A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

HSZ-em a Született feleségekhez szóltak, bocs, hogy nem volt egyértelműKép és igen-igen, egy autómárka!!!

Paji=BazsiKép barátnőm másfél éves kislánya hívja így és erre jobban hallgat, mint a BazsiraKép

ma megyünk vissza dokihoz, hogy megtudjuk, mehetünk-e holnap.

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv

a wiw-en szinte mindig van naaagy hoax terjedőben Kép
macskanyu

Én nem küldtem tovább az e-mailt, mert igazán nem értem az értelmét.
Mivel 50 továbbküldés esetén meghívót ígérnek, ezért szerintem sokan egy csomó embernek elküldik majd, és még jobban behal a rendszer.
Nem hiszem hogy ez alapján tudják csak szelektálni az aktív embereket. Biztos van egy szűrőjük arra, hogy ki mikor lépett be utoljára...

Wiw kezd egyre gázabb lenni....

Kép
szdorka

Dorka, Daubner-poginak tuti óriási sikere leszKépKép

wiw: na már látom is hogy hoaxKép

votiv 8)
votiv

Macs: ügyi vagy:P
Egy két napra vállalok én is csapat gyereket, utána kimerülökKépKépKép

Votiv: ez aranyos!!!Kép

iwiw:
"Gépház üzen

május 4.
Sziasztok!

Az elmúlt 24 órában egy hamis levél kering az interneten Simó György aláírásával. Kérünk mindenkit, hogy ne terjessze az üzenetet! Az iWiW-vel kapcsolatos gondolatokat és javaslatokat kizárólag az iwiw.blog.hu-n és az iWiW-en fogjuk megosztani.

GH"

Erről ennyitKép

Kell valakinek MyVip-es meghívó?Kép

Marci épp alszik (láztalanul) pizsiben, tavaszi kabátkában és papucsbanKép

Fibi: zombiképzőről jutott eszembe, hogy a lányom (7,5 éves!)a mai napig nagyon rosszul (nyugtalanul) alszikKép De már nem kelt fel minket minden alkalommal, ha Õ felébred.
Zombiképző2: nem tudom mi lesz velem nyáronKép itthon mindhárom gyerek... Vagy legyen több és eljátszanak, vagy kevesebb és nem nyúzzák az idegeimet, csinálok nyáriovitKép Indi: jössz ovónéninek???KépKépKép

Csak kicsit vagyok fáradtKép Azért a sok hülyeség, ne is hallgassatok (olvassatok) rám:P

Pussz: Pocak
pocakpacni

és Indi,
tegnap intéztem Hozzád pár kérdést, tessék ám válaszolniKép

Juc,
Bach terápiárol elképzelésed király Kép végülis zeneterápia is létezikKép

Pocak,
skarlát, jaaajKép és éjjelek, huha Kép

KépKép
fibi

Recca: hol ez a nagypapi?????????KépKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Recca,
lakás eladva, visszabérelve Kép lakópark, DE.:
- arculati telkek vannak, a főutak mentén
-vannak kész típustervek, de magadnak is terveztethetsz(csak kinézetre legyen mediterrán)
- bekerített, sorompós-portás park
Magyarán nem a kész házakat adják el, hanem a telkeket, de ha valaki úgy akarja, akkor a típustervekből választhat és az eladó saját kivitelezője fel is húzza rá a kulcsrakész házat. Mi azért nem az ottani kivitelezővel csináltatjuk, mert nem volt szimpatikus az isoteq rendszerű ház.
macskanyu

Macs,
egyletben benne vagyokKép de komolyan! ovi is, egylet is jöhet, tényleg fogjunk össze! Kép

Pocak,
hát igen, nálunk is fennáll az alvásprobléma veszélye. Nekem is vannak alvásgondjaim, és lehet hogy B örökölteKép Ill. azt is hallottam, hogy a gyerköc ráhangolodik az anyára, és érzi a nyugtalanságot, stb...

