A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sikerült eggyedül feltennem képeket a Barniról!!

Íme ittvan a mi kis terroristánk!!!

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Dancsi! Remélem már a gyógyulás mezejére léptetek!Kép

Kinga! Exi! Kitartás!

Bibi! Hatalmas a fiad és gyönyörű!Kép

Lottuval tegnap fodrásznál voltunk. Õ kísért el engem, mivel már úgy néztem ki mint aki benéz.Kép
Halljátok, írtó élvezte. Az első negyedórát töltötte mellettem, utána meg odaült a körmöscsaj mellé, bement a kozmetikába is. Mindennek eredménye egy frizura, körömfestés, és szájfény lett.
Villamossal mentünk, nagyon élvezte, sőt ő már olyan nagylánynak képzeli magát, hogy nem is ülhettem egy ülésre vele, másikra parancsolt.Kép
Mire hazaértünk, Apája megfürdette már megfürdette Lindust. Tök jó dolgom volt.Kép

Dobok képeket a csajokról:
Kép

Kép

Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Hogy megnőttek a gyerkőcök! Kép
Melinda csodaszépek a lányaid! Kép
Bibi, nagyon édes a Barni Kép, szereti a szobahintát?

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Tegnap voltunk megint úszáson, ez a kép utána készült, igaz, hogy Dénesből alig látszik valami, de szerintem elég vicces fotó. Kép A kicsi Sith-lovag. Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Melinda, Brigi, Zsuzsi, tündériek a gyerkőcökKép

Tegnap vonatoztunk, mentünk Pestre megnézni a lakást, de ne mjött össze, mert azutolsó pillanatban úgy döntöttek, mégse adják elKép Bár a konyha meg a fürdő elég ratyi állapotban volt, így nem is bánom... remélem amit most kinéztünk menni fog...

Drukkoljatok érteKép

Kinga, azért megyünk Pestre, mert a férjem pesti és visszavágyik+jobbak a munkalehetőségek+oda jelentkeztem egyetemre+ha elvégzem, azzal a végzettséggel nekem csak ott lesz munkám...
Nem örülök, de ez van. Csak sajnálom itthagyni SzegedetKép

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gyakorlott szoptatók segítsetek lécci...

Kata alig alszik, kb egy óra mire sikerül elaltatnom:-(
Eszik, de közben sír, majd csak rágja a mellemet, pedig ha megnyomom, nemhogy egy, de 4-5 sugárban jön a tejcsi. Lehet hogy az a baj, hogy mindig megkapja a másikat is és ilyenkor azt követeli hogy adjam azt oda mert könnyebben jön? Viszont lehet így nem lakik jól...nem tudom. De lehet hogy fáj a hasa, mert jóformán csak hígabb tejet eszik? Tanácstalan vagyok, főleg hogy visszaadtam a mérleget, így nem tudom hogy eszik-e eleget, ha igen mennyit, és hogy hízott-e eleget...De kezdek kimerülni az állandó ügyeletben. Az éjszakai alvásunk is borult, éjjel is alig alszik. És ha hajnalban felkel akkor is nagyon nehezen alszik vissza. Én meg fáradt vagyok:-(

Most azon filózok hogy mi baja van?
Nem elég a tej, vagy a hasa fáj? Nemigen tudom eldönteni:-( Hasfájás kicsit későn jelentkezne így 8 hetesen nem?

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Exi!
Mi van veled?Benntfogtak szülniKép

Bibi,Melinda,Zsuzsi!
Tündériek a gyerekek!!!

A csecsemőúszásra én is szeretnék majd eljárni.Én imádom a vizet,hátha Kitti is fogja szeretniKép

zsuzsófi!
Szeged után Pest hatalmas változás lesz.Remélem sikerül megfelelő lakást találnotok és minden bejön majd amit elterveztetek!!!

Voltam ma CTG-n,de még nem szülünkKép Jó lenne jövő héten kipottyantaniKép babócát.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Üdv!
Zsu, remélem, megkaptad az e-mailt...
Kinga, nem fogtak be. Kép 2,3-as az áramlás, ez jó (legalábbis a doki azt mondta). Legközelebb jövő kedden CTG, aztán majd meglátjuk, mert ugye vérzés szerint két hét múlva kéne szülnöm...

