A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kuha,
sztem az írásod alapján itt hamarosan fogacska lesz!
Én úgy vettem észre Zitának az alsó kettőt, hogy megharapott, szóval nem volt megduzzadva az ínye előtte.

Ha apa ideadja az új Micimacim, megmutatom, hol a legfinomabb:
Kép

naszóval:
KépKépKép
Vendég

Sziasztok!Kép

Lányok!Kép
Köszönöm a névnapi köszöntéseketKépKépKép
Aranyosak vagytok!!!!Kép

Kicsit ritkábban jövök mert kisasszony nagyon nyűgi mostanában, remélem a fogitól.

De ahogy lesz több időm, jövökKép

Képek mind szupi jókKépKépKép

Puszi Nektek!!!Kép

Mea
mea

Sziasztok!

HencsiKép Sajna nem tudok segíteni, ugyan a nagyim kézbe kapja a nyugdíját de szerencsére ennél többet. Borzasztó helyzet lehetKép

A védőnőm megkért, hogy a szomszédasszonyomnak / akinek akkora kislánya van, mint Gergő/ mondjam el a rossz oltás sorszámát. Becsöngettem, de nem volt otthon, végül most estefelé futottam össze vele séta közben. Kiderült, hogy temetésen volt, és hamarosan az is kiderült, hogy Benianyu barátnője neki is barátnője volt, és ma volt a temetés. Benianyu, nehéz napod lehetett ma, ha ott voltál, sok erőt Neked!

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Hali lányok!
Ma voltunk dokinéninknél méreckedni,megmutatkozni(2hónapja nem voltunkKép)!
kicsit több,mint 7hósan nyomunk 7170grammot,hát nem vagyunk túlsúlyosak!De nagyon megdicsérték Kisnyulat,hogy milyen arányos,meg erős,meg ügyes,meg mosolygós!Képott produkálta magát nekik négykézláb,közben elbűvölően mosolygott,tutira nem akart oltást!KépKépKép
most már mászik is,nagyon édesen csinálja és az erkély elötti radiátorra most már föl is megy és le is jön(ott azért segítünk,mert féltem a kis pofiját)
nagyon bújós lett,picit nyügisebb is,de már ott vannak a fogcsírák fölül,hamarosan át is verekedik magukat!
rengeteget sétálunk,fűben mászunk,végre az idő is jobb lett!
képek nagyon jók,mindig megnézem,de mostanában mindig csinálok valamit,engem is elkapott a tavaszi zsongás!
puszi mindnkinek és Mea én is Boldog névnapot kívánok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Bodza, hogy vagy, tessék hirt adni magatokról! Nem ér igy eltűnni, miután ilyen izgalmas hirt közöltélKép

Mea, boldog névnapot kivánok én is!

Benianyu, Beni annyira kedvesnek látszik az öcsivel! Büszke lehetsz rá.

Tünde, Sildike, köszi a Sinlacos infót. Szegény kis majolám sokáig kérette magát, sehogy se kellett neki, aztán feladta és a földön ülve megitta, jó messziről tartottam a szájához a cumisüveget, mert az ölemben sirt. Aztán elégedetten elaludt, pedig még utána akartam adni neki cicit is. Úgy sajnáltam, pedig hát eljön az az idő, amikor már önállóan fog enni. Csak rossz, hogy ennyire ellenkezik. Illetve a végén már nem is ellenkezett. Tudom, mondják, hogy elég még az anyatejcsi, de én úgy érzem, kellene már neki más is. Meg hát zajlik a tesó projekt is, ki tudja... Szeretném majd akkor is szoptatni, de nem kizárólagosan.

Andi, sajnálom, hogy Nati is beleesett az 1200-baKép Mi még nem tudjuk.

Megann, te irtál egy oltásszámot, arra Juccnak azt mondták, hogy jó. Andié meg nem jó, nektek arra jót mondtak. Lehet, hogy felcserélte a dokitok, nem? Akkor nem volt rossz mindkettő. Na, ez lehet, hogy nem volt érthető.

Tényleg jó lenne, ha felelősségre vonnák a vétkeseket, mert ez nagyon komoly dolog. Ilyenkor kellene tudatosabb állampolgároknak lenni és követelni, hogy tisztázzák az ügyet. Irgumburgum.

Hencsi, ez szörnyű.

