A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hogy tudom megnézni Votiv képeit?????????????????

petergabi

Gabika, az előbbi neked szólt Kép
ez a yahoo fotóalbum, amiben mineenféle szenmtimrés taliképek vannak Kép

indianyo

Sziasztok,

Bogárka és Emma boldog szülinapot Néktek.

Bikás: nagyon nagyon jó volt. Fanni is jól elfáradt, volt alvás éjszaka legalább.

Én továbbra sem látok az allergiától szemem bedurralnva, orromon alig kapok levegőt. Borzalmas....

Moose: olyan jól néztél ki, hogy el sem hinném, hogy szültél, ha nem láttam volna Kisnyuszit. Kisnyuszi pedig fantasztikus édes. Nagyon nagyon sok boldogságot nektek és tejcsikét.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Indi: micsoda jó hír.... gratula fiadnak az anyakönyvezéshez.

Füli és Dominó édesek.

J.

Kép
Kép
johanna1975

Kép
Kép
johanna1975

Johi!
én spec tökre örülök, hogy végre összehaverkodtam veled is, mert eddig nem volt nagyon alkalmunk dumálni. ;-)

Soosoo!
láttad magad, ahogy mászol a kötéllétrán?? Kép

voltunk ma jó nagyot játszózni. Zuzival és Pajival fagyiztunk, + vettünk Lencsinek sapit, aztán játszóztunk. később Manókával és az 1 éves Emmával is találkoztunk. szuper jó volt ez a mai nap!

ancsipancsi

Ancsi Kép
Hú de jó volt ma Nektek!! Irigy-mirigy vagyok Kép Akkor szerencsére nem lettél nagyon beteg és Zuz sem, ha fagyizni voltatok, pedig már kezdtem aggódni!
Soosoo-t én láttam a kötéllétrán (még a játszón) és frászt is kaptam, de ő olyan tehetséggel mozgott rajta, hogy szóhoz sem jutottam Kép

Johi Kép
Bocsi, hogy nem jött össze a találka, de anyósom volt itt (nekem ő jutott fagyi helyett Kép ), és követelte a "jussát" Bálintból, aki akkor ébredt amikor hívtál, szóval a családi béke érdekében nem mertem lelépni Kép Munka milyen volt?

Kép
Kép
denizsa

Rájöttem, hogy én is hozzájárultam a gyerkőcöm borzalmas pocakfájásához: a cumisüveg cumiján óriási a lyuk és csak úgy ömlik belőle az anyag úgyhogy szegény baba nemcsak azért nyom be egy egész üveeggel fél perc alatt, mert mohó, hanem mert muszáj neki... és közben fulladozikKép szegényke, persze, hogy görcsei vannak tőle! Nem elég, hgoy egyébként is fájdogál a pocak, még egy ilyen idióta anyával is meg van áldva...

Kérdés: Avent cumisüveghez lehet külön cumit kapni? És különféle lyukméretek is léteznek? Remélem, ez lesz a megoldás és a lassú evéssel csökkentjük majd a fájdalmakat.
Holnap megek DM-be és gyógyszertárba és veszek új cumikákat az üvegre.

11 éves részegen teherbeesős lány... hát volt valamikor ilyen vic, de a valóság egy cseppet se mulatságos Kép

indianyo

Indi!

Avent cumit fogsz kapni DM-ben és van különböző lyuk szám.I,II,III a jelzése az Aventnél de lehet,hogy cseppekcse formában van rajta a csomagoláson!Kép
20170114224602

Juc, szornyu hir a baratnodrol, sajnalom!Kép
Hetfon jon D.A., addig keszulok lelkileg a procedurara.Kép Telefonon keresztul nagyon kedvesnek tunik, gondolom eloben is az.

Indi, orulok Domino magyar allampolgarasagat sikerult elintezni! Az meg durva, hogy orulni kell hogy akad egy keszseges ember...

Zuz, Manoka lesz fenykep az egyevesekrol??? Olyan jo volna!Kép

Pocak, apa + Marci kep KépKépKép

Moose mar otthon ugye? Remelem Nagynyuszi orommel fogadta Kisnyuszit!Kép Kepeket pliiiiz!Kép

Ancsi, szopis kepet atkuldened? Koszi!

