A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok csajok!! Köszi a drukkokat, sajnos csak most tudtam elolvasni mindent. Az eredmény a bal petefészekben vagy 5 pete van, 5-től 10-s méretig, a jobban sajnos csak kettőt talált D apánk. Szerdán kell mennem legközelebb. A párom meg olyan aranyos, állansóan kérdezi, hogy akkor neki mikor is kell mennie?? Szerintem a jövő héten megint "szexelek" a Dévisszel!! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Bocsi, másoknak is majd reagálok, csak rohanok és közben bekukkantottam.

Hajnesz, engem is kirázott a hideg! HÁT EZ FANTASZTIKUS!!!! EZ IGAZI ZEBRA!!!! Kép Kép Kép
Barnás vérezgetés sokaknál van, akár az egész terhesség alatt is!!! Nagyon örülök Nektek!!! Hú, már nem is a SOTEI miatt izgulok, hanem Értetek!!! Tök Jó!!! Ilyen híreket!!! Naggggyon drukkolok!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
melba

Hajni remélem tényleg igaz amit a teszt mutat!!
Vanda neked drukk!!

Kata hajrá holnap!! :-)

Ági28

Hajni!!!!!

IMÁDLAK!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
lkt

Hajnesz,
Bazdddd meg!!! NAgyon drukkolunk Nektek, minden rendben lesz! Csináltad most ezt a belső utazásos dolgot, mármint a könyvre utalok most, mert olvastad és ennyire bejött akkor ez tuti! Mi is a címe, írója? Puszilunk mindkettőtöket a Két Farkas

Timikém,
CSak eszembe jut amit a múlt héten írtál, hogy előbb én aztán Hajnesz kolléga! Remélem igazad lesz a sorrend meg tök mindegy!
MEgvan a ruci, bevadultam a Mark and Spencerben és elköltöttem egy halom pénzt, Krisz meg eszi a kefét.

Hogy fogok így dolgozni!

Kata,
Azt hittem ma mentek, ez így nem fair, mindennap számolom mikor ki megy, te meg tologatod!
Biztos törpétek szépen megnőtt!

Vandalino,
Már csak 1-et alszol és biztos megmutatja magát!

puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Hajnesz!! Kép

Ez egy GYÖNYÖRÛ KÉT CSÍKOS TESZT!!!!!!

Na mondja nekem valaki, hogy a pszichos dolgok nem érnek semmit!!!! Kép Kép

Kérlek menj el HCG+progi mérésre, mert meg kell nézni a szintet!!!

drukkolok nagyon és ölel a régi futóguru haverod, aki ma már csak gurul: Norka
s_norka

HajneszKép

Ez aztán a remek hír!!!

Remélem a vérvétel is igazloja majd a CSODÁT!
Amint tudsz, gyere a hírekkel!
Drukkolok nagyon!
Stella

Kép
stella9

Láttátok tegnap a gólyamesét a Duna tévén??

Ági28

Ági, basszus, nem láttam :-(
Már a hírtv-n is elmulasztottam, ezek szerint most is sikerült :-(

Pedig nagyon kiváncsi vagyok rá!

Kép
szkatácska

Lányok, annyira édesek vagytok, nem is tudjátok, milyen sok erőt adtok így nekem!!! Ja és telefonon is! Kép
Fú, hiába is kézzel fogható, szemmel látható az eredmény, ha a kis agyam arra programozódott 2 és fél év alatt, hogy csak lombikkal sikerülhet, és ha lombikos zebrát látnék, akkor meg kezdődne a para, hogy mindent jól csinálunk-e, velünk marad-e...most meg csak úgy a derült égből az ölünkbe pottyantak a zebrák...most egy kicsit át kell programozni azokat a tekervényeket.
Csajok a Belső utazást (Brandon Bays) mindenkinek szívből ajánlom, velem Ági guru néni kezdte tavaly egy másfajta változatát, aztán a reflexológusommal csináltunk egy szeánszot, hogy már ismertem a könyvet, és maszekban is csinálgattam, többnyire egy jó forró fürdő alatt. Kép És még nem is voltam a tanfolyamon. Kép Mindegy milyen problémán dolgoztok, valami ott belül azonnal megkezdi a gyógyulást, és ez érezhető is néhány napon belül.
Nem is kellett hívnom senkit, a dokim hívott, hogy tündérke, hogy is csináltuk ezt? Kép
Hcg 850, Progi 48 ng. Egy hét múlva kell ismételt vérvételre menni, ha pozitív, akkor uh. Addig Utro, MagneB6, Elevit...Jézusom, ez velem történik??? Kép
Ha egy kicsit magamhoz térek, megpróbálok nem ilyen önző módon írni, most minden úgy kavarog bennem!!!
hajnesz