Tünde, Micimacit ott is hagyhattátok volna a boltban, elég lett volna egy kartondobozKép

Valaki irta, hogy kapott egy patkányt a babája, de nem tudom visszakeresni. Julcsi imádja még mindig a patkányt, csipkedi az orrát és rágcsálja a farkát, kedvesen gügyörészik hozzá, lehet, hogy ő lesz a kis kedvencKép Biztos furcsállják majd páran, ha mindig azt húzza maga utánKép

KépKép

KépKép
majola

Majola!Kép

Neked is köszönömKép

Mea
mea

Sziasztok!

Boldog névnapot kívánok a névnaposoknak! Kép

Szerencsére Petit sem kell újraoltani! Mi is jót kaptunk.

Ancsi gratulálok az új üléshez, egyébként ugyanilyet vettünk mi is, csak a mienk tiszta szürke, deolyan is volt, mint a tietek, na meg volt még piros színben is azthiszemKépKépKép
Egyébként Ti már használjátok is? Mi még nem, mert Peti annak ellenére, hogy lassan már fal mellett átsétál a szobán, az üléssel még nem áll valami jól. Persze tud ülni, de nem igazán stabil, meg inkább támaszkodik még oldalt, így nem merem még bele ültetni.

Viki+Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ja és a babák, Zita, Dani, és mindenki nagyon édes.

Szegény Daninak egyszerre jön ennyi foga!!!! Petinek sincs még egy sem, mondjuk egyelőre nem is hiányzik, mert így fog nélkül is eléggé leamortizálja már a cicimet, néha annyira összeszorítja az ínyével, majd még jól meg is tekeri, és a végén meghúzza, mint a gumit. Szóval nem igazán próbálnám ki mindezt még fogakkal!!! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lilinek a skarlát-kiütések nem múltak még el, most fenistilt kell szednie. Mivel ilyen elhúzódó, vizelet-vizsgálat is lesz, mert a skarlát szövödménye lehet vesebaj Kép Aggódom KépKépKép

AnnamamiKép!
Tali jövő hétenKép

Kuha Kép!
Ötlet kiváló, részleteket is kérdezhetek a csirkéről?

Kis esélye a grillezésnek is van, de fel kéne újítani hozzá a tűzrakó helyet Apának. Szerintetek?

ayse

Sildike Kép!
Nem semmi csajszi vagy!!! Ezt így biztosan nem tudnám levezényelni, de ötleteket merítettem.

MártiKép!
Jegyzeteltem! Köszi!

ayse

Sziasztok!

ZsuzsaKép Nekem nem azt mondták, hogy az a sorszám jó, ami Megannak nem jó, hanem ugyanezt a sorszámot mondták rossznak, és a miénk a jó, ami más, nem ugyanez! Bocs, ha nem volt érthető!
Tesón dolgoztok máris? Nem semmi bátor nő vagy Te is!Kép Arra gondolok, hogy mennyit vagy egyedül Julcsival. Amikor mi hármasban vagyunk a kölkökkel pár napig, a végén már alig bírom kivárni, hogy Apa hazaérjen, sokszor marha nehéz...

Balázs ma azt kérdi tőlem: " tudod, hogy csörög a telefonom, amikor Schumacher hív?"
Én: "???"
"Italia, Italia" és tök jól énekli az olasz himnuszból ezt a kis résztKép

Nem tudom, mi van ma Gergővel, 3/4 órája tettem le aludni /addig a hasamon aludt édesen/, és azóta háromszor fölkelt! Mennem kell most isKép

jucc73
Érd

A férjem csókolózott egy fiúval!!!

Na jó, Andris volt az KépKépKép

ayse

AyseKép Szegény Lili. Biztos minden rendben lesz, vudut kérj, illetve küldj rá!Kép

jucc73
Érd

Jucc Kép!
Még a múltkor akartam kérdezni, hogy hyogyhogy annak örültél, hogy a Barca van a döntőben, amikor Zidane az ősellenség Realban játszik?

