A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Basszus szegényke!!! Hát ez tényleg nem jó hír!! :-(

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Vanda! Ne már! Jaj, nagyon szorítok, hogy ha már így van, inkább sehol se legyen baba, mintsem méhen kívül! :-(

Ági, estig nem nagyon lesz hír, csak délutánra megyünk. De remélem jobb hírekkel jövök...
Annyi boldogság volt/van mostanában a fórumon, hogy csak pozitívumokban tudok gondolkozni!

Gigi, hadd ne mondjam, hogy nálunk az első uh fotó ki van téve a hűtőre.... és szerinted mi tartja? Hát persze!!! A zebrás mágnes!!!
Olikád milyen hamar táncos lábú lett!!! Igaz, januárban mi is kaphattunk egy kis ízelítőt belőle! :-)

Kép
szkatácska

Jaj ne basszus, ez nem igazság! Veled vagyunk Vanda, nagyon szorítok, hogy ne igazolódjon be!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok, köszönök minden bíztató szót! Kép
hajnesz

Akkor délutánra szorítok!!! :-)

Ági28

Vandám!

Én nagyon bízok benne, hogy olyan furcsa játéka ez a sorsnak, mint ami INarinál volt!!!!

Inari!
Te Vandához képest hányadik napon voltál másodstorra Dévainál, amikor végül látszódtak ezek a kölkikék??
lkt

Nem tudom, hogy jól emlékszem e, de nem úgy volt Inarinál, hogy előszőr csak az egyiket látták?? De lehet, hogy én emlékszem rosszul!

Ági28

Képzeljétek! Végre tegnap nagy nap volt kis családom életében, és a férjem előhozakodot az indítsuk el az örökbefogadást témával. Végre!!! Madarat lehetett velem fogatni, mert így biztosan látom a fényt az alagút végén. Igazán megkönnyebbülve érzem magam.KépKépKépKépKépPersze mindez nem azt jelenti, hogy bármivel leállunk. Megyünk tovább, csak végre 4,5 év után valami biztos dolog is elindult ebben a baba utáni harcban.
Már beszéltem is a Tegyesszel.
lkt

Képzeljétek! Végre tegnap nagy nap volt kis családom életében, és a férjem előhozakodot az indítsuk el az örökbefogadást témával. Végre!!! Madarat lehetett velem fogatni, mert így biztosan látom a fényt az alagút végén. Igazán megkönnyebbülve érzem magam.KépKépKépKépKépPersze mindez nem azt jelenti, hogy bármivel leállunk. Megyünk tovább, csak végre 4,5 év után valami biztos dolog is elindult ebben a baba utáni harcban.
Már beszéltem is a Tegyesszel.
lkt

Most hova tűnt amit írtam!
Agyam dobom el.

Timikém,
Szuper hírek, Fantomasnak meggyűtt az esze! És mit mondott a Tegyesz.

Hajneszkám,
Eros keze biztosan benne van!

Vandalino,
Kitartás, ilyen nem történhet veletek, így bízzunk abban, hogy egy huncutka lakik bent.

FArkasok J

Kép
farkasok

Lkt ez egy nagyon jó hír!! Ez egy nagy döntés ez egy család életében!! :-) Meglásd annyira megnyugszol, hogy jön majd a kis poronty magától. :-)

Ági28

Micsoda fordulat, Timikém!!! KépKépKép Puszi a férjecskéd homlokára!!! Bízom benne, hogy nem is lesz szükségetek rá, de hatalmas megkönnyebbülés lehet a tudat, az biztos.
Nagy nagy ölelés
Hajni
hajnesz

Hát lányok és drága, drága Vanda!!!

Sajnos nem lesz túl jó amit irok. Nálam nem egészen igy volt a dolog. Nekünk is pénteken kellett menni a 3. heti UH-ra, ahol nem látott semmit, ekkor ijesztett be a méhenkivülivel. Hétfőre rendelt vissza, és reggel küldött vérvételre, ami délutánra lett meg (hCG szint 1000 felett)Ekkor viszont már mind a két petezsák is látszott, csak az egyik már akkor is bizonytalan volt.(Rékánál volt, hogy nem látszott az egyik)Azt hiszem, tényleg komoly a veszélye, hogy Vandánál méhenkivüli vanKépKépKépKép

VANDA,
nagyon nagyon vigyázz magadra. Nem is értem miért engedett el ilyen könnyen, vérvétel nélkül, abból azért már lehet sejteni valamit. Kérlek tényleg légy óvatos, mert most már a Te életed a tét, ha megint görcsölnél, késszúrás szerű fájdalmad lenne azonnal irány a kórház. Nem biztos, hogy vérzik is, sajnos belső vérzés is lehet belőle, úgyhogy ez tényleg nem játék, pár óra alatt el lehet vérezni.
Remélem nem ijesztettelek meg nagyon, de most Te vagy a legfontosabb.
Tudom, min mész keresztül, ezt sokkal nehezebb feldolgozni, mint egy sikertelen próbálkozást. Ha bármiben tudok neked segiteni, irj e-mail (a cim a profilomban). Nagyon-nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj.VIGYÁZZ MAGADRA!!!!!!
Sok-sok puszi

