A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

AndiKép
Köszi!!!
ÉjszakaKép Bizti a fogacskák miatt van!

Nekem is nemrég jött meg, de egyáltalán nem fájt a hasam, pedig nekem általában mindig erősen szokott görcsölni. Szerintem nem törvényszerű, hogy a szülés utáni első kellemetlen legyen.

Sis,
ÚjraoltásKépKépKép
Ugyan nem tőlem kérdezted, de azért leírom, hogy az oltás kódja: A14CA037A.

AnnamamiKép
Köszi!

Nagyon édesek a Mazsi-képek! Az első a kedvencem.Kép

Milyen színű aláírást szeretnél?

SütőKépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

AngelaniKép!

Ne mondj ilyet, hogy Téged utál a babanet!!!
Ha most éppne festésben vagytok, akkor érthető, hogy erre már se időd, se energiád. Azért jó, hogy mégis bekukkantottál, s hírt adtál MagatokrólKép!
Gondolom Erhard már pakol 1000rel. Talán a festésnél is segített, ugyeKépKépKép???

Fel a fejjel! Nézd a dolgok pozitív oldalát!
Nálam pl. egy pohár víz még félig TELE van, s nem félig ÜRES!!!
Ha most festettetek, akkor szép, tiszta, új a szoba/lakásKépKép! Milyen nagy munka ez!

Szóval gyere amikor csak tudsz! Várunk szeretettelKépKépKép!
C.

KépKép
cinka

Cinka,
Jaj, de szép Réka leányzó!!! Apa nyomdokai lép majd? Már most lekötik a számítógépekKép.

Kép
Bab és Tofi
bab

Annamami, már nem olvastam, amit irtálKép
Most jöttünk meg a szigetről. Olyan jó lett volna együtt menni. Mikor jó nektek legközelebb?Kép
Huncut udvarló Mazsi nagyon édesKép
És szive szerelme, Réka is!Kép Nagyon jó a sorozat. Ezek a babák megállithatatlanul csibészesednek.

KépKép

KépKép
majola

Bab!

Köszönjük, de nem csak a computer érdekli, hanem mindennemű drót, vezeték, konnektor...
És természetesen a mobil is nagy kedvencKép!
Na, csak megérte 3 métert mászni, mert mindjárt le is csapok rá!!!
Kép
Megvaaaaaan!!!
Kép

Zsuzsa!
Neked is kösziKép!

Na jó, eldugultam megyünk sétálni
C.

KépKép
cinka

Fúúú, AYSE,
Váratlan utazás! Azt nagyon komáltam én is! Kép

Annamami,
tornacsukás Mazsi nagyon kis édibédi! Kép

Sis,
oltás KépKépKép
Vendég

Sziasztok.
Köszi a céklás infót.Végül ma nem azt főztem,hanem meggyes-krumplit husival.Nagyon izlett Melinek!Kép

Bodza.
Remélem minden rendben van!

Ayse.
Ebből a menüből én is,én is akarok enni!!KépKép

Sisotris.
Újraoltás.Kép

Annamami.
Mazsi nagyon gavallér!KépÉs nagyon cuki!Kép
Sütő.Kép

Angelani.
Ne légy igy elkeseredve!!Fel a fejjel!!KépKép

Cinka.
Réka sorozat haláli!!KépÉdes a kiscsaj!Kép

ancsi26

Annamami,
Milyet szeretnél? Egyszínűt vagy többszínűt? Mely színekkel és pontosan milyen szövegezéssel?

Néhány példa:

</font>

</font>

Kép
Bab és Tofi
bab

Kép
Kisnyúl a kábelbarát!

KépKép
profi bárpultosKép
és fanatikus mindenszétszedő,bekapó!még a feje is megváltozikKépKépKép!
KépKépKépKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

azt a hüle Iwiwes körlevelet nekem is sikerült körbeküldenem,azóta is kapom a szivet melengető dícséreteket!KépKép
fel se nézek egy darabik,hogy egyszerre túl legyek rajta!így jár aki felületesKép!