Balázs Kép

ayse

Lili azt mondja:
- Már úgy szeretnék felnőtt lenni!
- Ne várd annyira, hipp-hopp itt lesz! Addig élvezd ki, hogy gyerek vagy!
- Igen, addig ülhetek az öledben!

ayse

Jucc Kép!
Köszi

ayse

Asszem lefekszem, Andris újabban rákapott a fél ötkori kelésre és nem alszik vissza KépKépKép

ayse

AyseKép Nem nagyon figyelem mostanában ezeket a bajnokságokat, igazából az EB és VB az, amit figyelek.És valaki írta, hogy párja a Barca-nak szurkol, én csak vele örültemKép Zidane a VB után visszavonulKépKépKép

LiliszájKépKépKép

Én is lefekszem, pedig ez nálam extra korai, de Gergő állandóan fölébred, ahogy kijövök tőle, így úgysem tudok semmit csinálniKép

Jó éjt!

jucc73
Érd

Ayse!
Most láttam az Auchan katalógusban, hogy pétektől van trambulin 4490-értKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ez a csókolózós sorod elkerülte az előbb a figyelmemet.

JaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjKépKépKép

jucc73
Érd

Jó reggelt!

Ayse!

Íme a csirke bővebben:

csirkemellről van szó!!,én legalábbis azzal szeretem, és elég sok sajt kell hozzá.

Szóval egy éjszakára beáztatom a csirkemelleket jó sós, jó fokhagymás tejbe.
Másnap lecsepegtetem a húsikat, kivajazom a tepsit, és az alját jól megszórom reszelt sajttal.
Majd a húsikat megforgatom lisztben, majd tojásban, és egyenként belerakom a már sajttal megszórt tepsibe.
Aztán jöhet a maradék reszeltsajt a tetejére. Ami azért ne csak egy kis maradék legyen, mert ez ám a lényeg, úgyhogy minél több, annál fincsább Kép Kép Kép
Némi vajat lehet tenni a tetejére, hogy szépen ráolvadjon, ill., ha megmarad a felvert tojás, azt is a tetejére locsolhatod.
Lefedve a sütőbe tenni,majd ha már puha a hús, le lehet szedni róla a fedést, rózsaszínre pirítani a sajtot. Nem barnánra, mert keserű lesz.
De gondolom , ezt úgyis tudod.

Én személy szerint sült krumplival és csemege ubival imádom (igaz, mindenhez csemege ubit eszek Kép Kép Kép ), de szerintem krumpli pürével is nagyon fincsa.

Várom ám a beszámolót, ha úgy döntesz, hogy ezt a hamit csinálod meg!

Kép
kuha

Jó Reggelt Kép

Én vagyok az első,bibíííí!Kép
Mindenki aluszkál még ebben a pocsatos időben?Kép

Kész lett Marci függönye,már a mosógépben van,aztán vasalom és ha kész lefotózom nektek,jó?

Ayse Kép
Lilit,annyira bírom,nagyon szép kislány és a humorérzéke is fergeteges!Kép
Volt kitől örökölnie!Kép
A gyermeki fantáziáról meg gondolkodásról meg szimplán csak annyit: hogy zseniális,szerintem sokkal színesebb és érdekesebb volna ez a világ,ha minden úgy volna,ahogy ők képzelik.Kép

Lili skarlátos volt/van????KépKépKépKép
Szegényke,nagyon gyors gyógyulást!Kép
Ez elkerülte a figyelmemet,annyira szőrmentén tudtam visszaolvasni,bocsi.
Akkor természetesen akkor talizunk ha már jól vagytok!Kép

Nagyhangú Zoli pitéje.KépKépKép
annamami

Nem is én vagyok az első,mert Kuha!Kép
annamami

Azt akartam még írni,hogy:

Barbi,Sildike Kép
Biztosan tök jó volt nektek az Õrségben.Kép
Fiúk nagyon helyesek a képeken.
Barbi tök jó a rózsaszín pocsód!Kép

Na,megyek,nem monologizálok tovább......KépKépKép
És asszem oltás-ügyben én is telefonálok a dokinknak ma.
annamami

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert minket is elkapott a takonykórKép.

Jucc!
Köszönöm a köszöntést,igazán figyelmes vagyKépKépKép!
BalázsszájKépKépKép

Viki!
Hát ez a fal mellett átsétálás igen muris lehetKépKépKép!

Ayse!
Hosszantartó LilipöttyökKépKép. Kitartás a vizsgálatokhoz!
Kis romantikus, ragaszkodóKépKépKép! De azért majd 20 évesen is ülhet egy kicsit az öledben, nemKép???

Beteg Babáknak és Mamáknak jobbulást és gyógyulást!
C.

