A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Adri!
Nagyon édes Levi baba. Milyen tündérien alszik! Örülök, hogy jól vagytok. Apának pedig megbocsájtunk. Biztos teljesen odáig volt. Az enyém férjem is ezt csinálná KépKépKép
Vendég

Zsúka!
Én is azt mondom, mint Junko: Nem szabad neked még kétségbe esni. Én azt mondom, hogy érdemes azt is kipróbálni, amit a dokim javasolt, hogy a középidőig tartóztassa vissza magát a pár, hogy erősödjenek a kiskatonák. Az unokatesóméknak így jött össze (35 évesen), és a tesójáék már egy éve próbálkoztak, amikor nekik is javasolták, hogy a félidőig semmi, aztán durr bele mindent. Két hónap múlva ott is jött a baba.

Egyébként itt küldök egy kis olvasgatni valót. Lehet, hogy már lerágott csont, de hátha lesz olyan, aki talál újat benne.
http://www.babafalva.hu/portal/modules.php?name=News&file=article&sid=156
http://www.babafalva.hu/portal/modules.php?name=News&file=article&sid=168
Vendég

Angie!

Köszönöm.Kép
Most ez következik, ma jött meg de még nem az igazi, szombaton elutazunk és csak következő szombaton találkozunk, tehát 1,5 hét sex nélkül, utána meg csak összehozzuk.

Õ az Adriára megy vitorlázni egy kis társasággal, a haverunk a következőt mondta, hogy az "1 hétig erősödött, horvát sós levegőn nemesedett anyag egyből megragad" Kép, reméljük így lesz.
zsúka

Adri!

Ez a Levi baba egyszerűen tökéletes Kép Még több képet idővel léci:-))))

Juca

tjuca

Lányok!

Bocsi, de találtam még Leviről képeket, egyszerűen hibátlan:
http://gportal.hu/picview.php?prt=207688&gid=1012840&index=1
Remélem nem probléma, hogy ide is beszúrtam az elérési helyet.

Juca

tjuca

Kép
Kép
Kép
mátra

Adriana!
De gyönyörű ez a nagyfiu!Tényleg tökéletes!
Örülök nagyon hogy jol vagytok!
Várjuk töled is nagyon a szülés történetet persze csak ha majd lesz egy kis időd!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

ÜZENET:::::

"Szia Mátra! Kérlek tudasd a többiekkel hogy szakdogámat megvédtem s 4 lett az eredménye. Ezer bocsi hogy nem jöttem, d ezajlanak az eseamények körülöttem.
nektek pedig köszönöm az interjukat ha nagy leszek meghálálom.
Remélem mindenki jól van Pussz Pancsika"

Gratulálunk!
mátra

Sziasztok!

Sajnos rossz hírt kell közölnöm...Kép

Borzasztó ezt leírni, de meghalt a Babánk!
Elvileg minden rendben volt, fogalmuk sincs az orvosoknak, hogy mi történhetett?

Mátra légyszives tegyél a tábla legaljára...

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Úr Isten Brill!
Borzasztoan sajnálom!
Ez felfoghatatlan!

KépKépKépKép
aniko24

SSOSOSOSOSOSOS

Mészöly Miklós A hangya és a tücsök írásáról valamilyen esszé, amit mail-en eltudna küldeni?
mátra

Brill édes!
Nem igazán tudok most mit mondani ...
mátra

Brill!

Annyira sajnálom, nem találok szavakat. Ha érzel erőt magadban gyere közénk és beszéld ki magadból. Nagyon szeretünk és Veled vagyunk!

Zsúka
zsúka

Helló lányok!
Brill!
Nagyopn sajnállak titeket, kitartás, leszel még nemsokára nagyon bolsog. Bár tudom , hogy ez most nem vígaszKép

Márta!
Javíts már ki légyszi 22 napra.
Ma kicsit visszament 38.8-ra. Ez nagyon baj???
venni fogok egy tesztet azért. Tegnap pedig még nap közben is mértem egyszer, és 37.0 volt.
Kicsit félek, mert a doki azt mondta, hogy ha a férjemnek is minden rendben. (márpedig jó minden vizsgálata) Akkor befektet egy átfújásra. Ezért szeretném, ha most már összejönne.
puszi zita
ebba

Hőmérő:Bár digitálissal mérem, és nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele lányok, de reggel kipattan a szemem, és nem tudok visszaaludni, annyira várom, hogy mi lesz az eredmény. Pl. háromnegyed 7-kor kellene kelnem, erre kipattan a szemem 6-kor. és ilyenkor úúúúgy utálom az egész mérést.
Ti nem vaygtok így?
ebba

Brill!

