A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Egyébként ez tök fura, mert én nagyon fejfájós voltam, minden frontot megéreztem, szerintem hetente egyszer bevettem egy algopirint. Aztán terhes lettem, gyógyszer kizárva. Az első 3 hónapvan szenvedtem is, és egyszer hánytam összesen, azt is fejfájás miatt. És azóta semmi. Elmúlt. Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy gyógyszerfüggő voltam?Kép Na, mindegy, úgyhogy még ezt is tudom ajánlani Ancsi!KépKépKép

Kép
Kép
zuzmo1

Lindi!
És milyen egy ilyen GÁ féle felkészítés? Miből áll? Ez főként pszichés felkészítés? És csak neked, vagy a férjednek, segítőknek is el kell végezni? És minden otthon szülést ő vezet le? vagy hogy van ez. És van szülésznő/bába is? Reccát is megkérdezném, de ő olyan szűkszavú!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi!
Tiramisut gondold meg, mert nyers tojás nem nagyon oké Kispajinak. legalábbis szakemberek nem ajánlják Kép
és azt ajánlod, legyen terhes a férjem? Kép

sajna holnap derül csak ki, hogy pénteken tudunk-e menni. nem beszélek az ügyről, babonából!

ancsipancsi

GAbi!

ÉS ténylegKépJó kis anya az ilyen,mi?!
20170114224602

Sziasztok Mindenki!

Rossz hírrel kezdemKép Na jó, lehet hogy csak nekem rosszKépKép Tehát: nem tudunk menni a Bogárka ParkbaKépKépKépKépKépKépKépKépKép Mint írtam, másnap lesz Öcsém ballagása, és elég korán, ezért pénteken leutazunk anyuékhoz. Ez még nem lenne gond, de Balu sajnos nagyon nem szeret autózni és nem szeretném "kínozni" a több órás kocsikázássalKépKépKép Ráadásul a nagylánynak meg Marcinak vírusos torokgyulladása van, ezt sem szeretném odavinni, még akkor sem ha Õk nem jönnének, ki tudja Baluban vagy bennem nem bújkálna-e éppenKép

Na sárgítsunkKépKépKép
Balu pénteken kapta az 5 hós oltását (szombaton volt 8 hónapos) lemérték és 8060g. Kérdeztem a dokinéninket, hogy mit csináljak vele, mert nem nagyon eszi a főziket, viszont éjszaka van hogy fél órán keresztül is erőteljesen szopizik, mintha éhes lenne. Végül azt mondta, hogy próbáljam a főziket este adni (pépet sem eszi, csak gyümi) és meglátjuk mennyit hízik. Amikor kijöttem tőle megnéztem a kiskönyvet és az volt beírva, hogy a súlya 8600g, ennyit biztos nem fog hízniKépKépKép Érdekes leszKép
Panaszkodtam, szintén a dokinéninek, hogy nem akar mászni, pedig tudna, hanem inkább megtanult felülni. Erre "megemberelte" magát a csibészke és mikor hazamentünk egy kis csalogatás hatására elkezdett mászniKépKép

Pocakosok: drukk, aki a végén van azért, aki az elején annak meg azért!!!! Persze aki meg a közepén jár, azt irigylem és élvezze ki!!!

Én megyek ma UH-ra epekő gyanúja miatt... Hallod Juc, eljutottam dokihozKépKépKép

Marci nagyon sokat szövegel, jókat vigyorgunk rajta. Kedves "rossz" anyák. Ti csak ne szóljatok egy szót sem, az enyém gyerek nem jár bölcsi/ovi és itthon sem alkotunk vele, még Bogárka módszerével semKépKépKép Egyszerűen nincs türelmem hozzáKép

Na, most megyek és szétcsapok a visítozós gyerekeim közöttKépKépKép Itthon van a nagylány, így Marci kicsit fülsértő...

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok lányok! Kép

Nem nagyon sokat tudtam visszanézni, sajna Kép

Barbinak nagy drukkok !! Kép

Votiv,
cikked nagyon tetszik, remélem lesz is valami érezhető foganatja.

