Nem olyan rossz 30 évesnek lenni, nekem már közel egyéves tapasztalatom van ebben
. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!

2006.04.30 12:39

Torta meg süti már van, a rántott husi meg a krumpli is készül
Adunk a kalóriáknak
2006.05.01 06:47
de nem akarok ám én eltűnni, nem bírnám ki
csak lehet, hogy nem tudok olyan rendszeresen jönni, amíg nem "szoknak" össze a minimanók
olyan jó lenne beszélgetni egy jót
... van közöttük, Avonos, állandóan politizálós, textilpelus mellett kampányolós, hittérítős, bio-élet reklámozó, állandóan elégedetlen és a nemszóloksenkihez-fennhordomazorrom-típus, valahogy egyiknél sem tudok letáborozni
a tarkóredővel mi a helyzet? pénteken láttad a leletet?
Nekem Rékuci kismama tornája van, kéred? Változatosság gyönyörködtet
remélem ahová mentek ott jobb idő lesz mint itt!!! 

2006.05.02 05:59
ezek szerint jó későig dolgoztál, de remélem már kész vagy
gyere mihamarabb
Tibinek megvolt a szórakozás, most lehet ezerrel a feladatra koncentrálni
(de éjjel kétszer meglámpáztam és azután semmi, lehet, hogy tényleg jó kis kütyü ez
)
Oli és a hathetes kontroll, reméljük enyhült már az orvosok iránti ellenszenve
ígérj be ajándékot neki
Én nagyon nem szeretem, ha sok állatos van benne, mert nagyon sajnálom őket, hogy milyen életük lehet szegényeknek
de ebben sok-sok ember volt és volt benne kis musical is, szép díszlettel és a hasbeszélő fergeteges volt
amikor megláttam, hogy mit vár el tőle, azt hittem menten faképnél hagyja
de nem
pedig, hatalmas cintányérokkal kellett, különböző pózokat felvennie, forognia majd vigyorogva mérlegállás-szerű pózban összeütnie
Hát jót mulatott a közönség, az szent
hogyan telt a családi pihi?2006.05.02 07:57
5 napig kevés kivételtől eltekintve halat ettek, egy részét lefagyasztották és hazavitték (enyim uramnak halmérgezése van
), és dobáltak is vissza, mert most minek megölni szegényt, ha már senkinek nem fáj rá a foga
3 kg-os ponty volt a legnagyobb, meg voltak ennél kisebb pontyok, keszegek, kárászok, és az uram fogott egy épp méretes csukát is.
Milyen volt a kiruccanás, hogy bírtátok?
Vagy kisebb annál a terasz? 2006.05.02 08:39
Piszkosul el vagyok kenődve, vagy átkozva, már nem is tudom... Apa szülinapja maga volt a katasztrófa, Zsófi alvás helyett leamortizálta a szobáját, egy doboz popsitörlőt tépett apró darabokra, és ráadásként egy 250 grammos, aznap kiváltott, tehát origi, testápolót kent szét mindenen... A kapcsos tortaforma beragadt, egy nagykéssel kellett szétvágnom a fémet, a kész tortába pedig beleesett a szekrény tetejéről egy kartondoboz... Azt már nem is mondom, hogy csináltunk apának ajándékot, Zsófikézlenyomatos képet. Próbáltunk papíron egy csomót, mind tökéletes, erre a gipszre csinált egy pacát... Persze, apa örült neki így is, de engem az ideg ölt meg. Ilyen napom volt, kész, túléltem. Nem is ez akaszt ki, hanem, hogy még mindig nem jelentkezett a vevőm
