A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

És ha ma van pé, esteleg, akkor holnap ha akciózunk, akkor lehet még baba (ma nem tudunk együtt lenni, mert dolgozik, és ha hazajön, már holnap délelőtt lesz)? Egyszerűen nem tudok gondolkodni. Olyan a fejem, mintha Holle Anyó beleszórta volna az összes vattáját.
Azért most autóba ülök és bemegyek a városba, mert muszály. Remélem nem lesz semmi baj.
mátra

Mátra!!Ha akarod megnézem neked,hogy a Jónás mit jelöl!!Meg van még egy megoldás!!A korong!!Az olyasmi,mint ami a Nődokiknak van!!Megnézzem Neked??KépA Jónáshoz szül.év,hó,nap,ha tudod óra perc kell!Meg a neved!!Megnézzem???Kép

Kép
bea27

Egyébként van olyan,hogy valakinek a mensi alatt van peteérése!!KépEgyből 2 barátnőm is van ilyen!!
Te Mátra!!KépNemlehet,hogy TERHES vagy???KépÚr Isten!!teljesen izgatott vagyok!!KépLEGYÉL AZ!!!Küldök neked egy kis POZITIV ERÕT!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!Kép
A falánkság az elég eggyértelmű dolog a terhesség altt!!Én a múltkor a lecsóhoz savanyuságot akartam enni!!Meg ilyen marhaságok vannak!!

Kép
bea27

Bea!

Nekem is megnéznéd ezt a Jónás bigyót?
Priviben küldeném az adataim. Hátha...
Csak ha nem fáradtság.

Dido!
Már csak egy nap, ne őröld magad fel. Elhiszem, hogy nehéz.

Mátra!
Mérj hőt reggel. Pé az elmesélések alapján a legváratlanabb helyzetekben is lehet.

Zsúka!
Még mindig semmi, csak a hőhullámok.
Ha most galyra ment a hormonháztartásom, meg is őrülök menten.

j.
Vendég

Sziasztok, Lanyok!
Most mindenkinek kuldok egy kis napsugarat ebbol a gyonyoru idobol, ami itt nalunk van mar par napja, ugy latom rafer az egesz tarsasagra egy kis felvidulas.

Brill!
Csak irigyelni tudom az erodet, es nagy
tiszteletet erzek irantad! Fel a fejjel, es ne adjatok fel a remenyt. Egy nagy olelest kuldok nekedKép

Tokmag!
Mi van veled, reg nem lattalak!

Dido, holnap minden kiderul, en imadkozom ertetek!

Angie!
Hatha egyszerre jon ossze nekunkKép

Matra!
Remekul keszited a tablat, latom mar nem is kell szolni, naponta frissitedKép Csak sajnos a mi draga Brillunk lekerult a babasok kozulKépKép Latom nalad is 1 cn.Kép

Aniko! A kutyurik megennivalok, valoban! A te kutyad "produkalta" ezt a kis csapatot?

Ma voltam kisbaba-ruha uzletben, valogattam a nasznagyasszonyaim babainak rucikat, olyan megennivalok, hogy inkabb megtartanam mindet magamnak! Mindkettonek fiu van illetve lesz, igy parossaval vettem mindenbolKép

Puszi nektek, es minden percben koszonom, hogy vagytok!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Junko!Kép
Ide küld:bea27@citromail.hu

Kép
bea27

Köszi Bea.

j.
Vendég

Matra, most olvasom, amit kozben irtalKép Amiket leirtal, pontosan megegyezik a nasznagynem tuneteivel, amiket szeptemberben produkaltKép most meg jun. vegere varja a babat! Egy napig volt neki is a mensije, nem is gondolta hogy terhes, mert meg szoptatottKép Szoritok neked!!!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Syry, Mátra!
SajnálomKép

Mátra!
Elmúlt a mensid? és erős volt? szerintem egy tesztet megér.

Anikó!
Szerintem reagál a szervezeted rá, hiszen már ez előtt is volt kontrollod nem? Én még mindig úgy gondolom, hogy a 26. napon jó az az érték, de hétfőn kiderül.

Junkó!
A clostiltól a 25-27 napos ciklusaim kitolódtak 30-33 napra, úgyhogy lehet ettől is, hogy még nem jött meg, hanem meghosszabbodott a ciklus hosszad, de ez nem jelenti azt, hogy a hormonjaid galyra mentek. Van másik lehetőség is, és én azért nagyon drukkolokKép!!!!!!

dido

dido
dido

Sziasztok!

Drága Brill és Brill Apu!
Szörnyen letört, amit írtatok. Kép
De imádom a gondolkodásotokat!
Este írok egy mail-t is! Kép

Dido!
Már csak egyet kell aludni!! Kép
Szegéény, ezek a tesztek szórakáznak Veled. De a méhen kívülinél lennének komolyabb fájdalmaid is és a HCG megegyezhet, sőt még több is lehet, mint normál terhesség esetén.
Egyébként eleinte nekem is oldalt a petefészkeim környékén fájdogált jópár héten keresztül!
Nagyon várom a holnapot! Kép
Ügyes voltál a diploma tervvel! Kép

Mátra, Syry, Sosi!
Mennyi 1. cn. Kép

Mátra!
Amit leírtál, arról nekem sem a pé. jutott először eszembe. De csak csínján ezekkel a dolgokkal. Viszont írj, ha van változás, vagy esetleg vegyél egy tesztet.. Kép

Ebba!
Még van esélyetek! Drukkolok!