KépKép
fibi

Votiv,
udvarlos történet nagyon joooKép Engem is néztek már joval fiatalabbnak, miota lefogytam, nade tizenéves srácKép

KépKép
fibi

Oxinak és egyéb Monikáknak boldog névnapot!Kép

KépKép
fibi

Pocak, Kép de nem irnam fel receptre, mert tenyleg nagyon faraszto (sot kiakaszto) tud lenni. es ez sokszor mar inkabbKép

Macs, aha, mar kezdem erteniKép ez nagyon jol hangzik!Kép meg csak annyit, h mekkorak ezek a telkek, es az meg van szabva, h mekkora haz epitheto ra? oszt tobb kerdesem nincsKép (ja es csak kivancsiskodom, szokas szerintKép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

fibiKép
Szánom-bánom...
Remélem, jó kérdésekre válaszolok: bármire szvesen megtanítalak, amihez valamennyire én értek. Apával és családi jövőnkkel kapcsolatban viszont nem tudok semmit mondani, helyzet aggasztó. ezért is nem nagyon említem, mert olyan szürreális az egész és csak tehetetlenül figyelem az eseményeket Kép Az a lottóötös nagyon ránk férneKép

indianyo

azazhogy FIBI Kép

indianyo

Indi,
jaj, akkor bocsánat, hogy beleturtam Apával kapcsolatos kérdésselKép Annyian vagyunk már itt a topikon, hogy valaki elöbb-utobb csak megnyeriKép

KépKép
fibi

INDI Kép
tényleg, Veled is elöször fogok holnap talizniKép

KépKép
fibi

Macs,
az jutott még eszembe (aztán eldugulokKép), hogy olyan divat lett manapság alapitványt létrehozni, hogy nem is értem, mi tart vissza minket Kép (most is olvastam a Kismamaban a www.nokvilaga.hu -rol)

KépKép
fibi

Recca,
600nm a kert és cca100nm-ház lesz rajt' Kép de mint Ancsinak ígértem, holnap este teszek fel alaprajzot és telekfotót Kép És kutya És macskák is lesznek KépKépKép

Fibi,
szervezzük megKép benne vagyok Kép
macskanyu

HHDGyIAE alapítvány? KépKép jól hangzik KépKép
macskanyu

FibiKép Aranyos vagy, igazából midnenki ezt kérdezi tőlem, csak én meg hülyén érzem magam, mert nem tudom elmagyarázni, hogy miért vagyunk ebben a helyzetben - azt meg főleg nem , hogy mi a kiút... sajnos nem rajtam múlik a dolog.

És én meg nagyon sokatokkal fogok először talákozni - de jó lesz, nagyon várom már Kép

MacsKép ez a telek-dolog nagyon jól hangzikKép

Minden rejtett Mónikának boldogotKép

indianyo

Macs,
Kép Kép

Indi,
értem Kép Kép

KépKép
fibi

off: használ valaki epilátort? mennyivel más/jobb, mint a borotva? krémtől kiütéses leszek, gyantára nincs időm, borotvával meg szétvagdosom magamKép ezért érdekel az epiláló, mint utolsó esélyKép

votiv 8)
votiv

VotivKép én használok - ha van rá egy órám, mert lábam-karom-hónalj annyi időt vesz igénybe. Első két-három alkalom rázós lehet, ha érzékeny vagy rá vagy rosszul tűröd a fájdalmat, de utána már meg se érzed, kb. 2-3 hetente (télen még ritkábban) kell ismételni és nagyon klassz az eredmény. Én szeretem. Már 10 éve használom ugyanazt az epilátort és még midnig tökéletes.

indianyo

Szia Lányok!

Végre most gyorsan benézek, hogy mi újság veletek. Jól van mindenki?

Mi igen, sokat dolgozok, de ha lehet megyünk minden felé a Lillával. Szóval holnap is megyünk Manókával Bogárkáékhoz, ha a pimasz kis eső nem mossa el a bulit. Jelentem én paradicsomos, mozzarellás, olajbogyós salit viszek és ha lesz időm sütök isKép

Votiv!
Én epillátort használok, de csak a lábamra. Szerintem nagy különbség a gyantázáshoz képest, mert az epillálónál úgymond minden szőrszál kihúzását megérzed. Van aki jobban tűri ezt, valaki kevésbé, de költséghatékony és bármikor megcsinálhatod, már a kis szőrt is kiszedi, nem úgy mint a gyanta. Gyantáztatni csak loboncosan lehetKép Van aki bírja bikini vonalra és hónaljra is az epillátort, de én sajna nem. Ezek az én tapasztalatim, nekem megérte megvenni.

Csajok ki szed Cerazettet, mert van 2 bontatlan levelem, ami 2007-ig jó. Szívesen odaadnám.

Mónikáknak boldog névnapot!

Na most gyorsan visszaolvasok, amennyit csak tudok!

Pusszantás!
beetrix

Votiv!