Hajni,
Ez nagyon csikos!!!!!KépKépKépKépKépKép Fú nagyon várom a vérvétel eredményét, de ez a teszt azért rendes Hcg szintre utalKép Újabb csoda történt! Nem lehet tévedés, ha pont anyák napján esett meg veledKép Barnázás tényleg sokaknál van, de azért róbálj otthon maradni és pihenni. Az autózás ilyenkor kifejezetten szar, Dévai mindig tilt is mindenkit tőle. Annyira, de annnyira drukkolok++++++++++++++KépKépKépKépKép:

Ági,
Hetes ikrek pont elég leszKép ettől több tüszőt ne is akarj inszemreKép

Roxal,
de jó hogy jelentkeztél, már olyan rég halottunk rólatok. Fú már csak egy hét és költöztök. Izgi! Remélem a gólya is költözik hozzátokKép Amilyen jól ez az év alakul....

Melba,
Akkor még a genetikai UH-ra drukkolok nektek, de remélem az ijesztgetésből nektek már nem jut több.Minden rendben lesz a kis perpetum mobile-val.

Vanda, Kata
Holnapra giga drukkok mind a ketőtöknek+porontyoknak. Katának jó kis szivhangot, Vandának meg egy szép kis petezsákot!
Fogalmam sincs a nyálkahártyámról, csak arra emlékszem az inszem napján mekkora volt.

Jucusunk,
most már igazán Ti jöttök a sorban. Most mi a helyzet az inszemmel?

Wish,
a ti babátoknak csak egyszerűen kifinomult stilusérzéke van és Mauritiuson szeretne a mami hasába költözni.KépLassan a táblából elfogy az alsó szakasz és mindenki felköltözik a sárgábaKép

Köszönjük a sok dicséretetKép Nagyon jól estek. Na nálunk is jól telt az anyáknapja. tegnap este kissé fáradtan nekiálltam vasalni és egyszer csak valaki belülről jól hasba rúgottKép Először el se akartam hinni, de aztán még jó párszor megismételte a kis drágánk. Iszonyatosan jó érzés, rögtön tudtam, hogy Õ az, remélem hamarosan mindannyian átélitek.Kép

Inari
15+2

KépKép
inari

Kép kész vagyok!!!!!
Nincs mese, CSODABABÁTOK van!!!KépKépKép

HajnikámKépKépKép

nem tudok mást írni!

RoxiKép Gyere el, kérlek!!! Csak egy picit, majd kikérdezlekKépKép
enigma

Hajni,
egyszerre irtunk. Ez nagyon jó kis HCG szintKép GRATULÁLOK TE FRISS KISMAMAKép
Inari

KépKép
inari

HajniKép
Csak önmagamat tudnám ismételni: Kép és ez nagyon sokszor.
Vigyázz magatokra leányzó Kép Annyira örülök. Laci is örül, gyorsan felhívtam Kép
PusziKép

wish

Kicsit lehiggadva:

InariKép Pocakbaba cuki, hogy így időzítette az első érezhető mozdulatait!!! Ugye, fantasztikus? Mi lesz még!!!Kép

KataKépVandaKép Óriási drukkok holnapra. Én nem tudom a nyhártyám. Ilyenkor már nem mondja.

mindenkinek pussz
enigma

Hajni, nagy nagy gratula. Szívből örülök neked. KépKép

Eszter
Kép
roxal

HAJNI!

Most aztán már kurvára izgatott vagyok, annyira megérdemled már te is, nagyon erős csíkod van...

Megnyugtatásul, az én ismerőseim körében most is sokan vannak, akiknek majdnem végig volt mensijük, de olyat meg keresnem kell, akinek nem jött meg első hónapban, és ugyancsak babás. Most ez a divat, úgy látszik. Kép Kép Így lesz ez nálad is, őrülten drukkolok neked. Ha valaki, akkor most én tutira megértem a bizonytalanságod, minden rendben lesz, úgy kell lennie. Olyan csodababád lesz, mint Inarinak!
Ja, és úgy látszik, hogy macska is jó a háznál, nem csak kutya. Kép

Ági! Nagyon szép a termés, a nagyságuk is, így tovább. Lehet, hogy már pénteken?

Kata! Akkor sajnos nem találkozunk, mert mi reggel megyünk. Kár. Persze nektek is drukkolok, hogy minden rendben legyen, de úgy is lesz.
Múltkor kérdeztem az egyik nővértől, vagy kitől (akit apródnak hívok, így tudni fogjátok), hogy most örüljek? Erre ő azt mondta, hogy csak akkor ha felsírt. És ez tényleg így van, mindig van min izgulni. Mondjuk ha meg megvan, akkor meg azért.