Jobbulast a betegeknek!
(Kata is lazas mar ket napjaKép)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Indi, lehet külön cumit kapni hozzá, van 0-1es is, az a legkisebb/újszülött cumi, a 2-est mi 7-8 hósan kezdük használni, addig a kicsi is jó volt. van még a variábilis, amiből elforgatva más (1-2-3) erősségel jön a cucc, de szerintem ilyet ne vegyél Dominónak még, attól Isti a mai napig fulladozik, ha véletlen rossz irányból fogja meg a dudut. és még ne ítéld el magad, csak ha a másik cumitól 100%-osan elmúlik a hasfájásKép képekből még mindig lemaradt a vége, megint lefagyott a gép, hajjaj

és beleolvastam a Leszbi vagy nem lenni-be, 2 oldalig jutottam, az elsőn felvezette, hogy egy női börtönről ír igaz történetet, a második oldalon pedig már megdugta a riportalanyt... és különben is hányok az olyan kifejezésektől, hogy ágaskodó mellbimbó, meg "férfiasság"Kép

votiv 8)
votiv

Dóra!

Mi is kibírtuk,persze nem mondom,hogy nem lesz sírás.ÉS D.A. tényleg nagyon kedves életben isKép
20170114224602

Indi,
adja Isten, hogy ez legyen a gond, de sajnos én az ömlőstől kezdve a lassan csepegőst is kipróbáltam, és mindig mindig fájt a pocija. amúgy az ömlik amit adtam? használod hozzá a szelepet? Kép mert szelep nélkül ömlik, de az a Avent 1-nél valóban jobban folyik szeleppel is. nálunk elejében annyira erőszakosan éhes volt Kép, hogy a lassú folyású cumit nem fogadta el, csak ezt a gyorsabbat.
szerintem AVENT1-es cumika kell nektek, még a Tesco baba részlegén is van, 2 db kb. 900 Ft. én - miután L. kevesellte az 1-es cumit - elég hamar áttértem a 2-esre.
az Aventnél pedig a lyukméret szerintem mindig ugyanakkora, csak mindig több lyuk van a cumin. mi 4-est használunk, 4 luk van rajta.
ahogy Juc mondja, figyeld a cseppeket a dobozon. ahány csepp, annyis az üveg. meg angolul ráírják, hogy slow, meg ilyesmi. egyedül a variabilis feliratút ne vedd meg soha, mert nem ismerek olyat, akinek bevált.

tipp:
Avent Via tároló rendszer 1900 Ft. van benne 5 db tej/táp tároló pohár fedéllel, 1 db aplikátor cumihoz, egy darab gyűrű és egy darab 1-es cumi. így van egy csomó "cumisüveg", és 1 db cumi. mindig csak a cumit kell rögtön elmosogatni Kép. de vigyázat, nem mindegyik Via dobozban ez van, meg kell nézni, hogy mit tartalmaz. sok fajta van.

Aptamil bevált? vagy még korai lenne...?

Denizsa!
ne kiabáljuk el, ugyanis... Kép . de nem baj, legalább hátha fogyok ;-)

ancsipancsi

Deni,
én tényleg csak vicceltem a süti és hasmenés kapcsolatárol! ezért volt tele a hsz-om Kép -ekkel. De azt hiszem, nem volt jo viccKép

Johi,
köszi, megnézemKép páromnak is tetszett az ötlet, elmondtam neki tegnap esteKép
AllergiaKép

KépKép
fibi

Ancsi!

AKkor bemutatkozom,nekünk bejött a variable cumi!Kép
20170114224602

Indi!

Nekem vannak még VIA poharaim(1-2) meg olyan izémicosda is hozzá.SZóval ha kell akkor nagyon szívesen !
20170114224602

Indi!
akkor ne higgy nekem, Jucuséknak jó volt a variábilisKép, de ez csak nagy kőcöknek való Kép
fogadd el Juctól a Via poharakat, meg az aplikátort, mert ha veszel 2 db cumikát, akkor ezek frankón cumisüvegként funkcionálnak.

ugye Jucka?

ancsipancsi

De ki az a <blink>D.A.</blink>???????????????

Katinak jobbulást!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Indi: szerintem nekem van bontatlan Avent cumim a cumisüveghez. Nem tom hányas... mert sose néztem, hogy létezik számozás. Micsoda rémes anya vagyok. :-)

Votiv: könyv egyszerűen szuper lehet. rémesen szórakoztató darab lehet. :-)

Ancsi: én is örülök, hogy örülsz... hehe... szóval tényleg jót dumcsiztunk.

Fibi: megdumcsizzuk, hogy mikor menjünk majdan.

Den: semmi baj, nekem sem igazán lett volna jó a mai nap. Munka: hááááááááát a németem néha elég fura volt, minden azon a másik nyelven jutott eszembe. De azért nagyon megkedveltek a nőcikék. Ez amolyan nőprogram volt, ahol a gazdag feleségekkel sétálutunk egyet. Jó volt.

