A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kriszta most írt, hogy 99%, hogy jön Kép....de csak 4-kor...addig lebótoljuk a többi rucit Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
sztem Te délelött pihenj, ne süss, lesz elég kaja!!!KépKép

és még kérdezni akartam Töled, hogy vigyünk e:
1-gyümölcslét?
2-homokozoszettet?
3-polifoamot vagy plédet?
Kép

KépKép
fibi

Cory,
akkor nem álmodtam???????????én is erre emlékszem, és én is pont azt mondtam akkor az uramnak,h ha már ketten lesznek, ide fogunk járni...mire ketten lettek, már nem voltak olyan kocsik...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogárka! Süthetek más fajtát is, mondjuk gyümölcsöset, vagy sósat. Illetve inkább úgy modom, hogy vihetek más fajtát is, mert így is úgy is sütök, mivel hozzán holnap 10-re vendégek jönnek, akik ebédre sajtos sonkás muffint kapnak, desszertnek meg csokis muffint. Kép
Petra ruháira én is pályáznék, ha lehet, direkt ezért 3 előtt 5 perccel akartam átsétálni, de úgy látom mindenképp Neet lesz az első. Ugye azért Grétinek is hagytok valamit? Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi!
Mindhármat Kép

Viszont láz az van, - ugye algopirin mehet szopi mellett? - de a hőn kívül sokkal jobban vagyok...jaj, nagyon remélem, hogy holnapra elfújják Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Tényleg, miért is Neet lesz mindenki ruháinál az elsö? Kép

KépKép
fibi

Hu, Bog, ez nagyon rosszul hangzik! Ha holnap se vagy jobban, szerintem halaszd el a partit! (Na nem azert mondom, mert en sem tudok menni, hanem mert tudom, milyen komoly dolog egy beteg cici... NAGYON komoly!) Es nodokit mar felhivtad? Mitaszondott??

Ja, Rec, kulonszobaban alvas egyelore ugy mukodik, hogy ott fekszem mellette este, ugy alszik el, aztan egy matracon az agya elott alszom ejjel, es mikor hajnalban felsir, akkor mar keves neki a cssssst, meg a kezfogas, mert apaapa is kell, ugyhogy akkor atmegyunk hozza a haloba es ott alszunk tovabb... szoval meg nem tokeletes a rendszer Kép de apa aranyos volt, mert tegnap aszonta, hogy olyan rossz egyedul aludnia es ugy hianyzom, mire megnyugtattam, hogy par nap mulva megint ott fogok aludni mellette... egy kis vinnyogoval egyutt Kép

es tudjatok, hogy a bartfai mellett van egy jo kis bekeritett jatszoter? tegnap apa meg nyuszi valami parkban meg ezen a jatszon tomboltak, amig en nst-n meg dokinal voltam es bo ket ora alatt annyira leamortizaltak egymast, hogy meg Kép az elso masfel ora meg okes volt, de aztan... a jatszoteren volt egy anyuka egy kicsit nagyobb kissraccal, akinek nyul lenyulta a kismotorjat, meg allandoan fel akarta magat vetetni az anyukaval es mikor ok hazamentek, akkor egy brutal foldhozvagos hisztit nyomott a homokozoban meg a fuben fetrengve... szoval apa rendesen kivolt, mire elokerultem Kép vajon hogy fogjak kibirni nelkulem?... nyuszi lehet, hogy jol, mert neki ugy tunik mindegy ki van, csak anyuka legyen... fu, most beijedtem, lehet, hogy ezek lecserelnek engem valaki masra, amig nem vagyok otthon?? tejoeg!!
moose

Sziasztok!

Bocs, de nem tudok visszaolvasni, mert egész nap rohangáltam és kész vagyok!
Csak azt látom, hogy Bogárka nincs jól! Remélem holnapra jobban leszel!Kép Algopyrin én úgy tudom mehet! Szopi után vedd be, ha tudod!

Ugye nem baj, ha mi innivalót viszünk? Holnap sem lesz időm sütni, pedig akartam!

