A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

MegannKép Ez az egyetlen sorszám a rossz, semmi több? Tehát annak a 2200 oltóanyagnak mindnek ez volt a száma? Én azt hittem, hogy minden egyes oltásnak más száma van. Ha ez így van, minket nem érintKép Köszi!

BarbiKép Sajnálom, hogy rossz volt az idő, de így is jó lehetett. Képek nagyon jók!

AyseKép Hát, asszem, jobb lenne, ha skarlát lenne! Főleg, hogy még a penicillint is beszedte. Szorítok! Azt tudom, hogy akinek érzékenyebb a bőre, annak a baripöttyök sokkal rondábbak, mint másnál, de a skarlátnál is el tudom képzelni ugyanezt.Tesóm ekcémás gyerekei rettenetesen néztek ki a bárányhimlő alatt, és sokkal tovább, mint normális esetben.

DavalliaKép Mázlisták vagytok a kocsivalKép
Panda nagyon édes, és ügyes!

BenianyuKép EsőKép Beninek azért megvolt az élmény, valaki odaföntről jól irányítottKép

Együtt hintázós tesók:
Kép
"Hogy juthatnék föl a tesómhoz?"
Kép
"Kanalat eszem":
Kép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Lacika a jól ismert bundazsákbanKép
KépKép

Bazsi, ill. a fiúk közösen egy régi tűzoltó kocsin:
KépKépKép

Apa Leonnal
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na nagyjából körbefutottam.......KépKépKép

Hát csajok, én ma meg sem álltam....

Reggel 6 kor ébresztő voltKép, aztán Léna-legeltetés a szőnyegen....aztán pakolni Léna után...(az éjjeliszekrényem tartalmát kiürítette..Kép,aztán reggeli, majd főztem ebédet Lénának( kelbimbó-krumpli- pici tej(jujjuj kikapok mindjárt tőletek), meg reszeltsajt, egyébként nagyon bejött ám Lénának a kelbimbiri), aztán elindultam a rendelőbe, aztán az étterembe(keresztelő), aztán a Citroen szervízbe(Csütörtökön délelőtt javítják), aztán Cora(25 e ftot költöttem a semmireKépKépKép és majd meg szakadtam, mert a semmivel teli kocsit még tolni se tudtam), aztán haza a már síró éhező LénávalKépKépKép
na szóval elég...

Ja és Léna megint kiborított egy virágot...de most meg is ijedt, mert egy csomó föld kiömlött..., én meg jót nevettemKépKépKépKép, kíváncsiságnak ez az ára....:
Kép

Benianyu!

Egyszerre 6 fog??????????
Ilyen létezik????
Lénának továbbra sincs egy sem, noha 1-2 napja nyalogatja az alsó ínyét, de én továbbra sem látog semmit odabenn....

Jucc!
Mintha én apá-t hallanámKépKép
Ilyenek ezek, én is mondtam már neki, hogy csak 1 napot csinálna végig...de az az igazság hogy fel se fognák, mert mi már idestova 7-9 hónapja csináljuk nap mint nap ugyanazt a verklit...Kép
Ez más mint ha csak egy nap babáznánk...

Mea!
Hol a csudában vagy???KépKépKép

Kuha!
Hihetetlen, hogy Gergő ilyen jól elmarad akár 2 napot is másnál???
Nem hiányzott neked????

Juci6!
KépKép RészvétemKép

Megann

Kép

Kép
megann

BarbiKép Nem látom a képeketKép Az Õrségben voltatok? Anyukámék is ott laknak Õriszentpéteren, ő is szentségelt, hogy a hétvégén dolgozni akart a kertben, és nem tudott, ráadásul még fűteni is kellKép

jucc73
Érd

Megint nem jóKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na most meg eltűnt amit írtam. Felteszem mégeccer, mert annyira jó, nehogy lemaradjatok róla:

Nők közti barátság:
Egy napon a feleség nem jött haza, a férj megkérdezte hol aludt, a felesége azt válaszolta, hogy az egyik barátnőjénél.
A férj felhívta a 10 legjobb barátnőt, de egyik sem igazolta ezt az állítást.

