A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Értett ebből valaki valamit??????
mátra

Mátra!

Én igen. Vegyél tesztet és reggel csináld meg. Érzékenyek is a bimbóid? Mert akkor az azt jelenti, hogy túltengsz progeszteronnal:-)

Norwell!

Már kezdtem megijedni, de ez egyáltalán nem intim. Igen leszállt már a pocakom kb. 3 hete. Meg is könnyebbültem, mert több helye van a gyomromnak, meg a tüdőmnek. Ez a kezes téma nekem furi:-) Ha fekszel, akkor még mindig fölkúszik a baba és beakaszt a bordáimba. Amúgy a kiskönyvben a fundusnál találod azt hiszem. Valami/ 4 volt, amikor fenn volt, most meg valami/ 3. A macskakaparást sajnos nem tudom elolvasni. Szúrások vannak, szerintem az is attól, mert a fejecske illeszkedik. Nyugi nem fogsz idő előtt kinyílni, nem megy az olyan könnyen:-) Nekm viszont 2-3 napja olyan menzis fájdalmaim vannak, tudod az az alattomos, hogy érzed meg akar jönni, elnehezül a derekad, fáj a pocód, de nem görcsölsz. Szerintem ez már a finish eleje. Anyucik????

Na lövöm a pizsit!

Pusza:

Juca és StöpszliKép

tjuca

Mátra!

Nekem a topiktali jó mindhárom alkalom, kivéve, ha éppen szülök ;-) vagy szültem :-)))
Na majd a következőre benevezek!

Juca

tjuca

Juca!

Gondold el, kollektíven meglátogatunk!
Micsoda öröm lenne a kórházban. Kép Persze vinnénk fagyikelyhet Kép
Érzékenyek? Hát, majd holnap kiderül. Kép Komolyra fordítva nem tudom, inkább olyan nagyon viszkető érzés.
mátra

Kép

Jó éjt!
mátra

Sziasztok Kép
Pupy Kép
Hatalmas gratula a zebrácskádhoz Kép
Nagyon örülök neki KépKépKép
Sok boldogságot és probléma mentes pocakosodást Kép
Kép

Brill Kép
Sajnálom Kép Kitartás! Gondolunk Rád Kép

Mátra Kép
Ha nem gond mi is becsatlakoznánk a talira. Már olyan régen nem láttalak titeket Kép

Juca Kép
Meg ne szülj nekem Kép

Ma voltunk Petikével szív uh-n. A várakozás borzalmas volt, de a vége csodás!
Minden a legnagyobb rendben, egészséges a kicsifiam Kép Nem maradt semmi szövődmény Kép
Bocsi, hogy jöttem örömködni, de még veletek aggódtam és ti öntöttetek belém lelket a pocakosodás elején Kép Köszönöm, hogy mellettem álltatok Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt!

Mátra!

Hogy érzed magad ma, van-e valami változás? Jó lenne valamit biztosra tudni,nem? Rossz lehet ez a bizonytalanság, de én nagyon drukkolok, hogy baba legyen a dologból.
A mell érzékenységéhez nem tudok hozzászólni, mert nekem is mindig érzékenyek, nem tudom, hogy ez a progitól van-e. Mostanában megállás nélkül érzékeny.
Hogy tudod megállani, hogy ne teszteljél, vagy nem akarsz ismerős helyen vásárolni tesztet?
Esetleg ma?

Drukkolok
Kép

Nomibogár!

Kopp, kopp, hol vagy?

Ildikó
tökmag

Ezt pedig mindenkinek küldöm
Legyen egy szép napotok!

Kép
tökmag

Kép
Kép
Kép
mátra

Kép
mátra

Jó reggelt!

Tökmag!
Köszi a drukkot! Kép A teszt. Annyi negatív volt már, az utolsó a múlt héten. Nem vagyok felkészülve azt hiszem egy újabb negatívra. Ma a párom (Kép)szabadnapos. (Majdnam azt írtam, hogy apa Kép) Szóval remélem sikerül egy kellemes napot együtt tölteni. Persze délelőtt ő rohangál, én tanítok, de utána igen. Szóval remélem eltereli kicsit a figyelmem. Ezt a hetet még nagyon kivárnám a tesztettel. De majd meglátjuk.

Annácska!
Örülök, hogy minden rendben a szivecskével Kép
Nagyon várunk a kislegénynel együtt.