ILdi
ildi76

Fibi Kép
Apa csak pár db kétséget pusztíthatott el, mondtam neki, hogy majd a maradékot is eltüntetheti, így megegyeztünk Kép

Kép
Kép
denizsa

Szopis tanácsadóval beszéltem, azt mondta szerinte semmi komoly, el fog múlni holnapra....
...nem szeretném, hogy emiatt ugorjon a tali...Kép
Holnap délig azért mindenki nézzen netet, ha tud, de remélem csak jó híreket mondok.

Most húzok aludni...
Jóéjt!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Ha nem leszel jobban holnap délelőttig, akkor nyugodtan mondd ám le a talit! E miatt ne idegeskedj! Majd összejövünk 1-2 hét múlva!
ildi76

Bog,
oké, akkor irom a listát lassanKép
Algopyrin sztem is mehet szopi mellett, egyszer én is rákényszerültem már. És ha nem lennél jobban, tudok Neked vinni holnap homeos cuccot mellgyulladásra (Phytolacca a neve).

KépKép
fibi

Haho, lanyok! Ne csak a sutemenyeket egyeztessetek, azt is vitassatok meg, KI VISZ FENYKEPEZOGEPET?! Es tessek gyorsan elemeket feltolteni es memoriakartyat uriteni indulas elott!! Holnap este meg gyorsan feltenni valahova, hogy szegeny otthon maradottak megnezegethessek!!

Ja, igen Votiv, szorszalak befele nonek, az szar ugy. De szerencsere csak nehany, nem az osszes. Bevasarlokocsis sztorit nana, hogy ird meg, tok disznosag! Es termeszetesen nem veled van a baj, hogy ennyi panaszkodos cikket tudsz irni...

Ja, Neet, Eszti tenyleg mekkora nagylany mar, orulet! Es te meg tokjo izmos vagy (gondolom a babaverdaval bekavezastol), nem csoda, hogy apa mindent megvesz, amit szeretnel Kép kulonben siman kiutod, azt nezhet Kép a frizurad viszont nem latszik, ugyhogy meg mindig furdal a kivancsisag.
moose

Moose,
jo a humorodKép
akkor tuti nem jössz holnap?Kép
én már feltöltöttem az elemeket, memoriakártya is üritveKép

KépKép
fibi

Zuzi!
nekem védőnéni régen aszonta, hogy tej sok pénzbe kerül, csak a koraszülött v. beteg babáknak van ingyen. most már kíváncsi lennék mi az igazság, mert én ebben a tudatban nem is gondolkodtam végül azon, hogy kellene-e, vagy nem. vagy lehet, hogy az országban nem mindenhol azonos a szabályozás, vagyis valahol kell fizetni érte, valahol nem?
és olyan kár, hogy Pajikának legyengült az immunrsze! Kép ne félj, Bogárka parti szokott lenni több is a nyáron, eddig én se tudtam soha elmenni, mert folyton melóztam estig. szóval ne keseregj, lesz még, amikor te is el tudsz majd menni!

Fibi!
és ha lufa szivacsra teszel egy kis bőrradírt és megdörzsölöd a pár napja epilált testrészedet, akkor se tud kibújni a szőr? mert gondolom az a baja, hogy néha begyógyul a lyuk. én epilálás után pár napig meg szoktam dörzsizni a lábszáram, és soha nem nő befelé.

Bog!
sajnos nem tudok gyógyírt, viszont nekem is volt ilyen (kisgyerek koromban), olyan rosszul lettem, hogy még... már majdnem orvoshoz vittek, egyre jobban fájt, mikor bevallottam, úgy tudom rákos lehet a cici az ütéstől.Kép anyuék megnyugtattak, hogy nem áll fenn ez a veszély és egy nap alatt "meggyógyult". szóval mindenekelőtt minél kevesebbet gondolj rá, meg talán lehet, hogy finom melegvizes zuhanymasszázs is jót tenne neki. remélem, hogy nem mellgyulladásról van szó, akkor csak lenne már valami kis csomócskakezdemény. Kép a masszázszuhany arra is nagyon jót tesz!
és ha nem érzed jól magad, nehogy süss bármit is! annyi süti meg miegymás lesz, neked egyáltalán nem is kellene sütnöd semmit! és ha meg annyira nem érzed jól magad holnap, ne hezitálj a bulihalasztáson! persze látogatóba is szívesen megyünk, visszük a sütit, aztán már jövünk is haza Kép

