A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose,
kitartás!!!Kép mondd meg apának és Nyuszinak, h ez a TE napod!!!KépKép Úgysem lesz rá időd egy darabig!

Juc,
nekünk is van egy fekete lyuk a lakásban! Kép Én 2 hétig nem találtam a kedvenc pólómat, a gyerekek ruháiról már ne is beszéljek...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ma anyák napján különleges ajándékkal lepett meg a fiam: odajött hozzám és a kanapéba kapaszkodva egyedül felállt. Kép Álldogált egy darabig, aztán segítettem neki lecsüccseni. Azóta nem újrázta meg a mutatványt, de remélem ami késik nem múlik. És párom is kitett magáért, meglepi sütit hozott a cukiból. Kép

Ancsi Kép
Honlapod király, tök jó ötlet volt! És az égnek álló hajú kép nagyon rulez, Zsan méltón lehet büszke anya Kép

Zuz Kép
Kedden Bikás park nekünk jó lenne.
Hogy vagy? Émelygés? Éjszakák?

Barbi Kép
Mi újság? 2 in 1 még?

Fibi Kép
Hát Te merre vagy?

Trixi!
Én sem hallottam még az említett szülésznőről, de mindegyikről csupa jót lehet mondani.

Kép
Kép
denizsa

csak röviden:

Gigi, bocs, h nem tudtam válaszolni, lapot zártam... majd legközelebb megírom!

Zsanci, én is sajnáltam, hogy nem beszélgettünk! de majd remélem lesz a jöv. héten vmi tali, és mind emegyünk és témázgatunkKép és szavaztam Ferire! és lámKép

képeket sajna még nem tudtam feltölteni, a dolgozószobában lakik a barátnőmKép és már itt van nagyikám bébiszittyózni, és mi meg este mennénk "Anyák napi" bulizni.
csatlakozik valaki?

votiv 8)
votiv

Sziasztok,
Anyák Napjára azt kaptam a fiamtol, hogy 2 napja kimondja: ANYA! KépKépKépKépKépKép
És tegnap este egy kicsi koncertre mehettem el (Apjuk befizetett), Palya Bea énekelt tökjo nöi dalokat a Születés Hete alkalmábolKép Nagyon joooo voltKépKép

Deni,
irtam, hogy lemegyünk anyosékhoz+sogornöékhez, nemrég jöttünk haza, és KO-k vagyunk, 3 orat aludtunk, mert mélylélektani beszélgetést folytattunk velük..... huuuuuuKép

Neet,
hát én tényleg nem vagyok normálisKép de annyira össze volt esve a tiramisu, hogy gondoltam, ez már a kutyának sem kell márKép, igy odaadtam a férjemnek esteKép
és mindenkitöl ELNÉZÉST, aki evett volna még belöleKép elöször ki akartam rakni egy tányérra, de nem volt már hovaKép Kép

Green,
gratulalok Nektek! majd irj még, ne tünj elKép pont tegnap mentünk keresztül Érden, és probálunk barátkozni a hellyel, mert ott is körülnézünk majd házügybenKép Sajnos Diosd nekünk nem elérehtö anyagilagKép

KépKép
fibi

Kedden mi oltásra megyünk, akkor Bikás park nem rulez részünkrölKép

KépKép
fibi

le vagyok döbbenve... tegnap elkerülte a figyelmemet, hogy Szabó Eszter gyereket vár Kontor Tamástól. nem sokat lacafacáztak, már a 6. hétben van..
http://index.hu/velvet/celeb/megabebi0507/

votiv 8)
votiv

énisénis gratulálok Greenolivenak!KépKépKép

votiv 8)
votiv

Juc,
látom, Nálad elástam magam a tiramisu eltünésévelKépKép Legközelebb, külön Neked viszek egy tállalKép

Zsan,
cipöcskéket sajnálom, tényleg megvettem volnaKép és nem is tudtam, hogy ruhák is vannak, akartam nadrágot meg bodyt venni B-nak, de a turihoz sem tudtam odamenni.

