A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jó reggeltKép!

Pirus,
megnéztem Vincsenzó súlyát, három hósan 7750, 4 hósan 9100 volt. Tehát "áll a zászló"! Kép

Oxi,
mi voltunk az utsók, akkor már alig volt forgalom, Neked is később kellett volna tán indulni. nnnnna, mindegy, lényeg, hogy hazaértetek! beszélek anycimmal, aztán jelentkezem masz ügyben!

Juc,
én is támogatom a játszóteres talit, csak majd mondjátok meg, pontosan hol is van az! melyik nap lenne jó?

Bog,
mikor lesz hallható az interjú? hogy kell megnézni a képeket? jelszó kell, vagy simán béna vagyok?

Zanza,
megy a drukk a vizsgához!!! Kép mégegyszer köszönjük a fuvart!

Mi ma kimegyünk az állatkertbe!!! KépKépKép I am very happy!
Szépségetes 7végét!
cupp,
fic
ficánka

Jó reggelt!

Hát tegnap csodajó volt!!! Mondjuk az ezer pukli, amit a szúnyogok rám ragasztottak, az felejthető lenne, de a jó hír az, hogy a kicsi fiamon egy sincs Kép Dominó tényleg nagyon aranyos volt tegnap, úgy látszik, csak akkor kell vele állandóan foglalkozni, ha itthon vagyunk, egyébként elszórakoztatja magát a drágaKép

Azt sajnáltam csak, hogy olyan nagyon gyorsan elszaladt ez az idő együtt, tényleg kéne egy egész nap! Bár a gyerekek valószínűleg nagyon kipurcannának egy ilyen élmény-dömping hatására.

Pannikó olyan édes volt, ahogy szaladt a borjúméretű kölyökkuty után, hogy megsimogassaKép

És jelentem, Gigi Bálintjából bébiszitter lesz, olyan drága kis csillag, egyfolytában azt figyelte, hog megvannak-e a babák és mit csinálnakKép És GigiKép hogy neked micsoda óriási türelmed van!!! Nagyon jó kis óvónéni lenne belőledKép

Zanza rékáján is jól mulattam, akárhányszor a látóterembe került, mindig csomagolt valamit és rendkívül elfoglalt volt a sok cipekedéssel, igazi önálló személyiségKép

Isti pedig minden szabadon álló babakocsit megsétáltatott - szerencsére babák nem voltak bennük, mert azért a hegyi krosszautózást nem hagyták volna szó nélkülKép

Beet Lilláján én is elgyönyörködtem, hihetetlenül sokat beszél!

Ja, és Soma és Borisz zseniális volt, ahogy egymást hergelték szópárbajban, jól elszórakoztatták egymást és bennünket isKép (paprikás lovagKép)

ajjaj, uram és parancsolóm méltatlankodik, amiért mgára hagytam, megyek is vissza a bocsánatáért esedezniKép

Szépségeshétvégét mindekinekKép

indianyo

Dóra,
mégegyszer köszi az invitálást, így egyszerűbb volt, nem kellett a böhöm ülést mégegyszer átszerelni! de tényleg thanks!!! Kép nem is kérdeztem a legfontosabbat: aláírattatott tegnap az a papiros?

Fibi,
igazad van, csak szervezés kérdése. csak nehéz előre szervezni a babókkal. és a legjobbak a spontán talik szoktak sikerálni. Kép
fic
ficánka

Szerencsere minket nem csiptek a szunyogok.