Eszter!
Tök jó, hogy már otthon vagytok!
Lázad akkor nem volt komoly, ugyi?
A 9/10 Apgar tök jó, ugye?

Anikó!
Azért már jobb a kedved, látom.
Nagyon jó, ha a férjed is Veled megy. Nekünk bevált, mert néha az érzelmeim elhatalmasodtak rajtam és máshogy értelmeztem dolgokat, mint ahogy értette. És mégiscsak 4 fül! Kép

Junko és még annyian mostanában errefelé!
Tudom, hogy mennyire szar ez az érzés, főleg ilyen sokáig. De az egyetlen megoldás - viszont a létező legnehezebb dolog is - szerintem az, hogy meg kell próbálni kiásni Magatokat a lelki nehézségekből. Tudom, hogy ez a legnehezebb része, de ha ez sikerül, utána nem lehet akadály. Meg kell találni, hogy miben lehet hinni. Akár ennyi idő után is. Nekem is sokáig tartott.
Remélem, értitek, mire gondolok! Kép

Csibe!
Elvileg okt. 19-re vagyunk kiírva, de úgyis előbb fognak jönni, így erről nem sokat beszélünk a dokival (még).
Nekem 2 hét lesz az AFP eredmény. Az azt hiszem, jónak minősül. Holnap csapolnak. Neked mikorra lesz meg?

Angie!
Végre jó híreket is olvasok! Kép Akkor mostanában HAJRÁ, de nagyon! Kép

Adri!
Levi egyszerűen gyönyörű!! Sok-sok tejcit Nektek! Kép

Sysy!
Várunk nagyon! Tudom, mostmár otthon, de biztos le vagytok kötve. Kép

Pancsi!
Gratulálok! Ügyes voltál! Kép

Juca!
Pofás kis poci! Kép
Az illetékről kell még info? (azt hiszem, tudok kit kérdezni) De arról már hallottam, hogy mostanában marha gyorsan kiküldik a csekket, ill. hogy nagyon nehezen adnak részletfizetésre lehetőséget.. Kép

Nomi!
A cigire rá se nézz! De ezek szerint eddig jól megy. Kép

Jucmuc!
Nem, párom Ginseng+fokhagymát evett, de neki egyébként is jó eredményei voltak, aztán ettől meg még sokkal jobbak. Kép

Niki!
Ne bánd, kell az a szövetgatya is.
Én legalábbis marha fázós lettem mostanában.. Kép

Na mostmár elég belőlem. Mindenkinek puszi:
réka
16+0
Vendég

Mátra!

Nekem is van tippem, hgogy mi lehet a "baj" a betegségen kívül...Kép Remélem igazam lesz!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Bogárka!
Hát az jó is lenne. Hátha igazad lesz. Neked volt PÉ-d a napokban?

Zsúka!
Az tuti, hogy nekem is lesz ilyen növényem. Te ugy-e jól vagy lelkileg? Nem szabad, hogy megviseljen még a dolog. Meglátod, nem kell sokat várni, jön majd a baba. Egyébként is most van a szerelmesek hónapja, ilyenkor jön a sok babó.

Mátra!
Egy napos ciklus!? Az érdekes. Szerintem is csinálj tesztet, mert ha nem vagy terhes, akkor nehogy valami más legyen, amiatt nem érezted annyira jól magad. De én azt hiszem, hogy a fordítottja az igaz, hogy azért nem érezted jól magad néhány napja, mert valaki lakik odabent. Na gyerünk, hol az a teszt?
Vendég

Sziasztok!

Drága Brill és Brilla.p.u.!
Nem éltem át, hogy mennyire szomorú az ember olyankor, amikor elveszíti a kisbabáját, de megsirattam a kicsiteket...Kép Nagyon remélem, és imádkozom Értetek, hogy Isten minél előbb küldjön Nektek egy angyalkát, aki megvigasztal Benneteket, és betölti a szívetekben most lévő űrt. Vigyázzatok Magatokra és Egymásra!!!

Mátra!
Kép, de lehet, hogy Kép??? Hogyan jött meg? Nem azért kérdezem, de tudod...Kép Ja, és kapaszkodj: van olyan, hogy MENSI ALATT van peteérés!!! Csipiszben vagyok!!! (már amennyire a pocim engedi...Kép)

Dido!
Szerintem tesztje válogatja, hogy milyen a csík. Emiatt ne parázz!!! Holnap doki, úgyhogy szépen meg fog nyugtatni, hogy minden rendben van!!! a diplomatervhez gratulálok (és ha nem haragszol, most azért drukkolok, hogy valami mással legyél jó ideig elfoglalva...Kép) !!!

Bea!
A lecsóhoz én alapból szoktam savanyúságot enni...Kép

Angie!
Szorítok, hogy bejöjjön az időzített action!!!Kép

Adriana!
Gratulálok Levi babához!!!!