Megint kezdem azt hinni, hogy lelépett. Annyira unom már azt a házat, hogy elmondani se tudom! Meg egyre inkább kezdem azt érezni, hogy csak én vagyok ilyen rohadt szerencsétlen. Tudom, hogy ez nem az a tipusú ház, amiért ölik egymást az emberek, de teljesen egyben van, nagyon jó helyen (falun belül, meg szerintem Pesthez képest is), annyi pénzt kérek érte, hogy abból max. telket lehet venni, meg elkezdeni egy építkezést, három éve árulom, és még semmi... Beleöltünk egy halom pénzt, hogy eladhatóbb legyen, totál új a külseje, festés, mázolás, mégse. Erre tegnap meséli apám, hogy indkét telkére van vevő, az unokatesóm, meg, hogy már el is adta a házát, amit egy hónapja árul... Ne értsetek félre, nem tőlük irigylem, csak nem értem a dolgot. Apu olyan telkeket árul, amin három éve még kukoricát termelt a nagyanyám, kint a puszta közepén, sehol egy fa, egy bokor, a közműveket is most csinálják. 10 milliót kér darabjáért, és tolonganak érte... Az unokatesóm meg egy 50nm-es faházat adott el 20-ért, fent a hegytetőn, ahova télen helikopter kell. Én meg 15-ért sem tudom eladni azt a sz@rt. Bocs, hogy rátok zúdítom a bajaimat, de piszkosul el vagyok kenődve
Ráadásul, apám tegnap megszólat, hogy mit izgulok, majd elmegy, olyan házat még nem látott, amit ne tudtak volna eladni. Mondtam neki, hogy Õ is másképp állna a dologhoz, ha neki kellene három éve egy üres ház rezsijét fizetnie, meg rendben tartani. Lényeg a megértő család.
2006.05.02 13:42
De rosszabb már csak nem lehet - próbállak biztatni.
Ha olcsó, akkor gyanakodnak, hogy de valami baja mégiscsak lehet, hol lehet a bibi? 
), amikor csörög a telefon. Mondom a kölöknek, hogy itt marad a szánkóban, tapodtat se mozdul, ma már több baj nem kell. Sietek is vissza, Miksa tök mozdulatlanul ül a szánkóban. Akkor nézem, hogy hangyabolyban álltunk meg, és akkor már mellkasig ellepték szegénykémet a hangyák... A nagy féltésben mekkora sz.rban hagytam szegénykémet. 
"Mikszá ül, Mikszá széke". Muszáj volt az ölébe ülnöm (nem igaziból persze
), kicsit így oldódott a dolog, meg cseréltünk is, de aztán nem sokáig maradt nyugton. Többiek, mi van veletek?2006.05.02 14:29
Mit kell ilyenkor csinálni???
), hátha el tudom adni, Adélnak meg vettünk egy cumisat, hogy vonzóbb legyen neki, mint a Majáé. Meg is szerette, "Adél kapta, Adélé babája"
Lesek!

