A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Vanda!Kép
Megy a drukk ezerrel!!KépHolnap szugerálom a telcsit.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Csajszikák!

TimikámKép
T'om, elkéstem egy picit, de engedd meg, hogy küldjek egy virtuális fülringatást ... ööö ... fülrángatást nevednapja alkalmából! Kép
Tudtad, hogy szerencsét hoz?
Ez a holnap nagyon izgi lesz! Remélem, megtaláljátok FantomTibivel a közös véleményt! Kép

VandaKép
Holnap a drukkjaim másik felét mind Neked küldöm! De minden jel arra mutat, hogy jó híreket fogsz kapni! Higgy benne!! Kép
Korábban kérdezted: Igen, a tarkóredőből tudnak következteteni fogyatékosságra (leginkább Down-ra, mert pl. a tesóm teljesen átlagos testalkatú, mégis elmaradt szegény.
Illetve az AFP és a 2. genetikai UH is erre megy ki. Mást jelent a túl alacsony és a túl magas AFP. Egyik szellemi elmaradottságra (utálom a fogyatékos szót) utal, a másik a nyitott gerincre. Csak azt felejtettem el, hogy melyik melyik.
Egyébként ikreknél tök más értékek a jók.

Ja és esküvő: azért nem baj, ha Seca is tud róla... Kép Kép

MelbaKép
Megkaptátok az eredményeket? Mesélj!
Sokat gondolok Rátok! Kép

Drága SesziKép
Mint már írtam, annyira örülök Nektek. Lassan, de biztosan eljutottatok ide. Hát elhiszem, hogy be vagy sózva!
Ciklusod kb. hogy áll? Mármint csak azért, hogy nagyjából mikor tudtok KEZDENI? Kép Kép Kép

ÁgiKép
Ciszta nélkül szép az élet! Trallalla! Kép

WishKép
Ma gondoltam Rád, én is kiadtam egy kisebb vagyon az utsó "magányos" nyaralásunkra. Kép

JucaKép
Na nehogymá' ne légy kócos! Még nem ismerek Rád!
Engem is mindig cseszeget Sanyi, hogy KócManci vagyok. De, mint tanultam, az Oroszlán aszcendensem miatt van, így van már kifogásom.. Kép

GigiKép
Hol a zsiráfos pizsi?

SellaKép
Húú, lesz mit tanulnom Tőled, nekem sem lesz sok segítségem. Csak sóginőm lesz eleinte, ha minden igaz. Kép

AnyucikKép
Amúgy honnan tudjátok, hogy a pocijuk fáj?
Mindig evés után jön, vagy mi?

EnigmaKép
Azért kelted a másikat, mikor az egyik is kel, hogy nagyjából egyforma legyen a napirend? Vagy egyéb oka is van?

Jó okosakat tudok kérdezni..

HajneszKép
Juj, de izgi!! És hogy így tudták a számodat... Kép
Ez jó Ómen, főleg a belső utazással együtt.

MadarAnnaKép
És Veled mi újság? Csak olvasol, vagy azért írsz is? Örülök, hogy benéztél! Kép

KatácskaKép
Nem mondom, hogy keress vissza, de mintha csak magamat olvasnám néhány hónappal ezelőtt. Hidd el, hogy teljesen normális ez így. Mindig azzal nyugtatgattam magamat, hogy ha gond lenne, véreznék, vagy fájna, vagy valami...
Jövő héten mentek UH-ra megint, ugyi?

Puszi mindenkinek, akinek nem írtam, duplán:
réka
16+0
Vendég

MelbaKép
mit mondtak telefonon???????? Annyira izgulok értetek!!

VandaKép
ahogy tudsz, írj!! Ezer drukkkkk!!!!!!!!!

AnnaKép
tök jó, hogy itt vagy!!
Csajok, mi annyira összetartozunk!!

TimikémKép
boldog névnapot kívánok sok-sok szeretettel!!! (Mi is veszekedtünk Szilivel akkoriban, fúúú...Kép)

EnigmaKép, StellaKép
a kis édes tündérek!!!!!! Úgy csodállak benneteket, óriási munka lehet 2 baba!!!
Enigma, a 27-e jónak tűnik nekünk a talira. Jó lesz összeereszteni a babókákat!

Mindenkit puszilok! Már 2-3-szor is előfordult, hogy a hosszú leveleim elvesztek, így mostanában elment a kedvem az írástól, de az olvasástól nemKép!!

