A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Aniko!
Nyugodtsagot erzek a szavaidbol es ennek nagyon örülök. Hala istennek az orvos szepen elmagyarazott mindent. Most mar csak türelmesnek kell(ene) lenni ami tudom nem egyszerü dolog.
Föleg nem harom ev utan.
En is alig varom mar, hogy a ferjem menjen az andrologushoz.

A Giannira emlekszem, az egyik heti ujsagban is (Maxim vagy Maxima)szoktak lenni receptjei.
Gondolom Pesten van az etterem. En fehervari vagyok eredetileg, igy közha augusztusban sikerül hazmennünk megprobalom elcsalni a ferjem egy jo kis olasz pastat enniKép

Mindenkinek szep almokat!

Puszi :Judit

Kép
Kép
jucmuc

Kép
Kép
Kép
mátra

Pupy!

Nagyon-nagyon örülök nektek!
Kép
Ne legyen bűntudatod, hisz senki sem akarja azt, hogy mindenkinek csak később jöjjön a baba.
Így a szép, hogy minnél hamarabb teljesüljenek az álmok.
Nagyon boldog pocakosodást kívánok.

Angie!

Kösz a hiányolást, én már csak ilyen vagyok, ritkábban tudok jönni és akkor is csak kihagyok dolgokat.
Nagyon jó lehetett a céges hétvége, jó lehet egy olyan közösség, amilyikkel még bulizni is lehet. Nálunk nagyon finom-vegyes a társaság, munkába még elmegy a dolog, de már munkán kivül nem.
Én általában mindig itthon vagyok, majd csak aug-ban van tervebe véve a syabadság, így biztosan itthon leszek júniusban is.
Igazából még nem néztem ilyen utána ilyen alapítványoknak, egyet tudok, hogy a Máltai Szeretetszolgálattal mennek ki betegek Mo-ra. Majd utánanézek. Igazából egyszer itthon szeretném a kivizsgálatokat megejteni, mármint ilyen vér és hasonló dolgokra gondoltam.
Ez mellett egy kicsit szeretnék lazítani is egy kicsit, mert hosszú volt idáig ez a három év. Éreztem, hogy ez így nem jó, mindig kerestem a tüneteket, számoltam és ettem az idegeit Lacinak (férjem). Egy hónapja leállítottam magam, most jobb egy kicsit.Jön a nyár, szeretnék kikapcsolódni, valamit tenni. Idáig a félidőtől nem emeltem semmit sem, mondván, hogy soha sem lehet tudni, nem-e most sikerült. De nem. Elszoktam a fizikai munkától és még ez is hiányzik.
Most még így gondolom, hogy egy-két hónap szünet, de lehet, hogy már a jövő hónapban ott fogok ülni a dokinál. (szerintem így fog történni, mert ismerem magam, türelmetlen vagyok).

Anikó!

Örvendek a jó eredményeknek, meglátod lassan minden jó lesz és hamarosan te is csíkos tesztet fogsz mutogatni nekünk.

Ironram!
Könnyfakasztóan írtad le a szülést, jó lenne ha már én is átélném ezt a csodát.

Monyóka!
Kell néha ilyen terv, jó célokat látni magad előtt.
A pecázás jó dolog, csak én személyesen nem tudom kivárni, hogy fogjak is valamit, túl türelmetlen vagyok hozza. De jól lehet beszélgetni mellette,csak nekem ezt is megtiltották annak idején, mondván, hogy elijesztem a halakat.

Befejeztem és elmentem munkába.
Mindenkinek szép napot.

Ildiko
tökmag

Sziasztok Lányok!

Tegnap sajnos nem volt időm időm, de most bepótolom Képezért akinek nincs ideje olvasni, nyugodtan lépjen tovább.Kép
Először is kollektíve az egész topicnak szeretném megköszönni a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok, és nagyon megszerettelek Titeket.Kép (már alig várom,h. talizzunk) Én mindenkinek maximálisan szorítok,h. minél hamarabb kövessetek engemKép. Már szóltam is odalentre az érdeketekben, remélem meghallgatta a kis DrágaKép

Norwell!
Nagyon köszönöm a gratut.Kép
Én sem voltam jóban anyukámmal amíg együtt laktunk.Aztán mióta elköltöztem (főleg így,h. 250 km-re lakunk tőlük) nagyon jó a kapcsolatunk.Kép

Mátra!
Köszönjük a táblát, én pedig külön köszönöm a kis zebrát.Remélem hamarosan még több topiclakónak rakhatsz a neve mellé.Kép Minden tiszteletem a tiéd, rengeteg erő és szeretet van benned, és csak ez számít, ez mindent legyőz.Kép Jobban vagy már?

Duddu!
Már alig várom,h. megmutasd nekünk is a4D-s képeket.

Angie!
Neked is nagyon köszönöm a gratut.Nagyon remélem,h. hamarosan követni fogsz.Szerintem ez a nyugodság ami benned van hamarosan meghozza a gyümölcsét.Már csak 2 hét és kiderül minden.Kép Szóltam a picimnek,h. fogja meg a kezeteket.Kép Örülök nagyon,h. ilyen jól érezted magad a céges bulin.Szerintem nagyon fontos,h. az ember jól érezze magát a munkahelyén. Úgy döntöttem,h. majd jövő héten csütörtökön megyek el a dokimhoz, akkor leszek a 42. cn-on.Az már ugye a 6. hét.Az a baj,h. a dokim az 1.női Klinikán vezeti a Várandósambulanciát, és amikor én vizsgálatra mentem eddgi hozzá, mindíg ott vizsgált meg.Tehát nem tudom a privi elérhetősőgt.De bejelentkezek hozzá jövő hétre és akkor majd kiszedek belőle minden infót.Kép
A lakáshitellel kapcsolatban annyit szeretnék írni,h. nekünk is nagy volt a feszültség.MI 3 hónapja költöztünk ide.A Cib-től vettünk fel hitelt és kaptunk egy nevet,h. kit keressünk, de miután beadtuk a papírokat 1 hét alatt megvolt a válasz.A vevőink akik az Erste banktól vették fel 3 hónapig vártak(mi isKép) És már a határidőből is kicsúsztunk, elég húzós volt.De kívánom,h. ti szerencsésebbek legyetek.Kép

Anikó!
Nagyon örülök,h. ilyen pozitív dolgokat mondott az orvos.Kép Remélem kicsit megtudott nyugtatni, és hidd el mostmár minden rendben lesz és jön az a kistesóKépFeltszem ide a Ferti-s táblát.Remélem sikerül.Kép

Rolly!
Vigyázz magadra az osztálykiránduláson és érezd magad nagyon jól.

