A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gyerekek, gáz van!
Szegény Dóci kicsit rosszabbul lett, így Veráék nem tudnak jönni Kép. Ezzel együtt mi sem. Esetleg nem jár erre valaki kocsival? Kép
BKV-val nagyon gáz lenne megközelíteni a helyet?

ancsipancsi

Dora,
addig apat küldd el nagybevásálniKép Ugye, Deni?Kép

KépKép
fibi

Ancsi!
Minket Blaye vitt volna, esetleg írj neki mélt!

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi, írtam ám választ a hszedre, de aztán eltűnt! de ugyanabban a hszben írta Bogárkának is, az arnicát, és mivel ő arra válaszolt, gondoltam nem írom be még1x, biztos Te is olvastadKép
egyébként csak annyit írtam, hogy a törökbálinti Cora volt (hozzánk az a legközelebb), és hogy nekem se lehetne egy szavam se, ha valahová kiírták volna, és akkor nem hozom magamat olyan megalázó helyzetbe, hogy ott állok mint a faszent a gyerekkel, bevásárlással, meg két zsák tavaszi virágfölddel, hogy pakoljak ki a földre, vagy adjam le a személyim, vagy könyörögjek a biztonsági őrnek... már leadtam egyébként a cikket. és alapítvány rulez. valaki utána nézne a jogi részének? én szívesen lennék a sajtószóvívő!Kép és az 1%-ainkat meg magunknak adnánkKép (bár Bogárkánál is jó helye vanKép)

Bogárka, örülök, hogy jobban vagy! ha Fibi tud kis kiszerelésű belladonnát vinni neked, akkor ok. ha nem, elviszem a nagy üveget.

votiv 8)
votiv

Beet Kép
Nekem már tegnap tücsökzenén összefutott a nyál a számban, amikor a salid említetted Kép

Bog Kép
Örülök, hogy már jobban vagy! Kép Figyusz, ugye nem árt, ha tálcát is viszek a sütinek, vagy van erre már vmi más kidolgozott rendszer? (Vagy tálcamilliomos vagy? Kép )

Ancsi Kép
Én bizti vevő vagyok a kiflieidre, úgyhogy ne számíts rá, hogy érintetlenül maradnak! Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Fibi Kép
Igen Kép

Ancsi Kép
Mi szívesen elviszünk, Fibiék jöttek volna velünk, de változott a terv és őket is apjuk hozza.

Kép
Kép
denizsa

Vera Kép
Dócinak bulást! Mitől lett rosszul?

Kép
Kép
denizsa

Jajj, szegény Dóci! Kép Pedig szerdán már úgy volt, hogy szinte meggyógyult! Biztos rátett neki is egy lapáttal az oltás immungyengítő hatása. Eszternek ugyanez volt, ugyanígy. Hm... remélem, hamar múlik!!!

Ancsi,
megpróbálhatjuk a tanítást, de Eszter a nagymester ebben. (Smár) Majd jól összeeresztjük őket, bár a legtöbb gyerek lefagy, amikor Eszter odamegy, megragadja őket és cupp. Kép Kivi vagyok, ő hogy reagálna hasonló vagy még "durvább" lerohanásokra, mármint ha ő (Eszter) kapná mástól. Kép

Az idő gyönyörű és megint kedvez a talinak! Mi most voltunk kint és napon már most nagyon meleg van! Kép

Juc,
miért? Te csak később jössz? Mennivel? Hozzam a múltkori báditokat, vagy ráér hétfőre?

Dora,
apa nem fog unatkozni, lesz kaja. Kép Később pedig enyém apa is jön, hogy hazafuvarozzon. Kép Majd jól elcseveghetnek ők is a fociról meg a mocikról. Vagy miről is szoktak "ezek" dumálni?? Kép

Pocak,
ne legyél elkeseredve, biztos hamar átvészelitek ti is ezt a beteges időszakot, aztán egyszerre lesz mindenki jól! És őszig elfelejthetitek a bacikat, remélhetőleg!!! Drukk!
neet
neet