Májathízlaló a kocsis sztoridKép
beetrix

Votiv,
én is szőrszálhasogatok, vagy 10 éve. Az első gépem eddig bírta, azaz még bírná, de már csak nyúz, nem húz. Úgyhogy apjuk meglepett egy újjal karira. Kép Ezzel tényleg alig érezni, bár hónaljban és bikinivonalon azért nem mindig mosolygok. Kép
Ha megszokod, sztem ez a legjobb módja a dolognak, mert sokáig hatékony, stb, lásd, mint fent, Inditől.
Sztem 10K körül egész jót kapsz már. (Nekem Braun volt, ez meg Philips, asszem.)
És ha az epiláló "mint utolsó esély" nem válik be, maradsz természetes szépség? Kép Kép
neet
neet

Indi, hozzánk Bérc utca nincs messze, de én Verával (Kisünnel) utazom, szóval ő a főnök!

Votiv!
úgy érted, hogy hozzáadott cukor mentes, ugye? mert nálunk vannak valódi cukormentes light (édesítős) üdítők, de azt rajtam kívül senki nem nézi jó szemmel, nem is viszek Kép, nem égetem magam Kép
és mi az a Daubner? valami menő cuki?
én megvettem minden hozzávalót a kroihoz, előre szólok, rondán fogok kinézni, mert mindig ideges vagyok, ha ennyi időt kell cukrászkodással töltenem Kép
nekem kb. egy 10 éves Philips epilátorom van, akkor használom, ha lusta vagyok elmenni a kozmetikushoz gyantázni. viszont a lábszáramon kívül máshol nem használom, mert nekem naggggyon fáj egyéb kényes helyeken Kép. elvigyem, megmutassam? ki tudnád próbálni, aztán utána tudnád, hogy kell-e neked ilyen. egyébként ma már ennél még sokkal jobbak vannak, de az enyém se rossz.

Juc!
ha anyukád is így gondolkozott volna, akkor majd csak 10 év múlva mehetnél először táborba! Kép Kép Kép

Macs!
várom ám az alaprajzot majd!

Oxi!
boldog névnapot!

ancsipancsi

Ancsi, Daubner egy nagyon jó cuki! A Szépvölgyi úton van, és isteni finom sütijeik, fagyijaik, rágcsáik stb. vannak. Hétvégenként fél óra minimum a várakozási idő...

Tényleg, és mi van ha holnap szakad az eső? Akkor is lesz tali?

Kép
szdorka

Ancsi!
Hogy mi az a Daubner??????? Ezt a hiányosságodat minél előbb pótold! A legjobb általam ismert cukrászda!!!!! Minden jó! A fagyi (somlói galuskás!!!!), a torták, a sütik, szóval minden!!!!!!!
Dorka, bármit hozhatsz onnan!Kép

Boldog Mónika névnapot!!!!

Epilálás: szerintem is tök jó, mondjuk én szerencsés vagyok, mert pl a lábamon nincs túl sok szőr és ezért pocsékolásnak tartom a gyantázásért lóvét fizetni. De én a bikini vonalat is azzal szoktam, és nem fáj nagyon, viszont a hónom alja az nagyon gáz! Az egésznak az a hátránya, hogy sok időt vesz igénybe, de szerintem megéri. Borotvát, krémet én sem bírom, ráadásul másnap már borostaKép

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv!
Autós sztoridKép Hát igen, az élet apró örömei!Kép Képzelem a srác arcát!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Ha holnap ugyanilyen esőre ébredünk mint ma, senki ne essen kétségbe, mostanra már tuti száraz minden és hétágra süt a nap...Kép

Oxi!
Nagyon boldogságos névnapot Neked!!! Kép

Pocak drága!
Tavaly augusztusban azért nem kaptál Bogárkaparklátta sütiket, mert addigra mindenkinek alábbhagyott a lelkesedése, és több volt a chips és hasonlók, mint a házi süti (ami volt az el is fogyott), azzal meg azért mégsem állíthattunk volna oda neeem? Kép

Dorka!
Persze, hogy gyere!!! Kép Címet, itinert dobjak? Írj nekem mélt!

És sajnálom, hogy sokan nem tudnak jönni Kép, viszont ami jó, hogy jönnek olyan rég eltűnt emberek, mint Manóka, Manó, Ada, ha minden igaz Zsebi is Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszönöm a drukkokat! Jól vagyunk, feszülgetünk. Iszom a teát, s készülök mentálisan. A Mona Lisa megint nagyon jó volt!!! Kép Dokibácsival megbeszéltük, hogy jövőhét péntek előtt tutira meglesz Kép
Látam páran nem értettétek, amit írtam pedig BS szavai voltak szó szerint. Kép

Kaptam egy rózsát a tündéri férjemtől. Csak úgy... KépKépKép

Fibi! Rendmániás Anyuci? No persze. A fiaddal takarítattsz, te írtad! Kép
A képen olyan édes mint mindig Kép
Nem tudom megvetted-e már a mascarpone-t, de a szarvasinak van egy tűrhetőbb áron.

