A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

sziasztok!

Nagyon köszönöm a sok bíztatást, meg a jó ötleteket!

Sajnos már nem vagyok kezõd Bromo-témában, egypár dobozzal már megkajáltam, és hát mondhatom, én is kivoltam tõle.

tényleg még egyszer köszi,
aztán majd írok!

puszi: dudus
dudus

Rita, Monka
Köszönöm kérdésetek, nagyon jól vagyunk. Már alig várom az aug. 2-i UH-t Azon kívül, hogy a mellem feszül, rengeteget járok pisilni, és idõnként csak annyira van hányingerem, hogy ne érezzem jól magamat semmi gondom. Ja meg idõnként fájdogál egy kicsit a hasam, de a pihenés segíteni szokott rajta. Ez mitõl lehet?

Monka
Ne pánikolj. Nagyon drukkolok neked én is, meg itt mindenki, hogy minden jó legyen. Írd meg, akármit mond is az orvos. Remélem holnap csupa jó hírrel jössz. Kép

Gitta
Én meg nagyon remélem, hogy nem megy le a hõd még legalább 9 hónapig. Az a 37,3 nagyon klassz, feltéve hogy nem vagy megvárva. (Ugye nem?) Drukk, drukk, drukk... Aztán értesíts ám a fejleményekrõl, mert kilukad az oldalunk. KépKép

Virág
Üdv közöttünk. Ne maradj sokáig. Kép
A ciklusszám azt jelenti, hogy ki hanyadik ciklus óta próbálkozik.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Virág!
Nem mondta az orvosod hogy esetleg inszáminációt próbáljátok meg v. a lombikot? Meddig kell várnod?

Doris, Andy!
Én drukkolok hogy mégsem kelljen nektek az a lapar, Andy ha mégis menned kell meglátogathatlak a klinikán? Persze ha már akkor felkelhetek.

Én köszönöm mindenkinek aki drukkol nekem, tegnap voltam UH, szerintem egész jó lett. Márc. óta nincs menszeszem, mert endo mütét után szurit kaptam, az utolsót a lombikhoz most ki is tudják használni, a méhem a szuritól egészen apróra összezsugorodott. Péntek óta kapom a szurit, hétfön azt mondták, hogy a nyálkahártya 4 mm, és a bal oldalon már van 2. Nem mondta mi, én remélem tüszõ Kép

Persze még lesz 2 hét szuri ugy tudom.

Nekem is kell szednem a Bromocriptin-t a terhesség 10. hetéig.

Edelweiss! A kutyus már egészen nagy, és egyre okosabb. Remélem majd nemsokára te is meglátod!
A ciklusom (amig volt) 28-30 napos volt, és rendszeres.
Én is megkérlek hogy holnaptól amig nem leszek netközelben számolj be a többieknek mi újság velem.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szép jó reggel MindenkinekKépKép
RakiKép
Pot ez a tea nem szerepel a Házi füveskönyvemben, viszont megnéztem a nõgyógyászati teákra fonatkozó fogyasztást és a fogyasztásra ezt írja:
"A tea elkészítése:
1. Az összekevert herbákat légmentesen záró, sötét edényben tartjuk.
2. kiskanál keveréket herbateacsészébe vagy kis teáskannába teszünk. Hozzáadunk egy csésze frissen forralt vizet, és 10 percig állni hagyjuk majd leszûrjük.

Adagolás: Napi 2-3x1 teáscsésze."

Én úgy gondolom, ez a reális a gyógyteák mennyiségét illetõenKép
VirágKép
Itt a kórtörténetem dióhéjban(bocsika, akinek úncsi most ugorjon): 9 éve méhpolipokkal mûtöttek, aztán tehrbe estem de a terhességem a 14. héten elhalt ezért mûszeres befejezés következett, aztán mérgezést kaptam a babától így újra mûtét aztán méhszájsebet mûtöttek. Ezután hosszabb szünet következett majd 2 éve fordultunk a Párommal orvoshoz, hogy abbahagytam a gyógyszert de nem sikeredik a babuka. Ekkor kiderült, hogy endometriosisem van amire fél évig hormonkezelést kaptam de sajna az endom nem reagált. Volt egy HSG-m amelynek eredménye az lett, hogy a jobb oldali petevezetõm átjárható, de a bal teljesen használhatatlan. A Párom lelete tökéletes. Az Andrológus javaslatára (nálam lévõ halmozódott problémák miatt) bejelentkeztünk a Kaáliba ahol inszeminációt javasoltak. Most úgy döntöttünk, hogy megvárjuk a szeptembert, mert a nõgyógyászomhoz akkor kell visszamennem és akkor egyeztetjük a laparoszkópia idõpontját. Annak eredményével már tudni fogjuk, hogy merre tovább....Kép Bocsi a regényértKép A táblázatban egyébként azért ciklust jelölünk és nem hónapot, mert van akinek sokkal hosszabb ill. rövidebb egy ciklusa mint egy hónap.
MonkaKép
Kérlek jelentkezz, nagyon izgulok de úgy gondolom nem kell félned, hisz nincs két egyforma terhesség...Kép
KarmenKép
Gondolok Rád sokatKépKép DrukkolunkKép
EdelweissKép
Ezek a tünetek nagyon nagyon egyértelmûekKépKép