Brill!
Nagyon köszönöm Neked a gratulációt!Kép Sokat gondoltam Rátok, remélem minden rendbenKép

Juca!
KöszönömKép Örülök,h. ennyi mindent megcsináltál, de tényleg csak óvatosan.Kép Amúgy a vasalnivalón mosolyogtam, mert nekem mindíg annyi van belőle..Kép

Niki!
Köszönöm neked is.Kép NAgyon aranyos párod van, de teljesen igaza van,hisz Te már valóban anyuka vagy.Kép Várom én is nagyon a képet.

Monyoka!
Köszönöm és örülök,h. jelentkeztél.KépNagyon sok sikert kívánok a 3 hónapos tervhez. Remélem hamarosan Te is a narancssárga mezőben leszel.Kép

Korek!
Tudod úgy hónap, új remények.Nagyon szorít(unk) Kép érted isKép

Évi!
Köszönöm! Nagyon figyelmes a párod, Dóri baba pedig tényleg gyönyörű.Esetleg ha kevés időd engedi nagyon örülnénk még képnek a kis hercegnőrőlKép

Jucmuc!
Köszönöm!!KépJól vagy?

Ildikó!
Örülök, h. megint itt voltál.Köszönöm Neked is.Kép Tudom,h. hülyeség a bűntudatom, és tényleg nem törvényszerű,h. mindenki szenvedjen a babáért, de én még most sem tudom felfogni (vagyis de,mert elég rosszul vagyokKép h,. ez trtént.
Tiszta szívemből kívánom,h. mindannyian átjussunk a narancs mezőbeKép
Imádkozom értetekKépKép

Na most bekapok valamit,mert érzem,h. a pocim kilyukadKép

Fleur!
Hol vagy? Nem jössz a zebrácskáért??Kép

Mindenkinek legyen nagyon szép napja!

Puszi Mindenkinek!Kép

PupyKép
Vendég

Sziasztok lányok!

Úgy néz ki, most van egy kis időm írni (visszaolvasni sajna nem nagyon Kép), mert a fiatalúr még alszik Kép Velünk minden ok, talán kezd beállni a 3 óra, ami nálunk nagy dolognak számít Kép Tegnap kaptuk meg a 2 hós oltást, amit nagyon jól viselt a kis drágám, csak egy kicsit nyöszörgött és be sem lázasodott (mondjuk azt mondta a dokinéni, hogy ennél a modernebb vakcinánál már nem is várható) Kép A hasfájás is úgy néz ki múlóban van szerencsére Kép

Unique Kép Köszi, hogy hiányoltál, olvasni mindig próbálok, de írni már általában nem sikerül Kép Laura nagyon szép kisbaba, úgyhogy ha gondolod már csak az esküvő napját kell megbeszélnünk (mármint Kristófét és Lauráét) KépKépKép

Eszter Kép Gyönyörű volt a történeted és szívből gratulálok a kis Marcihoz! Kép

Pupy Kép Neked meg a zebrához gratulálok és problémamentes gyönyörű terhességet kívánok! Kép

Brill, Dido Kép Szörnyen sajnálom KépKépKép

Dobok egy képet és megyek is, mert ébredezik a manó.

Pussz: TimiKép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Az olvasással nagyon le vagyok maradvaKép

Pupy!
Azért azt észre vettem, hogy lett egy kis zebrátokKép. Gratulálok, és nagyon boldog, problémamentes pocakosodást kívánok nekedKép!!!

Brill!
Gondolok rád ma, de a műtéttel biztos nem lesz probléma. Az is lehet, hogy már túl vagy rajta?

Anikó!
Örülök, hogy megnyugtatott a dokid, és hogy a gyogyik tényleg használnakKép.
Az átjárhatóságival kapcsolatban pedig én úgy tudom, hogy elég egy felfázás, egy petefészek vagy medence gyulladás, esetleg olyan kis mértékű gyulladás is azon a környéken amit észre sem veszel, és elzáródhatnak a petevezetékek, úgyhogy a 3 évvel ezelőtti eredmény csak jó alap, hogy igazából nem lehet gond, de egyáltalán nem a jelenlegi helyzetet mutatja, úgyhogy ártani nem árt, ha megcsinálja a dokid.

Ne haragudjatok, hogy csak ennyi, még nem szántam rá magam a visszaolvasáshoz.

dido

dido
dido

Timika!

Kristóf baba egy igazi kis tüneményKép, olyan édesen álmosnak látszik ezen a képen.

dido

dido
dido

sziasztok.

eszter,nagyon szep tortenet.Képigazan meghato hogy milyen erzesek toltik el ilyenkor az anyat.

aniko.Naugye hogy nemjokor lett a ver leveve,na engem most utne meg a guta,mert egyedul a vervetellel sporolok de nagyon.Rettegel tole.
szabadkatol kb 20 km re lakunk.Fel ora busszal.