Neet, kullancs.Kép

Ficanka, nincs mit.Kép Szo szerint!Kép Egyebkent lehetseges, hogy nem fertunk volna el, mert betettuk probakepp Katanak a Maxi-Cosit, es joval nagyobb helyet foglal, mint a hordozo. Azert jotekonykodtunk, bezsufoltuk elolre a riportot keszito holgyet.
A papiros egyelore csak elokeszittetett, hetfon lesz alairva, ha el nem szalad addig a vevo. Azert nem semmi macera, majd meselek.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Hú, Bogárka, nagyon jó volt a tegnapi buli. Kép
Jó sokan voltunk most, és azért a mostani sokkal mozgalmasabb volt, mint a tavalyiak bármelyike.
Emlékeztek még a tavaly májusira? Minden baba még kézben volt, és főleg aludtak. Viszont engem Gréti most legalább hagyott beszélgetni is kicsit. Kép

A sütik is nagyon fincsik voltak, én is kérném Ancsi croissant receptjét, Gréti vagy 5-öt bevágott belőle.
Nagyon fincsi volt a tiramisu és a tésztasali is, de Indi nemtudommicsodája is isteni fincsi volt.

Ancsi! Most már elárulhatod, hogy mi volt pénteken , ami miatt majdnem nem jöttél.

Fic! Köszi a versikét.

Valaki küldene nekem jelszót a képekhez, meg ha nem egyérelmű a belépés, pár sor magyarázatot is a használatához.
ildi142 @ freemail.hu

KépKép
KépKép
lindicita

Blaye! Nagyon fura volt, hgy nem voltatok ott, pedig Grétinek délelőtt már beígértem Vincét.
De remélem Vinci már jobban van, és vasárnap már nem fog folyni az orra.
Jó utat nektek Franciaországba, érezzétek jól magatokat! Képeket majd kérünk!

KépKép
KépKép
lindicita

Mindjárt küldöm a jelszót a fotókhoz! Kép

Indi!
Sajnálom, hogy Téged így megcsípkedtek a dögök, képzeld nálunk egyik gyereken sincs, rajtam sincs egy darab sem Kép Pedig szó szerint hesegetni kellett őket...csak szegény Petruskámon az a hatalmas a szeme alatt (még tegnapelőttről), még ma reggel is úgy nézett ki, mint akinek behúztak egyet Kép
És most toltam ki Donit aludni, és képzeljétek egy sem volt...

Beet!
Háát Lillus engem is elvarázsolt a dumájával!!! Kép
De ezt mondtam ott is!!! Kép nem semmi csajszi...Kép

Den!
Úgy sajnálom, hogy szinte egy szót sem sikerült váltanunk Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hat most majdnem szepen bementem a H-ba, de felhivtam a szulesznom es lebeszelt (keves piros dologgal talalkoztam es Nyuszi is igy indult anno, ugyhogy fejvesztve be akartam rohanni, de aszonta, mivel most fejjel lefele van a baba, nyugodtan varjuk meg az osszehuzodasokat) Kép szoval lassan kezdhetitek a drukkolast Kép ja, az idozites tokeletes lenne, mert ma van a hazassagi evfordulonk (Dora, jol emlekszem, hogy a te lanykad csinalt ilyet tavaly?)
moose

indi,
ne hogy azt hidd,nálam is azért elszakad a cérna ha reggel óta hajtogat vmit amit el akar érniKépde ember legyen a talpán aki még soha nem emelte fel a hangját....és így jobb a világnak hogy nem vagyok ovonéniKépKépKépköszi hogy ilyen szépen beszélsz bálintról,nagyon jól esik ámKépremélem tényleg nem lesz vele gond ha jön a tesóKépKépKép

neet,
kullancs óta én érzem azt magamo hogy vmi viszket meg csíp meg mintha másznábnak rajtam bogarakKépKépKépKép

megyek pakolni meg készülni meg elhozom a sütitKépmert apa jön haza ma este és már nagyon várjukKép
Vendég

Moose!KépKépKép Boldog hazassagi evfordulot!
Ez nagyon izgalmas!Kép Igen, Kata kivarta a vacsit, aztan bo masfel ora mulva utnak indult!Kép
Es akkor ez hogy is van? Nem arrol volt szo, hogy harant fekszik es csaszar lesz?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moose,
boldogot és drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gigi,
nyugi, ami viszket, az jó, mert az más. Kép

Fura, h minket szinte egy szúnyog sem csípett meg, máskor ölre mennek értünk. Helyes, csak így tovább. Kép

Jelszót én is, plíz!!