LÁtom egyik gyerek huligánabb,mint a másik!annyira viccesek,hogy állandóan valami rosszaságon törik a kis fejüket!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

nem tudok visszanézni(nincsenek meg az oldalak),és nem tudom,hogy esetleg mikor és hol lesz legközelebb tali!
megírnátok mégegyszer???köszike!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

NyúlnéKép Még nem volt kitűzve a következő tali dátuma és helyszíne, lassan ki kéne találni, nem? Emlegettük a szabadtéri talit, pl. Szigeten.

Nálam lesz egy minitali 19-én, de már elég jó kis létszám van, nem merek több embert hívni, ne haragudjatok / azon kívül, amiket írtam már, még az is egy alapos oka ennek, hogy csak béreljük a lakást, és nem akarom megkockáztatni, hogy kitegyenek... Tudom, nem megy ez olyan egyszerűen, de haragot sem akarokKép /
Ja, és Kisnyúl továbbra is tüneményes, a képek nagyon jók!KépKépKép

Szép hétvégét mindenkinek, mi lassan kocsiba vágjuk magunkat, és utazunk.

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Nyúlné!
Én a múltkor nálatok beigértem, hogy tartom a következő minitalit, úgyhogy akkor mondjuk kedden? Barbi, Manka, Thomasanne és akinek még lenne kedve?Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Nyúlné,
Kisnyúl csudaédes!!! Kedvencem a bárpultos breakelős kép!

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!
Ne haragudjatok, de nem tudok visszaolvasni,a babák viszont, most is mint mindig nagyon édesek és szépen növögetnek!!! tegnap olvasgattalak Benneteket és láttam, hogy többeknek "pelenkapazarlóvá" vált a gyermeke, akárcsak az én Petim. Szóval nem tudom emlékeztek e még rá, de egyszer egy lány feltette ide a honlapját, www.pelenkacsomagkuldo.hu -t, és én rendeltem is tőle pelust, 4 félét kaptam, 25-25 darabot. 37 ft/ darab áron, és nekem, na meg Petinek is bevált belőle 3 fajta. (nem, nincsen semmiféle üzleti kapcsolataom a lánnyal, nehogy félreértsetek, jutalékot sem kapok)azóta azt használjuk és mégsem libero 51/db-ért!!! Ha valakit érdekel nézze meg Kép

Egyébként megkaptuk a hitelt a lakásra, most telefonáltak az előbb az OTP-től!!! Úgyhogy most örülünk, hogy mégiscsak lesz új, szép, nagy lakásunk!!! KépKépKépKép

Viki+Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

bocs, rosszat írtam: www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Cleo,jaj de jóóóóó! ha minden igaz,az nekünk is jó,megyünk szivesenKép
Jucc,
ne hülyéskedj,én is szóltam,hogy nálunk tartott tali minitali legyen!Kép
Bab,
köszi!Képa forgó virágra meg irígy vagyok nagyon!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

x
Vendég

Sziasztok!

Sis!

Igen igen, Bab jól írta sajnos...a rossz oltás kódja:A14CA037A...

Cinka!

Megnyugtató hogy nem csak az én lányom mobilőrült....bár ma a sütőm ajtajába szerelmesedett bele...vagy inkább magába mert hogy üveges...KépKépKép

Nyúlné!

Kisnyúl ácsorgásáról jutott eszembe hogy gondoltam közlöm veletek, hogy a Minimanóban vettem olyan zoknit, aminek a talpa ilyen szilikonból van és még tapadókorongok is vannak rajta...
Szükség volt rá, mert nálunk rengeteg a kő és a parketta, és szegény Léna nemigen tud kapaszkodni a lábával...nincs is nagyon hely ahol fölállna magától megint...mert a kiságyban(rácsos) csak este van...

Jó találmány bár egy kicsit sokalltam 1500ftot egy zokniért....

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Végre van egy kis időm, Apa fotózik csak hajnalban jön haza, erre nem látom az előző oldalakat. Néha beleolvasgattam, de látom jó sok fotót tettetek fel! Hurrá!!

And
Jobbulást és jó szórakázást az esküvőre!

