A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

jó sétát a szigeteseknek! azért remélem jövő héten semmi nem áll az utunkbaKép

Eszti most dőlt ki, szegénykém tegnap du 5 óra óta 6,5 órát aludt 3 részletben, ez még nekem is kevés volt, pedig én nem hánytamKép
köszönjük a vudukat, már most érezni a hatását! este csak ezt a humana löttyöt kapta, amit a végén már vedelt, annyira szomjas és éhes volt, pedig ő ugye nem iszik semmit egyébként. ma reggeli szopi után több részletben hányt, de azért maradt benne valami.
Sildike! köszi a tippet, veszünk olyat, amit ajánlottál!

Melinek és Leonsziónknak is gyors jobbulást kívánunk, de remélem tényleg csak a fog van a dologban náluk. remélem más nem beteg, nem bírtam megjegyezni.

Megann!!! én múltkor csak sima infanrixet vettem és ahhoz szívta fel a dokinéni az ingyenesen járó hib-et!!! én elolvastam anno az infanrix útmutatóját és össze lehet szívni, és így nem kell 2-őt kapni! szegén Léna, az nagyon brutál egyszerre 2 szuri mindkét combbaKépKépKépKépKép nem lehet pár nap különbséggel? vagy legyen túl rajta? Léna már mászik, nem tudom mennyire fájt neki anno a combija, de ha mindkettőbe kap....jajj szegénykémKépKépKép azért kérdzz rá, hátha össze lehet szívni!

KépKép
KépKép
and

Sziasztok.

Nagyon aranyosak vagytok.Köszönjük a gyógy üziket.
Az éjszaka hasonlóan telt mint az előző,4-szer kelt Meli mert nagyon taknyos volt.A szobájába aludtam és egyem meg próbált ő nem felkelni,de mikor már egyáltalán nem kapott levegőt az orrán felsirt.Láza hálistennek nincs.
Most alszik,úgyhogy megyek én is kicsit ledőlök.

Szép napot mindenkinek.

ancsi26

Sziasztok.

Nagyon aranyosak vagytok.Köszönjük a gyógy üziket.
Az éjszaka hasonlóan telt mint az előző,4-szer kelt Meli mert nagyon taknyos volt.A szobájába aludtam és egyem meg próbált ő nem felkelni,de mikor már egyáltalán nem kapott levegőt az orrán felsirt.Láza hálistennek nincs.
Most alszik,úgyhogy megyek én is kicsit ledőlök.

Szép napot mindenkinek.

ancsi26

And, többiek!

Már késő..
Most jöttónk vissza a dokinénitől,túl vagyunk rajta.(KépKépKép
Léna persze megint egy hős volt, az elsőnél meg se nyikkant a másodiknál felsírt amikor nyomta bele az anyagot a dokinéni, de kb 5mp volt...aztán abba is hagyta...
Most alszikKép
Ergó megint lemaradunk a sziget túrárólKépKépKép

Nem is találok már szavakat...KépKép
Elegem van....KépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

And, többiek!

Már késő..
Most jöttónk vissza a dokinénitől,túl vagyunk rajta.(KépKépKép
Léna persze megint egy hős volt, az elsőnél meg se nyikkant a másodiknál felsírt amikor nyomta bele az anyagot a dokinéni, de kb 5mp volt...aztán abba is hagyta...
Most alszikKép
Ergó megint lemaradunk a sziget túrárólKépKépKép

Nem is találok már szavakat...KépKép
Elegem van....KépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Havtunde!

És szerinted kitől kérjem vissza az oltás árát??????????????
A patikustól, a doktornőtől, vagy menjek ki Hollandiába vagy hova a bánatba, ahonnan jött ez a genny oltóanyag és ott keressem a felelősöket, vagy a repülőgép pilótáját zaklassam, hogy miért hibernálta le Léna oltóanyagát...KépKépKép
Áhhhh reménytelen....KépKépKép
És mit érek a 8 rugóval???
Attól Léna még ugyanúgy megkapta most a 2 szurijátKépKép
Engem még 80 ezerrel sem tudnak kiengesztelni....KépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Havtunde!