KépKép
fibi

Sziasztok, latom a masik topicban nincs mozgas ide masolom az ottani keresemet: Kedves mindenki. Egy 6 hetes, külföldön elö kismama keri a segitegeteket. Nem tudtam atolvasni a topicot( munkahelyröl logok fel napközben)de szeretnek infot kerni. A Szent İmreben szeretnek szülni az alternativ szobaban,ha minden rendben megy akkor a ferjemmel, erzestelenitö, burokrepesztes, gatmetszes, es ujjal tagitgatas nelkül. Mivel az egesz csaladunk könnyen szülös fajta, talan nekem is sikerül. Sajnos csak a 6-7. honapban jövök haza Törökorszagbol, addig is talalnom kellene egy orvost akivel, e-mailben, vagy telefonon ertekezhetek, es majd kezelesbe venne, illetve levezetne a szülesemet. Kik vannak es milyenek? Kinek mi a tapasztalata? Elöre is köszönöm!
katherina2

Sziasztok!
Na, Apa elvan a kőcökkel, gondoltam jövök gyorsan, mert az estémet neki ígértem Kép

Juc!
Köszi a verset! Kép és igen, tudom ám, hogy a gugli is kiadta volna, ahogy Neet írta, de így olyan jóóó volt Tőled olvasni Kép Kép Kép

És Petra lehet, hogy azért volt csak angyal, mert amikor megláttam, hogy feldagadt az arca, gyorsan adtam be neki fenistil cseppet, aztán Votiv mondta, hogy na, jól leszedáltam a gyereket Kép

Indi!
És nem lehet az, hogy a férjed nevét mondod, amikor kérdezik, hogy mi legyen a kitalált Apa neve???
Szóval én olyan gyerkőket ismerek, akiket egyedülálló nő fogadott örökbe...de ugye náluk is be kell írni valakit...teljesen kitalált nevet....egyszer az egyik anyuka már mesélte, hogy elég szarul érzi magát, amikor e gyerek elkezd kérdezgetni az apjáról Kép

Ancsi!
Naná, hogy Nyanyi az anyukám Kép Gondolod Anyósomat elhívtam volna egy ilyen buliba, mikor simán "leidegenezte" Adát és Manót??? Kép Síkítófrászt kapott volna ennyi "idegentől" a kertben Kép

Fibi!
Gyönyörűűűűű ajándékot kaptál!!! Kép

Na, megyek, Apa nehezen bírja kezelni a balhét (egyik sem aludt délután...ja legalább Apa igen Kép)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
Nyanyi nagyon aranyosKép

Vers-ajánlom figyelmetekbe Weöres Sándor: Anyának c. Amikor felolvasta P.B. tegnap a koncerten, majdnem elsirtam magam...

KépKép
fibi

Jaj mégvalami...amolyan talált tárgyak féle:
Egy kerestetik: zöld hűtős rágóka, ha valaki tud róla vagy látta valahol írjon, mert valakinek nagyon hiányzik!!!
Egy itt van és nem tudom kié: fonott kosárban kerámia kínáló tál (vagy hogy hívják?)...talán ebben voltak Mása finomságai???

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Weöres Sándor:
Anyámnak

Termő ékes ág, te,
jó anya,
életemnek első asszonya,

nagy meleg virág-ágy,
párna-hely,
hajnal harmatával
telt kehely,

benned kaptam első fészkemet,
szivem a sziveddel
lüktetett,

én s nem-én közt nem volt
mesgye-hegy,
benned a világgal
voltam egyet.

Álmom öbleidbe újra
visszatér -
álmom öbleidbe újra
visszatér!

Alabástrom bálvány,
jó anya,
életem hatalmas
asszonya,

szemed Isis smaragd-dísze,
tiszta, szép,
hajad Pallas bronz-sisakja,
színe ép,

csak arcodon lett keményebb
minden árny,
mint délutáni égen
vércse-szárny.

Első szép játékom,
jó anya,
gyermekségem gazdag
asszonya,

a kamaszkor tőled
elkuszált,
szemem a szemedbe
nem talált.

Így tünődtem: "Mért szült
mért szeret,
ha örökre élni
nem lehet?

Énmiattam annyi mindent
öl, temet!
Mért nem tett a hóba inkább
engemet!"