KépKép
cinka

Jaj, szegény Lili, reméljük, nem lesz szövődmény! Látom, a fantáziája a régiKép

Jucc, az igaz, hogy apa sokszor elutazik, viszont ha itthon van, akkor nagyon sokat van velünk. És ha családi házunk lesz, akkor még gyakorolni is otthon fog, vagyis mindig otthon leszKép És ő ennek örül, szeret otthon lenni. Épp tegnap fogadta meg, hogy ezentúl legfeljebb egy hétre megy el, ha több dolga van, hazajön közben.
Egyébként jól megvagyunk kettecskén isKép Igyekszünk sokszor találkozni másokkal, mert azt mindketten nagyon szeretjük.

KépKép

KépKép
majola

Cinka, jobbulást nektek is!
Köszöntést? Nem figyeltem, Isten éltessen! (Igy nem derül, hogy nem tudom, szülinap, vagy névnap miattKép)

KépKép

KépKép
majola

Kuha Kép!
Köszi!!!

AnnamamiKép!
Neked is köszi!
Elméletileg elmúlt már Lili skarlátja, mehetett volna ezen a héten az oviba, de anyai szívem azt súgta, hogy ne engedjem, mert olyan kis bágyadt, karikásszemű, és pöttyök is maradtak még. Doktornéni megerősített, hogy még elhúzódott a betegség, de azért már nem fertőz!!!
Remélem kilábalunk ebből mihamarabb és akkor talizunk!
Várjuk a képeket a függönyről!

Barbi Kép!
Köszi a tippet! Ide semmilyen katalógust nem dobnak be, mert ide csak a madár jár Kép.
(Jó egy kicsit kommercialzálatlan (huh) világban élni).
Szerintem is jó a poncsód, én is kiszúrtam!

Ayse

ayse

Cinka Kép!
Olyan jól elbújtál a nicked mögött, hogy én is lemaradtam.Kép
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!Kép

Gyógyuljatok meg hamar!!!

Remélem, Lili fog ülni az ölemben, de azért felkészülök rá, hogy hátha mégsem akar majd ...

ayse

Zsuzsa!
KösziKép, névnap.

Nektek meg hajrá BABAPROJECTKép!!! Bár én még nem merném bevállalni, de Neked azért drukkolok!
Apának akkor egy kis villát kellene vennie v.hol az erdő közepén, s otthon adhatna koncerteketKépKépKép! Így biztos nem kellene sokat utazniaKépKépKép!
S Õ már megvizsgálta Julcsi ujjacskáit??? Mert Réka Keresztanyja (is) zongoratanár/művész, s Õ még a kórházban megállapította, hogy milyen szép hosszú ujjai vannak a Csajszinak, és majd Õ "kezelésbe is veszi"KépKépKép!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok.

Sajnos megint nem tudok tüzetesen visszaolvasni,de azért gyorsan végigfutottam.

Köszönöm mindenkinek a májuskosárra és ülésre vonatkozó dicséreteket!!

Viki.
Igen Meli már ebben utazik és nagyon élvezi,hogy végre előre nézhet!!KépKép

Meli egyébként jól van,most a fogzás kicsit szünetel.Mostmár szinte mindig állni szeretne,de nem merem még erőltetni nagyon.De ha odaállitom az ágy mellé rögtön fülig ér a szája!KépOlyan édes,hogy meg kell zabálni!KépNa és a szája az be nem áll.Csak mondja és mondja,hogy mamama,bababa.
Jaj lányok úgy megy az idő.Néha csak nézem,hogy miket tud már,hogy napról-napra értelmesebb és napról-napra nagyobb!!És ilyenkor úgy eltudok érzékenyülni.
Megyek is összepuszilgatni és élvezni az anyaságot!!KépKép

ancsi26

Ayse!!

Köszi, kösziKépKépKép!
Na, eddig tartott a "szabadságom"Kép. Megyek ápolni szegény Taknyosomat!

Szép napot Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

CinkaKép

Jaj szegénykicsiRéka lányka.Kép
Gyógyuljatok hamar!Kép
Mazsi soksoksok gyógypuszit küld szíve hölgyének!KépKépKép
annamami

Sziasztok! Kép

Tegnap volt a barátnőm temetése. Kép Borzalmas volt. Kép Emiatt is nem voltam egész nap.

