A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Lemaradt az előbb...
Barbi,
Leonnak is jobbulást kívánunk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Eszti kihányta az esti szopit is sugárbanKép
most elment az nagyapja a patikába kúpért meg valami elektrolit porért, mert persze apa már megint nincs itthon.
kérek nagy vudukat, hogy reggelig elmúljon, különben nem tudom, hogyan fogjuk a folyadékpótlást megoldaniKép

KépKép
KépKép
and

Cinka,
mondom, ez harmadár volt, 10E/db. Keress rá google-n, biztos ott is vannak más cégek.

And,
nem lehet, hogy Eszti gyomrát bántja a savas alma? Ha refluxos, akkor simán lehet, hogy ez a baj. Kép
Közben olvasom, hogy a szopit is kihányta. Kép Volt ilyen máskor is? És kijön minden? Jaj, de sajnálom szépséges Esztibabát!

Nyúlné,
bevallom, én a sonkáktól Kép nem látom a hosszú combot, de most így szép és harapdálnivaló a Mamijának.

Jucc,
a mi van má, hö-s kép naggyon tutibefutó! Kép

Majola,
nem féltetted Julcsit Maja nővérétől? Persze gondolom, hogy békés kutyus, csak Julcsi most pont akkora, mint a kutya ülve. Kép
Vendég

igen, belteszed a gyümit, és rághatja, szopogathatja.. csak a lé meg yát, meg max pép..alig várom hogy megérkezzen!
ildisz1

Jucc Kép!
A képek felét nem látom, de amit látok, az nagyon jó! Különösen az eperágyás fölött hintázós! Ez is az anyukádnál készült?
ÁramKép Még Andris egyhetes korában nálunk is volt áramszünet. Nagyon bosszankodtam, hogy akkor most a légzésfigyut sem tudom használni és lennt vizslattam a nappaliban, hogy veszi-e a levegőt. Csak mostanában jöttem rá, hogy a készülék elemmel működik (amikor váratlanul kiment a villany és értetlenkedtem, hogy de hiszen a led világít - máskülönben magam szoktam benne elemet cserélni)Kép
Akkor Te ma teljes szívvel átélted az elmü szlogenjét (ha áram van, minden van...)
Azon én is bosszankodom, hogy szarvasnak rajzolják az őzet a Bambiban (a könyv őzekről szól). Lili is borzasztóan megrendül rajta. A húgomnak hangkazettán volt meg a Bambi, mondanom sem kell, hogy a magyar dramaturgia ezerszer jobb volt, mint a dizni.

And Kép!
HányásKépKépKép Szedtek rá valamilyen gyógyszert?

Benianyu Kép!
Mivel Lili hasonlatos baba volt, mint Hari Lilije, első számú gyereknevelési elvem, hogy alvó gyereket nem ébresztek fel! Eddig még bevált (mint Nálatok is!)Kép

Ildisz1Kép!
Ez a gyümölcsnyalogató jó ötletnek tűnik! Egy kicsit drágállom.

AncsiKép!
Jobbulást Melikének!

ayse

And Kép!
Most olvasom csak, hogy Eszti megint hányt KépKépKép
Ez is a reflux, vagy ez már műsoron kívül van?
vuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvudu

ayse

Ja és a diznibamiban még az is idegesít, hogy a 2. része a könyvnek a Bambi gyermekei, ezzel szemben a rajzfilm némi polírozása az első résznek. Nem is értem, ugyanaz a sztori, máshogy rajzolva. (a könyv egyébként gyerekkorom egyik kedvence volt, mert erdész akartam lenni - a juhász után, de a hajóskapitány előtt).

ayse

Ti sem tudtok rámenni az iwiw-re? Nekünk már a kezdőlap sem jelenik meg (a kiszolgáló nem található). Fura, mert mások meg bejelölnek ismerősnek. Õk hogy csinálják?

ayse

Na most, hogy ilyen jól eltársalogtam magammal, én is nyugovóra térek!
Igaz NyúlnéKép?

ayse

Sziasztok!

Köszi az aggódást Leonkáért mindenkinek, voltunk ma dokinéninél is. Mandulagyulladása van, de állítólag nem fertőz.
Ma már nem volt láza, de kapott antibiotikumot, az étvágya nem túl jó, reggel is kihányta a tápi egy részét egy csomó zöld takonnyal egyetemben.Kép

Úgy tűnik kint van Leonnak az 5. foga is, legalábbis eyg részen már áttörte. A 6. is nagyon közel van a kibújáshoz, lassan 6 fogú lesz Leonka is!Kép

Holnap nem tudunk menni a szigetre, de legközelebb szívesen csatlakozunk mi is!Kép

And!
Szegény EszitKép
Látod Leon olyan lovagias, hogy menyasszonya kedvéért ő is hányt maKép Csak szolidaritásból, ugye!
Remélem holnapra jobban lesz Eszti is!