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kép
mátra

Szép Jó reggelt Lányok!Kép

Először is a topic tali időpontjai Nekem is jók.Mind a 3.Kép

Timika!
Kristóf nagyon gyönyörű kislegény! Kép

Évi!
Remélem minden rendben megy ma az orvosnálKép

Angie!
Elmentettem a túrógombóc receptedet.Kép Amint lesz egy kis étvágyam meg is csinálom.(Valahogy semmit sem ennékKép) Hamarosan mindenki jön majd a narancsba és akkor mind átérezzük, azt amiről Eszter írt.Kép
Nagyon köszönöm amit írtál.Kép Én sem tartom magam annak a jaj de könnyen összejön bármi is, ebben a témában pedig még álmomban sem gondoltam volna,h. ez ennyire egyszerűen működik.Na a párom az már más.Tegnap erről beszélgettünk, és ő azt mondta,h. ez számára teljesen természetes,hisz mindketten egészségesek vagyunk és vágytunk a babyre.Kép (Férfi a lelkem, nem érti a női szívek aggodalmait)Kép
Viszont van egy kis "baj".Kép Az pedig az,h. augusztus 26-án lesz az esküvőnk.Kép
Most szervezzük, anyukám már teljesen beleélte magát.Már a ruhámat is kinézte stb.Kép De még nem tudja,h. jön az unoka.Majd jövő héten megyünk haza hétvégén és akkor akarjuk elmondani.Szóval én az esküvőn ha jól számoltam kb. 20 hetes leszek.Ezt engedélyezi az egyház??Mert ugye gondolom,h. 20 hét már látszani fog.Kép
Ha jól látom a cikusod, akkor márcsak 13 napot izgulunkKép

Évi!
Hát ez a Dóri baba! Egy tündér, én úgy, de úgy megölelgetném.Kép KÉrlek tedd meg helyettem is.Kép

Tjuca!
Vigyázz magadra nagyon.Tedd fel a lábad, pihenj sokat.Kép

Brill!
Sokat gondoltam rád tegnap, remélem jól vagy...

Dido!
Te hogy érzed magad? Szeretünk..Kép

Annácska!
Nagyon köszönöm a gratulációt.Kép Örülök,h. Peti baba is jól van.Küldtem e-mailt.

Ildikó!
Neked is nagyon szép napot kívánok!Kép

Nomi!
Hol vagy??

Mátra!
Köszönjük a táblát.Kép
Örülök,h.jól éreztétek magatokat, és remélem,h. nincs semmi baj. Kint van a mellbimbód, és viszket?? Szerintem csak kellene egy teszt!!!! Én is ezt vettem észre először,h. olyan furin kint van a mellbimbómKép Bár most meg a párom szerint sötétebb lett, remélem ez normális. Szóval csinálj még egy tesztet.Kép

Fleur?????

Puszi Mindenkinek!Kép

Pupy Kép
Vendég

Sziasztok!

Pupy!
Persze hogy engedélyezi. Én már voltam ilyen "megesett" egyházi esküvőn. Kép Nincs is szebb egy nagypocakos menyasszonynál. Komolyan.

Norwell!
Akkor nem jövök dódozni. Ahogy olvasom már nagyon alakul a helyzet nálatok. Azért az jó, hogy a nyári nagy melegben már kint lesz a baba.
Na nekem tökéletesen befér a kezem a mellyem és a hasam közé. Ezek szerint nekem még messze van a szülés időpontja. Kép

Anikó!
Hétfőn majd mindenképpen megírom mi volt. Érzem, hogy nem lesz semmi egyébként.
Anygal ügyben sajnos nem tudok nem haragudni egy picit rájuk. Ez lehet a baj?

Mátra!
Nem is tudom mit mondjak. Bíztassalak, vagy mit is. Olyan fura ez a helyzet, mert jó volna ha babás lennél, de mégis csak volt vérzés. Az szeretném ha problémamentes lenne ez az egész. Érted mit akarok mondani?
Topik tali.
Nekem csak a júni 10. jó, így előre láthatólag.

Csibe!
Akkro priviben megbeszéljük a látogatás részleteit, ha Timinek is jó.
Egész nap bent kell feküdni???ÁÁÁ, én délután gyomlálni akartam. Kép

Juca!
Máris finiselsz? Izgi.

Annácska!
Örülök hogy Petibaba rendben van. Nem is lehetne ez másként.

j.
Vendég

Junko!
Értem. Köszönöm Kép

Pupy!
Igen, fogok. De várok még. Kép
mátra

Mátra!

Köszi! A kórház kertje tágas, lugasos :-) A fagyikehely meg bizonyos szituációkban életet menthet ;-P

Pupy!