Roxal! Nagy-nagy gratula neked, nem lennék a helyedben. A szülinapomon fogsz államvizsgázni, csak jó lehet.

Melba! Azért is szorítunk neked is, már annyi izgulni való van, azt sem tudom minek örüljek. Kép

Inari! Hát kívánok azért még neked jó sok hasbarúgást, Kép biztos szuper lehetett. Kép

Majd valaki előre szóljon már, ha tudja mikor és hol lesz a gólyamese. Én is mindig lemaradok.
Amúgy már nem is akartam benézni, de mégis. Még jó. Vagy nem is tudom, mert most lőttek a tanulásomnak. Gondoltam a kocsiba is tanulgatok kissé. Apropó kocsi: ugye szerintetek sem jobb a vonat sem? Helikopterünk nincs, nem is tudom hogyan közelítsem meg Pityeszt.
vanda978

Enigma! Ezt a nyálkahártya dolgot azért kérdeztem, mert nekem 22mm-t mondott. És ott hüledeztek rajta. Utánaolvasva pedig tényleg soknak tűnik. Végülis mindegy, csak nem tudom mivel elütni az időt. Kép Kép
vanda978

Enigma! Ezt a nyálkahártya dolgot azért kérdeztem, mert nekem 22mm-t mondott. És ott hüledeztek rajta. Utánaolvasva pedig tényleg soknak tűnik. Végülis mindegy, csak nem tudom mivel elütni az időt. Kép Kép
vanda978

vanda978

HAJNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

Annyira de annyira örülök nektek!!! Vannak csodák, Ti vagytok rá a bizonyíték!! Már nagyon-nagyon megérdemelted!!! Na de most mi lesz veled??? MÁr olyan jól berendezkedtél a jófej nagynéni szerepre!!!????KépKépKépKépKépKép Most már tessék készülni a jófej anyuka szerepre!!! Ennél csodálatosabb anyáknapi ajándékot nem is kaphattál volna!!! Millió puszi nektek!!!!

KépKépKép hihetetlenKépKépKépKép

KépKép
gigi28

Meghülyült a gépem... Kép Kép Kép
vanda978

Hajni HURRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!

Inari és akkor mi lesz a focicsapattal??? :-)

Ági28

Hajni! de JÓ!!! Istenem, milyen boldog lehetsz most, erre a fordulatra biztos nem számítottál! Elhiszem hogy te is csak hüledezel!!!
Gratulálok!

Vanda, a 22 mm-es nyálkahártya szerintem egy szép, hízott nyálkahártya. Az első lombiknál, mikor elkeztem vérezni és bementünk, nekem is ekkora volt és Vass doki azt mondta, "több mint ígéretes, ebben bármi lehet". Szóval nálam a 22 mm-es nyh-val ideális volt a helyzet, anno nálunk tuti a babákkal volt gond.
Szóval hajrá 22 mm!!!

Csajok én már úgy izgulok! Legyen már holnap!

Kép
szkatácska

Vanda szeritem inkább a jövő hét lesz!!

Ági28

Kép
Kép

A mai táblát Fantomlánynak ajánlom, akinek az inkognitója kíméletlenül fel lesz fedve az első UH után Kép

wish

Megjegyzem, tiszta szerencse, hogy a zebra odatalált. "Valahol Európában"... Még ilyet! Kép

Igen, még SOK ilyet Kép

wish

Hajnikám!!!!

Háát nem jutok még mindig szóhoz, mert ez annyira csodaKépKépKépKépKépKépKépKépKép És Te nagyon megérdemled a csodátKépKépKépKépKép
És ugyi a Belső utazás könyvet én ajánlottam Neked. Mikor olvastad el végül, mert még amikor Ágihoz jártál akkor beszéltünk róla.

Meg persze Erosnak is hála. Lehet, hogy az segitett, hogy állojegyünk volt?Kép Nem akartad magad halálra kímélni az ülőjeggyelKépKépKép A büdös kölke meg csak a táncolós, nem ülős koncerteket szeretiKépKépKépKépKép
lkt

Hajnesz
Ez-ez hú... szuper!!! Annyira örülök neked, tiszta szívemből GRATULÁLOK!!!! Bocsi, de annyira, hogy nem is tudom mit írhatnék még...
Kép

Rohantam haza a munkából, és érdemes volt.Kép Lányok mindanyian be zebrásodunk majd!!!! De én is szeretném már a sajátomat látni!
Vanda
Hogy vagy? Remélem már nem fáj semmid sem.

