2006.05.10 07:31
. Nálunk már egy ideje megy ez a mind a két fiúnak egyforma kell dolog. Olyan dolgokon képesek összeveszni, hogy el sem hittem volna korábban. Pl. azon is, hogy kire néz Eszti
. Szóval eléggé "fontos" dolgokon. Néha vissza kéne menni gyerekbe, hogy ezeket a problémákat jobban átérezzem
. Nem mindegy ám, hogy a kocsi ajtaját kinél nyitom ki előbb, ki száll ki be előbb, ki nyitja az aktót, stb. Ha valamit kapnak, akkor annak tökéletesen egyformának kell ám lennie. Néha fárasztó... Remélem hamarosan kinövik. Marciéknál jövő héten lesz anyák napja. Niki nagyon édes, hogy megdicsért. Hogy sikerült? Hány zacskó papírzsepit vittél
?2006.05.10 09:15
2006.05.10 09:53
meglátott az ajtóban és már a műsorra sem akart bemmeni aztán mikor jöttek befelé a nagytömegbe már sirva ült leés küldte puszikat aztán mikro körbe-körbe metek és mondokáztak az ölembe is ült onnatól kezdve ki sem lehettet robbantani egy verset és egy mondokát sem volt hajlandó elmondni
ugy meg iletődőt és csak sirt
már majdnem én is mert egyszerűen hiába vigsztaltam nem akarta abba hagyni a sirást aztán nagynehezen sikerült addahagynia de akkor sem akart kiszállni az ölemből nagyon meglepődtem hoyg az én cserfes nagyszájú mindnelében kanál csöppem ilyen mikor kijöttünk az oviból már semmi baja nem volt olyna volt mint szokott lenni dumált táncolt és itthon is nagyon jjó kedve volt ...
nálunk is van iylen viszont most gyereknapra külömbözöt kapnak remélem nem nyúlok mellé
a szép "uj"
2006.05.10 10:18
. Bár még azt sem tudom, hogy felvették-e? Hamarosan kiértesítenek. Hihetetlen, hogy nemrég született most meg már a suliba készülünk.
. Milán is ilyen, nagy kópé egyébként, de az ilyen szereplések alkalmából meg sem szólal
, pedig már két éve jár közösségbe. Ne foglalkozz vele, olyan kicsik még! Eszti gyümiket (alma, barack, banán, meggy) nagyon szereti. Magam csinálom neki, szoktam belerakni gabonpelyhet, hogy sűrűbb legyen. Ezenkívül krumpli répával, de ezeket csak összetörve, pürésítve nem. Mást még nem próbáltunk
. És már rámol ezerrel! Nagyon nekilódult
. 2006.05.10 11:12
Nálam is ugyanaz mint Syg-nél vagyok, csak sok minden más is van és kb. annyi az időm hogy beleolvassak amit írtok
Dani pont tegnap sírva ment el reggel, könyörgött hogy ne kelljen menni... 3-ra mentem, vittem az "ünneplőt" (na ez az ami nekünk nincs
) vörösre ki volt sírva a szeme, de nagyon örült hogy mentem, most először én és nem apa
, persze mondták az ovónénik, ne számitsak semmire, hisz Dani nem járt oviba és még kicsi is a többiekhez képest.
Vmi új érzés keritett hatalmába, az anyaság egy újabb varázsa.
A műsorból semmit nem tudott,(a többi gyerek viszont annyira aranyosan istápolgatta
) verset semmit nem mondott...nekem mégis GYÖNYÖRÛ VOLT!!!
Olyan csodálatos volt látni, pedig eléggé "mikor lesz már vége" arcot vágott.
Kaptam tőle virágot és fényképalbumot is.
A többiek is nagyon aranyosak voltak. Dani pedig olyan pici még hozzájuk képest.
(remélem...)2006.05.10 11:50

2006.05.10 12:50
Megsúgta Apának!
)Olyan izgi! Még tanulni sem tudok..de most már tényleg megyek tanulni...hátha alszik most egy-két óra hosszat...én meg lenyugodok!2006.05.10 13:05
2006.05.10 13:55
2006.05.10 15:37
csak kicsit időigényes 
2006.05.10 20:52
Hamarosan ott lesz Veletek! És olyan szép volt amit írtál! Én majdnem sírtam....
Most próbálja a mászást, húzza maga alá a lábát, és a fejével megy.
Csak jó lenne rólatok hallani, és sok jót szoktatok mondani, nekem nagyon sokat segítettetek már. És hiányzik néha a "reális nézet" is, aki szembesít dolgokkal.
Mi is fogunk menni Zsófival.
nagyon várom. Olyan ügyes, mert ma is ketten voltunk Solton. És nagyon de nagyon ügyes volt. Egy hangja sem volt. A mamák pedig boldogok voltak nagyon.
) Kis precíz.
Örülök, köszönjük. Nagyon édes Kati!
Hogy beszélgettek Zsófival. Csak néztem.
Nagyon tetszik nekünk.
2006.05.11 07:37
azért írtam ezt a szót, mert én is pont azon emberekre gondoltam elsősorban akiket írtál.
) de azért nem is törzstag, hisz én akkor még nem is vártam babát.
az pedig különösen rossz, hogy egyedül vagyok kismami...
Nektek olyan jó volt anno, hogy sokan vártatok egyszerre babát.
ezért mostanában ha van egy kis időm inkább más, babaváró topikokba írok, de nagyon hiányzik ez a társaság.
PiciBotond pedig csak feszít és feszít.