Nagyon-nagyon sajnálomKép, nem is tudom, hogy mit mondjak...tudom, hogy min mész most keresztülKép. Ezt majd csak az idő fogja igazán begyógyítani, már amennyire lehet.
Ha gondolod és majd úgy érzed, hogy eljött az idő, hogy kiírd magadból, mi itt vagyunk.

Puszi: ditta

dido
dido

sziasztok.

brill vegtelenul sajnalom,nem is tudom mit mondhatnek,ez szornyu.

adrianna.Levi baba nagyon nagyon aranyos es gyonyoru baba.varunk a tobbi keppel es szulestortenettel.

mi jol vagyunk.

Kép
monyoka

Draga Brill!
En ma delelott itt nyavalyogtam, kozben meg neked sokkal-sokkal nagyobb banatod van. Oszinten sajnalom, ami veletek tortent, minden vigasztalas semmisegnek tunhet most. De mi itt veled vagyunk, es imadkozunk mindenkiert. Sok erot kivanok, hogy tovabb tudjatok lepni!

Levi baba egy gyonyoru kis angyal, sok egeszseget neki es a maminak!

Mindenkinek kellemes estetKép

Nomibogar
Kép
nomibogar

Kedves Brill!

Nagyon sajnálom, ami veletek történt!
Szeretnék valami vígasztalót és okosat mondani, de tudom az most nem segítene!
Sírd ki magadból a fájdalmadat, hogy utána legyen erőd felállni és újra kezdeni! Sok erőt kívánok nektek!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Kijavítottam a táblát. Harmadszorra sikerült, hogy kivegyelek onnan Brill.
Nem akarok többet ilyet csinálni. Feltenni viszont képtelen vagyok. Majd holnap.
kicsi Brill!
A kisbabád angyalka lett. Vigyáz rátok onnan fentről és küld maga helyett valakit ne félj. Imádkozni fogok értetek. A férjednek is kitartást és nagyon sok erőt kívánok.
Nagyon szeretünk és melletted állunk. Gyere és írd ki magadból, ha érzel hozzá elég erőt. Most csak pihenj, drága kiscsillag.

Kép
mátra

Lányok!
Most olvastam vissza a mai napot.Nem találok szavakat....Kép
Drága Brill!
Fogadd őszinte részvétem!Rettenetesen sajnálom ami történt.Kép KépImádkozni fogok értetek,h. legyen elég erő és szeretet bennetek az újrakezdéshez. De addig is ne feledd,h. mi itt nagyon SZERETÜNK és MINDÍG számíthatsz ránk!!!

Sok minden tszerettem volna még írni Nektek, de sajnos nem megy...Kép
Majd holnap! Lányok, ezt el sem hiszem.Kép

Mindenkit puszilok!Kép
Vendég

Drága Brill!
Annyi mindent szeretnék mondani... de egyszerűen nem megy!Kép
Nem találom a megfelelő szavakat!KépKépKép
Igaza van Mátrának és egy kisangyalka lett a babácskátokbol aki mostantol rátok vigyáz és a testvéreire akik csak ez után fognak megszületni!
Veled vagyunk és nagyon szeretünk!

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Kanci!
örülök, hogy tetszett szerintem is szep.

Duddu!
Ugy emlekszem tegnap vagy elötte at irtad, hogy nektek is a Maca segitett. Nalatok is a paroddal volt gond? Ne haragudj ha indiszkret vagyok.

Nomibogar!
Fel a fejjel, az a lenyeg, hogy a ferjed is belatta a vizsgalatok fontossagat. Mi is sokaig vartunk (szerintem) es en sem gondoltam volna, hogy pont nala van a bibi.

Dido!
Köszike Neked is! En nagyon bizom!