Azért is jelentkezem ritkán, mert óriási munkába fogtam: a keresztelőre minden vendég kap ajándékot, amin Andriska fotója is rajta lesz. Az egészet kreatív hobbi cuccokból gyártom, iszonyat sok meló, de nagyon élvezem! Ha készen lesznek, lefotózom őket (14 darab!)
szani

VandaKép
Gyere minnél hamarabb a jó hírrel!!!Szórítók!!!!Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Vanda Kép
Én is nagyon drukkolok, hogy csak jó híreket kapjál!! És nagyon várlak!!!
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Vanda drukk, drukk, drukk!!! :-)

Én meg ma reggel beadtam az első szurit, és bevettem az elsó clostyt. Úgyhogy hajrá peték!!!! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

Vanda, egyfolytában Rátok gondolok, nagyon szorítok!!! Remélem, mosolygós Dévaival találkoztok és Ti még mosolygósabbak lesztek utána! Hú de izgi!!! Kép

Timi, utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! Egy kicsit lemaradtam, de így legalább még mára is marad köszöntés. Kép
Aztán mesélj, hogy mi volt az andrológusnál! Akkor Nektek is megy a drukk mára!

Köszi csajok a drukkokat és a jókívánságokat! Bejöttek! Kép
Tegnap hívtak, Down esélye 1:8700!!! Kép Kép Kép Ez azért jobban hangzik, mint az 1:80, nem? Ja és az AFP tökéletes!!! Kép Hú, én csak sírni tudtam boldogságomban, megkönnyebbülésemben, babó meg megajándékozott cserébe egy nagy hancurral! Kép
Szóval csak ezt a 4markerest vetessétek le, azt javaslom. Annyi kismamit beparáztatnak tök feleslegesen! Persze azért megyünk 2 genetikai uh-ra, meg szívuh-ra is a jövő héten. De ha az is ok, eszünk ágában sincs szuratni. Kép
Köszi a jótanácsokat mindenkinek!!! Kép És mindannyiótoknak hasonló eredményeket kívánok, elsőre ha lehet!

Kata, nyugi! Még hogy nincs terhestüneted?! És a zebrás teszt, meg az, hogy vérzés sehol, szerinted nem az???!!! Mondtam már, örülj, amíg csak ezek a tüneteid! Pocaklakód vígan van odabenn és még nem akkora, hogy feltétlenül problémákat okozzon! De reméljük, rosszulléteid nem is lesznek! Nem kívánom őket, én már csak tudom, most kezdenek még csak elmaradozni a rosszulléteim.
Hidd el, minden ok!!! Kép Hétfőn mentek dokihoz, ugye? Majd meglátod! Nem csak szép szívhangja lesz, de már lubickolni is fog boldogan a magzatvízben! Kép

Szani, hát Te aztán igazán fantasztikus vagy! Kép Ezek az ajándékok! Kép Nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre! Kép

Réka, már Ti is ennyi idősek vagytok? Kép Akkor most veszik le Nektek is az AFP-hez a vért, nem? Drukkolok a jó eredményhez! Mikor is mentek dokihoz? Vagy ma? Egyébként hogy vagy és hogy bírod a melót?

Seszi, ezek igazán jó hírek! Akkor mindjárt drukkolhatunk Értetek ezerrel! Kép

Anna, lassan Ti is kezdtek, nem? Kép

Hajnesz, nekem sajna csak egy Puregon tűm és egy felnyitott Puregonom, meg Bromocriptinem van. De szívesen felajánlom Neked! Jó izgi lesz ez a hónap! Kép

Ági, még mindig mennek a petenövelő drukkok ám! Mikor mész uh-ra?

Stella, Enigma! Gyönyörűek a babák! Kép És nagy gratula az ikrekkel való munkához! Nem semmi, amit csináltok! Kép

Gigi, hol is az a zsiráfos kép?

Wish, már nagyon közel van a nagy nap! Kép Mikor is utaztok?

Mindenkinek sok puszi!

Melinda (18+4)

KépKép
melba

Melba ez igazán jó hír!! Köszi a drukkokat, hétfőn megyek UH-ra.

Ági28

MelbaKép
nagyon-nagyon örülök!!!!! A további vizsgálatok is mind ilyen szépek lesznek!!!!

(Hány órakor hívtak a galádok?? Én annak idején délután fél 3-ig bírtam idegekkel, utána rájuk csörögtem, hogy mondják már meg az eredményt, mert szétmegyek az idegességtől. Persze ott feküdt az asztalon a papírom, csak éppen kávészünet, beszélgetés.. Arra nem gondolnak, min megy keresztül a kismama.)

Puszi mindenkinek! Megyek dekupázsolniKép!

VandaKép!!!!!!!!!!!!!!
szani

Ági, addigra igazán nagyok lesznek! Hajrá!!! Kép

Köszi Szani, remélem, igazad lesz! Egyébként rendesek voltak és 11 körül hívtak. Kép Csak utána családi napot tartottunk. Kép

KépKép
melba

Hát egyenlőre még nem lesznek akkorák, mert most fog elmúlni még csak, csak sokat lásson a doktorbácsi!!! :-)

Ági28

DudduKép
Az elején megpróbáltuk igény szerint etetni őket. Ennek az lett a vége, hogy nem tudtuk melyik, mikor, mennyit evett.
Most legalább nagyjából "rend" van.