Indike,
emelem a kalapom előtted, hogy ici-pici Dominód mellett még dolgozol is. Kép Egyébként meg csodaszép baba Kép

Fülöpkém már majdnem végigalussza az éjszakát.két három hete úgy ébredt éjjel, hogy nem is evett szinte semmit, pár korty és már aludt is.Igy aztán minden második etetés helyett, megkapta a cumiját és szinte rögtön aludt is tovább,a köv.ébredésnél meg szopizhatott. Pár nap múlva már csak a szopis időpontokban ébredt, aztán "automata üzemmódban" kihagyott még egy szopi tájmot és most már csak egyszer ébred.Bevacsizik 8-kor, ébred kb.2-kor, majd 6-7 között reggel. Igazán minta baba eddig.Sztem nagy mákom van. Persze ez még változhat..
Kép
Tegnap oltották, egész jól viselte, lázas sem lett Kép elérte a 6kg11dkg súlyt, 67 cm-el Kép Ééés tegnap először totál önállóan hasra fordult, majd vissza is KépHa nem baj, teszek nektek be képet Róla...

Pénteken gondolok Rátok sokat, mi nem tudunk menni a Bogárka parkba, mert house-projekt van Kép Jövő ilyenkorra már jöhettek hozzánk is babapartyzni Kép(ha lesz kedvetek Kép)Úgyhogy jó időt és jó bulit kívánok!

Angolosoknak van itt egy elgondolkodtató cikk, én totál ledöbbentem.. http://www.foxnews.com/story/0,2933,193963,00.html

Csókhegyek mindenkinek, az összes újnak meg üdv itt Kép

Macsek és Fülöpke
macskanyu

Ancsi!
Úgy szerintem megoldódna a problémaKép És hát az elsőt te szülted meg, a második legyen az övéKépKépKép
Na jó, de most komolyan, cipeld el dokihoz!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Na itt a kishölgy Kép :

Kép

Kép
macskanyu

Ancsi,
nem rakok a tiramisuba tojást...

Pocak,
de kár hogy nem jöttökKép

Zuz,
Bálint sajna sir éjszaka, de nagyonKép

Barbi irt: bébi bent van a szülöcsatornaban, de nem szülési pozban még.

KépKép
fibi

Sziasztok!

Bekukkantottam gyorsan, sajna van egy rossz hírem: a mostani talit kihagyjuk, nem állok túl jól a vizsgára készülésselKép Szépen elterveztem, hogy a három napos hétvégén majd milyen jól belehúzok, aztán nem lett belőle semmi...

Remélem, azért lesz még Bogárka-party, amíg egyben vagyunkKép S bepótoljuk a hidegtálat!KépKép

Zuzmó,
ha jól értelmezem, tényleg van pocaklakó? Gratulálunk, s mikorra várható?

Bogárka,
köszi, hogy kerestél, majd ha legközelebb tudunk menni, akkor majd egy autós-útbaigazítót kérünkKép A profilomban ott van a mélcímem.

Jövő kedden drukkoljatok, aztán már lazábban leszek!

Üdv mindenkinek,
Kata
(azt hiszem, 32Kép )
soosoo

Mára puncis kép jutott!!! Annyira édes! És a kis fodrok a combiján! Nagyon-nagyon szép kislányod van Macs! És nagyon kis kacér!Kép Vigyáznod kell majd rá!Kép És a hasraforduláshoz gratulálunk!
Sajnálom, hogy nem jössz, még nem is ismerjük egymást személyesenKép De az nagyon klasz, hogy a házatok így alakul!

Soosoo!
De kár, hogy nem tudsz jönniKépKépKép
És igen, úgy néz ki, jön a tesó, de dokibácsihoz még nem jutottam el, úgyhogy adig még nem is mondom biztosraKép

Fibi!
És szerinted egy ilyen fejlesztő pedagógus tudna segíteni? Én általában abbna hiszek, hogy az a jó megoldás, amire magunktól jövünk rá. Én nagyon féltem volna elvinni Bazsót szakemberhez, pedig már töprengtem a Madarász utcán is, mert félek, hogy azt mondják, hogy kedves anyuka, hát ezt aztán jól elcseszte, jól elkapatta ezt a gyereket. Hagyja sírni, azt jóccakát! És én az ilyen emberekkel nagyon goromba tudok lenni, hirtelen elvaszítem úriasszonyi modoromatKép
Vagy van valami jó ismerősöd?

Kép
Kép
zuzmo1

Pocak!

