A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kép
Kép
Kép
mátra

sziasztok!
Dido - annyira sajnálom!!! csak most jutottam net közelbe. Nagyon drukkoltam neked.

Monyó- most olvastam a történeted a sógornőékkel. Ahogy Norwell is írta. bőgd ki magad, én is ezt tettem, mikor a húgom terhes lett- biztos emlékszel én is most vasárnap írtam meg nektek, hogy mi a helyzet. AKKOR TE VÍGASZTALTÁL, MOST ÉN VÍGASZTALLAK TÉGED. Én már kezdek túl lenni rajta, én is bőgtem, ne aggódj. de az a fontos, hogy nem szabad e miatt negatívnak lenni!! Most már én is optimista vagyok újból!! (pedig tegnap nekemis pont megjött) ahogy mondani szokták: minden hónap új remény. amíg nem megyek újra orvoshoz és nem mondja meg az okot, miért nem jelentkezett eddig a baba, addig REMÉNYKEDNI KELL.!

bocsi, de többre ma nem futja. péntek 4 óra van és még dolgoznom kell.
puszi
syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Jajj!
Didó!
Kép! Puszipuszipuszi és simi!

Brill!
Kép
Olyan szörnyű, hogy ez történt!
Épp csak arra volt időm, hogy a táblára ránézzek és...
Ám a történetnek nem ez a vége. Ugye nem?!!!!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Egy pár ígért kép:

Írni, olvasni még nincs idő egy sajtkukac és egy beles szunyazsák mellett, de nem lesz ez így örökre!

Kép
Kép
Kép

Eszter és a csipetcsapat!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Dido!
Egész nap Rád gondoltam...
Nemrég jöttünk haza Apával (itthon van még ma velem, azt mondta, az sem érdekli, ha kirúgják)...mondom, gyorsan benézek a fórumra, hogy mit mondott Neked az orvos...
Aztán megláttam a táblát...Kép
Amennyire örültem, mikor követtél a "narancssárgába"..., most dupla annyira fáj, hogy ismét magam mögött látlak!KépKépKép
Ha lehet hinni az orvosnak, és sajnos ilyen rosszul alakult a dolog, már csak azért tudok szorítani, hogy ne kelljen a küret... Nagyon remélem!!!

Junko, Ebba, Syry!
Sajnálom, hogy ez a hónap sem sikerült...KépKépKép

Mátra!
Nálad még várok a sajnálkozással, hátha... Persze, láttam , hogy egy csíkos a teszt, de olyan jó vmiben reménykedni...
Köszönöm/jük a megjegyzés rovatot.Drága vagy! Kép

Zsúka!
Részvétem a nagypapád és a cicus miatt!KépKépKép
Te is tudod, hogy nem lehet mit írni...Kép

Valaki rázzon már fel ebből a rémálomból!!!

Norwell!
Talán a pocós képet látva!Kép Köszi!(és azt is, hogy rakhatok ilyet Kép is)

Köszönjük továbbra is a sok kedves vígasztaló szót! Kép
Nem vagyok ám olyan erős..., azért sokszor eltörik a mécses...
Majcsi! Köszi, és tudom... Az lebeg a szemem elött, hogy ha betegen született volna meg, abba pláne "belehalok"...

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Eszter!

Édesek a fiúk!
Nem, a történetünknek nem ez a vége!!!Kép (alakul, megint egy Kép)

Puszó Brill

Kép
brill

Sziasztok Lányok!

Brill!
Nagyon nagy erő kell ahhoz amit leirtál,és kivánom hogy igy legyen!Csak irigyelni tudlak az erődért mert én az az összeroppanos tipus vagyok!
De megmondom őszintén kicsit morbidnak találom ezt a hosszu időt amig várnak a műtéttel!Küldök neketek(brillapunak is)Két képet.Ha jol emlékszem akkot boxerotok van.Ha tévednék bocsánat!
KépKép

Réka!
Tulélted a vérvételt?Kép
Mikor lesz eredmény?

Évi!
Hogy vagytok?
Doribaba?

KépKépKépKép
aniko24

Bea!
Utolag is de nagyon boldog születésnapot kivánok neked!Kép
Nekem is megnézed a Jonást ha nem baj?!
1973.dec.24. 5.45-kor születtem reggel!
Köszönöm!
Az email cimem:simaaniko24@invitel.hu

Angie!
Reméljük bejön ez az időzités!Kép
Kérdezted,hogy enyémek e a kutyik.Nem egy ismerősömé.Nekem amerikai bulldogom van!De már neki is esedékes a kiskutya!Benne van a korba!

Zsuka!
Fogadd öszinte részvétem a nagypapád miatt!
És a kiscicádat is szivből sajnálom!

Ebba,Syry,Junko!
Sajnálom az 1cn.!

Kép

Mátra!
Én ugy gondolom a szépség belülről fakad és amennyire mi ismerjük a lelked te egy gyönyörű nő lehetsz!
Érezzétek jol magatokat a szerelmeddel!
Kép

Pupy!
Örülök hogy minden rendben volt az orvosnál és a párod elindult a gyogyulás utján!Az antibiotikum nem befolyásolja a kiskatonákat!Ne aggodj!

Dido!
Teljes szivemből sajnálom!
De nem értem ezt az egészet!Kép
Mit mond a doki?Mi a következő lépése?
Kivizsgálás ujra?

Juca!
Drága,hogy vagy?

Norwell!
De gyönyörű a pocakod!
Látom te is nagy növénykedvelő vagy!

Eszter!
Csodálatosak a fiuk!
Gratulálok nektek!

Monyoka!
Sajnálom,de ez teljesen természetes emberi reakcio tőled!Ne csodálkozz magadon!Én is ezt érzem ha megtudom,hogy valaki babát vár!
Napokig depibe vagyok!
Ne szomorkodj a következő te leszel!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Zsúka!
Nagyon sajnálom, ami történt.
Részvétem!Kép

Dido!
Jaj, nagyon rossz hírek, de kívánok neked sok erőt és azért szorítok!
A kolegámnak a Kaáliban volt beültetése, sikerült is, de most szegénykém ő is otthon van és nagyon el van keseredve, mert neki is vért látnak a méhében, és nem sok jót mondtak neki!Kép Úgy sajnálom őt is! És ami a legrosszabb, nem tudják miért van!