Olyan sokan írtatok ma, hogy nem is tudom követni. Aranyosak vagytok!

Kép

Majd este még benézek.Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

HajniKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Hajni, GRATULÁLOK!!! Nagyon-nagyon örülök Nektek!!! És szorítok, hogy mielőbb láthasd a picurodat!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ez egy igazán klasz nap!

Mi is hazaértünk a genetikáról, kb 1 óra alatt megvoltunk. Az uh-ot egy banya csinálta, kb. 2 perc alatt lezavarta. Szívhangot, magzatmozgást nem nézett. Ált. villámgyorsan kimerevítette a képet és megmérte a gyerkőc méreteit. Mindenesetre mindent rendben talált, bár ezt csak később a genetikus mondta. A babánk teljesen összegömbölyödött, nagyon szépen látható volt a gerince és a csontjai is. Kép 4 nappal idősebb a méretei alapján.
Utána konzultáltunk a genetikussal, aki azt mondta, hacsak mi nem ragaszkodunk a magzatvízvételhez, ő nem ajánlja, mert úgy gondolja, hogy a babánkkal minden rendben van! Kép
Mindenkinek kívánok hasonlóakat!!! Gondolhatjátok, mennyire megkönnyebbültünk. Sikerült megint pityeregnem is egyet, újabban ez nagyon megy nekem.

Így a mai nap ezzel a hírrel és a Hajniék hírével egyszerűen FANTASZTIKUS volt! Kép Kép Kép

És ilyen lesz a holnapi is a Vanda és Kata hírekkel! Kép Kép Kép

Inari, hát fantasztikus kis embered van! Így tudni már babakorban az anyák napja idejét! Kép Kép Kép Ugye mondtam, hogy hamar érezni fogod? Innentől ez lesz az esti programotok, majd meglásd! Nálunk este megy a legnagyobb hancur, apa is érzi már sokszor, nem bírunk betelni vele! Kép Kép Kép

Nyugi Kagyló, Neked is jut zebrás teszt hamarosan! Kép

Vanda, szerintem a kocsit válaszd! Drukkolok!!! Kép

Ági, mi az, hogy sajnos csak 2??? Szerintem 7 petécske bőven jó lesz, nem gondolod??? Mikor mész legközelebb? Ügyi vagy, növeszd nagyra őket! Kép

Roxal, gratulálok a pénteki államvizsgádhoz!!! Kép Kép Kép Igazán nagyon ügyi vagy!!! Kép Kép Kép A többi is megy majd, mint a karikacsapás, meglásd! Aztán ki tudja, lehet, hogy Ti is közben észrevétlen bezebrásodtok? Kép Kép Kép
Tünetekre vagy kíváncsi? Nálam eléggé standard továbbra is sajna. Kép Hányinger, émelygés, néha rókuci, ájulgatás, iszonyú sok a savam, ettől szar a szám íze és nem tudok enni (sose volt előtte gondom vele), stb. Folytassam? Néha már tudok enni, de ez még messze van az ideálistól. Viszont a pocaklakó rendszeresen kárpótol érte!!! Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek! Hajnesz a pocidra is! Kép Kép Kép
Melba

KépKép
melba

Most olvasom csak! RoxiKépKép Gratula a vizsihez! NEm semmi!
Mi nem kezdünk mostanság -jún.12-re van csak időpont, nem tom mia szar van, azt mondták, "létszámstopp" van máj. 29-ig. Így -bár már jövő héten indulhattunk volna- két ciklus is kimarad...Kép
Bejelentkeztünk a TEGYESZ-hez, jövő héten megyünk először, azért ez is valami, nem?
puszi, anna

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Hajnesz!
CSak úgy jöttem benézni hozzátok hogy mik a hírek és ekkora hírt olvasni.
Gratulálok és nagyon ngyon boldog babavárást kívánok. Igazán megérdemelted már ezt a zebrácskát vigyázz nagyon magatokra és tessék a jó hírt elmondani a beületés előtti és utáni fórumonis mert különben én elkotyogom. Kép
Nagyon boldoggá tettél.