Aniko!
Talaltam nagy nehezen egy herbariat, a nèni is nagyon kedves volt, csak Maca Vibe nem volt. Illetve Maca de nem Vibe. Na jo nagyon ertelmes vagyok igy 11 fele. Szoval holnap megyek vissza, es jol kifaggatom mindenröl mert most penz sem volt nalam eleg. Csak a Maca 28 euro es en szeretnek meg venni ginsenget is meg zinket is.
Na majd holnap.
Ja, es istenben en is hiszek, es szeretem is. Es ö is szeret minket csak neha megleckeztet bennünket de azt is csak azert teszi, hogy meg jobbakka valjunk.

Brill!KépKépKép
Nagyon-nagyon sajnalom ami törtent es kivanom Neked, hogy legy most nagyon erös!

Puszi
Judit

Kép
Kép
jucmuc

Kép
Kép
Kép
mátra

BrillKép

Szóhoz sem jutokKép Nagyon-nagyon sajnálomKép Annyira szeretnék valami vigasztalót írni neked, de tudom, hogy most nincs ilyenKép Sok erőt kívánok Nektek a talpra álláshoz.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Brillnek

"...Akkor megnyílik magától az ég,
S egy pici csillag sétál szembe véled,
S olyan közel jön, szépen mosolyogva,
Hogy azt hiszed: a tenyeredbe hull.

Akkor - magától - szűnik a vihar,
Akkor - magától - minden elcsitul,
Akkor - magától - éled a remény.
Álomfáidnak minden aranyágán
Csak úgy magától - friss gyümölcs terem. "

Reményik Sándor: Kegyelem

Szeretettel: junko
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!Kép

Angie!
Remélem hasznosan töltöttétek az éjszakát.KépKép

Adriana!
Gyönyörű szép ám Levi baba.KépOlyan mint egy kis királyfi.

Nomi!
Kérlek ne légy elkeseredve, meríts erőt belőlünk.Nagyon jó dolog,h. a párod is ennyire támogat.Kép

Zita!
A hőmérőzéssel kapcsolatban: én ugyan mégcsak 1.5 ciklus óta csinálom, általában reggel 5:40 és 6 között.De már most annyira beállt a szervezetem erre,h. még hétvégén is felkelek ilyenkor.Kép Ami ugye azért is jó,mert így mindíg ugyanabban az időben mérem a hőmérsékletem.Kép

Puszi Mindenkinek!Kép

PupyKép
Vendég

Sziasztok Kedves Lanyok!

Nagyon szep napot kivanok mindenkinek!

Draga Brill!
Nagyon sokat gondolok Rad, remelem jobban vagy egy kicsit!

Egy masik topicban irta egy lany, hogy az ö ferjenek is hasonlo volt a spermiogrammaja mint az enyemnek most,es e vitamint valamint ginsenget szedett harom honapig es utana teljesen jok lettek az eredmenyei.Kép

Puszi mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Brill Drága!
Nagyon nagyon sajnálom Kép
Egyszerűen nem tudok szebbet többet vagy jobbat írni Mátránál vagy Junkonál, a szívemből szóltak, nem is lehet nagyon mi mást írni ilyenkor.
Kép
Nagyon nagyon sok erőt és kitartást kívánok: Niki

kancellárka

Sziasztok Lányok!
Borzalmas az idő!Kép
Jöhetne igazán már a jo idő!

Beszéltem tegnap este a professzorral!
Elöszőr is azzal kezdte,hogy :-Miért nem megyek még el három orvoshoz hátha a végére megőrülök!
Mondtam neki,hogy teljesen igaza van de a rákszűrés miatt visszakellett mennem a régi dokimhoz,és mivel nem adta ki ő a vizsgálati eredményeket ezért vetett vért tőlem hogy a régi dokim is lássa mi a helyzet!
Azt mondta hogy rossz időben lett levéve a vér mert a 26cn.már ne nézzen semmit!És ők három eredményből állapitják meg az értéket és nem egyből.
Mondta hogy hétfőn amikor megyek hozzá addigra megfog jönni és akkor megtudja mondani,hogy jo e a 8 vagy kellenek még vizsgálatok!Azt mondja a hogy a menstruácio kezdete elött 4 nappal esik le a progi szint!
Kérdeztem hogy lehetséges e az hogy szedem a gyogyszert és nem reagál rá a szervezetem?Azt mondta elméledben igen de gyakorlatban még nem fordult elő!Remélem nem én leszek most a tankönyvi eset!
Kicsit megnyugodtam de azért még nem teljesen!
Most várom hogy megjöjjön!
Hétfőn eljön velem a férjem is mert azt mondta ő is hallani akarja mit mond a proffesszor!