Norwell!
Nagyon-nagyon szép kismama vagy!Szép formás! Irigyellek!Kép

Eszter!
Bűbájos fiaid vannak!Kép

Duddu!
Nekem máj.18-án kell a védőnénihez menni és ő fogja akkor megmondani a vérvételek eredményét,mert azt hozzájuk küldik!Már alig várom!

Junko!
Úgy találkoznék veled!Beszéljünk meg már valamit!

Képzeljétek!
Ma voltam vízi terhestornán! Nagyon jó volt!!!Kép

Szép hétvégét!
Csibe
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Aniko!

Nagyon-nagyon köszi a képeket! Igen, boxosunk van. Ma Õt, a kutyagyereket kényesztettük... Kapott új fekvőszőnyeget is... Kép

A műtét csúszásához az is hozzátartozik, hogy amikor kiderül, hogy meghalt a Baba, rögtön kitöltöttük a papírokat, hogy este 6-ra visszamegyek a kórházba és másnap reggel műtét... De annyira össze voltam zavarodva, hogy meghátráltam... Szerettem volna még egy napot kapni, Apával is megbeszélni a dolgot, mert ugye nem számítottunk ilyen eseményekre és egyedül mentem... (Meg ott motoszkált a fejemben, hogy az édesanyámnak is azt mondták, hogy én meghaltam és engem is el akartak "venni"). Szóval úgy döntöttem, hogy hazajövök... Ennek viszont az volt az "ára", hogy lecsúsztam az utolsó műtétni napról, mert pénteken (ma) felújítás miatt szétverték a műtőt. Így a legközelebbi időpont, amikor jelentkezhetek, a műtét miatt, az hétfő reggel. Akkor újabb papírokat kell kitölteni, mert amik most nálam vannak, addigra nem lesznek jók(?)...Tehát hétfőn reggel bemegyek papírttöltögetni, esetleg UH, majd hazajövök, délután 6-ra vissza, akkor befekszem, éjszaka tágítás, kedd reggel műtét...
Azért természetesen, az eset után 1 órával Apával a Kaáliba is elmentünk és ott is megerősítették a tényt. Akkor már nekem is el kellett fogadnom, mondván két orvos nem tévedhetKép... De akkor már nem volt választásom, már nem voltam előjegyezve a műtétre, úgyhogy marad a kedd...
Ennyi a története a dolognak...Tudom, hosszú lett.

Puszó Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Nagyon eltüntem egy darabig, de nem volt nagyon lehetőségem, hogy jöjjek. Hétvégén nem voltunk idehaza, hétközben pedig a férjecském mindig a gép előtt ül. De most elkergettem.

Nagyon sokat kellett visszaolvassak, sajnos nem jókat.

Brill és Dido!

Annyira sajnálom ami veletek történt, nem is tudom, hogy lehet-e ilyenkor valami vigasztalót mondani. Nincsen erre szó.
Sajnálom.

Nomibogár!

Annyira jól esett, hogy hiányoltál, egészen belemelegedett a szívem.
Jelentkezem, csak egy kicsit ritkábban, reggel csak arra van időm, hogy néha olvassak, a munkában pedig részben nincsen időm, részben pedig nem akarom, hogy lássák. Nem mintha nem tudnák, hogy akarunk babát, csak igazából szerintem senki sem érti meg a helyzetem.Nem baj.
Hőmérőzöl? Sokáig én is csináltam, majd nagyon meguntam, de úgy is csináltam. Jó is volt is, meg nem is. Reménykedtem mindig, mert szép volt, de a vége felé már lassan nem is aludtam, megálmodtam, hogy most le fog-e esni vagy sem. És gonoszul mindig az utolsó nap esett le, pedig milyen sokszor reménykedtem.
Egy hónappal ezelőtt eltettem a hőmérőt, nem is érdekel. És még jól is alszom.
Ettől függetlenül van értelme csinálni, mert szépen látszik, hogy mikor volt pé.
Ha leesett és visszamegy és raadásul fájnak is a petefészkeid, akkor az jót jelenthet. Én drukkolok.
Most jutott eszembe, hogy a természetgyógyász ajánlott egy tinktúrát, amit mindketten kellett szedjünk. Borzalmas íze van, de allítólag nagyon hatásos minden szempontból. Nem gyógyszer, így nincsen mellékhatása. Ha gondolod részletesen leírom.
Nálunk nem vált be, de sajnos mi tudjuk az okát. Azt viszont tudom, hogy nagyon sok pár használja, ez mellett járnak masszíroztatni és nagzon sokuknak sikerül az első, második hónapban.
Én is szedem most, ártani nem árt, így fintorogva, de beveszem.

Monyóka!

Sajnos nagyon ismerős ez az érzés. Nekem nem a családomban vannak terhes nők, hanem a közvetlen környezetemben. Baráti körben egzmás tán jönnek a babák. Nem is beszélek a munkahelyemről. Két év alatt most a hatodik lány terhes. És én végig nézem őket, hallgatom, hogy éppen most mit csinál a kicsi. Ha rossz passzban vagyok, akkor esik ki a szememből a könny.
Nagyon örvendek nekik, csak fáj, hogy én nem érzem azt, amit ők. Ez nem irigység, ha annak látszik is.
Sajnálom, hogy szmorú vagy, nem jó érzés, de vannak dolgok, amik fájnak.

Most egy kicsit még visszaolvasok, majd még jövök.

Ildikó
tökmag

Drága Brill!
Köszönöm,hogy leirtad nekem!Most már tisztán látom a dolgokat!
Én is igy cselekedtem volna!Mert mi van ha mégse?!
Nagyon szoritok a keddi műtéthez!Ez borzalmas amit leirsz,hogy mi lesz ott!
Szerintem csak utána találsz majd egy kis megnyugvást!Az idő begyogyitja a sebeidet!És amikor majd megszületik az egészséges gyermeked addigra ez már csak egy rossz álom marad!
Imádkozom érted hétfőn este!
Lélekben veled vagyunk és leszünk!