Denizsa!!!!!!!!!!!!!
komolyan??? Kép
el sem hiszem milyen összetartás van köztünk! még csak próbálja kritizálni egy másik topic az itteni társaságot!
írok mélt!

ancsipancsi

Sziasztok,
kicsit visszaolvastam végre:
Votiv,
Cora-sztori nagyon Kép
de az udvarlós történeten kb egy órán keresztül nevettem! Kép

Rossz hír: sajnos nem megyünk mi sem a talira ma, mert Vincének most még jobban folyik az orra, és nagyon izgulok, hogy meggyógyuljon végre, mert vasárnap indulunk Franciarszágba egy hétre és jó lenne, ha ott minden oké lenne és ő is tudná élvezni a sétákat, játékokat (Párizsban csak 3 napot leszünk, utána Blaye-ban a barátainknál...)

Lindi,
Neked külön bocsánat, nagyon szerettem volna találkozni végre, és olyan rosszkor jött ez a megfázás, de már 11. napja tart és vasárnapig muszáj elmúlnia!!!

De remélem, ha hazajövünk, akkor lesz majd tali pl. a bikás parkban, oda mi is mennénk, mert Nagymama ott lakik közel Kép

Nagyon jó talit, mindenkit puszilunk!

Blaye és V.
blaye

Dóri, szerntem nyugodtan elhozhatod apát, volt már talin Mooseapa és Kókuszapa, és Ruziapa és Oxiapa isKép és de jó, hogy jösszKép

Ancsi, Blaye címe: korevera kukac yahoo.com

votiv 8)
votiv

Sziasztok Lányok!

Az időjárás függvényében mi is megyünk Szabival.Kép Votiv már volt olyan kedves és elküldte a pontos címet, útvonalat.

Most mennem kell, még rendbe kell kapnom a lakást is.

Puszi: Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Almáspitét felvágtam, kicsit sok benne az alma, de remélem nem bánjátok. Kép Sajna emiatt elázott kicsit a tészta, de hát ez van.
neet
neet

Ancsi,
mi most indulunk. ha senki nem jelentkezik, akkor szivesen elviszünk Titeket, sztem utba esik. irjál sms-t, hogy hol laktok, ha kellünk: 30/632-7175.

KépKép
fibi

Ja, most látom, Deni beelözött. Akkor 3 körül talalkozunk!
pussz

KépKép
fibi

köszi Fibi, Denizsáék jelentkeztek

ancsipancsi

SZIASZTOK KépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Csak egy kis időre jelentkezem be. Most itt vagyok a férjem munkahelyén és nem bírom ki, hogy ne írjk egy pár sort nektek

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Visszaolvasni teljesen reménytelem, de lementem a "termést" és otthol elolvasgatom Kép

Rólunk röviden:
Jól vagyunk és szeretjük az új lakásunkatKép

Orsika is teljesen jól van. A rubeolának semmi nyoma Kép De nem merek még kimozdulni vele, mert mondanak olyat is, hogy 2-3 hét a lapangási ideje ennek a himlőnek és én nem biztos, hogy átestem rajta. Nem szeretnék fertőzni, ha egyáltalán fertőzhetek.......

Voltunk ma gasztroenterolóbigyón és minden teljesen rendben Kép Igaz, egy hónap múlva vissza kell vinni, hogy újra megvizsgálják és addig meg írnom kell, hogy mit és mennyit eszik. Aztán ennyi..... Kép

Önző módon csak magunkról írok, de amikor beszéltem Denivel, Õ elmondta mi újság a topikon Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Neet!

Rá ér!Kép
nem később megyünk de te leszel ott az első mivel Bogárka visz.
20170114224602

EltűntKép

tehát:
Hurrá Mása!!!

Üdv újra itthonKépKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Egyelőre nem lesz netünk KépKépKép Most jön a lakóparkba egy-két "jobb" szolgáltató és akkor majd beköttetjük a netet. De egyenlőre, sajnos, nélkülözni kell.

Puszi Nektek.