Férfiak közti barátság:
Egy napon a férj nem jött haza este, a felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál.
A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, kiderült, hogy 8-nál ott aludt, 2-nél pedig még ott van.

Kép
Kép Kép
sildike

Jucc!
Igen, ott voltunk. Nemesnépen.Kép
De Õriszentpéteren is voltunk kirándulniKép
Tényleg nagyon hideg volt, a szállodában is fűtöttünk!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

H...e babanet, mindent elküld 3x is, de egyszer se jóKépKép

remélem most már lehet látni minden képet.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

BenianyuKép Most esett le, hogy egyszerre 6 fog! Szegény Dani! Gergő is hónapok óta nyűglődik a fogaival, de még semmi, én is úgy látom, hogy lent is, fönt is jön egyszerre, de eddig nem hittem el. Lehet, hogy mégis...Kitartást!

Balázson betojok: Két napja költött egy dalt, tök jó dallama is van, de a szövege! Állandóan ezt énekelgeti: "Áfonyalisztből áfonya, trallala" KépKépKép

jucc73
Érd

Most nem azért, minket nem érint, de kicsit ki vagyok akadva ezen az oltásdolgon.
Megann,
Léna mikor kapta ezt az oltást?
És miért sunnyogták el, hogy ez van? Gondolom nem a múlt héten derült ki, hogy megfagytak. És akkor már arra is kíváncsi lennék, hogy ugyan hogyan derült ki.

Barbi,
szuperek a képek!
A két nagyfiú elvolt egymással? Nekem úgy tűnik, eléggé más a vérmérsékletük. Kép Az írások alapján.

Benianyu,
huh, egyszerre 6 fog, basszus! De legalább egy szenvedéssel megvan, vagy rosszul látom? Kép

Davallia,
Panda édes tündérbogár! Õ is olyan kis vigyori, mint Zita, ugye?

Jucc,
srácok nagyon helyesek!
Vendég

A hétvégéről csak annyit, hogy nagyon-nagyon jó volt szerintünk is.
Rég röhögtem és ettem ennyit. A citromkűróval lement kilók csak úgy jöttek szépen vissza. Átléptem a 80 kg-os álomhatárt. Általában 58 kg szoktam lenni és 72-vel mentem szülni.
Ez mondjuk nem csoda, mert mindenhol ettünk valami fincsit. Barbi férje meg is jegyezte, hogy hibáztunk mert átjöttünk két falun is úgy, hogy nem álltunk meg semmit enni.KépKép

Ennek örömére ma gyorsan megettem egy doboz csokit és egy 400 g-os Milkát, hogy holnap ha kezdem a fogyókúrát ne kelljen velük szemeznem.KépKép

Legalább péntekig diétázni fogok, akkor apukám bográcsban fog főzni, vasárnap pedig Lacikénak lesz a keresztelője, úgyhogy akkormegint nagy zaba várhatüKépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Benianyu!
Nem semmi ez a 6 fog!Kép Szegény Dani, nagyon sajnálomKép

Leonnak is jön foga, ja képzeljétek, kint van a 4., felül, de nem a másik középső, hanem a második.
És jön középen is. Õ is rosszabbul alszik napközben, meg elég nyűgi is.