Syry!
KépKépKép

Duddu!
Én is fázós lettem Kende babástul... Pedig azt mondják, hogy ilyenkor a magzatvíz melegíti az anyukát, hát, nálam nem jött be...Kép

Ancsa!
Nagyon édesek a kutyulik!!!Kép

Tegnap voltunk doktor bácsinál. Minden rendben van, C2000-em van még mindig, a méhszáj zárt, bár azt mondta, hogy egy kicsit meggyengült (ez vajon mit jelent??? Juca, tipp????). Azt mondta, hogy a májust tutira kihúzzuk, aztán júniusban már nyugodtan lehet szülni, de az is lehet, hogy kivárja a végét a kisfiam. Legközelebb két hét múlva kell mennem, és utána már csak a kórházba, NST-kre!!!! Jujj, csajok, ez marha konkrét már!!!Kép Nem parázok, de azért bennem van a feszültség. Ja, meg jól éreztem, van egy kis hüvelyi fertőzés (doki mondta, hogy a terhesség hajlamosít rá...), meg mondtam neki az égő fájdalmat pisiléskor, és kaptam Nitrofurantoin gyogyikát, meg Canesten "felrakandót"Kép. Remélem, használni fog. A pocim hosszában 33 cm, vagyis a múltkori vizsgálat óta 2 cm-t nőtt (doki szerint ez is jó). Szerencsére hízni nem sokat híztam, 73 kg 40 vagyok, úgyhogy talán megúszom, és másfél hónap alatt nem hízok még vagy ötöt...Kép

Na, befejezem most már a dumát, mert sok lesz.Kép

Jók legyetek, szép napot mindenkinek!!!

Pusszantás

Norwell+Kende baba (33+0, te jószagú málnabokorKép)

Kép
Kép
norwell

Lányok, nektek működik rendesen ez a fránya BBnet?
Vendég

Norwell (vagy Kendemami, ahogy Mátra szólít, nekem is nagyon tetszik)!
Köszi, hogy szorítasz! Valahogy mostanság egyáltalán nem izgulok. Biztos, az is sokat számít, hogy a doki csupa jó dolgokat mond, és eddig semmit nem találtak, ami aggodalomra adna okot. Ettől függetlenül néha még eszembe jut egy-két dolog, találok valamit, ami miatt lehetne aggódni, de hamar elhessegetem magamtól ezeket. Most például az jutott eszembe, hogy a petevezetőt még nem tudjuk, hogy átjárható-e, mert azt még nem nézték. Na de ez már olyan, hogy kereseme a kákán a csomót. Hesssss, már el is felejtettem......
Örülök, hogy minden rendben. Az arcocskád is átváltott már minden színen és visszanyerte az eredetit? Én fázok a gyógyszerektől alapból is, nemhogy terhesen. De ha kis fertőzésről van szó, akkor bízni kell a dokiban, hogy nem ad hülyeséget. Te melyik korházban fogsz szülni? Már nagyon a cél felé tartasz. Neked ugy-e nagyon hamar jött a baba? A táblából ez jön le. Továbbra is vigyázz magadra!!!

Bea, Norwell!
Én mindenhez eszek savanyúságot, alapból. Néha vendéglőkben is szoktak mosolyogni a pincérek, hogy ahhoz a kajához nem is illik Kép. Nekem a mániám a savanyú, sokszor ha nincs fagyi otthon, akkor csemegének savanyúságot kívánok.

Duddu!
Kis huncut vagy, vagy csak feledékeny? Szerintem ez a kismama szindrómának tudható be. Legalább 4x kérdeztem már, hogy mi újság a lakással, házzal. De az is lehet, hogy csak nem akarod az orrunkra kötni, és hát ahhoz teljes mértékben meg van a jogod. A te picurjaid hogy vannak? Lassan megmozdulnak majd. Húúú, milyen érzés lehet, amikor majd el kezdenek boxolni, és két mozgást fogsz érezni. Nagyon izgi. Nő a pocid rohamosan? Dobj egy képet. Itt majd mi megállapítjuk.
Ezt neked:
Kép

Szerintem én holnap nem tudok jönni, mert céges rendezvényünk lesz vidéken, és hát ugy-e nekem otthon nincs netem, és hétvégén csak szülőktől tudnék írni. Vasárnap talán kijutok hozzájuk, és benézek, mert már izgatottan várom Dido eredményeit.

Ági279-ről tud valaki valamit?

Ildikó!
Te merre vagy? Gyere, ha tudsz!! Minden rendben? Hiányzol!

Pupy!
Te is!

Anikó!
Hogy van a lelkecskéd?

Brill Drága!
Egész nap a fejemben vagy! Példakép-szerűen állsz a dolgokhoz, és ez sok embernek erőt ad. Többek közt nekem is.
Ezt neked:
Kép

Lányok!
Van a táblában pár emberke, akiket sosem láttam még itt, vagy csak nagyon ritkán. Pl Manyóka, Relief, Tacsifül, Szabótimi. Õróluk tud valaki valamit? Szabótiminél hamarosan esedékes a szülés. Jó lenne tudni róluk is.

Beszélük a taliról, és látom, többeket érdekel. Kérdezném, hogy lenne-e kedve valakinek megszervezni? Szerintem előbb azt kellene eldönteni, hogy tali vagy mozi legyen, aztán, hogy mikor és hol. Én személy szerint a talit támogatnám, mert ott lehet dumálni, ismerkedni.

Most megint jó hosszúra sikerültem. Ha nem jönnék ma, akkor csak vasárnap. Nagyon fogtok hiányozni!
Vendég

A másik topikból egy lány küldött nekem egy linket, amin bejött ez a topik. Egyébként csak az első 4-et hozta be, de annak a lánynak a linkje behozta nekem a mienket is. Szerintem érdemes elmenteni a kedvencekbe, és abból nyissátok meg, mert így nem kell a kezdőlapról szenvedni el idáig, hanem egyből nyit. Sőt, a frissítésnél sem dob vissza a főoldalra.
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/405589/44502.html#MB
Gondolom, azért ez a nagy csend, mert senki sem fér hozzá a topikhoz. Én meg itt egyedül unatkozom, szomorkodom, és sírok
Kép

Puszka KépKépKép!
Vendég

Hellóka!