Puszi: Doris
doris

Jó reggelt Lányok!

Olyan sokat írtatok 2 nap alatt, hogy alig gyõztem elolvasni.
Nagyon hiányoztatot!

Én most a 25 cn-on vagyok, de már most félek, hogy meg fog jönni. Gyanús fájások voltak a baloldalamon, de már a pattanásaim is kijöttek, szóval nagyon vakószínû, hogy ez a hónap is sikertelen lesz.

Doris, írok majd mail-t.

Ildi,
Nem tudtam mindent elolvasni. Mi újság Nálad?

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Edelweis!
Köszönöm, majd meglátjuk! Kép
Majd teszel fel UH-s képeket, ugye? Kép Csináltass a picikérõl! Kép

Doris!
E-mail ment! Kép

Nelli!
Kár! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Választ küldtemKép
NelliKép
Ugyan mitõl félsz már most elõre????KépKép Kicsit légy türelmesebb önmagadhozKépKép Ha ez vigasztal elárulom Neked, hogy tegnapra ellepték a homlokomat a ragyák...?????? Ki a túró érti ezt? A ciklusom 6. napján... A Te szervezeted még a felkészülési szakaszát éliKépKép Szedsz Folsavat ill. valamilyen vitamint? (bocsi, ha már írtad, csak kicsit keverednek az infok)
NikieKép
Hogy vagy? Minden OK? Ugye mostanság mentek nyaralni?

doris

Sziasztok Lányok !

Úgy emlékszem Raki kérdezte a pé-jelzõ dolgokat. Most már tapasztalatból mondom, hogy semmi ilyenbe ne higgyetek. A pé meghatározására legjobb, és legolcsóbb módszer a hõmérõzés, és a nyák vizsgálata. Ebben a hónapban mind a PG53-t mind a Corax LH jelzõjét néztem minden nap, és semelyik sem mutatott pozitivitást egy nap sem. A ciklusom 13. és 14. napján a hétvégén, gyanakodni kezdtem, hogy valami nem kóser ezekkel. Mindkét nap 36,6 és 36,7 volt a hõm, és a nyákot tojásfehérjésnek láttam. Tegnap azaz hétfõn már 36,9 volt, és ma is annyit mértem. El tudjátok képzelni, hogy tényleg nem volt pé-m, és jól mutatták ezek a kütyük ? Az a dühítõ, hogy ezek súlyos ezrekbe kerülnek.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Doris!
Köszi szépen! Kép Hát igen, majd meglátjuk!

Üdv:
Gitta
gitta

Doris!
E-mail ment!

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Lányok!Kép

Írtam egyszép hosszú levelet,de elszállt az egészKépKépKép
Csak bekukkoltam, de rohanok is, mert ma lesz a munkahelyi búcsúztatóm. Még 31-ig dolgozom.

Holnap majd jövök hozzátok, addig is

Pussz Mindenkinek: Ildi
hercegné

CatEyeKép
Ne bosszantsd fel Magad, mert nem éri meg...Kép Én még nem próbáltam ezeket a szerkentyûket de a Lányoktól tudom, hogy nem teljesen megbízható (azért volt akinek bejött) mert nem mindegy pl., hogy mennyi anyagot teszel ráKép A hõmérõzés - amennyiben jól csinálja az ember - teljesen megbízható képet ad a pé-t ill. egyéb hormonális problémákat tekintve, de ez tényleg csak akkor igaz, ha hüvelyben és az alapvetõ "szabályokat" betartva méri az emberKép Figyu! A hõmérsékleti görbéd alapján mit látsz? Ha a zuhanás után megvolt az emelkedés akkor nincs gondKép Reméljük egy két napon belül a 37-et is eléri a hõd és fent is marad...úgy 9 hónapigKépKép
GittaKép
Nagyon szívesen máskor isKép Holnap majd izgatottan várom, hogy mennyi lesz a hõd...Kép

doris

Sziasztok Lányok!