Ancsi!
Melikének is küldök egy halom gyógypuszit, gyógyuljon meg hamar!

Na megyek alukálni, mert fárasztó volt a mai nap!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Köszi az aggódást Leonkáért mindenkinek, voltunk ma dokinéninél is. Mandulagyulladása van, de állítólag nem fertőz.
Ma már nem volt láza, de kapott antibiotikumot, az étvágya nem túl jó, reggel is kihányta a tápi egy részét egy csomó zöld takonnyal egyetemben.Kép

Úgy tűnik kint van Leonnak az 5. foga is, legalábbis eyg részen már áttörte. A 6. is nagyon közel van a kibújáshoz, lassan 6 fogú lesz Leonka is!Kép

Holnap nem tudunk menni a szigetre, de legközelebb szívesen csatlakozunk mi is!Kép

And!
Szegény EszitKép
Látod Leon olyan lovagias, hogy menyasszonya kedvéért ő is hányt maKép Csak szolidaritásból, ugye!
Remélem holnapra jobban lesz Eszti is!

Ancsi!
Melikének is küldök egy halom gyógypuszit, gyógyuljon meg hamar!

Na megyek alukálni, mert fárasztó volt a mai nap!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

LÁNYOK!

Zita kicsit megnáthásodott itt a nagy fogzásban. Mi ezzel kapcsolatban a tapasztalat? Csak híg, átlátszó takony (bocs) folyik az orrából, sz.e leszívom, és kap Cebion cseppet. Van egyéb tennivalóm?
Vendég

LÁNYOK!

Zita kicsit megnáthásodott itt a nagy fogzásban. Mi ezzel kapcsolatban a tapasztalat? Csak híg, átlátszó takony (bocs) folyik az orrából, sz.e leszívom, és kap Cebion cseppet. Van egyéb tennivalóm?
Vendég

Tünde Kép!
Adhatsz még Nasivin Sanftot az orrleszívás után. Én még pár napot várnák vele azért. Meg sasolnám a hőjét, de gondolom ezt úgyis teszed.(fogmosás közben még idesandítottam)

ayse

Tünde Kép!
Adhatsz még Nasivin Sanftot az orrleszívás után. Én még pár napot várnák vele azért. Meg sasolnám a hőjét, de gondolom ezt úgyis teszed.(fogmosás közben még idesandítottam)

ayse

AndKép Szegény EsztiKép Nagyon szurkolok, hogy már éjjel is jól legyen!!!! A hányós betegségeket utálom a legjobban a kicsi gyerekeknélKép

BarbiKép Leonnal mi van?

SildikeKép Lehet, hogy Bazsi még kicsi, hogy ezeken a halál-dolgokon egyáltalán gondolkodjon, vagy tudjon róla. Ne aggódjKép

AyseKép A könyv őzekről szól? Na, ehhez már régen olvastam. De valami miatt én mindig kevertem a dolgokat.
Balázs egyébként szerintem rendkívül érzékenyen reagál ezekre a dolgokra. Megkapta húsvétra tesóméktól a Hüvelyk Matyit diafilmen, én nem is emlékeztem a sztorira, lazán levetítettem, a végén Balázs csöndesen kérdezi, hogy miért nem ment vissza az anyukájához a Matyi? És már sír is. / elment világot látni, és egy király udvarában nagyon megszerették, és neki is tetszett ott, ott is maradt, arról meg egy szó sem esett, hogy mi lett anyukáékkal. Balázs meg végig azt várta, hogy mikor megy már haza a gyerek.../ De olyan is van, hogy esti mese után nem engedi kikapcsolni a tévét, megy a Szomszédok, és abban elég gyakran van valami dráma / nyilván, hogy történjen valami/, és ha bántanak valakit benne, akkor Balázs megint sír. Kedvence Julcsi, és bizony őt elég gyakran megtámadják. Na, olyankor kell igazán nyugtatgatni...