És szerinted kitől kérjem vissza az oltás árát??????????????
A patikustól, a doktornőtől, vagy menjek ki Hollandiába vagy hova a bánatba, ahonnan jött ez a genny oltóanyag és ott keressem a felelősöket, vagy a repülőgép pilótáját zaklassam, hogy miért hibernálta le Léna oltóanyagát...KépKépKép
Áhhhh reménytelen....KépKépKép
És mit érek a 8 rugóval???
Attól Léna még ugyanúgy megkapta most a 2 szurijátKépKép
Engem még 80 ezerrel sem tudnak kiengesztelni....KépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Irjátok, hogy vissza kellene igényelni az oltás árát. De kitől, hogyan?

And!
Ha ez így megoldható, akkor miért vetetik meg 8000-ért a kombinált oltást? Úgy emlékszem a sima infanrix 4000ft körül volt csak, ugye?
Szegény kicsi Eszti!Kép Gyorsan gyógyuljon meg!Kép
Az aláírásodban ez milyen betűtípus? Nagyon tetszik!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Irjátok, hogy vissza kellene igényelni az oltás árát. De kitől, hogyan?

And!
Ha ez így megoldható, akkor miért vetetik meg 8000-ért a kombinált oltást? Úgy emlékszem a sima infanrix 4000ft körül volt csak, ugye?
Szegény kicsi Eszti!Kép Gyorsan gyógyuljon meg!Kép
Az aláírásodban ez milyen betűtípus? Nagyon tetszik!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Megann, nagyon sajnálomKépKépKépKép Léna tényleg egy hős!
ezek a kis tündérkék mennyi mindent kibírnak, pedig olyan kis picik.... remélem most valami szépet álmodnak.
csak kerülne kezünk közé az az ember, akinek a lelkén szárad ez az egész oltás mizéria...
áhhh, inkább tényleg hagyjuk..

jövő hét kedd sziget tali?Kép

KépKép
KépKép
and

Megann, nagyon sajnálomKépKépKépKép Léna tényleg egy hős!
ezek a kis tündérkék mennyi mindent kibírnak, pedig olyan kis picik.... remélem most valami szépet álmodnak.
csak kerülne kezünk közé az az ember, akinek a lelkén szárad ez az egész oltás mizéria...
áhhh, inkább tényleg hagyjuk..

jövő hét kedd sziget tali?Kép

KépKép
KépKép
and

Andi, egy kicsit letelepedhetnénk a fűbe, Julcsi nem bir sokáig megmaradni a kocsibanKép

KépKép

KépKép
majola

Andi, egy kicsit letelepedhetnénk a fűbe, Julcsi nem bir sokáig megmaradni a kocsibanKép

KépKép

KépKép
majola

Jó, viszek takarót!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó, viszek takarót!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Megann,
nem akartalak ám kiakasztani!
Csak azért írtam, mert a felelős vagy a cége tuti fizet vkinek kártérítést, mert azért ezt nem úszták meg egy ejnyebejnyével, legalábbis sztem.
Ilyenekre van az ombudszman, nem?
És hát persze, hogy itt nem a 8000Ft miatt írtam, hanem elvi kérdés. A boltban is viszafizetik a lóvét, ha szart adnak el.
Vendég

Megann,
nem akartalak ám kiakasztani!
Csak azért írtam, mert a felelős vagy a cége tuti fizet vkinek kártérítést, mert azért ezt nem úszták meg egy ejnyebejnyével, legalábbis sztem.
Ilyenekre van az ombudszman, nem?
És hát persze, hogy itt nem a 8000Ft miatt írtam, hanem elvi kérdés. A boltban is viszafizetik a lóvét, ha szart adnak el.
Vendég

Andi: Monotype CorsivaKép nem tudom m iért vetetik meg, sztem fogggalmuk sincs egy csomüó mindenről, hallomásból csinálnak ezt-azt, és minek olvasnák már el a tájékoztatótKép
tényleg egy agyrém az egész. én is olyan pipa tudok lenni ilyenkor, mert még, ha megfeszülök sem tudom a legjobbat tenni a gyerekemmel, ha az ún. hozzáértők nem értenek hozzáKép

Zitának is gyors és szövődménymentes fogkibújást kívánunkKép tudtam, hogy elfelejtettem valakitKépKép

doki nénit felhívtam, azt mondta, hogy akkor csak szopi legyen ma, ha megint nagyon hányna kapjon megint kúpot. ma este mennék megint kóruspróbára, hát így nem tudom hogy fog menniKép

természetesen minden képet megnéztem még tegnap, és mineki gyönyörűKép
muszáj külön szóvá tennem Natit, nagyon édes ahogy játszik a szájával, és a szemei még mindig irigylésreméltóan barnákKépKép