Allergia: passsssssssssz.. még sose volt.

JOhi

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci: én is ezt akartam kérdezni. csak te finomabban tetted... én amolyan. "Hú de .... is Alice mintájára.... "

Dóra: Katinak bulást.

És minden más betegecskének jobbulást.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Zsanc, Johi koszi!

D.A. egy vedono, aki belovi Katinak a fulbevalot.

Lazababa:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Anchika!

Juckát nem szeretem,és a Jucit és a Jutkát és a Juditkát sem.Kéreteik Juc,Jucus megszólításnál maradni!KépMegértésedet köszönöm!
20170114224602

D.A???????????????????

Az történt a cumival, hogy a sógornőm tágított rajta egy picit, amikor elhozta nekem, hogy az újszülött babácskám tudjon enni, majd én is egy picit, mert még mindig nem tudott belőle szívni... aztán ahogy rázom össze benne a tápszert, elszakadtahott, mert most egy óriási lyuk van rajta, de csak most lett gyanús, pedig már napok óta küzdünk a fuldoklással Kép nem állítom, hogy ezzel megszűnik a hasfájás, de biztos, hogy csökkenni fog egy kissé, mert valami rettenetesen fuldokolt szegény kis picurka Kép

Tápszert holnap veszek, mert csak most ért ide a fizetésem.

JucKép JohiKép Köszönöm szépen, élek a lehetőséggel és kérem szépen a cumikat/poharakat - nem állítom, hogy értem ezt a pohár-dolgot, de majd megértemKép addig is gyorsan veszek egy cumit, üvegüónk van kettő is + egy Ancsi-féle is.

VotivKép könyv brrrrrrrrrrrr.

Jövő szerdán tervezem a Bartók Béla útra menni Dominóval gyest és efféle fincsiségeket intézni, ha aznap Bikás-parkoztok, akkor én is jövökKép

indianyo

Dora Kép
Katának bulást!!! Mitől lázasodott be?

Ancsi Kép
Ez ám a pozitív gondolkozás Kép

Votiv Kép
Azt hiszem, én a helyedben nem bírnám ki és írnék kíváncsiságból egy hasonlóan disznó cikket tele olyan szavakkal, amiket nem bírsz, sztem marhára bejönne ennek az ürgének és dupla fizut ajánlana Kép Egyébként nekem az ilyen, saját "férfiasságukat" túlzottan bizonygató csávók mindig gyanúsak...

Fibi Kép
Én meg már teljesen magam alatt voltam, hogy megmérgeztem a bandát a sütimmel, mint vmi gonosz boszi, de aztán párom lelket öntött belém, azt mondta feláldozza magát és megment Titeket, ezentúl megeszi az összes gyártmányomat, úgyhogy fellélegezhettek!

Johi Kép
Nekem tavaly a szénanáthámra a doki (a gyerekdoki) a Rhinocort Aqua orrsprayt írta föl, egész jól bevált, és ezt szopi mellett is lehetett alkalmazni, mert helyileg hat, esetleg érdemes lenne kipróbálnod. De talán van vmilyen homeos cucc is rá, mintha olvastam volna ilyet...
Séta gazdag feleségekkel? Ez olyan exkluzív meló volt? Lényeg, hogy jó volt Kép

Kép
Kép
denizsa

Juc!
megértem, bocs. én az "Ani, Anika" stb nevektől vagyok ki.

Votiv!
nekem a 2-es cumin a nem bukós táp nem folyt át. tehát tápja is válogatja, hogy mikor kell váltani. tejre/vízre bármelyik jó persze.
szerintem az első hónapokban számít a méretezés főleg.

Dorka!
klassz a Baba, meg a szék is menő.
+ buljatok!

Bogárka!
Isten éltessen sokáig.

Moose!
otthon vagy már?

ancsipancsi

Emmának és Bogárkának boldog szülinapot!KépKépKép

Szegény Timinek nagyon jön valamelyik foga, mert egész nap sírt mindenért és ömlik a nyála 1000-rel! Most 9-kor sikerült csak bealtatnom!

Dora!

D.A.: Már azt hittem, hogy ilyen "hírességek" is megfordulnak nálatok! Én másra tippeltem!Kép

Votiv!

Jók a képek! Jó sokat fényképeztél!Kép
ildi76

Dora Kép
Ez nagyon jóóóó kép! Kata (vagy Kati?) annyira édesen mosolyog Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Johi,
okésKép , de ezek a laikusoknak szolo tanfolyások már áprilisban elindultakKép

Ancsi, és aki ért hozzá:
a TGYÁS és GYES után kell adobevallást beküldeni? és ha az OEP+MÁK nekem nem küldött ezekröl igazolást, az gáz???

