A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Lányok, rettenetesen köszönöm a gratulációkat!Kép

Réka!
Köszönöm a tanácsot, valahogy én is így gondoltam,h. majd jövő héten szerda körül elmegyek a dokimhoz. És mondjuk pénteken csinálok még egy tesztet,h. nem álmodok-e?Kép Bár most olyan álmos vagyok...Kép

Évi!
Neked is köszönöm szépen.A szabadtéri piknikezős nekem is nagyon tetszene.Én mondjuk tudnám javasolni a Millenáris Parkot.Kép
Jól vagytok?

Sosi!
Köszönöm a gratulációt!
Igen a párom már annyira biztos volt benne,h. én ma pont emiatt még jobban féltem mikor a tesztet csináltam.Õ már a cicánknak is megmondtaKép,h jön a kisbaba.Kép
Õszintén szólva bűntudatom van.Mégcsak 2 hónapja próbálkoztunk, tehát ez volt a 2. hónap.És itt annyian vannak akik már hónapok óta, sőt akár évek óta próbálkozik.De én tiszta szívemből kívánom mindenkinek,h. ezt átérezze, amit egy zebrácska jelent.Kép

Most mennem kell dolgozni, de még jelentkezem.És legyen mindenkinek nagyon szép napja!

Puszi!
Pupy
Vendég

Kép
Kép
Kép
mátra

Jo reggel lányok!
Micsoda örömhirre ébredtünk ma reggel!
Pupy!
Teljes szivemből gratulálok és vigyázz nagyon magadra!Boldog babaváro időszakot kivánok neked!
Ne butáskodj és ne legyen lelkiismeret furdalásod mert neked ilyen hamar sikerült!Itt mindannyian ezen az uton járunk csak valakinek picit késöbb jön a babácskája de ha szolnál a te picikédnek,hogy nekünk is küldjön egy pár babácskát akkor azt nagyon megköszönnénk!
Szerintem is hivd fel a nőgyogyászod mond el neki hogy pozitiv a teszted és hogy mikor szeretne látni?!

Réka!
Örülök hogy jelentkezték és hogy jol vagy!
A 4D ultrahang nagyon izgi lesz!Látni fogod a kis arcocskájukat meg mindent tök jol és akkor már tutira látni fogjátok,hogy mi van a lábacskájuk között!

Mátra!
Hogy vagy?????

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Pupy!
Hatalmas gratula!
Kép Bolgog babavárást Neked. Aranyos a párod nagyon. Kép

Kendemami!
Kicsit nem jól. Nem hogy nem fogadja el, de el is várja. Borzasztó tud lenni, tényel, mint egy 5 éves. Hihetetlen mennyit küzdök vele. De már tényel nem sok idő van hátra.

Duddu!
Azt hiszem megy majd mail!

Anikó!
Tudom és tisztában vagyok vele, de majd 20 év házasság az akkor is ott van. Nem baj, csak én tudjam majd helyén kezelni a dolgot. Már nem is látom olyan sötéten, mint tegnap. Szeretjük egymást és ez a lényeg. Majd kialakulnak a viszonyak a volt asszony és én közöttem. Egyszerűen nem tudom rá az anya szót használni.

Lányok!
Jó lenne, ha Duddu javasalatára reagálnátok. Én sem akartam önkényesen kivenni őket a táblából, de ha ti is megszavazzátok akkor lehet.
Nekem tetszik a piknik ötlete. Ki lesz az időjárás felelős? Kép

Brill? Dido?
mátra

Pupy!
Nem tudod majd felrakni a táblázatod amit vezettél,ide?
A Fertilityre gondolok!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Megint egyszerre írtunk Kép
Jobban vagyok, már nem fája torkom olyan nagyon, a levegővétellel még vannak godjaim. Tüszik és köhögések jelzik merre járok adott pillanatban. Kép
Rettegek, hogy ne jöjjön meg rendesen már.

A párom (Kép)hívott és közölte, hogy lehet, hogy szerdén szabadnapos lesz. Azért tud meglepetéseket okozni Kép
mátra

Pupy!
Te annyira édes vagy ezzel a bűntudattal. Ez nem így működik. Örülünk, hogy vannak olyanok, akiknél hamar jön a baba. Nem tövényszerű, hogy szenvedni kell a babáért. Norwellnek is hamar jött. ÖRÜLÜNK!!! És hát:
Kép
A férjed pedig egy csúcs fej. Remélem, követlek hamarosan én is Téged a zebrával. Mivel úgy tűnik, nincs semmi bajom, teljesen lenyugodtam, nem számolom a napokat, nem jut eszembe 30 percenként a baba.
Ja és a doki kérdésedre reagálva, én a 6-ik hét végén mennék el a dokihoz, ami a 40-ik cn környékén van. De az is lehet, hogy csak a 7-ik héten.

Dido!
Tegnap benéztem miattad, és nagyon sajnáltam amit olvasnom kellett. Drága Dido, érthetetlen számomra, hogy miért történik ez veled, de ahogy Duddu is írta, talán még valamiért nem vagy kész a babára. Azért örülök, hogy nem élted bele magad nagyon. Kitartást! Hitet!

Mátra!
Olyan szépen indultak a dolgok. Ne engedd, hogy elromoljon ez a szép start. A feleséget nem lehet kitörölni a múltból, viszont lehet kezelni a helyzetet. Ne lássa rajtad, hogy kikészít, és egy idő után le fog kopni. Én így szoktam lerázni az áskálódós embereket, és nálam ez működő módszer. Légy vidám, felszabadult, és nem csak ő, hanem a gyerekek is ettől fognak még jobban megszeretni. A másik dologért pedig nagyon drukkolok. Egy napos mensik nagyon gyanúsak, és én nem várnék péntekig a tesztel, mert ha ismét negatív, akkor lehet más gond is, és akkor viszont sos látnia kell egy dokinak. Az is lehet, hogy túl korán csináltad a tesztet, ráadásul napközben. Légyszi csinálj a hét közepén még egyet! Magadért és értünk Kép. Tudod, itt milyen kiváncsi mindeni Kép Tehát nem csüggedni, hanem folytatni a boldog kezdetet!!! Gondolj arra, hogy mekkora harcot kellett megvivnotok ezért a kapcsolatért. Na pont ezért kell megbecsülni.