A pocakfájás elég látványos. Szegények tekergőznek, nyomnak ezerrel és egész máshogy sírnak!

Vanda???????????????

SesziKép
Végre Ti is kezdhettek!!!!!!!
Juhéjjjjjjjjjjjjjjjj!!!

Stella

Kép
stella9

Vanda Kép
Mi van????
hajnesz

Vanda híradó (SMS)
"Sajnos nem látott semmit az ultrahangon, de az biztos, hogy terhes vagyok. Csak lehet, hogy méhenkívüli. Kedden megint jönnöm kell. Ez van, azért bizakodom."

Remélem ugyanaz van csak Vandánál is, mint Inarinál volt Kép Drukkolok Kép

wish

Köszi Wish!
Vanda nagyon szorítunk neked!!!!!Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++
hajnesz

Vanda, nem lehet méhenkívüli, én érzem!!! Kép Csak még nagyon picikék!!! Kép Meg persze már most nagy csibészek! Emlékezz csak, mi volt Inarival! Ott lesznek, ne aggódj! Szorítok nagyon!!! Kép

Köszi Wish a híreket!

KépKép
melba

SziasztokKép

MelbaKép
El sem hiszed, de még én is nagyon megkönnyebűltem amikor olvastam, hogy minden rendben. Nagyon-nagyon örülök neki!

VandaKép
Ne csüggedj!!! Biztos azért nem látja mert picike még!!!! Szorítunk!

SzaniKép
Nagyon ügyes vagy!! Várom a képeket!

ÁgiKép
SZorítok, hogy minden rendben menjen!!

HajnikámKép
Örülök, hogy történni fog valami. Már nagyon megérdemelnétek a sikert!!

EszterKép
Mi van veletek? Lelked kezd helyreállni? Nemsokára szomszédok leszünk!!Kép

Zsiráfos kép majd lesz, de nem sikerült lefényképeznem, mert mindig elszaladt.

Puszi

KépKép
gigi28

Köszi Gigi, aranyos vagy! Kép
Elszaladt? Kép Kép Kép Nem mondtad neki, hogy fontos fotó lesz? Kép Kép Kép

KépKép
melba

Vanda!
Én úúúúgy remélem, hogy úgy lesz neked is mint Inarinak! Nem lehet másképp! Szorítok! Puszi!

Melba! Istenem, mennyire megkönnyebbülhettetek! Nagyon örülök, hogy ez a rémület elmúlt a fejetek fölül!

Kép
szkatácska

Vanda én is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és ne legyen semmi baj!!! Küldöm a pozitív energiákat! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mikor kell menned ismét??

Wish, köszi szépen a híreket!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Vanda
Nem lesz méhen kivüli, nem lehet!!!
Gondolok rád! Pusz

kagyló

Lányok
Szeretném megkérdezni, hogy amikor találkozóra mentek, én is mehetnék-e veletek?

kagyló

Sziasztok csajok!

Mindenkinek egy nagy puszi azért, hogy gondoltatok rám, és aggódtatok. Seca mondja épp, hogy írjam be, teljesen meghatódott. Kép

Szóval Wish leírta a lényeget... Reggel megint egy halvány zebrát sikerült összehoznom, de picit azért erősebb volt a hétfőinél.
Dévainál jól kiidegeskedtem magam, röpke 3,5 óra várakozás után kerültünk be. Csak azt nem értem, hogy mi a francnak hívott 8-ra. Na mindegy, de amúgy sem voltunk vele megelégedve, biztos fáradt volt, de én is az voltam, meg éhes is. Meg akarta nekem magyarázni, hogy nem fájhat a hasam. Kérdem én, most akkor ő érzi vagy én? Azt mondta, hogy főleg a bal oldal nem fájhat, mert a jobb oldalon vannak a sárgatestek. Azt nem is mondtam neki, hogy egész éjszaka nem aludtam, úgy fájt a BAL oldalam. Később persze úgy magyarázta, hogy a havi ciklusom miatt görcsölök, mert emlékszik a haviakra. Ez rendben is van, tudjuk is, de mégsem mondtam neki, hogy nekem nincs havi ciklusom. Kép
Na szóval két perc alatt kipaterolt, abban maradtunk, hogy kedden megyek megint, és ha akkor sem látja, akkor vérvétel. Nem is tudtam, hogy vérvétellel ki lehet mutatni a méhenkívülit, megint tanultam valamit.

Szóval a lényeg, maradt a bizonytalanság, ismeritek ezt az érzést mind, de azért is bízunk a babában. Főleg miután megtudtam, hogy Inarinál is így volt. Dévisz is azt mondta, hogy inszemnél szokott lenni ilyen.
Már nagyon sokat írtam megint magamról, én egocentrikus állat. Kép

Szani! Jövő héten kezdtek, ez nagyon jó. Gondolom nagyon izgibe vagytok, így van ez jól. Kép

Kata! Ki ne találj ilyen hülyeségeket, örülj neki, hogy nincs semmi tüneted. Vagy már ölelgetnéd te is a wckagylót?

