A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Küldök egy mai fotót:

Kép
mrege

Küldök egy mai fotót:

Kép
mrege

Bocsi türelmetlen voltam és 2* kattintottam!
mrege

Sziasztok,

Roz,
de jó, hogy jelentkeztél Kép. Nálunk már egy ideje megy ez a mind a két fiúnak egyforma kell dolog. Olyan dolgokon képesek összeveszni, hogy el sem hittem volna korábban. Pl. azon is, hogy kire néz Eszti Kép. Szóval eléggé "fontos" dolgokon. Néha vissza kéne menni gyerekbe, hogy ezeket a problémákat jobban átérezzem Kép. Nem mindegy ám, hogy a kocsi ajtaját kinél nyitom ki előbb, ki száll ki be előbb, ki nyitja az aktót, stb. Ha valamit kapnak, akkor annak tökéletesen egyformának kell ám lennie. Néha fárasztó... Remélem hamarosan kinövik. Marciéknál jövő héten lesz anyák napja. Niki nagyon édes, hogy megdicsért. Hogy sikerült? Hány zacskó papírzsepit vittél Kép ?
balim

Mrege,
nagyon édes ez a kiscsaj Kép.

Dóra,
szurkolok, hogy sikerüljön a lakás eladás, vétel.

Ma délelőtt a városba megyek Esztivel, lehet, hogy találkozunk valakivel? Jó lenne Kép.
balim

Helló-helló!

Nem vagyok (nagyon) elveszve, csak mindig van vmi (ballagás, temetés, vendégek, pakolás, takarítás...), olvasásig többnyire azért 2-3 naponta eljutok, de írni nem marad már idő.

Pille,
nagyon-nagyon sajnálom Orsit! Azt hiszem, én már ősszel be is oltatom Leonát, nem várom meg, h "közösségbe" kerüljön, nem kell ahhoz ovi, bölcsi, h elkapja.
A másik dologban is annyira szívemből szóltál! Én is mindig azon paráztam, h miért sír, mennyit eszik, miért szopizik ilyen sokáig, sokszor, miért ébred fel ilyen sokszor, miért nem lehet őt letenni, ha elaludt és lehetne még sokáig sorolni. Így viszont nem élveztem az elmúlt (majdnem) 1 évet és már most sajnálom, h nem ment. Remélem, legközelebb én is élvezni fogom a "babázást", mint teKép

Rozi,
milyen volt a műsor? Kibírtad sírás nélkül?

Lili,
azt hiszem, azért vesztünk el régiek, mert folyamatosan ugyanazok a problémák, témák jönnek elő és mi azokhoz már nem nagyon tudunk mit hozzászólni, mert már ezerszer átbeszéltük. Na meg itt vannak a kisördögök, akiknek folyton a nyomában kell lenni. Majd meglátod, ha Zsófi is mászik és pakol ezerrelKép

Dóra,
gratulálok, remélem, most már sínen lesz a lakáscsere!

Kép
sygnum

sziasztok

anyáknapi műsor aranyos volt csak nikiém abszolut nem vett részt Kép meglátott az ajtóban és már a műsorra sem akart bemmeni aztán mikor jöttek befelé a nagytömegbe már sirva ült leés küldte puszikat aztán mikro körbe-körbe metek és mondokáztak az ölembe is ült onnatól kezdve ki sem lehettet robbantani egy verset és egy mondokát sem volt hajlandó elmondni Kép ugy meg iletődőt és csak sirt Kép már majdnem én is mert egyszerűen hiába vigsztaltam nem akarta abba hagyni a sirást aztán nagynehezen sikerült addahagynia de akkor sem akart kiszállni az ölemből nagyon meglepődtem hoyg az én cserfes nagyszájú mindnelében kanál csöppem ilyen mikor kijöttünk az oviból már semmi baja nem volt olyna volt mint szokott lenni dumált táncolt és itthon is nagyon jjó kedve volt ...
szóval nem tudom

balim
ismerős az ez az egyforma vásárlás Kép nálunk is van iylen viszont most gyereknapra külömbözöt kapnak remélem nem nyúlok mellé Kép a szép "uj"
iróasztalukra kapnak 1-1 garniturát ceruzatarót lapt tarót meg ceruzát.... reméálemmeg jött már mert megrendeltem a posta melleti iroszerben
niki hercegnőset adri meg micimackósat kap
remélem nem lesz rajrta vita Kép
te nem félsz a a nyártól ? vagy nálad a fiúk lesznek mamáknaál vagy valhol ? én szerintem nyáron mi itthon sem leszünk vagy játszotéren dekkolunk vagy sétálunk.....Kép
eszti hoyg eszik lfogadja már sziládr kajcsit ?
fiúk mentek oviba?

kob
kami van oviba?

dora
örülök hoyg sikerült eladni a lakást Kép

nana
te is nagyon el vagy tünve hogy vagytok ? pocak lakó ? mikor mész nstre ? danus ment oviba ? anyáknapi műsor volt vagy lesz ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
nyáron a fiúk jún. végéig oviban lesznek. Aztán majdnem egy hetet nyaralunk. Utána Marci legalább két hétig úszótáborba megy. Aztán még júliusban - gondolom - egy hétre elmennek mamához. Augusztus elején megint elmegyünk egy hétre közösen, utána meg két-három hétig együtt itthon. Lehet, hogy ebből még egy hetet bevállalnak mamáék. Meg persze ez lesz az iskolára való készülés ideje Kép. Bár még azt sem tudom, hogy felvették-e? Hamarosan kiértesítenek. Hihetetlen, hogy nemrég született most meg már a suliba készülünk.