Ildikó!
Örülök, hogy jelentkeztél. Én is hiányoltalak Kép Olvass csak vissza Kép Próbáltatok intézni valamit, hogy kijöhessetek Mo-ra? Én nem várnék sokat. Nem lehetne valamilyen magyarországi alapítványi segéllyel intézni? Nézegess ilyeneket az interneten, mert biztos több alapítvány is foglalkozik ezzel a témával. Június 12-i héten leszünk Erdélyben. Szerintem szerdán fogunk Szentgyörgyre menni. Te akkor otthon leszel? Jó lenne találkozni, nem?

Brill! Kép
Kép

Zsúka!
Õszinte részvétem, és sokat gondolok rád ezen a héten, amíg Berlinben vagy. Várlak vissza!

Duddu!
Ezek szerint találtatok kivitelezőt. Végül ismerős ajánlotta? Nekünk sajnos csúszik az építkezés, mert a vevőnknek nagyon nehézkesen halad a hitelügye, és már azon gondolkozunk, hogy felvesszük a foglalót, és eladjuk másnak. Már 6 hetet csúsztak a határidővel, és ráadásul a nő kerül minket, nem válaszol a telefonra, az sms-ekre. Féltünk, hogy nem-e maffia, de a földhivatalnál rendben a tulajdoni lapunk. Pedig a tervek szerint már kész kellene lennie az alapnak.
Köszi kérdésed, a céges buli igencsak jól sikerült. Kb 550 fős a cég, és majdnem mind lent voltunk Velencén. Napközben vicces kisfilmeket forgattunk, és igazi operatőröket hívtak a rendezők az MTV és TV2-től. Volt sokféle sport (én a forgatással voltam elfoglalva), este pedig 10-től buli. A Juventus rádióból jött DJ Splash (ha jól emlékszem a nevére), és fergeteges bulit rittyentett. 70-es 80-as évek zenéit nyomta. 3-ig tartott a táncika, és én kb 15 percet pihentem összesen. Hétvégén kemény izomláz, hang nulla. Épp mondtam anyunak, hogy ha alakult is a pocimban valami, azt biztos most kiugráltam magamból KépKép
Már nagyon várom a 4D képeket. Most már tutira fog látszani, hogy mi van a kis lábuk között. Kép

Lányok!
"Lassan" el kellene kezdeni szervezni a talit. A szabadtéri piknik nekem is nagyon tetszik. Ha az idő nem engedi, akkor még mindig vissza lehet kanyarodni az Árkád verzióhoz.
Eddig ők jelezték, hogy jönnének:
Mátra
Pupy
Évi79
Anikó
Dido
Angie
Fél óráig olvasgattam vissza, de mást nem találtam. Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, és akkor millió bocsika. Évinek igaza van, hogy jó lenne mielőbb összehozni a talit, mert aztán jönnek a szabadságolások. Én május végét javasolnám. Akkorra talán már az idő is stabilizálja magát. Szerintem, akit érdekel, az mindenképpen írja meg, hogy valamennyire összeálljon egy kép.

Puszi mindenkinek (Pupy, neked még több puszi és ölelés)!
Vendég

Kép

Kicsit nehezen lehet olvasni, de nekem nagyon tetszett, most kaptam.
mátra

Sziasztok!

Pupy!
Gratulálok!Kép
Remélem megtörted az átkot és Mindenki követ majd a narancsba!Kép

Mátra!
És a leírtak után mondod, hogy én vagyok erős??????? Te akkor mi vagy??????

Aniko!
Sajnálom a mensit!
Visszaküldöm az Angyalkádat, nekem már van sajátom...
Õ volt igaz? Remélem Nálad jobban szolgál majd!Kép
Kép

Dido!
Gondolok én is Rád...

Norwell!
Nagyon köszi és biztos vagyok benne, hogy Kendebaba (is) segít nekünk!Kép

Rolly!
Kép
Talán esni nem fog...
Remélem jól sikerül a kirándulás!Kép

Dudu!
Ha hazajöttem írok...és köszi!

Ági279!
Már többször szerettem volna kérdezni, hogy miért maradt el az inszem? Vagy félreértettem vmit? Akkor bocsi...

Délután befekszem a kórházba...(szerencsére eddig megúsztam a spontánt)

Köszönöm a vígasztalástokat, nagyon szépeket írtatok!Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Angie!

Hála Istennek a szerelem és a szeretet az ugyan úgy megvan. Csak ugye jönnek a napi gondok, amelyek még inkább elmélyítik a kapcsolatunkat. Szerintem mindenki így van ezzel, aki kapcsolatban él.
Szóval én bizakodó vagyok a nagyságos asszony meg le van ejtve. Megküzdök én a kisértetével akkor is ha nem akarok. Nem fogom otthagyni a gyerekemet az apjára és az övéit is én fogom ellátni. Már ez egy hatalmas különbség kettőnk között.
A tesztet pedig ígérem, hogy megcsinálom a héten. Bár eljátszottam a gondolattal, hogy elmegyek a dokihoz, de mégy úgy sem látna semmit.
mátra

Kicsit sokáig írtam az üzenetet, mert közben volt pár bejövő telefon, és hát látom, hogy addig írtatok páran.

Mátra, Duddu!
Én amióta babanetezek (február közepe), még egyik lányt sem láttam a topikban. Én azt javasolnám, hogy várjunk még pár napot, hogy ha esetleg olvasó módban mégis itt lennének, és beköszönnek. Ha pár napon belül semmi, akkor szerintem ki lehetne venni őket a táblából. Relief-et mintha láttam volna valamelyik másik topikban, de nem biztos, hogy jól emlékszem.
Vendég

Lányok!

Most takarítok, mint güzü, mert jön a védőnéni, de utána jelentkezem. Tábla, OK vegyük ki a hiányzókat, bár így még jobban rám jön a pánik. Tali OK, bár lehet, hogy közbejön valamiKép

Pupy!

Grat! Zebra megy:
Kép
Én a helyetekben azért egy pirinyót óvatosabb lennék a kürtöléssel. Orvos: hívd fel telcsin és tőle kérdezd meg, hogy mikor érdemes menni, így nem lesz csalódás.

Most megyek, majd jövök:

Juca

tjuca

Mátra!
Lehet, hogy már írtad, csak elkerülte a figyelmem, de megkérdezhetem, hogy a "nagyságos asszony" miért lépett le? Egy másik pasi miatt? Mi volt fontosabb a gyerekeknél?