Tünde!
Igen, nagyon jól elvoltak, igaz más a két fiú természete, de ez nem baj, így is szépen eljátszottakKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ildi!
Én még nem is mertem a mérlegre ráállni, de ezzel várok egy-két napot, amíg visszafogom magam és talán akkotr nem lesz olyan ilyesztő az eredményKép

Apa is így van veleKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

ilyesztő=ijesztő

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
Lehet, hogy nekem sem a hazajövetel és anyukám csülkös bablevese után közvetlenül kellett volna a mérlegre állnom. Viszont ahogy elnéztem a képeket nem is vagyok olyan dagi, mint gondoltam. A keresztelőre meg majd veszek valami új cuccot. Legalább meglesz hozzá az ideológia is. Nem azt kell mondanom, hogy vaze mindent kihíztam.KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Kirándulás:
KépKépKép

Szállás:
Kép

Ildi és Leon:
Kép

Így esett az eső:
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

SildikeKép Naggyon jóóóó! Meg ez a dátum is tetszikKép

BarbiKép Már megöl a kíváncsiság!Kép

Addig egy sorozat tőlünk:
"Nézzük csak, mivel játszik a tesóm?"
Kép
"Ezt megszerzemKép"
Kép
"Négykézláb még nem próbáltam, de talán így gyorsabb"
Kép
"Ez a francos kígyó mindig visszahúz"
Kép
"Segítség, megfulladok!"
Kép
"Na, közben meg odébbállt Balázs"
Kép

jucc73
Érd

Oltás témával kapcsolatban felhívtam a védődnőt, megnézték a doktornővel az összes gyerek kartonját és szerencsére egyetlen olyan gyerek sincs az ő körzetében, akik rossz oltóanyagot kaptak volna. Huh, ezt megúsztuk. Kép
Vendég

Helló Lányok!

Megann!

Ti már meg is kaptátok az új oltást?

Akartam kérdezni én is épp, hogy nem úgy van, hogy minden oltásnak külön száma van???

Tulajdonképpen minket nem érint, mert mi a régi rendszerű oltást kaptuk még.

Csudi jó kajákat adsz ám Lénának! Ezt még én is meghamiznám!!!
Most lehet, hogy én is kikapok, de az én dokim mondta, hogy Gergőnek elkezdhetem adni szépen lassan a joghurtot, sajtot stb.
Úgyhogy én most úgy indítottam a múlt hét közepén, hogy ebéd után Gergő nasinak kap egy Danonino-t.
Gondolhatod, mennyire ízlik neki!!! Szerintem simán elélne azon.

Közben Gergő bekúszott a lábaim alá, megint a nyomtatót varázsolja. És a számítógépet is, remélem, nem kapcsolja ki.
Ma már kétszer kikapcsolta! Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Igen, ilyen tök jól elvolt anyumnál, péntektől hétfőig. Tudtam, hogy nem lesz gond, mert nagyon imádja anyut, kéthetente a hétvégét anyuéknál töltjük.
Ilyenkor anyu az isten, én nagy ívbe le vagyok sz..rva. De szó szerint!!!!
ÚGyhogy nem féltem, hogy gond lesz.
Mondom, minden nap "beszéltem" vele telefonon, megbeszéltük, hogy továbbra is jó kisfiú lesz. És az is volt! Kép Kép Kép

Barbi, Sildike!

Látom, nagyon jól éreztétek magatokat!!! Biztos nagyon szuper volt!
Az idő velünk is kicseszett, végig szakadt az eső, megállás nélkül. Még szerencse, hogy szombat estére már be is fűtötték a szállodát.
Másnapra a gatya is lerohadt rólunk, olyan meleg lett a szobában.
Csak egy példa: padlófütés volt a szobában, és amit este üveget a földön hagytunk, másnap reggelre pisi meleg lett.
Szóval legalább ott nem fáztunk.

Sildike, úgy látszik, valami volt a levegőben, mert 3 napig mi is zabáltunk. A citromkúrát fel is függesztettem.