Pénteken jó későn értünk haza anyukámékhoz, és az utolsó 20 kilométert nagyjából végig 50-60 km/h-val tettük meg,mert rengeteg őz és szarvas járt az árkokban, át az úton, mellettünk a mezőn. Ha láttunk egyet, megálltunk, rávilágítottunk, befordultunk utána, és csodáltuk őket. Balázs boldog volt, ha ő is meglátott néhányat, teljesen el volt olvadvaKép És egy ilyen alkalommal, amikor álltunk, és gyönyörködtünk, egyszercsak Balázs felkiált, hogy itt is van egy! Teljesen közel az ő oldalához egy hatalmas szarvas állt, óriási agancskoronávalKép Hatalmas élmény volt, félelmetesKép És persze azonnal összehasonlította Bambival, és társaival őket. Amúgy természetesen a vadászokra nagyon haragszik / már a Vuk idejéből is/, így aztán nem fogom neki elárulni egyelőre, hogy nagybátyám is vadászik, és a dédapja is nagy vadász volt...

Köszönöm a dícséreteket a képekhez! Valamiért nem sikerült először, megpróbálom mégegyszer.
/ AyseKép A hintás még anyósoméknál van, de eper anyáéknál is vanKépKépKép /

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

AndKép Szegény EsztiKép Nagyon szurkolok, hogy már éjjel is jól legyen!!!! A hányós betegségeket utálom a legjobban a kicsi gyerekeknélKép

BarbiKép Leonnal mi van?

SildikeKép Lehet, hogy Bazsi még kicsi, hogy ezeken a halál-dolgokon egyáltalán gondolkodjon, vagy tudjon róla. Ne aggódjKép

AyseKép A könyv őzekről szól? Na, ehhez már régen olvastam. De valami miatt én mindig kevertem a dolgokat.
Balázs egyébként szerintem rendkívül érzékenyen reagál ezekre a dolgokra. Megkapta húsvétra tesóméktól a Hüvelyk Matyit diafilmen, én nem is emlékeztem a sztorira, lazán levetítettem, a végén Balázs csöndesen kérdezi, hogy miért nem ment vissza az anyukájához a Matyi? És már sír is. / elment világot látni, és egy király udvarában nagyon megszerették, és neki is tetszett ott, ott is maradt, arról meg egy szó sem esett, hogy mi lett anyukáékkal. Balázs meg végig azt várta, hogy mikor megy már haza a gyerek.../ De olyan is van, hogy esti mese után nem engedi kikapcsolni a tévét, megy a Szomszédok, és abban elég gyakran van valami dráma / nyilván, hogy történjen valami/, és ha bántanak valakit benne, akkor Balázs megint sír. Kedvence Julcsi, és bizony őt elég gyakran megtámadják. Na, olyankor kell igazán nyugtatgatni...

Pénteken jó későn értünk haza anyukámékhoz, és az utolsó 20 kilométert nagyjából végig 50-60 km/h-val tettük meg,mert rengeteg őz és szarvas járt az árkokban, át az úton, mellettünk a mezőn. Ha láttunk egyet, megálltunk, rávilágítottunk, befordultunk utána, és csodáltuk őket. Balázs boldog volt, ha ő is meglátott néhányat, teljesen el volt olvadvaKép És egy ilyen alkalommal, amikor álltunk, és gyönyörködtünk, egyszercsak Balázs felkiált, hogy itt is van egy! Teljesen közel az ő oldalához egy hatalmas szarvas állt, óriási agancskoronávalKép Hatalmas élmény volt, félelmetesKép És persze azonnal összehasonlította Bambival, és társaival őket. Amúgy természetesen a vadászokra nagyon haragszik / már a Vuk idejéből is/, így aztán nem fogom neki elárulni egyelőre, hogy nagybátyám is vadászik, és a dédapja is nagy vadász volt...

Köszönöm a dícséreteket a képekhez! Valamiért nem sikerült először, megpróbálom mégegyszer.
/ AyseKép A hintás még anyósoméknál van, de eper anyáéknál is vanKépKépKép /

jucc73
Érd

Sziasztok!

Bocs a zavarásért, a 2006 nyári babásoktól vagyok. Babakocsit kéne lassan vennünk de tanácstalan vagyok, ne legyen a legdrágább, könnyű legyen viszonylag ( közlekedés), de azért stabil, megbíhzató, ugyanakkor könnyen csukható. Tudnátok ajánlani, kinek mi vált be, vagy melyik az amit nem ajánlatos mert valami komolyabb hibája van?
Cam Apolló van valakinek? Milyen szerintetek?
Kösz a segítséget!

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Sziasztok!