Votiv!
nem volt ott egy sima kocsi, amibe át tudtál volna pakolni? nagyon helyes, írd csak meg! meg ha majd annak idején Indi nem tud óvodát nyitni, azt is! Kép

HA VAN VALAKINEK FELESLEGES LIBERO BABÁJA, ELHOZZA A TALIRA?? óóóóóó olyan szívesen venném! a Liberosokkal így is levelezésben állok, mert hiába küldtem be a teknősös kérdőívet, állítják, hogy nem kapták meg, pedig mennyit gyűjtöttem a babákat rá Kép. most azt írták, hogy küldenek egy teknőst csak úgy, persze én nem csak úgy szeretnék, mert megszántak, node mindegy...

MOOSE!
természetesen én viszek gépet, elemek feltöltve, stb!!! ;-)

ancsipancsi

Ildi!
mit hoztok? sört? Kép

ancsipancsi

Bog, igen, algopirin mehet (nekem mastitisre anno augmentint adtak meg, dehat az antibio es neked remelhetoleg nem mastitised van). Pihenj, az fontos!

En is megyek aludni, mert a babam mar szetugja a pocam... mostmar ugy erzem magam, mintha barmelyik pillanatban kidurranhatnek, ugy feszit mindenhol. elfogyott a hely? vagy hulyeseg az egesz?

Ja, Barbi, meg tegnapelott akartam irni, hogy szerdan en is 9tol leszek a Hnal, de mostmar mindegy. Szal jovo heten meg kedden 17-18 kozott megyek elmeletileg. De akkor te mar babazol majd, ugye? Kép
moose

Bogárka, Belladonna!

votiv 8)
votiv

Fibi, koszonom a bokot Kép es sajnos nem megyek Kép de soforom es gyermekeim atyja aszonta, hogy julius-augusztusban mar majd igen!! Kép na mostmar huzok a matracomra...
moose

Ancsi,
én úgy emlékszem, h 6 hónapos korig BÁRMELYIK baba, akinek az anyukája nem tud tejcsit adni, kaphat INGYEN tejet. És van egy súlykorlát is, asszem 8 kilóig...De olyan nincs, h csak bizonyos babák kaphatnak. Én 4 babának adtam, egy kisfiúnak, egy akkor egy éves kislánynak (örökbe fogadták) és Igi ideje alatt pedig egy lány ikerpárnak. Semmi, de semmi különleges nem volt velük, teljesen egészséges babák voltak, én meg kaptam pénzt az oep-től. És mondom, én nem a heim pálnak adtam le, mert ott gyakorlatilag mindent akarnak, nekem meg nem volt időm heteket az sztkban ülni...

láttátok már ezt az ecopoly nevű rettenetet??????mit szóltok hozzá????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi, sima kocsi csak kinn van a parkolóban. szóval az ég világon semmi nem segíthetett a nyomoromon. és elhoznád holnap a kütyüdet megtekintésre? és belefér, hogy kipróbáljam? vagy az nem higiénikusKép mert ugye fogkefét, pipát, nőt, (epilátort?) nem ad kölcsön az ember

Cory, mi történt azokkal a kocsikkal?

votiv 8)
votiv

Zsanci, azt, amelyikben a sógorod a szakértő?KépKépKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Régen jártam már itt. Sajna nincs netem!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Sajnos ma derült, hogy Molnár Gabi nem tud bábáskodni. Július 17-re azaz 1 héttel későbbre vagyok kiírva. Én 21-t beszéltem meg Pocakossal. Szóval a lényeg lényeg, tudtok nekem ajánlani egy aranyos, kedves, figyelmes bábát?
Holbánál fog elméletileg világra jönni Pocakos, hacsak útban Miskolcról valahol előbb meg nem érkezik! Kép

Előre is nagyon köszi!
k
kriszta13

Szia Lányok!