Kép
kuha

Ildi, Barbi! Kép
Jaaj de jó képek!Kép Csak az idő lehetett volna kicsit jobb.
Vendég

Jucc!
Az előbb írtam, hogy Nemesnépen voltunk, de kirándultunk Õriszentpéterre isKép
A szállodában is fűtöttek, olyan hideg voltKép
Srácok helyesek nagyon, Gergő nagyon hasonlít Rád!Kép

Kuha!
Akkor ez egy zabálós hétvége voltKép
Gergő édes nagyon a gép alattKép
Nálunk is elvileg most hétvégén lesz az első alkalom, hogy Leon anyánál alszikKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jucc, Annamami!Kép

Úgy tudom, az áfonya olyan, mint a ribizli, hogy csak a magjában van allergén fehérje, úgyhogy átpasszírozva lehet adni kb. 7-8 hós kortól. Az epret, málnát szedret nem, mert annak a szőreiben is van alkaloida is.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Juci, sajnálom a nagypapádatKép sajnos nekem sem él már egy nagyszülőm semKépKép

Barbi, Sildike!
örülök, higy ilyen jól éreztétek magatokat! nagyon jó lehetett! hajrá citromKép
az a barátos duma állati jóKép

JUcc, Gergő és Balázs nagyon szépek, tényleg! egyik jóképűbb, mint a másikKép

Panda tüneményKépKép

Jucc, jó, hogy írtad ezt az áfonyás almás dolgot, én kérdeztem a gyerekgyógyász ismerősömet, mert nem tudtam eldönteni, hogy az aprómagvas-e. ő adta a gyerekének, én meg nem túl nagy meggyőződéssel, de kipróbáltam, pont most hányogatja ki az EsztiKép úgyhogy asszem ezt nem fogom többet adni.

Tünde, az oltással kapcsolatban pont ez az én véleményem is. azt mondták, hogy dec-márc. között adott oltások fagytak meg, amit talán németországból, vagy honnan hoztak. tehát már dec-ben nálunk volt. akkor miért apr. huszonvalahanyadikán derül ki, hogy megfagyott?????!!

Benianyu, Dani 6 fogának üzenjük, hogy húzzanak beleKép köszi a gratutKép

hihetetlen, én erre még nem voltam felékszülve. tegnap óta nem áll meg ez a csaj, folyamatosan küzd valahováKép húzza magával az alatta lévő egész takarót is...

Annamami! a hús elsősorban a vaspótlás miatt kell. én azt csinálom, hogy eszem vasat (per pill. vas pezsgőtablettát), merg az anyatejből nagyon jól felszívódik. és akkor biztos lehetsz benne, hogy mindent megkap Mazsi.
hol van az aláírásod?Kép

KépKép
KépKép
and

ZsófKép most megnyugtattál azért, bár még van 2 napunk a 7. hóigKép ettől függetlenül nem fogom neki adni, mert kijön belőleKép

KépKép
KépKép
and

Még a biotémához annyit, hogy a gombaölők ált. kevésbé veszélyesek az emberre, mert a gombák genetikai állomány sokkal jobban különbözik az emberétől, mint a rovaroké. És pl. a rézgálicot lehet használni biogazdaságokban is, az nem ártalmas olyan mennyiségben az emberre. A banánnál és egyéb déligyümölcsöknél szerintem is fontos, hogy bio legyen, mert a fejlődő országokban gyakran permeteznek nagyon káros, már betiltott vegyszerekkel, meg mint valaki korábban írta, fertőzést lehet kapni. A magyar gyümölcsökből nem olyan fontos a bio, persze abból is jobb.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

.

Kép
kuha

Sziasztok.

Csak bekukkoltam,ma itthon volt apa egész nap csavarogtunk.Kép
Majd holnap jövök,de valamit muszály megmutatnom.
Davallia.
Ezt neked küldöm:KépKép
Kép
Mi is ma vettük!Kép

Jó éjszakát mindenkinek!!

ancsi26

Sziasztok!
Még jövök, most csak egy kép, megpróbáltam lefényképezni Dani ínyét. Ezen látszik valamennyire, hogy a felső elsők is dagadtak, de a másodikak, főleg a jobb oldali, még sokkal jobban, azok már fehérlenek is. Az alsók is duzzadtak, de először biztos a fentiek fognak kibújni.
Mindegy, túl leszünk rajta. Remélem, nem fog sokat ébredni éjjel. Azért ilyen jó kedve is tud lenni. Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Pucér pakolós Panda tüneményesKép Davallia, milyen márkájú pontosan a kocsi, és hol volt akciós (a várost sejtem, de hátha egy üzletláncKép)?