Inari

KépKép
inari

VandaKép
Nagyon remélem, hogy nincs méhenkívüli terhességed...... De csatlakozom ahhoz amit Inari leírt. Mivel a lehetősége fenn áll, vedd nagyon komolyan a nyílalásokat, szúrásokat. Egyik barátnőmnek is volt méhenkívülije. Végül kórházba került és megműtötték. Belsővérzése volt..... A jó hír viszont az, hogy ezek után született egy egészséges kisfia. Ha komoly fájdalmaid vannak, írány a kórház vagy legrosszabb esetbe hívj mentőt.
Én még azért nagyon drukkolok neked. És sokat gondolok rád. Puszi

TimiKép
TegyeszKép NEm semmi!!!!! Hidd el nekem, hogy akkor indúlnak be a dolgok amikor már eljutsz odáig, hogy elfogadd, hogy más megoldást keress. (lásd Hajni) SZerintem ez most nagy lelki megnyugvás lehet neked. Én is így voltam vele. Már nézegettem a neten a Gólyhír meg a Bölcső alapítvány honlapjait.

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

TimiKép
HűűűűűűűűűűűűűKép Ez szuper, éljen Paptibi Kép
Folyamatosan tájékoztass a fejelményekről, mert a nászút után mi is elindítjuk majd az örökbefogadást.

InariKép
Mentek vérvételre Vandáék. De csak egy SMS-t váltottunk, úgyhogy nem tudom a részleteket.

wish

Sziasztok!
Ezt az sms-t kaptam Vandától:
"Sajnos,méhenkívüli,ugy néz ki.Most megyünk vérvételre.Pénteken kell megint menni."

Nagyon sajnálom.KépDeeee én még bizakodok.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ja bocsi most látom,hogy ezt már Andi is megírta.KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Timikém,
Gratulálok a döntéshez! Ez egy nagyon fontos lépés, ahogy Gigi is irta. Decemberben mi is megbeszéltük, hogy márciusban az 1. lombikkal párhuzamosan elinditjuk az örökbefogadást, de erre már nem került sor. Kép

Wish, bocsi én értettem félre. Azt hittem csak pénteken kell mennie Vandának a vérvételre.

KépKép
inari

Sziasztok!

Vanda!
Kép húúú, bárcsak riogatás lenne. Annyira nem szeretném, ha méhen kívüli volna! Kép
Drukkolok tovább!!!

Kata!
A Te híreidet csak este olvashatom.... addig is drukkjaim mennek ezerrel!!!!

Timi!
Micsoda nagy előrelépések!
Fantomas Úr kitett magáért és Érted! Kép
És mit sikerült beszélned a TEGYESZ-el?

Hajnesz!
Továbbra is maradt a csúnya barna? Vagy esetleg csökken az Utro-tól? Egyébként nekem az is van egy dobozzal, amit szívesen felajánlanék neked, ha kell! Kép Tényleg!
Akkor jövő hétfőn mész legközelebb vérvételre?
És egyébként hogy vagy?

Gigi, Roxal!
Köszi a Zsigmond Zoli ajánlást. A felméréshez szombaton 10 emberrel állított be (kőműves, festő, ács, asztalos...stb), elég profi.
És még szabadkozott, hogy a burkoló nem tudott jönni, mert aznap volt az esküvője - Gigi nem ott voltatok?? Kép Kép
Csak kicsit félünk az árajánlatától, de majd kiderül. Kép

réka
16+5
Vendég

Sziasztok!

Jujjj Vanda!!! Nagyon szorítok, hogy mégse méhenkívüli legyen!!! Reméltem, hogy sokkal jobb híreket olvashatok. De hátha... Mi a vérvétel eredménye?
Annyit gondoltam Rátok!!! Csak eljutott az a sok energia...

Kata, Veletek mi újság? Ugye megnyugtató híreket kaptatok?

Timi, de jó! Kép Kép Kép Kép Ja és ilyenkor szoktak megtörténni a csodák! Kép Kép Kép Kép

Anna, Neked is ugyanezt tudom írni! Kép Kép Kép

Kagyló, a legjobb kezekben vagy! Kép Tuti jön a siker is! Kép

Hajni, hogy vagy? Remélem, a barnázás már múlóban!
Azért inkább Neked is hasonló terhességet kívánok, mint a Duddué. Sav és egyebek nélkül. Persze, ő is szokott rosszul lenni, de azért nem állandóan. Ezt kívánom Neked is!!! Továbbra is mennek a drukkok!!! Kép Kép Kép NEM FOGSZ KOPPANNI, NYUGI!!!

Duddu, de jó! Pénteken nagyon jó lesz Nektek! Ebben az időszakban olyan klasz képeket tudnak csinálni! Kép Aztán írj ám utána!

Seszi, hol fog szülni a húgod?
Persze, hogy sikerülhet elsőre! Mi az, hogy sikerülhet? ELSÕRE SIKERÜLNI FOG!!! Rengeteg drukk megy, kell hogy legyen eredménye!!! Kép Kép Kép Egyáltalán nem hülyeség ez az önszugerálás! Be szokott jönni! Kép Kép Kép

Puszi Nektek!
Melinda (19+1)

KépKép
melba

Vandácska
Nem tudom mit írhatnék neked...Képolyan sokszor jutottál ma is az eszembe, ez lehetetlen! Annyira bizom benne, hogy a vérvétel majd a kis manót fogja mutatni. Továbbra is szórítók,még bizál a babában.Olyan szívesen megölelnélek....