A kamaszkor tőled
elkuszált,
férfi-szívem újra
rád-talált,

férfi-szívem a szivedre
rátalált,
megköszön most percet, évet
és halált.

Álmom karjaidba
visszatér,
álmom karjaidba
visszatér...

Erős ház, szép zászló,
jó anya,
sorsomnak nyugalmas
asszonya.

Majd ha cseppig átfolyt rajtam
mind e lét,
úgy halok az ős-egészbe,
mint beléd.

KépKép
fibi

Indi,
én is ezt akartam mondani neked: találd ki a férjedet apának!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi!
nekem a honlapod helyett egész más dolgok jönnek be, most pl valami orgazmus szervízKép

De Indi képeit láttam, klasszak!

Gabi!
A profilodban lévő ímélcímed él? Mert oda írtam. Megpróbálom mégegyszer!

Den!
Egészségileg jól vagyunk, az éjszakáink érdekesekKép, de sokkal jobbak, mint voltak! És ennek köszönhetően nappal is több alvás van. A héten minden délben 2 és fél óra szunya volt, nagyon hozzá tudnék szokni.
Bálint nagyon ügyes, gratulálok neki, és pont anyák napjánKép

Fibi!
A te Bálintod is egy angyal! A képeken nagyon megnéztem őt is. Igazi jó pasiKép De már a játszóházban is mondtam, hogy egy kis szívtipró!!! Persze, ha nincs a kulcs a kezében!!!Kép
Vers megható! Én olyan hülye anya lettem. Mindenen bőgök. Ma felhívtam anyukámat és nagyimat, mondtam nekik verset, és végig bőgtemKép

Egy éve ilyenkor már 15 órája vajúdtamKép Barbi????

Kép
Kép
zuzmo1

és az nem vicces, h amig férjnél vagy, egy évnél nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot kell bemutatnod, mig ha elvált vagy, automatikusan a volt férjed nevét kapja a gyerek...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barbi görcsölget, de még otthon vannakKép

KépKép
fibi

Zsana!
Nálunk fennállt ez a veszély. Rezgett a léc rendesen!

Kép
Kép
zuzmo1

Bog Kép
Igen, a kosár és kerámiák Másától jöttek egy csomagban.

Fibi Kép
Maratoni beszélgetés anyósékkal? Nem csodálom, hogy k.o. vagy, majd mesélj, ha egy kicsit magadhoz térsz!

Zuz Kép
Bazsónak ma van a szülinapja? vagy holnap lesz? Mindenesetre: nagyon-nagyon boldog szülinapot neki!!

Kép
Kép
denizsa

Igen még itthon. Görcsölgetek, popim fájogat, de happy Kép

Fibi! Viszed az anyák napi " pálmát " Kép Bár ha nagyon belehúzunk még lekörözhetünk Kép

Moose! Akkor minden rendben, ugyi?!! Kép

Den! Anyák napi ajándékaid Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Den!
akkor Neked vigyem majd vissza??? és hatalmas gratula Bálintodnak az álláshoz!!! Kép Csak most olvastam részletesebben el a mai napot, bocsánat Kép

Barbi!
Drukkkkkhegyek mennek!!! Legyetek nagyon ügyesek!!! Kép

Zuz!
Bazsónak nagyon boldogot!!! Ugye holnapra??? Jézus, akkor nem semmi maratonit vajúdtál Te!!!
És mivel rezgett a léc??? Jól értettem???

Fibi!
Vers gyönyörűűűű!!! Kép Köszönjük! Kép

És kedden Bikás nekünk is jó lenne, csak nem tudom még mikor jönnek szerelni a garázskaput Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Katherina,
idemásolom május 2-ai válaszomat ugyanezen kérdésedre: "Katherina,
azt hiszem, Bálint Sándornak tudsz emailt írni, a többiek talán tudják a címét. Õ ugyan nem vállal új kismamákat, de lehet, hogy tud neked segíteni abban, hogy találj egy orvost, aki elvállalja a távgondozást Kép" Remélem, most nem csak kérdést teszel fel, hanem benézel a válaszokért is...