Ági és
KépKép
exdeus

Exi meg, csak nem volt időm válaszolni. Végülis annál a csajnál kötöttünk ki akinél a nagynénémék intézték a hitelt. Ha nekik el tudta intézni akkor nekünk röhögveKép

A lánoym elromlottKép Már kézben és cicin is sír. nekem kezd elegem lenni, pedig extra türelmes vagyok. Letettem az ágyba és ha nagyon berágatja magát, akkor odamegyek megsímogatom, odaadom a cumit és ennyi. Nem lehet mindig kézben na.

Van egy másik gyerekem is, no meg egy angol érettségim jövő hétenKép

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah és az áramlás 3-ig OKKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Üdv!
Zsu, de ezek szerint átért a mél. Kép Nekem erre is azt mondta a doki, hogy jó. Nem aggódok, amennyire be akart fektetni, ha gond lenne, már nem itt ülnék. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Ja, 3-ig...felfogtam ám...most értem haza, és még egy kicsit kómás vagyok. Vacsizni kéne, de a konyha fodrászattá alakult. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Szeretnék tőletek kérdezni:
felhívtam Kinga által megadott terhestornát tartó hölgyet, nagyon kedves volt. Oda vinni kell vmit?Polifóm vagy ilyesmi? A vízi tornát is felhívtam, az szintén az újklinikán van péntekenként.Ilyenen voltatok már? Jó? Érdemes járni? Oda kell valami különleges dolog?

Előre is köszi!Kép
Pusza
Csibe

Ui:Melinda!
Édes a kiscsaj, szép a frizuja!Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Én a vizitornáról infót nem tudok,mert nem voltam.A másikra csak magadat kell vinni,meg kényelmes rucit tornázni.Cipő nem kell.És ne felejtsd el a dokitól kapott igazolást hogy tornázhatsz.Anélkül nem enged ÉVi tornázni!

szszkinga

Sziasztok!

Zsuzsófi: Nem lehet, hogy az a baja, h túlzabálja magát? Csak 1 tipp!
Sztem a hasfájás bármikor kialakulhat, nálunk Boginál kezdettől fogva volt, Violánál csak néhány hetes korban alakult ki!
Nem irigyellek, egy pici egy kicsi és az érettségiKép Csak kitartást tudok kívánni és drukkolni!Kép

Csibe: Tornáról infóm nincs, de biztos kurvajó lehet a viziúszásKép Hogy vagy? Dolgozol még? A "gyerekeidet" még végigviszed ebben a tanévben?

Szépek a gyerekekKép Lotti haja csúcs szuperKép!

Bogiszáj:
"Anya kérek szépen inni vérszomjas vagyokKép"

Itt volt a bartánőm a 2 fiával, a kicsi (2 éves múlt) a Bogi szaxofonját megfogta úgy, mintha pisztoly lenne és "lőtt" vele. Erre Bogi: "Na de Gergő, ne pisztilyozzál le, mert összekötöm veled a bajszomat, csomóra és majd nem bírunk szétmenniKép és majd anya hozza a kisollót, hogy kibotsa a csomótKépKép " Készek voltunk a röhögéstőlKép

Vettem Boginak egy horgász szettet a tecsóba. Van hozzá egy horgászbot(fullos, tekerős orsóval, tényleg nagyon jóóóKép) és 4 tengeri herkentyű! Mágnes van rajtuk és azzal tapad rá a hal, a horograKép nagyon tutttti. Bogi tegnap óta állandóana a fürdőszobában horgászikKépKép És mindig mondja, hogy most pontyot, most polipot most meg egy bálnát fogottKép

Violám fogzik vagy nemtom, de nagyon rosszul alszik és nyűgösKép Már 3. napja nem aludtunkKép

Jóéjt
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bibi,
Sajnállak, mert Jozsó is ezt tette velem 4 hóstől egy éves koráig, akkor szokott le róla, amikor leszokott a ciciről is. Tehettem bármit, nem használt. Esetleg próbáld azt, hgoy apa megy be helyetted éjjel, neki ordítson, és akkor pár éjjel után talán rájön, hogy tőle nem kap cicit. Kép

Melinda,
Köszi, a gyógyulás még messze van, én tegnap voltam dokinál és tüdőgyulladásom van, és mára Boldizsár is belázasodott, kezdek teljesen KO lenni. Kép Jozsó éjjel még mindig lázas volt, ma este már csak 37,5 volt a hője és ma már hosszú hetek óta először evett pár falatot is.

