A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikő: 500-as lett a pulzusom...mi az hogy el akarják törölni a szocpolt?!?!?!?
Fú, mindjárt eldurran az agyam...

Zozo: Nagyon nagyon édes Vivi Kép

Melinda, Enikő: Biztos nagyon megható lehet az anyák napi ünnepség....nekem is kell majd tuti egy 100-as zsepi Kép

Zita: Akkor minden gyereknek cseppenteni kell?!?!? És vissza kell menni valamikor? Vagy hogy ven ez most?!?!

Timika: Én onnan tudtam, mikor miért sír Gréti, hogy tudtam hogy most. kb. éhes lehet, most már biztos fáradt, stb. Tehát figyeltem és megjegyeztem az időpontokat, mikor aludt, mikor evett, így ki lehetett találni mikor mi a baja.

Amúgy tegnap Gréti is extra nyűgös volt. De jön a felső két szélső metsző foga, ráfogtam arra, mindent harap, rág, még a combomat is...

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea, annyit tudok hogy mondta a hitelügyintézőnk hog megszűntetik az állami támogatásokat a lakásvásárlások esetén, és az ügyintézőmet figyelmeztették a banktól, hogy nem csak a kamattámogatás az állami támogatás hanem a szocpol is. Mondjuk nekem ez furi, mert sehol nem hallottam róla, pedig ha így lenne szereintem az egész sajtó ezen háborogna....

Na mind1 majd kiderül, remélem azért nekünk még megleszKép

Pusz

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

http://hetilap.hetek.hu//index.php?cikk=5382

inkább most nem írok semmi mást, mert szétdurran az agyam....KépKép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hát ez várható volt...Kép
Amúgy az államnak azért jobb a hiteltámogatás, mint a szoc.pol. adása, mert azt viszontlátják, ugyanis a legtöbb az visszatérítendő, míg a szocpol(ha van gyerek) nem! Szal így az állam jobban jár, csak mi nem!
Hát most eszi mindenki amit a balra szavazók kifőztek...... JóétvágyatKépKép
No comment

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Melinda!
Most olvastam egy cikket, lehet, hogy halottál már róla. Egyből ti jutottatok az eszembe, mert, hogy áruljátok a lakásotokat.Az Inter- Európa Banknál van, és Költözési Lakáshitel a neve.
A lényege, hogy kamatmentes kölcsönt adnak annyit, amennyi a régi lakás értéke, és neked 2 éven belül kell eladnod a régi lakásod.

Zsófi!
Akkor ti most kaptok szocpolt? Akkor ezek szerint új lakást vesztek? Ha nem, akkor meg nem értem, hogy- hogyan?

Zita
zita_29

Enikő!
Meddig vagytok otthon? Meret bedobnám ezt a bankos papirt!
Zita
zita_29

Zita 4ig! 4kor indulunk mert előtte gyors elugrok a plázába....

én sem értem hogy kaphatnak szocpolt Zsófiék azok után amilyen papírt kaptatok a bankból....

ceniko
Szeged

Hát addig már nem érünk oda. Besétálunk apa elé a városba, majd ha jövünk haza( kb. 6 körül, felcsörgetek, hogy otthon vagytok e?
Oké?
Zita
zita_29

Üdv!
Durva lehet ez a szocpolos izé...igaz, most nincs időm elolvasni, pakolászok ezerrel. A fürdőt és a wc már kisuvickoltam. Kép
Habár a szocpol bennünket sehogy se érint, mivel a férjem nevén már van ingatlan, amit max. anyóssal együtt adhatnánk el. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Zita! Köszi! Utána fogok nézni! A kérdés, hogy döntik el, és ki, hogy mennyi a lakásom értéke?Kép

Exi! A mostani a lakásunk az én nevemen van, természetesen miután eladjuk, utána igényelnénk bármit is.Kép

Voltunk kint a játszin, tök jó idő van, kiélvezzük amíg nem kell a levegőért is fizetnünk.Kép

szocpol most:
http://bankweb.hu/index.php?modul=iskszocpol

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!
A Korda utcába tartozunk.Gondolom te is mielőtt elköltöztetek volna.Militárné Zsuzsa a védőnőnk.Neked ki volt?Remélem túl sűrűn nem fog jönni.Hogy szokott ez lenni?