Niki biztos megijedt a sok embertől Kép. Milán is ilyen, nagy kópé egyébként, de az ilyen szereplések alkalmából meg sem szólal Kép, pedig már két éve jár közösségbe. Ne foglalkozz vele, olyan kicsik még! Eszti gyümiket (alma, barack, banán, meggy) nagyon szereti. Magam csinálom neki, szoktam belerakni gabonpelyhet, hogy sűrűbb legyen. Ezenkívül krumpli répával, de ezeket csak összetörve, pürésítve nem. Mást még nem próbáltunk Kép. És már rámol ezerrel! Nagyon nekilódult Kép.

Néezem a delelőt, Pesten szakad, remélem itt nem fog, mert be kell mennem a városba.
balim

Sziasztok!

Köszönöm Roz, hogy hiányolsz, jól esett.Kép Nálam is ugyanaz mint Syg-nél vagyok, csak sok minden más is van és kb. annyi az időm hogy beleolvassak amit írtok

Nálunk is tegnap volt anyáknapja az oviban. Kép Dani pont tegnap sírva ment el reggel, könyörgött hogy ne kelljen menni... 3-ra mentem, vittem az "ünneplőt" (na ez az ami nekünk nincs Kép ) vörösre ki volt sírva a szeme, de nagyon örült hogy mentem, most először én és nem apa Kép, persze mondták az ovónénik, ne számitsak semmire, hisz Dani nem járt oviba és még kicsi is a többiekhez képest.

Olyan furcsa volt leülni a piciszékre az anyukák közé és várni a műsort. Kép Vmi új érzés keritett hatalmába, az anyaság egy újabb varázsa. Kép Kép

Aztán megjelent az ovonéni az én kisfiammal, aki engem akart és nem szerepelni, odaült az ölembe, pont mint Niki is Rozhoz. Kép

Amikor elkezdödött a műsor sikerült rávenni hogy menjen oda a többiekhez és oda futott. Na én már itt zokogtam volna annyira elérzékenyültem, de végig vigyorogtam könnyes szemekkel, mert Danus végig szemkontaktust tartott és ő is vigyorgott rám. Kép Kép Kép A műsorból semmit nem tudott,(a többi gyerek viszont annyira aranyosan istápolgatta Kép ) verset semmit nem mondott...nekem mégis GYÖNYÖRÛ VOLT!!! Kép Olyan csodálatos volt látni, pedig eléggé "mikor lesz már vége" arcot vágott. Kép Kaptam tőle virágot és fényképalbumot is. Kép A többiek is nagyon aranyosak voltak. Dani pedig olyan pici még hozzájuk képest. Kép

Voltam ma Uh-án, PocakBotond jól van, de nem egy nagy baba. Megkérdezték az első baba milyen súllyal született, mondtam 3450 g, azt mondták Botond pici, nem lesz akkora, de minden mérete OK. Kép

Első Ctg kedden lesz.

Jól vagyok, bár 1-2 napja rengeteget keményedik a hasam s egy hete kb. már egyre több a joslófájás.

Elég rossz ez a sok keményedés, főleg hogy eddig egyátalán nem volt, nem is tudtam már milyen, ráadásul éjjel nem bírok aludni...

Bocsánat Mindenkitől hogy ilyen hosszú lett és hogy csak magamról írtam. Most mennem kell, de ma még jövök! Kép (remélem...)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Rege , Dora
Nagyon édesek a pici lányok .

Nana
hu már itt tartasz, hogy ctg? hogy szalad az idő.

Balim
Merre mentek nyaralni? Én is folyamatosan nézelödök , mindig találok valami klasszat , meg jot , de valami kifogást mindig találok , vagy nincs hegy , vagy nincs kiságy , vagy valami , Feri már kiakad mikor csak mondom hogy megint találtam valamit. Üdülési csekket igényeltünk , és még mindig nincs semmi rola addig meg nem igazán merek , semmit lefoglalni.

Lina
Mikor jo nektek , mikor jönnétek? Holnap , délelött nekem nem jo , mert megyek bőrgyogyászatra , kicsit félek is , nem tudom hogy mikor végzek , max ha időben akkor utánna vagy péntek?

Sygnum
Mikor költöztök , vagy mikorra tervezitek? Vagy már át is költöztetek? Leona miket csinál ? éjszakáitok?

Kattic
Tánczos Kati a lánykori nevem , nem tudom hogy igy emlékszel-e

Nálunk , lassan kigyogyulunk minden betegségből, legalábbis remélem ,már csak az orruk folyik egy kicsit , de ez már az utobbi hetekhez képest nagyon jo.

Kata nagyon be van indulva , mászik mindenhová, benne van mindenben, tegnap lentebb raktuk most már az ágyát is mert feltérdelt benne és probálta nyujtogatni ki a lábát.