Melba! Minden jó, ha jó a vége... A lehető legjobb hírek ezek, és még ajándék is járt érte.

Ági! Ügyesen növessz hétfőre!!!!!!
vanda978

Vanda, most csak gyorsan neked írok, mert apu kitúr innen, még mindig dógozik.
Elég lehangoló volt, amit a mai Dévais találkozásról írtál, mármint a stílus, hangulat. Persze doktorunknak is lehet rossz napja, csak hát ezek neked/nekünk döntő pillanatok az életben, több megértést vár ilyenkor az ember.
Szóval akkor továbbra is szükséges a drukk! De megy, ne izgulj!
A vérvételből szerintem azt tudják megállapítani, hogy mennyi a hcg szint. Abból lehet következtetni, hogy mi van. Mert ha magas, akkor van terhesség, ami keddre vagy látható lesz és akkor ok, vagy netán ha nem, akkor lehet szó méhenkívüliről. Ha meg netán nagyon alacsony, akkor lehet hogy megtermékenyült, megpróbált beágyazódni, de nem sikerült.
Én most mindhárom variációt leírtam, a tisztánlátás kedvéért, DE nálad az első verzió lesz. Nyugi!!!

Kép
szkatácska

Seszi! Kérlek ne haragudj, hogy Szani-t írtam, már az ágyikóból kelltem fel, mert eszembe jutott, hohgy nem jót írtam. Csak láttam, hogy Szani is írt, és a képességeimet már meghaladja 3 név konkrét memorizálása (Szani, Seszi, Seca). Mégegyszer bocsi.

Kata!Kép Köszi az infót.
vanda978

Melba! Kép
Nagyon jó hírekkel jöttél, gondolom, hogy az a nagy robaj, amit hallottam, a szívedről lezuhanó kő lehetett. Kép

Vanda! Kép
Nem haragszom a nevem miatt, sokan elírják. Kép Ne aggódj, inkább a kismanódra koncentrálj, hogy megerősödjön a méhedben. Hidd el, nagyon korán volt még ez az UH, ebből még bármi kiderülhet. Kép

Ági! Kép
Hajrá! Előre a szépséges petikék felé!!!

Pussz:
seszi

Sziasztok!

Köszi, hogy velem örültök, igazán nagyon jólesik! Kép Azért remélem, a jövő heti genetikai uh-okon is minden ok lesz! De azt már nyugiban és jókedvűen várom! Kép

Vanda, letelt a 3 hét az inszem óta? Dévai miatt ne aggódj, így szokott reagálni, ha csalódik és valami nem az elképzelései szerint alakul. Õ is nagyon remélte, hogy már több petezsákocskát lát. Férjecském szerint ilyenkor hisztizik, mármint a doki. Kép Nekünk is előadta, mert pont 3 héttel inszem után telefonáltam, és bejelentkeztem hozzá. Mondta, hogy tán 2 nappal később jobb lenne, de én annyira izgatott voltam, hoy mondta, akkor menjünk aznap. No aznap 3 petezsákocskát látott bizonytalanul, ugyanolyan stílusban, mint Nektek, és még jól meg is kaptam, hogy ő megmondta, hogy jobb lenne 2 nap múlva... Ja és én is iszonyatosan sokat vártam aznap, marhára izgulva.
Két nap múlva már egyértelmű volt a dolog, nagyon boldog volt ő is, még a biológust is behívta, és úgy egyáltalán, minden happy volt. Így lesz Nektek is kedden, meglásd! Kép Nagyon-nagyon szorítok Nektek!!! Kép
Remélem, a hasfájásod hamarosan elmúlik, azért is nagyon drukkolok! Kép Nekem is fájt sokáig bal hátul, ki tudja, miért. Én arra fogtam, hogy előtte nem működött a bal oldalam és a petefészek működését érzem. De ez csak olyan megideologizálás. Magyarázat nem volt rá. Reméljük, most fokozódik a sárgatest termelésed, beindul ez a bal oldalon is, és azt érzed! Megy a sok pozitív energia Felétek! Kép
Nyugi, próbálj másra gondolni, akkor hamarabb megy az idő keddig! Bizti ott lesz(nek) érzem!!! Kép

KépKép
melba

Vanda,
nyugi-nyugi. Tényleg remélem, hogy veled is az történik mint velemKépés a vége kedden jó hir leszKép. Azért, ha nagyon görcsölsz és késszúrás-szerű fájdalmaid vannak, akkor rohanjatok a kórházba, mert az sajnos tényleg a méhenkivüli jele, de ezt biztos mondta Dévai. DE neked ilyen nem lesz, szépen lassan megnyugszik a szervezeted és minden OK. leszKép

Melba,
Annyira örülök a jó hirnek. Hittem benne, hogy azért ez az angol rendszer normálisabban működik, és nem lesz veletek semmi bajKép Most már csak a szülés miatt kell aggódnodKép Remélem jövőhéten én is ilyen jó hireket kapok. Azért könnyebb lesz, hogy nekem ennek az eredménye hamarabb lesz meg, mint a kötelező AFP-é, igy legalább feleslegesen nem kell izguknunk.