Angie!
Itt szarakodik ez a hülye babanet, én is csak most tudtam fellépni, talán így, hogy elpakoltam a kedvencek közé, nem csinálja majd.
Igen, Kende baba nekünk elég hamar összejött, az elhatározás után mindössze egyszer jött meg a mensim (ne tudd meg, milyen depis voltam akkor, hogy nem sikerült elsőre...Kép) Aztán a szeptemberi volt az utolsó, úgy, hogy abban sem voltam biztos, hogy van-e egyáltalán normálisan peteérésem (volt, hogy három hónap után gyogyival kellett meghozni...). Úgyhogy rettenetesen örültünk, és a parázásról csak annyit, hogy majd meglátod, még mennyit fogsz golyózni, ha a kisbabádat hordod a szíved alatt!Kép Egyébként meg nem szabad, tudom, könnyű mondani, de valahogy tényleg el kell hessegetni a rossz gondolatokat, mert meg tudják bénítani az ember agyát. Ahogy az a doki mondta, aki megállapította, hogy babát várok: "kismama nem ugrál, nem aggódik, nem hajtja agyon magát!"Kép
A doki is azt mondta tegnap, mikor megkérdeztem, nem lesz-e a babának baja ettől a gyogyitól, hogy "gondolja, hogy felírnék olyat, amitől a babának baja eshet?". Nagyon aranyos, és megbízom benne, ez, azt hiszem, a legfontosabb. Egyébként Győrben fogok szülni a Petz kórházban (hacsak nem a mentőben vagy a kocsiban, de ebbe inkább nem gondolok bele...Kép)

Pusszantlak

Norwell+Kende baba

Kép
Kép
norwell

Drága Mátra!

Nagyon izgulok érted. Vettél tesztet? Gyere mesélj mi a helyzet.

Norwell!

Örülök, hogy minden rendben van Veletek. Az pedig kifejezetten irigylésreméltó, hogy a második hónapban összejött.Kép

Angie!

Átjárható a petevezetéked, minden oké Veled, és éjfélkor összehoztátok a babát a mondat végén pont, másra nem gondolni.
Köszi kérdésed én jól vagyok, továbbra se hőmérőzöm, nem nézem a peteérésem, csak figyelek magamra, hogy mikor lehet a peteérésem. Nyár végén már biztos parázni fogok, ha nem jön össze. Bár azt el kell mondanom, hogy minden órában eszembe jut a baba téma vagy azért mert mással beszélek róla vagy csak úgy pörög az agyam. Rájöttem, hogy a hányingeres tüneteimet is pszichésen produkáltom, úgyhogy le kell állítanom magam. Hát röviden tömören ennyi. Ha talizunk akkor viszek Neked virágot, úgyis szét kell ültetnem.

Puszi
zsúka

Helló lányok!
Ma délelőtt megjöttKép De ezt már reggel is láttam,mert lement a hőm.
Mátra, légyszi javíts ki!
Angie!
Elolvastam amit küldtél, illetve illesztettél, és jó. Akkor én is beszerzek egy digitális mérőt...
A dokim azt mondta, hogy ha a hónapban nem jön össze, akkor csinál egy átjárhatóságit. De én nem akarok a kórházba menni!!! Mire számítsak?

Brill!
Olyan jó, hogy kicsit jobban vagy.És már előre néztek a pároddal.
puszi zita
ebba

Az semmi!!Volt már olyan is,hogy a pörkölt evés mellett kivántam meg a lekváros kenyeret!!Ezért irtam,hogy meg ilyen marhaságok!!!Illetve gusztustalanságok!!KépHa belegondolok ráz a hideg!!
Jól le lettem oltva ezzel a lecsós témával!!KépNEMBAJ!!!.........
Olyan hamar elment ez a hét,hogy már lassan 7 hetes leszek!KépDe jó lenne már a 9.-nél tartani,mert akkor látom majd a Babómat!!Remélem minden rendben van Vele!!!!!KépIgaziból a 12.hetet várom!!Sajnos a 18:00 utáni kajálásokról le kell állnom!!KépA Tesóm,akinek a kisebb fia 3 éves még mindig ALIG tudja leküzdeni a kilóit!!KépErre figyelmeztett tegnap,hogyha mindenképp akarok enni este csak zöldséget,vagy gyümölcsöt egyek!!Ez olyan szar!!KépEddig,ha feljött 3-4-5kg plussz,olyan szépen lemozogtam,vagy letornáztam!!De most...............!KépAzthiszem tényleg maradok a zöldség-gyümölcsnél!!Ez van!!

Kép
bea27

Junko!!Irtam e-mailt!!Kép

Kép
bea27

Aniko!
Nagyon örülök, hogy nyugodtabb vagy es ugy nez ki jo kezekben lessen ennel a profnal!
Kivanok minden jot Neked!
En ma beszereztem egy csodaszert, Virile-Actin a neve van benne:E vitamin, ketfele ginseng, Q10 ,cink, B6 stb. Remelem ez jo lesz! Mar be is vett egyet a ferjemKép

Bea!
Ha szepen megkerlek nekem is megnezned a Jonast?
1972.01.18-an születtem delutan 3 körül.

Duddu!
Ertem. Az a lenyeg , hogy hasznal! Köszi!

Matra!
Tiszta szivemböl kivanom, hogy AZERT legy rosszul!!!!

