A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Köszi Gtünde!
Hát ezt meg hogy csináltad?
Látom, 37 évesen első babával vagy pocakos. Gratulálok!!! Én is 35 vagyok, és még most próbálkozunk. Három sikertelen hónap van mögöttünk. Egy ismerős doki kivizsgált, és eddig mindent rendben talált. Már nagyon várom a hónapot, amikor belém költözik a kis édi-bédi babókánk.
Vendég

wááá irtam egy kisregényt és eltünt!
tiza igen tudom hogy kell!de köszönöm nagyon hogy probálsz segiteni!hömérözök figyelem a méhnyaknyákot probáltam elevitet (amitöl hiztam csak) folsavat szedtem!de egyik se lett sikeres!két naponta akcio se hozta meg a várva várt babokát a gyartyaállás sem!semmi!most megprobálom a teákat hátha azok segitenek!a barátnöm azt irta neki a closty elött nem volt vizsgálat!hát mostmár nem tudom egyáltalán mit kezdjek ezzel a gyogyszerrel de a legjobb lesz ha anyukám beszél az otthoni nödokimmmal hogy ö mit tanácsol!nagyon szépen köszönöm a segitségedet

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág!
Bocsi, hogy bepofátlankodok ide. Én most voltam dokinál, és azt mondta, hogy ebben a hónapban úgy próbálkozzunk, hogy az első félidőben semmi akció és a peteérést megelőző napon durr bele balázs. Nekem ő a 13. napon nézett tüszőt, és mellette csináltam LH tesztet is, és így elég jól sikerült elkapni a jó időt. Mi eddig úgy csináltuk, hogy mensi lejárta után két naponta, és a 13. naptól naponta. Persze a PÉ-m csak 16-18-ik napon voltak, így addigra a kiskatonák elgyengültek. Az unokatesóm 35 évesen ugyanígy esett teherbe az első próbálkozásra, és neki a sógórnője is úgy járt, hogy egy év próbálkozás után el kezdték ezt a módszert, és második hónapban már jött is a baba. Érdemes egy-két hónapot rászánni erre a módszerre is. Sok sikert, bárhogy is próbáljátok!!!
Vendég

Angie
Akkor 2 hétig no sex? Honnan tudod, hogy mikor vagy a peteérés előtt 1 nappal? Ez érdekel, mert mi is 2-3 naponta tutti próbálkozunk, lehet, hogy ez sok? De én régebben úgy tudtam, hogy max 1 hét a jó kihagyásnak.....

Kép
Kép
emma1976

Emma!
Nekem a doki rásegített hüvely UH-val. Megállapította a méretből. De én LH (ovulációs) tesztet is csináltam. Ez kimutatja az LH csúcsot, ami általában 12-24 órával van a PÉ előtt. De itt küldök egy cikket, amiben részletesen minden le van írva a PÉ meghatározásáról: http://www.babafalva.hu/portal/modules.php?name=News&file=article&sid=156
És igen, 2 hétig no sex! Próba szerencse!
Vendég

angie köszi szépen a tanácsod kiprobálom ebbe a honapba az elsö félidöbe semmi és a pé elött durr bele!ha nem vállik be következö honapba meg a mensi után két naponta és pé elött naponta!mminden tanácsot szivesen fogadok ami sikerrel járhat!

Virág
Kép
Kép
virág22

Hello lányok!
A fentiekkel kapcsolatban az a hozzáfűzni valóm, hogy én vezettem a fertit, és február elején clostitól jött meg a depo provera után. Akkor már mértem a hőmet, és a menzesz elmúlása utáni napra rakta a ferti a pémet. Utánna 18nap múlva rendesen megjött, 22-én, 26-ig, és az előző fertiből mi 26-án együtt is voltunk. Ekkor a ferti a pémet 6-ra rakta, és együtt voltunk 5-6-án. 5.ig semmi, tehát ez pontosan egy hét volt, és hatásos. Úgyhogy lehet, hogy van ebben valami.
Nagyon szép dolog lenne, hogy ha ezt most mindenki kipróbálná, és jövő hónapban szépen egy szakasszal feljebb kerülnétek a táblán. Kép

tynus12

Tüncsi, priviben íromKép

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok CsajokKép

Csak egy gyors bekukk...Majd jövő héten többet tudok jönni, mert hétvégén nem nagyon leszek netközelbe...addig is mindenkinek puszi és jó éjszakát, csíkos álmokatKép

Kép

KépKép
babcsi

Lányok már két napja barnázomKép, kezdek ideges lenni hogy nem lehet majd kezdeni a lombikot, pedig még csak a 13 cn vagyok, hétfőn megyek BMC-be,hormonális próblémám lehet.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi,
sajnálomKép
Vmi lehet a levegőben, mert a tegnap reggeli két pötty után ma én is barnázom Kép Nekem is elég korai még...

