én is voltam olyan szot üdülőben, kb. 9 évesen, Parádsasváron!!!!!!!!!!!!

2006.05.04 14:32
Én próbáltam az epilátort és a gyantát is, egyiktől pöttyösebb lettem, mint a másiktól
de ez csak azért van, mert érzékeny a bőröm, így maradtam a borotvánál, amit gyakrabban kell csinálni, de nem vagdalom össze magam
Szóval először próbálj ki egy ilyen kínzóeszközt, aztán ruházz bele sztem.
Férjed gesztusa nagyon szép
2006.05.04 14:42
) és megnéztük a baglyokat. Én ugyan nem tudtam, h mit kell nézni, de azért bámultam felfelé.
2006.05.04 14:49

Balu idemászott és csikizi a lábamat

Nagyon jó talizást kívánok holnapra!!! 

Csak irigykedtem akkor is:P2006.05.04 14:51
) sőőőőt, én is voltam Parádsasváron
DE a gyerkemet nem engedném el semmi pénzért a közelemből, ajjaj

2006.05.04 14:54
2006.05.04 14:59
pedig még kitüntetésem is volt. speciális...olyan volt, h egy kis kocka alakú, és egy vörös csillag volt benne...2006.05.04 15:32
köszi
én is jó kis pajtás voltam, valami papírgyűjtésért kaptam az űttörőüdülést
De ott sose volt semmi fejtágító, én ilyenekre nem is emlékszem - viszont az összes komcsi mozgalmi dalt fújom még mindig
Ágiboszi is üdvözöl téged
és éljen a focista fiad
miért is szeretnél éppen most közel lakni hozzám? lepasszolnád Marcit éjjelente egy kicsit? 
2006.05.04 15:38
szoval nem az a baj, hogy nem erti, hanem hogy nem veszi figyelembe, amit kerunk/magyarazunk/szeretnenk... dehat a gyerkocok biztonsaga mindenekelott... ha tudnad, milyen maniakus allatbarat voltam fiatalabb kiadasban, a szuleim tudnanak meselni, mindent hazacipeltem (volt kutyank, macskank, nyuszink, tengerimalacunk, papagaj, pinty, gerle stb, meg egy serult dolmanyos varju is rovid ideig, csak egy beteg galambbal zavartak vissza azonnal, mikor beallitottam)... de most meg anyuka vagyok es a ket dolgot nem sikerult osszeegyeztetnem (legalabbis itt a panelban)... de talan megis mehet szuleimhez a cica, hugom legalabbis most nagyon megremult a menhelytol... es szomszed nenitol is kaptam egy telefonszamot, az allatdokiet, aki megmentette a csalad nyuszijat tavaly... ugyhogy meg tobbeselyes a dolog.2006.05.04 16:14
Én se találom, mert hogy nincs rajta a honlapon - csak a reklámújság hátulján szerepel - ott persze azt írják, hogy rajta van.. de majd Ági leszkenneli a képet a hétvégén és akkor 2006.05.04 16:36

én is nagyon gratulálok neki
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
minden klappol

? 
ismeretlentől tejet,háááááááát,nekem vannak fenntartásaim és több mint a tápszerrel szemben. 2006.05.04 17:35
2006.05.04 18:23
/
Így remélem, én is aktívan turkálhatok. Dzsekire továbbra is lenne igény és valamely Zsancigyerek cipellőjére, ha jó Eszterre, és bármi, ami megtetszik, de más konkrétum nincs.
2006.05.04 18:34
...szóval ha valaki tud erre valami jó gyógyírt (borogatás ilyesmi), akkor írjon, mert holnapra már nem szeretnék ilyen sz@rul lenni...Ja, csomó, piros folt nincs, és ürül is rendesen...szerencsére
csak fáj 

2006.05.04 18:59
.
,de Panan kidölt már.SOma meg még itt "gondolkodik",hogy hogyan is kell helyesen viselkednie a pajtásaival.No,igen vannak még finomítani valók.De már kapisgálja.Miért van az,hogy 3 gyerek sosem tud normálisan játszani?JAJ,JAJ.2006.05.04 19:05