és még gyorsan megköszönöm a bókokat Eszti és a csíkos gatyója nevébenKépKépKép nagyon jól estekKép

és most megyek zuhanyozni, mert itt ülök még pizsóbanKép

KépKép
KépKép
and

Andi: Monotype CorsivaKép nem tudom m iért vetetik meg, sztem fogggalmuk sincs egy csomüó mindenről, hallomásból csinálnak ezt-azt, és minek olvasnák már el a tájékoztatótKép
tényleg egy agyrém az egész. én is olyan pipa tudok lenni ilyenkor, mert még, ha megfeszülök sem tudom a legjobbat tenni a gyerekemmel, ha az ún. hozzáértők nem értenek hozzáKép

Zitának is gyors és szövődménymentes fogkibújást kívánunkKép tudtam, hogy elfelejtettem valakitKépKép

doki nénit felhívtam, azt mondta, hogy akkor csak szopi legyen ma, ha megint nagyon hányna kapjon megint kúpot. ma este mennék megint kóruspróbára, hát így nem tudom hogy fog menniKép

természetesen minden képet megnéztem még tegnap, és mineki gyönyörűKép
muszáj külön szóvá tennem Natit, nagyon édes ahogy játszik a szájával, és a szemei még mindig irigylésreméltóan barnákKépKép

és még gyorsan megköszönöm a bókokat Eszti és a csíkos gatyója nevébenKépKépKép nagyon jól estekKép

és most megyek zuhanyozni, mert itt ülök még pizsóbanKép

KépKép
KépKép
and

még egy szó, aztán részemről is téma lezárva, hogy ki a felelős.
sztem az, aki miatt aprilis végén derült ki az, hogy decemberben, vagy novemberben megfagyott egy rakat oltóanyag! itt valaki hazudott, de csúnyánKép na én ennek törném ki.., vágnám le... stb.

KépKép
KépKép
and

még egy szó, aztán részemről is téma lezárva, hogy ki a felelős.
sztem az, aki miatt aprilis végén derült ki az, hogy decemberben, vagy novemberben megfagyott egy rakat oltóanyag! itt valaki hazudott, de csúnyánKép na én ennek törném ki.., vágnám le... stb.

KépKép
KépKép
and

Havtunde!

Tudom én, hogy nem akartál kiakasztaniKép, meg teljesen igazad is van....de tudatosan hessegettem magamtól a "felelőskeresés lehetőségét" mert félek hogy a magam kis stílusában úgy és olyat mondanék nekik, hogy még magam is megbánnám....KépKépKépKépKépKép
De azért a fülemet nyitva fogom ám tartani, hogy mi hír van erről....

És az is bánt hogy nem tudtunk elindulni a szigetre, pedig most már elárulom, hogy még tegnap este bedobáltam egy-két menetfelszerelés, hogy márpedig mi megyünk..., csak úgy alakult hogy holnap helyett ma kellett mennünk újraoltatniKépKépKép és ezért mi megint kimaradunk a babalegeltetésből...szegény szegény Lénácskám, megint magányos baba maradKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Havtunde!

Tudom én, hogy nem akartál kiakasztaniKép, meg teljesen igazad is van....de tudatosan hessegettem magamtól a "felelőskeresés lehetőségét" mert félek hogy a magam kis stílusában úgy és olyat mondanék nekik, hogy még magam is megbánnám....KépKépKépKépKépKép
De azért a fülemet nyitva fogom ám tartani, hogy mi hír van erről....