Kép
Kép
emma1976

BarbiKép
Nem lehet, hogy pé-d van, és attól barnázol?? Remélem, semmi komoly és mehet a lombik.

EmmaKép
Mennyire? Nagyon? Vagy csak pöttyök? Kicsit korai menzi lenne, nem?

AmicaKép
Ok!
gtünde

TündiKép nem tudom,bárcsak igazad lenne! Hétfőn nem tudok menni dokihoz váratlanul vidékre kell utaznunk holnap.Doki visszahívását várom kettőig, hogy így látatlanba mit gondol!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Nekem már szabályos mensi görcseim vannak. Valószínű holnap 1. ciklusnap lesz. A 12-i teszt mindenesetre törölve...

Kép
Kép
emma1976

BarbiKép
Remélem, igazam vanKép

EmmaKép
SajnálomKép

Lányok!KépKépKép
Az előzetes eredmény szerint minden rendben, és
Kép
gtünde

Tündi!Kép
Gratulálok, hogy minden rendben, és hogy kislány lesz.KépRéka Panna nagyon szép név, Rékával énis kacérkodnék, ha nem lenne a vez. névben 2"R"betű.

tynus12

Tündi! Ez nagyon klassz! Egy kislány ilyen szép nevekkel!Kép Kicsit irígykedem

Kép
Kép
emma1976

Tynus, EmmaKép
Köszi! Most tisztára KépKépKép vagyok. A név amúgy már több éve megvan. Úgy látszik, petécske tudta, milyen spermát engedjen magához közelKép

Emma, hidd el, hogy Neked is lesz babád. Irigykedni persze szabad, meg normális is. Nekem is ismerős ám az érzés. De egyszer majd Rád is fognak!
gtünde

TündiKép, gratulálok , nagyon szép neveket választotattok.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

TündiKép
De jó ez a legjobb hír ma nálam!!!! Nagyon örülök, látod mondtam hogy nem lesz semmi baj!!!

Lányok én tiszt hülye állat vagyokKép,tegnap csináltam egy tesztet a 8. napon....és hát persze negatív lett, de emiett teljessen padlóra kerültem( elbileg csak 9-én kell tesztelni) Ugye még talán lehet ez pozitív is??
pbj12

JuditKép
A 14. napot szerintem mindenképp várd meg. Még túl korai volt. Előre fölösleges idegeskedni!! Én is a 31. napon teszteltem először. Türelem!!
gtünde

1. cn most már tutti - na, majd legközelebb...

Kép
Kép
emma1976

Tündi,
örülök az előzetesnek, és hogy kislányt vártál, kaptál. Kép

Ági
potter_76

Tüncsi Kép

Kép
Vendég

EmmaKép
SajnálomKép Kicsit korai ez a menzi, nem? És igen, majd legközelebb!! Nem szabad feladni!

Ági, GyugyiKép
KösziKép
gtünde

<font color="0000ff">Szisztok!
</font>Tündi anyu!Nem semmi...Réka,Pannatök jó,megölelgetnélek....emlékszem,mennyire padlon voltál....és most meg a fellegekben!Tök jó!
Judit!Hcg szintek:
ES+8napon 2
ES+9napon 3 (1,40 &#8211; 5,30)
ES+10 " 5 (1,90 &#8211; 13,10)
ES+11 " 17 ( 8 &#8211; 35 )
ES+12 " 34 (20 &#8211; 59 )
ES+13 " 55 (33 &#8211; 91)
Szóval a teszt ha 10-es....simán,nem mutatja ki a 2-es Hcg-t!
Nyugi!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Minden kismamának gratulálok és a leendöknek pedig kítartást,türelmet.Én másik topikban írogatok,de szoktalak titeket olvasgatni,mert vannak számomra válaszok,amit innen merítek.Remélem nem gond,hogy írtam.