A boxert nagyon szeretem én is!Vonzanak a nyomott orru kutyusok nagyon!Imádni valo pofájuk van!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a pocak- és virágdicséretet! A pocak az enyém, a sok virág a sógornőmé, mert náluk készült a fotó, de nálunk ugyanilyen sok van!Kép

Kicsi Brill!Kép
Borzasztó lehetett...Kép Tudják, hogy miért? Azóta is nagyon sokat gondolok Rátok, és imádkoztam, hogy egy picit jobb kedvvel gyere újra. Meg beszéltem Kende babával is, hogy szóljon odafenn egy kisangyalnak, hogy van itt egy csodálatos anyuka-jelölt, aki alig várja, hogy valamelyiküket a szíve alatt hordhassa. Ölelés Neked!!!!

Dido!
Ez nem igaz, pedig úgy szorítottam...Kép Sok-sok erőt kívánok... Gyógypuszi a lelkednek, ha ez segít egy picit...

Junko!
Tiszta szeretetből, igaz?KépKépKép Bírom a fanyar humorodat!!!

Csibuci!
Nemsokára Te is ilyen leszel!Kép Kapunk fotót?Kép

Juca!
Rég jelentkeztél, mizujs????

Eszter!
Gyönyörűek vagytok!!!!!Kép

Mátra!
Tudom...Kép Tuti az egy csík??? Megjött már rendesen?

Pusszantás mindenkinek!

Sziasztok

Norwell+Kende baba

Kép
Kép
norwell

Jucmuc!!Kép
A jónás máj.26-tól 30ig jelöli!!Kép
Júniusban pedig:24-től 28-ig!!KépRemélem segitettem!!És a Jónáska is fog!!KépPuszi!!
Ja!!Anikó!!Neked meg:Máj.23-27-ig jelöli,júniusban meg:22-25-ig!!Használjátok egészséggel!!Kép
Mátra!!E-mail ment!!Kép

Kép
bea27

Drága BRILL! Kép Kép Kép
Múlt héten elromlott a számítógépünk, így nem tudtam jönni és most, gondoltam mielőtt lefekszem, benézek hozzátok, és most olvastam, mi történt.
Végtelenül sajnálom, nem is tudom, lehet-e ilyenkor bármit is mondani.
A vers, amiből Junko idézett, nekem is az egyik kedvencem, és benne van minden, amit én is mondani tudnék neked.
Annyit azért leírok: én is nagyon mélyen hiszek abban, hogy a kisbabád fenn van az égben. Amikor a Jóisten megteremtette őt, valami miatt csak ily rövid életet tudott kapni, de most ő már fenn van az angyalok között, és a Jóistennél imádkozik és kéri őt, hogy küldjön neked, az anyukájának, egy másik babát, akit majd magadhoz ölelhetsz és felnevelhetsz. Drága Brill, higgyél ebben, meglátod, ez a pici babuka fog majd vigyázni a jövőben megszületendő testvérkéjére/testvérkéire.
Nagyon sok erőt, kitartást kívánok neked, és hitet, hogy van értelme újrakezdeni, folytatni.
Tudom, hogy én nagyon ritkán jelentkezem láthatóan, inkáb olvasok (ill. most azt sem a gépünk miatt), de nagyon szeretlek téged és teljes szívemből kívánok neked minden jót.

Lányok, ne haragudjatok, hogy most másnak nem írok. Hétfőn megyek Szegedre 3 napos osztálykirándulásra, torokgyulladásom van, teljesen szét vagyok esve (ma még a Gödör éttermet is elfelejtettem felhívni a vacsorarendelés ügyében), egész este sírok, hol ok nélkül, hol okkal(Brill), most megyek aludni, de nem ígérem, hogy hamarosan jelentkezem, mert hétfőtől ugye Szeged, aztán érettségi. A hétvégén azért benézek.
Vigyázzatok magatokra, egymásra!
Puszi: Rolly
rolly

Sziasztok lányok!
csak egy gyors bejelentkezés mert megyünk keresztelőre és készülődésben vagyunk!
Bea!
Nagyon szépen köszönöm be is irtam a naptárba!

Mátra!
Drága,ma 1cn!
Azért nem irok szomorú smilet mert majd hétfőn elválik hogy örüljek vagy sem!
Még délután benézek!
Mindenkinek kellemes hétvégét!
Puszi AnikoKép
Ez olyan édes fel kellett hogy tegyem nektek!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!

Először is mindenkinek szeretnék nagyon szép hétvégét kívánni!
Kép

Brill!
Kitartás! Mi itt mind Veletek vagyunk! Jövő hét kedden nagyon sokat fogok Rád gondolni, de tudom elég erős vagy, és hamarosan jobban leszel.Addig is mi Veled vagyunk és a kis Angyalkád is vigyáz Rád! Kép
Imádkozni fogok értetek!Kép

Anikó!
Akkor én sem rakok sem nevetősKép sem szomorú Kép smile-t.Kíváncsian várom a hétfői eredményt.Kép
Nagyon szépen köszönöm a megnyugtatást.Kép Azt hittem,h. az antibiotikumok, nem lesznek jó hatással a kiskatonákra.Ugyanis 3-4 hónapig kell szednie, és már el is kezdtem megmagyarázni magamnak,h. addig nincs baby.De első a párom egészségeKép De így teljesen megnyugodtam.

Monyóka!
Sajnálom őszintén ami a környezetedben történt.Kép
De hidd el hamarosan te is édesanya leszel, bízni kell benne!! Muszáj!Kép

Zsúka!
Õszinte részvétem a nagypapád miatt is.Kép

Dido!
Rettenetesen sajnálom, ami történt.De azért kíváncsi vagyok ,h. mit mond az orvos.Addig is meríts erőt belőlünk!Kép

Norwell!
Köszöni a párom is a jókívánságokat!Kép Nagyon tetszett, az amit Brillnek írtál az angyalkárólKép És tényleg gyönyörűek voltak a virágok is.Én is nagyon imádom őket, még beszélni is szoktam hozzájuk.Kép

Nomi!
Nagyon szorítok Nektek!Kép

Fleur!
Mi újság Veled? Régen jelentkeztél? Jól vagy? A tábla tetején álsz, csak esetleg nem valami nagy örömhírt tartogatsz magadban??Kép

Mátra!
Remélem minden rendben és jól érzitek magatokat! Megjött azóta rendesen, vagy elmúlt.Jaj ez a fránya mensiKép Azért hétfőn csinálj még egy tesztet, ha nincs változás.