Seszi,
Fú de jó, mindjárt kezdtek. Drukkolok, hogy Ti is ahhoz a többséghez tartozatok, akiknek elsőre sikerül.Kép

Ági,
Egyél sok húit és igyál sok vizet. Mennek a tüszőnövesztő drukkok.

Timikém,
utólag is boldog névnapot! Ne hagyd magad, ezek a pasik néha tényleg csiga lassúak tudnak lenniKép

Kata,
tüneteket ne keress, én is csak a 11-12. hét tájánhánytam először. Virdzsi hogy van?

Mindenkinek sok puszi,
Inari
15

KépKép
inari

Lányok
Nem tudom, hogy nekem miért nem válaszol senki sem. De ha úgy gondoljátok akkor többet nem zavarlak titeket!Kép

kagyló

SZiasztokKép
Ebéd után, indulás elött gyorsan benéztem. Semmiidőm nincs, sokat dolgozok esténként meg meghívó osztás egyéb szervezkedés van. Már tudom miért mondják, hogy fél évvel elötte le kell kezdeni az esküvőszervezést. Na de azért menni fog ennyi idő alatt is. Napközben azért mindig bekukkantok megnézni mi hír, csak írni nincs időm.

VandaKép
Keddig nagyon mennek a drukkok Kép

KagylóKép
Mindenki Vandával volt elfoglalva, érte izgulunk most nagyon azért nem írt neked senki. De szerintem ez érthető, ezért nem kell megsértődni. Jó? Kép A talik nyilvánosak, aki írogat ide és el szeretne jönni az jöhet nyugodtan.

Na megyünk mert késében vagyunk.

Puszi:

wish

SziasztokKép

KagylóKép
Igaza van Wishnek. Én sem tudok soha mindenkinek írni valamit. És most Melbáért és Vandáért izgultunk. De hamarosan érted szorítunk majd. Megmondom őszintén, hogy nekem nagyon nehéz az egész topikot követni, így csak a "kirívó" (most ez tök hülyén hangzik, mert mindenkinek a saját baja a legnagyobb....De azt végképp nem tudom, hogy ki mikor kezd injekciózni meg ilyenek) esetekkel vagyok képben.
Talira meg mindenkit szeretttel várunk. AZ elején még mindannyian ismeretlenek voltunk egymásnak.

WishKép
Mikor lesz az esküvő???? Délután megyünk mi is egyre, de Olikámmal én csak az étterembe megyek, nehogy úgyérezze, hogy neki kell középpontban lennie a vőlegény helyettKép

Puszi

KépKép
gigi28

Kagyló!
Te kis érzékeny(olyan mint énKép)küldök Neked egy ölelést.Puszi
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Kagyló,
ne butáskodj, persze, hogy jöhetsz a talira, ahogy Wish is irta. Szerintem most a sok izgalom, meg szervezkedés miatt még nem is tudjuk igazából, hogy mikor és hol lesz a tali pontosan, de te is a csapathoz tartozol!Kép

Wish,
Tényleg mikor lesz a lagzi? Már csak egy-két heted van hátra a szabad életbőlKép

Gigi, ne izgulj, a szived fog megszakadni amikor 20 év múlva a kicsi fiad "rabolja" el valami csajsziKép

Na végre helyreállt a hálózat itthon, egy hete nem birok képeket felrakni. Úgyhogy egy múlt heti pocifotóval és egy sáros disznó kinézetű Vantával kedveskednék nektekKép

Inari
15+1KépKép

KépKép
inari

Sziasztok!
Inari, milyen aranyos a hasad! :-)
Nagyon kis cuki, szépen domborodik! Én is nagyon szeretnék már ilyet!
Vanta kutya... na Virág is vhogy így szokott festeni néha séta után. Olyankor irány lábat mosni, mert hát ő ugye lakásban tartott kutya... :-)
Mindig elfelejtem írni, pedig többen kérdeztétek, hogy Virág hogy "élte túl" a kutyatámadást. Szóval aznap különösen szeretetigényes volt, de tettünk mindent úgy ahogy eddig, tehát aznap még kétszer ment sétálni. Látszott rajta, hogy félve közelít a kutyákhoz, főleg amelyik nagyobb, de aztán újra "kutyázott" és szépen újra felbátorodott. Szóval úgy néz ki, minden rendben... bizonyára nem felejti el a történteket, de úgy tűnik, nem maradt benne nagy törés.
Én jól vagyok, azaz mondjuk. Két napja elég sokat szurkál a hasam, úgy a méhemnél, tegnap jó sokat. Kicsit ijesztő, jobban szeretem ha semmit nem érzek, de olvasgattam a neten és láttam hogy sokaknak van ilyen, úgyhogy igyekeztem magam megnyugtatni. Arra is gondoltam, Inari, amit te írtál, most lenne esedékes a második mensi, talán azt érzem hogy akarna megjönni a kis huncut... na de én/mi nem hagyom/hagyjuk.
Nagyon sokszor próbálom magam elé képzelni, mekkora lehet most Pickurka, hogy festhet a kis petezsákjában. Nagyon várom hogy kedd legyen végre, és menjünk Dévaihoz.
Puszilok mindenkit,
Kata

