Na, remélem, nem vettem el a kedveteket az írástól!
Juc
2006.05.03 08:46
2006.05.03 13:06
2006.05.03 13:11
2006.05.03 13:35
Én szeretem a pletyiket, bár mióta AMrci megvan nem nagyon figyelek, de így, ha te közvetíted, így könnyű!!
2006.05.03 13:56
2006.05.03 14:18

2006.05.03 14:51
, rosszalkodott a babanet...
Hát ilyen az igazi paramami...
, mert akkor lett gyanús délben, amikor szép csendben ült és játszogatott, megnéztem, és tök meleg volt a feje...
2006.05.03 21:30
2006.05.04 11:40
2006.05.04 13:45
, mi mindenesetre viszünk úszópelust is. Bár nem tudom, mi bemegyünk-e egyáltalán a medencébe, mert Marci mindig mindent elkap
, most pl. kiderült, hogy torokgyulladása van, amit vszeg a csodák palotájában szedett össze...
Tünete szerencsére szinte semmi, ma csak hőemelkedése volt, de a dokinéni szerint nagyon piros a torka.
, de azért ti menjetek, nehogy megszűnjön a csoport!!!
, mert Marci nyitogatta, igaz, nem fehérneműt
, csak pólót, gatyát stb. De azért az is izgi...
2006.05.04 22:16
. Az idő is szép mostanában, így azt hiszem ritkábban fogok jönni, de olvasni azért gyakrabban tudok. Ha napközben alszik, akkor pedig vasalok, takarítok vagy főzök. Próbálok rendes anyuka lenni, kíváncsi vagyok meddig fog menni ez a hirtelen felindultságom
. Bár képzeljtek, Marci segít nekem takarítani, annyira édes, meg kell zabálni. Ráadásul naponta többször csak úgy odajön, megölel, hozzámbújik és időnként óriási puszikat cuppant az arcomra, előfordul, hogy hármat is egymás után. Most aztán teljesen levesz a lábamról, pedig már eddig is szerelmes voltam bele
! 2006.05.05 11:38
2006.05.05 12:28
2006.05.05 13:03
, végülis kivittem a hőemelkedéses gyermekemet egy gyors sétára, mert nem bírt magával idebent, ordított, rohangált, rosszalkodott, sikított (na, azt nagyon tud!!!).
, mindig csak lefelé akart menni...
De azért jót sétáltunk, időnként persze fölkaptam és vittem. Mogyoróhegyen mi még nem voltunk.
, a miénk nem nagyon szokott, inkább csak bújik, vagy ha puszi van, akkor az igazi smárolás
, bekapja a számat vagy az orromat
, de csak ritkán...
2006.05.05 13:43

Viszont a Kíra haját mindig huzigálta és miután a Kíra mindig vísszahuzott azota nem csínálja!!
Látnotok kéne néha mit alkotnak!! 
És egyszerüen ledobja magát a földre és vísit,veri a földbe a fejét olyan hisztit csap néha!!Ma ís a fülészeten ezt játszotta mert nem engedtem lépcsőzni!Mit ne mondjak elég kellemetlen volt!
) 
Tamesz minden ok???
Én és az örögök!!!
Imádja a gabonapelyhet csípegetni reggel,csak igy minden nélkül!!
Segits anya Kíra felvettea sapkámat!!
2006.05.05 14:24
, de ezt már rég írni akartam Timurrnak:
, meghát ettől függetlenül imádom Kistökit, édi, aranyos, szeretnivaló, csak nagy huligán és lókötő, és egyszerűen csak mindig feltűnik, hogy a két gyerek mennyire hasonlóan rosszcsont, mi pedig mennyire hasonlóan kibukunk tőlük
2006.05.05 14:47

2006.05.06 14:20
), és igen kedvesen invitált ide hozzátok. Ahogy átfutottam az utolsó pár hozzászólást, tényleg nagyon sok kedves régi ismerôs van itt. A teljesség igénye nélkül, Babus, Timka, Timurr, Tamesz, Mukika, Eveka, sziasztok!!!
, jó újra "látni" titeket! A többieket is üdvözlöm persze!
, de igaza van), a szülés utáni idôszakban nem volt sok idôm netezni, amikor meg már tudtam volna jönni, szinte senkit nem ismertem a 2005 tavaszi topikban. Nem tudtam, hogy átjöttetek ide!
Ôrület, de még mindig szoptatom, szerencsére most már csak reggel és este, de hihetetlenül igényli és nincs szívem elutasítani. Lassan persze muszáj lesz, mert most már tényleg alig van tejem, meg már unom is borzasztóan, sajna ez az igazság. Amúgy nem alussza át az éjszakát
, kb 8 körül kelünk, délután alszik 1 órát, majd pörög 9-10-ig. Étvágya változó, elég válogatós a hölgyemény, sokat küzdünk az evéssel (vagy maratonira nyúlik, vagy ugyanazt esszük minden áldott nap - brrrr...). Azért a sok nehézség ellenére természeten imádjuk, még akkor is, ha most épp a kezemet ráncigálja és közben dobhártya-szaggató hangokat ad ki. Hiába, ha 5 percig hanyagolva van, azon már alaposan meg kell sértôdni.
, nagyon úgy tunik, hogy úton a kistesó. Még nem voltam uh-n, úgy hogy nem mondom 100%-ra, eddig a nôgyógyászom mondta, hogy terhességre utaló jeleket lát (de ez még nagyon az elején volt) és egy pozitív tesz is bizakodásra adott okot. Szóval reménykedünk, hogy tényleg, mert mi kis korkülönbséggel szerettünk is volna kistesót, szóval nagyon-nagyon örülnénk neki!!!!
De biztosat csak 17-én tudok meg.
2006.05.06 14:45
)
Szegény Apa ezúttal kint maradt.