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

A múlt hét úgy tűnik nem volt olyan nagyon jó, a párom is elvágta a kezét egy pohárral, 3 öltéssel varrták össze, most rendezem mint egy gyereket Kép Gyakorlok Kép
De látom ez a hét sokkal jobban kezdődik!

Pupy! Gratulálok, ez bizony két csíkos. És én is azt tudom mondani én is, hogy 5. hét előtt nem érdemes elmenni, tovább meg úgysem fogod bírni Kép

Zsúka!
Részvétem a nagypapád miatt sajnálom, de remélem nemsokára tényleg inkább egy új élettel kell foglalkozzál majd Kép

Dido!
Kérlek, kérlek ne okold magadat, ez nem ilyen egyszerű, ez nem csak rajtad múlik, nagyon sokminden máson még amit mi halandók nem is tudunk befolyásolni.

Monyóka!
Tudom mit érzel és kitartás, egyszer hasonló szituban én is jöttem ide panaszkodni, de szerencsére a többiek kisegítettek és utána lám-lám, beköltözött Buborék a pocakomba. Ne add fel te sem.

Norwell!
Gyönyörű kende baba "szobája" olyan kis formás Kép De azért az anyukáját is megnéztem volna tetőtől talpig Kép

Bea!
Kicsit utólag de boldog szülinapot! Még beleférek a 8 napba Kép
Kép

Eszter!
Aranyos a csipet csapat, nagyon tündériek.

Brill!
Nem tudom olvasod e még, de nagyon gondolok rád (ha csuklasz az én vagyok Kép). Kitartás és sok erőt az új történethez, én tudom, hogy happy end lesz.

Mátra!
A szülés várható ideje október 30. (én a november 1-re hajazok az lenne nagyon hozzánk illő és tipikusan morbid)
Bár már látom nem aktuális, de torokfájásra kamilla tes (gyulladás csökkentő) mézzel, ha van láz akkor hársfatea is egy bögrébe mehet a két filter.
A bánatodat, remélem mostanában már nem lesz, de erszd ki nyugodtan, mint ahogy Shrek mondta: "mindig mondtam, hogy jobb kinn, mint benn!" Kép erre is igaz, nem csak a büfire Kép

Unique!
Laura egy tündér, és micsoda arcmimikája van! Nagyon édes.

A hétvégénk a párom balesetén kívül jól telt, kaptam tőle virágot anyák napjára olyan édes volt, azt mondta már majdnem én is az vagyok. Kép
Aztán meg anyuméknál voltunk ünnepeltünk sokmindent és nagyon jól érzetem végre otthon magamat csak rövidke volt a hétvége. Buborék megkapta anyuéktól az első ajándékát egy utazós ágyat, hogy legyen mibe aludnia, ha hozzájuk megyünk Kép

Szép napot mindenki másnak is!
Üdv: Niki

kancellárka

Sosi!

Igen, egy jó 10 évvel fiatalabb pasi. Meg a párom (Kép) vállalkozása akkor csődölt be, pénz semmi, csak a nagy gond. Előtte évekig bejárónő, ruhák, otthon lét. Most is issza(szuk) a levét ennek a kis "malőrnek". De ő így döntött, menekült a süllyedő hajóról. Hátra hagyva mindenkit. Én elfogadom a döntését, ő így látta jónak. Csak azt a lelki nyomort, amit maga után hagyott rendbe kellene tenni(em).
Na de ez szép feladat ám Kép

Niki!
A hársfa teát imádom. Iszom is rendesen.
mátra

sziasztok.

Pupy hatalmas gratula,vegre egy zebra,nagyon oruloik neki.Ne legyen lelkiismeretfurdalasod,mi is kovetni fogunk.

Unique.Laura gyonyoru,igazi kis tunderKép

matra,hat mit mondjak,nem egyszeru a helyzeted.Azert ne feledd,hogy a parod(Kép) teged valasztott es szeret,kitartas.

eszter,marci baba igazi szivtiproKép

Hu Norwel,milyen szep formas pocod vanKépna,pont en is ilyet szeretnekKép

dido,sajnalom,oszinten.Remeljuk hogy nem lesz szukseg a kuretre.

zsuka.ReszvetemKép

dudu.Gartula az uj hazhoz,legyen sok oromotok benne.Mikor koltoztok?

kancelarka.Jobbulast a parodnak.Mi az hogy majdnem anyuka????te mar anyuka vagy,ott csucsul a baba a pocodbanKép

matra,en is benne vagyok a szelektalasban,aki regota nem jelentkezett vegyuk ki a tablabol,aztan ha jelenkezik vissza tegyuk.

TaliKépdehat mar tudjatok.

lenne egy kerdesem,lattam a tv-ben a fovarosi nagycirkusz eloadasat.erdekelne hogy mennyibe kerulhet oda a belepo?

Kép
monyoka

sziasztok.

Pupy hatalmas gratula,vegre egy zebra,nagyon oruloik neki.Ne legyen lelkiismeretfurdalasod,mi is kovetni fogunk.

Unique.Laura gyonyoru,igazi kis tunderKép

matra,hat mit mondjak,nem egyszeru a helyzeted.Azert ne feledd,hogy a parod(Kép) teged valasztott es szeret,kitartas.

eszter,marci baba igazi szivtiproKép

Hu Norwel,milyen szep formas pocod vanKépna,pont en is ilyet szeretnekKép

dido,sajnalom,oszinten.Remeljuk hogy nem lesz szukseg a kuretre.

zsuka.ReszvetemKép

dudu.Gartula az uj hazhoz,legyen sok oromotok benne.Mikor koltoztok?

kancelarka.Jobbulast a parodnak.Mi az hogy majdnem anyuka????te mar anyuka vagy,ott csucsul a baba a pocodbanKép

matra,en is benne vagyok a szelektalasban,aki regota nem jelentkezett vegyuk ki a tablabol,aztan ha jelenkezik vissza tegyuk.

TaliKépdehat mar tudjatok.

lenne egy kerdesem,lattam a tv-ben a fovarosi nagycirkusz eloadasat.erdekelne hogy mennyibe kerulhet oda a belepo?

Kép
monyoka

Monyóka!
Helyárak
Felnőtteknek 1300 Ft., 1500 Ft., 1800 Ft., 2000 Ft.
Gyerekeknek (4-14 éves korig)
Nyugdíjasoknak 1000 Ft., 1200 Ft., 1400 Ft., 1600 Ft.