Ma sincs sokkal jobb kedvem. Kép Undorító idő van Kép Nem lehet kimenni sétálni. Kép
Dani nagyon szenved a fogától, csak a cicin jó, most is ott van. Bal cicin, jobb kéz szabad írogatni. Kép

Köszi mindenkinek a bókokat a két fiúról. Beni tényleg nagyon kedves tud lenni Danival, de néha undok is. Ez őszinte reakció, nem is haragszom érte. Csak akkor inkább nem fényképezem. Kép De már egész jól hozzászokott, hogy nem egyke, nem volt neki egyszerű. 4 évig egyedüli gyerekként és egyetlen unokaként élt. Kép

Ayse,
Ha még aktuális. A Decathlonban láttam trambulint nem olyan rég. Most látom, hogy Barbi is írta neked, hogy hol látta. Kép
Remélem, nem lesz nagyobb baj Lilivel és a Fenistil cseppek segíteni fognak. Fél 5-ös kelés Kép Kép Kép
Liliszáj Kép

Szmercsa,
Veszekedő kisfiad nagyon édes! Kép

Tünde,
Zita és a Micimackó sorozat nagyon jó! Kép Szerintem is jó a bordó a lányoknak is! Kép

Hencsi,
Borzasztó ez a helyzet. Kép Nem lehet másképp megoldani? Sajnálom Anyukádat. Sajnos én sem tudok segíteni, nekem a szüleim nyugdíjasok, de ők is többet kapnak. Egyébként nincs név a nyugdíjas szelvényen?

Duda, Megann, Cleo
Sajnálom, hogy beleestetek a rossz oltás szériába Kép

Cinka
Jobbulást nektek is! És utólag boldog névnapot! Kép Pedig a talin mondtad, hogy Te is Timi vagy, de elfelejtettem Kép Bocsánat!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Jó reggelt!

Cinka!Kép
Bocsi, én is lemaradtam!Kép Sok boldogságot kívánunk!Kép
Remélem gyorsan meggyógyul Réka!Kép

Megann!
Pénteken mentünk volna tanácsadásra, de nincs a dr. nénink, így csak a jövő héten megyünk.
A védőnőnk lehet, hogy hülyeséget mondott????
Ráadásul Nati két oltásának is ugyanez a száma.Kép
Nem értem komolyan. Felháborít ez az egész!
Megvesszük nem kevés pénzért az új, korszerűbb (?) oltást, örülve annak, hogy így a gyereket kevesebbszer bökdösik, erre tessék!
Sajnálom szegénykémet!

Ayse!
Remélem Lili hamar kilábal ebből a betegségből!
A fenistil jó, remélem segít neki!Kép
Ne gondolj rögtön a legrosszabbra!

Zsuzsa!
Ha van kedvetek, valamikor mehetnénk sétálni!?Kép
BabaprojectKépKépKép

Natinak kint van a két alsó fogacskája és tegnap óta harap, amikor szopiztatom. Nagyon-nagyon fáj.Kép
Szólok neki, hogy nem szabad, erre néz rám a nagy szemeivel. Szeretnék még sokáig szoptatni, de most kicsit meginogtam. Lassan félek mellre tenni őt.Kép

Hencsi!
Sajnos nem tudok segíteni, de nagyon sajnálom, hogy Anyukád ilyen helyzetbe került. SzomorúKép

Megyek, Nati ébred.

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Na, már megint eltűntem. Ayse, köszi a hiányolást!KépKépKép Mentségem, hogy mostanában, ha van egy kis időm, akkor állandóan az ingatlanhirdetéseket böngészem a neten, lassan teljesen belehülyülök. Szeretnénk minél hamarabb elköltözni, de annyira nehéz megfelelő lakást találni. A lényeg az, hogy 4 szoba biztosan legyen benne, hogy ha már meglesz a 2. babóca, akkor mindenkinek meglegyen a kis kuckója. Lehetőségeink: vagy veszünk egy 4szobás panelt itt Angyalföldön, mert megszerettük a kerületünket, de nagyon nem szeretnék már megint panelben vagy egyáltalán társasházban lakni, vagy pedig Budapest legkülső részén (pl. Pestszentimre) valami kis sorházi lakást, pici kertecskével. Olyan jó lenne már végre kertes házban élni, de nagyon-nagyon félek attól, hogy bírom majd olyan messze a városközponttól. Mindig olyan helyen laktunk, ahol max. 30 perc alatt beértem a centrumba vagy a suliba/munkahelyemre. De egyre inkább afelé hajlunk, hogy kiköltözünk egy kis házikóba, már csak a gyerekek miatt is. Persze mindkét lehetőséghez jó nagy kölcsönt is fel kell majd vennünk.Kép Szóval őrlődünk rendesen a férjemmel, nagyon nehéz dönteni.