Kép

Anyáknapja nálunk is megvolt , nagyon édesek voltak a gyerekek, szerencsére nem volt nagyon sirós a müsor , meg lefoglalt közben a Kata is, majd videorol vissza nézem és itthon ráérek rajta sirni.
KépKép

Kép
Kép
Kép
kecsone

sziasztok
Tényleg nagyon eltűnt mindenki..de most talán már visszatér az élet! Kép
Lehet, hogy az anyák napja hatása alatt vunk?! Én is kaptam virágot a Zsombortól! Kép Megsúgta Apának!
Kipróbáltuk az úszást a hétvégén...nagyon tetszett neki. Kép
Meg a legjobb! MA reggel óta átfordul hasára! Kép)Olyan izgi! Még tanulni sem tudok..de most már tényleg megyek tanulni...hátha alszik most egy-két óra hosszat...én meg lenyugodok!
quill

Beleolvastam a tavalyi hozzászólásokba, hogy ti "törzstagok" hogy is éltétek meg az utolsó heteket. Kép

Mi ez a "cicibönygyörgetés" meg vmi gomb nyomkodása???????????????????????????

Hát én sokat voltam Ctg-n, de soha semmi ilyen nem volt. Rámrakták a gépet és kész!

Most megnéztem az Uh papíromon az adatokat és az Uh táblázat szerint a haskörfogat és a csombcsont hossz 2-3 héttel kisebb mint "kellene". Jó tudom hogy pontatlan az Uh, de megint direkt magánrendelésre mentem, hogy ott jobb a gép. Szóval nem gáz ez hogy ennyivel kisebbnek mérték?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Kecsone,
mi holnap megyünk 1-re masszázsra, meg pénteken 11-re tornázni, csak most meg kell néznem, hogy hogy állok anyagilag. Előre ki kellett fizetni a nyaralást, és még nem kaptam vissza az egészségpénztártólKép

Quill,
gratulálok Zsombinak, mikor Lilinek sikerült, majdnem elsírtam magam, pedig annyira nem vagyok érzelgős. Tegnap óta bal oldalra is sikerül neki.
Te mikor tudsz tanulni? Lassan fel kellene készülni a jövő keddi előadásomra, de nagyon nehezen szánom rá magam.
Milyen volt az úszás? Jöttök most vasárnap is, mi úgy néz ki, igen.

Nana,
nekem is a vége előtt 2 héttel azt mondták, hogy csak 2900 g Lili, meg mindene kicsi volt, pedig biztos nem az utolsó két héten hízott 1 kilótKép

Balim,
mi sétáltunk a városban, de nem láttunk benneteket.

Mrege,
magától ül így fel Rege, vagy ha lerakjátok, akkor így megül? Tudod, nekem ő meg Zsófi,Eszti az etalon, hogy 2-3 hónap múlva mire számíthatokKép
Lili szerintem már lassan a mászással próbálkozik, csak nem jön rá, hogy szupermen pingvin pózban nem lehet, előre kellene hoznia a kezét, és nem csak a fenekét feltolniKép

Syg,
Lilinek nagyon bejött a szép álmokat tea, hajnal fél 4 körül eszik egyszer 10 percet, amúgy nyugodtan alszik 20-07-ig. Majd azért fel akarom hívni a Hippeseket, hogy mennyit is kaphat belőle, mert az nincs ráírva.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nana
az az EST
arról szól hogyha maszirozod a mellbimbót az fájásokat keltrajtad van a gép maszirozni kell a melett felváltv ennek meg van a szabályahoyg hogy és közben nézik hoyg jönnek e a fájások aztán van egy magzat viz vizsgálat általában hu erre most nem emlékszem talán OP vagy valmi hasonlo a neve ezzel meg megnézik hoyg milyen színű a magzatviz színe de én ezt ugy tudom csak túl hordáskor csinálják
nekem is csinálták mert tul hortam ákit
nem olyan gáz Kép csak kicsit időigényes Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Pont akkor indultok be, mikor én nem vagyok...Kép

Nana, remélem, hogy nem haragudtál, hogy a lányokat törzstagnak írtam...nem akartam ezzel senkit megbántani.
Jók a mértetei Botondnak, ne aggódj. Kép Hamarosan ott lesz Veletek! És olyan szép volt amit írtál! Én majdnem sírtam....Kép

Roz, édes lehetett Niki. Kép

Lina, nagyon gyorsan fejlődik Lili baba. Zsófi még csak most pingvinezik. Kép Most próbálja a mászást, húzza maga alá a lábát, és a fejével megy. Kép

Kecsóné, nagyon ügyes kis Kati is! Miket tud már... Kép
Szépek a képek.

Syg, o.k., értem. Kép Csak jó lenne rólatok hallani, és sok jót szoktatok mondani, nekem nagyon sokat segítettetek már. És hiányzik néha a "reális nézet" is, aki szembesít dolgokkal. Kép Kép Kép

Mrege, nagyon szép a lánykád. Kép

Balim, De jó, hogy ennyit utaztok. Kép Mi is fogunk menni Zsófival. Kép nagyon várom. Olyan ügyes, mert ma is ketten voltunk Solton. És nagyon de nagyon ügyes volt. Egy hangja sem volt. A mamák pedig boldogok voltak nagyon. Kép

Dora, Nagyon szuper az esernyő. (napernyőKép) Kis precíz. Kép Örülök, köszönjük. Nagyon édes Kati! Kép Hogy beszélgettek Zsófival. Csak néztem. Kép

Quill, gratulálok én is Zsombinak, hogy ilyen ügyes volt. Kép

Mi is vszínűleg költözünk, de ez csak 70%. találtunk egy szuper kis sorházat, téglából, felújítva. Kép Nagyon tetszik nekünk. Kép

Jó éjt!
birolili

Sziasztok!

csak átfutottam a képeket, csodás mindegyik pindúr egytől egyig. Kép

Hétvégén nem voltunk: először utaztunk janikával, ami csodásan sikerült!! nagyon jo volt kiakapcsolodni!!