Léna meg nagyon eltökélt, mint aki tényleg elszántan dolgozik egy projekten...úgy látszik, a virágborogatós projektről gondolkozottKép

Cleo, magyarázat rulezKép

Hé, Dudukly, szépséges Pálma már megtanult pacsit adni? Vagy csak véletlen?

Juci, részvétemKép Az én nagymamám épp pár nappal azelőtt halt meg, hogy megtudtam, hogy terhes vagyok. Szegény, pedig türelmesen várakozott a dédunokára, 98 éves voltKép

Annamami, szuper, hogy Marci igy rászokott a különalvásra.

Jucc, Gergő milyen ügyes már! Nagyon jó a sorozatKép

Úristen, Benianyu, 6 fog egyszerre! Milyen furcsa lesz majd hirtelen Danigombóc tele szájaKép

Barbi, Sildike, ti aztán tudtok élni! Szuper lehetett a hétvégeKép

Kuha, látom, Gergő kedvenc játéka is ugyanaz, mint Julcsinak. Alig győzöm kipaterolni a gép elől.

And, készülj fel, Eszti innentől fogva perpetuum mobile leszKép
Julcsi, amióta mászik, nem képes egyedül elaludni a kiságyában (előtte szó nélkül megtette), mert amint leteszem, reflexből fordul hasra, áll négykézlábra, majd lábra. Márpedig állva alvó baba nincsKép

Andi, megjöttetek a Balcsiról? Nem volt épp strandidőKép

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok,

Nagyon édesek a babák!!!

Barbi, küld el légyszi a Tüncsis képet nekem mailbe! Köszi!

Hulla vagyok, majd holnap jövök...

jó éjt mndenkinek

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Na, közben lementünk játszózni, egész tűrhető volt ma az időKép Aztán vásárlás, majd itthon levágtam Balázs haját, mert már nagyon izzadt a hatalmas hajzuhatag alatt a feje. Annyira szerettük hosszú hajjal, de így is jó, de állati fura, ahogy ránézünk:
Ilyen volt:
Kép
Ilyen lett:
Kép
A második kép telcsivel készült, jó szar, de talán látszik.

ZsófKép Én minden hozzátápit a Kismama ajánlásai szerint csináltam, és fogok csinálni, és az áfonya a 18 hósan bevezethetők között szerepel. Az tény, hogy a többit már csak én gondoltam hozzá, azt hittem, ugyanaz vonatkozik erre is,mint az eperre, és a többiekre.

BenianyuKép Dani nagyon édesen kacagKép És valóban, mintha meg lenne duzzadva az ínye. Remélem, gyorsan túl lesz rajta!

BarbiKépÉrdekes, pedig én küldtem üzit, hogy látom a képeket, és nagyon jók! Most sehol sincs! És azt is láttam elsőre is, hogy hol voltatokKép

Köszi a kedves szavakat mindenkinek!Kép

jucc73
Érd

Megann, ha megvan az infó az oltásról, légyszi nekem is küldd el! thullnerzsuzsa@yahoo.com Kössz.

KépKép

KépKép
majola

Szép jó estét!Kép

Babák mind gyönyörűek egytől egyigKép

Juci!Kép
RészvétemKép

Megann!Kép
Itt vagyokKép
Mostanában inkább olvaslak Titeket, ritkán írok.
Jól vagyunk, Lívi néha nyafi, főleg most ebben a rossz időben.
De lehet nála is a fogzás...(eddig 2 db van)
már nagyon nagy csibészKép
Még mindig gurul, de ritkábban, most már kúszik előre isKép
ülni megül már, de nem szeretKép
Állástól még nagyon messze van...
De nem is bajKép
Olyan édes most ez a korszak, és annyira szalad az idő.
Legszívesebben most megállítanám...