Én ebben a hónapban is hû maradok a topic nevéhez. Ma van a 9c 1cn. Kép Már megint....Kép

bogár
bogár

Sziasztok lányokKép

Üdvözlöm az újakat. Sajnos az olvasással egy kicsit le vagyok maradva, de bepótolom.Kép

Végre egy kcsit itt tudok veletek lenni. Hiányoztatok ámKép Sajnos nagyon sok volt a munka, tegnap is két órával elõbb be kellett jönnöm dolgozni a hivatalba, hogy mindenki megkapja a segélyét jövõ hó elején.Kép A stresszes idõszaknak szerencsére egy kis ideig vége.KépKép

Én ma vagyok a 33. cn-on, és semmit nem érzek. Se görcsölés, se pattanások, se hányinger. a hõm valószinûleg nem volt a legjobb, de most nem tudom, mit tegyek. Érdemes így is tesztelnem? Én ezt a hónapot nagyon sikertelennek könyveltem el eddig KépKépKép

A nyaralásunk egyelõre hallgat...

Puszi: Edit
Edith

Drága BogárKép
Ne búslakodj! A nyári hónapok sajna esélytelenebbek a babásodásra mint a hûvös õszi és téli idõjárás...Kép Hidd el Neked is sikeredni fog hamarosanKép
IldiKép
Sok sikert a búcsúztatóhozKép Hová mész dolgozni utána? (bocsi, biztos írtad már valahol, de elveszítettem a fonalat...)

doris

Bogár!
Kép Kép Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Edith!
Tesztelni soha sem késõ! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

EdithKép
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Van hõgörbéd? Méred most a hõdet? Hogy áll jelenleg?

doris

Sziasztok, Lányok!

BOGÁR,
Kép sajnálom!

ILDI,
mi van Veled? Tegnap tudott fogadni a dokid? Irj, mert kilyukad az oldalam... És hol fogsz dolgozni? Remélem, lesz internet-elérésed, nagyon hiányoznál Kép

EDIT,
hány napos szokott lenni a ciklusod? Semmi elõjele a mensinek? Akkor még várj egy-két napot, és ha még akkor sincs semmi, talán érdemes tesztelned. A hõd nem mérted? Az egyik kolleganõm is akkor maradt babás (már a 20. hetet is betöltötte), amikor azt mondta, hogy ez a hónap biztos nem volt sikeres, mert minden összejött nekik, gondjaik voltak egymással is, stb, és mégis ott a babó a hasában Kép. Tehát nem elkeseredni elõre!

CATEYE,
még én sem próbáltam egyet se ezek közül a kütyük közül, de egyetértek Dorissal, hogy a hõ meg a nyák vizsgálata sokkal megbizhatóbb. Ne mérgeld magad, üzleti világban élünk, minden eladó, ami vacak, az is. És el is adják Kép.

GITTA,
ma mennyi a hõd? Kiváncsi vagyok ám Kép és szoritok!

EDELWEISS,
örülök, hogy jól vagytok Kép!

MONKA,
semmi pánik Kép! Az, hogy nem érzel magadon tüneteket, nem jelenti azt, hogy baj van! A fent emlitett kolleganõm mesélte, hogy õneki az égvilágon semmi tünete sem volt (rosszullét, hányinger), a teszt eredményébõl tudta, hogy babás Kép, semmi más nem utalt rá.

KARMEN,
gondolunk Rád Kép!

Pussz,

Rita
knérita

Rita!
37,1

Üdv:
Gitta
gitta

Doris,

Igazad van, hogy leszúrsz! Mi az ördögnek nyavajgok itt!

Edit,

Tesztelj mindenképpen! Hátha...

Bogár,

Legközelebb sikerül!

Ildi,

Mi újság?