Kép
szkatácska

Kata,
azt is érezheted, ahogy a méhedet tartó szalagok tágulnak. Az is ilyen húzó szurkáló érzés. Nekem is volt, azt mondta Dévaink, hogy képzeljek el egy éppen felfújás alatti lufit, amit néhány szalag próbál a helyén tartani. Ne aggódj nem lesz semmi baj. Kedden már azt fogja mindani , hogy 140-160-as szivhangKép

KépKép
inari

Vanda Kép
Csúnya DéviszKépKép, pont nem ez hiányzik ilyenkor, keddig ikszben mindenem érted!!!

Kagyló Kép pénteken írtam egy sort neked, hogy milyen butaságokat kérdezel, hogyne jöhetnél te is a talira, aztán rájöttem, hogy nem én leszek a házigazda, úgyhogy ne nagyon szervezkedjek, majd az "illetékesek" megerősítik, így inkább kitöröltem. Most már kicsit bánom. Azért jössz, ugye? Kép
Erika, Réka KépKép
Cuki a pocakotok, kezdem nagyon kínosan érezni magam, nekem alapjáratban ekkora!!! Gáz, mi? Nyugi, nem rakok fel képet róla! KépKép
Wish Kép Le a kalappal előttetek, mit nektek fél év szervezés, hát így is megy ez!

Köszi szépen a sok szurifelajánlást, édik vagytok, igyekszem okosan felhasználni őket!! Kép
hajnesz

Kép

Kép

Kép
kati16

Voltunk pénteken az andrológusnál, csak erre mifelénk már teljes esküvői láz van (szombaton leánybúcsú volt, aminek a szerevezéséből is kivettem magam, ma meg családi anyák napjának álcázott esküvői kupaktanáccsal telt a nap), és emiatt nem tudtam jönni a netre.

Szóval a doki nekem szimpi. Nagyon örült, hogy negatív a genetikai vizsgálat. Felajánlotta az icsit, illetve Paptibire bízta, aki aszonta, hogy velem megbeszélte (??????), hogy még egy hónapot szeretnénk lombik nélkül kipróbálni, ha lehet a spermaképen javítani. Tehát most 1 hónap gyogyiszedés, 2-án kontroll, spermavizsgálattal, ha nem javul, akkor lombik. Elméletileg 10-12 körül kéne megjönnie, úgyhogy júniusban - ha minden igaz- már neki is futunk a következő körnek, amiről még nem tudni, hogy inszem vagy lombik. Ha inszem, abból mindenesetre az utolsó.
Szóval ez van. Végülis így is úgy is júniusban akartuk folytatni, szóval így pont belefér a gyógyszer szedés.

Kagyló!
Jössz a talira és kész!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép Ami talán Enigmáéknél lesz május utolsó szombatján. Jól emlékszem?

Inari!
Hát nagyon édi-bédi a pocakod!!KépKépKépKép Vanta nem látható szemeiben ott ül az iszonyatos pajkosság. Kekszem rendszeresen így néz ki (de hasig), csak rajta nem látszik a szőr színe miatt. Ilyenkor következik a fürcsi-pancsi a kádban. Fúúú de utálja!! Mindig magyarázok neki közben, hogy na ezért nem kell mindenbe belelépni, -mászni, -menni. Mégsem tanul saját kárán. Szeretem nagyon!!!!

Vanda!
DRe várom már, hogy kedd legyen, de már mindjárt itt van!! Melba férjének meglátása Pityesz hisztijéről nekem nagyon tetszik..
lkt

Bocsi Lányok ez a Lányom volt véletlen !

Kép

Kép
kati16

Bocsi, ez a Lányom volt véletlen !

Kép

Kép
kati16

Helló-belló!

Inari! Neked is azt tudom írni, hogy örülnék én egy ilyen pocinak alapból is, az enyém kétszer ekkora. Aranyos.
Már minap kérni akartam Vantáról képet, de nem mertem, mert megmondjátok, hogy mindig képeket kéregetek. Nagyon megnőtt már az eb!

Egy kicsit megijedtem a késszúrogatós hasonlításoddal, mert két nap teljesen olyan volt. Pont amikor Pesten voltam éjszaka, nem is tudtam aludni, meg egész másnap. A bal oldalon szúrkált, olyan mint stimunál, csak sokkal-sokkal erősebben. És erről sem szólt nekem Dévisz, csak azt mondta, hogy nem fájhat.