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Vandácska
Nem tudom mit írhatnék neked...Képolyan sokszor jutottál ma is az eszembe, ez lehetetlen! Annyira bizom benne, hogy a vérvétel majd a kis manót mutatassa majd. Továbbra is szórítók,még bizál a babában.Olyan szívesen megölelnélek....

kagyló

Wish, Lldicsi!

Azt tudjátok, hogy Vanda hazamegy -e vagy Pesten maradnak? És főleg hogy mi lett a vérvétel eredménye?

Kérdeztétek, hogy mi volt a Tegyesznél: elsőként a Gólyahír egyesületet hívtam fel, ahol megkaptam a Pest megyei Tegyesz számát, egy tök késséges nővel beszéltem. Szóval vagy bemegyünk személyesen vagy küldünk egy levelet, amiben leírjuk az örökbefogadási szándékot, kort, lakhelyet, elérhetőséget. Ezek után ők kiküldenek valakit környezettanulmányra meg kapunk időpontot pszichológushoz. Ezek után még el kell végezni egy tanfolyamot, amit megtehetünk a Tegyesz szervezésében vagy az Ágacska alapítványnál. Ja még kér a Tegyesz a háziorvosunktól igazolást, hogy nem vagyunk drog és alkoholfüggők. MIndez hetekbe telik, és úgyszint hetek kérdése, hogy megkajuk arról a határozatot, hogy örökbefogadó szülőkké váltunk. Ha már bejelentkeztünk a Tegyeszhez és elvégeztük a tanfolyamot, akkor már be lehet jelentkezni a Gólyahírhez, ahol nyílvántartásba vesznek, és megkapjuk a híres sorszámot (ált 200 körüli), ami az idő múlásával szépen csökken.
Ha érdekel bárkit a téma, nézzen át a Kaális babák topikba, ahol a témában jártas, sőt sorszámmal rendelekező Snorka és Latimi részletesen válaszolnak a kérdéseimre, sőt Norka tolmácsolásában alapos törénetleírás is olvasható az Ágacska tanfolyamról. Számításaim szerint júliusban már talán regisztráltathatjuk magunkat a Gólyahírnél, és onnan elkezd pörögni az óra, ami szerintem egy év alatt vezet a babához.

Azt még elmesélem, hogy Paptibi annak kapcsán ébredt fel végre, hogy a közvetlen kellegájának megszületett a napokban első gyermeke, és a felesége szobatársa nem fogja hazavinni a babáját, mert már van 3. A kollegájának azonnal mi jutottunk az eszébe, de Csibikémmel nem mert beszélni, csak a főnökükkel, az meg előadta Tiboromnak, és egy nagyon jó kis beszélgetés kerekedett a dologból, ami ráébresztette Paptiborjenőt, h sokkal több szól a dolog mellett, mint ellene. Csibike főnökének azóta már szerelmet vallottam telefonon, mert bennem már hónapok óta érik a gondolat, hogy vágjunk bele, mert nincs vele veszítenivalónk, csak soha nem tudtam, hogy hozakodjak elő azuramnak a témával úgy, hogy ne rontsak a helyzeten, ami eddig az elutasításról szólt.

LKT bekuss!!

puszi
lkt

Hellóka!

Már aludtam is egyet, annyira fáj a fejem, nem bírom abbahagyni a bőgést. Nem akarom elhinni, hogy ez éppen velem történik. Tudjátok, hogy nagy nehezen sikerült beleélnem magam a babába, aztán most... mégsem. Végülis valahol éreztem én ezt.

Szóval reggel Dévisz megint nem látott semmit, így szinte tuti a méhenkívüli. Most már csak abban kell reménykedni, hogy közben elment, és akkor nem kell műteni. Visszaolvasva látom, hogy Hajninak már 850 a HCG, Inarinak meg ilyenkor 1000 felett volt. Ez nekem nem hiszem, hogy jó, mert az enyém 341 lett ma. Bár nem értek hozzá, de szerintem alacsony, és a papír pozitívat jelez. Dévisz szerint lassabban emelkedik a HCG és nem fejlődik úgy a magzat mint rendesen.
Dévisz azt mondta elég, ha pénteken viszem neki a leletet, és akkor is el kell menni vérvételre. Azt nem mondhatnám, hogy volt benne bármi együttérzés, inkább csak azt hajtogatta, hogy aláírtuk a papírt meg ilyenek, mintha a felelősséget akarná magáról levenni. Na nem mintha ilyen eszünkbe jutott volna, elvégre erről ő semmit nem tehet, szóval nem tudom mit akart ezzel. Utána persze megvígasztalt, hogy öt perc múlva meghalhatok a buszmegállóba. KépKérdezte, hogy be akarok-e feküdni a kórházba, de inkább még nem, amíg nem látja, addig úgysem műtenek meg. Végülis abban maradtunk, ha valami gond van, akkor itt van 10 km-re egy kórház, akkor oda megyek.

Szerintetek jó ez a HCG érték? Ugye elég kevés?
Milyen furcsa, hogy most meg azért kell aggódni, hogy ne legyek terhes. Ja, az mnyh. 25mm volt.

Na befejezem, még visszajövök, mert Kata sem írt még. A családommal még nem bírtam beszélni, persze tudják mi a helyzet, csak egyfolytában bőgök.