Nelli
nelli2

Jó reggelt mindenkinek!
ORSI, most kipróbálom: Kép Kép Kép!
EDELWEISS, én is gratulálok, feltétlenül számolj be!!!
KARMEN, meddig is vagy még gépközelben? Az a helyzet, hogy az orvosom szerint össze fog jönni magától is és hogy a méhen kívüli jó jel volt, merthogy teherbe tudok esni. Csak hát az a helyzet, hogy nekem már nagyon hosszúnak tûnik ez a 3 év és minél hamarabb szeretnék babucot. Úgy tudom, hogy akinek elzáródtak a petevezetõi illetve volt méhen kívülije, annak egybõl beültetnek, mert az inszeminációhoz átjárható petevezetõk kellenek.
Vigyázz magadra!
DORIS, te aztán átmentél pár dolgon!A történetedben az a pozitívum, hogy nagyon fiatalon kezdõdtek a problémáid és így jó idõben vagytok mindennel! Hogy bírtad lelkileg a megrázkódtatásokat? Minek kell a lapar? Megnézik, hogy még mindig átjárható vagy?
CATEYE: szerintem a kütyük semmit sem érnek!!! Én is mindent kipróbáltam már, de amióta olvastam egy kísérletrõl, miszerint a kísérletben szereplõ párok 80%-a nem azokon a bizonyos termékeny napokon hozta össze a babáját azóta inkább próbálunk rendszeresen minél gyakrabban együtt lenni a párommal. Egyébként a hold-bébi módszer szerint is minden hónapban teljesen különbözõ idõpontokra esik a termékeny nap.
Szerintetek, ha nem esik le a hõmérsékletem, csak egybõl megelkedik, az azt jelenti, hogy nincs tüszõrepedés?
Pussz,
Virág
Virág

Cateye és lányok Kép
Én úgy tudom, de javítsatok ki, ha nem jól, hogy a PG53, csak a pé-t mutatja ki, de a tüszõrepit nem!
Ahogy Doris írta hõgörbit csinálj, ill. Uh-zni is lehet, vagy a hormonvizsgálat mutatja ki inkább pontosan!

Edith Kép
Tudtok jönni a Velencei tóhoz? AUG.2 környékén?

Nikie
nikie

Halihó!

GITTA,
ez nem rossz Kép! Csak maradjon is igy!

VIRÁG,
az én hõm sem esik le, csak fogja magát és felmegy. Van már néhány havi görbém, meg is mutattam a dokimnak, szerinte jó, az a lényeg, hogy jól elkülönithetõ a két fázis. Tehát ne ijedj meg, hogy nem esik le, még nem jelenti a tüszõrepi hiányát. Mióta méred? Azt viszont nem csodálom, hogy hosszúnak tûnik a három év, nekem már a saját 8 hónapunk is sok, nemhogy 3 év! Minden elismerésem a kitartásotokért!

MONKA,
az elõbb nem fejeztem be a mondatot, a végére még odakivánkozik, hogy "...semmi más nem utalt rá, csak az elmaradt mensije." Igy kerek a gondolat.

Cupp,

Rita
knérita

VirágKép
Nem tudok válaszolni a hõgörbés kérdésedre. Talán kérdezd meg Erazmuszt vagy az orvosodat... A laparoszkópiára azért van szükség, hogy kiderüljön az endometriosises szigetek mekkorák, mire telepedtek rá, milyen fontos szerveket támadtak és a felületüket - ha szerencsém lesz - kissé meg lehet majd "nyírbálni" tehát jobbak lesznek az esélyeim a babukáraKép
NelliKép
Én nem szúrtalak le a "nyavajgásért", pusztán meg akarlak nyugtatni, hogy nincs még okod aggódniKép A jó "munkához" idõ kell...KépKép
IldiKép
Mi volt az orvosnál???

doris

Sziasztok!

Edelweiss,
a múlt héten nyaraltunk, jól olvasgattam az archívba (csak szemezgettem), "kivette az albérlõ a lakást"?! Szóval tetszik neki!KépKépKép
Mesélsz a szegedi topicban?

Rita,
hogy vagy? Mik lettek a vérvétel eredményei? Írj, ok! Új kép van Cumiról a profilomba.Kép

Mindenkinek minden jót:
Ágci

Kép
Ágci

VirágKép
Nem tudok válaszolni a hõgörbés kérdésedre. Talán kérdezd meg Erazmuszt vagy az orvosodat... A laparoszkópiára azért van szükség, hogy kiderüljön az endometriosises szigetek mekkorák, mire telepedtek rá, milyen fontos szerveket támadtak és a felületüket - ha szerencsém lesz - kissé meg lehet majd "nyírbálni" tehát jobbak lesznek az esélyeim a babukáraKép
NelliKép
Én nem szúrtalak le a "nyavajgásért", pusztán meg akarlak nyugtatni, hogy nincs még okod aggódniKép A jó "munkához" idõ kell...KépKép
IldiKép
Mi volt az orvosnál???

doris

DorisKép, szerintem próbáld meg megúszni az inszemet. Sokkal jobb esélyeid lennének a beültetéssel. Az inszemnek amúgy is elég alacsony a "találati aránya".
Virág
Virág