Amit még akartam: minden baba csodaédes volt, csak ismételni tudom az előttem szólókat, Lilla eszméletlen értelmesen és tisztán beszél, Isti egy tündér, ahogy mindenkivel ilyen jól elvan, Borisz és Soma nagyon jó kis csapat volt a lányomnak, Bálint is csudanagy lett és a házigazdáék manói hááát... Kép Sajnáltam pici Petra csípésnyomát, de már biztos lejjebb ment, ugye Bog?

Dominó eszméletlen pütyüri, és Kata és Panna és Timi és Gréti és Fanni, Emma, a Norkini-lányok, Lencsi és minden csaj szépséges volt (van) és a fiúk meg marha vagányak, és a mamák konyhatündérkedései .. ajjajj... amire ott nem volt lehetőségem, azokat itthon kóstolgatom (palacsintatésztás izé), és mind nagyon jó!!
Ilyen talit még-még-még!!

Ancsi,
a csörgős lánc úgy néz ki, hogy valami Micimackós izén lóg egy ilyen hosszú izé, és a végén egy csörgő. Szerdán Kisünnél hagyom, jó? Azt majd valahogy összejöttök, ha így jó.

Akit nem soroltam fel, attól bocsi, de amilyen névfelejtős vagyok, csoda, hogy ennyire is emlékeztem. Kép Persze volt még Vince is, apjuk meg is jegyezte, hogy micsoda kis pofija van Kép és Igi és mindenki más.
neet
neet

Mi van Barbival????

indianyo

... meg Manó meg Oxi meg Den meg meg meg... akit kihagytam, szóljon. Kép
Túl sokat ugyan nem beszéltünk, de legalább csodáltuk a babócákat no meg a kajás asztalokat.. Kép
neet
neet

Indi,
lehet, hogy suttyomban szül? Kép
neet
neet

Moose!
Boldogot Nektek!!! Kép
És micsoda??? Még én is ott tartottam, hogy Kisnyusz rosszul fekszik...Akkor hurrá nektek, ha minden oké Kép!!!
És hatalmas drukk, akár mára, akár későbbre!!!
Azért még jelentkezz!!! Kép

Szerintem tök egyszerűen netezhetnél a H-ból Kép
Bemész a csecsemősökhöz, és megmondott, hogy Te vagy a Moose (bár már úgyis fogják tudni Kép), és megkéred, hogy hagy írj nekünk pár sort Kép
Amit tegnap mondott nekem Votiv, abból igencsak az jön le, hogy tényleg olvasnak minket ott bent Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
köszi a jelszót! És mit mondott Votiv? Kép
Egy helyesbítés az Eszter eteti Lillus c. képhez: Eszter épp elveszi Lillus sütijét (is)...
Így utólag mindenkitől bocsi, akinek kiette a kezéből a lányom a kaját, tudjátok, egyébként éheztetem... Kép
Benke haja továbbra is hatalmas!
Ada amilyen vékony, olyan erős. Kép Erőemelés 2 gyerekkel, hosszan... ajjaajjj. Kép
neet
neet

Bog, en is kerek szepen jelszot!Kép kosziKép

Ancsi, a kepeid nagyon szupikKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

XI. kerületiek és környékbeliek!
A Fehérvári úti művelődési házban (FMH/TEMI) babaruhavásár van ma 13 óráig!!!
Mi most jöttünk onnan, olyan, mint a Kismamás börze csak kicsiben, de nagy választék volt és szuper árak.
Gondoltam vkit érdekel és szólok. Na megyek visszaolvasni, mielőtt indulunk a dédihez.

Kép
Kép
denizsa

Bog,
én is jelszót plíííííííííííííííííz! Kép
ficánka

Zsan Kép
Persze átadom Másának!

Fibi Kép
Mi sem tudtunk sokat beszélgetni, és amilyen lüke vagyok még a könyvet is elfelejtettem megköszönni Kép szóval köszi!!

Bog Kép
Hát tényleg szinte csak köszönni tudtunk egymásnak Kép de majd legközelebb bepótoljuk Kép Remélem Petra szeme alatt már lelohadt a púp!!