Nagyon szépek a lányok és hogy megnőtt a pici is! Kép

Zsuzsi,
milyen napokon van az úszás? Lehet én is mennék majd. Nagyon édes a Dénes bébi!

altatás: én nappal mindig kint alataom Boldit a babakocsiban, ahol többnyire magától elalszik.

Boldi is gyakran sírt kaja közben, de kb. 2 hete ennek vége (kopp, kopp) és a sztrájkolásnak is. Én arra gyanakodtam, hgy nem bírta nyelni az ömlő tejet, mert fájt tőle a pocakja. Kitartást, nekünk 3 hós korra múlt ez el. És nekünk is később kezdődött, olyan 5-6 hetes kora körül.

A talit egyelőre halasszuk, még egy ideig nem szeretném a gyerekeket közösségbe vinni. Majd pár hét múlva, legalább Zsuzsófi is túl lesz addigra az érettségin. Kép
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsófi: Nem lehet, hogy az a baja, h túlzabálja magát? Csak 1 tipp!
Sztem a hasfájás bármikor kialakulhat, nálunk Boginál kezdettől fogva volt, Violánál csak néhány hetes korban alakult ki!
Nem irigyellek, egy pici egy kicsi és az érettségiKép Csak kitartást tudok kívánni és drukkolni!Kép

Csibe: Tornáról infóm nincs, de biztos kurvajó lehet a viziúszásKép Hogy vagy? Dolgozol még? A "gyerekeidet" még végigviszed ebben a tanévben?

Szépek a gyerekekKép Lotti haja csúcs szuperKép!

Bogiszáj:
"Anya kérek szépen inni vérszomjas vagyokKép"

Itt volt a bartánőm a 2 fiával, a kicsi (2 éves múlt) a Bogi szaxofonját megfogta úgy, mintha pisztoly lenne és "lőtt" vele. Erre Bogi: "Na de Gergő, ne pisztilyozzál le, mert összekötöm veled a bajszomat, csomóra és majd nem bírunk szétmenniKép és majd anya hozza a kisollót, hogy kibotsa a csomótKépKép " Készek voltunk a röhögéstőlKép

Vettem Boginak egy horgász szettet a tecsóba. Van hozzá egy horgászbot(fullos, tekerős orsóval, tényleg nagyon jóóóKép) és 4 tengeri herkentyű! Mágnes van rajtuk és azzal tapad rá a hal, a horograKép nagyon tutttti. Bogi tegnap óta állandóana a fürdőszobában horgászikKépKép És mindig mondja, hogy most pontyot, most polipot most meg egy bálnát fogottKép

Violám fogzik vagy nemtom, de nagyon rosszul alszik és nyűgösKép Már 3. napja nem aludtunkKép

Jóéjt
E

ceniko
Szeged

SZIASZTOK.
Extra gyorsasággal irok mert az ikrek +MÁtém totál kiidegeltek az utobbi napokban.(álmon halok)Tudtok vhol baba mama tornáról?A Mátéval az ujklinikára jártam,de hol van az már.....Köszike.
Enikö
mi ujság veletek?

Kép
Kép
zitacicu2

hello,

Zitacicu! Az IH-ban van talán péntekeknként 9-től, de ez még szeptemberben volt így, azóta változ6ott.

Zsu! 3-4 órán keresztül mindig csak 1 ciciből szoptass, ha a sok laktóztól van, akkor ettől meg fog szűnni. Csongi akkor ordít szopi közben is, ha fájdalma van, pl. oltások után egész nap. Nem most kapta véletlenül a 2 hós oltást? Vagy most már nincs is ilyen, csak 3 hós először? na, nem tudom, nálunk 2 hósan már megszűnt a hasfájás, és az elejétől volt. Ekkor eltűntek a kakiból is az emésztetlen fehér részek. Ha túleszi magát, túrós a kaki.

Üdv:mariann

Mariann
Kép
kmarian

Mariann, de 1 mellből nem elég neki a tejKép És akkor egész nap a cicin lóg, tehát azzal se vagyok előrébbKép Ma éjjel majd'10 órát aludt a csaj, úgy hogy este 60g pótlást adtam neki szopi után. Így semmivel nem volt előrébb, mert kapott ugyan pótlást, de utána 1-el több szopi maradt kiKép

És reggel, amikor majdnem 10 órája nem szoptattam, akkor se volt neki elég egy mellből a tej..
Muszáj kettőből szoptatnom...