Egyház nem egységes a szabályozásokban, értsd egy-egy öreg helyi pap nem rugalmas, hogy finoman fogalmazzak. Kérdezzetek rá, ott, ahol esküdni fogtok, és még mindig van esélyetek egy másikat keresni. Egyébként engedniük kell! Ne takargasd a pocidat :-) Nekünk spec. esküvőnk volt, a párom ateista. Meg sem kellett keresztelkednie, hanem nyilatkoznia kellett, hogy Stöpszli és testvérei a katolikus hitben fognak felnőni, tehát ezen a téren én cseperítem őket. És még az eskü szövegét is ránk szabták, és nagyon ari volt, aki összeadott minket mostanában is meglátogatjuk néha, meg ha tehetem én ott bukkanok fel misén, bár tudja rólam, hogy kószálok, éppen hol vagyok, ott megyek misére. Most izzítunk rá, hogy nála legyen a baba keresztelője is! Akkor biztosan már nagyon jó időtök lesz, és a 20. hét tájéka a legszebb, és legkönnyebb időszak!

Annácska!

Most vagyok csak igazán irigy, hogy nem tudok menni a talira. Érezzétek nagyon jól magatokat! Persze, hogy nincs Petivel baj, nagyon stramm kisfiú!!! Örülök, hogy megint itt vagy!
Ja és azért majd szeretnék megszülni egyszer :-)))

Juca

tjuca

Jó reggelt Lányok!

Mátra!
Nekem az első két időpont lenne jó.
Köszönöm, hogy csinálod a táblát, és ezt is olyan profin megcsináltad. Nagyon megy ez neked. Mátra drága, kérlek, csinálj tesztet. Jobb tudni, hogy mi van, főleg így, hogy szivárog valami. Ha baba van, akkor azonnal látnia kell a dokinak, hogy megállítsa a vérzést. Féltelek!!!

Pupy!
Mivel ebben a hónapban 13. napon volt PÉ, valószínűleg a ciklusom is rövidebb lesz. Az előző hónapokban 16. és 18. napokon volt és attól lettek olyan hosszúak a ciklusaim. Egyébként nekem korábban 29-31 naposak voltak. Lehet, hogy most hamarabb kiderül. Nem nagyon érzek még semmit. Talán annyi, hogy tegnap és tegnapelőtt menzis fájásaim voltak, de mára már elmult.

Juca!
Visszatérve a kölcsönre, tegnap tudtam meg, hogy a bank azt ígérte, hogy a számlámon lesz hétfőn a pénz. Persze, hiszem, ha látom, de legalább kaptunk egy ígéretet. Bízom benne, hogy hamarosan a tietek is rendeződik. Stöpszlikével elég nehéz lesz a költözés, de így hatalmas hassal még nehezebb lenne.

Brill Drága!
Mi van veled, nagyon sokat gondolok rád. Te annyira jóságos vagy, hogy TUDOM, hogy lesz babátok, hiszen ezt érdemlitek.

Zsúka!
Mikor jössz haza? Te is sokszor az eszembe jutsz. Olyan szomorúan búcsúztál el, és annyi rossz történt veled, de remélem Berlin nagyon jót tett neked. Még pár nap, és lehet akciózni Kép! Hajrá, mindent bele!!!

Anikó!
Az angyalkákat tényleg nem szabad bántani. Örülök, hogy megbékültél velük. Azt hiszem nekem is van egy, és ezért is vagyok én is érzékeny erre a témára.

Dido!
???? Hogy vagy drága? Lelkecskéd?

Norwell!
ÚÚÚÚgy sajnálom, hogy veled nem tudunk találkozni (ez csak tipp, hiszen ha jól látom nem pesti vagy, és nagy hassal nehezen mozogsz). Bár csak ne lenne igazam, és mégis jönnél.

Puszi MINDENKINEK!!!

Húúú, ma sok munkám lesz. Máris neki fogok.......
Vendég

Lányok!

Nincs megérzés fiú vagy lány lesz-e :-)
De csinálhatunk tippversenyt ;-)))
Mindenki garantáltan 50% eséllyel indul! Na, kíváncsi vagyok mit szántok nekünk :-)))

Juca

tjuca

Juca!
Ez izgalmas!
Én jelentem a fiúra saccolok a barátnőmnek is megjósoltam a lányt, csak magamnak nem szoktam tudni az ilyeneket, sokanmár sokszor lebosziztak a bejött megérzéseim miatt Kép

Pupy!
Egyház ugyan régimódi a 10 parancsolatba és egyéb elvekbe nem fér bele, de rugalmasak és tudják, hogy ez mam már máshogy van, engedni szokták, max meg kell gyónjátok. Amúgy nálunk inkább amiatt kérdezte meg anno a pap, hogy van-e úton baba, mert kényszerítő körülménynek minősül, de mivel ti előtte kitűztétek már a dolgot nem lehet gond.