És az is bánt hogy nem tudtunk elindulni a szigetre, pedig most már elárulom, hogy még tegnap este bedobáltam egy-két menetfelszerelés, hogy márpedig mi megyünk..., csak úgy alakult hogy holnap helyett ma kellett mennünk újraoltatniKépKépKép és ezért mi megint kimaradunk a babalegeltetésből...szegény szegény Lénácskám, megint magányos baba maradKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Megann, én is nagyon sajnálom, hogy lemaradtunk a mai szigetelésrőlKép azért írtam, hogy próbáljuk meg belőni pl. a jövő keddet, ennyire pechesek nm lehetünk, hogy akkor se legyen jóKép

még eszembe jutott valami, amit múltkor elfelejtettem:
Tünde asszem te kérdezted, hogy miért nincs itthon apa. hát apánknak mondhatnánk kötetlen munkaideje van (nem hivatalosan), ezért pl. tegnap napközben nem nagyon volt dolga, de este meg fél éjfélre ért hazaKép nekem jobb lene, ha már 7-kor indulna dolgozni, és délutánra már megjönne. sajnos nem kívánságműsorKép

hogy van ma reggel Leon? tud aludni?Kép

KépKép
KépKép
and

Megann, én is nagyon sajnálom, hogy lemaradtunk a mai szigetelésrőlKép azért írtam, hogy próbáljuk meg belőni pl. a jövő keddet, ennyire pechesek nm lehetünk, hogy akkor se legyen jóKép

még eszembe jutott valami, amit múltkor elfelejtettem:
Tünde asszem te kérdezted, hogy miért nincs itthon apa. hát apánknak mondhatnánk kötetlen munkaideje van (nem hivatalosan), ezért pl. tegnap napközben nem nagyon volt dolga, de este meg fél éjfélre ért hazaKép nekem jobb lene, ha már 7-kor indulna dolgozni, és délutánra már megjönne. sajnos nem kívánságműsorKép

hogy van ma reggel Leon? tud aludni?Kép

KépKép
KépKép
and

Halihó!

Csak gyors bekukk! Angyal kisfiam alszik, a vasalnivaló nagyon kacsingat, de inkább leültem a gép elé!

Megann
Tegnap mi is megkaptuk az újraoltást, dokinéni előre felkészített, hogy 2 szuri lesz!!!
Tomi szerencsére jól viselte, fel sem tűnt neki a szuri, hö-hözött tovább, persze ekkora sonkákkal... Kép
Én viszont fuldoklom a dühtől!!!!!!! Kép Kép Kép

Barbi
Leonkának gyógypuszikat!!!!

Szücsi
Cam babakocsit nem ismerem, nekünk Peg Perego van, egész jó, viszonylag könnyű, de nem mini kerekekkel, sokat tömegközlekedünk vele, jól kezelhető, átalakítható mózessé is.

Judit
Gergő és Balázs nagyon helyesek az ugrálóban!
Milyen jó, hogy saját kertészed van!

And, Tünde, Göndörzsóf, Ancsi
Babóknak jobbulást!

Lányok! Szerintetek ez a fajta kenguru hülyeség?
Kicsit húzós az ára, de nem láttam ehhez foghatót.
Kép
Tomi már 10 kg, tehát a sima kengurukat már nem tudjuk használni, a hátihordóban nem látom és parázok.
Roki rakott fel valamikor linkeket, de akkor nem néztem meg, megvan még Rokica?

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Halihó!

Csak gyors bekukk! Angyal kisfiam alszik, a vasalnivaló nagyon kacsingat, de inkább leültem a gép elé!

Megann
Tegnap mi is megkaptuk az újraoltást, dokinéni előre felkészített, hogy 2 szuri lesz!!!
Tomi szerencsére jól viselte, fel sem tűnt neki a szuri, hö-hözött tovább, persze ekkora sonkákkal... Kép
Én viszont fuldoklom a dühtől!!!!!!! Kép Kép Kép

Barbi
Leonkának gyógypuszikat!!!!

Szücsi
Cam babakocsit nem ismerem, nekünk Peg Perego van, egész jó, viszonylag könnyű, de nem mini kerekekkel, sokat tömegközlekedünk vele, jól kezelhető, átalakítható mózessé is.

Judit
Gergő és Balázs nagyon helyesek az ugrálóban!
Milyen jó, hogy saját kertészed van!

And, Tünde, Göndörzsóf, Ancsi
Babóknak jobbulást!

Lányok! Szerintetek ez a fajta kenguru hülyeség?
Kicsit húzós az ára, de nem láttam ehhez foghatót.
Kép
Tomi már 10 kg, tehát a sima kengurukat már nem tudjuk használni, a hátihordóban nem látom és parázok.
Roki rakott fel valamikor linkeket, de akkor nem néztem meg, megvan még Rokica?