Csak délután jövök mert nagyon összesürüsödtek a teendőim!
Puszi mindenkinek !
KépÉs tegnap családlátogatáson voltamKépKép:!
Annyira édesek megzabáltam őket!

KépKépKépKép
aniko24

Ezt küldöm mindenkinek, egy kis kedvjavítónka és tavaszi hangulatnak.
Kép

kancellárka

Sziasztok!

Köszönjük az együttérzést Mindenkinek. Nem igazán lehet szavakba foglalni azt, hogy mit érez ilyenkor az ember. Viszont ha a másik oldalról nézzük, akkor legalább tudjuk, hogy van remény. Hiszen az első 8 hétben minden ok. volt. Sajnos el kell fogadnunk, hogy ilyen megtörténhet.

Hétfőn kell bemennem a kórházba és kedden műtenek, mivel már akkora a baba, hogy szükség van a beavatkozásra. Addig csak reménykedhetünk, hogy nem indul meg spontán, mert péntektől nincs műtő a Szabolcs-ban.(felújítás miatt)

Tegnap azért még felmentünk a Kaáliba is, hogy Szmatona doki is megerősítse a dolgot. Megbeszéltük a továbbiakat és aranyos volt azt mondta, hogy addig innen úgysem megyünk el, amíg nem lesz babánk ill. babáink. Addig nem nyugszik. Mi sem adjuk fel, belevágunk megint, amíg csak kell!

Most azért még pityogok(unk)...

Mátra!
A táblát írd át kérlek kérdőjelre, ne 2. cn-ra.
Most bizonytalan ideig így lesz, amíg nem áll vissza a szervezetem.
Láttam az 1. cn-ot Nálad, sajnálomKép

Puszó Mindenkinek!
Brill és a.p.u. Kép

Kép
brill

Drága Brill!
Nem jutok szóhoz, és nem is tudok okosat mondani. Megszakad a szívem. Végtelenül sajnálom, és én is imádkozni fogok, hogy erős légy, és meg tudd őrizni a hited, hogy van tovább, és van további esély.
Kép
Szeretünk!!!
Vendég

BrillKép

Az e-mail címem: telekes.judit@gmail.com. Most nem is írok mást, gyógyítsd a lelked. Tudom, hogy ez a legnehezebb keddig, onnan egy picit könnyebb lesz. Meglátod Szmatona doki tényleg segíteni fog, és lesznek babáitok! Ha kérdésed van, vagy csak két fül kell megtalálsz. Ja és most ne nézz internetet, statisztikai adatokat, okokat, mert ezek nem számítanak! Erőt és kitartást kívánok:

Juca

tjuca

Brill!!Te Drága!Nagyon-nagyon sajnálom ami történt Veled!!!Kép
Én az elejétől nem merem beleélni magam abba,hogy terhes vagyok,mert annyira félek a csalódástól!!Ez borzasztó!!Én is félek mindentől,ráadásul nekem még a munkám is olyan,hogyha kell fel kell állnom a székre,és onnan lehuppanni,vagy a létrára!!Én csak abban bizom,és akkor élem magam bele a terhességbe,hogyha már elmúltam 12 hetes!!Ilyenkor eszembe jut,hogy korai volt mindenkinek /sokmindenkinek/ szétkürtölni,hogy terhes vagyok,és korai volt még az UH képet is felrakni,stb................!Egyébként azt sem értem,hogy a Dokim miért küldött el már 5 hetesen labor vizsgálatokra.Hiszen még ez annyira korai!!Na mindegy!!Hidd el HAMAR összejön az újabb Babó!!Kitartás!!Milió puszi!!!Kép

Kép
bea27

Brill Drága
őszintén sajnálom a történteket. azt hittem rosszul látok, amikor olvastam, mi történt. már olyan szépen haladtál előre 9. hét... Sok erőt kívánok a továbbiakhoz. BIZTOS VAGYOK BENNE, HOGY SIKERÜLNI FOG A VÁGYATOK. JÓ HOGY ILYEN RENDES DOKIK ÁLLNAK MELLETTETEK.