Eszter!
Gyönyörűek a fiúk!Kép

Csibe!
Örülök,h. minden rendben Veletek! További szép pocakos napokat kívánok!Kép

Tökmag!
Dejó hogy jelentkeztél!Kép Már hiányoztál Nekünk! Sajnálom,h. ilyen letört vagy.Szívesen segítenék ha tudnék, de próbálj belőlünk erőt meríteni.Kép

Rolly!
Érezd jól magad a szegedi Osztálykiránduláson.

Elnézést ha valakit kihagytam.Most pedig megyek ebédet csinálni.Kép

Puszi Mindenkinek!Kép

PupyKép
Vendég

Bea!
Nagyon szepen köszönöm, nagyon rendes vagy!
Remelem addigra felgyorsulnak a kiskatonak (szegennyel mindennap szedetem a bio cuccokat) aztan mehet a gyertyazasKép

Zsuka!
Fogadd öszinte reszvetem a Papad es a cicad miatt nagyon sajnalom!

Dido!
Nehez valamit is mondani ilyenkor. Borzalmasan sajnalom ami törtenik most veled es imadkozom, hogy mielöbb jobban legy!

Aniko!
Hetfön gondolok majd Rad!

Norwell!
Fantasztikus a pocakod!

Pupy!
Jo fözicsket en mar tul vagyok rajta.

Brill!
Hogy vagy? Sokszor eszembe jutsz.

Mi egesz nap a kertben vagyunk (nem napozni) zöldsegeket, viragokat ültetünk. Este pedig megyünk vacsizni valami uj etterembe.Kép

Kellemes hetveget mindenkinek!

Puszi Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok Lányok!Kép

Ne haragudjatok hogy eddig nem írtam,de most sincs sok időm mert ébredezik a kis manó.
Egyszerűen semmit nem tudok elvégezni,mert az én kicsi fiam állandóan csak enni akar.
Egyébként nagyon tündér és a család és szerintem is az apukájára hasonlít.Kép
Majd valamikor megpróbálok róla képet feltenni.
Írok majd szüléstörténetet is ha egy kicsit több időm lesz.

Mindenkit puszilok!Kép

Sysy és Andriska
sysy77

Kép
Kép
Kép
mátra

Sziasztok!

Anikó Kép Kép

Jucmuc!
Jó program Kép

Eszter!
Bájosak a gyerekek Kép

Brill!
Kincsem, csodálom az erődet és az természetes, hogy néha eltörik a mécses. Veled vagyunk drága!

Bea!
Nem jött mail. Kérném szépen a baba várható születési idejét, a táblához.

Kanci!
Tőled is kérném, lehet, hogy már írtad, bocsánat akkor elkerülte a figyelmemet.

Duddu? Dido?

Csodás két napunk volt. A mensi szinte telejsen elmúlt, viszont fáj a torkom és náthás kezdek lenni. Gyógyszert bevenni nem merek, csak C vitaminnal tömöm magam. A hasam fájdogál.
Fogalamam sincs mi van most. Megvettem a perui zsázsát. Még azt sem mertem bevenni. Mondjuk jó lenne, ha nem kellene, mert inkább visszaviszem, vagy odaadom valamelyikőtöknek, ha kell.

Dióhéjban. Megyek lepihenek, mert leszédülök az asztal mellől.
mátra

Lányok kérnék javaslatot topiktali időpontra!!!!!
mátra

Mátra!
Drága,sajnálom,hogy nem vagy jol!
De nekem kicsit gyanusak ezek a jelek!KépKépKép
Sajnos nekem ma reggel megjött!KépAzért annyira nem örültem neki mint gondoltam!Mert ha orditják vagy a homlokomra tetoválják hogy NEM VAGY TERHES addig ugy is reménykedem amig meg nem jön!
De most nem sirtam egy kicsit sem!KépA multkori az nagyon letaglozott!KépKépKép
Nekem a tali bármikor jo lenne mert tudok alkalmazkodni hozzátok!
Szerintem az Árkád megint jo lenne tali helyszinnek!
Tul vagyunk a keresztelőn!Nagyon jo volt csak borzaszto hideg lett!Szét fagytunk!KépKép

Jucmuc!
Köszönöm!Kép
Amint hazaértünk az orvostol azonnal jövök ide!
Már várom nagyon!
Jo vacsit nektek!Gondoltam rád egyik este mert mi is elszoktunk járni sokat kajálgatni és voltunk a Pomodoro nevű étterembe amit egy Gianni nevű olasz srác csinál!Brutál a hely és a kaja fergeteges!Imádjuk!Ha itt jártok érdemes lenne a férjecskédnek megmutatni hátha bejönnének neki a hazai izek!De gondolom akkor másra vágyik és nem az olasz konyhára!KépKép

Pupy!
A sok antibiotikumnál a bélflorára kell nagyon oda figyelni,mert azt hazavágja rendesen!
Heti egy diflucant vegyen be és minden nap szedjen probiotikumot ami kifejezett antibiotikum mellé javasolt(a rozsaszin dobozos)!
És sok élőflorás joghurt!

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Brill!
Majd gondolok rád kedden. A kórházban is csinálni fognak még egy uh-ot, amit nem a dokid, hanem egy másik doki végez el, mert műteni csak akkor lehet ha midkét orvos ugyanazt látja.
Igen én is abban reménykedem,hogy legalább műteni ne kelljen, és még mindig fenn áll annak az esélye is, hogy méhen kívül van, de bízom benne, hogy nem.