Norwell!
Én úgy tudom, hogy nem csak első gyereknél száll le a pocak és többnyire a szülést jelzi, de hetekkel korábban, sógornőmnek két héttel szülés előtt szállt le a másodikkal a pocakja. Na ő akkor csomagolt össze Kép

Mátra!
Le a kalappal, én sokkalta kiváncsibb vagyok, mint te, ha tehetném tesztelnék helyetted egyet Kép (Mondjuk az most zebra lenne legalább Kép)
A talira sajnos nem fogok tudni eljutni 99% úgyhogy én mindhárom időpontra Kép De csináljatok nekem sok sok képet mindenkiről!

Mi ma voltunk AFP-n, eredmény nem tudom mikor mert védőnéni kapja meg, viszont egyáltalán nem izgat, mert épp tegnapolvastam a helyi újságban, hogy az AFP 70 %-os, amin meg én voltam kombinált teszt az 95 %-os.

Annácska!
ÜDv itt, errenézhetnél többször is, főleg egy-két képpel. Örülök, hogy Petivel minden rendben van.

Üdv mindenkinek!

kancellárka

Mátra!

Nekünk a 27-i időponton kívül minden más jöhet!Kép persze csak ha szívesen láttokKép
Tünetekkel kapcsolatban annyit mondanék, hogy a bimbó-dolog akár jó jel is lehet, de nem szeretném, ha most emiatt túlságosan beleélnéd magad... Mindenestre nálam is így volt, hogy szinte mindigKép befelé volt fordulva, de ahogy megdórisodtam máris tudta mi a dolga, és kiemelkedett. Kifejezetten érzékeny volt, inkább fájt, és megnőtt a bimbóudvarral együtt. Neked is ilyesmi???

Juca!

Szerintem kislányKép És szerintem a jósló fájásaid kezdődnek...Kép Menzis fájás, szurkálás, derékfájás, ilyemi? Mert akkor ez az! Nyugi, lesz ez még így seKép

Annácska!

Örülök, hogy Petivel minden rendbenKép Jó, hogy jelentkeztél! Hogy telnek a napjaitok?

Virág!

Gyere és mesélj! Ugye van mit???

Képzeljétek, tegnap egész nap nem volt víz a házban, és így a nagylány melegített ásványvízben fürdöttKép Illetve egy pici hideg víz csordogált a csapból, azt melegítettem fel, és ásványvizet töltöttünk hozzáKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!

KépKép
mátra

Sziasztok!

Sokan talán még emlékeztek rám.
Hát nagy örömöm van: sikerült nekem is.:D

Teljesen spontán, 2 baba van a pocakomban. Egyenként fél centisek, de annál helyesebbek.

Most fejeztük be a 7. hetet, és haza is jöttünk, ennek örömére.

Annyi mondanivalóm lenne, és köszöntöm a számomra ismeretleneket is.

Sok puszi: Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!

Ági279!
Ha már így alakult az a fránya inszem, remélem tényleg sikerült a dolog "saját erőből" is!Kép Mindenesetre szorítok nagyon!Kép

Sosi!
Fogyihoz sok-sok kitartást! És persze szép eredményt!Kép

Mátra!
Talinapok nekem is jók.Kép
Fogyókúra leírás: http://mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=12381 (lehet, hogy már megtaláltad..)
Nagyon drukkolok, hogy ne kelljen csalódnod a hónapban...Kép De szép lenne!Kép
Délután érezzétek jól Magatokat a pároddal(Kép)! Jár Nektek!Kép

Eszter!
Köszi a szüléstörténetet, nagyon szép és megható volt!Kép

Évi77, Timika!
Dóricica és Kristófbaba egyszerűen tüneményesek!Kép

Aniko!
Látom, vmennyire megnyugtatott az orvos.Kép Remélem hamarosan sikeres lesz az együttműködésKép
Az angyalkát ne hibáztasd...Lehet, hogy Õ csak a Tiéd és nem szabad kölcsönadni!Kép Ezt is tudjuk már!Kép Figyeld meg, most Rád fog koncentrálni!Kép

Angie!
A szita agy nálam is jelen van...és ez még romlani fog...Kép

Junko!
A HSG-hez már előre drukk!
Nekem spec nem fájt...Remélem Neked sem fog!Kép

Annácska!
Jó, hogy minden rendben Petikével és, hogy Te is megnyugodtál!Kép

Köszönöm szépen, hogy ennyien gondoltatok rám!KépTegnap délelött műtöttek... Rendben ment minden, nem volt komplikáció. Most sem fáj semmim, már csak éppen hogy vérzek. Kapok méhösszehúzót, meg antibiotikumot. 3 hét múlva kontrol és szövettani eredmény.
Szóval jól vagyok és előre nézek!!!Kép

Puszó Mindenkinek! (azoknak is akik kimaradtak...Kép)
Brill Kép

Kép
brill

Nárcisz!