Mili!!!
Már írtam neked,de bíztos nem olvastad.Másik topikban olvastam a te 'útadat" és már ezt írtam ,de még egyszer meg említem,hátha most olvasni fogod.Szóval én megkönnyeztelek és nagyon őrülök nektek.Kértelek,hogy gyere néha át.A régiek miatt is és az újjaknak a te ested 'erőt" adna.Legalább is nekem igen.Kérdezted a magzetvízes vizsgálatot.A barátnőm volt és retenetessen ideges volt.Mint kiderült nem kellett volna.Azt mondta,hogy egyáltalán nem fájt,csak egy kicsit kellemetlen szurást érzett.Útánna pihenni kell,szígoruan,bár rá ez nem volt igaz,mert ficánka típus.
Remélem nem gond,hogy írtam és tudtam segíteni.

Mindenkinek szép napot kívánok!
Odry

Kép

Kép
odry

Tündi! Kép

Ez szuper pont lányt sikerült összehoznotok!
Gratula!! Szép neve lesz.
Nőljetek nagyra! Kép

Kép
lara26

Sziasztok CsajokKép

Gyors bekukk...

TüncsikeKép
Szuper hír az eredményről!!! Gratulákok!!! Nagyon örülök nektek! A Réka Panna nagyon szép!! A Ficánka lesz a harmadik neve?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szép jó estét! Kép
Tündi
Örülök, hogy minden rendben veletek. Kép Hogy hogy telik az idő! Már félidős vagy! Mit is kívánhatnék nektek egyebet, mint még 20 ilyen kellemes hetet! Kép

Velem minden okés! A 4. szuri után is happy vagyok! Kép Ha néha mégis morci lennék, az inkább a sok teendő miatt van. Besűrüsödtek az események...de nem is baj...legalább nem agyalok a bajaimon. Kis párommal minden nagyon szupi...és csak ez a lényeg.

Emma
Sajnálom. Elég korán megjött. Reméljük hamarosan rendeződik a ciklusod. Kép

Pbj
Te is tudod, hogy korán teszteltél. Kép Majd pár nap múlva ismételheted a tesztet. Kép Még semmi okod elkámpicsorodni...és ne is legyen! Kép

További sok sikert mindenkinek és jó éjt!

Kriszta

Kép
vizkriszisback

Jó reggelt Mindenkinek!

Köszönöm, hogy gondoltok rám!

Nos, ugyebár 2 blasztocisztát kaptam vissza múlt hét szerdán (V.3.), másnap hívtam őket, egy harmadikat le tudtak fagyasztani. Most pénteken megyek (eredményhírdetésre) vérvételre. (V. 12.) Nagyon-nagyon izgulunk, sokat pihenek, jókat (fehérjedúsat) eszek és sok folyadékot iszok. És minden nap egy kis séta. Mondta az embriolóus is, hogy az "ágyhozkötözés" butaság. Érezzem jól magam- ezt mondta. Szóval össze-vissza jár az agyunk. De mindjárt péntek.

MIndenkinek minden jót! Kép

Hogy zajlik az eredményhírdetés????
mot

TüncsiKép
Hát ez nagyon szuper hír. Gratulálok a kislányhoz és képzeld nálam ezek a nevek szintén szerpelnek (csak még mellette van Lara és Fanni), de én talán egy fokkal jobban szeretnék elsőre fiút. A lányok olyan apásak, hogy szinte szerelmesek egymásba. (Legalábbis én ilyen voltam, de idősebb koromra azért enyhült, de mindig jobban kötődtem az apuhoz.)

MotKép
Már nagyon kíváncsian várjuk az eredményt.

JuditKép
Sztem nagyon korán teszteltél, ez az eredmény nem jelent semmit. A 14. nap előtt felesleges, de tudom milyen nehéz kivárni. Sokszor én is kísértésben esek, de nekem a 12. nap mindig kiderül egy kis pöttyözésből, hogy nem sikerült. Remélem ebben a hónapban nem így lesz.