Bab
Látom Tofi is bekerült az újraoltandó babók közé.
Kép
Drukkolok a házhoz! Mi is Angyalföldön élünk, családi házban ugyan, de sajna nincs igazán pénzünk felújítani. Egy időben mi is gondolkoztunk azon, hogy elköltözünk, ki a városból, de Apa ebben a házban nőtt fel, nagyon kötődik hozzá.
Tofi nagyon édes, különösen a fényképezőkupakrágós és a fotóstáskábabelegabalyodós tetszik! Milyen jól áll neki a piros! Kép
Ne izgulj, én is csak tippelek éppen mi lehet a sírás oka, bár Tomi elég kiszámítható az utóbbi időben.

Ppanna
Ez szívás Kép

Sildike
A srácok milyen csibészek Kép
Muszáj mindig ilyen fantasztikus receptekkel bombázni az éhes népet? Kacsamáj, bacon szalonna nyammm..

Ayse
Nagyon bundán Kép, nagyon jó!

Sis
Remélem jobban vagy már, de ha jobban vagy akkor hol vagy?

Annamami
A 2.kép nagggyon vagány!

Cinka
Réka a miniinformatikus Kép

Nyúlné
Kisnyúl látom formában, az a popsi fantasztikus Kép

Benianyu
6 fog egyszerre, nagyon brutál! Milyenek az éjszakák?

Egy kérdésem lenne, mióta Tomi főzit is eszik egyre kevesebb a kaki, (nekem tehát pelenkát spórol a pernahajder) de este szenved a pukikkal, tekereg, most pl. 2 napja nincs pisin kívül semmi a pelában. Egy kicsit aggódom, mert korábban napi 3-4 volt az adag. Mivel tudok Neki segíteni?

Cleo
Hurrá!!! Kedd az tökéletes! Ezt a képet elfelejtettem feltenni:

Kép

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

Ma egész nap a telken voltunk, csak este 7-re értünk haza.
Tegnap meg fiúmentes napom volt, úgyhogy vásároltam, meg főztem töltött tököt vacsira.Kép

Cleo!
Nekünk jó a kedd, Nolcsi úgyis anyánál van!Kép

Ayse!
Sikerült trambulint venni?Kép

Annamami, Ayse!
KösziKép
Hát még ha tudnátok, mennyibe került a poncsóm......Kép Turis darab

Oltás minket szerencsére nem érint, régit kapta Leon, de most már úgy vagyok vele, hogy hál istennek!

Viki!
Én is gondolkodtam, hogy rendelek innen pelust, de van olyan itt, amit a Lidl-ben is lehet kapni, mi is azt használjuk, nagyon bevállt!Kép
LakáshitelKép

Cinka, Mea!
Utólag is BOLDOG Névnapot kívánok!KépKép

Babák meg nagyon szépek egytől egyig!Kép

Én is rakok fel képeket a mai telki napról.
KépKépKépKép

KépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,
Leon tök sokat változott, és jól kikerekedett a pofija! .)
Mi történt Nolcsi arcával?
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Thomasane!

Nekem az őszibarack válik be Petinél, ha nincs kaka, megetetek vele egy Hipp Õszibarack almát és másnapra kijön ! Kép(esetleg még a kamillateát is próbálhatod, ha megissza! Kép )
Fotó Kép

Barbapapa!
Én nem tudom, milyet lehet kapni a Lidl-ben, mert Pécsett nincs Lidl, de az első rendelésre egy próbacsomagot küldenek, amiben több fajta pelus van, így ha akarsz máskor is rendelni, már tudni fogod, hogy melyikből érdemes! Kép A fiúk nagyon helyesek, jó, hogy ekkora helyetek van, szupi a hinta is! Nekünk ha udvart akarunk, el kell mennünk anyuékhoz Harkányba! De annyira nincs az sem messze Kép, így hétvégente lejárunk!

Viki+Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

KépKép
Peti és az alma:Kép
Tornázni is tudok ám: Kép
KépKépanyán aludni jó!!!

Viki+Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Thomasanne
Bocsi, bocsi. Akkor azt nem is írom, hogy ma reggel már megcsináltam a padlizsán krémet. a körözöttet és a kolbásszal töltött karajok a sütőben napoznak.KépKépKép
Ráadásul már mindkét gyerek megreggelizett (Lacika már vissza is aludt). Bazsika hagymás kolbászos rántottát kért.Kép

Babák változatlanul édesek.