Neet Kép
Én nem csak csodáltam a kajás asztalokat Kép Kép

Moose Kép
Hatalmas drukkok mennek!!! És gratula az évfordulótokhoz! Kép

Kép
Kép
denizsa

Bog,
köszi szépen, szuperek a képek!!!!!!!! Kép ahogy nézem a babóinkat, mindig eszembe jut, hogy mennyi minden történt egy év alatt, nomeg az, hogy nem is gondoltam, hogy ennnnnnnnnyyyyyyyyyyire nagyon jó anyukának lenni! Kép

Den,
kedves vagy, hogy szólsz! Kép
ficánka

Ancsi Kép Bog Kép
Képek szuperek!!!

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Úgy sajnálom hogy lemaradtam a taliról!!!! 3/4 5-kor sikerült végül elindulnom nővéremtől a Szabolcs utcából, és másfél óra alatt jutottam el Budafokig Kép
Akkor már nem akartam beállítani, gondoltam ha 3-kor kezdődött a party, már biztosan mindenki hazament.
Votiv számát meg persze nem vittem magammal Kép, gondoltam a címet megjegyeztem, eltévedni úgysem fogok, így nem kell a szám...

Persze a hatalmas adag Daubner pogi meg ott figyelt a kocsimban!

Na de majd legközelebb! Akkor jobban tudok időzíteni, mert most túl sok programom volt aznapra.

A jelszót én is megkaphatom?

Dorka

Kép
szdorka

Szerdan eppen fejjel lefele volt, ezert vagyok meg szabadlabon Kép de lehet, hogy este megis bemegyek, hogy nezzenek meg, ugyis bent lesz a szulesznom, mert en nem tudom am biztosan, hogy mikor merre van a mije es most is osszevissza forgolodik...
moose

Hajrá Kisnyuszi és hajrá Moose!! Kép

Kép
Kép
denizsa

Én is kiváncsi vagyok arra, h mit mondott Votiv!!!Kép
Nekem egy szót sem sikerült vele váltanom!!Kép

Juc,
értem, köszi a képet, jó a srác is, meg a sárkányok is. Sőt, a pizsoma is rulez!

Indi,
nekem csak ma reggel esett le, h te zambuzát hoztál!!!Kép Levi és családja ÁLLANDÓAN felemlegetik, h ez a világ legjobb kajája, és ramadankor mindig az estét várták, mert akkor ezt árulták az utcán, hatalmas papirzacsikban hozták haza, stb, stb...
egyébként hogyhogy van ilyen Indiában??? Csak nem a pakisztánok terjesztették el????KépKépKép

Hajrá Moose és Kisnyúl!!!!!!!!!!!!!! Akkor hamarosan látogatni megyünk????Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hajrá Kisnyuszkó és hajrá Múúúúúúúúúúúúz! Kép
ficánka

ZsanciKép te valami újdonságot mondtál most nekem (zambuza - honnan való dolog?): amit én hoztam, az a SZAMÓSZA, ez Észak-Indiában mindenhol mindig kapható, a többi stimmel Kép
Egyébként Indiában ramadánkor (ott ramzánnak hívják) először szárított gyümölcsöket és magokat esznek, utána meg mindenféle húsételt és édességeket - igen nagy mennyiségekbenKép

És én ugyan vittem nektek fűszerkeveréket, de vagy túl halkan modntam, hogy osszátok el, vagy túl egyedül - de végül ott maradt a nyakunkon és Beet nagyon helyesen magáévá tette Kép

Mása karamellái biztos nagyon finomak voltak, mert mire nekem feltűnt, hogy vannak ilyenek - már hűlt helyük volt Kép

Moose és BarbiKép boldogságos várakozást a végére! És ne hagyjatok itt bennünket kétségek között Kép

Én alig tudtam tegnap beszélgetni Veletek, ill. csak néhányótokkal - az mondjuk nagyon jó voltKép - mert egyrészt annyira jó volt csak ott üldögélni és magamba szívni a sok hangot/képet, másrészt a szúnyoginvázió miatt azért óvatos voltam (én vagyok a különleges csemegéje a dögöknek) harmadrészt paraanyu lévén egy pillanatra sem bírom magára hagyni a csemetémet... Így a halkabb/kevesebbet mozgó gyerkőcöket is csak távolról figyelhettem meg, főként a hinta és a szoba környékén tartózkodókatKép viszont az feltűnt, hogy sírás szinte egyáltalán nem volt - ez azért jelent valamit Kép

indianyo

Sziasztok!