Bocs a zavarásért, a 2006 nyári babásoktól vagyok. Babakocsit kéne lassan vennünk de tanácstalan vagyok, ne legyen a legdrágább, könnyű legyen viszonylag ( közlekedés), de azért stabil, megbíhzató, ugyanakkor könnyen csukható. Tudnátok ajánlani, kinek mi vált be, vagy melyik az amit nem ajánlatos mert valami komolyabb hibája van?
Cam Apolló van valakinek? Milyen szerintetek?
Kösz a segítséget!

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

BarbiKép Közben látom, írtálKép Jobbulást Leonnak!

És jobbulást Melikének, és Zitának is! / tényleg csak a fogzás legyen a ludas!!!/

A képek:

Balázs füvet nyír anyóséknál:
Kép
Elkészült az ugrálóvár isKép
Kép
Gergő is kipróbálja:
Kép
Kép

jucc73
Érd

BarbiKép Közben látom, írtálKép Jobbulást Leonnak!

És jobbulást Melikének, és Zitának is! / tényleg csak a fogzás legyen a ludas!!!/

A képek:

Balázs füvet nyír anyóséknál:
Kép
Elkészült az ugrálóvár isKép
Kép
Gergő is kipróbálja:
Kép
Kép

jucc73
Érd

KopaszBalázs:
Kép
Blanka is megjött Kép / unokatesó/
Kép
Anyukámnál gereblyézés a melóKép
Kép
Nagyanyám büszkesége a rododendronbokor / és Gergő/:
Kép
És már itthon, mezítláb:
Kép

jucc73
Érd

KopaszBalázs:
Kép
Blanka is megjött Kép / unokatesó/
Kép
Anyukámnál gereblyézés a melóKép
Kép
Nagyanyám büszkesége a rododendronbokor / és Gergő/:
Kép
És már itthon, mezítláb:
Kép

jucc73
Érd

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, bár nem nagyon van időm netezni, sokat vagyunk kint, jövünk-megyünk.

Elképesztően aranyosak a babák, és ügyesek! Már állnak, ülnek, másznak, esznek.

Bubus sajnos megint beteg, hasmenése van és köhög. Kép Még mindig nem eszik semmi szilárdat, néha egy-egy korty levet megiszik. A hasmenésre felírta a doki a Hipp répa-rizsnyák italt, hogy minden szoptatás előtt igyon meg fél decit. Ha-ha!Kép Kb. 1 nap alatt ivott meg ennyit.
Még mindig csak hátrafelé kúszik, az ölemből és a hordozóból felül, és gyakran mondja, hogy te és de. Foga sincs még.

Szóljatok, ha lesz tali!19-e áll még?

Zsóf+Bubus (7hó+3nap)

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, bár nem nagyon van időm netezni, sokat vagyunk kint, jövünk-megyünk.

Elképesztően aranyosak a babák, és ügyesek! Már állnak, ülnek, másznak, esznek.

Bubus sajnos megint beteg, hasmenése van és köhög. Kép Még mindig nem eszik semmi szilárdat, néha egy-egy korty levet megiszik. A hasmenésre felírta a doki a Hipp répa-rizsnyák italt, hogy minden szoptatás előtt igyon meg fél decit. Ha-ha!Kép Kb. 1 nap alatt ivott meg ennyit.
Még mindig csak hátrafelé kúszik, az ölemből és a hordozóból felül, és gyakran mondja, hogy te és de. Foga sincs még.

Szóljatok, ha lesz tali!19-e áll még?

Zsóf+Bubus (7hó+3nap)

Kép
Kép
göndörzsóf

ZsófKép Jobbulást a kicsi manócskának! Azt a Hipp izét Balázs is kapta egyszer, hasonló sikerrel...
19-e áll még, tessék meggyógyulni, és jönni!Kép

Húzok aludni, eddig vártam a páromra, de még melózikKép

Jó éjt!

jucc73
Érd

ZsófKép Jobbulást a kicsi manócskának! Azt a Hipp izét Balázs is kapta egyszer, hasonló sikerrel...
19-e áll még, tessék meggyógyulni, és jönni!Kép

Húzok aludni, eddig vártam a páromra, de még melózikKép

Jó éjt!

jucc73
Érd

Jó reggelt mindenkinek!

Először is Cleo köszönjük szépen a vendéglátást!
Írtam még kedd este egy üzit, de eltűntKép
Azóta meg most jutottam el idáig.
Elég kevés időm van. Mióta angolozok azóta szinte semmiKépKép

And
Esztinek jobbulást! Nagyon remélem, hogy jobban lesz végre. Elviszed ma orvoshoz?

Ancsi
Melikének is jobbulást!

