg SEMMI nem viszi ki a foltokat, csak az, ha azonnal kimosom...Kép az meg sokszor tárgytalan...viszont: B születése előtt lehetett még kapni Ace-t, és az sok sok éves kakaófoltokat is kihozott úgy, h a ruha szine maradt. Viszont már nem lehet kapni, és én értem miért...és nekem a vanish sem hozza ki a foltokat, igaz nem is a szappant használtam, hanem a granulátumot...

Ildi,
doki jól ad szurit. Én már tapasztaltam. Olyan 4000 ft körül volt a tömés...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogárka, Zsan!

Köszi!

Ildi
ildi76

Bogárka!

Nagyon izgatott voltam gatya ügyben,de úgy látszik megérteKép

Képzeljétek hogy jártam:
Samsonite katicás hátizsákot vettem Pannának februárben ugyi.Elkezdtük a napokban használni és azt vettem észre,hogy a csápjai el vannak törve
KépTermészetesen nem lelem a blokkot és garanciát.

Duna TV 19 fokot és napos időt mondott péntekre!Kép
20170114224602

Bogárka

Meglestem a gyermekeidet és nagyon szépekKépMilyen a 2 év korkülönbség?Féltékenység? És nagyon nehéz két kicsivel otthon?Én még egy kicsit dilemmázom hogy hány év korkülönbség legyen a gyerekeim között.
Azt hittem hogy a Doni Dani csak elírtad de látom hogy DonátKépKépNagyon száp név
Zs
zsuzska75

Ildi, nekem "csak" a bölcsességfogam húzta ki Olgika, az is kb 4e volt.

szépséges Dominó anyakönyvéről cikk vasárnap jelent meg, de a tökfej rendszergazda elfelejtette felrakni a lapot a netre szombat este, de holnap meglesz, akkor berakom a linket. ha nem, akkor majd felrakom ide a cikket.

újaknak üdv!Kép az én pocakom is már külön életet él, 10-én lesz 17 hós, IstvánHurrikán, a sokfogú kutya- és maciimádó, aki Faludi dokinál született.

votiv 8)
votiv

Votiv!

Irtam tegnap,hogy jártunk Bián és megnéztünk egy lakóparkot.Csak nem ott laktok?
20170114224602

Indi, Domino meg mindigKép gyonyoruKép

Zanza, mososzappant pl. a plus-ban lehet kapni (bar mostanaban nem neztem, de regebben mindig voltKép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

szia Votiv

Elolvastam a cikket amit írtál. Te otthon szülés párti vagy?

Zs
zsuzska75

Juc, elfelejtettem válaszolni, bocs. pedig eszemben voltKép szóval mi nem lakóparkban lakunk, hanem társasházbanKép de lényegében ugyanaz, csak másnak látszikKép és a Viadukthoz képest merre jártatok? egyébként a környék tetszett?

Zsuzska, sziaKép én szabad-szülés-párti vagyokKép, vagyis mindenki szüljön úgy, ahogy szeretne, persze amennyire a lehetőségek engedikKép

ja és most látom, hogy jubilálokKép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Konkrétan csak a lakóparkba mentünk be,mert gyerekek aludtak és az 1-s autókáztunk,és mivel megláttuk onnan a lakóparkot,visszafelé lekanyarodtunk.
Nagyon sokat nem láttunk Biából,de első blikkre nagyon hadonlít Törökbálinthoz.És a lakópark határozottan tetszett.
VAn is egy kiadó ház egyébként benne(ezt még itthon nézte Zistván) és annyi mint a mostani lakás,de tudod mi annyira BP-iek vagyunk,hogy elképzelni sem tudnám ott.
Rögtön az jutott eszembe,hogy óvoda,iskola,munka,anyám...stb.De azért nagyon szíven ütött Soma megjegyzése amikor egy kertben kosárpalánkot és focikaput látott.
AZt mondta:"Itt lehet kosárlabdázni és focizni is mindig,mert van saját nekik"
NA már lőttem is gyorsan egy kosárpalánkot neki.

Cikkedet meg én is kerestem,de nem találtam.Újság meg nem volt a bótban már ma.

2000-hez gratula!Kép
20170114224602

Votiv

Most folyik egy per Geréb Ágnes ellen aki elvállat egy otthoszülést. Iker babák. Az egyik meghalt a másik agysérült lett.Képszörnyű történet:KépKép
Én ova intenék mindenki aki otthon akarna szülni

Zs
zsuzska75

Zsuzska!

Le kell szögeznem ,hogy én nem szülnék otthon DE:
kórházban is előfordulhat sajnos tragédia.
20170114224602

ne haragudjatok biztos most felsziszennek sokan amit írok de szerintem a gyerekeknek is joga lett volna az élethez KépKépés Geréb Ágnesnek nem ez az egyetlen pereKépÕ is pézért dolgozik és ellvállal minden esetet
zsuzska75

Votiv!
Nem akarsz kritikát írni az m1 esti meséjéről???? Kép Én alapból pozitívan állok hozzá, mert tök jó, hogy visszahozták a macit, meg egy csomó régi mesét, de rendszeresen adnak Bubót, amitől teljesen ki vagyok akadva...Magával a filmmel minden oké, mer tök jóóó, de könyörgöm nem gyerekmese!!!!!!!! Ezt a szerkesztő nem tudja????? mai rész címe: terrrorizmus. Volt benne: gerilla, túsz, börtön, bomba sorolhatnám....Ezekután csodálkozzak, ha Petra riadtan felsírt az előbb???? Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucusmamus

Igazad van de sokkal kisebb a kockázat.
zsuzska75

Indi Kép
Dominó gyönyörűséges!! De jó, hogy tettél fel képet róla! Kép

Zanza Kép
Kép Bálintom is ugyanilyen lelkesedéssel szokta lehajigálni a nyári sapóját Kép

Bog Kép
Remélem igazad lesz a pénteki idővel kapcsolatban!

Fibi Kép
Méltem, meg térképeltem is!

Kép
Kép
denizsa

Zsuzska, ne haragudj, de miert irsz olyanrol, amirol alig tudsz valamit???KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsuzska!

Én konkrétan kórházban éreztem magam biztonságban,de azért tudnék, és itt mások is,mesélni.De ez a topik nem az a topikKépNem rémisztgetjük egymástKép
20170114224602

Juc, szerintem a Zöld Sziget lakóparkot láthattátok, és ott Pirusék laknak!Kép
látod, már nem is mehetsz sehová úgy, hogy ne lakna ott babanetes ismerősöd!Kép

hétfőn már nem szokott lenni újság, mert visszaküldik, aztán bezúzzák és újrahasznosítjákKép

kosárpalánk rulezKép majd tegyél fel képet!Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Juj de édes Istók az MSN-s képen!
20170114224602

ok hagyjuk
tudtam hogy nem leszek ettől túl népszerű, de ez a véleményem
Amúgy a legjobb barátnőm ott nővér ahol ez az eset történt. Innen a pontos információ.

Zs
zsuzska75

Akartam írni pár sort én is otthon szülés kontra H-ban szülés ügyben, de visszatöröltem, épp azért amit Jucus is írt: ez nem az a topik, ne rémísztgessünk, ne vitázzunk....

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Viadukt(ez milyen hülyeség szó,én eddig nemis gondoltam beleKép)lakóparkban jártunk.

http://img.vatera.hu/photos/33023/big/7573804.jpg
még meg kell szervezni a hazahozatalt,mert nagy és kilóg a csomagtartóból
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?