Nagyjából visszaolvastam, de nem sok mindenre emlékszem, így csak egy-két dologra reagálnék:

Juci,
Sajnálom a nagypapádat! Olyan kis aranyos nagyapós a képen, pont ilyennek képzelem el a nagypapákat. Sajnos nekem már régóta nem él egyik sem.Kép De nagymamák terén is elég rosszul állok.Kép

Cinka, Mea,
Sok boldog névnapot utólag is!!!KépKép

Cinka,
Mielőbbi gyógyulást!

Zsuzsa,
Drukkolunk, hogy minél hamarabb összejöjjön Julcsika kistesója!

Benianyu,
Reméljük, gyorsan kibújik az a hat fogacska, és nem kell sokat szenvednie Danigombócnak!!!

Ayse,
Szegény Lili! Biztos mindent rendben találnak majd a kivizsgálásnál! De azért örülök, hogy a humorérzékét nem vesztette el, még így bágyadtan, karikásszeműen és pöttyösen sem.Kép

Oltás:
Mi is beleesünk az 1200 újraoltandóba, ráadásul még a BCG-t is újra kell oltani, úgyhogy Tofi három oltást is kap majd rövid időn belül. Szerencsére egyáltalán nem viselte meg egyik oltás sem, így nem tartok annyira ettől, de azért marha bosszantó az a hanyagság, ahogy ez ügyben eljárnak. Kiakasztó, hogy ilyen hatalmas bakit vétettek szállítás közben, de az még inkább, hogy erre csak 4 hónap elteltével derül fény és nagyon bosszant a lakosság igencsak hiányos tájékoztatása az egésszel kapcsolatban!

Duda,
Szerintem kérdezz utána, hogy tényleg jól tájékozódott-e a védőnőd újraoltás ügyben, nekünk is csak azt az egy sorozatszámot említették, amit már Megann és Thomasanne is itt közzétett.

Most egyelőre ennyi, megyek kajcsit készíteni Tofinak.

Képek mind nagyon szépek!!!

Kép
Bab és Tofi
bab

Ayse, Kép
jujj, szorítok, hogy Lilinek ne legyen semmi szövődmény! Ezt olvasni is rossz volt. De gondolom Te nem vettél észre rajta semmit, ugye? Legalábbis nem írtad.
Ayse, sztem Lili 20 év múlva nem a Te öledben fog üldögélni. Kép

Cinka,
Boldog névnapot!

Benianyu,
tegnap Kép A férjét is itt temetik/-ték el?
Itt voltak a gyerekek is? Mi lesz velük?

Köszönjük a dicséreteket Micimaci kontra Zita ügyben. Kép

Ez a Zitalány engem mindig megviccel. Kb 2 hónapja nagyjából megbízhatóan reggeli után kakkantott. Most vettem neki tescos pelust, kakilósnak, hogy ne a Liberoba kakiljon fél óra múlva. Namost 3 napja nem kakil a tescosba délelőtt...
Vendég

Helló:

Itt a levél, lányok!

Én már annyira nem tudom hogy akkor most melyik is a rossz oltás, hogy telefonálok az ANTSZ nek...

<!--attachment: KedvesSz_l_-423683.pdf*mime_pdf.gif*application/pdf*102.9**KedvesSz%26uuml%3bl%f5%2epdf --><center><pre>
Kép
KedvesSzülő.pdf (102.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

M.

Kép

Kép
megann

Bab,
hajrá lakás!Kép
Én világéletemben városközpontban laktam, minden ott volt egy köpésre tőlem, pont, ahogy írod.
De tavaly mi is kiköltöztünk a város szélére (500m a városhatár Kép), és egyáltalán nem bántam meg! Mondjuk annyi kikötésem volt, hogy akkor nekem is egy kocsit azonnal, mert a bevásárlást csak azzal tudom megejteni. Ha nem muszáj, biztos nem megyünk vissza a város lüktető (és hangos, forgalmas, koszos, büdös) szívébe.
Vendég

Tünde,
Zitalány nagyon király(lány) a Tescos pelusba nem-kakilással! Kép Ilyet én is próbáltam, még Benivel, de nem nagyon jött be. Lehet, hogy a tescos nem elég kényelmes?