Azért azt gondoltam valaki majd belelkesedik a salimra is, de senkiKép

Meg azt is gondoltam, hogy majd azért kérdeztek tőlem valamit, mert hát olyan rég voltam. Remélem azért holnap még szóbaálltok velünkKép

Bog! Reméljük a csajok által javasolt szerek segítenek és holnapra már fitt és üde leszelKépÉn is szívesen csekkolom Petra ruháitKép

Zsan!
Én nézem az Ecopolyt, teljesen vegyes érzelmeket kelt bennem. Alapjáraton, nem annyira szimpatikus a befektetők flegmasága. Viszont végre valami más típusú műsor, viszont Lilu nagyon gáz.

Na jó éjszakát!
beetrix

Beet, nagyon 1et értek veledKép főleg Erdei "Superman" Zsolt meg Szabó Gál "Villám Géza" Péter akasztanak ki, annyira pökhendiek. viszont a "feltalálók" java is elég kukacos emberke, de akad pár szimpi is, és őket ugyanúgy szivatják. Dr. Lilu pedig elborzasztó!Kép de a héten a Szombat esti lázról írokKép az még egy élményKép

votiv 8)
votiv

na, már csak 1 cikkem maradt, remélem nem holnap éjjelreKép ezután a hét után komolyan gondolkodom, hogy szabit veszek kiKép utoljára akkor volt egybe 4 napom, mikor a Szent Imrében üdültem!Kép

votiv 8)
votiv

Beet,
én éppen ma reggel áradoztam a salidrol Apának, hogy mennyi finomság lesz, és érdemes nem ebédelni elötteKép
És akartam kérdezni tegnap, hogy cerazettet azért kinálgatod, mert ujra porondon a kisteso projekt?Kép

Votiv,
ugye nem bántottalak meg a Coras hsz-mal? mert arra nem reagáltál...

Moose,
ha már nem fértek el, akkor közel a szülés talánKép

Ancsi,
ez mekkora ötlet!! luffa szivacsos dörzsi, köszi, csucs vagy!KépKép

KépKép
fibi

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy tali elötti este ottaludtunk Bogárkáéknál, és de. elkezdtem epilálni a lábom, és Bog jött, hogy segitsen csipesszel szedegetni a szörszálakatKép, és mondtam neki, hogy ö csak pihenjenKép erre lefeküdt a hintaágyra aludni Zsebivel, én meg mondtam, hogy bocs, de zajongani fogok még a habverövel (tiramisu miattKép) Utána még volt vmi dijátado ünnepség is a kertben, de már nem emléxemKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

A14CA037A
Ez a kodja a megfagyott oltasnak. Aki ezt talalja a kiskonyvben, az szamithat az ujraoltasra.

Indi, Kecskemetre koltozunk vissza.

D.

Szep napot mindenkinek es jo Bogarka-parkozast!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó reggeltKép

BogárkaKép Remélem, jobban vagy már!!!! És ezt nem az önző talimánia mondatja belőlemKép
Nekem csak egyszer volt fájdalom a mellemben, a szülés utáni 3. napon, amikor belövellt a tej (bár mennyiségileg nem volt érezhető) és azt a fájdalmat én semmihez se tudtam hasonlítani, még az epegörcs is valahgoy kevésbé volt fájdalmas... mondjuk ahogy elmúlt másnap reggeltre a fájdalom, úgy a tej is sajnos Kép Neked a meleg vizes borogatás nem segít?

VotivKép Én is szívesen elhozom az én kütyümet, legalább lesz összehasonkltási alapod. DE felhívom figelmedet, hogy az első két-három alkalmommal még fáj a szőrtépés, úgyhogy a kipróbálás esetleg elrettent a vásárlástól! Egyébként a többszöri haszn álaton kívül van még egy titka: ne legyen túl hosszú a szőrzet! Én a hónaljnál két-három nappal akció előtt leborotválom tessék-lássék a szőrt, ha túl hosszú lenne (mint most, amikro a szülés és kezdőanyaság maitt ez a százezredig dolog a sorrendben) és utána nem fáj a tépés nekem.