Hajnikám! Gondoltam rád sokat, minden rendben lesz. Ha a HCG-ből indulok ki, az is tuti jó, és nem lesz méhenkívüli.
vanda978

Timi! És az egész procedúra kb. mennyi időt vesz igénybe? Én is nagyon hajlanék rá, de Seca hallani sem akar róla. Majd tuti így fog nektek is sikerülni a spontán, mint annyi mindenkinek.

InariI először is köszi, hogy mindent így leírtál, és az elérhetőséget is, de annyi-annyi keserűség van per pillanat bennem, hogy...
Persze, azt én is tudom, hogy ma már mindenképp látnia kellett volna, azért feleslegesen már nem reménykedem, nincs értelme. Fel kell készülni a továbbiakra.
Meg ugyebár azt is tudom, hogy mikor foganhatott, mert inszem után csak két nap tudtunk "rádolgozni", mert azóta görcsölt a hasam. Ilyen remete életet élünk mostanság, ha Dévisz nem nyúlkál, be is pókhálósodnék. Kép

Melba! Szuper jó hírek, gondolom nagy kő esett le, mostmár minden rendben lesz.

Köszi mindenkinek aki írt, ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek most.
Már tényleg elég belőlem itt a topikon, nem ezt akartam.

Ja, és öröm az ürömben, hogy nővérem kedves "igazi" numerológusa szerint a szülinapomtól kezdve (máj.29.) kezdődik az én évem, és ha akarom, ha nem, úgyis gyerekem lesz. Ne is görcsöljek rajta, ne szenvedtessem magam, mert utána bánni fogom. Így legyen.
vanda978

Drága Vandám,KépKépKépKépKépKépKép

Rémes ami veled történik, nagyon-nagyon sajnálom és mélyen együttérzek veled, hisz én is megéltem, csak nem ilyen mélységig.
Sajnos a HcG szinted tényleg nem túl biztató, és hát Dévai is arra utalt, hogy talán elhalóban van a terhesség, azért alacsony. A pénteki vérvétel is ezért kell, ha akkor még alacsonyabb, akkor felszivódik magától. Öszintén mondom, hogy remélem igy lesz, még mindig ez lenne a legkiméletesebb megoldás, jobb, mint a kórház.
Tudom, milyen iszonyatos, hogy most azért kell drukkolni, hogy szépen szivódjon fel az amiért Ti is évek óta küzdötettek. DE MOST TE ÉS A TE EGÉSZSÉGED A LEGFONTOSABB, úgyhogy kérlek nagyon vigyázz magadra.

Vigasztaljon, hogy legalább "tudsz" teherbe esni, Sokak még idáig sem jutnak el, és ez a jövőre nézve azért biztató. Gyakran ilyenkor sikerül spontán, vagy a következő kisérlet végződik sikerrel.

Milliószor ölellek
Inari
Sird ki magad és próbálj meg aludni

KépKép
inari

Vanda Kép
Nagyon sokat gondolok rád, úgy szeretném, ha ezt az egészet gyorsan elfelejthetnénk és most már csak jó dolgok követnék!
Közben frissítettem és már írtál, jaj, annyira sajnálom, ez nem történhet meg!!! Sajnos a hcg szint tényleg nem túl bíztató. Vandácska sírjál ha kell, azzal már gyógyul a lelked, a tested!!! És hidd el, hogy tényleg kezdődik a te éved. Vigyázz magadra.
Nagy nagy ölelés!!!

Réka Kép
A fotók alapján nem is szorul felújításra a házatok, vagy ennyire felületesen néztem volna őket?? Ennél is szebb lesz??

Az utro még jól is jöhet, csak nem tudom, mikor tudnék érte menni, most nem nagyon akarok szaladgálni, ma is rendesen beparáztattam magam, mert bár úgy néz ki, a barnázást halványította és csökkentette - de napszakonként ez tök változó - ma voltam lightos talpmasszin, de ez is elég volt, hogy kellő vérbőséget okozzon és mikor hazaértem, már volt egy kis piros is. Tudom, jó nagy marha vagyok, inkább itthon kéne feküdnöm...Asszem holnaptól kicsit visszaveszem a tempót, lemondom a reggeli óráimat és csak az irodába megyek be.

Timi Kép
De jó, hogy leírtad a részleteket, mindig szerettem volna tudni, hogy is kell ebbe az egészbe belevágni. Egy év? Az nagyon nagyon bíztató! Én azt hittem, sokkal hosszabb folyamat.
Fú, jó kis sztori ez a kollégás! Kép Csak nézek nagy naivan, hogy mik vannak. Basszus, mennyire mások vagyunk, én a hetedik gyerekemet sem tudnám otthagyni. De mindenképp becsülendő hozzáállás az anyától, hogy ezzel az elhatározással mekkora boldogságot okoz egy babára váró párnak!!!
hajnesz

SziasztokKép

VandaKép
Sajnálom.....De azért annak örülök, hogy az írásodba azért van vigyorgó fej is. Én csak azt tudom neked tanácsolni, hogy május 29 után éljetek őrült nemi életetKépKépKép Ne csak Dévisz pókhálótlanitson!!Kép Sok puszit küldök neked!!