Lányok!
Köszönöm, hogy így együtt éreztek velünk, de most legalább még nem éltem annyira bele magam, mint tavaly.

Mátra!
Aranyos vagy, hogy nem vetted ki a zebrát a nevem mellől, de jobb lenne, ha már mégsem lenne ott, mert már nincs miben reménykedni.
Neked viszont nagyon drukkolok, hogy babóca legyen a dologban, és nem ér ám pont most megfázni, egyed csak a vitamint, és igyál forró mézes teát, persze, csakis gyümölcs teát.

Anikó!
Most kivételesen talán tényleg így a jobb, mert akkor a 26. napi progirték nem rossz, és egyébként hatnak a gyogyik.

Nekem a tali bármikor jó.

dido

dido
dido

Sziasztok!

Anikó!
Kép A fene vinné már a "mikulást" valahova...

Mátra!
Örülök, hogy jól érezted Magad. Szóval elmúlt... hmmmm. Tuti, hogy negatív volt az a teszt??? Kép Azért a kétnapos mensi Nálad nem szokott előferdülni, vagy igen? Én azért még nem adnám fel a helyedben...
Sajna tali nálam már nem jöhet szóba... Kép, de azért Kép! Apa épp az előbb beszélte meg a fiával, hogy mikor szeretné, ha megszületne...Kép

Rolly!Kép
Vigyázz Magadra, és gyógyulgass!!! (Bár az osztálykirándulás nem bizti, hogy jó gyógymód...Kép)

Bea!
Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!! Vigyázz Magatokra!!!Kép

Dido, Brill!
Nagyon sokat gondolok Rátok!

Pupy!
Állítólag ha énekelsz nekik, még jobban és szebben nőnek... Azért ezt még nem próbáltam! Kép

Ma megint kimostam egy adag babaruhát, már azt sem tudom, mennyit... Persze nagyon örülök neki, szinte alig vettem valamit, mert egy csomó rucit kaptunk apa unokanővérétől és a sógornőmtől is. Meg a kiságyat és a pelusozót is lemostam (keményedett is a hasam tőle...), de még babonából nem rakjuk be a szobába, majd csak június elején...Kép

Na, ennyi, pusszantás mindenkinek, sziasztok!

Norwell+Kende baba (33+2Kép)

Kép
Kép
norwell

Kendemami!
A teszt tuti - volt. Bár napközben csináltam és ha volt is, még csak 2 hetes. Nem tudom. A mensi tuképen csak nem egész egy napos volt, ha mindent összerakunk. A babaruhák mosása... hááááát én is szeretném már Kép Csak lassan anyuka!

Anikó!
Rendben lesz minden ne félj.

Dido!
Iszonyat nehéz, amit kérsz. Rendben, úgy lesz.
Nem eszem gyógyszert, viszont megettem 3 fej hagymát és 1 üveg igazi, házi, nagymamám által főzött paradicsomlét.Ha ez nem öl bacit, semmi Kép
mátra

Sziasztok Lányok,

Gyors bekukk, Laura épp apjánál van és üvölt Kép

SysyKép
A picurok már csak ilyenek, kis zabagépek Kép Laura is pont ilyen, ne aggódj miatta! Várjuk a képeket! Tejcsi van elég? Minden rendben?

Laura:
Kép
Kép
Kép
Kép

Nálunk: kaja ezerrel, melleim felváltva szolgálják a leányunk igényeit Kép Egyelőre győzöm! Kép
Madártej evészetről leálltam, de nagyon fáj a szívem érte, nagyon jól esett. Érdekes, mert nem hallottam, hogy a kecsketej is ártalmas lehet... Laurának mégis apró pattik jöttek elő. Most hogy attól vagy nem attól... Kép

FleurKép
Mizu Veled? zebra???? Kép

Természetesen le vagyok maradva mindenről. Kép
Brill Kép, Dido Kép Ne csináljátok!!! Ez olyan szomorú............ Kép Kép
Külön buksipuszi mindkettőtöknek!

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Adri!
Levi baba egyszerűen gyönyörű kisbabaKép.

Eszter!
Gratulálok a két fiúhoz, nagyon stram kis krapekokKép. Olyan jó látni, hogy Olivér így szereti Marcit, és nem féltékeny.

Unique!
Laura napról napra egyre szebb kislányKép.

Sysy!
Tőled is nagyon várom már a képeket Andriskáról.

Norwell!
Nagyon szép nagy már a pocid, bizony már nálatok sincs két hónapnyi hátraKép.

Mi megvagyunk, a férjem is elég nehezen viseli a dolgot. Pénteken meg is kérdezte a dokitól, hogy nem-e kellene nála csinálni valami vizsgálatot, hogy esetleg az ő "részével" van baj. Hiába mondom neki hogy ha valakivel baj van akkor az én vagyok, mert én nem tudom kihordani a babákat.

Na most csak a képeket néztem vissza, de majd valamikor rendesen vissza is olvasok.

dido

dido
dido

Kép
Kép
Kép
mátra

Lassan, de biztosan fogok megőrülni. Nem tudom, miért vagyok rosszul. Baba van vagy a betegségem, vagy anátha. Vehetek-e be gyógyszert? Miért járok annyit pisilni? Miért fáj néha olyan kegyetlenül a hasam? Megjön? Nem jön? A családom sem áll mellettem. Senki nincs rám tekinettel. Elvárják, hogy felöltözzem és kimenjek a temetőbe velük dédi sírjához anyáknapjára. Tettem én érte annyit életemben, hogy ha holnap megyek ki, mikor már legalább látok sem lennel lekiismeretfurdalásom. A párom dolgozik, a gyerekekkel megint egy csomó gond, tegnap ismét előjött a volt neje, szóval most tele van a ... hócipőm. Valami szivárog, nem barana, nem vér, nem rózsaszín nem tudom. Már alig várom, hogy végre összeköltözhessünk. Pedig csak rajtam múlik. Kép
Bocsánat, hogy így kiborultam, de hangom sincs, hogy beszéljek, de ugyan kivel is tudnék. A páromat nem idegesítem, úgysem tud mit csinálni.
mátra

Sziasztok Lányok!Kép

Sajnos megint nem sok időm van csak egy kicsit benéztem hozzátok.
A kisfiunk most még alszik,és sajnos sokat fájdogál a hasa.