20 fős csoportok esetén
hétköznap 15.00 órakor az 1600 illetve az 2000 Ft-os helyárból 40% kedvezmény
szombaton 10.30, 19.00 órakor az 1600 illetve az 2000 Ft-os helyárból 20% kedvezmény
vasárnap és ünnepnap 10.30, 19.00 órakor az 1600 illetve az 2000 Ft-os helyárból 20% kedvezmény

Bővebb infó:
http://www.maciva.hu/hun/fnc_main.html
mátra

matra koszi szepen,tervezem hogy elmegyunk oda,meg szeretnem az allatketet is megnezniKép
azt meg szeretnem hogy esetleg ha valaki tudja,hogy egy akarmilyen lepukkadt hotel,motelben,mennyibe kerulhet egy szoba egy ejszakara?

nagyon mennek mar valahova.eredetileg erdely volt a cel,de az valszeg nem jon ossze.

Kép
monyoka

Drága Brill!
Köszönöm,hogy visszaküldted az angyalkát mert ugy is elszámolnivalom van vele!
Most kivonom őt a forgalombol és "C" vágányra teszem!Nagyon szoritok neked holnapra és lélekben veled vagyok!

Mátra!
Drága,mi mindig egyszerre irunk!KépKép
Ez már törvényszerű!
Azt gondolom,hogy nagyon nehéz ezt a dolgot kezelni de ha tolerálod akkor a párod hálás lesz hogy nem kapja tőled a támadásokat ha nem segited és mellette állsz!
És az ahogy elfogadod ezt az életet amit ő tud nyujtani(gyerekek és minden más)ami megoldásra vár szerintem ez mindennél többet jelent neki!
A ranglétra tetején te álldogállsz!Hidd el!

Monyoka!
Örülök hogy irtál!
Remélem jol vagy?!

Kanci!
Sajnálom a párod!
Jobbulást neki!

Sosi!
Hogy vagy?

Juca!
Ovatosan a takaritással!Kép

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

aniko kosz jol vagyok.Megvan a harom honapos tervunk,igy lenyugodtam egy kicsitKép
minden nap megyunk pecazni,amitol es teljesen transzba esem,parom szerint fuggo lettemKép

Kép
monyoka

aniko kosz jol vagyok.Megvan a harom honapos tervunk,igy lenyugodtam egy kicsitKép
minden nap megyunk pecazni,amitol es teljesen transzba esem,parom szerint fuggo lettemKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Évi79 Kép kösz, hogy hiányoltál, bocsánat, nem nagyon megy nekem mostanság az írás, jobb nekem, ha csak olvasgatok, úgy érzem, nincs miről írjak, magamnak kell a dilemmáimat megoldanom (ahogy Réka is nemrég írta), eltelt egy év, hogyan tovább, stb.

Írnom kell viszont, hogy: Brill, Dido, nagyon-nagyon sajnálom! Kép Csodálom az erőtöket, és kívánok további kitartást!

Brill Kép Szurkolok mára!!
Dido Kép többször is benéztem csak miattad, reméltem, hogy másodjára nem történik meg Veled ugyanaz. Szurkolok, hogy megúszd küret nélkül, és azt gondolom, hogy most nagyon résen kellene lenned, hogy vajon jó dokinál vagy-e, nézd meg mit lép most, és dönts. Nyilván nem ő tehet róla, hogy így alakultak a dolgok, hanem senki, de én azt gondolom, hogy érdemes más véleményét is kikérni a progeszteron-problémáidról, ha majd úgy adódik. De ne menjünk annyira előre, egyelőre sírd ki magad, aztán úgyis újból nekiindulsz a harcnak, hiszen nagyon erős vagy!! Szurkolok!!! Kép Kép

Pupy Kép Gratulálok örülök, hogy van jó hír is a topicban, remélem, innentől már csak felfelé haladunk!! Kép

Mátra Kép Kérlek, írj be nekem 7. cn-t légyszi, új hónap, új remények...
Neked is szeretnék picit írni, először is azt, hogy nagyon csodálom a hozzáállásod, és a harcot, amit vívsz/vívtál a betegséggel, a gyerekért és a boldogságodért. Most kicsit azért aggódom érted, mert úgy gondolom, hogy túlságosan sok eredményt vársz az új családi helyzeted tekintetében túl rövid idő alatt. Egy ilyen helyzetben csak egy dolog segíthet, az IDÕ, és olykor a legapróbb változásra is rendegeteget kell várni, míg fokozatosan, észrevétlenül megoldódnak, javulnak helyzetek, viszonyok. Azt tanácsolnám, hogy ne akarj semmit "megoldani", főleg ne ilyen vehemenciával, csak a türelem és a kivárás segít. És nem könnyű, de sikerülni fog, már sok harcot megharcoltál!! Kép Kép Ne értsd félre, nem prédikálni szeretnék, csak szeretném, ha nem úgy fognál neki ennek a dolognak, mint ahogy pl. a betgeséggel folytatott harcnak, mert ez egy egész más szituáció és akármennyire is nehéz, egy 20 éves családi múltat lassanként lehet a Te jeleneddé átalakítani. Ha gondolod, szívesen beszélgetek erről Veled priviben, mert úgy gondolom, OFF topic, és én ennél konkrétabban nyilvánosan nem szeretnék ilyen dolgokról írni, csak, hogy tudd, öt éve csinálom, amiről beszélek... Remélem, nem bántottalak meg, és nem értesz félre, csak segíteni szeretnék.Kép Kép

Hú, bocsi, ha ma kicsit okoskodósra sikeredtem.

Mindenkinek drukkhegyek, pocik és gyerkőcök nagyon szépek, még, még még Kép Kép Kép

Réka
korek

mátra

Sziasztok!

Anikó!

Köszi az aggódást, ez nem is takarítás, hanem rumli eltüntetés. Nos végeztem, elrámoltam a sok vasalnivalót, reggel Kofa összecsukta az ágyat, meg kiporszívózott, most én a csip-csup dolgokat csinálgatom, bár az is van bővenKép Késik a csaj, vagy elfelejtett. Nem baj, így is úgy is ránk fért már egy kis "látszatrend", mert az átcsoportosításnak természetesen az az ára, hogy a szekrényekbe nem szabad belenézniKép
Na mindegy, majd, ha költözünk! Viszont Stöpszli cuccainak is csináltam helyet, meg most mosok egy nagy adag rucit neki! Meg most legalább összepakoltam a kórházi cuccos nagy részét is, szóval termékeny volt a délelőttöm Kép

Juca

tjuca

Mátra, privi ment.
korek
korek

Mátra!