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

Megann, ThomasanneKép Szegény babók, nagyon sajnálom ezt a mizériát! És ez a dupla oltás! Tényleg felháborító. Gergő mondjuk szintén nem érzett ezekből az új szurikból semmit, de ő egy napig pocsékul volt mindegyik után, és láza is volt. Remélem, Tomi és Léna túl van már a nehezén, és nem jön semmi újabb!

Köszönöm szépen a srácok nevében a dícséreteketKép

SildikeKép Tényleg lehet, hogy Bazsid nem figyeli még igazából a sztorit, inkább a zenét és a képeket. Legalábbis ha Balázsból indulok ki, ez lehet. Õ 3 éves koráig egyáltalán nem nézett semmit, bezzeg most pótolja. Nem igazán örülök, de ez van. Igazából csak akkor tudnám hatékonyan kordában tartani a tévénézést, ha mi sem néznénk, de mivel látja, hogy nézzük, milyen alapon tiltanám el tőle. De az Esti Mesén és néha a Szomszédokon kívül nem néz mást, csak videóról meséket. Most éppen a Lolka és Bolka megy, de a legújabb kedvence a Tigris színre lépKépKépKép Én is halálra nevetem magam rajta, és úgy birom, hogy ő is nagyokat nevet a poénokonKép Amúgy összesen négy kazettája van.

Tényleg extra érzékeny a gyerekem, én sem bánom, csak sajnálom olyankor, amikor vígasztalni kell.

AyseKép Tegnap kimaradt, de jót vigyorogtam az áramszünet kontra légzésfigyelős sztoridonKép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok!

Megann, ThomasanneKép Szegény babók, nagyon sajnálom ezt a mizériát! És ez a dupla oltás! Tényleg felháborító. Gergő mondjuk szintén nem érzett ezekből az új szurikból semmit, de ő egy napig pocsékul volt mindegyik után, és láza is volt. Remélem, Tomi és Léna túl van már a nehezén, és nem jön semmi újabb!

Köszönöm szépen a srácok nevében a dícséreteketKép

SildikeKép Tényleg lehet, hogy Bazsid nem figyeli még igazából a sztorit, inkább a zenét és a képeket. Legalábbis ha Balázsból indulok ki, ez lehet. Õ 3 éves koráig egyáltalán nem nézett semmit, bezzeg most pótolja. Nem igazán örülök, de ez van. Igazából csak akkor tudnám hatékonyan kordában tartani a tévénézést, ha mi sem néznénk, de mivel látja, hogy nézzük, milyen alapon tiltanám el tőle. De az Esti Mesén és néha a Szomszédokon kívül nem néz mást, csak videóról meséket. Most éppen a Lolka és Bolka megy, de a legújabb kedvence a Tigris színre lépKépKépKép Én is halálra nevetem magam rajta, és úgy birom, hogy ő is nagyokat nevet a poénokonKép Amúgy összesen négy kazettája van.

Tényleg extra érzékeny a gyerekem, én sem bánom, csak sajnálom olyankor, amikor vígasztalni kell.

AyseKép Tegnap kimaradt, de jót vigyorogtam az áramszünet kontra légzésfigyelős sztoridonKép

jucc73
Érd

Thomasanne!

Én most már kipróbáltam egy-két babahordozót és nekem eddig a kendő vált be leginkább. Míg kicsi volt Zsuzsa, a kenguru, de most már pont a súlya miatt a kendő sokkal jobb. Nem akarod kipróbálni? Sokféleképpen meg lehet kötni, így oldalazva is. Én most már inkább azt keresem, hol kapok olyan anyagból kendőt amilyenre én gondolok. Van egy Nandu kendőm, de az szerintem nyárra túl vastag, és van lenvászon kendőm, de az meg egyáltalán nem rugalmas. Szóval nekem kicsit rugalmas de vékony anyagból kéne nyári kendő. Tud valaki ilyet?

Egyébként itt vannak a linkek amiket én elmentettem:

http://www.babakozelben.hu/

http://www.childcarriers.com/home.jsp
(itt lehet mazsolázni)

http://www.tengerszem.hu/modules.php?name=menu&dtIsBlk=y&dtId=22&dtId2=33
(itt főleg túrahátizsákhoz hasonló hordozók vannak, de legalább Magyarországok elérhetőek... bár drágák)

http://www.thebabywearer.com/
(itt is lehet mazsolázni, bár ezek inkább kendő jellegű hordozók)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Thomasanne!