Melba! Igaza lehet a férjuradnak, hmmm. Amúgy pont pénteken volt a 3. hét. De engem akkorra hívott, nem én ajánlgattam magam. Kép

Timi! Akkor az időzítés pont megfelelő, így is úgy is június. Az is mindjárt itt van, úgy repül az idő.

Kagyló! Bocsika, hogy lefoglalom itt a jó népet. Kép szerintem annyira egyértelmű, hogy menjél a talira, azért nem írták. Én néha azt félek megírni, hogy megint nem megyek. Kép
Majd olyan is lesz, hogy annyian fognak neked írni, hogy nem fogsz győzni válaszolni. Ilyen velem is volt már, főleg amikor írsz valamit, és utána pont órákig nem téved ide senki. Na akkor, én is azt hittem, hogy nekem nem akarnak írni.

Wish! Még szép, hogy el vagy havazva, nagy dolog előtt álltok, nem megy csak úgy ukk-mukk-fukk.
vanda978

Lányok
Köszönöm a válaszokat. Kicsit ideges vagyok mostanában, és elégé érzékeny sajnos. Lassan nekem is eljön az idelye és már azon gondolkozom, hogy mit mikor csináltassunk stb. De evvel most nem akarok senkit sem terhelni. Kedves Vanda, én is rohanok haza a munkából és nézem, hogy mit fogsz írni, és itt izgulok érted, és mindenkiért. Hiszen tudom, hogy milyen erős érzés a baba utáni vágy. És milyen sokat kell szenvednünk érte! Kép
A kismamáknak és az anyáknak:
Az Édesanya

Nincsen a gyermeknek
Olyan erős vára,
Mint mikor az anyja
Õt karjaiba zárja.

Nincsen őrzőbb angyal
Az Édesanyánál,
Éberebb csillag sincs
Szeme sugaránál.

Nincs is annyi áldás
Amennyi sok lenne,
Amennyit az Anya
Meg ne érdemelne

Wish
Szeretnék ha tennél majd fel esküvői képeket.

Kép

kagyló

KagylóKép
Nagyon szép a vers. Köszönöm szépenKép
Puszi

KépKép
gigi28

Kagyló!
Terhelhetsz mindenkit az eredményekkel is, aki tud, az úgyis válaszol.
Nagyon szép a vers. Kép

Kismamák! Emlékeztek még, hogy az első uh.-n a méhnyálkahártya hány milis volt? Csak "úgy" érdekelne.

Kata! Hány órára mentek?
vanda978

Sziasztok!

Vanda, még mindig mennek Nektek a nagy drukkok!!! Kép Gőzöm nincs, mekkora volt a nyálkahártyám, bocsi. Reggel mentek?

Kata, Rátok is sokat gondolok majd holnap! Kép

Kagyló Kép Nyugodtan terhelhetsz a gondjaiddal! Nem mindig megy rá azonnal reagálás, de azért hidd el, Nektek is ugyanúgy szorítunk, és ha tudunk, segítünk is. Kép

Lkt, a június mindjárt itt van, de jó! Kép

Inari, Vanta Kép, kismama-pocid is Kép Egyébként szerintem Te is hamarosan érezni fogod a babád, mert ahogy látom, Neked sincs sok felesleged, ami tompíthatná a rúgásokat, a lepény meg ugye hátul van. Kép Tényleg nagyon ügyesek voltatok, hogy az integrált tesztet időben csináltatjátok! Kép Az az igazság, hogy gondoltam rá én is időben, de a tarkóredőnk remek lett, most leszek még "csak" 34 és gondoltam, ha szükség lenne rá, akkor a Dévai úgyis szóba hozná. Bíztam a jó AFP-ben és fel sem merült bennem, hogy így járhatunk. Kép Legközelebb mindenesetre okosabbak leszünk mi is. Kép És minden jó, ha jó a vége! Kép Köszi még egyszer a tippet! Kép

Azért a szülés előtt még izgulhatunk, a héten esedékesek a genetikai uh-ok. Ma megyünk a SOTEI-re, hát azért izgulok rendesen. Bár a babánk ma reggel is olyan aktív volt, az mindig megnyugtat egy kissé. Kép

Puszi
Melba (19+0)

KépKép
melba

Melba, már majdnem félidőnél tartasz, de jó Kép

Vanda, megy a drukk, én is remélem, hogy csak még picik voltak.

Gigi!
Bizony, egy hét és egy nap, s máris szomszédok leszünk. Lelkem javulgat, bár még vannak rosszabb időszakaim. Mondjuk egy következő sikeres lombik helyrebillentene Kép Amúgy dolgozunk, sok munka van a házzal, de igazán nincs ok panaszkodni, mert már nagyon várom, hogy ott legyünk. Szombaton jönnek a bútoraink is.