Sajnos mopstanában nagyon nyűgös kb. 2 napja és ez nagyon fárasztó. Kép

Lili: hova költöznétek??

KépKép
erszényes

Lili,

Dehogyis haragudtam meg. Kép azért írtam ezt a szót, mert én is pont azon emberekre gondoltam elsősorban akiket írtál.Kép
Én pont ilyen köztes emberke vagyok, nem annyira új (már 1 éve írok ide Kép) de azért nem is törzstag, hisz én akkor még nem is vártam babát.

Az az igazság hogy egyre jobban hiányoznak a többiek, a "törzstagok", de mindenki! Olyan mintha kicsit megszünőben lenne ez a topik. Kép Kép az pedig különösen rossz, hogy egyedül vagyok kismami...Kép Nektek olyan jó volt anno, hogy sokan vártatok egyszerre babát. Kép ezért mostanában ha van egy kis időm inkább más, babaváró topikokba írok, de nagyon hiányzik ez a társaság. Kép Kép

Hú, Nana SZOMORÚ! Kép PiciBotond pedig csak feszít és feszít.

Ma már túlvagyok egy vérvételen...tegnap a frászt hozta rám a védőnő...az ellenanyag szűrésemmel kapcsolatban. Kép

Dora,
Nagyon kedves vagy hogy felajánlottad a vásárlást, én meg jó lemaradtam róla, mivel azokban a napokban be sem tudtam nézni.
Négykézlábállás popórázással tarkitva megy még? Kép

Anyák napja...
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

De jo olvasni az anyak napi unneplesrol!Kép A versek is szepek, amiket feltettetek. A suliban eddig az osszes anyak napi musoron en is elbogtem magamat, elszor azert, mert az volt az elso es a kis elsosok buszken feszitettek, az anyukak sirtak, a masodikon, mert ket hettel elotte halt meg a nagymamamKép, a harmadikon azert, mert mar gombolyodott a pocakom.Kép

Roz, talan legkozelebb nem lesz ilyen lampalazas a Niki! Ilyenkor tenyleg jobb nem erotetni a dolgot!

Kecsone, Nana, nagyon jok lettek a fenykepek!Kép Kicsit most is meghatodtam!Kép

Quill, forgasKép

Lili, orulok, hogy tetszik a napernyo. Remelem Syg is meg van vele elegedve!
Zsofi baba ennivaloan edes, ha nem figyeltunk rajuk Lilivel, akkor hangosan kozbeszolt.Kép Es tenyleg edesen elgagyarasztak Katival.Kép

Nana, nem maradtal le a bebiboltos vasarlasbol, mert vegul is nem lett belole semmi. A lanyoknak napernyo kellett csak, a kozeli bababoltban meg talaltam tobb szinben is, vegul azt vettem meg nekik. Ha kell napernyo tudok vinni.

Kazacsay doktorrol senki sem irt.Kép

Es az a kerdes is feledesbe merult, hogy tud-e valaki zenes foglalkozast piciknek?

Szegeny Katam reggel lazzal ebredtKép, mostanra sikerult letornazni 37,5-re. Egyebkent semmi mas tunet.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok,

szépek a babák, és nem annyira babák, a betegeknek meg jobbulást!

Olvasni szoktalak Benneteket, de megint itt a vizsgaidőszak, így sűrűsödnek a teendőim. Ráadásul Kamilla hétfő óta van oviban. Nálunk hétfőn lesz anyák napja, de már elárult egy verset, már azon majdnem elbőgtem magam Kép Kép Mi lesz itt később?

Dora,
zenés foglalkozást nem tudok, mi a baba-klubban játszottunk, mondókáztunk, az hasonló volt.

Emese folyamatosan megy, most már pakol, de elég jól lehet mellette tenni-venni, legfeljebb egy kézzel Kép

Még egy gyors kép, a kedvenc rágókával Kép
Kép

Kép

Kép
kobudo

Lina,
természetesen magától nem ül fel,csak húzza a nyakát,meg feszíti a hasizmát,de még nem elég erős hozzá.Ha letesszük,akkor viszont megül hosszú percekig.Amíg meg nem unja!KépMég előfordul,h.eldől,ha valamiért el akar nyúlni,de puhára szoktam lerakni így nem üti meg magát.
Ezen kívül pedig kúszik hátrafelé,mint a rák.KépEzen kívűl forog össze-vissza.Reggel mindig fejjel lefelé ébred,mint ahogy leraktamKép,már kiraktam a matracát a földre a szobában,mert éjjel arra ébredt mindig,h.beleütközik a rácsba.Kép
Ez a 6 hónapos produkció,de szerintem a Te Lilid hamarabb fogja ezeket a dolgokat csinálni.KépAmilyen kis tornászbajnok!KépKép
Készítettünk fotót Apának ma,és olyan jól sikerült,h.nem bírom ki,h.ne rakjam fel nektek is!Bocsi,ha túl sokat képezek!