Én most már kipróbáltam egy-két babahordozót és nekem eddig a kendő vált be leginkább. Míg kicsi volt Zsuzsa, a kenguru, de most már pont a súlya miatt a kendő sokkal jobb. Nem akarod kipróbálni? Sokféleképpen meg lehet kötni, így oldalazva is. Én most már inkább azt keresem, hol kapok olyan anyagból kendőt amilyenre én gondolok. Van egy Nandu kendőm, de az szerintem nyárra túl vastag, és van lenvászon kendőm, de az meg egyáltalán nem rugalmas. Szóval nekem kicsit rugalmas de vékony anyagból kéne nyári kendő. Tud valaki ilyet?

Egyébként itt vannak a linkek amiket én elmentettem:

http://www.babakozelben.hu/

http://www.childcarriers.com/home.jsp
(itt lehet mazsolázni)

http://www.tengerszem.hu/modules.php?name=menu&dtIsBlk=y&dtId=22&dtId2=33
(itt főleg túrahátizsákhoz hasonló hordozók vannak, de legalább Magyarországok elérhetőek... bár drágák)

http://www.thebabywearer.com/
(itt is lehet mazsolázni, bár ezek inkább kendő jellegű hordozók)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Azt még hozzáteszem, hogy én rendeltem két darab kötözős kengurut a babakozelben.hu lapról, a lány itt lakik Újpesten, aki csinálja őket (ami azért tök jö mert a www.thebabywearer.com weblapon keresztül akadtam rá, kicsi a világ Kép ) no mindegy, a lényeg hogy vettem kettőt is hirtelen felindulásból, mert nem tudtam választani közöttük. De nem használom az egyiket, azt szívesen továbbadnám. Mivel én kettőt vettem, darabját 6000-ért adta, ennyiért tovább is adnám, ha érdekel. Nagyon szép mind a kettő, az egyik kék csíkos, amit a David kedvéért vettem, a másik pedig bordó hímzett virágos, nagyon szép. A bordót használom, a kéket nem. De mondjuk így is leginkább a kendőt használom.

Ezen a lapon láthatod a színeket, pont egymás mellett van a kettő:

http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_mt.htm

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Azt még hozzáteszem, hogy én rendeltem két darab kötözős kengurut a babakozelben.hu lapról, a lány itt lakik Újpesten, aki csinálja őket (ami azért tök jö mert a www.thebabywearer.com weblapon keresztül akadtam rá, kicsi a világ Kép ) no mindegy, a lényeg hogy vettem kettőt is hirtelen felindulásból, mert nem tudtam választani közöttük. De nem használom az egyiket, azt szívesen továbbadnám. Mivel én kettőt vettem, darabját 6000-ért adta, ennyiért tovább is adnám, ha érdekel. Nagyon szép mind a kettő, az egyik kék csíkos, amit a David kedvéért vettem, a másik pedig bordó hímzett virágos, nagyon szép. A bordót használom, a kéket nem. De mondjuk így is leginkább a kendőt használom.

Ezen a lapon láthatod a színeket, pont egymás mellett van a kettő:

http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_mt.htm

Tejmentes blog
Életkör
rokica

MegannKép Asszem Te kerestél egyszer jázmin rizst. Találtam a Food Express áruházában, innen lehet rendelni mindenfélket. / FEX Áruház/ 1 kiló 469 Ft.

Találtam megint egy érdekességet / magzati korból mit hozunk magunkkal, van-e a léleknek génje, stb./:
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=96&cid=48647

jucc73
Érd

MegannKép Asszem Te kerestél egyszer jázmin rizst. Találtam a Food Express áruházában, innen lehet rendelni mindenfélket. / FEX Áruház/ 1 kiló 469 Ft.

Találtam megint egy érdekességet / magzati korból mit hozunk magunkkal, van-e a léleknek génje, stb./:
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=96&cid=48647

jucc73
Érd

Rókica!

De jó hogy itt vagyKép

Figyu!
Te tudsz angol nyelvű ovit Budapesten???
Mármint olyat ahol reggeltől estig angolul beszélnek a gyerekeknek....