RékaKép
Szerintem nem lesz horror a Zoli árajánlata. Van másik is amivel össze tudod majd hasonlítani? Meg hát a mínőség is nagyon fontos. Igen a burkoló srác, Tamás esküvőjén voltunkKépKép Most egy komplett szállodát fog burkolni.
Nekem sem voltak terhességi tüneteim. Örülj neki. Bár anno én is kétségbe voltam esve, hogy ha terhes vagyok miért nem érzek semmit??Kép
A végén meg úgyis nagggggyon terhes leszelKépKép

TimiKép
Hogy lehet egy babát otthagyni a kórházban????? Szomorú de legalább nektek megadta a kezdő lökést és Ti elindúltatok az úton. Nagyon becsüllek Titeket - és még mindenkit akinek örökbabája van - mert nagyon szép és elismerésre méltó dolognak tartom, hogy adtok egy lehetőséget egy babának aki amúgy elkallódna.

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Vanda... :-( nagyon sajnálom, szívből együttérzek veled. Nagyon szomorú lehetsz most és valóban szinte felfoghatatlan, hogy most meg azért izgulj, izguljunk hogy ne legyél terhes.
Inari nagyon bölcsen írt, igaz, "félig" sajnos neki is van tapasztalata ez ügyben.
Kívánom, hogy az adott helyzetben a lehető legjobban rendeződjenek a dolgok és ha már ilyen szerencsétlenül alakult, legalább a műtétet elkerüld. Szívből szorítok! :-)

Ezek után kicsit félve írom meg, mert olyan hülyén érzem most magam a jó hírrel, a fentiek után.
Nálunk szerencsére nagy volt az öröm, a baba él, vert a kis szive, csak úgy villogott a monitoron!!! Mindenkinek kívánom ezt az érzést, több hét izgalma, aggodalma szakadt fel bennünk, ahogy Dévai mutatta a monitoron a kis pulzáló pontocskát. A CLR-je 1,5 cm. Dévai szerint mindenben megfelel a korának, rendben van a kis drágánk. Földöntúli boldogság járt át mindkettőnket, bevallom, nagyon vártuk már ezt a vizsgálatot, annyira bizonytalanok voltunk, hogy "ugye ott van, rendben van".
Három hét múlva kell újra menni, addigra fel kell keresni a védőnőt is. Hihetetlen, hogy ez velem történik! Még most is felfoghatatlan, hogy egy kis élet nő bennem! Mindenkinek kívánom hogy átélhesse ezt! Atival együtt nagyon meg voltunk hatódva.

Bocsánat hogy másnak most nem írok, de nagyon kimerültünk az izgalmakban, úgyhogy megyünk is aludni.

Puszilok mindenkit, Vanda, téged duplán!
Kata

Kép
szkatácska

Jóó reggelt Mindenkinek!

Drága Vanda!
Hát persze, hogy bőgsz! Bőgj is! Kép
Ha már ilyen nehézségek elé állított a Sors. Kép
Én nem vagyok túl nagy okos, de ez a HcG érték elég alacsony, úgyhogy bízzunk a legeslegjobban, ami most lehet, magától felszívódik és nem tesz kárt Benned!
És nagyon jól csinálod, hogy meglátod a jót is a rossz mögött! Mindjárt kezdődik a Te éved!!! Kép Kép
Nagyon sokat gondolok Rád!

KatácskaDrága!
Ne érezd Magad kellemetlenül, hiszen nagyon jó híreket hoztál! Remélem, sikerül megnyugodnotok és szép lassan elkezdheted növelni a pocód!! Kép
Nagyon örülök a kis másfél centis pontocskátoknak!!! Kép Kép

Melba!
Azért az én rosszulléteim igazán nem éremelnek szót, főleg mostanában. Képzeld, most nem a hasmenéssel küzdök, hanem az ellenkezőjével. Kép Csak erre könyebb megoldások is vannak (joghurt..stb)
Naná, hogy írok pénteken! Kép

Timi!
Háát, nem rövid folyamat, de azért talán látható a vége és ez kell a megnyugváshoz! Köszi, hogy leírtad, engem tökre érdekelt. A továbbiak is fognak!
Aztán a többi jön majd magától, úgy mint ez a körbepletyka, ami elindított Benneteket végül! Kép
Milyen véletleneken múlnak a dolgok....

Hajnesz!
Bizony, pihenj inkább. Ne kockáztass! Remélem, hogy csak ijesztget a piroska! Kép
Igen, a házban burkolatokat muszáj cserélni és festeni, meg ilyenek, de sajnos, mikor a mélyére néztünk a dolgoknak, azért találtunk hibákat. Tudod, sok apróság (összes nyílászáró szép, de szar, konyhabútor azt hittük maradhat, de cserélni való...stb) és néhány nagy (a tető fele cserélendő), de ez bőven elég energia és pénz lesz. Persze csak néha kap el a "nem most kéne, Úristen, kész leszünk-e?!?" érzés, aztán látom Párom lelkesedését, ahogy minden nap kitalál, vagy megvesz valamit és akkor érezhető, hogy haladnak a dolgok. Kép Meg ha nem dolgoznék az nagyon jó lenne, de nem találunk egyenlőre utódot.