Moose!

Nagyon drukkolok neked! És köszönöm még1X a címlapot, Juctól megkaptam!

Dora!

Sajnálom, hogy így elkerültük egymást a talin! Tömegközlekedve jöttünk és Timi már kezdett fáradni, ezért jobbnak láttam, ha elindulunk! 5 felé jöttünk el azthiszem! Remélem legközelebb megismerhetlek!

Szerintem egyébként képtelenség a talin mindenkivel beszélgetni, pedig jó lenne!
Pl. Lindivel eddig egyszer sem akadtunk össze! Na, majd legközelebb!

Oxi!

Még neked akartam írni, hogy alig ismertelek meg! Nagyon jól néztél ki és jól áll a hosszú haj!

Voltunk ma Timivel ruhabörzén a Fehérvári úti Műv. Házban! Vettem neki 2 kiskabátot! Már vagy 5-ször rá kellett adnom, hogy megnézhesse magát benne a tükörben!Kép

Den!

Én meg olyan bunkó vagyok! Időnként kihagy az agyam! Rögtön kezet kellett volna nyújtanom párodnak, így illett volna, bocsi!Kép

Bogárka!

Én is jelszót légyszi!!! Köszönöm!

Fibi!

Tényleg! Tudsz valamit Barbiról???

ILdi
ildi76

IldiKép küldtem neked mélt a jelszóval Kép

indianyo

Indi!

Nagyon köszi! Közben megnéztem a freemailt és látom, hogy Bog is küldött!Kép
ildi76

Fibi,
nem haragszom egyáltalánKép remélem te sem fogsz, mert közben mindent eladtam Manónak, mert neki is tetszett, és jobb a biztos béke, mint a remélt dicsőség...Kép ezt régen tudtam latinul is KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi,
zambuza, arab kaja ezerrel!!!KépKépKép ramadánkor sütik tradicionálisan, de minden arab étteremben kapható. Darált hús van benne, és a tésztát olajban sütik ki...és én még mindig a pakisztánokra gyanakszom...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

Az nem pizsiKép
20170114224602

ZsanciKép a pakisztánokra rajtad kívül egymilliárd indiai is gyanakszik - nap mint nap KépKépKép

Egyébként meg nyilván van benne valami igazság, hiszen az arab-mór-perzsa hódítók jelentős befolyásal bírtak az indiai étkezáési kultúrára is.

És egy gyöngyszemet hadd adjak közre az anykönyvezéssel kapcsolatban:

1982. évi 17. törvényerejű rendelet
az anyakönyvekről, a házasságkötési eljárásról és a névviselésről

IV. fejezet
Az anyakönyvek vezetése
A születési anyakönyv

34. § Képzelt személynek apaként való anyakönyvezése iránti kérelmet bármelyik anyakönyvvezető előtt elő lehet terjeszteni.

így aztán Dominónak hatalmas pechje, hgoy az anyja ilyen fantáziátlan és igazi apát akart neki a képzelt helyett KépKépKép

indianyo

Indi!

Ez vicces,komolyan mondom!

Zsan!

27,5 Clarks cipő nem érdekel B-nek?SOma dundi lábára nem kényelmes,nem is veszi fel.Kép
20170114224602

Tali szuper lehetett, képek szépségesek!!!! Kép

Nekünk tegnap délután megjött az mmr-láz, ma is azzal szenvedett szegény Dóci Kép Most már remélem vége lesz ennek a nyavajás időszaknak!!!!!