Valaki kért Tiramisu receptet... Én az előbb említett mascarpone tetején találtam a legjobbat. Csak mascarpone-ból dupla adagot teszek, s nagyon fincsi Kép

Neet! A magzatvízzel való locsolás valami új biopermet? Kép

Zuz! Örülök, hogy jól megy az esti project Kép
Tegnap kaptam a szülésznőmtől a péntek délelőtti bábabuliról egy prosit. Lehet, hogy érdemes lenne elmenned. Tudom akkor van a kertiparty is, de hátha meg tudod oldani mind2? Ha érdekelnek részletek szívesen leírom, de inkább privibe írjál, nehogy átsiklódjam felette.

Macskanyu! Tündéri a kishölgy!!! Kép

Én is jártam a József Attilába, de csak pszichológiai előkészítőre. Több mint 10éve, s akkor engem nem győzött meg a hatékonyságáról.

Jucus! Éljen! Kép

Moose! Kedden majd NST-re kell menned, vagy vizsgálatra?

Nem bírtam végigolvasni a termést, csak a tegnapi feléig jutottam Kép ez az eső túl nagy termést hoz a topikra Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Köszönöm a drukkokat! Jól vagyunk, feszülgetünk. Iszom a teát, s készülök mentálisan. A Mona Lisa megint nagyon jó volt!!! Kép Dokibácsival megbeszéltük, hogy jövőhét péntek előtt tutira meglesz Kép
Láttam páran nem értettétek, amit írtam pedig BS szavai voltak szó szerint. Kép

Kaptam egy rózsát a tündéri férjemtől. Csak úgy... KépKépKép

Fibi! Rendmániás Anyuci? No persze. A fiaddal takarítattsz, te írtad! Kép
A képen olyan édes mint mindig Kép
Nem tudom megvetted-e már a mascarpone-t, de a szarvasinak van egy tűrhetőbb áron.

Valaki kért Tiramisu receptet... Én az előbb említett mascarpone tetején találtam a legjobbat. Csak mascarpone-ból dupla adagot teszek, s nagyon fincsi Kép

Neet! A magzatvízzel való locsolás valami új biopermet? Kép

Zuz! Örülök, hogy jól megy az esti project Kép
Tegnap kaptam a szülésznőmtől a péntek délelőtti bábabuliról egy prosit. Lehet, hogy érdemes lenne elmenned. Tudom akkor van a kertiparty is, de hátha meg tudod oldani mind2? Ha érdekelnek részletek szívesen leírom, de inkább privibe írjál, nehogy átsiklódjam felette.

Macskanyu! Tündéri a kishölgy!!! Kép

Jucus! Éljen! Kép

Moose! Kedden majd NST-re kell menned, vagy vizsgálatra?

Én is jártam a József Attilába, de csak pszichológiai előkészítőre. Több mint 10éve, s akkor engem nem győzött meg a hatékonyságáról.

Nem bírtam végigolvasni a termést Kép ez az eső túl nagy termést hozott a topikra Kép

gödibarbi

bocsesz hogy 2xmondom2xmondom

mikor lettem én középhaladó felhasználó?

az vettem észre, hogy az állapotosság alatt romlott a helyesírásom Kép röhej, hogy alapdolgokat elrontok. még jó, hogy nem kell publikálnom Kép

gödibarbi

Bogárka,

Már minden infom megvan. Megmondom őszintén Votiv invitált meg a buliba (most jól lebuktattalak Kép ), és ő megírta hogy hova s mikor kellene mennem. Remélem nem gond.
És bocsánat ha kicsit betolakodásnak tűnt a dolog, de azt hittem Votiv egyeztetett Kép
Na mindegy, mostmár nem tudtok levakarni sem Kép

Dorka

Kép
szdorka

Bogárka, engedelmeddel én szóltam Dorkának, szóltam Greenolive-nak is, hogy nézzen be a topikba, és értesítettem Claudiát, aki szívesen eljönne Erikkel!Kép ők lettek volna a meglepetésvendégek, de most már elárultamKép

votiv 8)
votiv

Nem is akarunk levakarni!Kép

Barbi!
Szóval még egyben! Amikor én szültem, szerdán azt mondta a doki, hogy abszolut semmi jel, péntek este pedig beindultak a dolgokKép Ez a legizgibb, hogy nem lehet tudni, hogy mikor és hogy kezdődikKép
Sajnos erre a bábabuliba nem tudok elmenni, Bazsót sem akarom rángatni egy nap 2 helyre, és mostanában nap közben is nagyot alszik, próbálom kihasználniKép
Van választott szülésznőd? lehet, hogy írtad, csak nem emlékszem?