Nálunk nem túrós a kaki, nálunk nincsKép Már 3 napja.
Megmérettem a csajt, 4540g, azaz meghízta amit meg kell neki. múlt hét csütörtökön volt 4340.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ha valakit érdekel:

40 darab digitális kép 999 ftért a Rossmannál!

http://asp03.photoprintit.de/microsite/1659/?detection=os:winxp;java:true;activex:true;iu:3.5.229.0;

ceniko
Szeged

Üdv!

Enikő, Bogiszáj Kép Remélem, nálunk is lesznek ilyenek, és lesz eszem archiválni ezeket...
Zitacicu, én most is láttam valahol, hogy az Újklinikán is van baba-mama torna, de többet nem tudok.
Dancsi, mielőbbi gyógyulást!

Anyu és öcsém lekaparták a tapéta nagy részét a szobánkban...olyan rossz, hogy nem nagyon tudok segíteni nekik (nem hagyják), pedig én szeretnék, de csak pakolászgathatok.

Ági és TörPeti

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Kinga!
Köszi az infót! Az igazolást tudom, mondta, az Évi!

Enikő!
Köszönöm jól vagyunk!
Igen, dolgozom még.Még csak most jön a java.Kirándulások, év végi hajtás és nyári táborba is én viszem a gyerekeket június végén. Aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés!Kép

Megpróbálok képet rakni a "gyerekeimről".Már régóta ígérem!

Csibe
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Hát benéztem felétek, Linda baba nagyon nagyot nőtt Kép, nagyon szép Kép

Zsuzsófi!

Ezzel nekünk is volt problémánk, már mint evés közben sírt. Zsófi gyakran pukizott és mindig evés közben vagy utána kakilt. (Én igy soha sem evés előtte pelenkáztam hanem utána) Én azt olvastam, hogy vannak olyan babák akiknél a tejcsi hascsikarást okoz mivel édes és meg is hajtja öket azonnal ez ugy-e bár egy felnött emberrel is elöfordul lsd. sok ember a reggeli kávéval van igy. Zsófi kinőtte ezt, de állítólag van olyan hasfájás elleni csepp amit evés elött kell neki adni én azt kipróbálnám a helyedben (Én késön tudtam meg ezt).

Enikö!
Ide irok, mert az iwiw nem igazán müködik mostanában.
Köszi a drukkolást, nekem sikerült Kép. sajnálom a Danit, én meg lepődtem, hogy milyen sok embernek nem sikerült a vizsga. Én a könyvet el sem olvastam, szerintem tul vastag Kép, de viszont rengeteg tesztet kitöltöttem.

Csajok valaki lakik 10 emeletesben? Nálunk müködik ez a rohadt szagelszívó ami nagyon jol felszipákolja az alattunk lévő 8 emlet Wc szagát, én kezdek megőrülni ebben a lakásban Kép

baba mama torna engem is érdekelne?
Klzsuszi hová jártok uszni? Mennyibe kerül? Milyen idős gyerekek vannak? Dénes hogy viseli? Zsófi öltözködéskor még mindig üvölt.

Jégvirág, jövőhéten egy séta? Hétfő vagy kedd du?

Exdeus, hogy repül az idő már szülnöd is kell lassan Kép Hogy birod? Meglepődve olvastam: Bent akartak tartani?!
Tényleg le vagyok egy pöttyet maradva.

Üdv: Rika

KépKép

KépKép
rika07

Enikő!
Nekem meg van az a program amin vizsgáztunk (az autósiskolába is ez van fent a gépen)ha kell Daninak akkor szivesen kölcsön adom, hogy instaláljátok a gépetekre.

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Rika: Gratula,ügyi vagyKép Sztem elsőre 10 emberből 9 megbukik! Dani a könyvet olvasta főleg és a délmagyar oldalán található kresztesztet töltögette (de állítólag, -mint utóbb kiderült- az nem jó!Kép Inkább be kellett volna menni a suliba és ott töltögetni! Nah mindegy ez legyen a legnagyobb bajunk, (mellesleg nekem is másodjára sikerült a kresz, rutinból elsőre átmentemKép) Hja és 11 hibája volt (10el még átengednek), inkább ezért volt síkidegKép

Szagokra nincs ötletem, el kéne költözni nem panelba....