Viszont új szokása, hogy nem akar aludni napközben de holt fáradt és mindig sírással tud csak elaludni....
Sajnálom őt, de nem veszem ki mert 5 perc múlva már alszik...
Csak olyan rossz, hogy mindig sír....
Sőt nem is sír dühöng!!!Kép

Hát velünk nagyjából ennyiKép

Jó éjt Nektek!Kép

Mea
mea

én is csak bekukkKép

kapar a torkom, kezdek köhögniKép ráadásul megjöttKép én már nem is emlékszem, milyen volt menstruálni... valahogy nem hiányzottKép és Eszti is ma annyira nehezen aludt el, egy csomót sírtKépKép nem 5 percetKépKép kapott még kaját is, hátha éhes maradt, mert a nagy idegeskedésében az esti szopi egy része is kijött belőle. ma sokkal kevesebbet evett, és sok jött ki belőle, hálistennek a kedve jó volt napközben, remélem holnapra kiheverjük ezt az estét.
megyek aludni, mert szörnyű fáradt vagyok,
pusszantás mindenkinekKép

KépKép
KépKép
and

Juci,
sajnálom, hogy meghalt a Nagypapád!

Jucc,
tényleg furi Balázs rövid hajjal. Ez olyan kis szerzetes frizura. Kép

Nálunk az áfonyás alma nagyon menő, és nincs tőle kiütés. Kép

Thomasanne,
asszem Te kérted a napszemcsi linkjét:

http://66.249.93.104/search?q=cache:zgWfStK_qwkJ:www.dealtech.hu/babybanz.htm+baby+banz&hl=hu&gl=hu&ct=clnk&cd=1&lr=lang_hu&client=firefox-a

Hát lányok, ma kicseréltem az utazóágyat, de most se volt nagyobb sikere, íme:
(a 2. képen az ölemben ül, és csak ránézett)
KépKép

Végül megnyugtatásnak olyat játszottunk, hogy a patkány (most kapta a barátnőjétől, plüss, olyan, mint talán Julcsinak?) megrágta a meztelen lábujjacskáit, és ez tetszett neki. Kép/KépKép

És fürdés közben, Zita:bálna 1:0

Kép
Vendég

Helló!

Majola és többi OLTÁSAGGÓDÓ KIMAMA!

Bocsi de ma nem fog menni a szkennelés....
Apa tegnap focizni volt, ma nagypapánál ügyködik valamit, persze már etetés és fürdetés előtt lelépett....Kép
Áhhhhh.....,talán a következő életében ránk is lesz idejeKépKép, addig meg csak a munka meg a munka meg a munka...KépKép

Dóri!
Jó hogy legalább ti megúsztátokKép

Kuha!

Köszi, pedig nem vagyok ám szakácskodós fajta....sokan a szőke fejemből még azt se nézik ki hogy egy rántottát tudok csinálni.
Van kb 10-15 féle kaja, amit főzök, de ugye általában gyorskajálda(nem mekire gondolok), meg ilyenek..
Viszont Léna kedvéért szívesen főzök....ráadásul azért találok ki ilyeneket, mert ugye a bébiételek mind sárgarépásak....és ugye nehogymáááá azt mondják, hogy mi sárgák vagyunk családilag....
Egyébként vettem ma még 3 cukkinit(akciós a corában), meg padlizsántot, meg vettem 3-4 féle husit amit kis darabokban lefagyasztottam direkt a kisasszonynakKépKép

Ja és nekünk is beugrott a kosárba egy 4-es danonino...KépKépKép.Valami nagyon fincsiKépKép

Hi-hi....Gergő huncut nagyon...egyébként röhögni fogsz, de újabban(mióta Lénából anyáratapadópióca lettKépKépKép), úgy írok ide a babanetre, hogy Lénát lerakom a lábamhoz és adok neki egy két tápegységet, csatlakozókábelt stbKépKépKép
persze nagyon értékeliKépKépKép, imádjaKépKépKép

Sildike:
Engedd meg hogy gratuláljakKépKépKép
400 g milkával még nem próbálkoztam de azt hiszem az azért már nem menne...
Minden elismerésemKépKépKép

Davallia!
Tényleg király a kiskocsiKépKép

And!