Kép
Kép
zuzmo1

Indi!
Már régóta akarok több dolgot is kérdezni, csak mindig elfelejtem!
1: mi az az oxitocin tesz? írtad, hogy a SZI-ben neked csináltak olyat.
2: Nálatok nincs tejelosztó (vagy mi a neve, tudom ez így hülyén hangzik, biztos nem így hívják!)? Barátnőm sem tudta szoptatni a kislányát, és nagyon sok tejcsit kaptak onnan és ingyenes!!! Talán a védőnénit is érdemes lenne megkérdezni!
Az egyik ismerősöm adott le tejet, és nagyon szigorúan szűrték!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz! Kondor Kata a szülésznőm. Tündéri nőci!!!

Indi! Amit Zuz írt arról jutott eszembe, hogy volt régen olyan is hogy tejtestvér. ??? Vélemény? Élmény?

No L, mert alig bírom nyitva tartani a szemem Kép

gödibarbi

Barbi! Ha privát akarod beszerezni a tejet, azért sajna fizetni kell/illik, kivéve, ha nagyon jó ismerőstől van! Úgy tudom, hogy hivatalosan 1800 pénzt kapnak literjéért a leadók, de akik kapják, azoknak nem kell fizetni. csak azért írtam Indinek, mert én pl nem tudtam, hogy ingyenes, azt hittem súlyos pénzekben van!
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen véleményed lesz Kondor Katáról!
Jó csicsikázást!

Kép
Kép
zuzmo1

Hali ovin gondolkodók!
Nem egyszerű feladat,én beleláttam egy magán ovi alapításába és szigorúan csak illegális alapon javaslomKépHa legalizálni akarja az emberlánya,akkor bedilizik mire minden követelménynek megfelel.
Kiskapuk keresésében benne vagyok!
ÉS besgítek ded megőrízni is,de ének és hangszer tudásomat nélkülőznötök kell!

És képzeljétek ma az óviban mozgolimpia volt.SOma kapura rúgásban indult és ezüst érmet szerzett.8 csoport gyerekei közül és még csak kiscsoportosKép
Tényleg megy valamilyen sporttáborba ha így folytatja!Kép

Juc
20170114224602

ZuzmóKép
Biztos lehetne valahogy tejet szerezni elosztóból, de én csak ismerőstől adnék a kisbabámnak - igazából még ettől is idegenkedem egy picit Kép

Az oxitocin teszt egy NST vizsgálat, amit összekombinálnak az egyre növekvő oxitocin adagolásával. Azt nézik, hogy a baba hogyan reagál az oxitocinra, mert ha rosszul, akkor azonnal kiveszik, ha jól, akkor pedig még ráér - tehát a szívhangot és a fájástvékenységet hasonlítják össze. Nekem nagyon jól esett, mert ott éreztem először fájásokat Kép

indianyo

20170114224602

Sül a süti. Kép
neet
neet

Neet!

Tésztasali hütőből figyelKép
20170114224602

Barbi,
szarvasit vettemKép és tényleg jo az a recept, már el is készült Kép

Juc,
gratula Somának!Kép

KépKép
fibi

Bálint megnyomta valahogy a Ctrl-Alt-nyilat, és fejjel lefelé áll a képernyö Kép Kép

Barbi,
szarvasit vettemKép és tényleg jo az a recept, már el is készült Kép

Juc,
gratula Somának!Kép

KépKép
fibi

Neet, Juc,
tiramisu hütöben lapulKép

KépKép
fibi

Lányok!

nem is jön olyan akinek pici lánya van?Akkor nem viszek rucikat.
20170114224602

Ezt most hallottam Ágiboszitól Szintén szentimrés kismama eredetileg, majd a II. nőin kötött ki ő is...): Jah csajok akik pampers pelust használnak azoknak mondom hogy a Corában most két hónapig van egy olyan akció, hogy ha egyszerre veszel 3 jumbo csomag pelust akkor kapsz hozzá egy játékbuszt, a honlapukon rajta van az akció.

JucusKép én nem is lennék képes egy hivatalos ovitalapítást végigcsinálni, teljesen igazad van Kép Ezért is volt az "illegális" ovi ötlete, végül is 5 éves korig csak egy hely kell a skacoknak, ahol jókat játszanak és mindenféle dolgot kipróbálhatnak + szeretik őket Kép

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?