Remélem nemsokára ismét aktív topik használó leszek

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Még annyi rólunk, hogy a lányom már FELÁLL KépKépKép Olyan kis ügyes... KépKépKép
Már a falnak nekitámaszkodva is fel tud állni KépIMÁDOMKép és természetesen fel is tud ülni KépEGYEDÛL! Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Pocak Kép

JÓ SZÓRAKOZÁST NEKTEK MÁRA (is) És kűldöm a jó időt. Megbeszéltem a napocskával, hogy szépen süssön KépKépKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

halihó! Mindjárt visszaaolvasok csak egy prktikus kérdés: Miből szoktatok enni-inni Bogárkáéknál? Ki-ki hoz otthonról tányért-poharat etc-t?
Én hozok csatnit a szamószéhoz, azt azért kézzel bajos lenne elfogyazstani - no meg a tiramisu és a sali is ahsonló kategória. NyilatkozzatokKép

indianyo

Hú szia MÁSA!!! Kép
De jó, hogy benéztél! Csajod nagyon ügyes!! Mi ezt tudjuk Kép Köszi a jóidőt! Viszem a finomságokat, amiket küldtél Kép Remélem mielőbb lesz Nálatok net és tudsz jönni! Aztán meg tali! És tök jó, hogy nem talált semmit a gasztrobigyó és minden okés! Kép

Kép
Kép
denizsa

Vigyem a Chicco fertőtlenítőt?INDI,neked pl?egy csepp hiányzik belőleKép
20170114224602

Mása!

Sajnálom, hogy Ti sem tudtok jönni! Legközelebb remélem összejön a tali!Kép

Dora!

Én párom is jön, úgyhogy majd összehozzuk a férjeinket, biztos jól ellesznek a gyerekekkel!Kép

Milyen idő van kint? Mit adjak Timire? Innen a 3.-ról sosem tudom eldönteni!
ildi76

Ildi, www.idokep.hu
Ok, a parom ugy is informatikus, ugy tudom a tied is.Kép

Cimet meg mindig nem tudok, jo lenne ha dobnatok haromig! Barki!Kép
zdora @ externet.hu

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dorka, én küldökKép

Indi, eddig Bogárka jóvoltából volt eldobhatós műanyagtányér, pohár.

Bogárka, vigyünk?

votiv 8)
votiv

Indi!
Itt figyelnek az asztalon a műanyag poharak/tányérok/evőseszközök Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Indi!

Én viszek SipekiKép gyerekeknek műanyag poharat mert mindig elkevertük eddig és többet is elhasználtunk egy-egy alkalommal,de Bogárka mindig biztosít nekünk,mert aranyos!
20170114224602

JucKép Én nem használok semmilyen fertőtlenítőt, de köszönöm, hgoy gondoltál rámKép

Kérek szépen választ a tányér/pohár kérdésemre!!!

És tényleg: milyen idő van? Nálunk minden hüvi van a lakásban, így nem tudom eldönteni, hogy mit vegyek fel.

indianyo

Sziasztok,
mielőtt visszaolvasok: Dóci kicsit rosszabbul van, ez főleg azt jelenti, hogy jobban köhécsel, meg folyik az orra, valószínű az oltás is benne van. Szerencsére a helyzet nem drámai, de mivel taknya-nyála összefolyik, ezért nem vállalom, hogy végigfertőzzünk titeket, átment ez rajtam is, csúnya köhögős-prüszkölős nyavaja, és biztos nem megfázás Kép
Szóval mindenkinek nagyonnagyon jó szórakozást, ha lesz még a köv. két hónapban buli, akkor ott leszünk Kép

Ancsi,
még egyszer nagyon elnézést, hogy ilyen röviddel az út előtt mondtam le KépKép
kisün

VotivKép BogárkaKép JucKép köszönöm, egyszerre írtunk Kép

indianyo

Indi!

Ok,csak Domino a legkisebb és gondoltam,hogy háthaKép

Kisün!