Kép

Kép
mrege

Akinek volt cumija:
lecseréltétek a cumit 6 hónapos kor után?Elfogadták a babócák?
Nana,
nagyon helyes volt Dani a nagyok között.Olyan kis ártatlan.KépÉn is biztos bőgni fogok az Anyáknapján.Már a barátnőm kisfián is elérzékenyültem,amikor bemutatta az anyáknapi verstudományát.Kép
mrege

Sziasztok,vagyok és ált.olvasok is, csak ahogy Syg is írta...meg majd meglátjátok,amikor babszemek elindulnak, másznak-rámolnak, és kikapcsolják a gépet....Ja és a homokozót festem 3 napja.És iwiwwzekKép.
Babák aranyosak mind!Kép
Kob, Mesi megy? Vagy mászik?
Nana,ciciböngyörgetésnél, oxitocin szabadul fel,ami méhösszehúzó hatású-rövidenKép.

tegnap esteKép

Kép
seriff

Ser,
már "alig várom" ezt az időszakot.Rege már most is úgy lefoglal,h.nem lehet semmit csinálni,amikor ébren van.FolyamatoSan pakolna,meg menne világgá.Mi lesz,ha már tud is....Kép
mrege

Ser,
szerencsére még csak mászik... Kép És még nem találta ki, hogy hogy kell a szekrényeket kinyitni, csak fiók, polc, könyvpakolás megy Kép Hanna elindulóban van? Lassan Õ is 1 éves lesz! A homokozót Nekem is festenem kell, milyen színűre kened?

Kép

Kép
kobudo

Volt/lesz valaki valamelyik Születés Hete rendezvényen?

Kép

Kép
kobudo

Kob, szeretném olyanra,mint az ablakaink, ajtóink, de ahhoz még van 5 doboz festék,és temérdek idő kéne, ez lazúr, mahagóni.Még d.u. vagy holnap d.e. kap egy réteget,aztán kész.Vicces ám,mert drágább a festék+alapozó,mint a homokozóKép!

Kép
seriff

Ser,
szép lesz! Nálunk fehérek az ablakok, meg van piros maradék lakk, így fehér-piros lesz, és a fehér részre rajzolok katicákat, meg virágokat Kép Tényleg horribilis árú a festék, de ez védi a fát... Jövő héten épül a hinta-csúszdánk Kép Az marad fa színűKép

Kép

Kép
kobudo

Szépek lesznek ezek a homokozók!Kép
mrege

Sziasztok!

Jaj mindenkinek nagyon aranyosak a gyerkőcei!Nana ezek az anyák napi képek nagyon meghatóak!Mostanában megint sírós lettem,dehát olyan jó dolgok ezekKép.Mi is megvagyunk,bár az éjszakák néha nagyon kimerítőek,tud hiányozni az egybealvás nagyon.Ja,ma azon is bőgtem egy sort,hogy nem termelődött elég tejem és szegény kislánykám agyon bőgte magát,mert még éhes maradt,de kapott teát és az egy kicsit megnyugtatta.Remélem visszajön a tejcsi,igyekszem sokat inni meg több bogyót szedni!Tök jók lesznek azok a homokozók,biztos jó nagyokat játszanak majd benneKép!Most megyek Lencsikét fürdetni,mindenkinek jó éjtKép!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Ser, Kob, nagyon szép kis homokozójuk lesz a gyerkőcöknek! Kép Főleg, hogy anyuka ennyit dolgozik velük. Kép Jöhettek hozzánk is festeni hintalovat. Kép Még az enyém volt. Kép Most hétvégén hozzuk K.métre anyuéktól. És kle kellene egy kicsit festenem. Tényleg annyira drágák a festékek?

Ser, nagyon édes pakolós Hanna! Kép Én csak kicsit várom, hogy Zsófi is pakoljon....mert akkor aztán lesz utána rohangálás.

Kob, nagyon szép Mesi! Olyan eleven, huncut szemű. Nem felejtem el, hogy itt is rögtön milyen jól érezték magukat. Kép Olyan jó az ilyen gyerek. Nem fél, nyitott....Kép
Kéz és lábtörést a vizsgákhoz. Nem irigyellek.
Nekem is már elkezdődött az angol, élvezem, jó. Szavakat tanulunk-önálóan a 2.órában, meg beszélünk sokat-az 1.órában.

Nana, nagyon szépek az anyáknapi képek! Kép Milyen érzéseid vannak így a vége felé? Várod már? Én annyira be vagyok sózva....de most ez nagyon jó időszak, ahol most járunk Zsófival. Mosolyog sokat,érdekli minden. Nagyon nyugodt baba. Kép

Dora, az anyukák is nagyon örülnek az ernyőknek. Kép Nagyon tetszik nekik. Kép Szépet vettél! Köszönjük mégegyszer! És remélem hogy máskor hosszabb időre fogunk találkozni. Mikor költöztök?

Dettus, a Te anyósod árulja a házát Hollandfaluban? Mert vmi Lencsi babát emlegetett a néni, mikor voltunk megnézni a házát. És hogy 4hetes. A Te neved Brigitta? Ha nem akkor bocsi. Kép
Jól telnek a napjaitok?

Roz, örültek lányok a ceruzatartóknak? Mikor lesznek kész? Mikor adod át?

Mrege, nagyon szép képet készítettetek az apukátoknak. Kép Rege milyen kis husis. Kép
Mrege, én nem cseréltem le a 6hó után a cumit. Maradt az. (Bea beszélt rá. Vagyis nem beszélt rá, csak igaza van: amennyit használják...felesleges azért kicserélni. Végiggondoltam, és igaza van.) Zsófi nagyon keveset cumizik már.