EbbaKép

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Norwel, bocsánat, hogy itt is kotyogok a méhszájjal kapcsolatban szeretnék segíteni. A teljesen zárt méhszáj 3000
Ebből a 3- as jelenti a méhszájhosszt, azaz normál esetben 3 ujnyi, na Neked ez rövidült le, de ez semmit sem jelent.
Külső és belső méhszájad zárt és ez a lényeg.
Remélem segítettem.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok Tündérek!

Köszönöm a szavaitokat nagyon jól estek. Nem merek reménykedni. Reggel óta semmi nem volt, akkor is csak egy kevés. Viszont most megint elkezdett fájni a pocim. Olyan mensisen. Az első babával is így volt menet közben.
Viszont teszet egyenlőre nem veszek. Holnap elutazunk Szekszárdra a hétvégére. Ott majd kialakul. Ha addig sem jön meg rendesen, akkor hétfőn csinálok egy tesztet. Ma megleptem a párom. Elé mentem a munkahelyére és közöltem vele a helyzetet. Egész jól elvoltunk egészen addig, míg szembe nem jött a volt felesége. Kicsit megfagyott utána a levegő. Még mindig szereti a házassága emlékeit. Ami nem baj, csak kellemetlen Kép
mátra

Mátra!Kép

Már úgy vártam, hogy jelentkezzél. Gondoltam,hogy mielőtt lefekszem még benézek és ép most írtál.Kép Pihizzél, semmi rossz mozdulat. Szekszárdon érezd jól magad, egy-két borospincét azért látogassatok meg,Kép de legfőképpen érezétek jól egymást.Kép
Hát nem mondom Neked is van érzéked ahhoz, hogy mikor kell a párod elé menni.Kép

Mindenkinek Szép Álmokat!!!
zsúka

Sziasztok!
Anikó!
Nagyon szorítok a hétfői orvosi vizsgálat miatt! Bizti tudja a prof.h mit csinálKép

Brill!
Nagyon örülök,h. ma jelentkeztél.Sok kitartást és erőt kívánok!Kép És minden tiszteletem a tiétek.

Syrynx!
Sajálom a mensit.Kép Viszont bizti jön a baba, ha ilyen pozíva felfogásod,h. még ebben is megláttad a jót!KépKép

Angie!
Ti is nagyon hiányoztok.Kép Nekem sem működött ma a babanet, vagyis csak az első 4 topic jelent meg, mérges is voltam.Kép Meg kétségbe este,h. mivan ha megszűnt, és hogy fogok veletek beszélni??Kép Így utólag vicces.Kép Nagyon bízom benne,h. sikeres volt az esti hancúr Kép.Komolyan úgy várom a 3 hét végét mintha rólunk lenne szó.
A taliban én is szívesen benne vagyok.Kép
Volt ma a párom a bőrgyógyásznál, akit ajánlottál.És az a baja, amire mi is gondoltunk.Egy immunbetegség, annyira túlpörög az immunrendszere,h. amiatt hullik ki a haja és az arcszőrzete.Kapott egy csomó gyogyit, köztük antibiotikumot is.Kép Nem tudom, de gondolom,h. az augmentin nincs túl jó hatással majd a kiskatonákra.Persze tudom az a legfontosabb,h. ő meggyógyuljon, bár tényleg a hulláson kívül nincs más tünet.

Dido!
Nagyon szorítok a holnapi dokinál!
Kép

Mátra!
Nekem is ugyanaz jutott eszembe ami a többieknek!Esetleg elképzelhető,h. pocakos lettélKépKép
Érezzétek nagyon jól magatokat Szekszárdon! És remélem hétfőn tesztelni fogsz!Kép

Duddu!
Gratulálok a 16. héthez!! Képet!Kép

Zsúka!
Nagyon szorítok Neked!Kép Legyen ez a mi pocakos évünk isKépKép

Bea!
Szerintem ha eddig is le tudtad adni a kilókat tornázással bizti nem lesz gond a terhesség után sem.Kép

Nomi!
Jobban érzed magad?

Norwell!
Nem tagadom egy icipicit irigyellek,h. olyan hamar összejött a baba.De ez pozitív irigységKép Tényleg nagyon közel van már Kende baba születéseKép

Ildikó!
Rég jelentkeztél, várunk!Kép

Puszi MIndenkinek!Kép

PupyKép
Vendég

Zsúka!

Hát ez az. Kép Láttam egy asszonyt, aki szép, karcsú, és otthagyta a gyerekeit. Én olyan vagyok amilyen, a legjobb jóindulattal sem karcsú és megpróbálom szépen titokban ezeknek a gyerekeknek a lelkét begyógyítani. Ha lesz rá lehetőségem. Várom a szekszárdi utazást, bár jórészt nekem munka lesz, de legalább pihen egy kicsit. A borospince pedig benne van a szakmai programban Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Jó éjt mindenkinek és még egyszer:
Kép
mátra

Kép
Kép
Kép
mátra

Dido!
Nagyon - nagyon szorítok!!!!!!!!!!
Mikorra mész?
mátra

Sziasztok!

Köszönöm a sok drukkot, de azt hiszem már nincsen rá szükség. Ma reggel elkezdtem vérezgetni, ami a tegnapi halvány teszt után már sejthető volt, hogy ez lesz, csak nem akartam tudomásul venni.
Du. 1-re megyek a dokihoz.

Mátra!
Átküldöm neked a sok drukkot, hátha nálad működni fog!!!!!!!!!!!!!!

dido

dido
dido

MÁTRA!
Én is Szekszárdon leszek! Vagyis Tolnán, de én még mindig szekszárdi lány vagyok! Mit csinálsz majd ott?

kancellárka

Dido!
Nagyon sajnálom, de azért ne add fel! Kitartás.

kancellárka

Dido!