A barátnőm férjét nem itt temetik, ő izraeli, ott temették. Gyerekek nem voltak itt a temetésen, megpróbálják a nagyszülők idehozatni őket, hogy ők neveljék fel. Nem lesz egyszerű, de már felvették ügyvéddel a kapcsolatot és jelenleg pszichológus kezeli őket. Többet sajnos nem tudok, nem akartam kérdezősködni tegnap. Kép

benianyu

Helló!

ANTSZ:

Ugyan nem nagyon akartak segíteniKépKépKép, merthogy a háziorvos a kompetens, de csak kierőszakoltam, hogy meghallgassák a problémát...(egyik orvos A-t mond, a másik meg B-t), mire nagy nehezen előkotort egy papírt ami szerint a
37A végű kódú oltás a rossz!!!!

Duda!
Ne hagyd addig ujraoltatni Natit, amig nem látod saját szemeddel ezt a fajta értesítőt amit én most fölraktam.....legalábbis szerintemKépKépKépKép

Kurva pipa vagyok mostmár erre az oltástémára...KépKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek az együttérzést!
Tegnap volt a temetés. Benianyuval hasonló napunk voltKép

A Tímeáknak Boldog névnapot kívánok!

Kuha
Gergőnek Boldog 8. hónapofordulót! És kevés hisztikétKép

Hencsi
Sajnos én sem tudok segíteni. Nem tudnátok vhogy megoldani a helyzetet?Vannak olyan segélyvonalak, ahol kifejezetten ezzel foglalkoznak!

Most vissza olvasgatok és remélem tudok utána írni.

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok lányok!

Utólag is boldog névnapot minden Tímeának!!!! Kép

Juci, neked őszinte részvétem!!!! Én még elég fiatal (16-17 éves) voltam mikor papám meghalt (mindkettő, 1 év leforgása alatt) és nagyon kivoltam, imádtam őket!!! De a mai napig élőként kezelem őket...mert tudom, hogy valahol vannak és látnak, és vigyáznak ránk...a temetőbe mindíg viszek képet Tüncsiről is...lehet, hogy ez beteges, de így könnyebb...Kép

Mi jól vagyunk, tegnap vettem a kupon-akciós napernyőt a babakocsira...nagyon jó, meg olyan ültetőt a kádba. Szerintetek az a szivargyújtós ételmelegítő pénzkidobás lenne? Nem tudom eldönteni, hogy megvegyük-e vagy sem...akinek van hasonlő, mondjatok véleményt légyszi...elsősorban az jutott eszembe, hogy ha megyünk nyaralni, akkor jól jöhet út közben...de anyum lebeszélt, mert, hogy ha kell akár hol meg lehet melegíteni a kaját (pl. benzinkút). Nem tudom...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Kuha, Mea, ti kerestetek itthon tegnap?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Nem mi kerestünk!!!

De visszatérve a múltkorira, én személy szerint leb..szva érzem magam, ahogy felszólítottál rá Kép Kép Kép Tényleg ne haragudj ránk, és legközelebb ígérem, hogy rád csörgünk, ha megyünk a piacra.
De tényleg nem oda készültünk, csak átutaztunk Veresen, és a piac kellős közepébe csöppentünk.

De aztán, mint kiderült, már késő volt, mert kezdtek összepakolni az árusok is.
Szóval mégegyszer ne hari, jó????

Kép
kuha

Sziasztok!

Miután tegnap úgy döntöttem, hogy lefekszem, mert Gergő valamiért nem bírt nélkülem aludni 5 percnél tovább, kipróbáltam, hogy beteszem őt Balázs mellé, hátha úgy jobban alszik. Édesen szuszogtak, meg sem mozdult egyik sem vagy fél órán keresztül, amíg én elkészültem a lefekvéshezKép Nem mertem otthagyni Gergőt, mert tud Balázs rendesen ficánkolni, és főleg rugdosni, de nem ébredt föl az átszállításra, és reggel 1/2 7-ig nem is kelt fölKép Már nagyon rámfért egy kis alvás. / persze Balázs kétszer is fönt volt, és Apára is fölébredtem, amikor fél háromkor hazajöttKép /

ZsuzsaKép így egész más a dologKép Persze nem akartam beleszólni a dolgotokba, csak kérdeztem... Amúgy engem sem tartana vissza a következő babától az, ha Apa akkor is ennyit dolgozna, és sokat utazna, csak nehéz.