Moose,
drukkhegyek!!!! Kép

Neet,
írok mélt Kép

Kriszta13,
üdv! Kép bocs, hogy ennyire nem válaszolunk, még mindenki a tali hatása alatt van Kép DE: itt a szentimre szülészetének honlapja: http://imreszul.neologik.hu A szülésre felkészítés menüpontban van a baba-mama klub, itt elvileg a kismamák és a szülésznők találkoznak valamelyik csütörtökön. Ott esetleg felkérhetsz egy neked szimpatikus bábát!
CSak annyit, hogy dokikról ugyan megoszlanak a vélemények, de szülésznőkről rosszat nemigen hallani! Itt is (majdnem) mindenki nagyon jól elvolt a szülésznőkkel, akár ügyeletesnél szült, akár választottja volt. Viszont fontos, hogy olyat válassz, aki neked is szimpatikus, ezért lenne jó, ha meg tudnád nézni őket előre Kép

vera
kisün

Sziasztok!

Jaj de nagyon jó lehetett tegnap!!!Na és micsoda jó időtök is volt.
Ancsi képeit megnéztem,csak úgy csöpögött a nyálam.
Nem csak a kaják miattKép
Egyszerűen olyan jó volt ennyi"ismerőst"látni!
Remélem egyszer mi is eljutunk egy ilyen jó kis buliba!!!

Bogárka:
Szeretnék én is jelszót kapni,ha lehetségesKép

Moose:
nagyon nagyon szorítok,hogy minden rendben menjen+++++++++++++++++++++++++++++Kép

Barbi:
neked is,persze ha még szükséged van rá!Kép

petergabi

Pocak:
mi van veletek?Annyira sajnálom a kisfiaidat,na meg persze Téged is!KépBorzalmas időszak lehet ez neked.Egy beteg gyerek is rengeteg energiát le tud szívni egy anyából,hát még 2.Küldök neked sok-sok++++++++++++++++++++Kép

Macs:
szépséges birtokotok lett!
GratulálokKép

Kisün:
Dóci jobban van?És Te?

petergabi

Juc,
elnézést a nem pizsit pizsinek nézésért...Kép
sajnos 27,5-es cipő eléggé határeset, B-nek is igen dundi és vééééégtelenül hosszú láááááábai vannak...

Indi,
akkor ugye van benne valami???KépKép én ezentúl mindent rájuk kenek, jó????KépKépKép

Kriszta,
én is sajnálom, h nem válaszoltunk, de sztem is az a legjobb, ha elmész egy ilyen szülésznők vezette előadásra, és te válsztasz valakit. Mindenkinek más igényei vannak, ami ált. azonos, h minél természetesebben szülni, stb...nos, 1-2 kivétellel minden szülésznő próbál gátat védeni, és minél emberibbé tenni a szülést...
tehát, ha extra igényeid vannak (homeopátia, illóolajok, stb...) akkor tudunk segiteni. Enyim szülésznő jártas volt homeopátiában, olajokban, gátvédelmet támogatott KépKép...ő a Molnár Gabi volt...szőke, kékszemű...KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisün:
most látom,hogy már láz is vanKép
De"szerencsére"ez az oltás miatt!Dorkát is ez viselte meg a legjobban,láz után jöttek a pöttyök is.De max 3nap volt,úgy hogy kitartás és sok sok++++++++++++++++++++++Kép

petergabi

Gabi,
Dócinak most estére már csak hőemelkedése van, remélem, ez holnap még tovább javul Kép Én hulla Kép délelőtt Dócit dédelgettem, délután - míg Dóci vígan aludt 3,5 órát, az egyik kutyus idegbecsípődött, nem bírt lábra állni, így a szieszta-időmet kutya-masszőrként töltöttem Kép és ez fárasztóóóóóóóóóóó Kép

v
kisün

Gabi,
igen, szerintem már a pénteki rosszabbul-lét (köhögés-orrfolyás felerősödése) is az oltás hatása miatt volt Kép mire felkelt délután, már 38 körül volt a láza Kép kis bágyadtka volt, úgy sajnálom ilyenkor Kép
kisün

Kisün:
pont ez a bágyadság,elesettség ami az egyik legrosszabbKép
De Dóci erős kiscsajszi meg persze Te is!Hamar túl lesztek rajtaKép

Ildi:
ne hallgass Zsanra,Molnár Gabi barna hajúKépKépKép
A többi viszont mind igaz!Én is tanusíthatom,nagyon meg voltam vele elégedveKép

petergabi

Zsan!