Remélem, Isti kobakja is elfelejtette már a tegnapit és te is megnyugodtál egy kicsit...
Annyira szomorú, hogy ebben az országban ilyen kevés az empatikus és jószádékú ember... én tényleg nem a csontot akarom rágni, de ha elmegyünk egy kicsit észak-nyugatabbra tőlünk, ott miért nincsenek ilyen dolgok? Én Dánia-Hollandia-Svédországban jártam (Norvégiában sajnos még nem, de úgy képzelem, az is hasonló ország) és ott ilyen nem fordulna elő. Miért vagyunk mi ilyen durvák és tapintatlanok? Utálom ezt. És amikor a férjemnek arról papolok, hogy Indiában milyen bunkók az emberek egymással, akkor persze "bezzeg Magyarország" - ozok, mert ahhoz képes meg mi vagyunk a skandináv tapintatKép

FibKép Én megelőlegezem neked a díjat a sütidért szívesen - kutyának meg nem adunk belőleKép

BeetKép
Én örülök neked és jó, hogy találkozunkKép És majd akkor elmeséled, hogy mit dolgozol, ami miatt nem tudsz velünk szót csépelniKép És Lillusodnak is örülökKép

indianyo

ZsanciKép ez is milyen jellemző, hogy ilyenért rászólnak az emberreKép
Tényleg, biztosan csak azért jársz vásárolni a két ebadta rosszecsont kölyökkel, mert unatkozol otthon KépKépKép Hiába, nem elég, hogy kapod a sok lóvét állambácsitól ingyé', még másokat is akadályozol a mindenféle fontos teendőik elvégzésében Kép Nekik meg valószínűáleg sose volt gyerekük, vagy szegény gyerekeik, együttérzek.

Akkor Macs alapítványába/egyesületébe vegyük bele kiharcolandó célként a problémamentes bevásárlásról és közlekedésről szóló pontokat is Kép

indianyo

Ja,MacskuszomKép Jó lesz a pelus, igen, köszi és puszKép

indianyo

Jó reggelt!
Jelentem jól vagyok Kép Láz nincs, rossz közérzet sem, csak a cici sajog még kicsit...remélem délutánra az is javul...Kép
És akkor Petra ruhái készenlétben Neetnek, Lindinek, Beetnek Kép

Votiv!
Tudnál nekem hozni azért egy kis Belladonnát, ha van Neked otthon???

Ja, és amit még akartam: ha van otthon valakinek szúnyog elleni kréme az hozzon, mert sok dög lett pár napja...furcsa, mert csípni nem csípnek olyan veszettül (Petrán is csak egy lett, pedig a veteményesnél segített a nagyapjának, és ott rajzottak, ne meg Petrát tavaly is nagyon szerették), de azért jobb a békesség Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Zsanci: vagy egyformát álmodtunk Kép

Votiv: fogalmam nincs. Egy ideig minden kocsi olyan volt, aztán lecserélték őket. Bennem az merült fel kapásból, hogy elvitték egy másik most nyíló tescoba, hogy ott is beetessék a népet.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jó reggelt!

Esőmentes,napsütéses talinapot kívánok!!!Kép

Bog:
remélem már sokkal jobban vagyKép

Indi:
neked már meséltem,hogy Dorkának is volt tejtestvére.A védőnőnk inkább a szomszéd csajszit ajánlotta nekünk,mint a központi elosztót.Nem volt túl jó véleménnyel rólaKép
Esetleg van valami lehetőség nálatok ilyenre?

Votiv:
jaj szegény IstókKép
Annyira látom magam elött a szitut.Én nem is merek egyedül nekiindulni Dorkával egy nagyobb bevásárlásnak.
Nagyon is helyes,hogy meg akarod írni!Mivel ezek olyan helyzetek,amit csak gyerekesek élnek át naponta.Kép
Egyébként mi is a fóti corába jártunk évekig és azt nagyon szerettük.Soha nem kellett órákat sorban állni,viszont mostanában voltunk 1-szer a szentedrei útiban,na az katasztrófa volt!Oda se megyünk többet!Pont mint bár melyik tescoKép
Mint ha mindegyik giga azt hírdetné"LE A GYEREKESEKKEL",pedig szerintem a legtöbb pénzt,pont ez az elfajzott embercsoport hagyja ottKép
CIKK ÍRÁSRA FEL!és előre is köszönjük!Kép

petergabi

Egyszerűen megáll az eszem!
Jó ideje hírdetjük a pesti lakásunkat és egy különös állatfajt ismerhetünk meg közben,az érdeklődöket!Kép/természetesen az itt lévők kivételt képeznekKép/
Ma ezt az sms-t kaptam:"Érdekel a lakás-Tóthné"
Most akkor mi van??????????????Én hívjam fel????
Már kétségeim vannak magammal szemben is,biztos én vagyok a hülyeKép