Várjuk meg mit mond a doki. Ám talán tényleg nem neki kellett megmaradni. Nagyon szorítok, hogy legközelebb összejöjjön.

Angi!
Lehet éjfél a tuti, mert mi akkor nem szoktuk...Kép

Bea!
Rendes jány vagy, köszi szépen.

Norwell!
Jó volt rólad hallani. Tényleg durván benne vagy a korban . Kép (33)

Dudu!
Köszönöm soraid. Értjük, de egyre nehezebb, és olyan könnyű benntragadni az önsajnálatban.
Viszont most megjött és ennek most azért örülök, mert nekem egycsapásra elmúlik a levertségem és legalább a hőhullámok is hanyagolnak.
Most jó, tele vagyok energiával. Egészen 20 napig...Kép

Mátra!
Jó hétvégét, feleséget töröld ki a fejedből. Hétfőn remélem szükség lesz a tesztre.
Ám azért ha mégsem akkor meg jó beborozást.
Ja és akkor hát nekem 1 cn.

j.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Most indul a cég a bulira, már várnak a buszok lent, de nekem muszáj volt benézni.

Dido!
Legfőképpen miattad jöttem.... sajnos nem jó hírre. De ne add fel! Nem tudom, mennyire vérzel, de egy kevés belefér még. Sajnos nem tudok jönni, de annyira szeretném tudni, hogy mit mond a doki. Gondolok Rád, és vasárnap jövök. ERÕT és KITARTÁST küldök neked!!!!!!!!!

Zsúka!
Köszi, te annyira aranyos vagy! Tényleg hozol nekem egy virágot???!!! Csak lenne már tali. Ki fogja megszervezni? Vállalkozó lányok!!!

Norwell!
Ha bízol a dokidban, és ő azt mondta, hogy oké, akkor én a helyedben nem gondolkoznék. Meg kell gyógyulnod, hogy erős légy a szülésre. Én is beparáztam az első hónapban, tiszta depi lettem, amikor megjött. De aztán egyre könnyebben veszem az akadályt. Szerintem hozzá lehet edződni, de ne legyen szüksége senkinek rá. És ne tesség idegeskedni, a baba köszöni szépen, teljesen jól van odabent! (hú de könnyű ezt mondani, majd meglátjuk, én hogy fogom viselni a dolgokat).

Ebba!
Örülök, hogy hasznos infókat raktam fel. Én a hagyományos hőmérőre szavazok. Sajnálom a mensit, de nem szabad elkeseredni. A cikk végén is azt írja, hogy jönnek a babák, amikor ők jónak látják.

Pupy, Junko!
Hajrá éjféli action!! Tessék kipróbálni! Hátha ez lesz a nyerő KépKépKép

Most rohanok, de vasárnap jövök!
Addig is sok puszi, és sok napsütést. Nekünk ma szükségünk lesz rá, mert az egész cég a szabadban lesz.
Kép
Vendég

Sziasztok!
Nekem is vacakolt a babanet a tegnapKép igy aztan mergemben nyertem egy par jatekot a honfoglalon, mig ki nem purcant az isKép)

Dido,
akarmi is lesz ma a dokinal, legy eros! varjuk az eredmenyeket, es gondolatban ott leszunk veled!

Bea!
Most nezegetem a tablat, es latom, hogy tegnap volt szulinapodKép egy kicsit elkesve, de NAGYON BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK NEKED! Es latom szepen haladsz a 7. het feleKép Sok egeszseget nektek!

Juca, te rohamosan kozeledsz a 40. het feleKép ugye minden ok? Te leszel a majusi anyuka a topikbanKép ha csak Stopszli nem akar meg egy kicsiket bent maradni...
Kismamik! kepek???
Az "aprilisi anyukakat" most nem szabad stresszelni, de azert szivesen megneznem a picurok kepeitKép
TOKMAG-rol tudtok valamit, reg nem jelentkezett az en "foldim"Kép
Egy kicsit elszomorodtam ezen a homerozesen: ket napig szepen fent volt a hom, most meg visszaesett,en azt sejtem, hogy nincs peteeresem, legalabbis ebben a ciklusbanKép (mert eddig mindig szepen alakultak a gorbeim...). A parommal ugy egyeztunk, hogy meg megvarunk egy ciklust (ahogy a doki is javasolta), es aztan hozzafogunk a kivizsgalasokhozKép

Szep napot, Lanyok, remelem kesobb is menni fog a babanetKép

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok!

Szeretném elmondani Nektek a fájdalmamat. Ma reggel holtan találtuk az egyik cicámat, reggel eltemettük. Ki vagyok borulva. Itt sírok és ma vagyok utoljára, mert holnap utazom Berlinbe, egy csomó mindent még el kell intéznem, hogy minnél kevesebb maradjon a kolléganőre. Hát most csak ennyire voltam képes. Õ volt az.

Puszi Mindenkinek.Kép
zsúka

Nomibogár!!Köszönöm!!Kép
Jaj lányok!!Én olyan szarul vagyok!!Hányingerem van,meg émelygek,meg minden!!Kép
Épp tegnap beszélgettem a Babámmal,hogy nagyon ügyi már két napja nem vagyok rosszul!!Erre ma..............!Kép
Na meg az állandó pisilés éjszaka!!Kép Minimum 3-szor kelek fel!!Kép
Na jól van!!Nem nyavalygok!!Megyek dolgozni!!AMIG BIROM!!Szép napot!!!Kép

Kép
bea27

Sysy
Gratulálok Andrishoz! Kép

Adriana
Levi annyira szép baba. Kép Pár év múlva, majd nem lehet levakarni róla a csajokat. Kép

Brill
Kép Kép Az idő segít. Magyarázat úgysincs. Én is hiába kerestem.