Anyukák!Kép

Tudnátok adni valami tanácsot hogy lehet enyhíteni a hasfájást?
Néha annyira szenved szegénykém és már teljesen tanácstalanok vagyunk,hogy mit tegyünk.
Kapott espumisan cseppeket,de úgy tűnik az sem sokat segít neki.

Előre is köszönöm a segítséget.Kép

Sysy
sysy77

Minden kedves anyukának boldog anyák napját kívánok!KépKépKép

Sysy
sysy77

Sziasztok!!!

Drága Mátra!!!Kép
Remélem, azóta egy kicsit sokkal jobb a hangulatod! A családod meg szégyellje magát, bocs, hogy ezt mondom, de tudják jól, hogy miken mentél/mész keresztül, és így viselkednek??? No comment...
Naszóval: ha nem jön meg, akkor szerintem egy hét múlva ismételd meg a tesztet. Mert azért az egynapos mensi az nagyon fura, és ugyebár tudunk olyan esetről is, amikor a kismama három hónapig nem is tudta, hogy az, ami, mert mindig volt neki "piroskája"... Nem szeretnék hamis reményeket ébreszteni Benned, távol álljon tőlem, de egyrészt őőőőőőőőrülten drukkolok, hogy minél előbb kisbabád legyen, másrészt pedig a sok pisi és a kellemetlen hasfájás tünetek lehetnek (anno nekem is olyan volt, mintha meg akarna jönni, még akkor is, amikor már pozitív lett a tesztem). Ha pedig egy hét múlva is semmi, akkor irány a doktor bácsi (vagy nénid van, nem tudom)!
Vasárnap is dolgozik a párod??? Na, lehet, hogy ettől én is ideges lennék... Azért remélem, hogy minden rendben Veletek!!! Puszillak, és kérlek, hogy próbálj meg lazítani (tudod, Hofi után szabadonKép)!
Költözés-dolgot Norwell nem érteni... Miért nem akarsz??? Vagy igen??? Mondom, hogy nem érteni...
Kép

Dido!
Köszönöm a dicséretet! Épp most számoltam ki, hogy 47 nap van a kiírásig, ami ugyebár semmit nem jelent... Te hogy vagy?

Unique!
GYÖNYÖRÛ EZ A KICSI LÁNY!!! Illetve, már nem is olyan kicsi...KépKépKép Puszikálom!Kép A pattik miatt meg szerintem nem kell aggódni, a kis unokaöcsémnek is van a kis orrán, és azt mondta a védőnéni, hogy semmi extra, majd elmúlik.

Jucmuc!
Köszönöm Neked is! Remélem, hamarosan én is dicsérhetem a Te pocidat!Kép

Lányok:

Kép

Pusszantás mindenkinek!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (33+3)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Bocsika hogy csak igy berontok kozetek, de mar eleg regota olvasgatom hogy mik tortennek a topikban......csak neman nem szolok semmi.

Bea 27
Azt szeretnem kerdezni, hogy a Jonas modszerrol hol talalok infot?
Nem tudom hogy mi is az pontosan es azt sem hogy hogyan mukodik Kép

Koszi a segitseget

Kép
icus

Kendemami!

Három helyen dolgozik. Nagyon ritka, amikor szabadnapos.Mióta egyedül neveli a gyerekeket, azóta neki egyedül kell megteremtenie mindent. Ezért is volt lelkifurdi Szekszárd miatt. Az összeköltözéssel az államvizsgáig akarok várni, már nem bonyolítom az életem. Már a dokin én is gondolkodom igen erősen, mert nem tudom mi miért van. A családom meg... Anyám nem tolerálta soha a betegségem. Kaptam én olyat, hpogy legszívesebben feljelentené az orvost, mert megműtött, mikor én nenm is vagyok beteg. Pénteken a gázpalackot én hoztam fel a kobnyhába. Mert ő nem bírja, mert tavaly műtötték gerinc-szűkülettel. Ez egy külön történet lenne,ha az anyám-nagyanyám és az én viszonyomat boncolgatni akarnám. Miért én vagyok az ő anyja. Mennyi ebben az ő hibája és mennyi az enyém. Szóval nem jó nekem ez a légkör. Nagyon nem. Pontosan tudom, hogy miért kaptam ezt a betegséget és azt is hogy miért jön ilyen nehezen a baba. Most viszont van lehetőségem változtatni. Meg is teszem. Az államvizsgáig hátralévő idő elég lesz arra is, hogy megbírkózzam a volt neje kisértetével és egy kicsit a gyerekek "anyai örökségével" is.
Na megint kijött. Úgy látszik ma ez egy ilyen nap. Kicsit érzékeny vagyok mostanában.
mátra

Szia Icus!
Maradsz közünk nem csak "olvasóban" is? Akkor mesélsz magadról?
mátra

ÉDESANYÁK!

Kép
mátra

Mátra!!Megpróbálom megint elküldeni!!KépNemtudom,hogy mikor is van a szülés pontos ideje,mivel még a Doki még nem közölte velem!!Kép2 hét múlva megyek újabb UH-ra,és biztos megmondja!!!Ma olyan kómás napom volt,hogy szinte egész nap alig birtam kitápászkodni az ágyból!!Ez borzasztó,mert nem vagyok az a lustálkodós fajta!KépÉn is kiakartam menni a temetőbe /imádok oda járni!/De annyira csúnya LUSTA voltam,hogy..........elmaradt!!Kép
Egyébként akit a Jónás érdekel,az irja be a keresőbe,hogy Jónás rendszer,vagy módszer,és OTT megtalálja!Kép

Kép
bea27

Sysy

Próbáld ki az INFACOLT.az kimondottan pici babáknak van!

málna2162

Ahhoz a módszerhez folyamodtam, hogy megbeszéltem magammal, illetve a valakivel, ha egyáltalán ott van, hogy ha ott van, akkor bírja ki ezt a náthás pár napot és ne azért hagyjon itt.
mátra