Barbi
Leonnak, a nyugalom szobrának is!Kép
Azért étvágya van?KépKép

Jucc
Balázs akkor nagyon érzékeny kisfiú. Ez nem baj szerintem. Végre egy érzékeny pasiKép

Szücsi
Sajnos nem tudok segíteniKép Mi beválasztottunk...

Bodza
Kitartás és vigyázz magatokra!

Tünde
Szerintem elég ennyit tenned. A fogzástól van azt írtad?
Vagy kérdezd meg kezelőorvosodat, gyógyszerészedet...Kép

Megyek mert ordít a mediterrán szeretőKép
Folyt köv.

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó reggelt mindenkinek!

Először is Cleo köszönjük szépen a vendéglátást!
Írtam még kedd este egy üzit, de eltűntKép
Azóta meg most jutottam el idáig.
Elég kevés időm van. Mióta angolozok azóta szinte semmiKépKép

And
Esztinek jobbulást! Nagyon remélem, hogy jobban lesz végre. Elviszed ma orvoshoz?

Ancsi
Melikének is jobbulást!

Barbi
Leonnak, a nyugalom szobrának is!Kép
Azért étvágya van?KépKép

Jucc
Balázs akkor nagyon érzékeny kisfiú. Ez nem baj szerintem. Végre egy érzékeny pasiKép

Szücsi
Sajnos nem tudok segíteniKép Mi beválasztottunk...

Bodza
Kitartás és vigyázz magatokra!

Tünde
Szerintem elég ennyit tenned. A fogzástól van azt írtad?
Vagy kérdezd meg kezelőorvosodat, gyógyszerészedet...Kép

Megyek mert ordít a mediterrán szeretőKép
Folyt köv.

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó reggelt!

Minden beteg babónak gyors gyógyulást kívánunk!Kép

Jucc!
Nagyon jók a képek, nekem is a hintázós tetszik a legjobban!Kép Nagyon hasonlítanak a fiúk egymásra!Kép
BambiKép
UgrálóvárKépKép

And!
Esztinek megy a vuduvuduvuduvuduvuduvudu!!!!!

Tünde!
Szerintem jól csinálod!KépKép

Szücsi66!
Használt kocsi nem érdekel? Nekem van egy eladó Pierre Cardin. Ha érdekel, küldök róla infókat mailen.Kép

Juci!
mediterrán szeretőKépKépKép
Tetszik a Babilon? Milyen a tanár? (esetleg nem Szilvi, vagy Kati?)

Szigeti talizók! Hahóóóóóó!
Mikor, hol????

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó reggelt!

Minden beteg babónak gyors gyógyulást kívánunk!Kép

Jucc!
Nagyon jók a képek, nekem is a hintázós tetszik a legjobban!Kép Nagyon hasonlítanak a fiúk egymásra!Kép
BambiKép
UgrálóvárKépKép

And!
Esztinek megy a vuduvuduvuduvuduvuduvudu!!!!!

Tünde!
Szerintem jól csinálod!KépKép

Szücsi66!
Használt kocsi nem érdekel? Nekem van egy eladó Pierre Cardin. Ha érdekel, küldök róla infókat mailen.Kép

Juci!
mediterrán szeretőKépKépKép
Tetszik a Babilon? Milyen a tanár? (esetleg nem Szilvi, vagy Kati?)

Szigeti talizók! Hahóóóóóó!
Mikor, hol????

Andi&Nati

KépKép
duda

Jucc73,
képek fantasztikusak!a természet,gyerekek,szinek meg minden...Kép
Kisnyúl most mindent csinálKép
szopizás mellett elkezdtünk főzelékezni és gyümizni,ami nagyon jól ment(és nagyon örültem,mert egy tortúra volt kisajtolni minden szopinál egy kis tejet Kisnyúlnak,én meg kézzel paszírozhattam utána,hogy több termelődjön),kevesebb is lett a tejci!aztán valószínüleg a fogak miatt nem olyan rég sztrájkolt Kisnyulam és csak tejcit akart,annyim nem volt,ki kellett pótolnom tápival,azt bezzeg elfogatta,azóta újra kóstolgatunk főzit is,mert annak azért jobban örülnék és egy kis cicizés is jut éjjelre,reggelre vagy ahogy kijön!szóval jól belezavarodtunk és eszünk ahogy éppen sikerülKép!