Kép
Kép
tiza

MotKép
Mennek ezerrel a drukkok!!! Péntek már közel van!!!

JuditKép
Mit is mondjak a tesztelésről? Én sem bírom ki soha , hogy ne teszteljek, mint azt tudjukKép szóval megértelek. De tényleg várni kell vele, már annyiszor megbeszéltük, hogy idő előtt nem érdemes. Nagyon drukkolok, hogy + legyen a következő!

Kép

KépKép
babcsi

Lányok,lenne egy kérdésem.

Az olyan Utrogestant is lehet hüvelybe tenni, amire az van írva, hogy oral?
Az előző hónapban ugyanis olyat kaptam és nagyon szarul voltam tőle, de sehol nem volt ráírva, hogy hüvelyben is lehet alkalmazni. Most még van egy doboz, nem akarom kidobni.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

TündiKép
gratulálok!!! KislányKép A nevek is aranyosakKép
irigykedemKép már mi is szeretnénk tudni a baba nemét, de még olyan soká jön el az ideje...
További kellemes babavárástKép
Vendég

Sziasztok, szia Tündi! Kép

Gratulálok a kiscsajhoz és a szép nevekhez! Kép
Majd ha bizgeted a táblát, akkor javíts légy szíves: 3. cn van ma. Nem sajnálom, mert nagyon sokat léptem előre az elmúlt ciklusban minden téren!

Mindenkinek hasonló jókat kívánok! Kép
csepke

Sziasztok, szia Tündi! Kép

Gratulálok a kiscsajhoz és a szép nevekhez! Kép
Majd ha bizgeted a táblát, akkor javíts légy szíves: 3. cn van ma. Nem sajnálom, mert nagyon sokat léptem előre az elmúlt ciklusban minden téren!

Mindenkinek hasonló jókat kívánok! Kép
csepke

Sziasztok!
Szép hetet mindenkinek!

Pocakosodók!
Nincs szüksége valakinek egy kismama pamut pocakbetétes farmernadrágra?
M-es, Mammystic, 40-es méretnek felel meg.
A télen vettem, de kaptam két másikat, nekem felesleges. Most divatos, szép, félretenni meg már nem szeretnémKép
Bocs az off-ért, ha valakit érdekel szívesen fotózom, mérek.

Kép
Kép
Kép
amica

TizaKép
Szerintem a szájon keresztül bevehető nem jó hüvelybe. Nekem van hüvelyen keresztül használható. Szólj, ha kell.

Csajok!
Köszönöm a gratulációt! Én nagyon örülök, hogy kislány lesz. Habár most meg azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy azért hallottam a telefonban kislányt, mert arra vágytam, aztán majd jön a papír, hogy fiúKépKépKép
A héten Születés Hete programsorozat van. Egy filmvetítésen voltam délelőtt. Érdekes és megható volt. Amerikai film volt az otthon- illetve szülésházban történő szülésről. Szóba kerültek még a dúlák is, és hogy ők miben tudnak segíteni. Szóval, jó volt. Lesz még sok érdekes program. Szerintem érdemes megnéznetek (már akit érdekel), hogy a környéketeken milyen programok vannak. Bővebben www.szuleteshete.hu .

MotKép
Hú, ez izgi. Akkor péntekre mennek a drukkok!!!

CsepkeKép
Vettem, majd javítom. Szerintem este dobok majd egy táblát, mert elég zsúfolt a napom.
gtünde

TüncsiKép
Köszi, de kaptam két dobozzal, csak nem akartam kidobni a régit. Egyébként amikor mondtam a dokinak, hogy rosszul voltam az Utrotól, akkor az asszisztenssel egyszerre mondták, hogy miért nem hüvelybe dugtam? Megnéztem, kívülről semmi különbség nincs rajtuk. Méretre, formára, színre és állagra is egyformák. Mindegy, sztem nem fog elfogyni még ez a két doboz sem. Ha elkezdek vérezgetni abbahagyom.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodok, de a Gilingalang által ajánlott kineziológust keresem. Valaki tudja esetleg az elérhetőségét, vagy esetleg a Gilingalang emailcímét?

Az enyém: pihike@gportal.hu

Nagyon köszönöm a segítséget!