Kép

Lkt!
Válaszoltam a Kaálison, nem gondoltam hogy ma még ide írok, de ilyen gyönyörű híreket nem lehet szó nélkül megállni. Kép

Mindenkinek kitartást kívánok úgy látszik most nagyon jók az égiek mert nálunk is a hétvégén két zebra került kiosztásra (Kaálisok). Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Halihó! Kép
Ígéretemhez híven ismét itt vagyok, és mennyire nagy boldogsággal!!! Kép

HAJNIKÁM! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Hát te mit csinálsz ott a háttérben??? Kép Ez a bébi egy álom! Az első anyáknapi virágot kétcsíkosként nyújtja át neked?! Ez óriási! Kép
Képzeld, most hogy csüt. óta olvasok vissza, egy darab fecnire egy reakciód kapcsán ezt jegyeztem le neked: "Hidd el, én nagyon szívesen nézegetném a pociképedet!!!... ha feltennéd, annak az oka már tutira benned lapulna. Kép" Tudd meg, hogy én is tiszta libabőr lettem! Imádom az ilyen sztorikat! Kép Vannak tippjeim a névadásra: lánynak Ajándék, fiúnak Benjámin (=isten ajándéka). KépKép
A Belső utazást felvéstem magamnak kötelező olvasmányként. Kép

Melba! Kép
Genetika Kép!!! Annyira éreztem, hogy minden rendben lesz! Mondtam már, hogy a húgommal kb. egyidős kismamik vagytok? Tesóméknál 1 hete derült ki, hogy ismét kisfiút várnak. Kép

Vanda! Kép
Izgulok értetek holnap!!!

Inari! Kép
Olyan aranyosat írtál nekem. Képzeld, mostanában engem is foglalkoztat, hogy talán elsőre is sikerülhet. Nem tudom, hogy őrült ötlet-e, de egész télen a m.helyemen is meg otthon is mindenki beteg volt, én meg elhatároztam magamban, hogy nem lehetek beteg. Ezt nagyon sokszor mondtam magamnak, és egy könnyebb náthával meg is úsztam. Pedig minden télen elkapom én is. Szerintetek ez bejöhet a lombiknál is??? (Á la belső utazás vagy agykontroll v. ilyesmi...) Vagy csak magamat teszem tönkre, ha ezt gondolom és mondogatom? Kép

Drága Wish! Kép
Most már biztos teljesen tetőfokára hágott nálatok az izgalom. A kerületben lesz az esküvő? Vacsi hol lesz? Azért drukkolok, hogy sikerüljön minden meghívót elpasszolni. Kép
A táblival egyébként nekem is akkora örömöt okoztál, nem csak Hajninak! Kép Én nem is hittem, hogy valaha ezt látom a nevem mellett!!! Kép

Kata! Kép
Boginkat pici korában egyszer nevelés képpen "fazonra nyírta" egy németjuhász (egy nagy csomót kitépett a bundijából). Azóta is tart a hasonló formájú és kinézetű ebektől, de semmi lelki trauma nem maradt a harapásból. Kép
Holnap a Ti napotok is lesz! Csak győzd számolni a sok kis dobbanást!!! Kép

Kagylócska! Kép
Buksimi-buksimi! Néha mindannyiunknak vannak érzékeny időszakai. Attól még kitagadni nem fogunk, hogy most épp rajtad van egy ilyen. Kép

Zsebi! Kagyló! Kép
Tök jó képeket raktok fel! Kép

Gigi! Kép
Hogy sikerült az esküvő? Kép Kit sikerült a vacsira elvinni, egy ifjú urat, vagy egy szertelen kisördögöt? Kép

Lányok! Kép
Ti annyira minden-tudók vagytok. Szerintetek, ha nekem most hétvégén esedékes a miku látogatása, akkor lehet esély egy május végi beültetésre? Vagy elsőre mindenképpen long protokollal kezdenek, és inkább csak a júni végében bízhatunk?

Puszi:
seszi

Sziasztok!

HAJNESZ!
AZ AGYAM ELDOBOM!
KÉTSZER!
Ez eszméletlen. Az a második nagyon erős csíkos, meg a vérvétel is ezt mutatja!!! Kép Kép Kép Kép Nekem az inszem után 4 héttel sem volt ilyen erős!! Kép
Nagyon örülöK!!!
Úgy látszik, elég volt a szurikat felajánlani! Vagy kaptál is? Kép
Húúúú, nem térek magamhoz. Nna akkor maradhat a pici poci? Aztán nőőőőőjön nagyra!!!

Kata, Vanda!
Kezem-lábam x-ben értetek holnapra!!
Én is azt hittem, hogy ma kell drukkolni. De a maiak sem vesznek kárba. Holnapra tutti odaérnek!!! Kép Kép
Szerintem a pociszurkálás teljesen normális dolog!
Örüljetek neki, mert azt jelenti, hogy készítik a babók maguknak a kis fészket. Egyébként én is be tudok tojni a tünetek hiányától még mindig. Ez már nem múlik... Kép

Vanda!
Ott lesz az a zsákocska holnap TUTTI!!
Majd jössz a hírekkel, hogy hányszor hányas!! Jaj, de várom már!
A mnyh.mat majd visszakeresem, de biztosan jóó vastagnak minősül a 22. És én is az autót választanám, óvatos "sofőr"-rel! Kép

Katácska!
Nálad is minden jel arra mutat, hogy dobogó szívecskéről kapjunk hírt!!! Kép Kép
A képzelgéshez sokat segít az a honlap, amit Inari küldött jó múltkor:
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=2&language=38
Bár nekem most nem működik a videója. Nálatok megy?