CinkaKép Örülök, hogy végre én köszönthettem valakit elsőként, általában lemaradokKép 28-án is úgy ébredtem, hogy ma van Lili szülinapjaKép , aztán mire bekapcsoltam a gépet, már ezren köszöntöttékKép
Rékának gyors gyógyulást!!!

MegannKép Köszönjük a levelet!

BenianyuKép Én tudtam, hogy ott voltál tegnapKép
Daninak még erősebben szorítok, hogy legyen már túl a fogzáson szegény! Egyébként adsz neki valamit rá?

jucc73
Érd

Kuha!
A sajtos csirkéd kísértetiesen hasonlít az enyémre, nem próbáltad még megloccsintani kis tejszínnel, úgy is isteni. Plussz a tetejére baconszalonna.
Mi is mindenhez csemegeubit eszünk Kép.

Jobbulást a kis dáthás Gergőnek!

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Háááát, sokat nem ülhetek itt a gép előtt önfeledten, nyugodtan! Gergő már annyira gyors, hogy egy pillanat alatt a lakás másik végében van. Reggel láttam, hogy rástartol egy kupac autóra, gyorsan az aprókat kiválogattam, körülnéztem, van-e veszélyforrás, majd kikísértem Apát. Mire visszafordultam, már öklendezett valamitől, benyúltam, és a szájpadlására volt tapadva egy fikuszlevél. Még jó, hogy nem a torkán akadt meg... Hogy hol találta, nem tudom, mert a fikusz arrébb van, és tuti, hogy ott nem volt levél, hacsak nem valamelyik autó alatt. A francba, erre sem gondoltamKép
Most meg, mire az előző levelet megírtam, becserkészte az alvó macskát, nagy boldogan nyúlt felé, bele is markolt a szőrébe, szerencsére sikított is hozzá, ezt a macska nem bírja, úgyhogy odébbállt. Egy maréknyi szőr maradt csak utánaKép

Van még a tarsolyomban egy kis sorozat Gergőről:
"Levettem a zoknimat, mert finom":
Kép
Kép
Kép
"Most már csöpög belőle a nyál, inkább nézzük azt a labdát!"
Kép

Ez a hatalmas rendetlenség gyakorlatilag az egész lakásra jellemző, nem csak a nappaliraKép

jucc73
Érd

Kuha, nincs harag! Kép
Tegnap, mikor elmentünk, a munkások itt maradtak, és csinálták a kerítést...és mondták, hogy keresett engem 2 lány...azért kérdeztem meg...

Kép

Kép
prüntyi

Márti!

Igen, olvastam a te csirkédet is, és gondoltam is, hogy legközelebb "meglöttyintem" tejszínnel. Biztos nagyon fincsa.
Annyira belelovaltam magam, hogy ma valami ilyesmit fogok Apának készíteni.

Gergő nem nagyon javulgat, ma reggelre meg már nagyon köhögött is.
Úgyhogy most lassan lebattyogok vele az orvoshoz. Tegnap nem tudtam lemenni.
Meglátjuk ,mit mond, aztán beugrok a patikába ezekért a homeós bogyókért.
Feltéve, ha van, és nem kell rendelni.

Bab!
Akkor Ti most nagy fába vágjátok a fejszéteket?

Lehet, hogy ránk is ez vár, itthon apóssal nagyon durvul a helyezt. Már nem vagyok hajlandó semmilyen kompromisszumra, el akarok költözni, és kész.
Csak ahhoz azt hiszem, vissza kéne adnunk a kocsinkat, mert két hitelt nem tudnánk egyszerre fizetni így, hogy én nem dolgozom, és kapom ezt a barom sok GYED-et.
Már azon is gondolkodtam, hogy visszamegyek most dolgozni, de GYED alatt hivatalosan nem lehet, ugyebár.

Tényleg, Róki, vagy bárki más, aki tudja:

A bölcsibe kérnek valami papírt a munkáltatótól, hogy Te dolgozol?

És ha egy héten max. 1-2 nap 4-5 órára szeretném beadni? Erre szerintetek mennyi esélyem van?
Szerintetek ilyenbe is belemennek a bölcsik?

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?