tokmag.Hat ezaz,en nagyon nyugtalan termeszet vagyok.megis kepes vagyok orakat tolteni kuporogva a botot figyelve,raadasul csendben.Parom azt mondja ilyenkor olyan mintha nem en lennek,teljesen megbabaonaz a dolog.Amugy hatalmas nyugtato ereje van.csak nezem a vizet es ugy erzem en vagyok a legkiegyensulyozottab a vilagon.
majd teszek fel kepet hogyan fogom a halatKép

pupy koszonom.Azon vagyok hogy feljebb keruljek a tablaban.Jobban szeretem a narancs szint mint a zoldetKép

timika.Képkristofnak mar csak a korona hianyzik a fejerolKépegyebkent gyanusan hasonlit a ferjemreKépKépna jo csak vicceltemKép

brill.Gondolok rad es szoritok nagyon.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Pupy!
Gratulálok a bébihez. Ez tényleg gyors volt,és ez így van jól. Csak azt tudom mindenkinek kívánni, senki ne járjon úgy mint mi egy páran. Szóval emiatt ne érezd magad rosszul. Minden megfoganó életnek örülni kell, én is ezt teszem, bár hazudnék, ha nem mondanám, hogy persze magamra is gondoltam. És kicsit fáj, hogy nekem meg miért nem. De ez is természetes.

Timika!
Még mindíg édes ez a baba. Ha jól értem lassan beáll a rend.

Csibe!
Oké, mikor, hol.
SMS-ezzük le. Jövő hét csütörtök?

Dudu!
Már a jelenléteddel is segítesz.

Mátra!
Jobban vagy?

Anikó!
Gondolok rád. Normálisnak tűnik a dokid. Bár én azt gondolom egy férfi könnyen dobálózik a három évvel. Sosem fogják ezt az egészet megérteni.

Eszter!
Szép a történet. Na és lesz folytatás? Kép

ÉS egy kérdés:
Szerintetek/nem tudjátok HSG után lehet jönni dolgozni?

j.
Vendég

lanyok mar megint jovok a hulye kereseimmel.
Nalatok tudom hogy jo kaja a turogomboc(nalunk ilyet nem esznek)namost a lenyeg hogy en mar harom receptet kiprobaltam(a netrol is)es mindig szetmegy a gombocom.ahogy beleteszem a vizbe szetfoszlik.
nagyon ennek mar,regen ettem egyszer Magyarba azota probalkozok en is vele de meg sose sikerult.
ha van esetleg valakinek olyan receptje amit ki is probalt es sikerult is neki lecci irja le.
elore koszonom.

Kép
monyoka

Monyó!

Én tudok egy jó receptet de fejből nem tudom.
Ha gondolod holnapra megnézem neked.
Esetleg www.mindmegette.hu ?

j.
Vendég

junko koszi.
csak olyan recept erdekel amit valaki mar kiprobalt es sikerult.
a netrol is csinaltam mar,valamiert nem sikerult,meg ujsagbol is.

Kép
monyoka

Monyoka!

Nagymamám által évtizedek óta főzött és bevált recept:

75 dkg áttört tehéntúró, 20 dkg búzadara, 10 dkg vaj, 12 dkg zsemlemorzsa, 12 dkg zsír(!) 4 db tojássárgája és habja, só

A tojássárgákat a vajjal kikeverjük. Hozzá adjuk a túrót, csipetnyi sót, a grízt a tojások felvert habját és összekeverjük. Egy órát pihentetjük, majd lisztezett kézzel, kis diónyi gombócokat formálunk belőle és lisztezett deszkára rakjuk, főzésig letakarjuk. Forrásban lévő sós vízben kifőzzük. Zsírban pirított zsemlemorzsában felrázzuk, frissen tálaljuk.

Piheneteni a gríz miatt kell. Próbáld ki, Isteni finom, és soha nem esik szét.
mátra

Sziasztok!

Csak random válaszolok:-)

Brill!

Gondolatban ott vagyunk az ágyad mellett!

Eszter!

Nem szégyen az EDA, gyönyörű történet, és a srácok jó referencia. Én most úgy megyek neki, hogy az orvosra és a szülésznőre bízom magam, mert egyik sem az a rögtön érzéstelenítős fajta, de ha több kettőnél, akkor nem kínoznak. Szeretnék én is ilyen szép történettel előrukkolni, és ahogy megcsappant a tábla bizony egy kicsit kivert a víz:-)

Anikó!

Örülök, hogy normális volt az orvos. Türelem babát terem, de azért nem árt, ha egy kicsit felpörög ő is.

Junko!

HSG után szerintem pihenj egy napot. Nem lehet péntekre időzíteni?

Pupy, Angie!

Lakáshitel: igen nyert ERSTE:-( Még az a szerencse, hogy az eladó nagyon normális, és sajnos neki is vannak most magánéleti problémái, úgyhogy empatikus és segítőkész. Persze mi is pörgetjük a dolgokat, csak széllel szemben pisilni... Na mindegy, valamikor megyünk megint álmodozni a festővel, hogy mi milyen színű legyen. Persze mi is azt mondtuk, hogy amíg nem tud kiköltözni, addig maradhat, mert mi úgysem pattogunk Stöpszlivel. Azt hiszem neki is szerncséje van velünk, és nekünk is vele, különben már buktuk volna az egészet.

Évi, Unique, Timi, Sysy!

Nagyon édik a babák, és örömmel olvasom, hogy a kezdeti nehézségek után már mindenhol rendeződnek a dolgok. Kristóf olyan ezen a képen, mint Roden Gondolkodója, nagyon törpöl valamin:-) Jaj és már én is kívácsi fáncsi vagyok, hogy fiam lesz vagy lányom:-) Úgy látom, a köv. topiknemzedékben elég sok házasság fog köttetni:-))))

Mátra!

Remélem nem bántottalak meg azzal, amit írtam!

Monyó!