Kisnyúl.KépKép

Barbi
Mintha Leonció tényleg gömbölyűbb lenne. Lehet, hogy hétvégén ő is felszedett pár kilót??KépKép

Mi tegnap voltunk 7 hónapos kontrollon, méreteink a következők:
9950 gramm, 74 cm.

A doktornéni megkérdezte, hogy mennyit eszik Laci és mit? Aztán röhögőgörcsöt kapott, mikor meglátta a műanyag dobozt, amiben a következők voltak összeturmixolva: 1 tyúkcom(felső), 2 répa. 2 fehérrépa, 1/4 karalábé, 1/4 zeller. Azt mondta, hogy ő nem eszik ennyit egy alkalommal.KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt!

Thomasanne: )
Köszi!!!

Apa nem csak séf, dietetikus de még fényképész is? Nem semmi!!!

Amikor elkezdtük a hozzátápit, akkor Tofi is elkezdett ritkán kakilni, kb. kétnaponta, és kicsit megviselte a pocakját. De hamar belejött, most pedig már nincs megállás.KépKépKép Az őszibarack tényleg jót tesz ilyen szempontból.

Hát igen, egy régi családi házba is jó sok pénzt bele lehet ölni. Előbb-utóbb bizti eljuttok a felújításig is. Mi egy időben állandóan arról álmodoztunk, hogy Angyalföldön lesz családi házunk, de látva az árakat, gyorsan letettünk róla.Kép

Barbi,
Tényleg nagyot nőtt Leonka, nagyon helyes! És milyen vagány a szerelése! Olyan jó érzéssel válogatod mindig meg a fiúk ruhatárát! Nolcsi pedig nagyon kis édes, ahogy Leonkát csikizi vagy simizi!?Kép

Viki,
Peti is nagyon cuki! Édes az almamajszolós kép!

Kép
Bab és Tofi
bab

Dóri, merre vagy???Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Barbi
Leon a hintán nagyon helyes, és Nolcsi csúcs!

Sildike
Te aztán igazán tudod hogyan kell kínozni! Hagymás kolbászos rántotta ÚÚÚÚÚÚÚÚ! Kép
Holnap reggelre azt rendelek Apától!

Viki
Köszi!
Azt hiszem a barackot kipróbáljuk!
Tornázó Peti nagyon édes!

Bab
Apa csak az étkeket csinálja a fotóhoz, a fotósfazon pedig kattingat, most valamilyen naptárt csinálnak. Persze tegnap nem sikerült befejezni, úgyhogy ma is megy. Kép
A felújításhoz várjuk a lottónyereményt!

Most szeretném Tomit letenni aludni, aztán elmennénk a barátnőmhöz csajozni (2 lánya van), de kisfiam úgy gondolja most minden fontosabb, mint az alvás és ennek hangot is ad!

Este még benézek!

Kép
Kép
thomasanne

Jó ReggeltKép

Tegnap este olvastam csak,mert jó fáradt voltam.
Apával és Mazsival oooooolyan nagyot sétáltunk,hogy csak este 8-ra értünk haza!Kép
Ilyen még soha nem volt,hogy hármasban ekkorát sétáltunk volna,nagyon jólesett!Kép
Voltunk a mammutban fotókat nyomtatni a nagyiknak Anyák napjára,utánna a fiúk elkísértek engem a Promodba,hogy kapjak valami csini felsőt (anyáknapjára Kép ) de nem kaptam semmit,mert amit tettszett volna,az egyok sem volt jó a cicimre!!!KépKépKépKépKépKép
Hazafelé meg ücsörögtünk kicsit a Rézmál Cafe-ban,én üdcsiztem,Apa meg kapott egy jól megérdemelt sört!Kép
És nagyon jót beszélgettünk.
Annyira feltöltődtem!!!!!!!KépKépKép

Kuha,Cinka,Tünde,Thomasanne köszönjük a dícséreteket,valóban Mazsiból nagy csibész lesz,szerintem is.Kép