Kiváncsian vároma fejleményeket UH ügyben!

Ancsi!

Ez jó:megpendíted a dolgot,de hozzá teszed,hogy nem beszélsz róla babonábólKép
20170114224602

Zuz,
gondolod, hogy átalakulunk látens-szex topikká?Kép
Én is sajnálom, pedig nagyon szerettem volna menni Kép
macskanyu

Jó reggeltKép

MacsKép Fülecske gyönyörű mint mindig, hűűű már forog??? remélem, mielőtt elköltöztök, még tudunk azért találkozni valahogy - mert oda a nagy messzibe én nemigen tudok eljutni. Nagyon sajnálom, hogy nem jössz a taliraKép

SoosooKépPocakKépBenneteket is nagyon sajnállak! És azért gratulálok népes családotokhoz Kép
Tessék mindenkinek gyorsan meggyógyulni és levizsgázni és akkor újra csináljunk egy jó kis talit! Lassan már a Margitszigeten is simán lehet, ill. az a Bikás park is jó ötlet, azért az nincs olyan nagyon messze tőlünk sem... Sajnos a mi kölcsönbabakocsink 30 kiló, klasszikus batár, úgyhogy én ezt nem tudom megemelni, de majd fizetéskor (június eleje) beruházok egy jófajta kendőbe és akkor jöhet a békávé isKép
És ha lejár a 6 hét, akkor én is mehetek Adával tornázkodni a kilenckerbem, úgyhogy Macs és Dóra és Ficánka és Zanza (kihagytam valakit arrról a környékről?) tessék megadni nekem telefonos és lakcímelérhetőséget- és akkor jól megnézem magamnak a szívtipró csemetéiteket és pletyózzunk is egy jótKép

indianyo

ZuzmóKép Én 35 kilót híztam (5-öt az első 4 hónapban, 15-öt utána egy hónap alatt és 10-et az utolsóban!) és ebből még csak kábé 10 kiló ment le Kép pedig a második félidőben még diétáztam isKép

Mikor mész doktorbácsihoz?

PocakKép remélem, nem epekő! Nekem is volt Kép

Dominó ma eltévesztette a műsort: éppen méltatlankodott, hogy éhes, mikor elmosolyogta magát véletlenül de aztán gyorsan kapcsolt és jött a panaszáradatKép Meg kell zabálni, ahogy a kis rekedt hangján panaszkodikKép

BogárkaKép Nagyon jó előjelek ezek az ovival kapcsolatban, hajráKép

ZsanciKép Ha lesz autód és időd is, én szívesen kézműveskedek Bével ám! Sógyurma meg racsolás meg festés - ilyeneket szoktunk unokahugival is... meg zsírkrétázunk zsírpapírra és kivasaljuk, aztán csinálunk belőlük ablakképet vagy lámpást. Nálunk van kert és hinta is és lehet mindenfélét gyurmázni és bicajozni is...(ja, ha valaki vesz nektek pótkereket a Decathlonban, ugye? tényleg, hol van ez a híres bolt?)

indianyo

én már mondtam Indinek, hogy nyisson egy (illegális) waldorf-ovitKép
azért illegális, mert ahhoz külön waldorf-ovifőiskolát kellene végezni, és ő tanárKép
szóval én tuti hozzá vinném IstitKépKép
de korábban Zsanci is jelentekezett márKép

votiv 8)
votiv

Zuz,
igen, ö egy jo ismerös, már jártunk nála szülés utan, helyrerakta a csipömetKép

Macs,
nagyon édes FülöpkédKép és kár hogy nem jöttökKép de ha ideköltöztök Fotligetre, közel lesztek HozzánkKép

Indi,
és engem is megtanitasz kézmüveskedni? mert nekem nem sok fantáziám van az ilyesmihezKép És már sokszor nem tudom, mit találjak ki B-nak, hogy ne unatkozzon bent, ha rossz idö van...
És akkor is hös(nö) vagy, hogy melozol, mert nekem az elsö hetekben még WC-re sem volt idöm menni... Vagy anyukádék segitenek Domino körül?
És férjecskéd mikor jön Hozzátok? Vagy Te mész majd ki Indiába??