Akartam írni, de nem volt időm. So, ezek a tünetek nagyon babásak, bár az is igaz, hogy nagyon hasonlítanak egy elhúzódó spontán vetéléshez. Csinálj tesztet, és gyorsan menj dokihoz, tudod progi miatt. A vérezgetés a legrosszabb, amit el lehet képzelni! Első terhességemnél pont ugyanez volt, és a 11. hétig húztam reménykedéssel, hogy minden rendbe jön, egyszer csak elkezd fejlődni az a baba, és nagyon erős volt, hogy addig is húzta. Tudom nincsen mi lett volna ha, de mindenkinek a jövőre tekintettel: Ha van pozitív terhességi teszt, és utána a legcsekélyebb vérzés, irány az orvoshoz! Õ mondja ki, hogy mi van, és próbáljon meg segíteni! Nekem annak idején a SOTE ultrahangosa annyit mondott, hogy a terhesség és a vér fogalma nem összeegyeztethető, tehát inkább az orvos mondja azt, hogy aggodalomra semmi ok, pihenés kell, vagy rutascorbin, vagy progi, vagy no szex.... Ilyenkor uh-n semmit sem látnak, viszont kézi vizsgálattal megállapítható, hogy zárt a méhszáj, na meg ha néz hcg-t, akkor is minden kiderül.
És ha mégsincs terhesség, vagy elhalt, akkor is könnyebb a teher az ember lelkén, hogy minden jószándéka ellenére történt az ami.
Mátra, nálad sajnos egy hajszállal még fontosabb, hogy lásson doki. Drukkolok, hogy jó hírt mondjon, és ha mégsem az amit mindnyájan szeretnénk, akkor se mondjon még véletlenül sem rosszat!

Egyetlen más jellegű jó tanács: soha ne mondj semmi rosszat az előző nőre, sem a párodnak, sem a gyerekeknek, ezzel emelkedsz te felül minden szinten rajta, plusz így a gyerekei maguk döntik el milyen az anyjuk, nem külső ingerek befolyásolják őket. Nekem is van mostohaanyám, és ő ezt csinálta, nagyon tisztelem érte, bár nálunk más a szituáció, anyám anya a javából.

Angie!

Egy kis adalék lakáshitelhez: nos mi vevő szemszögből: 3 hónapja aktívan szívunk, és még nincs vége. Már rettegek, hogy mi jöhet még, ami eddig nem volt. Ha összeszámolnám minimum egy-egy munkahét lenne, amit ügyintéztünk, plusz Kofa tesója is szívott, mint a másodfedezet tulajdonosa, holott neki effektíve tényleg nem kellene. Most éppen a pesti és a dunakeszi földhivatal pingpongozik az egyetemes jelzálogbejegyzésünkkel, de ha a bank nem utal 15-ig, nem is tudom mi lesz, egyszerűen nem merek belegondolni. Ezt csak azért írom, hogy lehet, azért kerül titetket a vevő, mert ez olyan abszurd, hogy azt gondolja, el sem hiszitek, persze, az is lehet, hogy tényleg simlis. Pusztán annyit akartam ebből kihozni, hogy télen még röhögtem azon, amikor az egyik csaj megkérdezte, hogy voltam-e már részeg, mondtam nem, na erre azt mondta, hogy ha aláírjuk a papírokat, és beköltözünk, akkor leszek. Lassan kezdek rájönni, hogy mire is célzott valójában. És akkor mi még szerencsések vagyunk, mert az eladónk is slamasztikában van, tehát tudja miről beszélünk, bár tény, hogy a mi ügyünk egy pirinyót kacifántosabb. És ez a vállalkozói szektor, még nem is a hivatali bürokrácia:-(

Na lépek eszek valamit:

Juca

tjuca

Juca!
Egy kicsit megnyugtattál, bár engem nem vigasztal, hogy az ő szívása miatt szívok én is, és nem tudom elkezdeni az építkezést, és lehet, hogy elveszítek egy szuper építési vállalkozót. Én biztos, hogy nem így intézném a vevőm helyében. Én az egyenesbeszédet szeretem, és ő a 3 hónap alatt egyszer hívott fel, pedig 1 milliója van letétben az ügyvédnél. Érthető, hogy az egész családom bepánikolt, és gyanakodni kezdtünk. Főleg, hogy az öcsém albérlői is leléptek, elvitték a nappali szekrénysort és a kanapét (szerencsére volt kauciója, ami nem fedezte a teljes összeget). Szóval szépen nézünk ki Kép Csaknem az Erste banknál vagytok? Allítólag ők intézik így a hitelügyeiket.
Sajnálom, hogy ti is az "ellentétes" oldal cipőében jártok. Már előre fázok a mi hitelünktől.

Mátra!
Egyetértek Jucával. Gyorsan teszt, aztán doki!
Vendég

Sziasztok!

Anikó!

Köszi a hiányolást, nagyon-nagyon jól esett!Kép Jól vagyunk, Dóri növöget, már 5 és fél kiló, és 6 centit is nőtt. Néha már gyanakszom, hogy éjszakánként nem dézsmálja-e a hűtőtKép

Sysy!

Mi is a Sab Simplexet használtuk, amit Anikó is írt, és nekünk nagyon bevált. De az Infacolt is sokan dicsérik.

Unique!

Laura még mindig egy királylány! Gyönyörű kis pofija van sok kisfiú öröméreKép Pocifájás múlóban? Elalvásproblémák rendeződnek?

Didó!

Ez olyan igazságtalan... Pedig annyira de annyira drukkoltam nektek... Kép

Brill!

Drukk nektek is a műtéthezKép Minden rendben lesz, és innentől már csak jó hírekkel fogsz jönni, ez tuti...

Dudu!

Ügyes vagy, hogy sikerült elintézni a vérvételt! Nekem a vérvétel után egy héttel már lehetett érdeklődni a dokinéninknél telefonon az erdményért, nem kellett a Schöpf Méreit hívni. Szerintem próbálj meg nála érdeklődni!
Gratulálok a szép új házatokhoz!!!

Pupy!