Balim, ti hogy vagytok? gyerekek? Esztivel csak ketten voltatok/vagytok?

Kecsonéék? Többiek? Sam?

Zsófi drágánknak lesz hétfőn a névnapja, és vasárnap lesz "bulija" a pincénél anyuéknál Solton. Már nagyon várom. Összeül a család. Kép
birolili

Lili,de az én anyósom árulja a házát,de engem Dettinek hívnak,a nővérem Brigi,igaz náluk is van pici baba Gergő,de ő meg 6 hetes,úgyhogy fura mit beszélt össze-vissza??Egyébként köszi jól vagyunk,jó hogy most már lehet menni sétálni,meg hát folyamatosan gyönyörködünk a pici lányban,nem lehet betelni vele,persze néha a kiborulás szélén állok,mikor nem hajlandó elaludni,én meg majd összeesek,de ez gondolom ismerősKép.Tényleg hétvégén jönnek nővéremék a picurral,még nem is láttam,várom már nagyon,kíváncsi vagyok hogy bírják majd vagy inkább mi hogy bírjuk majdKép.Nektek akkor hétvégére nagyon jó mulatást és ha addig nem jönnék Nagyon Boldog Névnapot ZsófinakKép!!

Kép Kép

Kép
dettus

Gyerekszáj: Kép

Anyuka gyorsabb sétára noszogatja kicsi fiát, mire az mentegetőzni
kezd:
- Már olyan gyorsan szedem a lábamat, ahogy csak a torkomon kifér!

Anyuka mérgesen förmed rá a kisfiára, aki kérdezés és engedély nélkül
kinyitotta a kólás üveget.
- Miért nyitottad ki?
- Nem én voltam. . . Kidugult!

- Tudod anya, kibe vagyok szerelmes? Téged be!

- Tudod, melyik a két kedvenc virágom? Hát a rózsa, meg a bimbó!

Alkudozás az esti elalvással kapcsolatban:
- Este majd itt fogok aludni veletek! Kölcsön jövök hozzátok!

A nagyfiú a maga öt évével már igencsak fejlettnek bizonyul:
- Apa képzeld, ma van a nőnap. Menjünk akkor nőzni!

A kórházudvaron járva, a szülészet mellett halad el éppen anya és fia,
mikor a kicsi jól informáltan megkérdezi:
- Itt születtem a múltkor. Emlékszel rá, anya?

A kicsinek van egy játékautója, amelyben egy nyuszi a sofőr. A gyerek
egy
ideig szépen játszik vele, majd messzire hajítja a szoba másik felébe.
- Ezt most miért csináltad? - kérdi anyuka szigorú tekintettel.
- Nyuszi hopp! - jött a mosolyra késztető válasz.

Az ovis gondterhelten ücsörög a sarokban. Miután nem vesznek róla
tudomást
meg is szólal:
- Csak növök, csak növök, de sosem leszek már iskolás?

Kétéves számol: - Egy, kettő, három, nem három. . .

A kislány rajzfilmet néz, a papája mellette ül, újságot olvas. A kicsinek
ki kell mennie pisilni, de még odaszól a papának:
- Ha jön a boszorkány a tévében, mondd meg neki, hogy bunkó.

Szüleim ezüstlakodalmára egy elegáns étterembe foglaltatott asztalt a
család. Ötéves fiam is jött velünk. Egy idő után fészkelődni kezdett,
hogy
wc-re kell mennie. El akartam kísérni, de azt mondta, nem kell, egyedül
is
menni fog. Hű de büszke voltam a nagy fiamra. Egészen egyedül pisil!
Örömöm
csak addig tartott, amíg Patrik át nem totyogott az éttermen letolt
gatyával és kakás hátsóval :"Anya, kész vagyok, jöhetsz kitörölni!"

Kis kíváncsi
A nővérem két és fél éves kislánya egyszer bement a fürdőszobába,
ahol az
apja zuhanyzott. Kijött, elképedt arccal, és közölte, hogy "apának farka
nőtt". Én gondolkodás nélkül
visszakérdeztem: "Mekkora?"

Mese felnőtteknek

Tömött buszon utazunk kétéves kislányommal. A gyerek nyűgös, így
megígérem
neki, hogy mesélek. "Jóóó!" sikítozik, és felcsillan a szeme, "azt mondd,
amelyikben a kurta farkú malac kúr!"

Szörny Rt.

Ágyba dugtam a három és ötéves lányaimat. Átöltöztem egy régi
melegítőalsóba és kinyúlt pólóba, majd bementem A fürdőszobába
hajat mosni.
Még ott is hallottam, hogy veszekednek. Egy ideig hallgattam, majd
törölközőt csavartam a fejemre, berontottam a szobájukba, és
leordítottam
őket. Útban visszafelé még hallottam, ahogy a hároméves megkérdezi
nővérét:
"Te Réka, ez meg ki volt?"

Vetít a gyerek

Óvoda után, amikor apa is hazaér a munkából, társasozni szoktunk.
Apa a legügyesebb, sokszor legyőz minket, lányokat. Egyszer az
oviban az
Óvónéni megkérdezte a lányomat, mit szoktak otthon csinálni. Tündi
válasza:"Apa hazajön, és jól megver minket."