2006.05.02 15:41

. 
. Kicsiket is visszük, mindkettőnk bicijén van gyerekülés. Hanna először ordított, hogy rá kell ülnie (akkor végül nem is vittük, szomszédnál maradt), másnap viszont akart, vagy nem, jött. És úgy tűnik, megszerette, azóta ha mondom, hogy megyünk, akkor jön, fogja a fejvédőt, és vár, hogy ültessem be.
, de hát mitől is menne. Sőt van egy plusz kiló fönt, ami nem tudom, miért. Ugyanúgy étkeztem, és mégis följött. Most vagy a bici és amiatt az izomtömeg, vagy már esetleg a baba, vagy a kettő együtt. Ugyanakkor a párom szerint formásabb a popsim, kisebb. Ez ugye így együtt nem is lehet, akkor most mi van??? 
. 
A gyerek is jól érzi magát, és én is tudok bármit csinálni.

, szerintem nem is érzed a különbséget, csak max. a számok borzaszták el az embert
. 

2006.05.02 20:53
2006.05.03 07:55
Meg ettől ezerszer rosszabb időszak is volt már az életemben, azt is túléltem valahogy, csak már annyira bosszant a dolog, hogy elmondani se tudom...
Megcsípték a dögök? 

Engem pár napja támadott meg a védőnő, hogy tudok-e róla, hogy indul minicsoport az oviban? Szerinte Zsófi érett rá, és irassam be. Van még rá 3 napom, hogy eldöntsem, de teljesen tanácstalan vagyok. Melyik a nagyobb önzés? Ha oviba viszem a gyereket, mert jó lesz neki, ha gyerekek között van, vagy ha nem viszem, mert az a jó neki, ha az anyukájával van??? Az Õ érdekeit szemelőtt tartva, mindkét megoldás jónak tünik, de mégis olyan érzésem van, hogy hátbatámadom a saját gyerekem
Szerintetek?
Meg különben is, gondolj a Szulákra! Szerintem a legjobb példa arra, hogy nem csak egy csontsovány nő lehet csinos. 
Te is babaszobázol? Engem már utál a postás
Legtöbbször a sógornőmnek szoktam, sajnos itt laknak a szomszédban, és hasonló értelmes megmoccanásai szoktak lenni, mint amit leírtál. Megvettem a bringát Zsófinak, hazaértünk, összeraktuk. Gyerek életében először ráül, vigyorog, mint a tejbetök, egyből megfogja a kormányt és felteszi a lábait a pedálra, persze tekerni nem tud, mitől is tudna? Próbálja magát lökni, mint a babytaxival, csak ugye lábak a pedálon. Elég vicces látvány volt, azt aláírom, de megszólal ez a barom (mert mást nem tudok rá mondani) "Júúúújjjjjjj, Zsófi de béna vagy! Tekerni kell." Na? Az ilyeneket nem tudom megállni szó nélkül
Szerintem amíg úgy érzed, hogy jólesik, addig bringázz csak
alapból engem se idegesít, ha szétszórja, csak az már az utolsó csepp volt, az aznapi pohárban, illetve akkor még nem tudtam, hogy közel sincs vége a napnak
Amikor megszületett, sokszor csak néztem a szuszogó, tündérjó kisgombócot, és mondtam apának, hogy remélem rossz gyerek lesz. Az lett
Remélem, ma láz nélkül ébredtetek!
2006.05.03 09:11
Jó, nemrég kelt fel, de én is, mert azért tegnap-tegnapelőtt eléggé kipurcantam. Most meg azon dühöngök, hogy mennénk kifelé, de egyre több a szúnyog, iszonyatosan sokan vannak. Irtásról nemigen hallani, már aláírást is gyűjtenek a boltban. Megpróbálom hívni az önkormányzatot, mert most már elviselhetetlen. Tegnap délután szúnyogriasztóval bekenve voltunk kint, de a kertben dolgozni nemigen lehet, mert ha egy helyben marad az ember, akkor azonnal körülveszik. Végülis a riasztónak meg a zárt ruhának, gyereknél kapucninak köszönhetően nem csíptek minket sz.rrá, de kettőt lenyeltem, mert beszéd közben berepültek a számba. Akkor el tudjátok képzelni...
Nekem a hordozó miatt szóltak be időnként, hogy minek cipelem, meg hasonlók. Ha látták volna, hogy sokszor úgy főztem, hogy a gyerek rám volt kötve
2006.05.03 10:02
2006.05.03 10:16
2006.05.03 22:15
Mármint Adél
. De tudom, hogy a munkáját is szereti, majd eltitkolom a negyediket
. Ezt nem szeretném... Viccelődés helyett: én is ezen gondolkodom, ha négy, akkor lehet, hogy kéne takarítónéni, vagy ebédrendelés vagy valami... Majd meglátjuk. Neked ilyesmi segítséged nincs??

2006.05.03 22:22
Az uram elaludt a meccsen megint.
De szép nőiesek. Viszont mióta szültem, nem bírtam venni egy normális melltartót, megüt a guta lassan. Ma vagy tízet próbáltam. De mind szétfelé tart, ha értitek, mire gondolok, illetve felül vízszintesen bevágnak egy csíkot. Hiába néznek ki különbözőnek, tök egyformák felvéve. Pedig már nem is kell D-s, csak C-s. Áááá...2006.05.03 22:51
) vettem szilikonpántosat a HM-ben. Meg push-up, ilyenem sem volt még, de lesz.
Tök jó, na

2006.05.03 22:59
A HM-et még nem néztem, mert ma csak a Pólusig mentünk. De hétköznapi ruhákat én sokszor veszek a C und A-ban is, mer ott senki se vágja a képembe, hogy csak 38-asig tartunk méretet
Ki lehet fogni egész jókat is, bár több cuccom is volt, ami kifakult vagy kinyúlt egy idő után. Viszont ez a fehérneműügy egy téboly. Szóval a HM-ben kaptál. Bizisten megnézem.
Egy narancssárgát és egy barnát vettem. Pocak, fenék takarva
Képet nem ígérek
2006.05.03 23:02
be akarom fejezni az elmaradt dolgokat. Alig várom, hogy kimehessünk, komolyan
Holnap már szerintem egész jól fog menni neki. Jó napunk lesz