megint sok a beteg vagy szenvedő baba,nekik sok:
VUDUVUDUVUDUVUDUVUDUVUDUVUDUVUDUVUDUVUDUVUDUVUDU!!!!!!!!!!!!!Kép
mamiknak kitartást!Kép
Nyulacskám kidőlt,megpróbálok én is aludni egy kicsit,mert pocsék esténk volt!Képna pá!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jucc73,
képek fantasztikusak!a természet,gyerekek,szinek meg minden...Kép
Kisnyúl most mindent csinálKép
szopizás mellett elkezdtünk főzelékezni és gyümizni,ami nagyon jól ment(és nagyon örültem,mert egy tortúra volt kisajtolni minden szopinál egy kis tejet Kisnyúlnak,én meg kézzel paszírozhattam utána,hogy több termelődjön),kevesebb is lett a tejci!aztán valószínüleg a fogak miatt nem olyan rég sztrájkolt Kisnyulam és csak tejcit akart,annyim nem volt,ki kellett pótolnom tápival,azt bezzeg elfogatta,azóta újra kóstolgatunk főzit is,mert annak azért jobban örülnék és egy kis cicizés is jut éjjelre,reggelre vagy ahogy kijön!szóval jól belezavarodtunk és eszünk ahogy éppen sikerülKép!

megint sok a beteg vagy szenvedő baba,nekik sok:
VUDUVUDUVUDUVUDUVUDUVUDUVUDUVUDUVUDUVUDUVUDUVUDU!!!!!!!!!!!!!Kép
mamiknak kitartást!Kép
Nyulacskám kidőlt,megpróbálok én is aludni egy kicsit,mert pocsék esténk volt!Képna pá!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Szücsi!

Bergont ne vegyél, dög nehéz, nehéz összecsukni, nagy helyet foglal...

SZIGETESEK!
HOL SZOKTATOK TALIZNI???
SZÖKÕKÚT???

Oltás:
Képzeljétek...KépKépKépKép
Tegnap hívott a dokinéni, hogy mejött az új oltóanyag, de most vegyek nagy levegőt, mert a komplex Infranix Hib helyett(amit kapott) két ampullában jött az oltóanyag, így 2 SZURIT KAP EGYSZERRE LÉNA!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép
Egyiket az egyik lábába, másikat a másikbaKépKép
Hát most mondjátok meg, nem egy aljas szemét dolog?????
Megvesszük 8 rugóért a szar oltást, hogy az a tuti, meg akkor nincs annyi bökködés erre tessék.....
Mostmár végképp ki vagyok akadva...hogy dögölne meg a lovukKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Szücsi!

Bergont ne vegyél, dög nehéz, nehéz összecsukni, nagy helyet foglal...

SZIGETESEK!
HOL SZOKTATOK TALIZNI???
SZÖKÕKÚT???

Oltás:
Képzeljétek...KépKépKépKép
Tegnap hívott a dokinéni, hogy mejött az új oltóanyag, de most vegyek nagy levegőt, mert a komplex Infranix Hib helyett(amit kapott) két ampullában jött az oltóanyag, így 2 SZURIT KAP EGYSZERRE LÉNA!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép
Egyiket az egyik lábába, másikat a másikbaKépKép
Hát most mondjátok meg, nem egy aljas szemét dolog?????
Megvesszük 8 rugóért a szar oltást, hogy az a tuti, meg akkor nincs annyi bökködés erre tessék.....
Mostmár végképp ki vagyok akadva...hogy dögölne meg a lovukKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Minden beteg babának jobbulást kívánok, a mamáknak kitartást az ápolgatáshoz!Kép

Megann!
Sajnálom, ez valóban egy rohadt nagy szemétség!!! Szerencsére mi Infanrix-Hib-et nem kaptunk, de a szomszédasszonyom kislányát is újra kell oltani, mostmár kíváncsi vagyok neki hány szurit adnak majd!!!Kép Egyébként ezek után felvetődik bennem a kérdés, hogy nem járna-e vissza az a 8000 ft, ha úgyis 2 szurit kap Léna, hiszen a régiből is 2 járt volna, és az ingyen, vagy nem??? Szerintem kötelességük lett volna ua-t az oltást küldeni, amit ők b....k el!!! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Minden beteg babának jobbulást kívánok, a mamáknak kitartást az ápolgatáshoz!Kép

