Sziasztok!
Dancsi! Védőnődre inkább no comment.

Szvsz hívd fel a rendelőt, és mondd meg nekik, hogy többet nem tartasz igényt rá! Gondolom, akinek télleg segítség, bátorítás kéne -pl az elsőgyerekesek- azoknak se segít sokat, vagy annyit amit neked.

Elszomorító nagyon.

És még azt mondják, nagy a munkanélküliség????
Zita29! A mi dokinőnk nem ad be háznál védőoltást, állítólag tiltja nekik vmi.
A 15 hós oltásnak van mellékhatása,de később, Lottikának a 15. napon volt egy kis láza.
Kinga! Neked ki a védőnőd? A Korda utcai rendelőhöz tartoztok?
Tegnap du. volt Lottika évzárója és anyák napi ünnepsége az oviban. Nagyon aranyos kis műsort adtak elő, kis mesét is eljátszottak, ügyesek voltak, nem is 3-4 éves szinten voltak szvsz, bár lehet, elfogult vagyok.
A bőgést visszafojtottam.

A műsor végén közösen elmondtak egy verset (" anyukám, anyukám találd ki, hogy az én nagy kincsem ugyan ki, ki lehetne más, csakis te, ültess hát gyorsan az öledbe"), minden gyerek kezében volt egy szál szép kála. A vers után szépen meghajoltak, minden gyerek odament az anyukájához, átadták a virágot, és egy piros borítékban levő gyönyörű lapot - a borítóját a lányom csinálta-, amin a következő vers volt:
"Piciny Lottika voltam, de még hol voltam, hol nem voltam. Mert anya hordott a szíve alatt, mint valami pelyhes kismadarat, és benn a fészekben, bizony ott a szívünk egyszerre dobogott.
Ó anya, ó anya édes ma nagy vagyok, majdnem 4 éves!- de néha öledbe bújva úgy szeretnék, még piciny Lottika lenni újra!"
Linda ma 15 hetes. 5,910 kiló, étvágya nagyon megcsappant,de hízik rendületlen. Nem értem, de tulképpen az a lényeg, hogy jókedvű, derűs, és képes éjjel 10 órát aludni, nem?
Zozo! Édi a csajod nagyon!
Timika! Én már tudom, mikor miért sír Lindi. Bár meg kell mondjam, nem egy bőgőmasina.
Komoly nagyfiú már Kristóf!
Melinda