Jucka, Anchika, ezeken jot rötyögtemKépKép

KépKép
fibi

Jelentem, én a Vikitől megyek a falnakKép Ja, ennél csak a Vikike bosszant jobbanKép

DeniKép Én szívesen feláldozom magam és jelentkezem a megmentésre, úgyhogy minden süteményt ide nekem előkóstolni mevóvandó az érzékeny gyomrokat Kép

JohiKép Milyen munka az, ahogy sétálni kell a gazdag hölgyekkel? Érdekes Kép

DóraKép Katának gyógypuszik Kép

PocakKép Hogy vagy??????????????

indianyo

SZERDÁN BIKÁSOZZUNK MÁR, HOGY LÁSSUK INDIT!

Indi!
azért tartalékba (meg későbbre, mikor jó a nagyobb lukú is) vihetek neked még olyan üveget? meg még nagyobb lyukú cumi is van bontatlan, azt is vinnék, jó lesz majd 1 éves korában. a tápos csibék jobban kihasználják ezeket a cuccokat. Kép
és ha van kedved, meg energiád, akkor Bartók után beugorhatnál hozzánk tisztába tenni Domit, meg magadat Kép)), meg etetni és kifújni magatokat. pihenni kicsit.

Den!
dehogyis te mérgeztél meg!!! 2 db sütit ettem a tiédből, tehát bezabálás ténye nem foroghat fenn,
meg ráadásul nekem lightos a dolog, és ma jött ki, tehát ha fertőzés, akkor legalább 2 napja kaptam.

Zuz!
tök furcsa, de ettük ugye a fagyit, meg pár szem pogit ettem (a többit lehet, hogy a babakocsiban felejtettem? Kép, mert színét se látom) és azóta se vagyok éhes. Kép akkor ma már nem is fertőzöm magam újabb kajával.

ancsipancsi

Indi!

Akkor szerdán ha jösz Bartókra oda is adom a poharakat.majd addig pontosítunk,hogy mikor és holKép
20170114224602

Deni, Kati, Kata, Katoka, Katuska, Katica, barmi johet!Kép A dokineni szerint virusfertozes, semmi mas tunete sincs.

Ildi, kire gondoltal?Kép

Fibi, kell.

Indi annyira becsullek, hogy egyedul csinalod ezt vegig, ujszulottel... Apacskajaval mikor talalkozik Domino?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Indi!
ne félj, Johi nem gésa, hanem idegenvezető. vérprofi, egy csomó nyelven beszél, csak szerénykedik!
és asszem lehet, hogy egyszer Vikinek szólítottalak? mea maxima culpa!

Fibi!
tudtommal kell. nekem se küldött, hanem a cégemhez ment, és úgy kellett tőlük kikönyörögnöm. én mindenképp csináltam bevallást, mert volt ingatlan eladásom.
nézd meg a papírt, amin a határozat van, hogy ennyi meg ennyi a gyeded, hívd fel a rajta szereplő csajt, hogy tiszta vizet önts a pohárba.

na befogom, mert megint velem van tele a topic Kép

ancsipancsi

Indi: szerdára én is megpróbálom előásni cuclikat... szerintem anyóspajtáséknál van elszállásolva a dolog, holnap körbe nézek náluk...
Séta kérlek olyan, hogy ameddig pasikák konferenciáznak (valami autóbizniszben utaztak) addig hölgyikékkel járni kellett egyet a vácistriiiten meg enni egy sütit a Zserbó alias Gerbeaud-ba. Egész elviselhető meló volt, hát még ha sütit is ennék.

Dóra: Kata tündéri.

Den: köszi ki fogom próbálni, de valamit már kaptam Luffééééééééé névre hallgat. Reméljük jó lesz.

Kedvesem még mindig dolgozik, ez mááááááááár hihetetlen, egész héten nem volt itthon fürdetéskor. brühühűűű ez a sok csúnya munka.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ildi: Te is D. Annára gondoltál? Mert én hirtelen igen. De még szerencse, hogy nem ő megy.... Mármint jó fej, meg tök jó a módszer, de ha már mennie kell az sokszor nem jelent jót. Nálunk csodákat tett a módszer...

J.

Kép
Kép
johanna1975

halihó csajok,
csak gyorsan bekukk hogy gratuláljak BOGÁRKÁNAK és EMMÁNAK és minden szépet és jót kívánjak nekikKép!!!!!!!

juc,
szörnyű amit történt,nem találok szavakatKéprészvétem!