Csibe: Ott voltak az esküvőtökön?? DejóKép Hol tanítasz melyik suliba? Nagyon édes a képKép Akkor az év végi hajrához kitartást kívánok! Örülök, hogy ilyen jól viseled a babavárástKép

Ági: Biztosan TörPetinek is lesznek ilyen és ehhez hasonló beszólásaiKép Én már Violát várom, hogy megszólaljonKép Eddig még egy kukkot nem szólt csak babanyelven....Kép

Zsófi: Hogy vagytok?

E

ceniko
Szeged

Rika: Igen köszike, talizunk ma???? Elsétálunk érte Violával!

ceniko
Szeged

ok!

Nekem bármikor jó itt a diófánál a szökökuthoz lemegyek, ird meg mikorra értek ide.

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

Enikő!
Igen, ott voltak és amikor kijöttünk a templomból sorfalat álltak és szórták a rózsaszirmot, utána meg verseltek meg énekeltek! Kaptunk tőlük ajándékot és végigpusziltak minket!Sőt még a szülők is!Kép
Nagyon szép emlék!
A Tarjáni Kéttannyelvűben tanítok!

Nagyon jó volt a vízitorna, nagyon élveztem!

A "szárazföldi" terhestornára jár még innen valaki?

Szép hétvégét!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Jaj, elfelejtettem:

Exdeusék is ott voltak az esküvőnkön! Igaz?Kép
Nagyon szorítok neked itt a végefelé! Ügyesek legyetek!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Üdv!

Igen, Csibe igaz. Télleg nagyon édik voltak a gyerkőcök, emlékeim szerint meg is könnyeztem őket, annyira beleadtak mindent! Kép
Rika, bent tartani még nem akartak, csak bent tudni...de ez egy hónapja volt, azóta nem merült fel újból, gondolom többek közt azért, mert minden eredményem (ctg, áramlás) rendben van.

Helyzetjelentés: mi szobánkban tapéta lekaparva! Éljen. Kép

Ági és TörPeti

Ági és
KépKép
exdeus

Exiék a mi esküvőnkön is ott voltakKép Igaz?Kép Jól is esett nagyonKép

Enikő, nekem se elsőre sikerült a KreszKép Majd másodjáraKép

Kata jelentem megjavult, tegnap összefosta magát nyaktól nyakig, és azóta jó gyerekKép

Esténk is úgy nézett ki, hogy héttől nyolcig evett, utána játszottunk, majd elaludt hugom kezében. 11-kor kelt, megszoptattam, és legközelebb reggel háromnegyed 8-kor kért enniKép

Jut eszembe, mostmár 100% hogy meg tud fordulni a csajom, mert tegnap 3x előadta egymás utánKép Le is fotóztamKép
Ehhez képest csak kedden lesz 2 hónaposKép

Pesti lakás ugrott már megintKép Nincs nekem szerencsémKép Most találtunk egy másikat megint, kíváncsi leszek összejön-e.

Pusz
Megyek tanulniKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kupit ne nézzétekKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Életkép a vonatról:

Kép

Kép

Bocsi a minőségért, telefonos képekKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Zsuzsófi!
Véletlenül pillantottam meg, hogy a Szegedi topikban írsz. Kép
Olvastam, hogy nem jön össze a lakás. Pedig már nagyon várunk! Kép

Ha gondolod, szívesen segítek, egy csomó lakásra ki van írva, hogy eladó, csak úgy az ablakba. Kép
Séta alkalmával szívesen felírom a telefonszámokat.

Mondjuk, az jó lenne, ha tudnám, mekkora lakást szeretnétek. A profilomban benne van az email címem. Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Zsófi! ez igen, már megfordult? Orsinál ez késett. Gratulálok!

Exi! Én meg a férjedet ismeremKép

Az Anna fürdöre mi is nagy kedvet kaptunk, föleg a képeket hogy tettetek fel, nemsokára tuti elmegyünk Orsival mi is.