Annyira sajnálom, és olyan-olyan irigy kutya vagyok. Annyira készültünk, meg minden, és egy csomó embert most ismertem volna meg! Nagyon csalódott vagyok, annyira, hogy a fasírtot apával megcsináltuk és felzabáltuk a nagyrészét! Ugye lesz nemsokára megint Bogárkaparti????? Milyen gyakran szokott lenni??? Vettem egy csomó immunerősítőt, úgyhogy a gyermekem bivaly erős szervezetű lesz, és tudunk menni!!!2006.05.04 19:09

Remélem, holnapra rendbejössz!!!!!2006.05.04 19:22
És tök édesek vagytok együtt, látom, ott is dul a love

2006.05.04 19:38
Nagyon okosat mondtál a tejjel kapcsolatban és dehogyis bántottál meg, sőt
Csak én vagyok ilyen, amíg magamról volt szó én egész más voltam, de amióta Dominó megfogant, én annyira óvatos vagyok, és tele mindenféle ellenérzéssel egy csomó dologgal kapcsolatban. Ilyen az idegen anyatej - nekem ehhez valamiféle érzelmi-bizalmi kapcsolat szükséges - tehát például itt a topikban bárkitől boldogan fogadnék el tejecskét - ugye érted? De már máshol nem biztos... idegentől pedig semmiképp.
De találkozzunk hamar, ha már lehet!
Nagyon fáj még mindig? Szegénykém... Remélem, gyorsan jobban leszel!
Csajod nagyon jó fej
és Soma minek hatására kezdett el ezen gondolkodni? Valaki rászólt?2006.05.04 19:55
pedig higgyétek el, nálam békésebb, konfliktuskerülőbb ember kevés van
2006.05.04 20:09
bár, mi már találkoztunk!

2006.05.04 20:16

)

2006.05.04 20:18

)

2006.05.04 20:35
), hanem azzal, hogy ez afféle mellgyusziszerű történetnek látszik. Persze csomó, piros folt nincs, jól is ürül, mint mondottam, de a többi tünet nagyon: gyengeség, vágtagfájdalmak, hidegrázás (és talán némi hőem. bár még nem mértem)...és mindez csak akkor, ha mozgok, vagy ha hozzáér valami a mellbimbóhoz
...arnicam meg sajna nics itthon...
Na, ez csak vicc volt, jól leszek

2006.05.04 20:38
), hanem azzal, hogy ez afféle mellgyusziszerű történetnek látszik. Persze csomó, piros folt nincs, jól is ürül, mint mondottam, de a többi tünet nagyon: gyengeség, vágtagfájdalmak, hidegrázás (és talán némi hőem. bár még nem mértem)...és mindez csak akkor, ha mozgok, vagy ha hozzáér valami a mellbimbóhoz
...arnicam meg sajna nics itthon...
Na, ez csak vicc volt, jól leszek

2006.05.04 20:44
Ennél is jobban... De bepótoljuk, meglásd! És bizti fini lett a fasírt
Egyébként nekem is kétségeim támadtak a sütimmel kapcs.-ban, hogy jó lesz-e, mire apa felajánlotta, hogy szívesen megszabadít a kétségeimtől és megeszi...2006.05.04 20:46
2006.05.04 20:51

2006.05.04 21:01
Viszont a csokis muffinomat elloptad!!!
vagy abbó sok is elfogy???...vagy legalább összehasonlítjuk
...de ha még délelőtt nem vagyok százas, akkor lehet, hogy én csak a füvet adom
Ugye megértitek?
) tanulás is volt, hogy ne maradjunk le...Ott jó volt lenni, de utána még tök sokáig álmodtam olyanokat, hogy vissza kell menni, és ilyenkor mindig sírva ébredtem
Felhívtam tegnap a Krisztát, hogy mi van, mert eddig nem adott egyértelmű választ, és nekem nagyon úgy tűnt, hogy bizonytalan az egész...megkértem, hogy csörögjön rám ma este, mert szeretném Nektek mondani, hogy mi van...hát nem ígérte, és nem is hívott, úgyhogy én inkább arra tippelek, hogy nem jön
Viszont no para, Petrának van egy csomó kinőtt rucija, ami jó lesz Esztinek, talán még cipő is, meg dzseki is
...és Te fogod őket látni először 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|