Bulást a nagylánynak és jövő héten talán egy Bikás party?
20170114224602

Juc,
attól függ mikor, de felőlem mehet Kép

Mása,
jó hallani felőletek!! Nagyon ügyes orsilányod van! Kép
kisün

Juc Kép
Bikás park jó ötlet! Jövő héten már bizti tudnak jönni Másáék és Zuzmóék és Veráék is, meg aki még nem tudott Kép és persze megy mindenki Kép

Kép
Kép
denizsa

Juc Kép
Bikás park jó ötlet! Jövő héten már bizti tudnak jönni Másáék és Zuzmóék és Veráék is, meg aki még nem tudott Kép és persze megy mindenki Kép

Kép
Kép
denizsa

Juc,
nekem a hétfő és a szerda nem jók, a többi elvileg igen! Kép
kisün

a fertőtlenítő arra is jó ám, lányok, hogy mielőtt elcsomagolja az ember a cuclikat, fejőket meg ilyeneket, ezzel a folyadékkal kezelje, és akkor mire jön a tesó, szépen van tartva a dolog, csak el kell mosni és kifőzni, v. ilyesmi.

Vera!
mondtam már telefonba, hogy ugyan már!!! :/ láttam én Dócin tegnap, hogy köhögött párat, és mielőtt Denizsa írt, hogy elvisznek, már eldöntöttem, hogy lehet, hogy bevállalom a BKV-s bumlizást. most már nem tenném, mert sok cucc jött össze :D

Mása!
Orsika nagyon ügyi! Lencsém csak úgy "áll fel", ha belém kapaszkodik, és mint egy dombra, rám mászik Kép

KÉRDÉS:
VIDEO KAMERÁT VIGYEK? FÉRJEM ELÕKÉSZÍTETTE, DE CSAK AKKOR VISZEM, HA JÓ ÖTLET. (utána lehet DVD-t csinálni a filmből)
mert fényképező mindenképp lesz nálam!

ancsipancsi

látom, megy a készülődés ezerrel, aztán jó sok képet csináljatok!

Mása!
De jó, hogy újra itt vagytok! Gratula a kiscsajnak!!!Kép

Fibi!
Bikás park: egy nagy park, van ott minden, szerintem elkerített játszótér is, de Jucus szerintem jobban tudja, mert valahol ott lakik. Ugye Jucus? Van ott elkerített játszótér? mert én sak olyan homokozóba raknám le Bazsit. Ééééééééééés, ott van közel a kórház, mehetünk látogatni a soron lévő kismamát!!! Barbi már biztos ott leszKép de kit udja, lehet, hogy Moose isKép
Ha nincs elkerített homokozó, akkor mehetünk a MOM park melletti új játszóra is, klassz hely!

Dora!
És kb mikorra tervezitek a költözést? és van már munkahely is meg minden? Remélem, addig tudunk még találkozni!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Lányok!

Recca jön?

ILdi
ildi76

Zuzi!

Van elkerített homokozó.DE nem egy db homokozó ami körbe van kerítve hanem játszótér kerítéssel.Az jó?
20170114224602

Juc!
PerszeKép

Vera!
Mentek ma délután játszótérre???? Lehet, hogy betársulnánk!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, az egyik ismerősömnek kellene, hogy a Bálinték magánrendelőjében van e olyan ultrahang ami fotót is készít?

Szerintetek fontos ez?

Köszi.
lambada

Lambada!

Én Bálint Sándorhoz járok, és tavaly, amikor legutóbb voltam, akkor nem volt. De a Bártfai utcában adnak képet. Miért fontos ez??

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz,
ma már nem megyünk, délelőtt volt a Diószegi-útin Kép de majd megbeszéljük, hogy mikor! Kép

ancsi,
tudomtudom, de én akkor is lelkifurdalok egy kicsit, hogy ilyen későn döntöttem csak el Kép SOK képet csinálj!!!! Kép
kisün

Sziasztok,

Bogárka: köszönjük a talit, nagyon jól éreztük magunkat. Csajom alig akart hazajönni, olyan hisztit csapott, hogy csak na.... Már a Háros úton kidőlt. Szuper volt a tali.

Szép estét és hétvégét mindenkinek

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok Lányok!

Remélem jó volt a tali KépKépKép gondoltam rátok Kép

Mi meg megvettük időközben a birtokot Kép mint ígértem, a fotóját be is teszem nektek Kép

Kép

Alaprajzot majd később Kép)

Szép estét mindenkinek Kép

Macs és kicsiFülike
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?