Jajj de jó, ez egy ZEBRA!!! Gratulálok! Ránk férnek már a jó hírek! Boldog babavárást kívánok!Kép

Juca!

Tisztára olyan, mintha most lett volna, hogy bebabásodtál, és most már majdnem Te vezetsz a szülés előtt álló mezőnybenKép

Képzejétek, a kicsi Dóricica felköszöntött anyák napján. Apa vett csokit, a kis kezébe adta, és együtt odaadták nekem... Annyira figyelmes férjem van. Még most is bőgök, ha felidézem magambanKép Persze a csokit kellő áhítattal fogyasztottamKép

Ne haragudjatok, hogy nem írok most többet, mert elég felületesen olvastam vissza. De drukkolok mindenkinek innen a háttérből!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

AnikÓ! Köszi, jól vagyok, semmi különös, 7. cn.
Majd egy hét múlva biztos aktívabb leszekKép.
Fogyózgatok. Csinálom a 90 napos diétát, most vagyok a 7. napon.

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Pupy! Tiszta szívből gratulálok, jó erős csíkjaid vannak! Vigyázz magatokra!Kép

Brill! Nem értettél félre semmit, hétvégére esett volna az inszem, és a dokinak nem igazán tetszett, ráadásul elutazott azon a hétvégén. Mielőtt bementem volna uh-ra, a doki bevitte a tajkártyámat, szerintem Õ beszélt az uh-os csajszival, hogy ne nagyon lásson semmit. Utólag így látom. Uh-on azt mondta a csajszi, hogy nem nagyon látja a tüszőket. Az endometrium vast:5mm. Előző hónapokban 9-10mm. volt. Most csak 2db tüszőt látott, 14-16mm.előtte 5-6db tüszőim voltak. Ez az eredmény miatt, még a szurimat sem kaptam meg. Azt mondta a dokim, hogy felesleges megrepeszteni. Ez egy szerdai nap volt, és szombatra saját maguktól megrepedtek, úgy éreztem. Ennek végülis örülök. Bárcsak sikerülne. Sokat gondolunk Rátok, minden rendbe fog jönni, csak vigyázzatok egymásra!

Kép
Kép
Ági279

Juca!
Most beszéltem egy Erste-s ismerősömmel, és azt mondja, hogy azért csinálják ezt a bankok, mert nincs a szerződésbe kötbér írva a határidő után, és innem magasról lesz...ják az ügyet. Azt mondta, hogy szigoruan bele kell írni a szerződésbe a kötbért a határidő után, mert a vevő a PTK szerint átterhelheti a bankra a kötbért, és innentől a banknak lesz fontos, hogy betartsa a határidőt. Ezt MINDENKINEK mondom, hogy ingatlan adás-vétel esetén mindenképpen kötbérezzen.
Vendég

Sziasztok!

Legeslegelőször is:

PUPY!!!Kép
ÓRIÁSI GRATULÁCIÓM!!! Nem is halvány csík ez, hanem nagyon is erős!!! És szerintem is várd meg a mensi szerint betöltött legalább 5. hetet, mert addig csak a petezsák látszik, a hatodik héten meg már a kicsi maszat is!Kép

Mátra!!!
Hogy vagy, drága? Ja, és a tábli-ügy nálam is rendben van.

KoRéka!
Jó, hogy jelentkeztél! Azért jöhetnél gyakrabban akkor is, ha úgy érzed, hogy nincs mit mondanod.Kép

Monyóka!Kép
Szia, Te is rég jártál erre!!! Ne félj, nemsokára Neked is lesz ilyen pocikád! Kívánom, hogy sikerüljön megvalósítani a három hónapos terveteket!

Duddu!
Azért tettem fejetlen képet, mert most készülnék az unokatesómhoz, aki fodrász, tehát a mostani állapotában a fejem sokkal inkább fujjj.... Kép Ugye, lesz fotó???Kép

Sosi!
Hogy bírod a fogyót? Olyan, hogy minden napra meg van határozva, hogy mit ehetsz (gyüminap, húsnap stb.)? Egy ismerősöm 10 kilót fogyott ezzel a módszerrel. Kitartást!Kép

Brill!
Nagyon szorítok Nektek!

Kanci!
A tető jelen esetben a nyakam...Kép Tényleg, Te is alakulsz már, igaz?Kép

Rolly!
Kép a mensi miatt...

Juca!
Kép
Azért óvatosan a takarítással! Bár épp mondtam apának, hogy úgy látszik, engem is elkap a kismama-betegség, tudod, a fészekrakási láz, mert ma is annyi mindent akartam csinálni (aztán persze kb. negyedét sikerült...Kép), de talán nem is baj... A hétre tervezem én is, hogy összerakom a kórházi csomagomat, szerdára pedig a védőnéni jelentkezett be (ja, meg megyek a 34. heti vérvételre). Húúúúú, lassan finiselünk...Kép

Ági!
Azért ez nem volt szép a dokitól szerintem... Ha maguktól megrepedtek, az jó!Kép

No, most ennyi ölég is vót belőlem, majd még jövök!

Pusszantás mindenkinek!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (33+4Kép)

Kép
Kép
norwell

Sosi!
Mi ez a fogyókúra??? Van róla valami írás? Kép

Kendemami!
A paírzsebkendők számát elnézve, nagyon nem vagyok még jól Kép Viszont már jobban, mint tegnap.
mátra

Lányok!

Mégsem felejtett el a védőnéni, hozott egy rakás receptet, mint sós orrmosós lötyi, ilyenekről miért nem tud az ember? Olyan horrorisztikusan hangzik.

Mátra!

Gyógyulgass! Pussz!

Juca

tjuca

Angie!
Ezt jó tudni hogy átháríthatok a bankra, nekünk lett beírva kötbér vagy mi a fene.

Ági!
Ez nem hangott túl jól ez a sztori, remélem, hogy nem lesz szükségetek az inszemre Kép

Mátra!
Ez a so pzs nem jó még. Körül tudtatok nézni kicsit szülőfölsemen (Szekszárd) vagy csak mentetek meg jöttetek. A bor nagyon jó ott is, Az egri bikavéren kívül csak Szekszárdon lehet hivatalosan bikavért csinálni. Stílszerűen a borkútnál volt az esküvőnk Kép

Juca!
sós orrmosó?? bleh

Norwell!
Igen pár napja már látszik valami, majd lefényképtetem apával, de még apu azt mondta hogy inkább olyan vagyok mint egy jóllakott kisdiák Kép

A tetőről jut eszembe, kinn voltunk a házikónknál már állnak a főfalak a héten pedig a tető is rajta lesz.

kancellárka

Juca! Tudod, csak lassanKépnehogy össze törd magad!