Hatalmas gratula! KépKépKép

Brill

Kép
brill

Szia Brill!

Mi újság veled?
Sajnos még nem jutottam el odáig, hogy felvegyem a szálakat.

N

Kép
narco

Brill!

Örülök, hogy jelentkeztél. Már kezdett elzsibbadni a a jobb kezem a kilkkelgetéstől, hogy írtál-e.
Sikeres újrakezdést kívánok Nektek. Nagyon-nagyon-nagyon fogok továbbra is szorítani.

Narco!
Nahát-nahát!!!!Szóhoz sem jutok. Kép Gondoltam rátok időnként. Nem azt írtad, hogy nem lehet? És kettő is egyszerre??? Nekem meg sok a kérdésem. Kép Gyere és mesélj!

Évi!
Köszi. Én is úgy érzem, hogy ránk férne.

Juca!
Sztem kislegény lesz.

j.
Vendég

Nárcisz!

Nem rontanám el a topik hangulatát, amikor ilyen szép dolgok történnek!Kép
Inkább mesélj Te, úgyis van mit!Kép

Brill

Kép
brill

sziasztok.

aniko igen erdekel a dolog.Kuldjek emilt vagy te irsz ami a profilomban van?koszonom a megtisztelest hogy rank gondoltalKép

mindenkinek koszonom a receptet,nem mondom meg melyiket csinaltam meg de nem fogjatok elhinni jhogy 6! szorra sikerult.anyiszor valtoztattam rajta,de a vege isteni lettKépHa van turogombocatok akkor nekem az vanKép

Evi tunemeny Doricica.Meg az ocsem is megdicserte.Asztmondta nagyon szep kislanyKép

juca,nagyon izgi,minden nap lesem hogy mikor jon a Juca hiradoKép

junko,akkor penteken az osszes drukkom a tied.Kivanom hogy hamar tullegyel rajta.

pupy.szerintem nemgaz hogy babas vagy,attol meg osszead a pap.Idezem a mi papunkat"-Nem a gyerek tehet rola hogy a szulei nem birtak kivarni az isteni aldast."

matra,egyre izgisebb.csinalj egy tesztet szerintem is,legalabb megnyugodsz egy picit.

annacska,tok jo hogy a kisfiadnak semmi baja,bar ez nem is tortenhetett maskentKép

Kép
monyoka

Drága Junkó!

Hát amikor elhúztam acsíkot, akkor valóban úgy tűnt, hogy nem lehet semmi. Elmentünk ősszel egy családtervezőbe a sok-sok vetélés miatt is, de minden értékünk tökéletes volt.

Aztán engedtem a felkérésnek és elindultunk. Fantasztikus hely, bár már jártam ott, de így is meglepett néha. Sokat dolgoztunk, és mindennel elláttak.

Igazából velem csoda történt, és nagyon hálás vagyok ezért. Március 20-án volt az utolsó mensim, és a korábbi hőmérőzésekből az derült ki, hogy abszolút rendszertelen a ciklusom. De az ez előtti 28 naposra sikerült. Közben a rá következő ciklusban Rodoszra utaztunk a céggel,és a termékeny napjaim pont akkorra estek volna (amit a hőm alapján számolgattam eddig, de aztán már régen abbahagytam). Szóval mielőtt elutaztam volna, ,ég volt apával egy pár együtt töltött szép napunk, és nagyon fájt az elválás...Rodoszon viszont van egy templom (nem tudom, ki mennyire vallásos), ahol van egy Szűz Mária kép, ahol a gyermekre vágyó asszonyok szoktak imádkozni, és az olajfákra is szoktak vörös szalagot kötni, hgy sikerüljön nekik. Nem gondoltam volna, hogy lesz belőle valami, de azért pár sóhajt én is megeresztettem. 1 hétig voltam ott, vagy talán 5 napot.

Húsvét hétfőn kellett volna megjönnie, én azt hittem, hogy meg is fog, de nem így lett. Pár nap múlva délután 3-kor csináltam meg a tesztet, mert nagyon gyanús volt a dolog, 3 csepp vizeletet sikerült kisajtolni, és virított a két csík.

Már akkor tudnom kellett volna, hogy kettő lesz, de még nem gondoltam rá.

Írom a storyt a köv üzenetben.