Nekem vadászengedélyem van, de soha nem vadásztam. Ez férfi ágon öröklődik nálunk :-) Ámbár azt hiszem a halakra sem lennék veszélyes. Amikor azt kérdezik, hogy lehetek olyan brutális, hogy elfogadom, hogy egy állatot lelőjenek, akkor mindig csodálkozom a kérdésen. Nos, aki vadászik, tudja, hogy a vadállományt is szabályozni kell. Most pl. a vaddisznók szaporodtak el Hevesben, és mindent tönkretesz egy-egy csorda, vagy éppen Gemencen most le kell állítani minden vadászatot, és vadállományt kell nevelni, fácánt, meg nyulat tenyészteni, a többire meg vigyázni. Lehet pusztán azért meg agráros vagyok, sokkal kegyetlenebbnek látom a sertéstelepeket, meg a csirketenyésztést, és mégis megesszük ezeket az állatokat is. Ilyen a horgászat is, mint a vadászat, ott mégsem szoktak ilyet mondani, hogy szegény sügér, nekem a múltkor nagyon ízlett a pisztráng füstölve. Persze, aki pecázik, vagy vadászik, az tudja, hogy hányszor megy úgy ki, hogy csak a természetben gyönyörködik, etet a szórón, nézegeti a nyomokat, mélázik a lesen, ilyenkor az én apám is ártalmatlan:-) Õ egyébként remetekanokra vadászik, és van olyan, hogy egy évig is jár egy-egy után. Ismerik egymást szagról, olvasnak egymás gondolataiban, és általában a vaddisznó győz, ha pedig mégsem, akkor meg már nincs szíve lelőni. Család meg úgysem eszi meg, mert a remetekan húsa ehetetlen. Hát ilyen ez. Gondolom, ha valaki egy nagy halat "kerget" és kifogja, akkor már nincs szíve megenni, és visszaereszti, bár nem tudom pecásoknál hogy s mint van ez. Na megint jó sokat fecsegtem.

Mindenkinek szép napot!

Juca

tjuca

Sok-sok puszi mindenkinek!
Gyönyörű ez a kis törpicsek! Kép
Régen jártam felétek, csak bekukk! Kép
Nagyon nagy problémám van, egyátalán nem ide vágó téma, de megpróbálom hátha tudtok nekem segíteni, senki nem tud nekem már a munkahelyemen sem, sem a sulimból. LÉnyeg, hogy a vizsgaanyagot power point-ba kaptuk meg. Namost ha az nyomtatom ki diánként nyomtatja. Nem tudja valaki hogy lehet azt megcsinálni, hogy egy lapon több diát is megjelenítsen kicsiben, és úgy tudjam kinyomtatni??? Nem jövök rá egyszerűen, de mindjárt kivágom ezt a gépet is! Kép Kép Kép
PuszI
Nyusz
nyuszifülû

Nyuszifülü! A Nyontatásnál a bal oldalon van egy olyan hogy mit nyomtat. Az alapból Diák-ra van állítva, na azt állítsd át Emlékeztetőre és akkor mellette megjelenik, hogy hány diát szeretnél egy oldalra, azt is tudod állítani.

kancellárka

Lányok! Mindenkinek köszönöm Kristóf dicsit! Kép

Mikorra tervezitek a topik talit? Lemaradtam az inforól Kép

Juca Kép Ari vagy, tényleg olyan kis elgondolkodó a drágám Kép Meg hatalmasakat nevet mindenre, mikor jókedvű (a nap legnagyobb részében), de ha elkezd sírni, akkor jobb, ha füldugót teszel be KépKépKép

Monyóka Kép Túrógombit sajna nem csináltam még, úgyhogy nem tudok segíteni Kép

Junko Kép HSG után szerintem is pihizz min. 1 napot. Mikor jöttök el Csibével?

Nyusz Kép Itthon sajnos nincsen PowerPointom, de ahogy még a munkahelyemről emlékszem, a nyomtatás parancsnál kell beállítani. Remélem tudtam segíteni.

Ja, anyukák, azt szeretném még kérdezni tőletek, hogy ti be fogjátok adatni a babáitoknak a nem kötelező agyhártya gyulladás elleni és bárányhimlő oltást?

Pussz: Timi

KépKép

KépKép
timika

Juca!

Dehogy is!!!!!! Miből vontál le ilyen következtetést? Kép
Már bejelentkeztem a zorvoshoz.
mátra

Monyóka!
Nekem van egy szupi receptem, ami eddig mindenkinél bevállt. Az öcsém CSAK az általam készített gombocot hajlandó megenni. Itt a recept:
25 dkg félzsíros tehéntúró
1 tojás
1 evőkanál vaj vagy margarin
1 evőkanál liszt
1 evőkanál cukor
2 evőkanál búzadara
2 evőkanál prézli
(Ez 2-3 főre való adag. Én a dupláját szoktam csinálni, mindent duplázni kell)
Ezt jól összedolgozni, és hagyod állni 20 percig, amig egy kicsit megdermed. Utána vizes kanállal szoktam a keverőtál falán a gombócokat formázni. Én még áztatott mazsolát is szoktam a tészájába keverni, mert mi imádjuk a mazsit. Forrásban lévő vízben addig főzöd, amig feljönnek a tetejére (közben érdemes óvatosan megpiszkálni az alját, mert van, hogy odaragad, és nem tud feljönni). Ha feljöttek a tetejére, még főzöd 3-4 percet. Lyukas kiszedővel szoktam kiszedni, és pirított prézlibe forgatni. Tejföllel leöntve és mézzel locsolva a legfinomabb.
HÚÚÚ, nyam-nyam, úgy érzem, ma túrógombóc lesz otthon a vacsi KépKépKép
Vendég

Évi79!
Remek lenne, mert a szülinapom, Kép de sajnos dolgozom Kép Mondjuk lehetne még varialni...
mátra

Nyuszika!
Niki szuperül leírta neked. Sikerült?
Ha nem megy, küld át nekem a mailemre és átállítom, és visszaküldöm.
Vendég

Mátra!
Teszt?