Norwell! Fodrászkodás után kaphatnánk egy képet amin a fejed is rajta van? Kicsit furcsa a dokim lehet, hogy le kell cserélni. Amúgy meg teljesen normális, barátságos csak ne szarakodna már velem. Te se hajtsd túl magad, van még időd.

Kancellárka!
Kép ha majd ekkora pocid lesz, nem tudom, hogy apa minek fog hívni? Várjuk a képet, így is aranyos lehetsz. Nem bánnám, ha inszem nélkül is össze jönne.

Kép
Kép
Ági279

Ági akkor majd az a szöveg jön,hogy lenyeltem egy kosárlabdát (13 évig kosaraztam) vagy a görögdinnyét, annak épp szezonja lesz addigra. (hű de megennék most egyet Kép)

kancellárka

Kancellárka, ez nem rossz! Lesz ettől még kacifántosabb is, szerintem. Szerezz valahonnan, és fald fel az egészet!

Kép
Kép
Ági279

Niki!
Most beszéltem az ügyvédemmel, aki azt mondja, hogy a legtöbb banknál be sem veszik a kérelmet, ha kötbér van beleírva, de ha igen, is általában gyakorlatban nem szokott összejönni, hogy a bank átvállalja, mert talál valami kibúvót. Furfangosak ők. Na most akkor ki-ki döntse el, hogy mi a jó.
Tetszett a kosárlabda és a görögdinnye hasonlat. Jó humora lehet a férjednek Kép

Ági!
Nem lehet, hogy spontán is összejöhet ebben a hónapban? Volt akció a repedés környékén?
Vendég

Sziasztok!

Pupy!
Gratulálok a két csíkhoz!!!
Problémamentes pocakosodást kívánok!Kép

Csibe
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Ági!
Elcsípted a mániám. Ha csak egy kicsit is úgy érzed, hogy nem bízol benne, vagy nem tetszik a hozzáállása válts. Menj, keress mást. A te életed, a te babád, TE vagy a fonotos.
mátra

Helló!

Akkor a történet… KépO

Április 26-án késő délután kimentünk Olivérrel, hogy lenyírjuk a füvet, mert egy hét alatt olyan dús üstöke nőtt megint a hátsókertnek, mintha Bánfival locsolgattuk volna.
Titkon reméltem is, hiszen majd egy hete ugyanígy indult meg Marci.
Szépen levágtuk a füvet, poénkodtunk szomszéddal, hogy majd ma megyünk szülni, megfüredettem a fiatalurat, és letettem faromat a kanapéra Tv ügyvédjét bambulni. Közben megjött Emberem és a fájások is.
Ám most nem dőltem be csak úgy! Némi várakozás után azért lesz ami lesz alapon ettem egy kis fagyit. Aztán még vártam, így volt szerencsém Dr Houst is megtekinteni. Érdekes.
Aztán végül lezuhany, be ágy és vár. Még mindig voltak összehúzódások, és erejük is volt annyi, hogy érezzem a tágulást.
Aztán fél négy körül szóltam Apának, ez már az. Addigra kicsit erősödött is a dolog. Szóltunk az ismerősöknek, akik elvállalták Olivér felügyeletét, de még kedélyesen elbeszélgettünk. Mivel ennek hatására sem múltak a fájások, elindultunk a kórházba. Hát nem mondom, hogy szívembe zártam a kátyúkat a Kerepesin!
Kb 5-re értünk a kórházba. Megvizsgáltak, 3 ujj, felpuhult méhszáj, tehát tényleg maradunk! Kép
Eztán még vártunk, sétálgattam, Emberem kókadozott a padon, majd jött egy szülésznő, hogy akkor mejik szobát választom. Maradtunk annál, ahol Olivér is megérkezett. Ez a legnagyobb szoba, annyi hátránnyal, hogy átjáróház jellegű, mert a sok kütyit ott tartják és mindenki oda jön be valamiért. De bánta a rossebb!
¼ 8-kor bejött a főorvos, akihez annak idején is volt szerencsém. Olivér esetében burkot repesztett, majd egy kicsit később látva, jön egy fájás, gyorsan újra „megvizsgált”, mire én üvölteni és ágyról lekászálódni kezdtem, ugyanis segített tágulni! Az egész szülés nem fájt annyira mint akkor az!
Így talán érthető, hogy amikor újra láttam, bármilyen kedvesen is mosolygott, cidrizni kezdett a térdem. Megvizsgált burkot repesztett, és megkért, hogy ha lehet, ne rúgjam le az ágyról, nem fog bántani. Én meg elmeséltem neki miért is feszéjez egy kicsit a dolog, ám megnyugtatott, most nem készül ilyen manőverre. Azért én akkor nyugodtam meg, amikor kiment.
Ekkor már 5-6 ujjnál tartottunk.
És a megfutamodásomnál!
Bármennyire is nagyszájúskodtam, kértem EDát. Részben, mert az aranyam, már így is megkínzott az utolsó napokban, másrészt, mert nem tudtam úgy beleméllyülni az eseményekbe, mint Olivérnél, hiszen nem lett volna senki, aki vigyáz a Páromra, és Olivérnek és Marcinak is jobb, ha mielőbb megvagyunk a nehezével. Így szégyen a futás, de hasznos alapon jött a fájdalomcsillapítás.
¼ 9-kor adták be az EDÁt. Nem fájt, gyorsan meg is volt, de azért csak zizeg egy kicsit az ember gyereke, ha a gerincénél bütykölnek. Na meg az a rengeteg ragtapasz! Amit amikor levesznek majd…aúúú.
10re eltűnt a méhszáj, de Marci még nem volt elég lenn, ezért három tolófájás az egyik oldalon, három a másik oldalon fekve. Talán hamarabb meglettünk volna, ha nem, vagy később adják a következő adag fájdalomcsillapítótt, de már mindegy. Így egy kicsit tovább tartott a várakozás, hogy mikor is lehet tolni.
Emberemmel elviccelődtünk közben, szaladgált pénzt bedobálni és még Olivér után is érdeklődtünk, akivel szerencsére minden rendben volt.
Szegény felvigyázókat csak beugratta a kakaóval! Ugyanis gyönyörűen és bájos hangsúllyal kéri a kakaót, de ha elé teszed, akkor kiröhög, mondván kend a hajadra! Így jártak, pedig én szóltam! Kép
Aztán eljött a pillanat, amikor végre elhitték, hogy Marci útra kész. Emberem kiment, mert ezt nem. Közös megegyezés alapján persze, mert én sem szerettem volna, ha benn van. Sosem lehet tudni. Ám végül nem kellett sokat várnia.
Igaz, nem nagyon éreztem a tolófájásokat, de doki bácsim mondta mikor és akkor nyomtam. Azt éreztem, ahogyan megy lefelé a feje a babának, ahogyan utat tör magának, ám mégis olyan csendes, mély és természetes érzés, mintha mindig is ezt csinálná az ember. Semmi furcsa nem volt benne. Valahogy csak a mélységes szeretet tört elő a mélyről minden egyes tolással. Aztán érzem, ahogyan a feje kinn van. Egyszerűen csak kibukik és bár nem látom a szememmel, de tudom, milyen. Újabb fájás, tolás és kinn van.
Amikor iszonyatos teher hullik le a szívedről, akkor sem érzed azt a fajta felszabadulást és megkönnyebbülést, mint abban a pillanatban, amikor mint egy kis dugó, kiszabadul a baba abból a szűk járatból. Kiszabadul, kicsúszik, eltűnik a melegség odalentről, és egy fél pillanattal később egy kis maszatos kékesszürke csúszkás babát tesznek a hasamra. Kicsit pityereg, de egy két szó, megnyugszik és rám néz.
Hát megjöttél!
Így történt.