2006.05.04 08:37

2006.05.04 09:28
2006.05.04 10:13
Rendel egyedül, étteremben is
), és olyan hideg volt a gatyesza. Szidtam is magam. Megfázhatott, és remélem, csak ennyi a baj és nem megint összeszedtünk valamit.
Miksa is imádja őket, különösen a Pólusban azt a hülye lepkéset. Esküszöm, nem volt gyereke annak, aki kitalálta, hogy ilyen kell a bevásárlóközpontokba. Meg az a sok kisautó, lovacska, izébizé, mindig összeveszünk a vásárlás végére a gyerekkel, mert ugye mindre fel akar ülni. Tényleg hergelik a kölyköket, meg engem is.
De aztán belejön az ember és már tükör nélkül is megy. és olyan jó, a lencse nem párásodik és hagymát is pucolhatsz, nem könnyezik a szemed
Meg hogy hol van, azt se
Egyébként szerintem itt a babaneten is föltehetnéd, sokan akarnak kiköltözni a városból. 2006.05.04 15:01
Most jön ki a feszültség.
AFP: 0,6 MOM. Dokihoz el, megnyugtatott, hogy szerinte tuti nincs baj. De nézegette a leleteket, össze is keverte, mert hogy mindkettőn a terhességi hét 17. Na ezen bepipult
Felhívta nekem az afp-s labort és újraszámoltatta a leletemet. Az eredményét már csak telefonon kaptam meg, pont a metróban voltam, de a lényeg, hogy az első lelet AFP MOM értéke 0,9!!!! És nem 0,6. Na ha elsőre jól számolták volna ki, akkor nem idegeskednék már két hete...
MOTIOT, NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MI IS!!!
2006.05.04 15:47

, most olvastam végig azt a pár oldalt, amit akkor írtatok, amikor kórházban voltam.

)

2006.05.04 17:09
Nagyon örülök, és ha hétfőn mégeccer megnyugtatnak, akkor túl is vagy az egész mizérián
Ilyen baleset mondjuk velünk még nem történt szerencsére, de tényleg elgondolkodtató, amit írsz. Mi van, ha nincs az embernél pénz, meg egyébként is, mér kell neked ruhát venni, ha nem is akartál...
Csak ne akkor tedd be a szemedbe, amikor már hagymás a kede
Meg játszotta a rongybabát, minden átmenet nélkül eldobta magát, huzatta magát. Most bekeményítettünk, szólunk neki, hogy ha nem fejezi be, akkor ez és ez lesz, és ha újabb figyelmeztetésre sem hagyja abba, akkor be is váltjuk. Kezdi lassan kapisgálni, de van, hogy a hiszti erősebb. Úgy döntöttünk, hogy nem hagyhatjuk, hogy a fejünkre tojjon a 2,5 éves gyerekünk... 
2006.05.04 22:30
. Tragikus...)
, mert megint volt egy kis tennivalóm.

2006.05.05 07:10
örülök ha legalább aznap képbe tudok kerülni (olvasással) hogy mi van Veletek, írni csak ritkábban tudok
Most is amióta ide tettem magam, Pupi 10 mp.ként kiabáll, hogy Mama, Babaó fejájt ededül
és mindig meg kell néznem Barnabást a járókában és Pupival együtt örömködni, hogy milyen ügyi
(5 napja állt fel először egyedül
10 hónaposan már éppen ideje volt, más ilyenkor már fut, szalad
)
Nálunk is van egy kis taki Barnabásnál és éjszaka ma is köhögött kicsit, de nem vészes. Nektek milyen volt az éjszaka?

elmesélem), közben "csak" elcserélték a leletemet
Egy hétig temettem magam
és a piciről a hasamban nem is beszélve
remélem megmutatja magát
biztos nagyon szép lett a családi fészketek
meg a terasz is
de kölcsön kaptam így kipróbálom
Nagyon kemény
Alig bírtam járni utána
nem is lehet látni? és egyszer csak feltör a víz???? ez nagyon durva
de lett Olinak szép új rucija
azt hittem már megvan és én Zafiránál tartok.... akkor most milyen is lesz?
de biztos kényelmesebb lencsében, majd belejössz a ki-be rakásba is
muszáj mennem...
Mi is évekig árultuk a balatoni ikerházat (Árpi apukája építette, nagyon régen és nagyon lepusztult már
)
Ügynökkkel árulod?
de már nagyon hangosak
)2006.05.05 07:32
Pedig amikor kivettem az ágyból, melegnek éreztem, de néhány perc múlva már nem, és a lázmérő is azt mutatta, hogy normális a hője
Azért takis még, meg 3/4 8-kor kelt, ami nem teljesen normális dolog, de persze nem baj. Viszont nyűglődök ezzel a Sterimarral (Fluimart szoktunk venni, de most nem volt): utálom a kacsacsőrét, ha megcsúszik rajta a kezem, akkor megsérthetem a kölyök orrát. És én sose tudom megnyomni elsőre, biztos velem van a baj. Ráadásul akkora spricnit belő, hogy szegénykém mindig elrántja a fejét, folyik mindenhol minden és még meg is karmolhatom. 
Óriási gratula!!!
Új időszámítás kezdődik, meglátod
2006.05.05 08:36

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|