Timi!
Még nincs időpont. Valamikor májusban lenne jó. Te is jönnél a bébivel? Az tök jó lenne KépKép
Vendég

Hiperszuper! Ezer puszi!!! Mindjárt megpróbálom!!!!!!! Végre !!!! Kép Kép Kép
Ezer hála! Kép Életmentő!!!!! Kép)))
Na ha sikerül mostmár nincs mentség tanulni kell.! Kép
Puszi!!!!!
Nyusz
nyuszifülû

Angie Kép Ígérni nem merem, mert először május végén/június elején tervezünk felmenni Bp-re. De ha úgy jön ki a lépés, mindenképpen mennénk Kép

KépKép

KépKép
timika

Nyuszi! Örülök, hogy segíthettem, számítógéppel kapcsolatban bármikor bárkinek.

Angie! Nem működött volna az ha neked elküldi és beállítod és visszaküldöd, mert ez nyomtatóbeállítás, nem dokumentum. De mindegy a lényeg, hogy megvan.

Timika!
Tényleg egy kiskirály ez a krapek, kár, hogy már férjnél vagyok ;)

Csodállkozom ezeken a túrógombóc recepteken az enyémhez nem kell vaj, csak dara, túró tojás összekeverni ha jól emlékszem (25 dkg túróhoz 5 dkg dara és talán 1 tojás - ez kétszemélyes adag)

Mátra!
Mi újság veled? Jobban vagy. Még mindig nem írtad nekem, hogy körül tudtatok-e nézni Szekszárdon Kép

Juca!
Vadászengedély az szép, le a kalappal.
És amúgy mi újság veletek, lábad hogy van mostanság?

Eszter!
Köszi a történetet, nagyon szép. Üdv a családnak.

Mindenkinek szép napot! Niki

kancellárka

Niki!
A vaj omlósabbá teszi a tésztát.
Lehet, hogy igazad van az átállítással kapcsolatban, de én már csináltam ilyet, és működött. Ha úgy mented el a file-t, hogy alapból diákra állítod, akkor másnak is úgy fog átmenni.
Vendég

Eszter!

Olyan jó volt olvasni a történetedet! Közben felidéztem magamban, hogy nekünk milyen volt éppen tíz hete. Majd ha időd engedi kapunk képet?Kép

Ebba!

Szerintem kicsit mindenki fél a szüléstől. Vagy talán nem is a szüléstől, hanem az ismeretlentől. Ez a szorongás csak addig tart, amíg el nem kell indulnod a szülőszobába, utána átmész higgadthangyába. Nekem, a paragépnek elhiheted...Kép

Unique!

Olvasómódban böcsületesen jelen vagyok, de írni nem mindig megy. De azé' vagyokKép

Anikó!

Te egy olyan figyelmes és aranyoskedves ember vagy, hogy biztos nem várat már sokáig magára az a kis tesóbabaKép Drukkolok nagyon! Lehet, hogy az a HSG már nem is fog kelleni...Kép

Juca!

Nem sokára várhatjuk a Juca-híradót, húúúúúKép Nálam ilyenkor már pittyegett a besz@rásjelző...

Timika!

Kristóf egyszerűen ennivaló!!! Igazi komoly férfiemberKép Húúú, de megdögönyözném! Jó lenne, ha összejönne ez a tali, mert akkor én is megpróbálnám rávenni a család apraja-nagyját, hogy menjünk el mi is. Mondjuk 27-én osztálytalálkozóm lesz, úgyhogy ha akkor lesz, akkor az nekünk kilőveKép De persze ahogy a többségnek jó.

Junkó!

Szerintem ha teheted, inkább maradj otthon HSG után. Amikor nekem volt, én se mentem be dolgozni, és jó is volt, hogy otthon lehettem, mert egy kicsit (eléggé) fájdogált a hasam. Másnapra kutya bajom se volt.

Mátra!

Egészen kedvet kaptam a túrógombihoz! Kár, hogy mára tepsis krumplit terveztem, talán majd holnap!

Na, akkor teszek fel képeket Dóricicáról, hihetetlen, hogy már ilyen nagylány...Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Kanci!

Lábam ma nem olyan dundi, mert kötelezően alma napot tartok. Almát ehetek ad libidum, meg nyers zellert (na azt nem csípem) meg egy túrórudinyi sajtot. Ezt mindenkinek ajánlják, akinek dagad a lába, heti egy alkalommal. Ezt a szülésznő mondta, miután orvos még egyszer megmérette a vérnyomásom, meg elküldött egy plusz pisire. Szóval ronda, de mostanában az a gáz, hogy nem tudok leguggolni a fürdőkádba, mert annyi a víz a vádlimon.
Ezt eltekintve jól vagyok, kicsit lomhán, de jól.
Persze környezetemben mindenki nagyon okos, csak mikor megmutatom, hogy miről beszélek, na akkor kerekedik el mindenkinek a szeme. Amúgy múlt pénteken a hugommal voltunk az Ázsia Centerben, és vettem magamnak lapnadrágot (?). Kicsit pelenkázós a feeling, de ápol, eltakar, és nagyon kényelmes, mert nem szorítja a lábamat. Vászonnacit akartam, de mindnek meg volt varrva a dereka, nem volt kötős kivitelben. Rugit, meg sapit is vettünk. Szerintem édikék:-) Meglepődtem, mert azt hittem ott nem lehet sok használható dolgot találni, és azt láttam, hogy azért, aki keres talál. Ezek 100% pamutok, mert, ha a mi bőrünket örökli mást nem bír el a drága. Ja meg, aki megy szülni, annak is érdemes itt beszereznie hálóinget, mert egyrészt pamut, másrészt jó sok gomb van rajtuk, lehet benne szoptatni, harmadrészt "multicolour" na ettől a fícsörtől szívesen eltekintenék, negyedrészt még akkor sem szívja az ember a fogát, ha ki kell hajítani, mert olyan baleset történt.

Vadászengedély: mókás volt, mert az elméleti anyag sok, két féléves tárgy volt az egyetemen, másrészt mókás voltam, amint papír vaddisznó célpontra kellett lőnöm. Próbáltuk a skeet lövést is sörétes puskával, na de ott akkor lőttünk, amikor a fickó mondta, és ott állt a hátunk mögött és segített, hogy hova kell tenni a fegyvert, hogy ne rúgjon, és ne kéküljön be a vállunk, egyébként esélyünk nem lett volna, hiszen senki sem volt egy Igaly Diána:-) Persze a vizsgáztatók tudták, hogy itt kb. 1% az, aki valóban fog vadászni, de ők meg már tudtak lőni.