Doris, RitaKép

Internet otthon is van, így ha naközben nem is, de esténként majd tudok jönni és írni nektek.
Dokinál voltam tegnap. Semmi nem történt, megvizsgált és csinált egy ultrahangot, de véleménye szerint semmi ok az aggodalomra, mert nincs semmiféle rendellenesség ami indokolná a rosszulléteimet.. Tulképp örülök, hogy így van, de egyben idegesít is, hogy akkor mitõl voltam rosszul.
Egyébként megvan a múltkori kenetvétel eredménye, ami nagyon jó lett, semmiféle baci és vírus és korokozó nincs a váladékban...Egyszerûen az én szervezetem túl sok tejsavat termel..Erre most kaptam egy hüvelykúpot aminek szárító hatása van.

Munka: Szóval júl 31-ig vagyok, aztán elmegyünk 1 hónapra pihenni, majd szeptembertõl munka.
Hová? Még semmit se tudok...Vannak kilátásba melóhelyek, de még semmi nincs eldöntve.
Ha nem lesz munkahelyem akkor se esek kétségbe.

Mindenkinek Puszi: Ildi
hercegné

Sziasztok!

Csak most értem még be a munkahelyemre.
Képzeljétek a hõm ma reggel felment 37-re. Akkor nem sokára meg fog jönni biztos.

Karmen!
Reméljük nem lesz újabb laparom, de ha mégis akkor nagyon örülnék ha meglátogatnál a klinikán. Ha van kedved akkor hozzánk is eljöhetsz dumcsizni.

Nelli!
Ne keseredj még el a pattanások a terhesség miatt is kijöhetnek olvastam. A hõd?

Doris!
Én úgy tudom hogy lombik elõtt 6 inszem van. Nekem tavaly azt mondta az orvosom, hogy max. 2-öt érdemes és utána elküld a Kaáliba.
Tehát ha nem is beutaló de valami orvosi javaslat kell hogy egybõl lombikra menjek nem?

Edith!
Az jó ha még nem jött meg. Mennyi a hõd? Az enyém elindult felfelé.

Andy
Andy

ÁgciKép
Megnéztem a babukát és gyönyörûKépKép
VirágKép
Épp kitaláltad a döntésünketKép Azért a dolog nem egyszerû, mert a törvényi szabályozás igen furcsa és nem engedi átugrani az inszemet mivel az egyik petevezetõm átjárható. Sajna egy elzáródott petevezetõ+ endometriosis törvényileg nem ok a közvetlen lombikra. Azért a végsõ célunk majd az lesz de a lapar eredményét mindenképp megvárjuk és kíváncsi vagyok a nõgyógyászom javaslatára is így várunk türelemmelKép Amig nem állítják biztosra, hogy van értelme az inszemnek addig nem stimuláltatom túl a petefészkeimet, hisz a hormonjaim az egyetlenek amik tökéletesen "mûködnek" pedig nem kis próbatételnek voltak kitéve a kezelések alattKép Ha kibírtunk már ennyi idõt, akkor ez a két hónap nem oszt- vagy szoroz a dolgonKépKép
IldiKép
Örülök, hogy az orvosod mindent rendben találtKép Gratulálok a pozitív gondolkodásodhozKép Nagyon helyesKépKép Tessék pihenni és akkor biztosan kopogtat majd a kis jövevényKépKép
AndyKép
Igen, orvosi javaslatunk volt ezért mentünk a Kaáliba. De az Kaális orvosom utánanézett a törvényi szabályozásnak és mivel a Párom tökéletes ill. nekem csak egy petevezetõm van elzáródva elképzelhetõ a spontán teherbe esés persze ezt a törvény állítja. A Kaális orvos szerint is rossz ez a törvény de nincs mit tenni. Szerinte az inszemet a saját orvosom is megcsinálhatja (így azért jóval olcsóbb) és ha Õ úgy látja, hogy nincs értelme, ill. ezt orvosilag is alá lehet támasztani (ezt várom a lapartól) akkor bizony egyenes út vezet a lombikhozKépKépKép Hát ezért gondolom úgy, hogy két-három hónap várakozást már megér a dologKépKépEgy rossz törvény miatt nem érdemes egy évet elvesztegetni és 6 alkalommal túlstimuláltatni magamKép

doris

Lányok Kép

Köszönöm a sok hasznos hozzászólást pé jelzõ ügyekben. Én sem költök ilyenre többet.