Hasonló cipőben járó topiklakó társaim HELP!
Ti is találkoztok ilyenekkel???

petergabi

Csajok,
a ruházkodással kapcsolatban: nem akarok én mindent önzőn bekebelezni, csak véletlen jött ki így ez az "elsőség", mert Zsannal priviben beszéltük ezt a cipődolgot (persze sztem 1 pár éppen elég, de majd meglátom), a másik pedig az, hogy mivel Bog nagyon aranyosan felajánlotta, hogy átugrik értem, így emiatt leszünk ott mi először. Kép
De ez véletlen sem jelenti azt, hogy bármi elsőbbséget élveznék ruhaügyben!! Nem is bírom ezt az első vagyok, mindenkin áttaposok stílt, hisz ismertek!!
Na, remélem mindenki megnyugodott, azért hó elején sem vagyok annyira kőg. hogy minden rucit felvásároljak, na meg nem is kell, csak cipő és dzseki. Meg... na mindegy. Kép

Votiv,
én apa nélkül el sem indulok nagybevásárolni, csak ha olyami kell, ami belefér a babakocsi aljába, és még meg is bírom emelni. Szóval te nagyon bátor csajszi vagy, de ezt már tudtuk eddig is. Kép
És Eszter ma dobott egy hátast székestől, meg egyszer lefejelte a lépcsőt is, már épp elgondolkoztam, mit kell ilyenkor csinálni (Lindi, te, stb hasonló cipőkben...), de szerencsére semmi komoly, csak jól megvertük a vétkes objektumokat. (Csúnya, rossz szék, csúnya, rossz lépcső, és ilyenkor Eszter elfelejti a baját (pláne, ha nem is fáj annyira), és könnyesen, nevetve veri meg az illetékest. Kép)

Zuz,
ne szomorkodj, most már beindul a szezon, lesz tali, ha nem is mindig Bogárkáéknál, hisz azt nem várhatjuk el.

Ildi,
mi van? Ki hoz sört? Mennyit? Milyet? Kép Már csomóan nem pocakosodunk és nem is szoptatunk, úgyhogy én támogatom az ötletet!!! Kép

Babadicsérő hsz-okat köszi, sztem is tünemény a csaj. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Beet!
Ne haragudj, hogy nem reagáltam a hozzászólásodra, de olyan irigy vagyok mindenkire, aki ma mehet, hogy a salidhoz már végképp nem tudtam mit mondani, inkább bekaptam még egy jó hízlalós fasírtot!

Juc!
Akkor bikás taliKép

Bog! Nagyon örülök, hogy jobban vagy, már kezdtem aggódni, amiket tegnap írtál elég komolynak tűnt, de szerencsére nem lett nagyobb gond!Kép

Mindenkinek üzenem, hogy az elrontott sütiket és egyebeket el ne vigyétek Bogárkához, hozzátok ide, majd én jól megeszemKép

Votiv!
Ma gyermekem 6-kor úgy gondolta, hogy anyája már kialudta magát kezdődhet a nap, aztán persze jól visszaaludt és így lehetőségem nyílt bepillantani az RTL Reggeli műsorába. Minden szavad igaz volt!!!! Ráadásul anyák napja alkalmából ott virított Terry Black! 10 percig bírtam nézni, de nem is baj, mert jött a JÁTÉK, aztán a reklám!
Cora-s sztori durvaKép Na és a Szentendrei úti Cora, amiről Gabi írt tényleg durva, sorszámot kell húzni a felvágottas pultnál. Ott szívtunk egy csomó időt, mire rájöttünk!

Dora!
Visszamentek Kecskemétre??? Miért? Nem szerettek itt lakni?