Inari!
Alakul az a poci. Nekem is kb. ekkora. Mostanában mindenki azzal jön, hogy milyen kicsi... Kép
A rúgás-leírásnál végigfutott rajtam a hideg-meleg. Húúú, most irigyellek. Én semmit nem érzek, pedig egyikőjük a hátsó falon van...

Kagyló!
Hát írunk neked, főleg, ha kérdezel valamit!
Ha egyszer összejön végre a tali, akkor pedig ott a helyed!! Kép Kép
Hogy álltok a mit mikor kérdéssel? Még van időtök, nem?

Melba!
Nagyon örülök a megnyugtató híreidnek. Vagy ezt már írtam?? Tudtam, hogy nem lehet gond!! Kép
Mostmár a nyugodt boldogságé az idő!!
Még korábban kérdezted: Pénteken levették az AFP-t, még elég sokat kell várni az eredményre...
Pénteken megyünk megint 4D UH-ra. Remélem, nem lesz sok az ultrahangból...
Mostanában megint elkapott egy kis para, még nem érzek semmi mozgást, pedig Apa szokta Õket bűvölni nagyon-nagyon!
A melót elég nehezen bírom, de nem fizikailag, hanem lelkileg. Egyszerűen nincs kedvem és kész! Pedig május végéig biztosan dolgozom. De legalább már itt az utódom és kezdi átvenni az ügyeket.
A ház körül is inkább a sok teendőt látom most, mint az örömöt, ez persze normális. Azért mikor térülök-fordulok a kertben, nagyon jól érzem magam! Kép

Seszi Drága!
Húúú, mindjárt szerda! Hányra mentek?
Fú, tiszta ideg vagyok ettől a sok eseménytől!!! Kép Kép Kép Kép

Ági!
Szép méretűek a tüszőcskéid, nekem is ilyesmik voltak.

Roxal!
Minden tiszteletem a Tiéd az államvizsgáért! Jogászként is szeretnél dolgozni majd a jövőben? Esetleg szakvizsga is lesz? Kép

Jönnék én írni többet, de egyszerűen állandóan időzavarban vagyok. Eddig csak szórakozottnak éreztem magam, de mostmár idegesít kicsit. Szóval nehezebben szervezem a dolgokat és csak most látunk neki a háznak (hétvégén vettük végre át).

Lányok!
Május utolsó szombatja sajnos nem jó nekünk, mert akkor megyünk nyaralni.
De nem haragszunk meg, ha akkor taliztok, csak sajnáljuk... Kép ... kénytelenek leszünk egy kertipartit rendezni, ha kész a ház!! Kép

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

SesziDrága!
Hát nem egyszerre írtunk!! Kép
Dehogy árthatsz a belső beszélgetéssel!! Azzal csak jót tehetsz Magadnak!
Húú, a kérdésedre sajna nem én adok választ, de nagyon remélem, hogy mielőbb kezdhettek!
Viktor is be van sózva, igaz?
Nanná, hogy elsőre sikerül!! Nagyon-nagyon szeretném!!
Minden részlet érdekel, hogy mit beszélek dokibácsival. Jaj lenne, már szerda!!

Puszancs:
réka
Vendég

Szia Duddu
Előbb nyaralunk, és utána majd andrológus lesz. Ha minden jól megy, akkor okt,nov, vagy dec lesz a lombik.Azon múlik mit tudnak a párommal csinálni. Addig is pihenünk, és testileg lelkileg készülünk a nagy napra. Hogy vagytok?
Zsebike
Örülök, hogy benéztél hozzánk. Veled mi van? Mikor indultok majd?Kép
Lányok küldök nektek pár oldalt, sok jó dolog van rajta. http://kiscsilli.try.hu/
http://gif.fpn.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://gif.fpn.hu/
http://www.torbengeist.dk/Animationer.htm

Ajánlotta már valakinek Dévai az Uzsoki Kórházban: Dr Sára György andrológust?

kagyló

Seszi!
Kaáliba Krizsához jársz? Akkor nem akarlak lehervasztani de ott vagy spurefactot kell szurni vagy fogigátlót kell szendi így csak június végefelé látok esélyt a pungira. De már az is mindjárt itt van. Kép Minél előbb menjél dokihoiz és beszéljétek meg főleg mert júliusban megy szabira. Kép

Kagyló!
Még nem döntöttük el talán jövő hónapban, majd meglátom. A bajom csak az hogy végre olyan jól érzem magam a bőrőmben és nem szeretnék igazából megint padlóra kerülni és előről épíeni a váramat.