Virág, Doris, Rita, Nikie Kép

Nekem a mensi alatt 36,9, 37 volt a hõm a Closty miatt, majd utánna lejött 36,7 és 36,6-ra. Most a ciklus 15. napjától megint 36,9-t mutat, és remélem megy 37 fölé. Egyébként mi is a 2 naponkénti akciózást követjük, de nekem a párom már eléggé fárad. Ráadásul én is hallottam, hogy sokan nem is középidõben lesznek terhesek, így egész hónapban kellene kétnaponta akciózni, de ezt ki birja ?
Nálatok, hogy van ez ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Drága csajszik (Doris, Gitta, Rita, Nelli és persze a Többiek is)KépKépKép

Annyira aranyosak vagytok. Örülök nagyon, hogy vagytok nekem (vizuális barátnõim).
Most viszont kicsit lehangolt vagyok. Sajna az elmúlt héten sem értek kellemes infók, úgyhogy egyelõre inkább olvasó üzemmódba helyezem magam.

Inkább legyen valaki babás közületek! Ez biztosan feldobna.. Okszi?!!!!KépKépKép

Puszika,
Bogár
bogár

Lányok Kép
Bogárhoz hasonlóan én is olvasóüzemmódba teszem magam.

A [url=http://www.elixir.hu" TARGET="_top]http://www.elixir.hu[/url] -n olvastam:

Cickafark
A nõk gyógyszere, de tévedés azt hinni, hogy elég csak cickafarkfûteát inni anélkül, hogy változtatnának helytelen életvitelükön. Azoknak, akiknek rendszertelen a menstruációja, kiváló hatású, mert a cickafarkfûtea hatására behangolódik a hormonháztartás. Ehhez a teát ne fogyasszuk mindennap, hanem csak a ciklus bizonyos napjain: amikor vége van a tisztulásnak, akkor az elsõ, nem vérzõ napon kezdjük a teaivást a 14. napig, majd szünetet kell tartani a következõ tisztulásig, és így tovább. Azoknak a nõknek is eredményes lehet a tea fogyasztása, akik szeretnének áldott állapotba jutni. Segít azokban az esetekben is, amikor a menstruáció szinte kibírhatatlan fájdalommal jár együtt. Ilyenkor csökkenti a görcsös fájdalmakat, és csak a tisztulás alatt kell alkalmazni.
A cickafark a férfiak prosztataduzzanatának elsõ számú gyógyszere. Más gyógymódokkal együtt még a legkomolyabb prosztatabántalmaknál is enyhíti a panaszokat.
Illóolaja az aromaterápia egyik gyöngyszeme. Menstruációs problémáknál, székrekedésnél, nyugtatónak, gyulladáscsökkentõnek és görcsoldónak nélkülözhetetlen. Homeopatikus készítmények is készülnek belõle.
Nem ajánlott azoknak, akik fogamzásgátlókat szednek, vagy hajlamosak a rosszindulatú daganatokra, a növény ugyanis ösztrogénhez hasonló hormonaktivitású vegyületet tartalmaz. Megijedni azonban nem kell, egészséges nõknél nem okoz mellékhatást.
A vizeletet sötétbarnára festi, de ez nem kóros. Ritka, hogy nagyon érzékeny betegeknél kiütést vagy hasmenést okoz. Teáját nem ajánlatos hosszú távon alkalmazni és az elõírt adagot túllépni. Áldott állapotban lévõ vagy szoptatós anyák is ihatják, de az egyes adagok ne legyenek nagyobbak 1 dl-nél.
A tea készítése: 1 ek. mennyiséget forrázzunk le 2 dl vízzel, 15 percig hagyjuk ázni. Szürjük le, és édesítés nélkül fogyasszunk belõle 2-szer 2 dl-t naponta, 20-30 perccel étkezés elõtt.
Dr. Nagy Géza

Mindenkinek minden jót...

Nikie
nikie

Hé BOGÁRKépelkeseredés 1 év próbálkozás elõtt szóba sem jöhet!
CATEYE: hát igen, nálunk sem minden habostorta...Az a pár piros nap pihenõ sokáig érezteti hatását, aztán pedig a szent cél lebeg a szemünk elõtt. A környezetváltozás is jót tesz.Fõzz a férjednek jókat (tojás, tejföl, sok hús), te pedig ne akard mindig élvezni - gyerekek akkor is megfogannak, amikor megerõszakolnak nõket! És azért ennyire nem rossz a helyzet!!!KépKépKép
Virág
Virág

CATEYE: Ja és még egy elõnye van a gyakori akciózásnak - biztos lehetsz a párod hûségében!!
Virág
Virág

Virág!
Ma még dolgozok de csak fél 2ig tudok irni, utána meg ha lesz otthon internet akkor jelentkezek v. Edelweiss-éknál irok én is. De amig feküdni kell, addig majd õ beszámol rólam.
Igen, ha mindkét oldalad el van zárodva mehetsz egyböl a lombikra, de szerintem beszélj az orvosoddal hogy nem akarsz már várni és mehess. Mert beutaló kell. Igaz valaki irta hogy nem, nekem most elég sok barátnöm jár velem együtt a lombikra (mind Szegeden) itt kellett a beutaló.