Mátra!
Ez jó módszer, nekem be szokott jönni Kende babánál...Kép
Nagyon nehéz lehetett a párodnak egyedül nevelni a gyerkőcöket, és megértem, hogy három helyen dolgozik... Nem könnyű a gyereküket egyedül nevelők helyzete. Értem azt is, hogy elég a bonyodalom per pillanat, nem hiányzik még egy. Viszont most már tényleg nem kell sokat kibírni külön, próbálj meg ebbe a gondolatba kapaszkodni, amikor így elkeseredsz! És nem csoda, hogy érzékeny vagy...Kép
Jól értelmezem, hogy Te istápolod az anyudat, és ezt ő nagyon nehezen fogadja el? Csakhogy ezzel nem segít Rajtad, a lelki támaszod lehetne a nehéz időkben... Anya-lánya viszonyról annyit, hogy én azóta vagyok jóban anyuval, amióta elköltöztem otthonról... No, de ez már egy másik sztori...

Puszika Neked, és kitartás, nemsokára jobb lesz!!!
Kép

Norwell+Kende baba

Kép
Kép
norwell

Sziasztok Lányok!

Mátra!
Drága,sajnálom,hogy ilyen megprobáltatásokon mész keresztül!Kép
De szerintem ha majd elköltözöl akkor biztos rendeződik a viszonyod anyukáddal,valamennyire!
Sajnos a multon változtatni nem lehet (gondolok a párod volt feleségére)!De hinned kell magadban és a szerelmetekben és ne engedd hogy megmérgezze a kapcsolatotokat mert ha megérzi hogy beférkőzhet ha csak a gondolatotokba is akkor mint egy féreg közétek mászik!
Légy azért résen,de a pároddal légy türelmes mert akkor nem fog feszültséget okozni kettőtök között ez az egész!Semmi képpen nem szeretnék okoskodni!
Nagyon szoritok hogy lakjon a pocakodban valaki!
Szerintem még annyira pici lehet,hogy nem eshet baja a megfázásodtol!
Ne aggodj!Minden rendben lesz!

Norwell!
Annyira édes vagy!Köszönöm!
Már én is magammögött hagynám a búsba a menzeszem!
De hát ez még várat egy kicsit magára!Kép

Dido!
Hogy vagy?Kép
Mikor kell visszamenned az orvoshoz?

Sysy!
Örülök,hogy benéztélKép de annak nem hogy fáj a pocakja ennek a kislegénynek!Nekünk anno a Sabsimlex vált be nagyon de nem tudom,hogy lehet e még kapni!De finom édes(én is megkostoltam)és egész pici kortol lehet adni!

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Sysy!
Sabsimplexet akartam irni,de ugy látszik nem tudok helyesen irni!KépKép
Bocsánat!

Mindenkinek jo éjszakát!
Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Csajócák!
Már megint jól lemaradtam... de azért azt hiszem, sikerült bepótolnom.

Mátra!
Nagyon sokat gondolok Rád és a leírt gondjaidra.
Először is most mintha saját életem szösszeneteit olvastam volna, mikor a ki-kinek az anyukája kérdést említetted.
Nem igazán írtam erről, de nálam - "gurunénim" segítségével - egyértelműen kiderült, hogy pontosan ez a szerepcsere volt a probléma. És amíg ezek a szerepek nem kerültek a helyükre, esélytelen voltam a babásodásra. Persze én csak magamban tudtam elkezdeni a rendrakást, de a Sors és a családom újra meg újra próbára tesz. De akkor is van megoldás!
A párod exneje szerintem sem anya, de mivel a gyerekeket ő szülte, sajnos a párod vállalásával a vele való problémákat is vállalnod kell. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne tudnám őt minősíteni, de persze vajmi keveset tudok a történetből ahhoz, hogy ezt megtegyem. (ez persze egyáltalán nem baj)

Elhiszem, hogy kiakasztanak a tested "tünetei" pillanatnyilag, de jól tetted, hogy beszélgettél Vele! És nem t'om, emlékszel-e, de én is iszonyatosan meg voltam fázva az elején és mégis rendben vannak a kicsik!
Szóval én nem adom fel a reményt és DRUKKOLOK!

Dido!
Háát, nem ilyen híreket vártam. Főleg, hogy tényleg úgy éreztem, most máshogy történnek a dolgok Nálatok, mint eddig. Ennyit a megérzéseimről.
Azt hiszem, a "Velem van a baj" gondolat természetes és talán olyan értelemben érdemes lenne foglalkozni vele, hogy talán valami miatt még nem vagy kész a babára. Tudom, hogy ez milyen nehéz, de azt is tudom, hogy az a kis lélek szeretne már végre testet ölteni Benned! Kép

Angie!
Milyen volt a céges buli?
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam a kérdésedre, de számomra már esélytelen a topik teljeskörű követése és így kimaradt: házat pénteken kifizettük, szombaton átvettük! Kép Volt is a kivitelező felmérni a helyzetet, most várjuk az árat. Babók jól vannak, pénteken megyünk újra 4D mozira, remélem, rendben lesznek! Kép

Jó, hogy említetted a régieket (Manyóka, Refief, Tacsifül, Szabótimi)
LÁnyok!
Ki mit tud Róluk? Azt tudom, hogy Tacsifül-t már én sem ismertem, mert külföldön él. Tündérke adott róla néha hírt, de mostanában ő sem fog híradózni. Szóval talán kivehetnénk Õket a táblából, aztán, ha újra írnak, visszakerülhetnek.
Légyszi' mondjatok véleményt, ne önkényes döntés legyen már! Kép

Évi79!
Az összes AFP-t a Schöpfi-be küldik? Ezt nem is tudtam. Esetleg tudod a számot, amit hívni lehet?

Jucmuc!
A "csodaszer" az összetevői alapján csak jó lehet!! Kép

Nomibogár!
Azért a hőt sokminden befolyásolhatja. És ha eddig szép görbéid voltak, akkor azt hiszem nem sokat kell aggódnod. Egy teljesen egészséges nőnek is kimarad néhány peteérése egy év alatt. Szóval tényleg lehet, hogy csak ennyi. CSak mérd tovább serényen, aztán majd kiderül.