Megann!
Sajnálom, ez valóban egy rohadt nagy szemétség!!! Szerencsére mi Infanrix-Hib-et nem kaptunk, de a szomszédasszonyom kislányát is újra kell oltani, mostmár kíváncsi vagyok neki hány szurit adnak majd!!!Kép Egyébként ezek után felvetődik bennem a kérdés, hogy nem járna-e vissza az a 8000 ft, ha úgyis 2 szurit kap Léna, hiszen a régiből is 2 járt volna, és az ingyen, vagy nem??? Szerintem kötelességük lett volna ua-t az oltást küldeni, amit ők b....k el!!! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megann!
Ez döbbenet!KépKépKép
Szegény Léna! Én még reménykedem, hogy a védőnőnk kavart be és mi megússzuk a dolgot!Kép Holnap kiderül!
De ez tényleg pofátlanság!
A szökőkútnál szoktunk talizni!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Megann!
Ez döbbenet!KépKépKép
Szegény Léna! Én még reménykedem, hogy a védőnőnk kavart be és mi megússzuk a dolgot!Kép Holnap kiderül!
De ez tényleg pofátlanság!
A szökőkútnál szoktunk talizni!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Szigetesek, akkor legyen a szökőkút? Helymeghatározásban nagyon rossz vagyok, mindig elrontok valamit, vártam, hátha valaki kisegit.
Na, akkor határozott leszek: SZÖKÕKÚT, FÉL 11,
Oké?

KépKép

KépKép
majola

Szigetesek, akkor legyen a szökőkút? Helymeghatározásban nagyon rossz vagyok, mindig elrontok valamit, vártam, hátha valaki kisegit.
Na, akkor határozott leszek: SZÖKÕKÚT, FÉL 11,
Oké?

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok Lányok!

Hasmenéses hányós babáknak nagyon tudom ajánlani a Protexin Restore-t. Kicsit drága (3000 Ft. körül van), de nálunk tutira bejött, és akinek eddig ajánlottam, azoknak is. Nem tudom ismeritek-e, ez egy por, amiben olyan probiotikumok vannak, amielyek helyreállítják a babák bélflóráját.
Én Bazsinak adtam először kb. 9 hónaposan, amikor elkapott egy csúnya bélfertőzést és antibiotikumot kellett szednie. Én 5 napig szoktam adni és az elég is.

Göndörzsóf
Nálunk a Sinlac sárgarépa jött be, amikor Bazsinak volt pici korában ez a hasmenéses virrusa. Én úgy tudom, hogy hasmenés és hányás esetén semmilyen tejes dolgot nem ehet a baba. Ez persze a szopi mellett elég nehezen megvalósítható.

Ayse
Én is úgy tudtam, hogy a könyv szarvasokról szól.

Tünde
Szerintem elég ennyi. Én Sterimart szoktam fújkálni az orrukba, amikor egy picit szörcsögnek, mert attól tüsszenteni kell és magától is kifolyik a trunya, nem kell annyit szadizni őket a porszívóval.
Van már fehér csipke cipőtök? Ha nincs most megyünk Barbival a HundM-be és vehetünk, aztán majd elküldjük csomagban. Egyébként édes rózsaszín virágos balettpapucs szerű cipőt is láttam szombaton.

Jucc
A halálhoz szerintem is kicsi még, de azért az anyukát hiányolhatná egy kicsit. Mined gyerek elgondolkozik ezen, hogy miért nem jön az anyuka. Én meg azon gondolkodom most, hogy Bazsinak miért nem üt ez szöget a fejébe. Lehet, hogy csak felületesen nézte a mesét és nem is vette észre. Egyedül a Tigris színre lép-et tudja végigülni.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok Lányok!

Hasmenéses hányós babáknak nagyon tudom ajánlani a Protexin Restore-t. Kicsit drága (3000 Ft. körül van), de nálunk tutira bejött, és akinek eddig ajánlottam, azoknak is. Nem tudom ismeritek-e, ez egy por, amiben olyan probiotikumok vannak, amielyek helyreállítják a babák bélflóráját.
Én Bazsinak adtam először kb. 9 hónaposan, amikor elkapott egy csúnya bélfertőzést és antibiotikumot kellett szednie. Én 5 napig szoktam adni és az elég is.

Göndörzsóf
Nálunk a Sinlac sárgarépa jött be, amikor Bazsinak volt pici korában ez a hasmenéses virrusa. Én úgy tudom, hogy hasmenés és hányás esetén semmilyen tejes dolgot nem ehet a baba. Ez persze a szopi mellett elég nehezen megvalósítható.

Ayse
Én is úgy tudtam, hogy a könyv szarvasokról szól.