Tényleg Csajok!
Gazdasági munkára keresünk valakit - a helyemre - heti 2 napra. Nem túl bonyolult meló, de nem baj, ha a jelölt látott már számlát. Viszont valószínűleg úgy érné meg, hogy számlát ad.
Ha volna esetleg ötletetek, kismamák, diákok is jöhetnek, szólnátok?
Sosem lehet tudni!

Ja és Hajnesz!
Küldd el a címed mail-ben, feldobom postán az Utro-t. Nem gond! remedvecki@intrend.hu
Ma megyek is valamikor postára.

Gigi!
Köszi a bíztatást, remélem, megfizethető lesz. Egyébként tényleg nagyon profiknak tűnnek. Maximum lemondunk néhány kevésbé fontos dologról.
Igen, végül találtunk még egy kivitelezőt, őt is megkérdezzük és aztán döntünk.

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Jaj Vanda, annyira sajnálom, ami Veletek történik! Ez nem igazság! Nagyon-nagyon vigyázz magadra és ne nagyon maradj most egyedül péntekig! Babátok még lehet és lesz is idén Kép, de Vandánk csak egy van! Nagyon szorítok, hogy a körülményekhez képest minden "rendben" legyen! Bármilyen furcsa is most ezt írni, drukkolok, hogy megjöjjön normálisan és akkor talán megúszod ennyi kálváriával.
Dévisz sajna ilyen. Ne akadj ki rajta, nem érdemes. Ilyenkor rohadt csalódott ő is (hisztivel ki is fejezi) és rögtön próbálja magát levédeni. Mert sajnos kapott támadásokat már nem egyszer. Pl. nem is oly rég valaki azért akarta beperelni, mert inszemmel négyes ikreket várt. Ki érti ezt? Azért, ha túl lesztek mindenen és éppen egy jobb pillanatban beszéltek vele, mondjátok meg neki, hogy egy kis együttérzés nem ártott volna... De hidd el, kisegít a bajban!
Nagyon gondolok Rátok!!! Sok-sok puszi és nagy ölelés!

Kata, szívből gratulálok!!! Kép IGEN, MINDEZ VELED TÖRTÉNIK, NYUGODTAN ELHIHETED! Kép Én kb. 15 hetesen fogtam fel a dolgot, azóta nem azzal kelek reggel, hogy igaz, ez velem történik? Azóta nem nézem meg minden reggel a zebrás teszteket (ott sorakoznak a fürdőben) és azóta nem gröcsölök doki előtt, hogy biztosan nincs is ott baba... Most már jó, mert rugdosással jelzi jelenlétét. Kép Tudom, milyen ez a földöntúli boldogság, én is így szoktam kijönni uh-ról. Kép Kívánjuk nagyon mindenkinek! A köv. alkalom még jobb lesz, mert akkor látjátok majd először úszkálni Õt a képernyőn! Kép

Hajnesz, ha lehet, akkor inkább most pihengess otthon... Neked is mennek a drukkok. Kép

Timi, de örülök Nektek! Kép

Melba (19+2)

KépKép
melba

Látom Réka, sikerült egyszerre írnunk! Kép Részvétem a felújítás miatt, mi is nagy felújítás előtt állunk, ez a szar engedély meg még mindig sehol. Idő meg ugye szűkös. De jobban teszitek Ti is, ha most lezavarjátok, mert ezt a lakást átrendező ikrekkel lezavarni igen nehézkes lenne. Kép Szorítok, hogy mielőbb legyen utódod és végre otthon "pihizhess". Kép Nem akarom én lenézni senki rosszulléteit azért, mert nekem nehezebb jutott. Kép Már szeded a vasat, attól van a székrekedés? Nekem sajna a vas óta megint folyik, elég sokat kínlódok. Kép De pocaklakó mindig megvígasztal. Kép
Pusz: Melba

KépKép
melba

Sziasztok csajok!!
Vanda nagyon sajnálom, de most nagyon vigyázz magadra!!
Hajnesz te meg ne ugrállj, inkább csak otthon pihizz!!

Hát nekem úgy néz ki a jövő héten lesz hétfőn vagy kedden az inszem, a baléban nagyon szépen nő 5 petécske, de a jobban leállt a fejlődés. De hát remélem az 5 szép nagy lesz jövő hétre. Csak az a furcsa nekem, hogy pont a bal a jobb, pedíg ott volt a gubanc a múlt hónapban. Na egyenlőre ennyi.

Ági28

Hajnesz!!!

Terhességben tilos a talpmasszázs!!!! Nem csoda, ha emiatt is pecsételgetsz... ne tedd.
s_norka

Kata Kép
Csodálatos lehetett látni a kicsikétek dobogó szívét!!! Örülök, hogy minden rendben van!!! Kitartás a következő három hétre! Kép

Réka Kép
Most már értem a sok munkát, fú, mennyi mindenre oda kell figyelni...
Köszi szépen, hogy elküldöd az utrót, akkor várom Postás Józsit!