és már megyek is mert semmi időm,nagy átszoktatás van folyamatban b-nél,nem alszik du,az az időm is elszállt és pár órája vettem elő a könyvet amiből hétfőn vizsgázni fogok úgyhogy nem érzem túl jól magam a bőrömbenKépha addig nem tudnék jönni
kérek szépen mindenkit hogy DRUKKOLJON nekem fél 10tőlKéprám férKép

puszi mindenkinek
gigi
Vendég

Ancsi,
én is (hiába) irom Deninek, hogy a süti csak vicc volt, teljesen magára vetteKép és ugy látom, többet nem kapunk a finomságaibolKép
pedig én szinte biztos vagyok benne, hogy a vacsorátol kaptam gyomorrontást. de ezt le is irtam reggel...

KépKép
fibi

JOhi!

ÉS Deutch Anitára gondoltam elöször Kép
20170114224602

AncsikámKép köszi szépen a többi üveget is - előre is,naná hogy adhatsz sőtKép Ja, és jövök én magamat is tisztába tenni, kérdés csak az, hogy van-e akkor pelenkázóalátét, amin én elférek?KépKépKép

Megbeszéljük még a részleteket, egyelőre csak gyűjtöm az erőt...

JucusKép Veled isKép

DóraKép kösziKép

indianyo

Ancsi,
köszi a választ. én a cégemhez nem mehetek, mert a saját Bt-nkbe voltam bejelentve, és arra a cimre sem küldtekKép de akkor hétfön jol felhivom öketKép

Johi,
kedvesedKép
jo lehetett tegnap vácistriiitenKép

KépKép
fibi

Indi,
akkor mit szeretsz használni, Viktoriát?
én meg az Andikát nem biiirom elviselniKép

KépKép
fibi

Bogarka hol lehet? ilyenkor mar szokott jelentkezni, talán vidékre mentek?

KépKép
fibi

Fibi, adóbevallást kell csinálnod, ha a munkahelyed nem csinálja meg helyetted. az OEP-es igazolást elvileg a mh-re küldik, de mi se kaptuk meg. betelefonáltam, kinyomtatták újra, és a Teve u-ba kellett személyesen v meghatalmazott útján érte menni. utána pedig az apeh.hu weblapról letölthető ABEV2006 nevű bevalláskitöltő programba a megfelelő sorba beírtam a papíron szereplő számokat, a program le is ellenőrizte, kinyomtattam és leadtam, voáláKép csak csipkedd magad, mert 20-a a leadás asszemKép (nekem a vállalkozókkal együtt februárban kellett)

Deni, ez jó ötletKépKép de nem akarnám felhergelni a pasit, úgyis eléggé be van indulva...

votiv 8)
votiv

Bogárka biztos bulizik!Kép

nekem nincs olyan név, amit nem szeretnék. hívhattok Al-nek isKép

votiv 8)
votiv

Én is Deutsch Anitára gondoltam!Kép

becenév:
én utálom, ha Zsályának vagy Zsanának értik a nevem...hát, még, ha igy is szólitanak....Kép

Bogárka meg biztos bulizik ezerrel, hiszen egyszer 21 éves az ember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Akkor ez a szerdai Bikás tali fix? Mert akkor úgy szervezem a programunkat a jövő hétre, hogy mi is tudjunk menni és megint megcsodálhassuk Dominót Kép

Fibi Kép
Ne aggódj, nem vettem magamra, és be is bizonyítom: szerdán is vinni fogok vmit. Most aztán rajtatok az aggódás sora Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Egy éve ilyenkor már majdnem elindultunk a kórházba, de még itthon "rohangáltam" a lakásban és a szülésznőmmel konzultáltam telefonon! Most nosztalgiázom és pezsgőzömKép Ünnepelem magam és EmmátKép Annyira de annyira hihetetlen belegondolni az egészbe...

Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat!

Kép
Kép
manoka11

Dora, Johi!

Arra gondoltam, akire Jucus!Kép

Dora!
Katának jobbulást! Jó a kép!Kép

Johanna!

Párom is most 4 napra van beosztva egyhuzamban!Kép
Viszont ma nagypapája elesett és be kellett kísérni a kórházba, úgy néz ki megműtik!Kép Még most visz be neki ruhát, szóval nem bírna reggel 6-kor kezdeni! Betelefonált, erre jól lecseszték, hogy hogy gondolja!Kép

Megyek konyhát rendbetenni! Meg még fut az egész lakás!

ILdi
ildi76

Ó, most látom, hogy szerdán újra Bikás, pontosan mikor? Próbálunk csatlakozni, de délelőtt játszóházba megyünk.

Kép
Kép
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?