Úgy, mint otthon
Kisfiam egyházi oviba jár. Nagyon eleven gyerek, egyszer még a
türelmes
dadus nénit is felbosszanotta. "Hogy fogsz így a mennyországba
kerülni?"
Nagycsoportos kisfiam kijelentette: "Majd ki- be rohangálok,
csapkodom a
kaput, és Szent Péter ki fog kiabálni, mint anya ha mérges, hogy gyere
be
fiam, mert úgy megruházlak, hogy több füled lesz , mint fogad"

A gyerek kövérít

Hat hónapos terhes voltam a második gyerekemmel, amikor lányommal
elmentünk
egy kicsit vásárolni. Bementünk egy baba-mama boltba is, hogy
szoknyát
vegyünk nekem. A gyerek egy ideig nézte, ahogy a tükörben
sürgölodöm, majd
megjegyezte:
Nagyon kövér vagy, Anya.

Kedvesen elmagyaráztam neki, amit úgyis tudott, hogy egy kisbaba
van a
pocimban, attól látszik nagynak. Erre pikírten hozzátette: "és a
popsidban
mi van?"

Playboy nyuszi lettem
Éppen tusoltam, amikor a négyéves kisfiam bejött a fürdőszobába, és
fogkrémmel bajuszt és szakállt rajzolt magának. Olyan cuki lett, hogy
még
vizesen kiugrottam a tus alól, hogy digitális gépemmel egy képet
készítsek
róla. A fotót feltöltöttem a netre, szétküldtem a barátoknak,
rokonoknak.

Vártam a dicsérő maileket. Először a férjem írt: "Szívem, nézd meg
jobban a
fotót..." Megnéztem. Majd elsüllyedtem: a kép hátterében, a
fürdőszobai
gardrób tükrében ott vagyok én is egy digitális fényképezőgépbe
öltözve.
birolili

Lili,
ezek nagyon jóók! A legjobb a Szörny Rt. Könnyesre nevettem magam Kép Megyek tanulni Kép És köszi a dicséretet, a lányok tényleg kis huncutok...

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Lili,
itt néztek házat a Hollandfaluba? De jó lenne, akkor nagyon közel lennétek hozzánk. Kép

Dettus,
Megnéztem ám Lencsi-baba képeit, csodaszép babóca!!! Kép Kitartás! Kép Mindjárt eltelik az első 6 hét, ami a legnehezebb...Kép
Régen már kérdeztem, nem te voltál akit még pocakkal láttam taxizni?

Seriff,
Hanna nagyon nagylány! Kép De komolyan! Kép És ugy látom igazi kis "rosszcsont" lehet. Kép

Kob,
Mesi is egyre gyönyörűbb! Kép De jó lesz nektek is...saját kerti játszótér.Kép

Mrege,
A képeknek mi csak örülünk, sokat kérünk még! Kép Rege nagyon tündér, a fűben ücsörögve és milyen édes kis husi! Kép

Dora,
Kis KATA??? Hogy van?????

KépKép
KépKép
nana09

Seriff,
Miért jó/jobb az iwiw? (így írják?)

Lányok!

Körkérdés!
Kinek folyt el "spontán" a magzatvize? Én most úgy szeretném hogy első jelként megtörténjen és ne legyen burokrepesztés. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok

Mostanában elég keveset olvasgatok és írok, de szerencsére van program bőven, meg mindig itthon mókolok valamit. Inkább csak a képeket nézegettem most is, nagyon szépek.

Seriff

Nekünk is van ilyen bodink. Kép Én már nagyon várom a pakolós korszakot, de azért, mert már akkor elég nagy lesz ahhoz, hogy lehessen dögönyözni, meg Bence is tud majd vele játszani. Főleg ő várja ezt az időt. Persze most is csikizem, meg minden.

Lili

Annak én is örülnék, ha ide költöznétek, a szomszédunkban van a Hollandfalu.
Megérkeztek a bodik a netről, nagyon szépek. Kép A baby bellben potom 500-600 ft-al drágábbak.

A segítségeteket szeretném kérni. Impregnált lepedőt szeretnék venni. A boltban 2700 ft, és reméltem, hogy esetleg a neten találok, de nem. Esetleg van tippetek, hol találok?

Dóra

Neked megjöttek a bodik? Elégedett vagy?

Múltkor találkoztam Minoval és Sbeával. Bálcsi aludt a pelus mögött, Lilla pedig majszolt, csak már nem emlékszem, h mit, de a lányok fagyiztak az tuti. Kép Mindig örülök, ha összefutok innen ismerőssel.

Mi az az iwiw?

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Nana kösziKép és bocs,hogy nem válaszoltam,biztos nem vettem észre a kérdést,de,ha taxi volt akkor biztos nem én voltam.A magzatvíz nálam magától kezdett el folydogálni,de a doki így is megrepesztette a burkot alulról is,hogy meggyorsítsa a vajúdást.

Lili ezek aranyosak nagyonKép

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Csak par percre ugrok be.

Seriff, Hanci a fiokban!Kép Csuda edes!Kép

Lili, orulok es en is remelem, hogy legkozelebb tobb idod lesz!Kép

Cukker, meg nem jottek meg. Most utaltam at a penzt, mert volt egy kis kavaras, nem volt minden body, amit kertem. Igy latatlanba vettem az egyiket, kivancsi vagyok milyen lesz. Remelem jovo het kozepere megjon.

Katokam laztalan, de nyugi kisse. A doktor neni itt jart reggel, kicsit piros a torka, de nem kapott ra semmit, Cebiont kell adnom.