Zsanci,
tegnap elfelejtettem kérdezni, hogy B és Igi mikortol tudnak együtt játszani? Vagy egyáltalán szoktak már? Bocs, ha hülye kérdésKép

KépKép
fibi

Deni,
milyen volt játszoban? Kik voltak még?Kép
Képzeld, ma reggelre már alig folyt B orra... de nem tudtam igy sem elmenni, mert Zsoló bement dolgozni, mire felébredtünkKép

KépKép
fibi

Votiv,
magánovi tényleg jo ötletKép és sokkal jobb lehet mint diszpécserkedniKép
És Te hallottál már a Harmonia Szabadegyetemröl?? Állitolag ott is tanitanak ujságirást...

KépKép
fibi

Fibi,
tényleg közel Kép Én a József Attila szabadegyetemre jártam anno(ki tudja van-e még olyan??) és ott is volt újságírás, meg fotóriporteri tanfolyam is. De kérdés, hogy az ilyesmit mennyire fogadják el pl.egy újságnál.

Indianyó,
mindjárt mélek Kép
macskanyu

Jó reggelt!

Macs! Nagyon édes Fülike! És azok a hurkák ...

Fibi! Én akkor szoktattam le Grétit a szopiról, mikor ezerrel jöttek a fogacskák és emiatt óránként felkelt éjjel és csak cicivel volt hajlandó visszaaludni (alapból 2-3 x szopizott még éjjel). Aztán apa ötlete volt, hogy ez így nemmehet tovább, és mikor előszőr felébredt odavettük magunk közé és legközelebb csak reggel 8-kor kelt. Mondjuk ő éjjel cumival alszik el, szóval amikor észleltem, hogy kezd ébredezni rögtön medugtam a szájába z időközben kiesett cumit. Velünk aludt egy pár napig (hétig? nem emlékszem), aztán már maradt az ágyában.
Persze voltak visszaesések, amikor beteg volt karácsonykor (10 hó), akkor éjjel a bedugult nózija miatt többször ébredt és 2 héten keresztül rászokott arra, hogy éjfélkor, 3-kor és 5-kor is szopizott. Aztán mikor meggyógyult leszoktattam róla, ez már kicsit nehezen ment, 2 nap sírás volt, első nap éjfélkor 1,5 óra. De végig ott volt mellettem és simogattam és beszéltem hozzá, de erős voltam. Másnap már csak 3-kor kelt, akkor fél óra nyűglődés volt.
Na ez egy kicsit hosszú lett.

Zuz! A GÁ féle tanfolyam egy 5 napos tanfolyam, és minden nap más téma van. Ez tulajdonképpen még annak is hasznos, aki nem otthon akar szülni. (az egyik nap pl a szoptatás a téma). Ennek az ára 50 ezer ft volt, és csak az szülhetett (az ő kíséretükkel) otthon, aki ezt elvégezte, viszont magáért a szülésért már nem kellett fizetni. Ezt valami alapítványank kellettfizetni, szóbal nem a GÁ teszi zsebre, és akinek nagyon nincs pénze erre a tanfolyamra, annak az alapítvány finanszírozza.
De az interneten meg lehet nézni, hogy mikor vannak ilyen tanfolymaok,és előtte van egy ismertető. (én végül csak ezen voltam).
Természetesen nem minden szülést a GÁ vezet, fizikailag lehetetlenség is. A problematikusabbakat biztos ő vezeti (pl. iker).

KépKép
KépKép
lindicita

Macs,
igen, még létezikKép Én oda Popper elöadásokra jártamKép

KépKép
fibi

Lindi,
köszi a választ, nem baj hogy hosszu, szeretek olvasniKép Ugy látom, akkor mindenkinél más modszer válik be, ill. a cumi jol jön soxor, de az nekünk nincs. (csak cumisüveg) Mi is odavettük magunk közé B-ot, de az sem használt. Egyszer-kétszer volt olyan, hogy ö is másfél-2 orán keresztül nem birt visszaaludni (cici sem kellett neki), és én is csak simogattam a fejét, énekeltem neki, és visszaaludt lassan, és többet ilyen nem is fordult elö. Lehet hogy csak kitartoan ezt kellene tennem most is...

KépKép
fibi

Zuz! 2 ember vehet részt a tanfolyamon, aki bárki lehet (férj, anya, barátnő).