Junko!
Ezt ismerem: mikor megjött, már túl voltam a nehezén a szenvedésnek. Az előtte zajló pár nap sokkal rosszabb.
Annyira tudom, mit éltek át és azt is, hogy nagyon sokat számított Nekem is a topikban kapott segítség, de a lényeget magamnak kellett megoldanom. Ezért kicsit tehetetlennek érzem magam. Pedig ha tudnék valamiben segíteni, esküszöm, azonnal megtenném!! Kép

Zsúka!
Õszinte részvétem! Remélem, mire hazaérsz, jobban leszel!

KendeMami!
MIlyen kis formás poci! Hűű én biztosan dupla ekkora leszek. Már most majdnem ekkora néha a hasam. Kép
Látom, Unique hagyományt teremtett a fejetlen fotókban! Kép

Anikó!
Köszönöm kérdésed, túléltem a vérvételt. Kép Szerencsére nem vagyok sem ájulós, se semmi.
Viszont minden könyörgésemet, kedvességemet be kellett vetnem, hogy megtegyék, mert 8:35-kor értem oda (fél 9-ig vesznek vért), mert nem bírtam kimászni az ágyból és dugó is volt. Kép Kép
Sajnálom az 1. cn-ot, de nagyon várom a holnapi híreket. Higgy benne és akkor segíteni fog a doki!!!! Kép Kép

Csibe!
Bizony, sokat kell várni az eredményre. Egyébként nem szabad elfelejteni, hogy csak 70%-os megbízhatóságú vizsgálat az AFP. Sokakat beijesztett már.
A vízitorna engem is érdekelne, csak még nem jutottam el. Addig marad a jóga! Kép

Sysy, Unique!
Legalább benéztetek! Az is valami!

Sysy!
Remélem, sikerül a pocifájást megoldani, bár a legelején a többiek is panaszkodtak és már kutya bajuk a kicsiknek!

Unique!
Laura még mindig egy kis Tündérke! Kép És még szép, hogy sokat eszik, hisz az a dolga!

Eszter!
Nagyon szépek vagytok! Micsoda férfiuralom van most nálatok!! Kép

Brill!
Írok mail-t!

El sem hiszem, hogy a végére értem a jegyzetemnek.
Pedig olyan hiányérzetem van, hogy tutti, kihagytam valakit.. bocsi érte!

Az ÉDESANYÁK tiszteletére pedig a következő:
"A gyermek világrajöttekor Édesanya is születik!"
Arthur Brown

Szép estét és még szebb éjszakát Mindenkinek:
réka
16+3
Vendég

Lányok, most nincs időm visszaolvasni, mert pakolok ezerrel. Az antibiotikum kezd használni, majd csak lesz valahogy. Tegnap este megjött a mesim, pedig reméltem, vár csütörtökig. Legalább az eső ne essenKép
Dido, Brill gondolok Rátok!
Mátra, jó volt az a teszt??
Mindenkinek sok puszi (A progi eredményemet még nem tudom...Kép )
Rolly
rolly

Jóreggelt Lányok!

Most szeretnék Nektek mutatni valamit, aztán szeretném ha megírnátok ,h. mit láttok.Kép

Szóval látjátok????????KépKépKépKép
ZEBRAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Ugye? Én nem is tudom ezt elhinni még, remeg a kezem, eddig sírtam.A párom is ott ált mellettem reggel és mikor még csak elkezdett megjelenni a csík, ő már akkor azt mondta,h. igenKép
Vagyis nem, mert tegnap voltunk vidéken a barátainknál, és én később mentem hozzájuk (énekkari próbán voltamKép) és amikor odaértem, a barátunk anyukája megsimogatta a pocm, és azt mondta,h. gratulálok!Kép Nem is értettem, aztán kiderült, h. a párom már szétkürtölte, mert ő érezteKép a tüneteim alapján, ami igazából annyi,h. elég furin éreztem/érzem magam.Pici émelygés, nagyon gyakori pisi.Ja és hát késik a mensi, ami remélem ezek után 9 hónapig nem is jönKép
Jaj Lányok, nem hiszem el, ne haragudjatok,h. rátok zúdúltam, de annyira boldog vagyok.Kép
Várom a tanácsokat,h. mikor menjek doktor bácsihoz,Kép Én úgy terveztem,h. pénteken még egy tesztet csinálok, és jövő héten elmegyek a doktor bácsihoz.(persze, ha a 2. tesz is pozitív)

Nemsokára visszaolvaslak Titeket, de szeretnék még utólag, Minden Édesanyának Nagyon Boldog Anyák Napját kívánni!

Puszi Mindenkinek!Kép

PupyKép
Vendég

Jó reggelt!

Pupy!
Ez bizony zebra és nem is olyan halvány!
Gratulálok!!! Kép
Végre valami jó hír! Ez a nap jól indul! Kép
Dokihoz bejelentkezni!! Hányadik ciklsunapon vagy?

réka
Vendég

Szia Réka! Kép
Egyfolytában vigyorgok.
Ma vagyok a 32. cn-en. Nem tudom, mit javasolsz mior menjek el a dokimhoz?
A Fertility szerint (ott vezetem a hőm) ma 4+3 vagyok.

Várom tanácsodKép és a többiekét is.
Te és a picik, jól vagytok?

Pupy
Vendég

Pupy!
Kerek 5. hét előtt semmiképp nem érdemes, mert nem biztos, hogy látszik.
Nekem pont 5 hétnél egy icipici petezsák látszott.
De tovább úgysem bírod ki, szóval valahogy így kellene, de persze a dokid is mond majd erre valamit!
Vendég

Pupy! Gratulálok a zebrához! Nem semmi a párod, hogy így előre szétkürtölte, de tudott valamitKép

Mióta is próbálkoztatok, bocsi nem emlékszem, hogy írtad-e?
Szerintem, ha csak a peteszák látszik, nem baj, én is megnézettem anno, hogy nyugodt legyek, hogy méhen belül van.

Kép
Kép
sosi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?