El sem bírom képzelni, mi lenne ha még Léna az éjszaka is kelne nekem vagy 3szor...már így is kivagyok minden szinten, leginkább agyilag, lelkileg stb... hogy a nap 24 órájában csak én vagyok szolgálatban...
Ha még éjjel is kelni kellene, hát lehet hogy elkezdeném magam nyugtatózni...

Szerencsére ma is 1 perc alatt elaludtKép

Rólunk:
Ma megkaptuk tesómtól Léna keresztelőruháját és olyan gyönyörűséges hogy még a lélegzetem is elakadt....majd csinálok jó sok fotót....KépKépKép

MEA!!!!!!!!!!!!!!!!!
MI VAN MÁÁÁÁÁ??EZ A HALLGATÁS NEM VALL RÁDKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Mea!

Már látlakKép
Örülök hogy jól vagytokKép

Szerintem ne izgulj, majd vált megint Livi, most sírdogál alvás előtt, nálunk is volt így kb 1 hétig, aztán abbahagyta...Kép
Kúszáshoz gratulaKép
Állással még ráér...Kép
Én máris visszasírom amikor még nem állt...KépKépKép, akkor legalább nem volt még ennyi sírás sem...
Most viszont van, mert ugye áll, aztán egyszercsak puff, és nem mindig popsira esik...akkor meg aztán jajajajaj
Meg ha fáradt akkor van, hogy még ülésből is elborul szegény....úgy kinevetem mindig szegénykémetKépKép, de olyan vicces ahogy fáradtságában elborul...KépKép
Na meg a járókát sem szeretjük mindig....Kép

Megann

Kép

Kép
megann

Jucc!

Ma is voltunk a kisvonatnálKép
K...va sokan voltakKépKép ezért arrébbálltunk 5 perc után..

Figyu!
Én vetettem föl, hogy kinél is lesz legközelebb tali, de aztán jól elbambultam, úgyhogy már biztos megvan a 10 emberKép
Azért ha valaki lemondja, és véletlenül még rá is érünk, akkor esetleg talán mehetünk???
Tudod, mi "földik" vagyunkKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Tunde!

Jaj ne márKépKépKépKép
Szegény szegény ZitaKépKépKép
Amikor Léna sír, én is sírnék legszívesebben....mindig összepuszilgatom azt a kis legörbülő kétségbeesetten remegő szájacskátKépKépKépKépKép

M

Kép

Kép
megann

TündeKép Szegény Zitának remélhetőleg nem marad mumus ez az ágy!
Balázs új frizurája a képen idétlenebb, mint igaziból, de mivel utálja, ha fényképezzük, csak elkapni tudtam ugrabugrálás közbenKép Amúgy nekem nem is szerzetes jutott eszembe róla, hanem a Sorstalanság c. filmből a főszereplő, ahogy a hatalmas haját levágták kopaszra...

MegannKép Ma mi is ott tolongtunk a tömegben a vonatoson, még a saját gyerekemet sem láttam mindig, így aztán Benneteket semKép És közben szoptattam, beszélgettem, aszfaltkrétáztamKép
A létszám már megvan, de nem hiszem, hogy egy-két plusz emberen múlik a dolog, ha ráértek, gyertek!

Jó éjt!

jucc73
Érd

Én csak akkor sírok/sírtam vele, amikor gond volt, vagy fájt vmilye. Ilyenkor mosolygok, meg persze megvigaszalom.
Vendég

Hello újra! Kép

Megann, Jucc, Tünde, Barbi, And, Zsuzsa
Köszi az együttérzést fogzás ügyben. Tényleg talán egy adag szenvedéssel túl leszünk rajta. Pár hétig biztos eltart, de remélem, nem fog hónapokig húzódni.