Dido
Nagyon szorítok Nektek. +++++++++++++++++++++++++++++ Kép
Kérdezted, mi van velünk. Hát ez a hónap tuti nem sikerült. Kép A hőm bukórepülésben lezuhant. De ez még csak a második ciklus az újrakezdés óta. Azért remélem, nyáron csak becsúszik egy baba. Kép

Bea
Az okosok szerint a 12. hét körül elmúlik. Bár ha az ember szarul van pár hét fényévnyinek tűnik, de előbb utóbb eljön. Én szívesen átvállalnám, de a jelenlegi állás szerint legkorábban csak kb. egy hónap múlva, tudom. Kép

Majcsi
majcsi

Mátra!
Köszönjük a táblát és érezzétek nagyon jól magatokat!Kép

Dido!
Sajnálom a vérezgetést, de szerintem is várjuk meg az orvos véleményét.Lélekben veled leszek 1-korKép

Junko!
Sajnálom az 1 cn-ot.De majd reméljük jövő hónapban minden másképp leszKép

Bea!
Utólag én is Nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT szeretnék kívánni!
Sajnálom azt a fránya rosszullétet.Próbálj meg inni vmi hideget.Nekem az szokott segíteni.(Bár őszintén nekem kevés dolog van,amit jobban utálok a hányingernél, ezért én a végsőkig küzdök ellene) KItartás!KépJa és nyavajogj csak nyugodtan.Kép

Nomi!
Hány napja esett vissza a hőd? Mert ha csak 1 napra és utánna megint fel megy, akkor nem kell ám aggódni.Kép Mi veled vagyunk!

Zsúka!
Õszinte részvétem, rettenetesen sajnálom.Kép Nekem is van egy cicám, tudom mit érzel...Kép

Majcsi!
Akkor kívánom,h.a jövő hónap a tiétek legyen.

Puszi!

PupyKép
Vendég

Kép

Angie! Itt vagyok, csak olvasó módba, és az is csak ritkán. Nem győzök vissza olvasni, és mindent megjegyezni. Jól vagyok, csak kicsit bosszankodom. Annyira vártam az inszemet, hogy elmaradt. Mindegy, majd talán a következő össze jön. Te jól vagy?

Brill! Sajnállak benneteket, de jó olvasni, hogy milyen erősek vagytok. Azt hiszem, hogy Mátra írta, Angyal lett belőle, hogy minyere igaza van! Kép

Zsúka! Sajnálom a cicádat. Pedig én nem szeretem őket annyira, mert kieszik a tóból az aranyhalainkat. Inkább kutya párti vagyok, de egyenlőre még nincs kutyánk, de cicából legalább 5 db. "ami a szomszédoké" Kép

Duddu! Várjuk a pocis képet, tök szupi lehet neked! Kép

Mátra! Légyszi javíts majd a ciklus hosszán: 28-32. Köszi!

Zebrások!
Kép

Igyekszem sűrűbben jönni! Kép Nem ilyen vagyok, csak most ráértem!

Kép
Kép
Ági279

sziasztok.

tegnap a sogornom bejelentette hogy babat var.novemberben talakozott a parjaval es akkortol probalkoznak.35 eves es neki is rendszertelen a ciklusa.
ugy erzem nem birom tovabb,ez most nagyon faj.
orulok hogy sikerult neki,de nekem mert nem?
teljesen osszetortem.
bocsi hogy most csak rolam,de egyszeruen nem tudok gondolkozni sem.

Kép
monyoka

Pupy,
igaz, hogy csak ma esett vissza a hom, es csak 2 tizedet, de eddig nem igy csinalta. Kosz a vigasztalastKép remenykedem tovabbKép Meglatjuk, mi lesz kovetkezo napokban...A petefeszkeim szokasos felidoi fajasban vannak, de azert en mindenfele rosszra gondolok...valoszinu nem jol teszemKép

szep delutant, aki nem jon be hetvegen, annak jo szorakozast!!!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Monyoka! Tudod, van egy olyan mondás, hogy az élet az fáj. Nekem is rossz, mert 3 kisbaba is van körülöttem. Egyszer nekünk is sikerülni fog! Kép

Kép
Kép
Ági279

dido sokat gondolok rad.szoritok.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Elmentem 1 hétre. Ma meghalt a nagypapám.
Mindenkinek kívánok minden jót!

Puszika
zsúka

Sziasztok!

Zsúka!
Részvétem a Nagypapád miatt.

Lányok!
Most jöttünk a dokitól, sajnos most sem látta a doki a babát, vagy a petezsákot, viszont látta, hogy 34 mm-es a méhnyálkahártyám, és hogy vér van a méhben. Azt modta, hogy valószínű, hogy a vérzéssel ami reggel indult be kiürül a méh és leválik a méhny., de egy hét múlva vissza kell mennem, hogy megnézze, hogy tényleg megtörtént-e, mert ha nem akkor megint csinálni kell egy küretet. Úgyhogy jövő pénteken kell mennem újra, és még aznap reggel kell csinálnom egy tesztet is, hogy mit mutat.

Mátra!
Légyszi rakjál le a tábla aljára.

ditta

dido
dido

Sziasztok!