Évi!

Tába eleje, háááát, majd megtudod :-)))
Izgi! Meg parás is!

Juca

tjuca

Eszter!
Csak most volt időm elolvasni a történetet. A vége megsimogatta a szívemet. Én is akarom érezni ezt az érzést. Akarom-akarom-akarom!!! Köszönöm Neked!!!
Vendég

Évi!

Nálam is pittyeg:-)
Dóri igazi nagylány, olyankis flegma félvigyorral az arcán, hogy megdögönyözhetsz, ha akarsz, meg a talpam is megpuszálgathatod, én nem vagyok semmi jónak az elrontója:-)))
úgy emlékeztem, hogy nagyobb subája volt, de majd kinőnek azok a loknis tincsek is;-) Férfiszemml biztosan nagyon hódító bódító ez a nőci!

Juca

tjuca

Évi!
Tündéri ez a kis Dórika. Napról napra szebb! Mi lesz ha így folytatja? KépKépKép

Juca!
Nekem úgy rémlik, hogy Timibébi a hajasbaba. Már születéskor gyönyörű sűrű volt a haja a kis buksiján.
Vendég

Juca!
Hát ez a lábdolog nem hangzik túl jól, meg a kötelező alma nap sem, de kitartás már tényleg nagyon a tábla tetején vagy Kép
Ázsia Center nekem kicsit messze van, én helyi piacban gondolkodom hasonló nem sajnálom hálóingre és Buboréknak babaholminak. Akkor nálatok már végülis minden készen áll stöpszli fogadására? A május az szép hónap Kép

Norwell!
Mi újság? Te is nagyon a tábla teteje felé közeledsz! Kende babának beszereztetek mindent már?

Évi!
Dóri egyre tüneményesebb. Jól is viselkedik, mert a képeken mindig halál nyugodtnak tűnik, vagy csak akkor fényképezitek? Kép

kancellárka

Niki!

Dórinál és néha eltörik a mécses, de olyankor nem fényképezzükKép Inkább gyorsan vigasztalgatjuk, mert szívettépően tud sírni. A legújabb, hogy így sír: ajjajjaj... Még egy kőszív is meglágyulna, ha ilyen sírást hall...Kép

Köszi mindenkinek a dícsérő szavakat! Aranyosak vagytok!Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Niki!

Dórinál és néha eltörik a mécses, de olyankor nem fényképezzükKép Inkább gyorsan vigasztalgatjuk, mert szívettépően tud sírni. A legújabb, hogy így sír: ajjajjaj... Még egy kőszív is meglágyulna, ha ilyen sírást hall...Kép

Köszi mindenkinek a dícsérő szavakat! Aranyosak vagytok!Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kanci!

Én is gondolkodtam volna piacban, de nekem a Józsefvárosi piac ijesztő, oda nem merek elmenni. Egyszer voltam még gimiben, egy hatvani lánnyal, és nem éreztem magam biztonságban. Ehhez képest az Ázsia Center hiperkulturált, igaz én viruló gagyiközpontot vártam, és hát nagyon nincs tele árussal. Otthon Hatvanban én is bepróbálkoznék a piaccal, de ahhoz nagyon hamar kell kelni. Na meg ott van egy csomó magyar árus is, aki nem tudja, vagy nem akarja megfizetni a butikpénzt. Ha olyan cuccot akarsz venni, amitől annyit vársz, amennyit fizetsz érte, akkor ezek jó helyek. Tegnap kukkantottam be az Árkádban Triumph fehérneműboltba, és nyugtáztam, hogy jó vásárt csináltam a hálóinggel, bár nincs rajta boa:-))))

Évi!

Ázsia Center kinn van a 173-as busz végállomásánál (Nyírpalotán), nem messze van a Pólus Center. Mi csak azért oda mentünk, mert közlekedés szempontjából az volt a jó. De van valami Sárkányos is, meg China Mart, de egyikről sem tudok semmit.

Angie!

Igazad van, Kristófnak volt nagy haja, de úgy emlékeztem, hogy Dórinak is nagyobb volt mint most. Hát ennyit a memóriámról:-)

Nem olyan borzalmas ez az almanap, csak többet lógok a neten, hogy ne az evésen járjon az agyam. Na meg most már tényleg nem sok van hátra!

Juca

tjuca

A Józsefvárosi piac valóban ijesztő, én is voltam ott egyszer, elég is volt. Itt viszonylag nem kell korán kelni a piachoz, mert a ruhás piac fél egykor kezd összecsomagolni. Majd ha nem dolgozom, már könnyebben ki fogok tudni menni, de nem félek attól hogy majd sok ruhát kell vegyek, mert anyám már most kezd belendülni, ott első unoka, a sógoroméktól meg viszonlag sokmindent meg tudunk örökölni.

Én meg egyedül lettem hagyva az irodába, úgyhogy most nyomom a netet ezerrel.

Évi!
Köszi a kitüntető figyelmet a dupla válasszal Kép Azt sejtettem, hogy néha eltörik nála is a mécses, de az tuti, hogy inkább jó mint sírós baba Dóri, mert egy ilyen tünemény nem sírhat olyan sokat.

kancellárka

Ildikó!
Teljesen megértem, hogy lazítani szeretnétek most. Használjátok ki a nyarat, hétvégéken kiránduljatok nagyokat, aztán nyaraljatok, és ráér majd ősszel foglalkozni a dologgal, frissen, felüdülve. Időből még úgysem vagy kicsúszva. Júniusban akkor találkozunk! Kép Majd megírom, hogy mikor megyünk Szentgyörgyre, és ha dolgozol aznap, akkor munka után összefutunk valahol. Már alig várom!!!