Greenolive,
ezek nagyon jó hírek!!! Gratulálni majd később fogok, de drukkolok, hogy gyönyörű, problémamentes pocakosságod legyen Kép

Moose,
ezek jó hírek! Kitartás!!!!! Kép

Kedden bikás elvileg jó Kép

Dócinak ma reggelre kutya baja sem volt, se hőemelkedés, se orrfolyás Kép

vera
kisün

Zuz,
köszi a bokokat B nevében is, sztem is szivdöglesztö pasas (lesz)Kép
És nem vagy hülye anya!!!! ez a hangulatingadozás és érzékenység teljesen természetes!!Kép én is mindenen bögtem az elsö trimeszterben, meg örökké lelkizni akartam a férjemnek, szegény, már nagyon ki volt borulvaKép

KépKép
fibi

Kedd Bikás nálunk is rulez!

Juc,
Soma nem jön?Kép És ti???KépKép

Zuz,
és akkor mit kellett csinálnotok???nagyon bonyolult volt megoldani???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
én akkor tudtam, hogy babát várok, amikor marsianikó és paliklászló esküvői hírének hallatán zokogtam a meghatottságtól Kép
kisün

Hi!

Kedden hány óra körül Bikás?
20170114224602

Zsan!

Miből gondolod hogy nem megyünk?Kép
20170114224602

Barbi,
nem kell lekörözni, nem az a lényegKép csak szép nyugodtanKép jujj de izgiiiiKép

Deni,
ja, nem irtam egyértelmüen, a sogornömékkel volt hajnalig a dumaparti, de akkor is huuuKép
és Bálint nagyon ügyes, hogy felállt, gratula!Kép

Bog,
örülök, hogy Neked is tetszett a versKép
és én is maratonit vajudtam: elsö éjszaka már nem aludtam a görcsöktöl, aztán még 18 ora másnap reggeltöl...

És lesz majd máskor is Bikás park, amikor mi is el tudunk menni?

KépKép
fibi

Vera,
ezen jot röhögtemKép

KépKép
fibi

Jaaaj, Bog, most olvastam a garázskapus sztorit, uuuKép de párod édes pofaKép tényleg, ö nem is volt otthon pénteken? vagy csak elbujt a sok nö elöl?Kép

KépKép
fibi

Jajaj!!! Én a keddet csak úgy hasraütés szerűen írtam. Lehet csütörtök is, és akkor Fibiék is jöhetnek. Többiek??????????????

Marsi és PalikKépKépKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuz,
aranyos vagy, de miattunk már ne variáljatok, ha a többieknek jo a keddKép az oltás miatt meg kitudja, mi lesz nálunk...Kép ugyhogy mi majd legközelebb megyünkKép

KépKép
fibi

20170114224602

Vera,
megkönnyeztem a történetedet!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

kedd nekem nem okaj, csütörtök igen
Fibi, megyünk együtt? Kép

NETÜNK 3 NAPJA rosszalkodik, így 5 percre van, 5-re nincs

Zuz!
talán a fentiek miatt van az orgazmus szervíz is Kép. talán most oké

LENCSI AZ ELÕBB NAGY "ADADADADA" üvőtéssel hívott a kiságyhoz, ahol feltértelt, és fel akart állni, csak kicsúszott a lába a kiságy rácsán Kép. mikor segítettem, szintén az adaada-val panaszkodott.

ancsipancsi

Bazsónak holnap lesz a szülinapja! 27 óránál nem adtuk alábbKép

Zsana!
Nálunk az volt a gáz, hogy nov 12-én kimondták a válást, ami egyből jogerőre is emelkedett, mert lemondtunk a fellebezési jogunkról, de az új házasságkötéshez vinni kell az anyakönyvi kivonatot a válásról, amit az az ÖK állít ki, ahol a házasságkötés történt. Ezt az anyakönyvi kivonatot viszont az alapján állítják ki, hogy a bíróság postán megküldi nekik a végzést a válásról. Ez 2 és fél hónap alatt sikerült!!!! És ugye kell 30 nap a bejelentéstől az új házasságkötésig. Szóval a bürokráciáról én is mesélhetnék!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi,
jooo, ha B-nak nem lesz "baja" az MMR-töl, akkor mi menjünk csütörtökönKép Kép

KépKép
fibi

Zuz, Fibi, Ancsi, és a Többiek Kép
Nekünk is jó a csütörtök, tul.képpen hétfő és szerda kivételével bmelyik nap okés.