Majola Kép
Jövő héten bármikor mehetünk "szigetelni".Kép

Cinka Kép
Rékalány gyöööönyörűűűűűű és milyen kis kreatív!!!Kép
És micsoda műszaki érzék!Kép
Mazsi ezt nagyon díjazza!Kép
Sütőm megjavult(Apa által Kép )fasírt egyben kisült.Kép

Tünde Kép
Pernahajder Zita????Kép
Ez biztos valami féreértés lehet.......Kép

Bab Kép

Szeretnék világoskék kacskaringós Annamamit narancssárga és-t és világoskék kacskaringós Mazsit.
Lehetne?Kép
És mit kell csinálnom,hogy ezentúl mindig így írjam alá???Kép

Barbi Kép
Telken készült fotók ismét szuperek!
PoncsóKépKépKépKépÉn is nagy turis vagyok!Kép

Cleo Kép
Csatlakozhatunk Mazsival a minitaltokhoz???Kép
Szeretnénk,ha lehetne.Kép

Na,most kicsit ragasztani meg írni fogok Mazsi babanaplójába......

annamami(remélem utóljára írtam ilyen"szürke egérként" KépKépKép hallod Bab???KépKépKép
annamami

Annamami,
A következőt másold be a profilodba (azzal a különbséggel, hogy a közöket kitörlöd a visszaperjelek után), az aláírás címszó alá, és mentsd el:

</font>
\ font{Curlz MT,\ 2{\ cyan{Annamami \ orange{és} Mazsi}}}

Ha majd később szeretnél variálni rajta, akkor a fórumos oldal tetején a dokumentációnál a formázás alatt találod meg, hogy mit hogyan lehet.

Kép
Bab és Tofi
bab

Bocsi, pontosítok, a színes aláírást ne mentsd el, csak az alatta levő szöveget.Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Thomasanne!
Köszi a képet, nagyon cuki, elmentettem.Kép

Annamami!
Hát persze, hogy jöhettek.Kép Eddig jelentkezett Nyúlné, Barbapapa, Thomasanne és Te. Szép lesz, Maja megint egy rakás kispasival fog bulizni.Kép

Még van hely lehet jönni kedves városlakók, buli a Kálvin térnél. (Lányos anyukák előnyben!Kép)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

SziasztokKép
Egész jó napjaink vannak, persze csak ha folyamatosan Lilivel foglalkozom, de legalább olyankor jól el vanKép Nálunk már ez is haladás.
Lányok, nem akarok megint aggodalmaskodni, de ha a Lili 14-én lesz 7 hónapos és most csak 7700 gr, az kevés? Úgy látom minden más gyerek jóval nagyobb nála súlyra. Bár jó nagy hurkái vannak, de nem hízik súlyra. Pedig eszik is mostanában.
És ugye ő 4200-al született, tehát most jóval többnek kéne már lennie. Szerintetek?

Hari, Lili

Kép
Kép
hari

Cleo, mi is jelentkezhetünk?

Kép
Kép
hari

Hari!
Persze, szeretettel várunk titeket.Kép Lili súlya miatt pedig ne aggódj, mert Maja most majdnem 8 hósan 7600g és ez teljesen normális.Kép

Annamami mail ment!Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Köszi CleoKép
Küldesz pontos címet? zsharaszty@citromail.hu

Képzeljétek, tegnap még a fodrászhoz is eljutottam, anyukám vigyázott Lilire. Ez nálunk nagy szám, mert ha nem a kezemben van, vagy a lábamon, akkor üvölt. De tegnap kis tündér volt állítólag.

Kép
Kép
hari

Nyúlné!
Mail ment.Kép

Hari, Thomasanne!
Kérek szépen emilkéket.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Hari!
emil kérés sztornó. Kép Mindjárt megy.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo, mi is benevezhetünk? Nem akarunk babataliszédelgőnek tűnni, de jó lenneKép

Hari, Julcsi az utóbbi két hónapban havi 20 dekát hizott csak, és még igy is hurkás, én nem aggódom. Persze ha megenné a Sildike által leirt adag tizedét, lehet, hogy jobban gyarapodnaKép

Sildike, csak ámulva olvasom a receptjeidet. Gyöngytyúk?!!! Én olyat még csak képen láttam, egyébként se élve, se halva.