Kép
narco

Narcoooooo.mar hogyne emlekeznenk.nagyon nagyon orulok nekedKépsokszor gondoltam rad.
gratulalok.meselj mar valkmit.hogy elsz hol elsz hogy sikerult????????

brill.Meseld ki magadbol a fajdalmat,aztan jobb lesz.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Nárcisz!
Szívből gartulálok nekedKép. Ugye, hogy mégis sikerült, és rögtön kettő isKép Nagyon sok boldogságot és problémamentes pocakosodást kívánok nekedKép!!!
Na és persze egy kicsit mesélhetnél is, hogy mik történtek veletek az elmúlt pár hónapbanKép.

Brill!
Örülök, hogy túl vagy a műtéten, és hogy nem volt semmi probléma. Nem győzöm csodálni a hitedet, és az erődet, sajnos nekem már nincs ennyi.

dido

dido
dido

Szóval, akkor meg kellett gondolnom, hogy végüli oss csak egy "kiküldetésben" vagyok. Se lakás, semmi, csak egy bérlemény, így úgy döntöttem, hogy kitálalok mindent, és hazajöhettünk.

MÚlt héten hétfőn értünk haza, viszont kezdtem egyre borzalmasabban lenni. Egyre többet hánytam, a végén teljesen kikészültem. Csütörtökön kerültem kórházba, mert kiszáradtam, és remegtem az éhségtől, de enni nem tudtam, csak hányni.

Múlt hét pénteken derült ki, hogy ez azért van, mert 2 babát várok, és 2 petéjüek, így minden hormonszintem duplázódik, ezért nem bírom annyira.

Most itthon vagyok, és szerintm már nem is tudok visszamenni dolgozni, mert nagy munkába kerül, hogy ne kerüljek megint ilyen állapotba.
Nem szeretném bántani a moszatkákat.

Így gondoltam megmondom nektek is, hogy van remény, bár nekem úgy tűnt, hogy egyáltalán nincs.

Most is nagyon figyelmnem kell rájuk, mert a családunkban nagyon sok a vetélés, sokkal több, mint más családokban. Bár kromoszóma eltérésünk nincs, de nem tudjuk az okát.

Hát ez az én kis történetem.

N

Kép
narco

Most itt tartok.
Nagyon sajnálom, hogy ott kellett hagynom egy csodáatos országot, de itthon is nagyon jó.
Erre csak akkor jöttem rá, amikor már kint éltünk egy hónapja, és nagyon hiányzott mindenki.
Köztük ti is nagyon hiányoztatok.

Puszi, hogy szívesen fogadtok még mindig.

Kép
narco

Juca!

Valahogy nekem is az az érzésem, hogy kisfiatok leszKép, de már nem kell sokat várni ahhoz, hogy kiderüljönKép.

dido

dido
dido

Annácska!
Stella!
Unique!
Ironram!
Sysy!
Adriana!

Gratulálok a babáitokhoz!
Ez aztán az igazi boldogság!Kép

Nárcó

Kép
narco

Narco!
Nekem rémlik a neved, de szerintem csak a visszaolvasásokból. Nagyon nagy gratula, és igen, én hiszek az ilyen fajta csodákban. Örülök, hogy nálad is csoda történt, és egyből kettő. A kolléganőm épp most mesélte, hogy neki is iker lányai vannak, és hogy sem előtte, sem utána nem maradtak meg a terhességei, mindig elvetélt. Az ovros azt mondta neki, hogy az ikrek valószínűleg azért maradtak meg, mert erősítették egymást. Nem volt könnyű a terhessége, de végül megmaradtak, és két gyönyörű lánya van. Valszeg nálad is ez lehet. Nagyon-nagyon, kiemelten vigyázz most magadra. Nagyon fontos, hogy napi minimum két liter szénsavmentes ásványvizet igyál meg, sok gyümi és zöldség.
Brillt megértem, hogy nincs kedve felidézni a történteket. Szerintem olvasgass vissza, ha tudni szeretnél róla.

Dido!
De jó, hogy jöttél. Minden rendben?

Brill, Édes!
De jó, hogy nem volt komplikáció. Gyors felgyógyulást kívánok Neked. Mondott valamit a doki, hogy mikor lehet újból próbálkozni a lombikkal?
Vendég

Narco!
Nincs kedved eljönni a talira? Melyik országban voltál?

Juca!
Én nem érzek semmit. Koncentráltam néhány percig, de nem jött az ihlet Kép Tippelni tudok: Petike lesz Kép
Vendég

Narco!