Mátra
írj be légy szi 1.cnapot. (tudtam, hogy így lesz úgyhogy nem voltam meglepve. de legalább ebben a hónapban 34. napon jött meg és nem 39-en. ez is valami)

Ma beszéltem Húgommal, picit vérezgetett. Aggódik. De a héten megy újra dokihoz. Reméljük nem lesz gond.

puszi mindenkinek

Kép

Kép
syrynx

Brill!
Most látom, hogy közben írtál! Nagyon erős lány vagy!!! Annyira örülök, hogy a nagy fájdalom közepedte is tudsz józanul és pozitívan gondolkozni. Még egy kis kitartás a beavatkozásig, és a szervezeted helyreálltáig. Aztán újból lehet reménykedni. Légy hálás, hogy ilyen fantasztikus férjed van, aki kitart melletted a legnehezebb időkben is. A szereteteteknek, kitartásotoknak, hiteteknek hamarosan meglesz a gyümölcse. A kis angyalkátokkal pedig majd találkoztok, amikor ti is átköltöztök hozzá, és akkor az örökkévalóságban együtt lehettek.

Pupy!
Édi a kis képecske, amit beszúrtál. Nem tudtunk hajnalig várni, mert a férjem ha bealszik, akkor 7 előtt bombával sem lehet kiugrasztani az ágyból. Nem mertünk kockáztatni, így éjfélkor megtörtént az action. Addig én már aludtam egyet, mert én 10kor szigorúan fekszem minden nap. Mivel nem kérte Monyóka az LH tesztjeimet, megcsináltam tegnap egyet, és nagyon erősen pozitív lett. Bízom benne, hogy most jó volt az időzítés és a katonák is kellőképpen edzésben voltak. 3 hét múlva kiderül KépKép.

Niki!
Köszi a virágot. Szükségem is van rá, mert itt is nagyon szomorú az idő, és a kedvem sincs ma a csúcson. Reméljük, csak átmeneti ez az eső.

Ebba!
Tegnap feltettem egy cikket a peteérés és hőmérőzés tudományáról. Ha gondolod, olvass vissza. Abban le van írva részletesen, hogy mit hogyan kell mérni és csinálni. Napközben nem mérvadó a hőd. Fölösleges mérni. Minden reggel ugyanabban az időben (max 10 perces eltéréssel) mérd. Én is digitálisat használtam az elején, de rájöttem, hogy a hagyományos megbízhatóbb. Javaslom, hogy olvasd el a cikket, amit feltettem tegnap ide a topikba.

Anikó!
Édesek a kutyulik. Az újjaimban érzem a bársonyos bőrüket. Örülök, hogy a professzor komolyan veszi a dolgát. A progi szintet valóba a 21. napon nézik. Igaz, engem is a 25. napon küldött el a dokim. Szerintem azt akarja tudni, hogy ha megfogantam, hogy áll a progiszint, nem-e pótolni kell.

Mátra!
Kép. De majd a szülinapra!! Mikor is lesz? Júli??

Zsúka!
Hogy van az Aloe Vera növényed?

Puszi mindenkinek!
Vendég

Brill!
Sokat gondoltam rád tegnap...és ha van bármi amiben segíthetek...Kép

Lányok!
Nehéz most a saját bajommal előhozakodni, de nagyon nyugtalanít. A terhességi tesztnek az idő elteltével mindig vastagabb teszt csíkot kellene mutatnia ugye?!?! Mert ma csináltam mégy egy utolsót és ugyan olyan halvány, mint az 1. volt, pedig a 2. erősebb lett egy kicsivel.

dido

dido
dido

Didó!
Ugyanolyan tesztet vettél? Ha más fajta, akkor az is lehet az ok. Egyébként a HCG koncentráció sok mindentől függhet. Ha most hajnalban felkeltél pisilni, a múltkor pedig nem, akkor lehet, hogy attól van. Szerintem ne aggódj. A csík ott van, tehát van HCG a szervezetedben, amit csak a baba termelhet. Már csak egy nap, és mindent megtudsz. Nagyon-nagyon drukkolok!!!
Puszi,
Vendég

Angie!

Direkt ugyanolyat vettem, Qupido Plus-t. A hajnali pisilés nálam mindennapos, úgyhogy az az első kettőnél is volt, meg most is. Éppen azért csináltam a tesztet, hogy ne aggódjak, de pont fordítva sült el. Tudom, hogy holnap már minden kiderül, de egyre türelmetlenebb vagyok.

dido

dido
dido

Dido!