2006.05.06 14:48
), és gondoltam szétnézek még, hátha találok még ismerős kismamit, és hát akkor bukkantam rád
És írhatsz is gyakrabban
, azóta viszont lehetetlen bealtatni, pedig már tajtékzik az álmosságtól, mostmár valszeg ki fogja húzni estig, nem semmi teljesítmény.
2006.05.06 17:14
Borbolya, Panna, üdv köztünk!
És gratula a 2. pocaklakóhoz!
Timurr, Maja gyönyörű kiscsaj a kis virágsapkájában!
Nekem volt egy ilyesmi sapim gyerekkoromban, csak pirosban, ezért pipacssapkának hívtam, és velem együtt nőtt
, úgyhogy kb. 2 éves koromtól kb. 8-9 éves koromig hordtam...
, Marci is elég jól csinálja, bár ő még nem vágja magát a földhöz, csak visít...
Csak nehogy eltanulja...
2006.05.07 07:05
Ja, és mindenképpen gyertek a következő talira!!!
2006.05.07 07:09
Minden lányos anyucinak üzenem,hogy várjátok ki a végét,majd 5 év mulva milyen NÕCIK lesznek!!Embertelen,mi pont tegnap ismét ősszevesztünk Kírával,ugyanis elmentünk szandit venni,de sajna a 30-es lábra már vagy tul felnőttesek vannak ami Kírának nem tetszik mert ugyebár nem bugyírozsaszin-straszköves-pillangos cucc,vagy pdig nagyon gagyi!Na hát tegnap találtunk egy köztes megoldást ami nekem nagyon tetszett,meg elöször neki is!!Aztán egyszercsak csínált egy jobbra átot a gyerek,és máris ott állt kezében egy 31-es hofehér magassarku szandival!!

Amibe persze még sztem én se tudnék járni!!Gondololhatjátok mi lett a vége a szandi vásárlásnak,10 perc mulva már mentünk hazafelé Kíra az ut egyik én pedig a másik oldalán kullogva,és ráadásul ő még hüppőgőtt is hozzá!!
Na hát ennyít a nőcikröl,ja és ugyanez a van a ruhákkal is,eggyíknap olyan bugyit kért amihez már van cicitakaró top is!!
Ja és tavaly voltunk a c§a-ban ahol egy tanga bugyíért nyafogott apjának egy orát!!!

Pedig tudnék még mesélni!!
Gondolom igy akarta,mert ugyse tudna fellépésekre járni egy pocaklakoval!! 

Bár tavaly ís ledöbbentem,nekem a Karamell még mindig nem jőn be,mármint a hangja!! 

2006.05.07 09:24
Na, mindegy, így legalább tutira Magdi nyer.
, Feri házassága a rossznyelvek szerint már rég tönkrement, csak pr-fogás volt a szerető családapa-imidzs; a Magdi összeveszett az anyukájával; az Angéla állítólag leszbikus, és már össze is jöttek Magdival...
, illetve Marci szerencsére már jól van, csak rettentő rosszkisfiú...
, a férjemnek viszont nagyon fáj a torka és elég zombifeje van...
2006.05.07 12:08

Ha szabad érdeklödnöm mit csínálsz egésznap,logatod a lábad???

Ez olyan férjes kérdés volt,vagy anyosos???Bár nekem nincs ilyen kérdésem,pont az ellenkezöje van!!!Mindig mondja ülj már le én megcsínálom!!Na jo nem fényezem hátha beleolvas!!
Még Kíránál is,pedig ő már megtudná csínálni magának,csak lusta mint az apukája!!

Ugyhogy mi nem gyüjtünk ilyeneket,itt a net!!Ami meg könyve kell azt természetesen megtaláljuk Anyosom könyvtárába!! 

2006.05.07 19:18
, persze, lehet, hogy csak az én elvárásaim lettek mások anyák napján... Végigrandalírozta az egész napot, idegeink megtépázva, úgyhogy most gyorsan ágyba dugjuk...
, gondolhatod, hogy én sem hagyom így a szobát, csak lefényképeztem, hogy lássátok...
Persze így aztán én is 5 percenként pakolok, egymást kergetjük Marcival... Szerencsére a férjem is segít, ha itthon van.
Bár lehet, hogy ez nem jelent semmit...
2006.05.07 20:26
2006.05.08 08:01
A múltkor egy babazsúron egy vele egyidős kisfiúval indultak felfedezni az idegen lakást, az se érdekelte, élek-e vagy halok, csak mentek kettesben és huligánkodtak, mi meg futkostunk utánuk
, csak ott meg még csak kézenfogva tud menni, mert amint elengedem, rögtön hasravágódik. A göröngyös terepen menés még nem megy neki, így folyton kézenfogva szaladgálunk az utcán és a játszótéren.
Sőt, ha megkérem, még összepakolni is segít
Míg a "nagy" csak a számítógép előtt ül
2006.05.08 10:10
Van olyan gyerek, aki már fejből ismeri az egész filmet és előre mondja/mutatja, hogy mi fog jönni. 2006.05.08 10:12
Van olyan gyerek, aki már fejből ismeri az egész filmet és előre mondja/mutatja, hogy mi fog jönni. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|