Lányok, igyekszem megfogadni a sok jótanácsot, no talpmasszázs, no tanítás, csak pihi, nagyon kímélősre vettem a figurát, sajnos az irodába be kell jönni, nem léphetek csak úgy le, de amúgy nagyon relaxos hely, ebből nem lehet baj, otthon meg csak agyalnék egymagamban.
hajnesz

Hajni az iroda is jó, csak a melót hanyagold!! :-)

Ági28

Ági Kép
Nem is reagáltam az eredményedre, nagyon ígéretesnek hangzik az a szépen növögető ötösfogat!!! Drukk hegyek jövő hétig, biztos szép nagyok és érettek lesznek addigra!!! Kép
hajnesz

Hát remélem is, mert mérges leszek!! :-) Addíg szúrok is szorgalmasan, meg tömöm magam hússal!! :-)

Ági28

Ági, elég lesz az az 5 petécske. Csak növögessenek szépen! Kép Pénteken nem mész uh-ra? Mennek ám a drukkok! Kép

Hajnesz, persze Felétek is! Kép Csak pihizz sokat!!! Kép

Seszi, mi volt ma? Sokat gondoltam Rátok! Kép

KépKép
melba

Melba megyek pénteken is Uh-ra.

Ági28

Hajni
fentebb olvastam, hogy lezárt petevezetőkkel lettél spontán terhes. először is gratulálok, másodszor kérdezem, hogy ki, hol és milyen módszerrel állapította meg, hogy lezártak a petevezetőid? és mitől lettek szabadok?
bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, de nálam is ez áll fent, a második stimu alatt vagyok a Dévainál, és kiváncsi vagyok, hogy mit tehetek.
böszti

Kép

Kép
boszti

Boszti Kép
Köszi szépen! Nem baj, ha kérdezel, örülök, ha legalább így segíthetek bárkinek.
2004-ben 8 hónap sikertelen próbálkozás után kerestünk szakembert. Szeptemberben Kósa dr. végezte el a Schöpf-Mereiben a HSG-t, ott derült ki, hogy se jobbra, se balra nem megy a kontrasztanyag, de ezt anélkül is tudtam, hogy a monitort néztem volna, mert majdnem elájultam, úgy fájt. A zárójelentésben az állt, hogy a bal tuba teljesen zárt, a jobb részlegesen telítődött, átjárhatóság nem állapítható meg.
Aztán egy évre rá lombikok közt volt egy lapar, ahol ismét próbálkoztak az átjárhatósággal, ekkor nagy nyomásra ment át minimális kontrasztanyag a jobbon. De mivel a természetben nincs nagy nyomás, maradt a lombik.
Összegyűjtöm, hogy miket követtem el az ügy érdekében és amik szerintem közrejátszhattak:
Érzelmi blokkokat oldottam fel segítséggel (guru nénik), aztán egyedül is.
Talpmasszázsra jártam egy évig minden kedden.
Forró, néha holt tengeri sós fürdőben áztattam magam.
Elhittem végre, amit mondogattak, hogy lesz babám és lehetek anya. (ez volt az egyik legnehezebb dolog Kép)
Aviva torna, bicaj, futás, jóga, persze csak amolyan "vasárnapi" szinten.
Babanetes sikersztorik többszöri elolvasása. (Dévais, Kaális topik, stb..) Kép
Előjegyeztek Kabdebó-féle laparra (=ha a csajoknak sikerült, nekem is fog!=fény az alagút végén)
2-3 év múlva úgyis lesz öribabánk (=van kiút)
Biztos kihagytam még egy pár dolgot, a csajok is tudnának bizonyára egy két dolgot még hozzáadni, amit szintén én is kipróbáltam. Kép
Szóval érzésem szerint egy kicsit sikerült rálazulnom a helyzetünkre, miközben azért tettem minden tőlem telhetőt, ami nem túl stresszes és csak javamra válhat.
Persze ezt egyelőre mind csak nagyon félve írom le, de tény, hogy a zebráért ezek a dolgok a felelősek.
hajnesz

Lányok
Ajánlotta már valakinek Dévai az Uzsoki Kórházban: Dr Sára György andrológust?

kagyló

Kagyló, én úgy tudom, Dévai mindenkit a Sárához küld. Mi is nála voltunk.
Tk. nem csinált semmit, csak a Dévaiban végzett spermavizsgálati eredmény alapján mint andrológus igazolta, hogy a rossz eredmény indokolja az ICSI-t. Ez kellett ahhoz hogy bekerülhessünk a lombikprogramba.

Kép
szkatácska

Szkatácska
Csak igazolást add? Akkor nem is kezeli a páromat, és nem vizsgál? Mi az a Tk? Sokat kell várni mire be jutsz?

kagyló

Kagyló!

Mi is Sárához mentünk Dévai javaslatára. Nálunk kicsit más volt, mert csak a 3.inszemkor volt csapnivaló a párom eredménye. Ráadásul 1 hónappal előtte 10 napot feküdt kórházban a veséje miatt, tehát urológusként ezt a témát is megnézte nála uh-n. Elküldte genetikai vizsgálatra, most pedig 1 hónapos gyogyi kúrát írt elő. Ami ugyan nem lett volna muszály, mert ha kérjük, adja azonnal az igazolást.
Hogy hogy áll hozzátok függ a férjed előéletétől is.
lkt

Lkt
Az, hogy az előéletétől is mit jelent?!

kagyló

Hajni! Szép hosszú már a listád, de megérte. Én is úgy tudom, hogy nem szabad talpmasszírozni, most megnéztem egy talpmasszázsos könyvemben, és ott is ezt írja.

Kagyló! Dévai mindig azt a Sárá-t ajánlja. Nektek már tuti hogy, lombikozni fogtok? Mikorra is kell összeszedned az eredményeket?