és köszi még egyszer hogy ennyien drukkoltok nekem!

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

BOGÁR Kép,
mik voltak azok a rossz infók? Azért ne hagyj itt teljesen bennünket!

NIKIE Kép,
Te sem!

CATEYE Kép,
nem csodálkozom, hogy a kétnaponta akció fárasztja a párodat, fõleg ebben a melegben. Hogy megnyugodj, elárulom, ez nálunk sincs másképp, de ez szerintem természetes, hiszen nem tenyészbikák Kép. És azért, mert babát szeretnénk, még nem kéne lemondani az együttlét örömeirõl Kép. Ne érezze a párunk azt, hogy most csakis és kizárólag ez számit, mert az elég lehangoló lehet számukra, nem? Tudom, nehéz kikapcsolni az agyunkból azt, hogy itt az idõ, ettõl függetlenül még lehet jó az az összebújás Kép, nem szabad a párunkkal a kényszert éreztetni. Bár ez nálunk úgy van, hogy õ is fejben tartja a napok számát, és tudja, mikor van az, amikor nem szabad rámhagynia, hogy akkor ma ne, hanem igenis elcsábit Kép. De ezt nem lehet mindenkitõl elvárni, nagyon szerencsés vagyok a párommal KépKépKép!

Na, lehet, hogy sok okosat nem mondtam, csak leirtam a gondolataimat (már amelyiket sikerült Kép).

Rita
knérita

CATEYE
Mármint az elvárni, hogy észben tartsa a napokat...
Sejtettem, hogy zavaros leszek, de hogy ennyire????

Rita
knérita

Szia Virág Kép

Igazad van, hogy kell egy kis környezetváltozás. Képzeljétek amikor tavaly voltunk Olaszországban nyaralni 2 hétig, minden nap kívántuk az együttlétet abban a stresszmentes pihenõs környezetben. A mindennapos munka és stressz kiöli a sûrû vágyat. Szerencsére a középidõben nálam megnõ a szexuális vágy, de a mensi fele közeledve egyre csökken.

Jó ötlet, hogy fehérje dús táplálkozást kell biztosítani páromnak Kép, hogy jól bírja.

Nagyon-nagyon csodállak, hogy Te már ezt évek óta csinálod, és mennyi erõd van hozzá.

CatEye

Cat
Kép
cateye

DorisKépKnéRitaKép
Biztos emlékeztek, hogy beteg voltam, és most kezdek egészséges lenni. A hõm nem mértem, mert azt gondoltam, nem hiteles, és mivel a 24 cn-ig nem ugrott fel, fel is adtam, megmondom õszinténKép
Most már bánom. Reggel megmérem mindenképpen, jó?

Legutóbb 32 napra jött meg, elõtte 35-re (de ez még barnásozós voltKép ). Ezután kezdtem el szedni a clostyt.

GittaKépNelli2KépKnéRitaKép

Aranyosak vagytokKép Már megint elkezdtem reménykedni.

AndyKép

Mikor kezdett el a hõd felfelé menni? Most azt saccolgatom, ha én 3 nappal "járok elõtted", mik az esélyeim, ha az enyém is felmentKépKép

NikieKép

Nem tudom a Velencei-tót, mert Janit nem akarják elengedni augusztusban szabira. Így jártunk...KépKépKép Azért még próbálkozik szegényke KépÉn meg reménykedek...Az a baj, hogy nagyon beleéltem magam, hogy mi is oda mehetnénk, ahova Ti.

Puszi: Edit
Edith

CatEyeKép
Én nem vagyok híve az örömtelen együttlétnek mert az "rombolja" a kapcsolatot. Szerintem élvezni kell az együttléteket mert lelkileg biztos, hogy negatívan hat ránk a boldogtalan szeretkezés. Az én Párom bírja a "gyûrõdést"KépKép Sosem panaszkodott vagy utasított visszaKép Pont a nyaralás után döntöttük el, hogy befejezzük a "naptárhoz" kötött együttléteket és akkor szeretjük egymást amikor csak kedvünk tartja...KépKép
KarmenKép
Feküdj csak sokat, hisz az lesz a legfontosabbKép Minket ráérsz késõbb informálni...valahogyan csak kibírjuk az izgalmakatKépKép Drukkolunk ám folyamatosan és Edelweiss járjon a fejedben mert Neki elsõre sikerült és egy petesejtbõlKépKép

doris

LányokKép

Edelweissel mizujs? És a többi kismamánkkal?