2006.05.11 09:28
A versek is szepek, amiket feltettetek. A suliban eddig az osszes anyak napi musoron en is elbogtem magamat, elszor azert, mert az volt az elso es a kis elsosok buszken feszitettek, az anyukak sirtak, a masodikon, mert ket hettel elotte halt meg a nagymamam
, a harmadikon azert, mert mar gombolyodott a pocakom.
Kicsit most is meghatodtam!
Es tenyleg edesen elgagyarasztak Katival.
, mostanra sikerult letornazni 37,5-re. Egyebkent semmi mas tunet.2006.05.11 09:46
Mi lesz itt később?

2006.05.11 12:23
Még előfordul,h.eldől,ha valamiért el akar nyúlni,de puhára szoktam lerakni így nem üti meg magát.
Ezen kívűl forog össze-vissza.Reggel mindig fejjel lefelé ébred,mint ahogy leraktam
,már kiraktam a matracát a földre a szobában,mert éjjel arra ébredt mindig,h.beleütközik a rácsba.
Amilyen kis tornászbajnok!

2006.05.11 13:01
.
. 
2006.05.11 18:31
.Mi is megvagyunk,bár az éjszakák néha nagyon kimerítőek,tud hiányozni az egybealvás nagyon.Ja,ma azon is bőgtem egy sort,hogy nem termelődött elég tejem és szegény kislánykám agyon bőgte magát,mert még éhes maradt,de kapott teát és az egy kicsit megnyugtatta.Remélem visszajön a tejcsi,igyekszem sokat inni meg több bogyót szedni!Tök jók lesznek azok a homokozók,biztos jó nagyokat játszanak majd benne
!Most megyek Lencsikét fürdetni,mindenkinek jó éjt
!2006.05.11 19:38
Főleg, hogy anyuka ennyit dolgozik velük.
Jöhettek hozzánk is festeni hintalovat.
Még az enyém volt.
Most hétvégén hozzuk K.métre anyuéktól. És kle kellene egy kicsit festenem. Tényleg annyira drágák a festékek?
Én csak kicsit várom, hogy Zsófi is pakoljon....mert akkor aztán lesz utána rohangálás.
Olyan jó az ilyen gyerek. Nem fél, nyitott....
Milyen érzéseid vannak így a vége felé? Várod már? Én annyira be vagyok sózva....de most ez nagyon jó időszak, ahol most járunk Zsófival. Mosolyog sokat,érdekli minden. Nagyon nyugodt baba.
Nagyon tetszik nekik.
Szépet vettél! Köszönjük mégegyszer! És remélem hogy máskor hosszabb időre fogunk találkozni. Mikor költöztök?
Rege milyen kis husis.

2006.05.11 20:19
.Tényleg hétvégén jönnek nővéremék a picurral,még nem is láttam,várom már nagyon,kíváncsi vagyok hogy bírják majd vagy inkább mi hogy bírjuk majd
.Nektek akkor hétvégére nagyon jó mulatást és ha addig nem jönnék Nagyon Boldog Névnapot Zsófinak
!!2006.05.11 20:57
2006.05.12 07:42
Kitartás!
Mindjárt eltelik az első 6 hét, ami a legnehezebb...
De komolyan!
És ugy látom igazi kis "rosszcsont" lehet.
De jó lesz nektek is...saját kerti játszótér.
Rege nagyon tündér, a fűben ücsörögve és milyen édes kis husi!
2006.05.12 09:40
Én már nagyon várom a pakolós korszakot, de azért, mert már akkor elég nagy lesz ahhoz, hogy lehessen dögönyözni, meg Bence is tud majd vele játszani. Főleg ő várja ezt az időt. Persze most is csikizem, meg minden.
A baby bellben potom 500-600 ft-al drágábbak.
Mindig örülök, ha összefutok innen ismerőssel. 2006.05.12 12:10
és bocs,hogy nem válaszoltam,biztos nem vettem észre a kérdést,de,ha taxi volt akkor biztos nem én voltam.A magzatvíz nálam magától kezdett el folydogálni,de a doki így is megrepesztette a burkot alulról is,hogy meggyorsítsa a vajúdást. 
2006.05.12 12:18
Csuda edes!
Most az iwiw-ven "osszefutottunk".
2006.05.12 14:09
Mikor lett ilyen nagylány Hanna????
és akkor még a nadrágját nem is emlitettem.
Világ életemben utáltam a bizonytalanságot..most annyira jó hogy tudom mire számitsak, tudom milyen egy fájás...hogy már melyik számit annak. 

)
Ha esetleg erre jársz szólj! 
2006.05.12 14:12
Úgyhogy alakulunk!

2006.05.12 14:37
Teljesen szintelen, akkor van "gond" ha zoldes. Ha nagyon megindul a magzatviz erdemes lefekudni negyed orara, hogy ne sodrodjon elore a koldokzsinor. 
2006.05.13 08:32
2006.05.13 20:07

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|