Ti voltatok már Dévainál vagy most hogy álltok?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike
Voltunk, volt a páromnak spe.. és andrológust ajánlott. Még felírta milyen vizsgálatok kellenek, és majd aug-ban kell menni hozzá, az eredményekkel amik addig meglesznek. És innen fogja eldönteni, hogy mikor indulunk. Akkor induljál amikor úgy érzed.Te is tudod, hogy idővel mindenkinek sikerül. Csak kitartás.

kagyló

Kagyló!
és végül iskerült elvinni a Kaáliból a papírokat vagy nem vittél magaddal semmit?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Ú Lányok, de jó lenne már egy kicsit lazábban átélni mindezt, most sem hiszem, el, hogy ez a sok örvendezés nekem szól. Olyan jól esik!!! Tudjátok, hogy nálam kétoldali petevezető elzáródást állapítottak meg, így nem tudok 100%-ban veletek ünnepelni, mert mindig a méhenkívüli jut eszembe. Most ezerrel bíztatom, hogy találja meg a jó helyet - megjegyzem, tegnap azután jött a barna, hogy gondolatban arrébb hullámoztattam szegényt a méhem felé...Kép - jaj, úgy szeretnék egy kicsit szusszanni, de igaza van Vandának, sőt én továbbfejlesztett verziót vallok: akkor van vége a nagy aggódásnak, mikor viszed a bébit 6 hetes kontrollra...Kép

RoxalKép
Nagy nagy gratula a sikeres államvizsgához!!! Nemsokára Dr. Roxi leszel!!! Teljes felújításba vágtatok bele? Biztos nagyon szépek lesztek, ugye elmehetünk majd hozzátok is? Kép

Juditkám Kép
Én sem így terveztem, te lebegtél lelki szemeim előtt a Kabdebó szentély oltárképén! Amúgy nem fogom visszamondani a műtétet, csak ha már eljutottunk az uh-ig, banyek, olyan nehéz volt időpontot kapni! Már a privi szobát is elintéztem.Kép Mellesleg ma tették át a műtétemet a tali időpontjára...

Vanda Kép
Nagyon nagyon drukkolok egy szép folytatásért, holnap várom a híreket!!! A 22-es mnyh nagyon bíztatóan hangzik, szerintem ez tök rendben van!

Kata Kép
Holnap végre láthatod Picurkádat, várjuk az élménybeszámolót! Drukkk!!!

Melba Kép
De jó hírek!!! Egy nagy fellélegzés! Én is kérek savat, szar szájízt meg rókucit!!! Kép

Wish Kép
Köszönöm a különleges táblicskut, jaj, már lenne jövő hét! Mindenkinek lesz zebrája, ha engem megtalált, itt mindenkit meg fog találni!!!

Timikém Kép
Meg sem köszöntem még, tényleg te ajánlottad a könyvet, sokáig nem találtam sehol, aztán a reflexológusom is elkezdte rágni a fülemet, hogy olvassam már el, aztán ő adott egyet. Pár hete olvastam csak el. Mikor találkoztunk, pont akkor. Eros Kép fú, ha belegondolok, hogy ha tényleg csoda történt, pont akkor és ott ágyazódott be a bébi, miközben "kezeket a magasba" témára ugráltam meg ráztam a seggem! Kép Basszus, hogy mennyire nem a pihin múlik az egész!
Izgi lesz a június!!! Pap Tibi nem próbálta a belső utazást?

Na jó, most már abbahagyom a nagy örömködést, mert még akkorát koppanhatok ezek után...de az, hogy láttam egy saját zebrát, már megérte és most már tudjuk, hogy mire vagyunk képesek Laoszkámmal. KépKép

Csajok, mégegyszer millió puszi nektek ezért a sok bíztató szóért!!!