Amíg távol voltam, lett-e valaki csíkos?

Pussz, Edit
Edith

Karmen!
Én is úgy tudtam hogy itt Szegeden kell beztaló a Kaáliba.

Cateye!
Ha két naponta akcióznánk akkor már másból nem is állna az életünk. Az én férjem is van hogy napi 12 órát dolgozik és nem nyaggatom folyton mert tavaly már volt hogy besokallt.Ha nem akarja és fáradt akkor inkább hagyom, majd holnap. A görbémet vezetem és általában tudja mikor kell együttlennünk. Van hogy õ kérdezi mikor is van peteérésem. A pasik nem szeretik ha erõltetjük.

Andy

Andy
Andy

Rita,

Az én párom benne lenne a kétnapi együttlétbe. Nálunk nekem sok ez az iram. Jó, mi?

Nikie,Bogár,

Azért adjatok hírt magatokról!

Doris,

Nem rosszindulatúan írtam, hogy megszidsz. Pont ellenkezõleg. Jót tesz!

Andy,

Nem tudom a hõmet, mert még nem kezdtem neki ennek a tortúrának. Egyenlõre a természetre biztam magam. Ráadásul nekem akár egy hetet is szokott késni, így van még idõ, mire kiderül, egy vagy két csík lesz.

Nelli
nelli2

NelliKép
Rendben, értem énKép Ha kíváncsi vagy így a végén bármelyik napon megmérheted. Ha 37 feletti akkor bármi megtörténhet és amikor esni kezd onnan lehet számítani a menzireKép Persze ha "tortúrának" érzed akkor hagyd a csudába az egészet, mert nem éri megKép
EditKép
Edelweiss kétcsíkos lett kétszer isKépKép Azért azt jó ha tudod, hogy nincs két egyforma ember és nincs két egyforma ciklus...tehát Veled is még bármi megtörténhetKépKép

doris

Edith!
Hát kár hogy nem mérted. Az én hõm ma reggel ment fel 37-re. Ma vagyok a 30 cn-en, de ez lesz az elsõ gyógyszer nélküli mensim az endos kezelés után, szóval az enyémhez sajnos hiába hasonlítod mert nekem most össze-vissza van minden belül. Helyre kell hogy álljon a hormonháztartásom.
Amúgy régen 28 napos volt és a 15-16. napon már felment a hõm. Majd a következõ ciklusom már remélem jobb lesz.Kép

Andy
Andy

Andy, Doris és a többiek Kép

Én sem vagyok híve az örömtelen együttlétnek, és hála ott még nem tartunk. Éppen ettõl szeretném megóvni magunkat. Nem is szeretném ha eljutnánk oda, inkább jöjjön a babó 1-2 hónappal késõbb. Ezért mindenféle változatosságot bevetek.

Szerencsére a párom nagyon lojális, és ismeri a ciklusomat, tudja mikor kell aktívabbnak lenni.De a napi hõmmel, nyákkal stb. nem zargatom. Így is rosszul volt, hogy megemlítettem Neki a szeptemberi lapart, ha addig spontán nem jön össze.

CatEye

Cat
Kép
cateye

AndyKép

Remélem, gyorsan helyrejössz. Régen,(a tablettázás elõttKép) nekem is 28-29 naposak voltak a ciklusaim. Most - miután a hõm a 24 cn-ig nem igazán változott - 32. napra vártam, vagy elõtte.

DorisKép

Remélem, csak azért késik, mert nincs két egyforma ember, és velem is megtörténhetett KépKépKépFõleg két csíknak örülnék.KépKép

Puszi, Edit
Edith

Virág,
Dorisnak igaza van, nagyon is fontos, hogy az együttléteket mi is élvezzük, hiszen gyakori, hogy az örömtõl szabadul ki a petesejt. Ezzel is magyarázzák a nem középidõben fogant babákat. Szóval, csak élvezettel Kép

Andi,
bocsi, nem akartalak megtéveszteni. Én a bp-i Kaáliba járok és mint magánintézmény, nem kell beutaló. Egy telefon és adnak idõpontot.
Puszi
Ányez
Anyez

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?