Oltás: Mi is voltunk ma a doktor néninél, szerencsére mi is jó oltóanyagot kaptunk. And, nekem is az jutott eszembe, hogy miért csak most derült ki? Talán már az is valami, hogy inkább későn, de legalább nyilvánosságra hozták?!?!?

Barbi, Sildike,
Tényleg nagyon jók a kirándulós képek, Olyan vagányak a fiúk a tűzoltókocsin. Kép

Sildike,
Nagyon jó a barátnős vicc és a dátumos is nagyon tetszik. 400 grammos Milka Kép

Jucc,
A hintás kép nagyon kedves, helyes fiaid vannak. Kép A kigyós Balázs után mászós sorozat is nagyon jó Kép
Jó rövidre vágtad Balázs haját. De majd megnő hamar. Beninek is a hétvégén lett levágva, de ennyire rövidre nem engedtem, mert én azt nem szeretem. Pedig neki is nagyon sok haja van. Kép

Megann,
Virágfelborító projekt jól sikerült, szépen ki lett dolgozva. Tápegység, kábel Lénának Kép
Nagyon ügyes vagy a főzéssel. Kép
Most, hogy Dani szenved a fogával, mi is 3-4-szer kelünk éjszakánként. Kép

Ayse,
Írd majd meg, mit mondott a doktor néni Lili pöttyeire, engem is érdekel.

Kuha,
Gergő szuperédes az asztal alatt. Úgy néz fel rád, a szeméből látszik, hogy most csibészkedni fog. Kép Ha Dani nem szopizna, vagy, ha már nem fog, én is ott fogom hagyni az Anyunál simán. Imádják egymást! Kép

Ancsi,
Nektek is gratula az új üléshez Kép

Zsuzsa,
Megmosolyogtam, ahogy Andnak leírtad, hogy mi vár rá Esztivel, most, hogy megtanult mászni ő is. "Márpedig állva alvó baba nincs" - nagyon jó! Kép Kép Kép
De szomorú, hogy a Nagypapád már nem ismerhette Julcsit. Kép 98 év a szép kor.

Mea,
Azért ne szokj le rólunk! Kép Kúszáshoz gratula, látod Lívi is ügyesedik! Kép

And,
Gyors gyógyulást! Remélem, nem lesz komoly a betegséged! Esztinek és persze nektek is jobb éjszakákat! Kép

Tünde,
Szerintem vigyétek vissza az utazóágyat! Kép Kép Kép Zita csak akkor sír, ha azt meglátja, különben mindig mosolyog! Kép
Zita: bálna 1:0 Kép

benianyu

Ma reggel Danit beköltöztettük egy kicsit Beni ágyába. Persze megkóstolta a takaróját is. Kép
KépKépKépKép

Játék közben
KépKépKép

benianyu

Benianyu, de jók a képek! A felső sorozat 2. képén nagyon édes Dani, ahogy félrebillenti a fejét! Kép
Vendég

Jó reggelt!

Mea!

Boldog névnapot kívánunk Gergővel!
Kép

Benianyu!
Beni és Dani nagyon édesek az ágyikóban! Annyira látszik minden közös képükön, hogy imádják egymást!!!

Atyaég, most olvasom, 6 foga jön Daninak???? Szegénykém!!! Nekünk még mindig nincs egy sem! Kép

Kép
kuha

Mea!

Mi legyen a holnappal? Gergő még mindig tiszta takony. Kép
Gondolom, jó lenne, ha Lívi nem kapná el!

Kép
kuha

Mea :!
Nagyon sok boldog névnapot!!!

Majola Kép!
Davalliáék babakocsiját megtaláltam a Kismama hátulján Kép. A Gyermeklánc forgalmazza (net: ww.gyermeklanc.hu)? ha jól látom Bp.-en: Brumi maci IX. Mester u. 13., Mini manó babacentrum.

Ayse

ayse

Mea,
Kép
MI IS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKED NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL!

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?