Egyébként olvasgattalak Titeket látom, többetekkel is történtek furcsaságok. Én tegnap a 17. cn-on lekezdtem vérezni. De csak egy keveset és azóta semmi. Lassan 1,5 éve várunk babára. Eddig normális 26 napos ciklusim voltak. Remélem nem most akar megbolondulni.

Mindenkinek sok sikert és kitartást kivánok!
Julcsi2

Sziasztok Kedves Mindenki!Kép

Egy gyors bekukk Hozzátok!!

TüncsiKép Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!
És nagyon nagy gratula a kislánykához! Szerintem is nagyon szép név a Réka Kép Még mi is gondolkoztunk rajta , de csak addig míg rá nem jöttünk hogy nov 10-re vagyok kiírvva ami ugye pont Réka napjára esik Kép

EmmaKép drukkolok Neked hogy "csak úgy érezd" a görcsölés még nem jelent semmit, nekem hetekig olyan érzésem volt mintha meg akarna jönni közben már szépen itt nőtt régen a pocakomban a kis manó. Szóval amíg nincs konkrét vérzés addig van remény.

Én is nézegettem a Születés hete füzetecskét mármint a budapesti részt. Szépen bejelölgettem egy csomó progrmaot egész tegnap délutánra aztán ebéd után szépen bekucorodtunk és aludtunk egy hatzalmasat! Kép ...ennyit az alternatív szülésrőlKép

TizaKép ha az van ráírva hogy 'oral' inkább ne tedd hüvelybe...bár még mindig jobb mintha akúpot lenyelnédKép (bár nem nem tudom hogy ezek a bogyók hogy működnek, de gyógyszergyártó cégnél dolgozom és ezek a gyógyszerek elég szigorúan szabályozva vannak, mármint hogy mit hova lehet betenni)

HagaKép hogy vagytok? akkor most együtt szülünk vagy nem együtt szülünk?

Ami minket illet a 14. hétben vagyunk. Hétvégén eljegyzés, aztán május 22. körül nőgyógyi kontroll, 29-én AFP.

Tüncsi! Mikor lesz a következő UH? Mert az AFP mellé nem kaptam beutalót a következőre - lehet hogy csak a 18. hét körül lesz?

Nagyon szép napot mindannyiótoknak!

Tűzmanó 13+4
Vendég

Tüncsibe és Ficánka Réka Panna Kép
Nagyon-nagyon örülök nektek Kép
Nálam 1.cn. - aztán 22-én hisztero.

Mot Kép
drukkolok a pénteki eredményhirdetéshez!
gmarta

TűzmanóKép
Köszi a gratulációt! Igen, a protokoll szerint a 18. héten van UH.

MárcsibeKép
KösziKép Sajnálom PiritKép A hiszterot majd beírom.

Most mennem kell, este még bekukk!
gtünde

Drága Tiza Kép

Utro-t nyomok 3x3-at hüvelybe két hétig.

Csajok!

Úgy izgulok....Kép
mot

Mot Kép
Nagyon-nagyon drukkolunk!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

MotKép
Ó Te szegény. Nekem csak 3x1-et kell. Eddig még nem folyt ki.

Kép
Kép
tiza

Hú lányok én úgy izgulok a holnapi tesztelástől... egyszer úgy érzem, hogy meg fog jönni egyszer meg úgy hogy nem.. A cicim most nem fáj, pedig mindig szokott.... a derekama viszont 2 napja nagyon hasogat pedig nem is emeltem semmit... ki érti ezeket..? Az egészben az a legrosszabb, hogy az ember folyton vizsgálgatja magát tök feleslegesen.

MotKép
Nagyon szoríííííííííítok!!! mindjárt péntek, és én érzem, hogy nagyon kapaszkodnak a babucik+++++++++++++++++++++++++++++++++
pbj12

JuditKép
Mennek ezerrel a drukkok!!!!! én is mindig figyelgetem magam, most éppen fájdogál egy kicsit a hasam és máris babásnak érzem magam pedig még csak a 14. cn-on vagyok és a 11-en volt pé-m.Kép.... A hődet nem mérted?

Kép

KépKép
babcsi

Kép Hát akkor elnézést a zavarásért!

Azért reménykedem benne, hogy Gilingalang, talán elolvasod ezt valamikor!Előre is köszönöm!
Julcsi2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?