Semi gond csak gondoltam megkérdezlekKép

MAcs!

nagyon gyönyörűségesnek tünik a telketek.
20170114224602

Sziasztok!

Nagyon jók a képek, irigykedtem is ám rendesenKép
Főleg, mert engem is elkapott a nyavajaKép A mai éjszakánkat nem kívánom senkinekKép Én is alig bírtam nyelni, Balu meg nagyon lázas volt és egész éjjel a szájában volt a cici, mert csak úgy aludt picikéket. Nagyon sajnáltam, ráadásul amikor elkezdett reszketni, na az nem volt egy jó érzés!! Akkor mehetett fel a láza, mert előtte még nem volt meleg a fejecskéje sem.

Gabi nagyon kösziKépKépKép Ránkfér... Szerencsére éjjel Marci elfogadta, hogy apa van vele, én nem bírtam Õt is vígasztalni.

Képzeljétek, Balu az egyik szopizásnál beleharapott a cicimbe (szerencsére, csak alul van foga) nem volt vészes, de automatikusan fekiáltottam és valószínűleg ezzel megijesztettem a pindurtKép Azóta nem fogadja el a cicimet, mi a fenét csináljak??? Marci kb. ennyi idős korában is volt egy kis szopigond, de ott nekem nem indult a tejleadó reflex Ahogy a szájában megláttam a fogakat, úgy éreztem, mintha egy cápának adnám önként a karomKépKépKép De ez akkor megoldódott. Most viszont feszül ezerrel és bár kifejtem egy kicsit, nem issza meg sehogyKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok! Először is köszönöm az állandó gondolatokat és drukkokat Kép
Ma kicsit szédelegtem, s menstruációs görcsökhöz hasonló érzésem van. Tudom, hogy ez a kezdet is lehet... Egyébként még mindig nagyon happy és várakozós álláspontú vagyok.
Ez az édes lány lehet, hogy már az első anyák napi anyák napos ajándékom lesz?

Futtában átnéztem az elmúlt napot...

Fibi! Azért is írtam a dupla mascarpone-t, mert úgy lesz keményebb a krém. És Dennek igaza van a tiramisu még folyósan is jó Kép

Neet! Édes a röptiben puszis kép. Kép
Az Eszter és az ikerlányos is nagyon jól elkapott pillanat

Moose! Igen, szerintem addigra én már babázom Kép vagy lehet, hogy még beelőzől? Kép
Boldog házassági évfordulót!!!

Pocak! Honnan szeded ezeket a jófej smile-kat?

Jobbulást beteg babáknak ++++++++
Csak beleolvasgattam, s látom oly jól sikerült a Bogárkaparty mint azt vártátok Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Kriszta 13! Én nagyon pozitív emberke vagyok, de szerintem már nem fognak elvállalni... nyugodj meg és programozd magadnak, hogy a számodra legmegfelelőbb szülésznő legyen ügyeletben Kép vagy vigyél bábát.
Sok sikert!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ildi Kép
Mélt és az ajánlatot köszi! Kép És nem vagy b., hanem egy nagyon aranyos és szimpi csajszi Kép Örülök, hogy kaptatok kiskabátot Timinek! Mi is beszereztünk pár pólót és sortot, most már jöhet a nyár!

Vera Kép
Dócinak bulást!!!

Kép
Kép
denizsa

Barbi!

Azt hittük,hogy már szülsz de akár bármi is lehet holnapigKépCSodás anyák napja lenne igaz?

Ja és Tiramisuból nem jutott nekem,FIBI légyszíves máskor többet készíteni!Kép
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?