Szia!!! Jó újra hallani rólad! Gratulálok a babákhoz! egyből kettő, de jóóóóó!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Brill!
Megnyugtat ez a jelecske: Kép
Vendég

Pupy!
Tegnap mintha feltettél volna egy hőgörbét. Az hova lett? Leszedted vagy csak én álmodom? Csak úgy megnéztem volna.
Vendég

Mátra!
Van egy kis időm, gondoltam segítek neked összegezni a mai eredményeket a talival kapcsolatban:
Pupy: mindhárom
Évi79: 3. nem, a többi igen
Évi77: 27. nem, a többi igen
Angie: első kettő jó, de lehet hogy a harmadik is
Brill: mindhárom jó (ez aztán a rugalmasság Kép)
Hát egyelőre ennyi
Vendég

Angie!

Igazából lenne, és köszönöm a meghívást, de sajnos nagyon szigorú ritmus szerint élek, hogy ne kerüljek vissza.

Előző nap már el kell készítenem a kaját, 5-kor elkezdem a reggelit, és fél órás megszakításokkal 10-ig folytatom, hogy ne jöjjön ki. Ha nem jutok kajához az éhség kezdete után 2 perccel, akkor már nagyon beteg vagyok, és nagyon fája gyomrom.
Valószínű ez a rossz állapotom miatt van így, és valszeg jobb lesz majd később. Most még fél órára sem hagytam el kísérő nélkül a lakást.
Lehet, hogy nagyon parás vagyok, de nagyon félek, hogy visszakerülök, és az borzalmas lenne.

N

Kép
narco

Nárcisz Kép Kép

Majcsi
majcsi

Nekem mind a 3 időpont jó, legalábbis most úgy néz ki.

Angie!
Köszi, megvagyok. Ma láttam a boltban reggel egy pici babakocsiban ülő kislányt. Rámnézet a hatalmas, barna, gomb szemeivel és elkezdett mosolyogni. Akkor arra gondoltam, hogy az képtelenség, hogy nekem ne legyen majd egy ilyenemKép.
Csak jó lenne már túl lenni a pénteken, mert a bizonytalanságot tűröm a legkevésbé, utána akárhogy is lesz, biztosan megnyugszom majd.
Most néztem a táblát, és te közben jól előre "szaladtál"Kép, nagyon drukkolok értedKép!!!

dido

dido
dido

Majcsi!

De jó, hogy időként benézel. Olvastam amit írtál a múltkor, csak a válaszolgatással nagyon le vagok maradva.
Mindenesetre nagyon drukkolok neked. Nem szabad egyik hónapról sem lemondani, mert sosem lehet tudni, de ha nem most akkor a következő hónapban, vagy majd nyáron ahogy írtad isKép. Én nagyon drukkolok nekedKép.

ditta

dido
dido

Angie!

Most néztem vissza, nem álmodsz, valóban feltette és eltünt.Kép Vagyis nem csak a táblám tünt el, hanem egy egész napi anyag!!!! a május 8-i mentés 11:31-kor ér véget, és a május 9-i mentés 9-én 10:19-kor kezdődik!!

Lnyok nem tudja vki hova lett egy napi arcivumunk???

Puszi!
Vendég

Dido!
Pedig én veled akartam pocakosodni Kép. Még az is lehet, hogy megvárlak. Én inkább ebben hiszek, de ne legyen igazam, és te csak nagyon kevéssel maradj le tőlem Kép

Nárisz!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire de ennyire rosszul vagy. Gondolom, minden gyengeséget, rosszullétet elfelejtesz, vagy kitartóan viselsz, ha eszedbe jut az oka ennek az egésznek. A gyerekért én is mindent bevállalnék, az tuti. Én azért kívánom neked, hogy mielőbb megerősödj, és elmúljon ez az időszak.
Puszi, és hiányozni fogsz a taliról.
Vendég

Sziasztok!

Narco!!!!
Jajjjjjj, de örülök Nektek!!!!!! Kép
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen!!! És mondja nekem valaki, hogy nincs isteni gondviselés...KépKépKép

Mátra!
Sajna nekem, ahogy Angie írta, Pest már túl messze van...KépKépKép Azért a képeket nagyon várom!!!
Egyébként nekem is ilyen volt: marha érzékeny lett a mellem, és mintha ki akart volna száradni, állandóan viszketett... jajjj, nagyon szeretném, ha......... (Azért az "apa" olyan freudi elszólás lett volna...Kép)

Junko!Kép
Mondtam már, hogy imádom a humorodat?

Pupy!
Amelyik pap bele akar kötni, az úgyis beleköt, a barátnőm is pocisan ment férjhez, és nem volt semmi. Ha valamelyik nem akar összeadni Benneteket, menjetek egy másikhoz!Kép

Dido!
Jó látni a Kép-kat Tőled!Kép

Juca!
Én is fiúra tipp, nem tudom, miért...Kép Köszi a választ, egy kicsit megnyugodtam. Te szedsz még magnéziumot? Vagy már iszod a málnalevelet?