Zsana!
Tök jó, hogy a bevásárló kocsi tisztaságát féltik egy kisgyerektől, de amúgy tiszta retek az összes, tele van szeméttel stb. És nem is tartják karban a kocsikat, alig lehet már tolni a legtöbbetKép

Gabi!
Költséghatékony lakáskeresésKép Érdekel a lakás, de ugyanmá', hívjon már vissza, nincs egység a kártyámon!!!KépKépKép

Nagyon szép időt kívánok nektek, és nagyon jó talit, és érezzétek magatokat nagyon jól! Sokat fotózzatok ám, hogy a morzsákból szerencsétlen itthonmaradottaknak is jussonKép

Kép
Kép
zuzmo1

Gabi,
írd vissza: akkor hívjál fel, tótné! Kép Komoly ügyfél lehet az ilyen... grr...

Bog,
jé, ez nekem is feltűnt!! Annyi a szúnyog, mint a fene, de alig csípnek, tán még nem tértek magukhoz a hosszú tél után? Ha már szúnyog: nem tud valaki valahonnan RAID (Johnson's) tavalyi elektromos izébe utántöltő folyadékot venni vagy elárulni, hol van ilyen? Amiket idén árulnak, azok véletlen sem kompatibilisek a tavalyi szerkentyűmmel. Most vegyek megint újat?? (A készülék 1000-1500 ft között van, az utántöltő párszáz, szóval értem én a viccet, csak nem szeretem.)
neet
neet

GabiKép Édes pofa TóthnéKép Én nem hívnám fel, az tuti.

Itt nincs tejtestvér a közelben, de mint írtam is, nekem ez maximálisan bizalmi és érzelmi ügy, úgyhogy inkább a tápszer, mint bárki.. Van egy kedves mamatársam, akinek már teli a mélyhűtője a tejecskével. El is kéne hozni tőle, emrt már nem fér el, próbálok fuvarost találni hozzá. neki csak egy kikötése volt: először csak egyet hozzunk el, hgoy beválik-e, és utána ad annyit, amennyit csak tudf. Szóval most erre gyúrunkKép

És ti mit fogtok ma csinálni? itt kicsit hüvi van még, de süt a napocska ezerrelKép

indianyo

Ja, igen, Zuz,
még azt akartam kérdezni, hogy a kaját azért el tudod-e küldeni valakivel, de ezek szerint már nem.. Kép Bocs, nem tudtam kihagyni. Kép
neet
neet

Neet!
Örülök, hogy mások nyomorán ilyen jól tudsz szórakozni!KépKépKép

Kép
Kép
zuzmo1

Bog,
örülök hogy jobban vagy. Belladonnat én is szivesen viszek Neked, ha esetleg Votiv már nem olvassa ma a topikot... Akkor a Phytolacca ezek szerint rossz ötlet volt?Kép

KépKép
fibi

Gabi,
Neet ötlete kiválo, irj vissza nekiKép

Zuz,
ne szomorkodj, jövö hét Bikas parkKép az különben egy jatszoter?

KépKép
fibi

Sziasztok!

Csak 1 percem van!

Bogárka!

Örülök, hogy jól vagy!Kép

Neet!

Én az innivalóról nem sörre asszociálokKép, de majd meglátjuk mit tehetünk!Kép

Gabi!

Dehogy hívd fel! Én nem hívnám! Gondolom csak el akar bizonytalanítani a csaj, ha lenne esetleg más érdeklődőtök is, hátha nem adod még el és akkor van egy sansza! Szerintem csak be akarja biztosítani magát! Hívjon fel Õ, ha érdekli!

Juc!

Címlapot hozod nekem?

ILdi
ildi76

Jó reggelt!
Iszonyúan kezdődött a reggelünk. Gréti 3/4 6-kor ébredt, és 7-ig akármit csináltam vele csak sírt. Még sose csinált ilyet, főleg meg nem szokott hajnalban kelni Kép Aztán egyik pillanatról a másikra megnyugodott, szóval nem tudom mi lehetett vele. De így legalább nem fog kimaardni a délutáni alvás, mert hamarabb le tudom tenni.
A muffinok most sülnek, végül csak csokisat csináltam, mert még azelőtt össze akartam keverni, mielőtt Grétit letettem aludni, és már nem volt kedvem variálni.
Úgyhogy bocs Bogárka, de szerintem te már ne is süssél, lesz elég finomság, te csak pihengess addig.