Timi, Seszi!
De jó, nálatok is alakulnak a dolgok. Megint jó sokan fogunk kezdeni, de legalább lehet izgulni mindenkiért.

Hajni!
Pont te beszélsz a hasról? Kis vékony vagy, a múltkor is láttam Kép

Kata!
Először fogjátok hallani a pici szívhangját, hurrá Kép

Inari!
Csini poco, kutyli meg tündér. Még szutykosan is. Remélem, most már hamarosan nekünk is lesz kutylink.

Lldicsi!
Mi van veletek, oly rég írtál már. Domi már nagyfiú, s nagyon jó műtermi képek lettek.

Wish!
Ez már a finis, szép nap lesz az esküvőtök. Én is nagyon kiváncsian várom a képeket majd.

Kagyló!
Dehogy zavarsz, csak mindenki elfoglalt egy kissé, s nem mindig jönnek a válaszok. Türelem, valaki mindig van itt, s hidd el, mindenkire figyelünk. Talira mindenképp menjél, nagyon jól szoktak sikerülni.

Enigma!
Tali házigazdi. Azt hiszem, ez lesz az első tali, amit kénytelenek leszünk kihagyni (még azért nem biztos). 29-én államvizsgázom, s amúgy sincs sok időm tanulni a ház, meg a költözés miatt, tehát nem lenne okos dolog. Ha nem megyünk, ígérem, csinálunk egy minitalit, s bepótoljuk, jó?

Réka, Melba, Inari, Kata!
Tessék gyakrabban írni, mi van veletek. Mint az elején, minden tünetre kiváncsi vagyok Kép

Szani!
Andrisról kaphatunk újabb képet?

Stelláék!
Fiúk hogy vannak? Gondolom szépen gyarapodnak. S ti hogy bírjátok?

Én pénteken sikeresen állímvizsgáztam, egy már megvan a négyből. Lassan de biztosan küzdök az akadályokkal.
Remélem nem hagytam ki senkit, ha mégis, ezer bocsánat. Puszi

Eszter
Kép
roxal

Jaj, Csajok, most egy kicsit monológozok. Kép
Múlt csütörtökön szépen 28 napra megjött. Aztán kiderült, hogy nem is nagyon akaródzott megjönni, valami barna maszat volt inkább, hát elmentem futni, hogy talán az meghozza rendesen. Ekkor sem indult még be. Oké, majd jön, ha akar, néztem a cicit, hogy puha-e, mert akkor tuti meg fog jönni, hát olyan se puha se kemény nem volt, de mintha "beütöttem" volna, olyan furin fájt.
Hétvégén nem is volt szükség semmilyen mensi felfogóra, mert eltűnt.
Vettünk "poénból" egy óccsó tesztet.
Vasárnap:
Kép
Azt hittem, kiugrok a bőrömből, annyira elöntött a biztos anyaság tudat, ilyen gyönyörű érzés még sosem fogott el, és ugye hogy megint egy csoda történt...
Aztán tegnap este sajnos megint jelentkezett a barna, és azóta is tart, nem tudom, hogy a hazafele autóút rázhatott-e össze, vagy egyszerűen eddig tarthatott csak a kis csodánk, esetleg valami komolyabb baj van, mindenesetre előkapartam a megmaradt Utrokat, elmentem reggel vérvételre, de nem sok reményt fűzök ahhoz, hogy minden a legnagyobb rendben lenne.
Nagyon fura érzés, a ma reggeli teszt ilyen lett:
Kép
minden babára vágyó álma, és mégsem örülhetünk igazán.
Délután majd többet tudunk, ha meglesz a vérvétel eredménye, talán este meg is néz a dokim, addig meg csak szomorúan nézegetem a zebráimat.
Azért az bíztató - persze ha nem cisztáról van szó - hogy így is sikerülhet nekünk. Így akkor bárkinek sikerülhet!!! Kép
hajnesz

Hajnesz, a hideg kirázott!!! Ez egy gyönyörű pozitív teszt! Főleg a mai!!! Ennél kétcsíkosabb már nem is lehetne, tisztára olyan mint a kontrollcsík!
Remélem, ez a vérezgetés csak olyan "emlékező", hogy most lenne a "most lenne a".
Elmentél vhová hcg vérvételre?
Jesszus, kezem lábam ikszben!
Gyere rögtön ha van vmi új híred!
Puszi

Ui: Vanda, mi 15:40-re megyünk holnap. Bevallom, nagyon izgatott vagyok már. Annyira szeretnék jó híreket hallani, de azért nem vagyok biztos a dolgomban, úgyhogy tartok is kicsit a holnapi naptól. De gondolom ezzel mindenki így van.

Kép
szkatácska

HAJNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

És nagyon drukkolok, hogy az a kis barna, csak egy kis barna legyen és innentől semmi a szülésig Kép

És még egy kis:

wish

Atya világ Hajni!
Nagy drukk, hogy ez igaz legyen Kép

Eszter
Kép
roxal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?