Vera Kép
Ez nagyon jóóó Kép Kép

Bog Kép
Ha nem gond, akkor sztem a kosarat és csuprokat majd Másának add vissza a legközelebbi kertipartin, ő is bizti jönni fog legközelebb.

Zuz Kép
27 óra??? Te jó ég! Csak arra emlékeztem, hogy több, mint 20, de ez már nekem is sok...

Fibi Kép
És gratula az anyáknapi ajándékodhoz Kép

Ancsi Kép
Lencsi nagyon ügyes! Már térdel?? Adada Kép

Kép
Kép
denizsa

csajok, melyik ez a Bikas?Kép

Juc, kitakaritottad magad?KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

ja Ancsi, "oriasmeret mentese"-re bejott, h "nem a meret a lenyeg..."Kép (mostanra mar megjavultKép)

Coolio
recca

Recca!

KiKépÉS Te?

Csütörtökön színházba megyünk ,ezért nekünk az rövidke tali lenne,de egyébként mi ott vagyunk minden nap,szóval gyertek bármikor a Bikásra.
20170114224602

ZSAN, JUC, VERA!!!

NYILATKOZZATOK A CSÜTÖRTÖKRÕL!!!!!!

Vera!
Ha jól emlékszem, azt írtad, hogy neked is a hétfő és a szerda nem jó. Akkor a csütörtök????
Szerintem Barbi még bent lesz a kórházban akkorKép

Den!
Ja, természetesen csak jósló fájások voltak! (ügyeletes dokiKép) Hát igen, szinte nem is fájtakKépKépKép

RECCA!!!!!
HELP!!!!!!!
a túrótortát próbálom csinálni, és gondoltam, hogy a tésztát összedobom. A receptből nem maradt ki valami? Azt írja, hogy keverjük csomómentesre és öntsük a tepsibe. Hát az enyém annyira sűrű massza lett, hogy kézzel kellett belenyomkodnom. És nem is jött fel nagyon. Hogy vágom így ketté a krémhez??? Vagy azt a tetejére kell kenni, és a túróra a csokit???? És nem is lett valami édes a tészta. Vagy a krémtől majd az lesz???? Szóval, segíts légyszi!!!!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Rec Kép
Bikás: Etele-Tétényi út sarok, volt Olimpia Mozi, most üzletkp. melletti nagy zöld terület, van egy kis domb ott, a tetején vmilyen fémbika-rémséggel
http://www.freeweb.hu/bikaspark/docok/NET-BPEgyesulet.htm

Kép
Kép
denizsa

Juc, oh en nem tudom abbahagyniKép

Zuz, hat en nem emlekszem ilyesmire. lehet, h tobb vizet kellett volna beletenned, h higabb legyen? (en mondjuk nem buzalisztbol csinaltam, ezert egy kicsit mas aranyokkal is.) az igaz, h nem lett magas, de azert kettevagtam valahogyKép, meg a tetejere is tettem turot es arra a csokit. ja es nem baj, ha nem edes, mert a toltelek az lesz!Kép

Coolio
recca

gondban vagyok!

HELP!
hogy ontopic legyek. egyszerűen pont olyan határozatlan vagyok most a mit szabad engedni és mit nem kérdésben, mint anno a baba ellátásában. biztos Lindi is tök hülyének nézett, hogy megkérdeztem, hogyan vigyázzak Grétire, csak menjek utána, vagy szóljak rá, ha tüskös bokorba akar menni, mert egyszerűen nem tudom, hogy mit lehet és mit nem. sík hülyének érzem magam, de csak a veszélyektől tartok!!! (remélem Lindi nem haragudott meg rám Bogárkáéknál)