Pupy!
Annyira édes vagy! Én pedig boldog, hogy valakinek összejön csak úgy hipp-hopp. Nekem semmi nem szokott összejönni csak úgy. Ezért is gondoltam, hogy a baba sem fog jönni rögtön. Ez a negyedik próbálkozásunk, és még ez sem sok. Jaj de várom, hogy már pocakosodj. Kép
Vendég

Niki!

Igen, a dupla válasszal a hozzászólásaim számát akarom növelniKép Véletlenül se béna vagyok, áááá! Egyébként tényleg nem sír sokat a kis csillagszeműKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!
Ne aggódj. Nekem alapból is szita az agyam. Ennek ellenére alkalmaztak egy nagy cég vezérigazgatóságán. Minden lejegyzek papírra, és onnan kezdve minden úgy működik, mintha borotva éles lenne a memoriám Kép
Vendég

Köszi lányok a válaszokat.

Akkor nem dolgozom pénteken.

Mátra!

Kiveheted a closty-s dolgot a tábliból. Én még egyszer be nem veszem. Viszont HSG-m lesz. Most pénteken.

Timika!
Jövő hét csütörtököt gondoltam, már folyamatban az egyeztetés Csibével.

Évi!
Dórira nem találok szavakat. Csak ismételni tudnám magam. Kép

j.
Vendég

Sziasztok lányok!
Megprobáltam visszaolvasni!

Évi!
Dóribaba egyszerűen gyönyörű!
Annyira édes,hogy kész vagyok teljesen!

Timika!
Kristof már igazi kis pasi!
Tündéri a kis pofijával!

Junko!
Nagyon szoritok péntekre!
És nagyon kiváncsi leszek,hogy mit mesélsz majd!
Szerintem is jobb hogy pihensz egy napot utána!

Angie!
Irigylem a türelmed és a higgadságod!
Ez nagyon kell ahhoz,hogy sikerüljön a baba!
Belőlem ez hiányzik!

Zsuka!
Remélem jo volt Berlinben?!

Dido!
Köszönöm,én is ugy gondolom hogy még egy vizsgálat nem árthat esetleg megerősit abban hogy mi a helyzet nálam!Nagyon kiváncsi vagyok Junko vizsgálatára,tuti érdekes dolgokat fogunk hallani!

Monyoka!
Nekem is van egy bevált receptem!:
1/2kg turo
2dl buzadara
4db tojás
csip.so
félnapot állni hagyni a hütőben hogy a dara medtudjon dagadni és lobogo vizbe bele dobálni a gombockákat!Van aki zsemlemorzsát pirit van aki csak cukros tejföllel szereti!De lehet mind a kettővek is!Én a tejfölt porcukorral szoktam habosra keverni mert attol brutál jo ize lesz!
A másik ami miatt kérdeztem hogy milyen messze laktok Szabadkátol,az az hogy egy nagyon kedves ismerősöm nagybátja odavalosi!Nagyon jo modu ember és vett most három tavat ott a hozzá tartozo földel!És turista paradicsomot akar létesiteni!A munkásokat Mo-rol hozatja de a személyzetet mindenféle poziciora a környékről keres de csak megbizhato emberkéket és ismerős álltal javasoltakat!Én rátok gondoltam azonnal és ha érdekel akkor priviben elküldöm az elérhetőségeket,simaaniko24@invitel.hu küld el a cimed ha gondolod!

Mátra!
Esetleg egy teszt????

Kanci!
Te profi számitogépes vagy ugy látom!
Legalább tudjuk kihez lehet fordulni ha ilyen kérdésünk van!

Brill!
Nagyon sokat gondolok rád!
Egész nap te jársz a fejembe!

Bocsánat ha valaki kimaradt!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Brill!

Én is...

j.
Vendég

Sziasztok!

Brill!
Nagyon-nagyon szorítok...

Niki!
A Sió Motelben szálltunk meg és csak az Eseterbauer Borházba tettük ki a lábunkat vacsizni és Sióvagárdra ebédelni a leányvári pincefalu Ferenc Pincéjébe, ahol disznótoros volt az ebéd szombaton. Ennyi volt. Egyébként konferenciáztunk és élveztük egymás társaságát.

Évi!
Dóricica igazán tündér. Mekkora szemei vannak. Sokat nézegetem, mert hátha akkor a kis barátnője ráismer és tudja, hogy hozzám kell jönnie...

Egy nehéz nap után...
Levegőt változatlanul nem kapok, elég érdekessen beszéltem ma Kép
Teszt. Hát még nem vettem. Ellenállok, pedig ma patikába is beszaladtam, de direkt itthon, és itt elvből nem veszek ilyesmit. Apropó, a patikusokra nem vonatkozik a titoktartás ?!
Szóval még várok. Lázam már nincs, de 37.2-nél nem megy lejjebb. A hasam fájdogál és egyre kevesebb valami szivárog. Beszéltem a dokival. Azt mondta, hogy ha a betegségemtől van, akkor nincs baj. Ha esetleg baba van, aminek ő nagyon kis valószínűséget tulajdonít, akkor sem látja UH-n sem. A manuális vizsgálat nálam pedig mint tudjuk, nem egyértelmű. Szóval várjunk még egy hetet. Viszont, ha nagyon fájna, vagy elkezdenék vérezni rendesen, akkor azonnal menjek. Ha nem, akkor a jövő hét szerda. Meg a remény.
mátra

Kép

Azért tettem ezeket az időpontokat, mert nagyjából ezeket szűrtem ki. Ha valaki MÁST szeretne, vagy KIMARADT a táblából vagy EGYÉB HIBÁT lát minden képen JELEZZE.

Puszika!

Timika!
Kristóf baba csodás. Már olyan rég akartam írni, de mindig zavar valaki. Kép
mátra

Sziasztok!

Mátra!
No, azért ez is már valami.Kép Nagyon-nagyon remélem, hogy nem kezdesz jobban vérezni. A dokidnak meg toll a fülébe, mi itt a topikon többet érünk a szorítással, mint ő egymagában!Kép

Drága kicsi Brill!!!
Nagyon sokat gondolok Rátok...