Teljesen kivagyok akadva...
Most megy egy angol tanfilm a tv-ben gyerekeknek(ovisoknak) és Léna rátapadt a TV-reKép
Ezen kívül tegnap előtt itt volt férj üzlettársa, és Léna nem csak azon akadt fent, hogy ő nem európai, hanem azon is, hogy nem magyarul beszél...KépKépKép
Ebben egészen biztos vagyok....KépKépKép
Te hogy veszed észre Zsuzsán??
Különbséget bír tenni magyar és angol között????

Szóval most megint elbizonytalanodtam hogy hogy is legyen ez majd később...legyen már korán angol vagy csak később.....

M.

Kép

Kép
megann

Lányok, köszi az infókat babakocsi ügyben.

Juci6
Melyikkel választottál be? Hogy legalább olyat ne vegyek...

Duda
A Pierre Cardint néztem boltban, képtelen voltam egyedül összecsukni. Amúgy a férjem mindenképp új kocsit szeretne...

Megann
A Bergonok tényleg nagyok, de van egy kisebb változata is, kb. akkora mint a Pierre Cardin. Csak azt nem néztem meg, hogyan csukódikKép
Ezt a típust is ismered?

Havtunde
Az összecsukás szól a Cam Apollo mellett, egy mozdulattal, kicsire csukódik.

Thomasanne
Peg Perego is szóba jött, de elég drágaKép, én használtan is megvenném de a férjem újat akar...

Ha valakinek volna még tippje babakocsi ügyben szívesen elolvasnám.

Jó egészséget a babáknak és a mamáknakKép

Icus

Kép

Kép
szücsi_66

Thomasanne, Jucc, Többiek!

Oltás: Jelek szerint Lénát nem viselte meg, továbbra is gőzerővel teper a földönKépKép, és komolyan mondom, napról napra gyorsabban....KépKépKép
Délben volt jó adag ebéd, úgyhogy most béke van és matat a járókábanKépKép

And!
Én sajnos ígérni nem tudok semmit, most a kertészek egerésznek nálunk vagy 2 hétig, mindig van valami kérdésük, vasárnap-hétfőn teherautóra ülök velük(szerintem Lénával a nyakambanKép), hogy elmenjünk növényeket vásárolni...
Nem hagyom magukra őket, mert a végén még ideraknak nekem valamit ami nem tetszik mondjuk giccses kertitörpét vagy mittudomén....KépKépKép, szóval nem hagyom őket önállóskodni...legalább a kert legyen tuti...KépKép

De azért ti csak szervezzétek a talikat szorgalmasan, aztán ha Isten irgalmas hozzánk, akkor egyre csak eljutunk mi isKépKépKép

Jucc!
RizsKép
KösziKép
Azóta is néztem több helyen de nem láttam sehol...
Mondjuk nem vagyok nagy konyhatündér, de azért néha jól jön...
Honlapcímet tudsz???

Megann

Kép

Kép
megann

Jucc Kép!
Nagyon helyesek a gyerekek a többi képen is. Egy kicsit irígykedem, hogy egyneműek és kisebb a korkülönbség köztük, így jobban fognak tudni játszani egymással.
A rododendron bokorra meg nem találok szavakat! Nagy álmom egy ilyen, de úgy tudom, lugos kémhatásúnak kell lennie a földnek hozzá, ezzel szemben Mo. döntő része savas (vagy fordítva). A másik nagy álmom a magnóliafa, amivel ugyanez a helyzet.
De a harmadik nagy álmomat most hétvégén megkaptam a szüleimtől: egy termő citromfát.

Sildike Kép!
Utánanéztem, mert zavart, hogy ennyire nem jól emlékszem és a Bambi az őzekről szól.

Rokica Kép!
Köszi az ötletet, rámentem a háti hordozó honlapjára. Pont ilyesmit kerestem, nem is tudtam, hogy van. Andris mostanában ha nem az ölemben van üvöltözik (tudjátok, mint a kazuár). Elviselhetetlen, viszont nekem is lennének dolgaim, így háton el tudnám őket végezni.

ayse

Szücsi!

Sajna nem ismerem azt a fajtát!
Nekünk Bergon van, ide "vidékre" igen frappáns, mert jó rugózású, meg jól téliesíthető, és szerintem az egyik legtágasabb babakocsi, de amennyi előnye, annyi a hátránya....
Hát hiába...ember legyen a talpán aki egy hisztis kismama kívánságainak eleget bír tenniKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

SzücsiKép!
Nekünk is Pierre Cardin van. Először mi sem tudtuk összecsukni, de ha rájön a nyitjára az ember egy fél mozdulat kell csak hozzá. Szerencsére befér a csomagtartóba, de könnyűnek nem nevezném, bár én fel-le ugráltam vele a járművekről Lili másfél éves koráig.