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa
Apukám munkahelye mellett van egy szuper hentes. Ott szoktunk venni gyöngytyúkot. Nem is drága, mert 360 Ft körül van kilója. Bármire megesküszöm, hogy a legszebb, legfinomabb, legsárgább húsleves abból van.KépKép

Cleo
Mi ugyan pasisak vagyunk, de mehetünk, ha úgy alakul?

Kép
Kép Kép
sildike

Majola, Sildike!
Persze gyertek, küldtem mailt.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

MindenkinekKép köszönjük a bókokat!

Barbi!
Leonka tényleg nagyot nőttKép, s nagyon vagány a satyijaKépKépKép! Nolcsi pedig milyen komolyan nézKép!

Viki!
Peti már milyen ügyesKép! Anyán alvás nagyon édesKépKépKép!

Annamami!
Nagyon-nagyon aranyosak vagytokKép!
Képzeld tegnap mi is hármasban sétáltunkKép, ez nálunk is ritka alkalom, és nagyon élveztük.
Jó későig kint voltunk a friss levegőn.

Ezt a 3 képet szintén MARCI KIRÁLYNAK KÜLDJÜK!

Kép
Kép
Kép

Most indulunk a Nagyikhoz, s csak holnap este jövünk haza.

Kellemes 7végét Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Cinka Kép
Köszönjük,a második képen csúcs édes Réka:Kép
Csak úgy dobog a szívünk Tőle.Kép
Kellemes hétvégét nektek a Nagyinál!Kép

Cleo Kép
Köszi,ott a helyünk!Kép

BabKép
KöszikösziköszikösziKépKépKépKép
Most még azt mond meg,hogy a csudába írjak visszaperjelet,mert most meg azt nem tudok.Kép
Mondtam,hogy béna vagyok.Kép
Na de ennnyire????!KépKépKép
annamami

AnnamamiKép
Elég, hogyha kijelölöd, majd bemásolod azt a sor, amit én írtam "Ctrl c" billentyűkombinációval, utána bemásolod "Ctrl v"-vel a profilodba, és kitörlöd a visszaperjelek után a közt. Egyébként "Alt Gr q" kombinációval tudsz olyan perjelet írni.

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok lányok,

Tüncsi újdonsága, hogy nappal egyáltalán nem akar aludni...Kép Most is csak vergődik...

Cleo, nem ígérem, de ha tudunk, mi is szívesen megyünk, de csak kedd reggel derül i, hogy tudunk-e.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Most jöttünk meg a vásárlásból Marcival nem rég.
Apa dolgozik.
Hááát mit ne mondjak. Iszonyat hisztit vágott le.
Tőle zengett az egész áruházKépKép

Most alszik. Pedig ébredés után indultunk, kapott tízórait is, kiflit is vásárlás közben.
Semmi nem volt jóKép

Cleo
Szívesen csatlakoznánk a talira, ha lehet. De Marci kisfiúKép

Iszonyat édesek a babák.
Viki
Peti pedig nagyon ügyes! És tündéri ahogy alszik a lábadonKép

Most megyek, kicsit szusszanok. Egész nap meg sem álltam. 6-kor ébresztő voltKép aztán takarítás, főzés, mosás, vásárlás.
Rám fér a pihi. Ha Marci hagyja.

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

próba
annamami

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKépKépKép

Bab, most mit rontottam el??????
annamami

Annamami,
nem elírás, Zita igazi kis pernahajder. Kép
Vendég

Annamami,
Valami lemaradt a képletből. Próbáld bemásolni még egyszer!

font{Curlz MT, 2{ cyan{Annamami orange{és} Mazsi}}}

Összesen csak 4 közt kell kitörölnöd a következő helyekről:
1: "font" előtt;
2: "2" előtt";
3: "cyan" előtt;
4: "orange" előtt.

"Annamami" után és "Mazsi" előtt hagyd meg a közt.

Kép
Bab és Tofi
bab

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?