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi! Szerintem ha egyszer eldöntesz valamit, akkor ki kell tartani mellette, mert ők már csak iylen kis rafkósak, és megérzik, ha bizonytalan vagy. 1,5 óra sírás után (közben) én is nagyonszarul éreztem magad, de a cél lebegett a szemem előtt, és biztos vagyok benne, hogy neki is pihentetőbb úgy az éjszaka, ha azt végigalussza, én nem kel fel többször szopizni. De persze addig, amíg csak szopizott, meg még utána is jó darabig, akkor adtam neki szopit, amikor csak kért, csak még mielőtt valaki valami rosszat képzel rólam. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Én is szeretnék aludni!!!KépKépKép
Nálunk az a gáz, hogy ha Balu sír, akkor felébreszti Marcit, Õ meg hisztizik és nem kell neki apa csak én... de egyszerre a két gyereket nem bírom elaltatni, mert ha M megnyugszik, akkor bohóckodik B-nekKép Éjjel is...
De olyan is van, hogy Marci ébreszti Balut, a sorrend mindegyKép Én meg egyre fáradtabb és zombibb vagyok, egyre türelmetlenebb... Ördögi körKépKépKép

Na, ez megint elég lila lett...

pocakpacni

Lindi,
Kép belaktátok már az új házat? És sikerült feltölteni a ruhatárad?

Fibi,
Kép én is Popperre jártam Kép Te mikor? Mert én valamikor az ősidőkben..
macskanyu

Te Pocak Kép

Nemme kéne mégse az a cerazette...Kép
macskanyu

Macs,
dejoooo, én is az ösidökbenKép Nálad az mit jelent?Kép

Lindi,
igen, kitartoan kellene, meg keményenKép de nekem a szivem szakad meg, amikor sirKép De majd összeszedem magamKép

KépKép
fibi

Macs: nem szedem... mi lenne akkorKépKépKép

pocakpacni

Macs,
akkor lehet hogy már akkor is "ismertük" egymást? Kép

Pocak,
együttérzekKép, ez egy zombiképzö iskola Kép

KépKép
fibi

Hu, de lassan haladok a forditássalKép Ha fizetnének érte, már kész lenne vajon? Kép

KépKép
fibi

Fibi.

Háát, próbálom számszerűsíteni... olyan '92-'93 tájékán Kép 10-es előadássorozatok voltak, a Múzeumkert melleti utcában tartották. Naagyon élveztem őket Kép Kép Kép
macskanyu

Fibi!
ha nem raksz bele tojást, akkor hogy készül a Tiramisu? Kép elvileg a nyers tojás az alapja meg a sajt. esetleg ilyen dobozos Tiramisu lesz? anyósom szokott olyat csinálni, az is finom. vagy ha ez valami másféle recept, add meg légyszi, mert én is szívesen készítenék néha ilyesmit, csak ezekben a tojásmizériás időkben ...
ha nem kapsz Mascarponét, lehet kapni egyéb friss sajtot is, ami lehet, hogy nem is olyan baromi drága, mint a Mascarpone. majd számolj be, hogy milyen lett. még a fordítás előtt el kellett volna készítened, hogy legyen kedved fordítani , miközben majszolod befelé Kép

Macs!
puncisod annyira aranyos!!! majd ha lesz időd, azért mesélj a projektről.

Juc!
jó, bocs. musz volt valahogy beírnom, hogy nem fix, hogy megyek. nem is miattam, hanem azok miatt, akik esetleg ettek volna croissant-t. Kép

ancsipancsi

BARBINAK drukkolunk ezerrel!

ancsipancsi

Macs,
jaa, én kb 10 évvel késöbb Kép csak Bálint elötti idöszak olyan régnek tünik néha...Kép
Igen, ott tartották, és én is nagyooon élveztemKép akkor hasonlo az érdeklödési körünkKép
és pocakosan még elmentem egy-két müvészettörténeti ea-ra is, az is jo voltKép

KépKép
fibi

Ancsi,
milyen jo ötletKép este akkor igy is teszek majd majszolás közbenKép
Tojás helyett lenmagot fözök, és annak a "leve" olyan izü és állagu mint a tojás, igy hasonloképpen funkcionálKép
És ha nem kapok mascarponet, milyen sajt jo még? tegnap a Tescoban nem kaptam, ma becélozzuk a Corát.