Zsebike Kép
Megyek majd oda is, ígérem! Nagyon szégyellem magam, hogy így eltűntem, de nagyon lemaradtam az utóbbi időben és nem olvastam vissza, meg a lombiktémát feltettük a polcra nem nagyon akartam vele foglalkozni. De mindig azt mondom, ami késik...az lassan jön! Kép

Most frissítettem, jesszusom, hogy mennyit bírtok írni, én ezt az iramot nem tudom követni!!! Kép SesziKép RékaKép Ezer köszönet nektek is!!! Seszi, te valami boszi vagy?? Kép
Ha most beszélnétek Krizsával, akár most hétvégén is elkezdhetnéd a fogigátlót. Észre sem veszed, olyan hamar elfogy és kezdődhet a stimu!
hajnesz

Zsebi, Hajni! Kép
Szerdára van Krizsa Mágushoz időpontunk!!!! Kép
Az már szinte itt van! Kép Nagyon izgulok. Tulajdonképpen júni vége is már majdnem holnap van, csak elkapott egy hűdejólennemárkismamánaklenni érzés. Kép

BosziSeszi Kép
seszi

Hajni!
Ez fantasztikus!Szívből gratulálok!KépKépKépKépKépÚjból és újból kiderül,hogy vannak még csodák(és el se kellett utazni messzireKép ).Kérlek nagyon vigyázz magatokra!Jaj annyira örülök!!KépKépKépKépPuszi.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

HajniKép
Fel kell, hogy homályosítsalak, mostantól minden nap lesz min aggódnod. Hat hetes kontroll.......Én a mai napig aggódom valamiért. Asszem ez már így is marad míg meg nem halokKép

Esküvőn tünemény volt Olikám. Ahogy megszólalt a zene, kipenderült a táncparkettre és ropta. Mindenki rajta röhögöttKép

Csajok!!! Én itten gondolkozóba estem. Emkékeztek, hogy a legutóbbi talin osztogattam a zebrákat????? Kapott Kata, Hajni......KépKépKépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Zsebike
Hát nem kaptam meg mindent. Ezért sokat kell megcsináltatni. Elegem volt, minden alkalommal úgy éreztem, hogy egyre kevésbé bizok meg a dokiban, és a párom meg egyáltalán nem bizott benne.Volt belőle vita, és végül úgy döntöttünk menjünk el máshová. A Dévai nagyon rendes volt velünk, és tényleg meg mondja kerek perec a véleményét, és mindent. Nincsen az, hogy nem tudod mi miért van. Mert sajnos itt mentek a dolgok de nem sokat beszélgettünk a dokimmal.Ezért minden alkalommal vártam a csodát.Nem tudtam hogyan voltak számozva a petikék stb. Nem láttam mi van felírva az aktámba stb. De mostmár szeretnénk ha sikerülne, mert 3 és fél éve csináljuk, és totál felesleges volt nálunk az inszemináció is. Feleslegesen kidobtunk egy rakás pénzt. Hát ez van velünk.Kép

kagyló

Hajnesz
Bizzál magadban, és a babádban. Nem lesz semmi gond. Hidd el mi gondolunk rád! Ha már ilyen sokat vártál rá te is, és akart már hozzátok menni, akkor nem fog itthagyni titeket.Erős baba lesz, majd meglátod, hogy milyen erőőőősen kapaszkodik. Itt leszek én is ha majd kibujik a csöpség, és ne feletsél el majd jó pár hónap múlva baba képekkel disziteni a fórumot.Kép Nem győzzük majd csodálni!!!!Kép

kagyló

Drága Vanda
Ezek a sorok neked is szóltak!!!!!!Kép

kagyló

HAJNAL, HAJNALKA DRÁGA !!!!
Ez aztán a jó hír ! Csak véletlenül üldögélek itt, erre mit látok.... Hú, hát igen, innentől egy merő aggódás az élet. Jó helyen van, minden rendben van, jó az AFP, szülésnél minden rendben lesz, a többiről már nem is beszélve. Giginek igaza van, amíg meg nem halunk ez a sorsunk ! de hát erre vártunk, nem igaz ?? Jól kapaszkodik ez a kismanó ha Erosz Rondazoknit is végigugrálta VeledKépKépKép Én néhány napos terhesen Zorkával akkorát estem tűsarkú cipőben 20 darab szendviccsel a kezemben a Deák téren, hogy alig bírtak összevakarni....Aztán mégis ott maradt ! Na, nem regélek tovább, nagyon drukkolok, hogy továbbra is minden ilyen spontán történjen !
Sok puszi Nektek: Viki
sziszuka

Csajok!! Tudom, hogy elég a 7 petécske, csak mind nőljön megfelelően!! De rajtam nem múlik! Pont most nyomtam be két szelet husikát!! :-)
Kata várjuk a híreket!!

Ági28

Sziasztok,

Vanda küldött SMS-t. Sajnos nem jó hírek. Kép
Úgy néz ki méhenkívüli, mennek még ma vérvételre és pénteken kell majd visszamenniük Dévaihoz.

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?