Újraoltott babáknak együttérzésemet küldöm! KépKépKép
Csak az vet fel bennem kérdéseket, hogy mi a garancia arra, hogy a többi szállítmány rendben volt? Vérből ki lehet mutatni, hogy immunis-e a baba?

ayse

Szücsi
ABC Design a miénk. Nehéz, nem túl tartós, nagy helyet foglal, nem mózesos és még sorolhatnám...Egy nagy előnye volt, hogy nem volt túl drága.
Nem arról van szó, biztos van rosszabb is, de ha megtehetitek (anyagilag értem) ne ezt válasszátok szerintem.

Duda
A babatalin elnevezték a lányok Marcit mediterrán szeretőnekKép Állítólag a haja miatt?

A nyelvsuli tetszik. Tök beszédcentrikus, és kellemes hangulatú. A tanárnőm Kata névre hallgat, egy fiatal, szimpatikus csajszi.

Jucc
Köszi a linket. Tényleg érdekes.

Thomasanne
Nekem tetszik ez a fajta kenguru. Hol és mennyiért lelhető fel?
Akartam mondani a talin, hogy Tomi tökre hasonlít rádKép

Lányok!
A fogzásnak valóban lehetnek ilyen mellékhatásai amiket írtok? (orrfolyás, hányás) Ezt hol hallottátok? Vagy én értettem vmit félre?

Ayse
Neked meg azt szerettem volna, hogy iszonyat aranyos a kislányod szövege (isKép)
Most a kettő új gyerekünkre gondolok.Kép

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

MegannKép www.foodexpress.hu ezen belül megtalálod az áruházat is, ha jól emlékszem. De nekem egyszerűbb a telefonos rendelés / ha már van az embernek katalógusa/: 06-40-466-466. Másnap kihozzák. Épp most jött meg egy rakat ásványvíz, meg gyümiléKép Mért én cipeljem, ha lehet így is?

AyseKép Mamám kábé húsz éve kapta ezeket a bokrokat / egyben van egy álló, és egy terülő/, évekig alig virágzott. Aztán jól megnőtt, állítólag 15 évvel ezelőtt, amikor ballagtam, akkor volt először ilyen gyönyörű, akkor kezdődtek a bokor előtti családi fotózások Kép Most meg már szaporított is belőle, van egy kicsi növendék bokor isKép Az Õrségben ha jól emlékszem, meszes a föld, akkor az milyen kémhatású?
CitromfaKép

jucc73
Érd

Juci Kép!
KösziKép

ayse

Lányok!

IGEN KARDINÁLIS KÉRDÉSEM VANKépKépKép

Nem találom hogy a GOMBA!, mikortól vezethető be...???????
Nem tudja valaki???

M.

Kép

Kép
megann

Jucc Kép!
Sajna az álatlános iskolai és gimnáziumi tananyag tökéletesen törlődött (valaki benyomhatta a delete gombotKép)
Ha tippelnem kéne lúgos.
Mentségem re szolgáljin, hogy Vekerdy szerint (és én hiszek neki!), az iskola elvégzése után 5 évvel a legeminensebb tanuló sem emlékszik a tananyag 75 %-ára! Én meg 17 éve érettségiztem éppen. Kép (most az eminensséget ne firtassuk)
Ezért úgy próbálok tanítani, hogy az élményszerű legyen, mert amihez érzések is fűződnek, arra az ember tovább emlékszik.

JuciKép!
Mediterrán szerető nekem is bejött Kép (és nagyon talűló!)

ayse

találó, bocsi

Szerintem nem csak a haja miatt, hanem az arcocskája miatt is!

ayse

na jó, a humán tárgyakra azért emlékszem. De ilyenekre, hogy citromsav-ciklus, meg kovalens kötés meg logaritmus, egyáltalán nem (abban bízom, hogy Lili mellett majd suttyomban újra megtanulom).

ayse

Nekem nem jön be a születéshete portál Kép

ayse

Lányok!

Áruljátok el a titkot: sütőtök, s.répa és mindenfajta egyéb babakaja mivel jön ki a ruhából?
PLZ!!!!
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?