Csibe! Hanyadik hetet taposod? Én nem jövök sürün, lemaradtamKép néha odairhatnád a neved alá.Kép Fiú, lány? Nevek?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv!
Karmen, hát rá kell jöjjek, hogy rajtam kívül (is) mindenki ismeri a férjemet. Kép
Zsu, köszike... Kata nagyon ügyes! És a kicsi feje, ahogy "erőlködik"... Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Rika: Gratula! Nekem jó a hétfő és a kedd délután is.

Bibi, Melinda, Zsuzsi, Zsuzsófi: Nagyon aranyosak a gyerkőcök!

Csibe: Nagyon jó ez a kép, megható lehetett, az ilyen pillanatokban érzi az ember, hogy érdemes dolgozni ezekért a gyerekekért Kép
Én először ezt akkor éreztem, amikor az utolsó napomat töltöttem a suliban Grétivel a hasamban. És kaptam virágokat meg levelet is írtak a gyerekek, középiskolások! Kép Sírtam is én is akkor. Tiszta ciki volt Kép

Kinga, Mónika (Vesm): Hogy vagytok?

Nálunk az a nagy újság, hogy Gréti 2 lábon közlekedik. Hatalmas nagylány már, tegnap nosztalgiáztunk a férjemmel, néztük a fényképeket, videókat, amikor még kis tehetetlen baba volt...hihetetlen, hogy nőnek ezek a kis emberkék.

Mindenki:

"A gyerek az az apró lény,
Aki az éjszakát rövidebbé,
A nappalokat hoszabbá,
A ruhákat rongyosabbá,
A pénztárcát üresebbé,
A múltat feledté,
A jővőt érdemessé,
Az életet BOLDOGGÁ teszi."

Nagyon boldog anyák napját kívánok mindenkinek!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
Nagyon szép ez a vers!!!
Köszönjük!
Zita
zita_29

Bea,
tényleg aranyos a versike! Kép

Gratula Grétinek a járáshoz!
Vendég

Enikő:

Tetszett a cirkusz?
nina74

Sziasztok!

Bea, nagyon aranyos a versike! Kép

Mivel megint kérdeztétek az úszást: szerdán van 9-től és 10-től. Mi eddig a 10 órás csoportba mentünk, de a barátnőm (aki tartja a foglalkozást) azt mondta, próbáljunk meg 9-re menni, mert ott mindig kevesebben vannak. Múlt héten ott 4-en voltak, 10-kor meg kb. 20-an. Majd igyekszünk, de a szopi diktál, nem én! Kép
Van pénteken is, arról nem tudok semmit, más valaki tartja, a barátnőm se tud róla semmit. Egyébként biztos az is jó.

Gratula Grétinek a járáshoz! Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Húúúúúúúúú, majd elfelejtettem! Kicsit örömködök nektek is, végre elkészült a saját lakásunk, vége az albérletnek és a paneléletnek! KépKép Ezen a héten költözünk, jövő héten már ott lakunk! A Vadaspark lakóparkban vettünk lakást, nem lakik ott valaki?

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi!
Gratula az új lakáshoz. Nekem tetszett az a lakópark, csak az áraik nem!
Néztük a telkeket is, de 8-9 millió volt egy telek.
Biztos tök jó lesz. Érezzétek jól magatokat.
Zita
zita_29

Sziasztok!

Rika: Bocsi, a szita agyammal elfelejtettem, hogy ma délután 5-re megyek suliba, holnap meg délelőtt nőgyógyász, délután 1-re be kell mennem a TO-ra, de ha onnan visszaértünk (viszem Grétit is), akkor sétálhatunk, ha nektek is jó.

Marianna és akit még érdekel: május 17-én du. 3-tól az itteni (Makkosháza) módszertani bölcsibe, aminek gőzöm nincs mi a neve, nyílt nap lesz.

Zsuzsi: Húúú, de jó lesz nektek a saját lakásotokban Kép Gratula Kép

Gratulákat átadom a lánynak ha felébred, biztos nagyon fog neki örülni, baromi büszke magára Kép Én meg rá Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Valaki tud valamit a Siha közi bölcsi játszóházáról?????