Na, húzok, mert egy-egy sütés közben kell összepakolnom, elmosogatnom, lezuhanyoznom, stb.

Neet! Tegnap elfelejtettem megdícsérni a lánykádat, nagyon édes. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Ildi!

Viszem!

Beet!

Mozzarella saláta rulez!

Neet!

Nyúljál nekem is cuccot!Kép

TóthnéKépKép
20170114224602

Bogárka!
annyit gondoltam rád! tök jó, hogy jobban vagy!

én már begyúrtam a kroásszánt, nagyobb adagot csinálok, így a gépem nem bírt el vele Kép. most kel, és hamarosan sül. remélem - annak ellenére, hogy nem súlybarát, lévén tök vajas - azért lesz keletje, mert munkás darab Kép.
ja, és elfogyott a finomlisztem, így egy része tk. tönkölybúza. remélem ez mit sem ront az állagán, élvezeti értékén.

Beet!
én magamban nyugtáztam, hogy jöttök, és örültem cefetül, de én megpróbálok nem mindenkinek írni, hogy ne velem legyen tele a topic.

Votiv!
mondom, hogy próbáld ki! viszem! én keveset használtam, meg rögvest kiszedtem belőle az izémicsodákat, úgyhogy elvileg nem taszító Kép
hozza csak Indi is, mert többfajtát ki tudsz próbálni!

Zuzi!
ha meggondolod magad, átmegyek a golyókért Kép

Gabi!
én ilyenekkel nem is foglalkozom! ismerőseim szoktak letépni hirdetéseket nekem, hogy "lakást keresek a környéken". nem értik meg, hogy én ilyet nem hívok fel. nem írja a figura,hogy milyen, mekkora, milyen árút keres, szóval ez vagy valami kereskedő, vagy valami izémicsoda, úgyhogy nem hívok fel ilyen számokat. persze azért Tóthnénak írjál SMS-t (az ingatlanpiac gyatrasága miatt),hogy "köszönöm válaszát, a lakás ekkor és ekkor megtekinthető. amennyiben megfelelő Önnek az időpont, kérem mielőbb jelezze!"

Neet!
már hírből hallottam - és most láthattam is- ,hogy Eszti marha jó puszikat tud osztani. úgyhogy ma légyszi tanítsd meg Lencsit is, mert hiába mondom neki minden nap órákig,hogy "puszi, puszi" és csókolom összevissza, nem viszonozza, ill. max egyszer megnyalta a számat. :/

ancsipancsi

Sziaszok!

Gyönyörűen süt a nap, én meg ilyen vagyok:Kép

Nem megyünk Öcsikém ballagására semKép Balubaba is belázasodott reggelre, egyből 39-cel kezdteKép
Nem is tudom mi a rosszabb, ha egyszerre betegek, vagy ha váltják egymást...
Szegénynek jön a foga is, ezért legyengült picit az immunrendszere és már nem bírt a bacikkal/vírusokkal elbánni az anyatejKép

De most már mi is bekeményítünk és ráerősítünk az immunrendszerekreKépKépKép

Szomorú vagyok (na jó, inkább irigyKépKép) a buli miatt is, de azért érezzétek nagyon jól magatokat és KÉPEKET KÉRÜNK mi szegény itthonmaradtakKépKép
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zuzi, bizony visszakoltozunk. Nem is azert mert itt nem szeretunk, bar igazsag szerint videki leven nem szeretnem itt felnevelni Katat es kistestvere(i)t.
Kmeten talalunk a penzunkert nagyobb lakast, ott laknak a nagyszulok, kineztem mar az ovit, iskolat.Kép

Bogarka, jobbulast!
Lehet hogy ki tudok menni fel ot korul, kuldenel ide cimet? zdora @ externet.hu
Koszi!
Apaval mit csinaljak a buli idejen? Vagy ferfiak is lesznek?Kép

Ancsi, a lakast keresek cetlik 99%-a ingatlanos. Mi is tapasztaltuk.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?