Ági! Nekem is most abban a jobb petefészekben voltak a sárgatestek, ami nem igazán működik. Úgyhogy ez még neked is jó lehet, mindegy honnan való. Kép

Kata! Nagy örömmel olvastam soraidat, ugye-ugye minden rendben. Gondolom már alig várod, hogy megint mehessetek bekukucsra. Nagyon jó lehetett nektek.

Réka! Hát bizony ideje lenne már befejezni a munkát, főleg ikrekkel, felújításba. Olyan jó lesz, mikor elkészül valami új dolog a házba, ez az egy jó az ilyen építkezésekbe.

Mi ma du. megyünk, úgy döntöttünk, hogy már ott maradok, de azt nem tudom, hogy mikor fekszek be a kórházba. Inkább már addig nem jövök haza, amíg nem lesz műtét, itthon nem érzem magam olyan biztonságban. A fájdalmak is átértékelődtek, mindig figyelni, hogy vajon ez milyen fájás, hívjam-e a mentőt, szóval ez borzasztó.
Egyébként még mindig nem bírom elfogadni, hogy ez velem történik,úgy látszik nagyon gyenge vagyok. Még sosem voltam kórházba sem, és most minden olyan bizonytalan.
Tudom, hogy vígasztalhatna az, hogy végülis teherbe estem, de mégsem érzem ezt, csak azt, hogy történhetett, keresem az okokat, ami pedig nincs.
Ha sikerül laparral összehozni a dolgokat, akkor valószínű megint megcsináltatom egyúttal az átjárhatóságit, persze ha lehetséges, mert az is eszembe jutott, hogy nemhiába fájhatott olyan iszonyatosan fél éve.
Legalább legközelebb nem kellene lehetőséget adni megint egy méhenkívülire.

Tegnap a Budai Meddőségi Központból beszélt a tévébe Dr. Koncz, és azt mondta, hogy lombik után max. 1 hetet kell pihenni, de akkor sem csak feküdni, mert az is a méhenkívüli esélyét növeli. Gondoltam leírom, nehogy más is átélje ezt.

Puszi mindenkinek, ha tudok még ma benézek.

Wish! Ha történne valami nagyon jó, (pl.Hajni) légszi írd meg nekem. Köszike.
vanda978

Sziasztok!

Drága Vanda!
Teljesen megértelek! Most elég mélyen vagy. Amíg nem fekszel be a kh.ba, addig barátnődnél leszel? Ugye azért még csinálnak UH-ot?
Dehogy vagy gyenge! Nagyon erős csajszi vagy és sokszor becsüllek azért, hogy a humorod kisegít a rosszkedvből! Kép Hidd el, így lesz ez most is!
Szépen lassan újra felfelé fogsz törni.
Csak az zavar, hogy olyan sokára olvasunk Felőled újra! Azért Wish-nek néha küldj info-t magadról, jó? Drukkolok, hogy minden rendben és leginkább minél gyorsabban menjen!! Az átjárhatósági nem rossz ötlet, de azért próbáld meg jól körüljárni előtte a dolgot!
Igen, mostanában aktívan ügyködöm azon, hogy május végéig legyek csak a m.helyen. Egyenlőre van rá esély, hogy sikerüljön... Kép

Hajnesz!
Tegnap nem sikerült eljutnom a postára, de ma feladtam! Remélem, Postás Józsi ma vagy holnap kézbesíti!! Kép
Milyen jó, hogy így összefoglaltad az eseményeket! Mármint nemcsak nekünk, hanem neked is! Kép

Kagyló!
Én semmit nem tudok Sáráról, de már többen írtak róla. Kép

Ági!
Beszélgess a petikékkel! Nekem legalábbis bejött! Kép Még mész UH-ra addig, ugye?

Kata!
Bizony ám, hogy KISMAMA vagy!
Nagyon örülök!! Kép Kép
Tényleg, akkor mostantól táppénz és NO munka, ugye?

Ja és lehet, hogy ma én is éreztem egyik kismanómat odabennt. Elég bizonytalan vagyok. Olyan volt, mintha kaparászna valami belülről és mikor odatettem a kezem, ahol sejtésem szerint tartózkodik a Kicsi, pont ott megismételte! Kép Azóta csak a pocimat figyelgetem. Lehetett akár bélmozgás is, csak ahhoz túl gyenge volt és túl furcsa helyen, a hasam felső-oldalsó részén.. Kép

Puszi mindenkinek:
réka
17+0
Vendég

Vanda hamar túl leszel rajta, és nemspokára jön a bébi!! Csak kitartás, és maradj erős!! :-)

Duddu igen holnap megyek, tegnap meg apa is beszélgetett ám velük!! :-)

Ági28

Vanda!
Folyamatsoan követte a veled történteket. Hát, nem kis próbatétel!
Próbálj meg erős lenni és bízni abban, hogy elöbb-utóbb minden rendben lesz!
Drukkolok értetek!

RékaKép
Bélmozgás, mi??? Ez már tutira a Manóid egyike!!!
Hihetetlen, hogy már a 18. hetet kezditek!!!

WishKép FarkasokKép
Nyomás Hajnesz után ezerrel!!

ÁgiKép
Drukkolok,hogy Te is beálhass a zebrások közé! Nincs is annál jobb hely, hidd el!

Stella

Kép
stella9

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?