Tünde
Szerintem elég ennyi. Én Sterimart szoktam fújkálni az orrukba, amikor egy picit szörcsögnek, mert attól tüsszenteni kell és magától is kifolyik a trunya, nem kell annyit szadizni őket a porszívóval.
Van már fehér csipke cipőtök? Ha nincs most megyünk Barbival a HundM-be és vehetünk, aztán majd elküldjük csomagban. Egyébként édes rózsaszín virágos balettpapucs szerű cipőt is láttam szombaton.

Jucc
A halálhoz szerintem is kicsi még, de azért az anyukát hiányolhatná egy kicsit. Mined gyerek elgondolkozik ezen, hogy miért nem jön az anyuka. Én meg azon gondolkodom most, hogy Bazsinak miért nem üt ez szöget a fejébe. Lehet, hogy csak felületesen nézte a mesét és nem is vette észre. Egyedül a Tigris színre lép-et tudja végigülni.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Zsuzsa!
nekem oké!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Zsuzsa!
nekem oké!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, de jó!
Bodza, remélem, jöttök ti is! Ha valamiért nem találjuk egymást, a számom: 06-30-434 22 55.

KépKép

KépKép
majola

Andi, de jó!
Bodza, remélem, jöttök ti is! Ha valamiért nem találjuk egymást, a számom: 06-30-434 22 55.

KépKép

KépKép
majola

Szücsi66!
Nekünk Toma van, batár nagy és dög nehéz, de biztonságos és kényelmes. Sztem fő szempontok közé azt is vedd fel, hogy beférjen az autótok csomagtartójába. Kép

Lányok,
köszönjünk a jobbuláskívánságokat, de szerencsére tényleg nem beteg Zita.

Megann,
tudom, hogy ez Lénán és Rajtad nem segít, de kérjétek vissza az oltás árát, nehogymá ennyivel megússzák, hogy bocs, és itt az újraoltás ingyen. Ez igenis kiküszöbölhető hiba volt. Kép

Sildike,
köszi, nagyon kedves vagy, de az az igazság, hogy mostanában nem is nagyon adok cipőt Zitára.
Jó vásárlást Nektek!

Davallia,
Te aztán most jól megmondtad! KépKépKép
Akkor én is, ezt küldöm annak, aki elbaltázta a szállítást:
KépKépKépKépKép
Vendég

Szücsi66!
Nekünk Toma van, batár nagy és dög nehéz, de biztonságos és kényelmes. Sztem fő szempontok közé azt is vedd fel, hogy beférjen az autótok csomagtartójába. Kép

Lányok,
köszönjünk a jobbuláskívánságokat, de szerencsére tényleg nem beteg Zita.

Megann,
tudom, hogy ez Lénán és Rajtad nem segít, de kérjétek vissza az oltás árát, nehogymá ennyivel megússzák, hogy bocs, és itt az újraoltás ingyen. Ez igenis kiküszöbölhető hiba volt. Kép

Sildike,
köszi, nagyon kedves vagy, de az az igazság, hogy mostanában nem is nagyon adok cipőt Zitára.
Jó vásárlást Nektek!

Davallia,
Te aztán most jól megmondtad! KépKépKép
Akkor én is, ezt küldöm annak, aki elbaltázta a szállítást:
KépKépKépKépKép
Vendég

jó sétát a szigeteseknek! azért remélem jövő héten semmi nem áll az utunkbaKép

Eszti most dőlt ki, szegénykém tegnap du 5 óra óta 6,5 órát aludt 3 részletben, ez még nekem is kevés volt, pedig én nem hánytamKép
köszönjük a vudukat, már most érezni a hatását! este csak ezt a humana löttyöt kapta, amit a végén már vedelt, annyira szomjas és éhes volt, pedig ő ugye nem iszik semmit egyébként. ma reggeli szopi után több részletben hányt, de azért maradt benne valami.
Sildike! köszi a tippet, veszünk olyat, amit ajánlottál!

Melinek és Leonsziónknak is gyors jobbulást kívánunk, de remélem tényleg csak a fog van a dologban náluk. remélem más nem beteg, nem bírtam megjegyezni.

Megann!!! én múltkor csak sima infanrixet vettem és ahhoz szívta fel a dokinéni az ingyenesen járó hib-et!!! én elolvastam anno az infanrix útmutatóját és össze lehet szívni, és így nem kell 2-őt kapni! szegén Léna, az nagyon brutál egyszerre 2 szuri mindkét combbaKépKépKépKépKép nem lehet pár nap különbséggel? vagy legyen túl rajta? Léna már mászik, nem tudom mennyire fájt neki anno a combija, de ha mindkettőbe kap....jajj szegénykémKépKépKép azért kérdzz rá, hátha össze lehet szívni!

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?