Kicsi Brill!
Örülök, hogy előre néztek!!!

Kanci!Kép
Én is tegnap pánikszerűen beraktam egypár cuccost a kórházi tatyóba...Kép

Annácska!
Örülök, hogy Petivel minden oké!Kép Képeket nem kapunk?Kép

Ma voltunk vérvételen, és lányok, majdnem elájultam!!! Pedig abszolút nem vagyok érzékeny, meg nem is érdekel, ha szurkálnak, de ez a mai nagyon megviselt... Úgy éreztem, hogy annnnnnnyira fáj a szúrás, hogy végem...Kép Tuti, hogy a hormonoktól van. Kende babának sem tetszett, mert utána vagy fél óráig őrülten rugdosott... Aztán meg bementem a gyógyszertárba MagneB6-ért, és le kellett üljek, mert elkezdtek kis fekete pöttyök szaladgálni a szemem előtt... Jajj, tiszta rossz volt... Na, de már okés minden, csak furi volt, hogy ilyen nyámnyila vagyok...KépKépKép

Puszika mindenkinek!

Norwell+Kende baba (33+6)

Kép
Kép
norwell

Pupy!
Ez vicces. Kiraboltak minket Kép Nem dobnád fel még egyszer? Tegnap sajnos nem volt idő megnézni.

Norwell!
Nekem meg a te humorod tetszik.
Kép
Vendég

Sziasztok Csajszikák!

Akkor nem én vagyok gyogyi, ha nem találtam Kristófka képeit, igaz? Már azt hittem, hogy ennyire lemaradtam...

LÁnyok!
Képzeljétek nekem egyik tali időpont sem jó! Kép Tökre sajnálom. Az első kettőnél nyaralunk, a 3. nál pedig vidékre kell mennem... Kép Azért a következőn ott leszünk tutti!

Mátra!
Nekem volt sok viszketés az elején, de nem ennyire az elején. Én egyetértek, hogy még bírod teszt nélkül. Piroska hogy áll?
Megtennéd, hogy beírod a várh. időponthoz: okt. 19. ? Köszönöm!

KoRéka!
Jó, hogy benéztél, jó tudni, hogy a régebbi ismerősök is megvannak még.. Kép

Annácska!
Gyere csak gyere! Bár te öregebb róka vagy itt a topikon, mint én, de naná, hogy szívesen látunk! Kép Petibabáról kaphatunk képet? Ha már ilyen jó eredményeket produkált? Annamari is rajta lehet... Kép

Juca!
Szerintem LÁNYOD lesz! Kép
Most kaptam az USA-ból (nagybátyám ott orvos) néhány vizesedés elleni harisnyát. Ha gondolod, szívesen adok egyet. Bár kicsit késői, tudom.

Évi79!
Köszi kérdésed, pénteken megyünk 4D-re, remélem, megmutatják a micsodájukat! Kép

Angie!
Akkor Te is olyan leszel, mint én. Én is alapvetően szétszórt vagyok, ami mostanság már nagyon súlyos méreteket ölt. Pl. elmentem befizetni az utunkat és nem vittem pénzt... Kép Kép no comment! Kép

Junko!
Nagyon drukkolok, hogy rendben menjen a HSG! Igyekezz ellazítani magad, mikor felhelyezik a kanült. Én aznap itthon maradtam, mert felment a lázam picit, de másnapra néhány csepp vérzésen túl semmi nyoma nem volt! Kép

Tökmag!
Te aztán korán kelsz! Kép

Pupy!
Szép is a kerek menyaszony! Kép Biztos, hogy engedni fogják!

Brill!
Jó, hogy újra itt vagy és rendben mentek a dolgok!
Sokat gondoltam Rátok! Kép

Dido!
Te is benézel néha, ez megnyugtat. Hamarosan küldök egy mail-t! Kép

Narco!
Gratulálok az ikrekhez!
Én is ikreket várok.

Legyen mindenkinek szép napja!
réka
16+6
Vendég

Dido
Sajnálom, hogy már megint ez történt. De egyszer úgyis sikerül, csak könnyebb lenne, ha az ember tudná, hogy mikor.
Köszi a drukkot. Most a ciklus elején vagyok így épp jókor jöhet. Azért járok erre ilyen ritkán, mert, ha túl sokat olvasgatok errefelé, akkor elkap a sosem lesz gyerekem depi.

Majcsi
majcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?