KépKép
fibi

Kép Kép Fibi
én ugyan műv.törire nem jártam oda, de önképző módon, a mai napig "tanulmányozom" Kép És ha kiderül, hogy kézmüveskedni és kertészkedni is szeretsz, akkor tényleg Kép Kép

Ancsi,
Mire vagy kíváncsi? Kép
macskanyu

És ha valaki megdobna, akár mélben is egy tiramisu-recepttel, akkor örök hálám kísérnéKép

mindjárt kijavítom a profilomban a mélcímet, mert a freemail nem műxik.. Kép
macskanyu

kész is van Kép
macskanyu

Fibi!
te szegény! a Tescoban pont van TESCO feliratú (de nem gazdaságos, ne félj) mascarpone jellegű sajt, ami azt jelenti, hogy FRISS KRÉMSAJT. az a lényeg, hogy friss krémsajt legyen, ami nem sós! még sokszor a sajtos pultokban is van,kanállal mérik bele egy edénybe. mióta divatba jött a Tiramisu, több cég gyárt friss sajtot. a lenmagos izére marhául kíváncsi vagyok. a kávé koffeinmentes lesz? :DDDDD mert akkor már lassan a nagyobb kőcök is ehetik, nem csak az anyjuk-apjuk.

Macs!
tkp mindenre. szívesen nézegetek alaprajzokat, már Gabiék kitűzésén is ámultam, imádom az iyesmit.

ancsipancsi

Ancsi, ha péntekig kibírod, akkor este teszek fel telek-fotót is, meg alaprajzot is Kép Képem még nincs, a többi meg akkor dől el Kép
macskanyu

Pocak!
És még mi rinyálunk itt az éjszakák miattKép Ez a rémálmom, hogy az egyik gyerek ébreszti a másikat, és persze mindkettőnek csak anya a jóKép Ilyenkor minden nevelési elv csődöt mond! Kár, hogy nem jötök péntekenKép, jó lett volna megismerkedniKép

Kövezzetek meg, de én azt a fajta tiramisut szoktam csinálni, amibe normális tojás(házi, anyóséktól van), normális kávé(úgyis csak minimális kell belőle) na és persze normális rum (persze csak egy kevés!) vanKép De ez a lenmagos dolog nagyon érdekesen hangzik, nagyon kíváncsi vagyok!

Fibi!
Lindinek sajna igaza van, elhatározás kérdése, de az biztos, hogy nagyon nehéz. Én szerencsés vagyok, nem bírtam volna másfél óráig hallgatni, ahogy sír. Lindi egy hős! Egyrészt én azt vettem észre, hogy Bazsó inkább hisztizik, mint sír, mert nem az van, amit ő akar. Másrészt szerintem az sem mindegy, hogy mikor kezdesz neki ennek a dolognak. Én mostanában vettem észre Bazsón, hogy nagyon gyorsan tanul. (pápázik, tapsol, stb). Ezért mertem most belevágni. És hát rá is kényszerültünk. Azért van lelkifuri rendesenKép
A szomszéd csaj pl. tök büszkén mesél, hogy az ő kislánya hogy átalussza az éjszakákat. 9 hetesen(!!!!!) hagyta 3 éjszakán keresztül sírni. Több, mint 4 órán ordított egy huzamban a gyerek. Szerencsétlen kis kölyök, annyira sajnálomKépKépKép Szóval ezt csak azért írtam, hogy szerintem nem mindegy, hogy mennyi idős a gyerek. És, ahogy Lindi is írta, soha nem szabad magára hagyni a babát!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz,
de durva, erre aztán büszke lehet az a nöKép
Nem hagyom magára sosemKép

Ancsi,
itt a gödöllöi tesco olyan kicsi, hogy nem árulnak olyatKép
ha adsz belöle Lencsinek is, akkor koffeinmentes kávét teszek bele Kép

Macs,
kertészkedést még csak most gyakorlomKép kézmüveskedéshez meg béna és türelmetlen vagyok Kép