szóval a kérdések:
- Lencsit nem tudom nagyon lekötni 5-10 percnél tovább játékokkal (játék ötleteket is várok), KIVÉVE tegnap, mikor 1 óráig engedtem, hogy tépje szét a reklám újságot, gyűrje, dobja el, majd én összeszedtem, visszaadtam, mérgesen megint hátradobta, szóval elvoltunk. nem az a matt ólmos újság, hanem a fényes, talán nem olyan veszélyes a festékje, kérdés: LEHET ENGEDNI ILYESMIT?? be nem akartakapni, meg úgyis ott voltam vele
- most kezdene felállni. éppen az előbb eljátszotta, hogy míg megírtam az üzit, addig feltérdelt a kiságyban, és mikor mentem felé, puff elengedte magát hátra, és jól beverte a kobakját. mit tegyek, hogy ilyen ne legyen többé? ne tegyem már többé az ágyba, csak járókába, ha kimegyek, vagy bármi van? de reggel is nagyon csendben szokott felkelni, jó lenne, ha nem térdelne, majd vágódna el a sötétben Kép
- a harmadik meg, hogy üvölt, ha nem kap meg vmit. de őrjöngésig. most itt ül az ölemben, míg gépelek, és próbál ő is gépelni. ez nem gáz, de van, hogy veszélyes cuccokért őrjöng. mi a frászt lehet tenni?
- és kezdődik az, hogy nem tudom letenni, míg kimennék slozira, v. ilyesmi, mert úgy elkezd bőgni, hogy nem vesz levegőt, öklendezik, stb.
hozzá tartozik, hogy nem régen ment el tőlünk exfőnököm, akitől marhául fél, és ma először mutatta Henike, hogy szeret engem. mikor meglátta a pasit, úgy elkezdett bőgni és mászni rám, kapaszkodott, szoríotott, még az apjához se ment, annyira félt. nem tudjuk, hogy miért fél, senkitől se retteg így, ennek a pasinak fogszabályozója van, talán ezért?

ezt üzeni nektek amúgy Kép
fddffg

befejezem, mert nehéz így, meg a netem is 10 percenként elmegy egy órára, úgyhogy írjatok légyszi valamit, és ahogy lesz netem, vissza fogok olvasni mindenképp, mert fontos.

ancsipancsi

Den, kosziKép. de az tenyleg egy eleg nagy terulet. es hol van benne a bekeritett resz?Kép

Coolio
recca

NEM HISZEM EL!ELSZÁLLT MINDEN OKOSSÁGOM!

ANcsi!

Láttalak ma!
JA és én röhögtem rajatd amikor nem tudtad,hogy mit csinálj GrétivelKép

ÉS a válaszok a kérdéseidre:
1.HAgyd hogy tépkedjenFejleszti a finommotorikát.

2.Vidd magaddal a klotyóra,tedd le magad elé,hadd lásson.Esetleg adj a kezébe egy játékot vagy papírt hogy tépegethessen.Kép

3.
Hátra dobja magát?Beüti a fejét?Majd rájön,hogy hogyan kell csinálni,hogy ne fájjon.Nem tudsz vele mit tenni,max.ha éppen ott vagy akkor elkapod.

4.
Hisztike?AZ mi az?KépVeszélyes dolgokat(olló,kis bizbaszok,kés,stb. NEM oda adni,nem veszélyes dolgokat a békesség és a te idegeid érdekében oda adni.

ÉS majd biztosan jön valaki aki nagyon szép,helyes magatartásformákat fog felsorolni és a helyes nevelési elveket de tuti,hogy Õ sem tudja betartani,betartattniKép
20170114224602

Juc, teljesen egyetertekKépKép

Coolio
recca

Ancsi!
Én ugyanúgy csinálom, ahogy Juc írta, csak én nem mertem volna leírni, nehogy túl rossz anyának tarts, de így, hogy egy pedagógus és két gyermekes anya is így látja!!!
Nálunk pl a Brendon katalógus Bazsóé, imádja lapozgatni, mondjuk a fele már hiányzikKép És én Wc-re és fürödni is úgy megyek, hogy Bazsó ott van. Paklja a mosógépet és a szennyestartótKép És mostanában én is mindent ráhagyok, ami nem veszélyes, had fejlődjönKépKépKép

Kép
Kép
zuzmo1

Kép
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?