Kanci!
Szióka!!! Igen, épp azt néztem, hogy most, hogy Szabótimi kikerült, már ezüstérmes vagyok...Kép Mindenesetre a májust még nagyon-nagyon szeretném kihúzni, ma beszéltem Kende babával...Kép Igen, már minden megvan, még olyan apróságok hiányoznak, mint az alkohol, meg popsikenőcs. A kórházi tatyómat már elkezdtem bepakolni, de pl. szopis melltartót még nem vettem, de lehet, hogy azt majd csak szülés után, mert ki tudja, mekkora kell...Kép

Timika!
Gyönyörű kisfiad van, és nekem az ugrott be, hogy te jó ég, mindjárt megszólal!!!Kép

Évi77!
Dóricica egyszerűen imádnivaló!!! Annnnnnnnnyira formás kis husi!!!Kép Tényleg: nem is tudom elképzelni, hogy sírni is tud!Kép

Junko!
Nagyon-nagyon szorítok péntekre!!!! Ja, és szerintem ne menj dolgozni, mert lehet, hogy a doki azt mondaná, miért ne, de azért mégiscsak egy beavatkozásról van szó.

Juca!
Lenne egy "intim" kérdésem: Neked már lent van a hasad? Valahol azt olvastam, hogy ez először szülőknél általában a szülés előtt 4-5 héttel szokott megtörténni, és észrevehető, hogy a tenyered befér a melled és a pocid közé. Csak azért kérdem, mert mintha az enyémpocak egy kicsit lejjebb ment volna... Persze ha ülök, akkor nem fér be, de ha állok, akkor már igen, és néhány nappal ezelőtt még nem így volt. Szerinted??? Ja, meg mév valami: szoktál Te is szúrásokat érezni a hüvelyed és a szeméremcsontod tájékán? Remélem, nem nyílok ki idő előtt...

Pusszantás mindenkinek!!!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (33+5)

Kép
Kép
norwell

Mátra!
Nagyon nagyon szoritok!
Nem küldök neked senkit mert kivontam az összes angyalkámat a forgalombol!KépNagyon megharagudtam rájuk!KépKép
Remélem hogy baba van a dologba!KépKép
A talibol nekem mind a három időpont jo!Tudok alkalmazkodni a többiekhez!

Norwell!
Most már te is a végén jársz lassan!
Ez olyan izgalmas!
Ugy látom lassan kész vagy az előkészületekkel!
Ügyes vagy nagyon!

Évi!
Nagyon köszönöm amit irtál nekem!
Annyira jol esik!
Igazad volt!Dori tényleg zabálnivalo,széttudnám csokolgatni!És a kis mesztelen kép.....hát észvesztő!

Puszi Aniko
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Az angyalkákra soha nem lehet, nem szabad megharagudni. Gyorsan kérj tőlük bocsánatot. Õk jól tudják, mit miért tesznek. Többet tudnak, mint mi, és nem önzőek. Látod, Brill is azt írta, hogy jobb így, mert a beteg babába még jobban belehalt volna. Azért vannak, hogy segítsenek, nem pedig azért, hogy lessék a kívánságainkat. Lesik ők, csak nem biztos, hogy azok a távolabbi cél eléléréséhez akkor és ott helyesek, vagy időszerűek. Nem szeretném, ha meginogna a hited. Fogadd el, és ők megmondják, hogy mit tégy. És tudod: Legyetek kedvesek az idegenekkel, mert némelyek tudtukon kívul angyalokat látnak vendégül.

Puszi Kép
mátra

Sziasztok!

Junko!
Tökéletes a jövő csütörtök!
Én a Hsg után mentem dolgozni(nekem hétfőn csinálta),de nem altatásban.Neked milyen lesz?
Viszont ha péntek, akkor utána tudsz pihenni!
Ha röntgenest csinál, akkor csak azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg lazítani!Na, nekem ez nem ment!Elég kényelmetlen helyzetben kell feküdni!
Ja, de.csinálta, de csak este 6 körül engedett haza!
Szorítok nagyon!

Timika!
Egyeztetünk Junkoval és persze veled is telefonon és megyünk! Kristóf tündéri!!!Kép
Ja, ma láttalak titeket a Boldogasszony sgt-on,de kocsiban ültem!Kép

Mátra!
Nekem topiktalira jó a 27-e és a 3-a.10-én előreláthatólag osztálytalálkozóm lesz!

Szép estét!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Mátra!
Drága,igazad van!
Nem szabad ilyet mondanom!
De olyan lelkiismeret furdalásom van amiatt,hogy akinek angyalkát küldtem annak mind rosszul sültek el a dolgai!KépKép
És ez nem igazságos!Bánt engem nagyon!
Igy ezt a projektet befejeztem!
Nem bántom őket és bocsánatot is kértem tőlük (mert jobb a békesség)de nem is küldöm már senkinek többet!

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó Kép

Helyes. Ezt már szeretem. Szerintem nem az általad küldött angyalkákkal volt a baj.

Én meg már megőrültem. Ahelyett hogy tanulnék, vagy dolgoznék, bármi hasznosat tennék, azon jár a fejem, hogy mi lehet odabann. Olvasgatom a neten a babaszobán, a különböző oldalakon a tüneteket. Nem élem bele magam, sőt ellenkezőleg. Ez sincs, az sincs, ezt sem érzem, azt sem. Egyébként pocakosok! Nekem folyamatosan kinn vannak a mellbimbóim. Ilyen még nem volt. "olyankor" is úgy kell őket kicsalogatni Kép Teljesen ziz vagyok.
Mert. Ha kp időben fogant, akkor már mutatnia kellett volna a tesztnek. De ha a múlt hét végén, amikor volt hőemelkedésem, akkor csak pénteken, és a teszt, amit péntek délelőtt csináltam még nem mutathatta. Kép De ha most veszek sem leszek még előrébb.
Kép
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?