KépKép
fibi

Fibi,
mostanság kezdtek "együtt játszani". B 3 és fél, Igi 1 év, 2 hónap. És hát mit jelent ez a gyakorlatban:
B állandóan felkelti Igit, ha alszik. Igi állandóan felkelti B-t, ha alszik. Ha B akármivel játszik, Igi odamegy, és kitépi a kezéből, ha nem tudja, akkor sikit...És akkor jön anyu, és mondja B-nek,h add oda szegény Iginek, tudod, h te vagy az ő nagy bátyuskája, és nagyon szeret téged, és azzal akar játszani, amivel te. Ez általában hat, szegény B mindent odaad, ha nem, akkor kénytelenek vagyunk venni még egyet (ezért van 2 csatabárdunk páncéllal) és félő, h egyre több egyforma dolgaink lesznek...Iginek nehéz megmagyarázni,h B játszik vele, mert ő ugye azonnal akarja a dolgokat, majd eldobja, oszt jónapot...Kép
de szeretnek nagyon együtt birkozni, ilyenkor bezzeg nem fáj Igi feje, ha lefejelik egymást, szeretnek versenyt mászni, sőt mostanság már futni is...
de: NAPRÓL NAPRA JOBB!!!!

Indi, Votiv,
illegális waldorf óvodát teljes mellszélességgel (mellbedobással) támogatom!!!KépKép

Gabi,
örülök!!!! KépKép jöttök????

Indi, Igit megtaláltad az albumban???KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuz,
kövezés helyett, inkább hozzátok költözöm, ha minden igazi a tiramisudban!!!!!!!!Kép

egybként Fibi, sajnos ez az éjszakai alvás nem csak elhatározás kérdése...én megpróbáltam anno B-t leállitani az éjjeli szopiról, de beletört a bicskám. Én sem hagyom sirni a gyereket, és ezért...Lindinek szerencséje volt, mert nem sirt Gréti, sztem ő sem hagyta volna sirni...B viszont elég makacs, és NAGYON sokáig képes volt sirni...én meg magyaráztam neki, amit a pszichológus nő mondott a rádióban, h éjjel a napocska is alszik, ilyenkor a cici is alszik. Erre B felkelt, elhúzta a függönyt, kint korom sötét, és közölte, h nem is alszik a "napcsa", nézzem csak meg, süt...aztán odajött, és lerángatta rólam a trikót...
viszont két évesen, két éjszaka alatt leszokott róla, ugyanezzel a módszerrel...már jobban megértette, h anyának ez nagyon fárasztó. Zuznak is szerencséje volt sztem, gondolom ő sem hagyta volna sirni Bazsót órákon keresztül...KépKép

Pocak,
rém-álom!!!!!!!! átérzem!!! majd együtt megyünk Lipótra, jó????Kép
és jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szerintetek hol vegyek Bazsónak cipőt? Tudtok valami jó cipőboltot ajánlani? Ahol esetleg még valami akció is lehetséges? Elég sürgős lenne már megvenni az első cipőjét, de nincs ötletem, hogy hol nézzek neki. A Brendonban pedig már meg sem nézem, ott mindent aranyban mérnek. De azért valami jó minőségűt szeretnék!

Kép
Kép
zuzmo1

HOl kaphatók ezek a Bach virágesszenciák??? kaphatók ezek gyógyszertárban???????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána!
Ezek a virágesszenciák mire jók? és már akartam kérdezni, hogy sikerült eljutnod intimtornára?
Fiad tényleg nagy cicimán volt!!!Kép Igi is ilyen?

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi,
férjed migrénje KépKép én csak szimplán érzékeny fejfájós vagyok, de úúúútálom azt is eléggé... péntekről majd írunk méleket Kép

Pocak,
kár hogy nem jöttök Kép mászás viszont Kép

Soosoo,
nagyon rossz, hogy ti sem lesztek, de vizsga előtt tökéletesen megértem. Majd szurkolok ezerrel Kép

Macs,
megnéztem a cikket: fél év Texas után én ezen már meg sem lepődök (az esti híradó kizárólag Fort Worth és Dallas környékéről szólt, alig fért bele, hogy ég fél California) Kép Fülöp gyönyörű, és Dominóéval ellentétben igenigen ismerős a lábaköze KépKép És Kép hogy nem jöttök

Fibi,
mi van Barbival?? Nem értem teljesen Kép

Eszti és Dóci olyasmit csinálnak, amiről Juc és Neet nem beszélnek Kép én meg netezek bele a délutánba...

vera
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?