Iwiwen fent vagyok, Zentai (Csoknyai) Dora neven.
Cukker, iwiw egy olyan portal, ahova meghivoval lehet belepni, baratokat, ismerosoket kereshetsz meg rajta. Talaltam olyan sracot, akik a szemkozti hazban laktak ovis koromban, es 7 evesen Veszprembe koltoztek. Azota semmi hirem nem volt rola, csak a nevet tudtam.KépMost az iwiw-ven "osszefutottunk".Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana, nalam is ugy volt mint Dettusnal.
Felul repedt meg a burok, szepen szivargot a magzatviz, kesobb a korhazban csinaltak burokrepesztest. Joforman eszre sem vettem.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szaisztok!

Nana,nem jobb az iwiw, csak más, és most ez egy új őrületemKép.Nem rosszcsontnak látszik, hanem teljesen azKép!Enyém nem folyt el.

Lili, jót röhögtem nagyonKép!

mezítláb a fűben:Kép

Kép
seriff

Seriff!

Most méggegyszer...Kép Mikor lett ilyen nagylány Hanna???? Kép
És virággal a kezében, ebben a kalapban, a fűben...csuda édes!!! Kép és akkor még a nadrágját nem is emlitettem.KépKép

Úgy érzem nem sok van már nekem hátra...Kép

Már napok óta egyre többször és egyre erősebben jelentkeznek a joslófájások...a hasam egy kis kemény gömb. Kép

De ez most olyan jó érzés!!! Kép Világ életemben utáltam a bizonytalanságot..most annyira jó hogy tudom mire számitsak, tudom milyen egy fájás...hogy már melyik számit annak.

Nem is kimélem magam egyátalán, nincs fekvés, nincs magnézium! Jöjjön aminek jönnie kell! Hú úgy izgulok már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

(El is megyek fagyizni! Kép)

Dora,
szorítok hogy ne legyen semmi nagyobb baja kis Katának! Kép

Cukker,
Én délelötönként sokszor lent vagyok az udvaron, babázok a ház többi kis lakójával. Kép Ha esetleg erre jársz szólj! Kép

KépKép
KépKép
nana09

ÁÁÁÁ vmit elfelejtettem... Dettus, Dori milyen amikor így szivárog a magzatvíz? És ugye (ha minden ok) akkor teljesen szintelen?

KépKép
KépKép
nana09

Lili,
mi sajna elég sokat cumizunk még.Főleg,amióta nyűgösebb.Nem tudom a foga miatt,vagy az,h.már nagyon menne...de azóta újra több a cumi.Elalváshoz meg mindig.Meg ez ilyen "állkapocsbarát" cumi,és gondolom a méret is fontos.Ezért gondoltam.
Rege tényleg husi,de már nyúlik!Tegnap hasonlítottuk össze a képeit,ha sikerül megtalálnom ideteszem.Amúgy a négy hurkából a combján már csak 3 van!KépÚgyhogy alakulunk!Kép

Kép
mrege

Mi holnap megyünk a Vidámparkba! Kép

Ha már nem jönnék, mindenkinek gyönyörű, napsütéses, vidám hétvégét!!! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Lili,
tényleg jók ezek a gyerekszájak!Jót mulattam!Kép
mrege

Nana,
De gondolom te nem ülsz fel a hullámvasútra!KépKép
mrege

Tenyleg sokat valtozott a kis Rege!Kép

Nana, epp pisiltem mikor hallottam egy halk pukkanast (igazabol fel sem tunt, csak mikor a szuleszno rakerdezett, hogy hallottam-e). Aztan az lett gyanus, hogy a nappaliba erve ujra csorog valami a labamszaran vegig.Kép Teljesen szintelen, akkor van "gond" ha zoldes. Ha nagyon megindul a magzatviz erdemes lefekudni negyed orara, hogy ne sodrodjon elore a koldokzsinor.

Holnapra vidam napot kivanok!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Balázsné Angi vagyok a bajai topicból, én olyanokat keresek, akik kecskeméti Perfekthez járnak mérlegképes könyvelői oktatásra, illetve most fognak vizsgázni számvitelből 1-én az Erdős Ferenc Műv.Központban.
Tudom, hogy Kecskemét elég nagy város, kicsit olyan, mintha tűt keresnék a szénakazalban, de hátha valakinek a valakije ide jár, nagyon kellene egy kis eszmecsere!
Ha valaki tud segíteni, akkor kérem jelezze a bajai topicba, vagy privibe a balazscsalad@fibermail.hu címre!
Köszönöm!
Angi
cipó

Sziasztok!

Na nem hagyom cserben a topicot, hogy ma nem ír senkiKép

Lenne egy nagy-nagy kérdésem: van valamelyikőtöknek elektromos bébihintája? A Lilinek vennének a keresztelőjére, csak előtte szeretném kipróbálni, hogy egyátalán tetszik-e neki.
Mondjuk ma az arborétumban hintázott, fogtuk rajta, az tetszett neki. Meg a csúszda, az nagyon. Nálunk van a barátnőm, meg a 4,5 éves kislánya, és ő fogta az ölébe. Majd ha letöltjük a képeket, megmutatomKép

Köszi

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Cipó,sajna nem tudok segíteni Neked!

Lina,nekünk nincs.

Nana,milyen volt a vidámpark?

Mi ma ezért nem értünk rá:Kép,
de igaizból hétfőn lesz.

Kép