Sziaztok!
Majd még írok!

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Csodálatos volt, köszönjük. Engem főleg az utolsó rlész ragadott magával. Még mindig futkos rajtam a hideg.
mátra

Jó éjt mindenkinek
mátra

Sziasztok !
Most gyorsan visszaolvasom a mait mert meg csak a tegnapit tudtam. (ami nem lesz könnyü mert jo sokat irtatokKép
Remelem jol telt a hetvege mindenkinek!

Aniko!
Hogy vagy? Mi volt az orvosnal? Sajnalom, hogy megjött Kép de ez most egy uj honapKép Tenyleg jo lehet az etterem, de ahogy te is raereztel az en kis ferjem a gulyast, rantott husit stb. reszesiti elönyben amikor hazamegyünk.
Ez a Gianni nem az a Gianni aki a TV-ben is szokott szerepelni ugye?

Matra!
Huuu hat tenyleg lehetnenek kicsit megertöbbek veled a csaladtagjaid. Sajnalom, hogy kivagy probalj meg megnyugodni egy kicsit. Meglatod minden rendezödik meg az a franya volt feleseg is.
Annak örülök, hogy ilyen hatarozottan latod milyen valtoztatasra van szükseged ahhoz,hogy jobban erezd magad!

Norwell!
Mar alig varom!!!KépKép

Puszi mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Helló csajok!
Most csak gyorsan bekukkantottam.
nem is tudok mindent visszaolvasni, csak az utolsókat. De az utolsók nagyon jók.
Puppy!
Nagyon örülök neked, illetve a zebrácskádnak!
Látjátok csajok? Így kell csinálni.
Most már mondd meg a pocidban lévő kicsinek, hogy küldje le mindnekinek a maga zebráját!!!Kép ugye lányok?
Hát Eszter azért én nem gondolom, hogy olyan egyszerű lenne. Bár nekem még nincs babám, de már nagyon rég félek a szüléstől.
Mondtam is a dokimnak, hogy én a számon szeretném megszülni, de ő nem akar úgy szüleszteniKép
na puszi zita
ebba

EszterKép
Gyönyörű volt. Köszönjük. Tanulság: nem kellett volna a Kerepesi környékén szülni Kép

PupyKép
Gratula!!!

SysyKép
Ha még gondod van a pocifájással, írj mailt! próbálok segíteni!

Évi77, Timika, Adriana Kép
Mizujs? Rég nem láttalak, mi van Veletek?

Puszi

Unique

KépKép
unique

Most vettem csak eszre!

Pupy!
Gratulalok!!!!!!!!!!!!!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Eszter!
Csodálatos volt ez a történet!
És a vége....Hát nekem igen csak könnybe lábadt a szemem!

Jucmuc!
Ez az a Gianni aki a tvben szokott lenni!
Nagyon ért a vendéglátáshoz!Eszméletlen a pali!
Köszönöm kérdésed,voltam az orvosnál!És igaza volt Didonak és Sosinak mert nem jo időben lett levéve a vérem és azért lett ez a brutál rossz eredmény!Nagyon türelmesen elmagyarázott mindent és azt mondta várnunk kell mert az értékeim már jok és az igazi probálkozás csak onnan ér amikor ő azt mondja,hogy hajrá!És ez februárban volt csak!Azt mondja az előző három évet ne számoljam!(könnyű mondani)
Két honap mulva vissza kell mennem hozzá!Addig kért egy andrologiai eredményt a páromtol és azt mondta hogy utána csinál nálam még egy petevezeték átjárhatosági vizsgálatot,hogy megnyugodjak!Igaz 2003-ban volt de azt mondja,látja az engem nem nyugtat meg!
Ugy hogy igy állunk most!Meg kell probálnom kicsit elengedni ezt a dolgot mert nagyon rágörcsöltem megint!

Mátra!
Drága,jobban vagy?Kép

Évi!
Annyira örülök,hogy jelentkeztél!
Tudom hogy rengeteg a dolgod,de hiányzol ám nagyon!Azért egy két képet dobsz a kis tündéredről?Kicsit hagy gyönyörködjünk benne!

Pupy!
Ezt még neked akartam!:Kép

Juca!
Ügyes vagy hogy ennyi mindent eltudtál egy füst alatt intézni(takaritás,pakolás,kisruhamosás)!
Hu már nagyon a vége felé közeletsz!KépKépKép
Én már olyan kiváncsi vagyok,hogy Stöpszli fiu vagy kislány?!

Monyoka!
Örülök,hogy jol vagy!
Szeretném megkérdezni,hogy milyen messze laktok Szabadkátol?

Puszi mindenkinek jo éjszakát!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?