Kép
Kép
zitacicu2

Jégvirág!
Köszi az érdeklődést!!Mi még egyben vagyunk.Ki tudja meddig.Bármelyik pillanatban úgy dönthet Kitti hogy ki akar jönniKépMár nagyon várom a szülést.Biztosan nem lesz leányálom,de nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen leszKép Arra meg még jobban hogy Kitti milyen leszKép Szerencsére a vizesedésen kívül nincs semmi problémám.Éjszakánként alszom mint a bunda,nem kell folyamatosan pisilni és Kitti is hagy aludniKép Szóval remélem hogy egy tökéletesen problémamentes terhesség után egy tündéri kislányom lesz(vagy túl sokat akarok) KépKép

Klzsuzsi!
Mi nem messze lakunk a Vadaspark lakóparktól.Szoktunk arra sétálni férjemmel.Klassz lesz nagyon ha befejezik mindenhol az építkezést és a parkosítást isKép Nekem is tetszik a lakópark és az áraik sem túl vadak.Mi amikor anno néztünk lakásokat,nem volt nekik olyan amit mi akartunk-mondjuk még most sincs,de már nem is lenne aktuális.
Jó költözködést.Szuper érzés lehet vadi újba költözni.

Valaki tervezi már a nyaralást?Nemsokára itt a kánikula,lehet menni a vízpartra lubickolniKép

szszkinga

Sziasztok!

Karmen!
A 17.hetet taposom!Csütörtökön már 18.!Kép
Még nem tudni, hogy fiú v. lány, talán a május végi uh-on már látunk valamit!
A nevekben még nagyon vegyes érzelmeink vannak!Van egy jó pár, de még nem forrta ki magát!Kép
Veletek mi újság?

Szóval már senki nem jár tornázni!Kép
Kár...

Bea!
Igen, én is nagyon sajnálom a "gyerekeimet", olyan jó kis csapat volt, jó szülőkkel, ami nagyon fontos!
Azonban jó szívvel hagyom ott őket, mivel egy szuper kolegám veszi át őket és remélhetőleg viszi is tovább nyolcadikig! Nagyon jó kezekben lesznek!!!Kép

Csibe
17+4

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Klzsuzsi! Ha végre sikerülne eladni a lakásunkat, akkor remélhetőleg szomszédok leszünkKép

Ma megjártam nagylányostul, kengurus Lindivel a munkahelyem, patikában is voltunk, pénzt is vettünk ki, ráadásul kaptam egy hatalmas szatyor gyerekruhát a kolleganőmtől. Nagy cekkerrel, villamossal azért sikeresen haza is értünk. Kép
Én is elfáradtam -és olyan büszke is vagyok magunkra-, de Lottu még jobban. Kajolt és azóta alszik, persze egy "új" ruciban.Kép

Hétvégén szerintem átestünk a 3hós ugráson, frankó volt.Kép Viszont Linduska már 5.840 gramm, így csak van mit ennie, bár a 7végén agyonparáztam az agyam.

Kinga! Mennyi van még vissza?

Bea! Grat a nagylánynak!

Zsu! Ügyi a kiscsajod!

Mennem kell, mert büdi van.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!!

A 7végén mamáéknál voltunk!

Ma délután jöttünk haza és egy hatalmas nagy csokor várt itthon (párom délutános, nem taliztunk), és egy levél, amiben megköszöni nekem a Violát, meg a Bogit is!!!!!, és anyák napja alkalmából felköszönt. Kész voltam elbőgtem magamKépKépKép Olyan drága pasi, nem?Kép
A csokor:
Kép

Teszek fel 2 képet a csajokról isKép
Kép
Kép

És utólag is minden édesanyának, nagymamának és dédnagymamának, mindazoknak akik velünk vannak és mindazoknak akik már sajnos nincsenek, Anyák napja alkalmából soksok boldogságot kívánnokKépKépKép

Enikő

ceniko
Szeged

Üdv!
Enikő, egy szupi Danid van! Kép Az én férjem is tud ilyeneket, ha akar...de most jobb is, hogy nem jutott ilyesmi az eszébe. Szegény öcsém ballagási virágai is a nagymamáméknál lettek leparkolva, mert itthon még azt is pakolgatni...
Nem tudom, ma mi van, de egész délután fáj(t) a fejem...de TörPeti jól érzi magát, ma egész nagy bulit csapott. Kép
Ma felhívtam Vesm-t. Jól vannak, csak már két hete nem dolgozik, így nem tud írni, de néha bemegy, és kinyomtat bennünket, csak válaszolni nem tud.

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?