Dido!
Azért én reménykedem és szurkolok!Kép

Monyóka, drága!!!
Nem tudom azt írni, hogy ne keseredj el. Ugyanis tavaly augusztusban dettó ugyanebben a helyzetben voltam/voltunk. Tudni kell, hogy a sógornőm 30 éves, a tesóm meg csak 23, tehát a baba (legalábbis az öcsém részéről) még TUTIRA nem volt betervezve. Aztán egyszercsak jöttek, hogy baba lesz, de akkor már 11 hetes volt... Mi előtte egy-két héttel határoztuk el, hogy szeretnénk. Hát, én is bőgtem egy délutánt, és akkor nagyon dühös voltam, mert annnnnyira igazságtalannak éreztem az egészet!!! Szóval most csak annyit tudok Neked "mondani", hogy sírd ki Magad; ha kell, akkor tombolj és dühöngj, hogy levezesd a feszültséget, nehogy még a pároddal is esetleg összetűzés legyen. Aztán mindent bele, előre a babáért, és meglátod, hamarosan Te is babázni fogsz!!!
Küldök Neked egy buksimit: Kép

Junkókám!
KépKépKép
Nemsokára Te is benne leszel a "korban", na, majd akkor jóóóóóóól megszekállak!!!Kép

Mátra!
Csak egy kérdés: mit jelent az a szó, hogy szép?Mindenkinek mást. A külső egyáltalán nem minden, de szerintem ezt Neked nem kell elmagyarázni. A párod TÉGED választott, MELLETTED van, és nem a volt felesége mellett. Úgyhogy ezt tartsd szem előtt, akkor is, ha néha kételyek vannak Benned! Szvsz nem lehet szép az olyan asszony (direkt nem anyát írok), aki otthagyja a gyerekeit...

Nomi!
Még semmi sincs veszve, tudod, a remény hal meg utoljára!!!

Angi!
Aranyos vagy nagyon!Kép Nem fogod elhinni, de még mindig zöldessárga egy kicsit az arcom... Pedig már több, mint két hete voltam fogorvosnál. Jól elrendezett engem ez a doki...Kép

Bea!
Ne aggódj, a 12. hét után nagy valószínűséggel elmúlnak a rosszullétek! Legalábbis nekem így volt, bár mostanában meg a savammal küszködök... De a kicsiért bármit!Kép Miért lettél leoltva???

Pupy!
Teljesen természetes az irigységedKép Nem fogod elhinni, én azokat irigylem, akik már babáznak!!!Kép Párodnak mielőbbi jobbulást kívánok!

Zsúka!
Szegény cicukád, nagyon sajnálom... Mi baja volt?

Kisplútó!
Köszönöm a megnyugtatást! Igen, a külső és belső méhszáj is zárt, úgyhogy nagyon remélem, hogy még a májust valóban kihúzzuk. Beszéltem is Kende babával tegnap este, hogy mindkettőnk/mindhármónk érdekében legyen szíves júniusban megszületni.Kép

Mi jól vagyunk, Kende baba most is rugdal ezerrel, bár mostanában jóval kevesebbet mocorog, szűk már neki a hely. Most meg a gondom az, hogy a felfázásra kapott gyógyszertől a májam fáj. Megőrülök, egész nap szúró fájdalom, mindegy, milyen pozitúrában vagyok... Nagyon rossz érzés, még jó, hogy csak öt napig kell szednem.

Na, és akkor közkívánatra (végreKép) egy kép a pocimról:
Kép

Szép napot mindenkinek:

Norwell+Kende baba (33+1)

Kép
Kép
norwell

Dido!

Sokat gondoltam rád, és nagyon sajnálom.
Csak azt az idézetet tudom neked is üzenni amit Brillnek. Tegnap elolvastam vagy hússzor. (á többször)
Ha szeretnétek beírom az egészet. Nem tudom miért nekem sokat jelentett.

Zsúka!
Szörnyű nap. Részvétem.

Norwell!
Na neeee!!! Szekálnálak? Csak kicsit fanyar a humorom. Kép.
Bár csak már ott tartanánk, hogy 33+1-nél levéneznél. Ja de te nem vagy az, fiatal, nagypocakos kismami vagy.

j.
Vendég

Kedves Zsuka!
Oszinte reszvetem, es ujra csak azt tudom mondani, amit nagyapam halalakor ereztem (nem is olyan reg voltKép), hogy minden veg egyben egy uj kezdet is lehet. Es a cicad miatt is meg egyszer reszvetem.

Norwell!!!
Gyonyoru nagy ez a poci!!! Sok egeszseget es kitartast tovabbra isKép es latom szereted a viragokatKép nalam is tele a haz!

En egesz nap remenykedem, hogy ne teljen el ez a ciklus legalabb peteeres nelkulKépKép

puszi Nektek!!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Junkó!
A remény sokat jelent. Én szeretném. Az 1cn-t pedig sajnálom

Zsúka!
Nagyon sajnálom. Próbáld magad kikapcsolni Berlinben.

Dido!
Én még mindig nem adom fel. A kérésed félig teljesítetttem.

Mindenki!
Csináltam tesztet. 1 csík. Még mindig csak pecsét.

Kendemami!
Nagyon szép a pocid. És igazad van.

Elköszönök, indulunk lassan és még nem pakoltam össze. Konferencia lesz Szekszárdon, azért megyek.A párom(Kép) pedig elkísér. A 2x3 órás út jó lesz beszélgetni Kép

Puszi mindenkinek szombaton jövök.
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?