Holnap minden kiderül, most már ne görcsölj kérlek!!! Tudom, hogy nem egyszerű, mert pontosan ugyenezt csináltam, de nem tehetsz már mást, mint hogy nyugodt vagy, és várod a holnapi jó híreket:-)

Juca

tjuca

Kép
Kép
Kép
mátra

sziasztok.

brill nagyon sok erot kivanok a tovabbiakhoz.ne feledd ha sirni kell er nincs kinek akkor mi itt vagyunk.

dido.az bizony nem jo hogyha most is halvany.nem lehet hogy silany tesztet vettel.Nekem a legutobbi tesztemen meg a kontrol csik sem jelent meg.

angi,ugy vegyem ki a soraidbol,hogy nehesztelsz ram a teszt miatt.ne tedd.nem akarok rinyas csajnak tunni aki kikunyeralja hogy megszanjak.ma ha minden jol megy lesz tesztem,remelem.

syry,drukkolok hogy a noverednel minden okes legyen.

matraKép sajnalom az 1 cn-tKép

aniko.orulok hogy a prof megnyugtatott.remeljuk hogy minden rendben lesz.aranyosak a kuzyulik.

Kép
monyoka

Anikó!

Nem árt, ha a profot megcsapja kicsit a szél, hogy nem egyedüli orvos a világon! Ne engedd, hogy lekezelő legyen veled! Reméljük igaza van, de igazán a lovak közé csaphatna, és mondjuk, ha ő nem boldogul veletek, küldhetne tovább is. Tudom ez egy kényes kérdés, kevés az olyan orvos, aki azt mondja, hogy itt megállt a tudományom, menjen tovább. Miért érzem azt, hogy nem tett pontot az I-re? Nehogy megsértődjön, hogy más véleményét is kikéred! Na ennyit a szabad orvosválasztásról:-( Remélem már optimistább vagy! Kezd derengeni a napocska a felhők közül.

Juca

tjuca

Monyoka Drága!
Dehogy nehesztelek Rád! Nem jól érzed. Nem vagyok én ilyen sértődékeny. Úgy fogtam fel, hogy nincs rá szükséged, és kész KépKép

Dido!
Tényleg próbálj megnyugodni. Tudom, hogy ilyenkor minden perc egy napnak tűnik, de ha lefoglalod magad, elszáll a nap, és holnap már ott leszel a dokinál. Egyébként hol találtál Qupido tesztet? Én legutóbb tűvé tettem a várost, de sehol sem találtam. Nyugi!!!
Vendég

Juca!
Itt is
Kép
Vendég

Angie, Juca!
Igyekszem nem gondolkodni, van éppen munkám is, csak nem nagyon tudok odafigyelni rá.

Angie!
Itt a kerületünkben (XVII. ker.) találtam az egyik gyógyszertárban. Itt sem régóta van, mert már régebben is kerestem, de akkor még nem volt, most meg kitette elém a választékot ami nem volt nagy (4 féle), de az egyik a Qupido volt.

dido

dido
dido

Brill!Kép

Dido!Kép
Már csak egy nap.

Angie!

Köszönöm. Szépen fejlődik, majd rakok fel képet és meglátod, hogy milyen gyorsan nő.
Szerintem jó volt éjfélkor is a dolog.Kép

Anikó!

Örülök, hogy minden rendben. A férjed előtt pedig le a kalappal.Kép Csak így tovább.

Mátra!

Nem kaptam meg a tegnapi e-mailt. Remélem ma már minden rendben van.

Syrynx!
Sajnálom.Kép

Junko, Virág!

Mi a helyzet?
zsúka

Zsúka!
Tudom. Végül is nem küldtem el. Alakul minden, csak most kicsit a mensi is letört. Tegnap kicsit rázós napom volt, de ma elküldöm az emilt, mihelyt levegőt tudok venni. Kép

Syry Kép

Megvan az államvizsga időpontja: június 24. 12 tétel. Kép Kép Nem sok, de darabjáról lehetne három órát beszélni. Kép
mátra

1cn-en lehet peteérés? Olyan, mintha szúrna, hőemelkedésem is van és elmúlt(?) a mensi is. Csak reggel volt egy kicsi. Viszont szédülök, és gyenge vagyok, a melleim 16 éves koromban nem voltak ilyen kemények. Felenném az élelmiszerkészletet, de mogyorókrém után ettem paradicsomot. Tanácstalan és beteg vagyok.
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?