Furi kérdés azoknak akik a klinikán szültek:leborotválnak szülés előtt? Csak hogy tudjam hogy még azzal is kell-e szenvedni hogy begyulladnak a szőrtüszök,meg viszket ezerrel amikor nő vissza stb..Tudom apróság,de engem érdekelKép

Timika!
Nagyon szép KristófKép Annyira látszik rajta hogy fiuKépKép

Szerintetek kb 3 hónaposan belelógathatom majd a gyerkőcöt medencébe? Olyanra gondoltam amit felfújunk és az udvaron lehet benne pancsizni.Vagy az még korai?

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga! Még az Alkony utcában lakunk.Kép Nekem a Hutterné Kati a védőnőm. És ki a lesz a dokitok? A Rósa Á. vagy a Szabó Ida? Nekünk az utóbbi.

Igen, szülés előtt leborotválnak. Utána? Viszket ezerrel.Kép

Én ha kánikula van, belelógatnám.Kép Ha nem teccik neki, úgyis szól.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!
Nekünk választott dokink lesz,nem innen a körzetből.
Ez a szülés elég sok kellemetlen dologgal jár,de tutira megéri!!!!!!!!!!KépKép Már annyira kiváncsi vagyok hogy milyen.Azt tudom hogy nagyon fog fájni,de mennyire? Most legalább megtudom hogy mennyit bírok ki...

Képzeljétek el a sok víz miatt már az orrom is kb dupla akkora mint normális esetbenKép Még szerencse hogy nem maradok ilyen törpe víztorony egész életemreKépKép

szszkinga

Zita! Mi használt lakást veszünk, használt lakásra fél szoc-pol jár ez az úgynevezett otthonteremtési támogatás. És mive lPeste n veszünk a lakásnak 12 milla alatt kell hozzá lenni. A mienk 10 milla. Ilyen egyszerű. Mindenesetre mikori ez a cikk??? Mert fent 99-es dátumot láttam....
De akkor is csak januártól változik, szóval megnyugodtamKép

Kinga, nekem iszonyatosan érzékeny a bőröm, nem is tudom borotválni a hónaljamat sem, de a gátborotválást nem is éreztem utána.

Pusz

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kinga: Az orr közvetlen(1-2héttel) szülés előtt szokott "bedagadniKép" Neked mennyi van még szülésig elvileg?Kép Amúgy sztem annyira nem fáj, mint amennyire számít rá az ember!Kép És másképp fájt, mint ahogy vártam! De jó légzéstechnikával sztem nagyon jól lehet csillapítania fájdalmat!Kép
Én is belelógatnám, ha nagyon meleg lenneKép
A szülésnél csak egy nagyon picit borotválnak (legalábbis engem és csak ott lent a hüvelybemenet körül ahol kijön a baba, és ha esetleg varrni kell a gátat akkor jobban hozzáférjenek....engem nem szúrt és nem is viszketett amikor nőtt....

Zita: Köszi szépen még egyszer a papírt!Kép Naon aranyosak vagytok a férjeddel együttKép

Melinda: Nálunk is ugyanez a vers volt az első az ünnepségenKép És utána még egy csomó verset és mesét előadtak/eljátszottak! Olyan kis édesek voltak a törpékKép És kaptunk ajándékba virágot, meg gipszből kiöntve a tenyérlenyomatukat, meg rajzokat is, szivecskéket csomó mindentKép Olyan kis drágák voltakKép Majd később teszek fel képet már ha érdekel valakit rajtam kívül!Kép
E

ceniko
Szeged

Zsófi! Tesom is oda jár, akkor kezdte amikor a pici pár hónapos volt, azt hitte nem kell fizetni, de nem állami iskola, kell. Elég sokat, ha érdekel mennyi most egy félév megkérdezem neked. Amugy meg van részletfizetés ennyit tudok.

Kinga! nekem is ö volt a védönöm, nagyon szerettem. A mostanival sincs gondom, pár hete eljött hogy megjelentkezzen ki ö, a régi meg sosem volt itt, pedig szept. igérte. Nem hiányzott megvallom

Dancsi! Nekem mindig a gyerekorvos ad bölcsihez igazolást, védönömnek a nevét sem tudom

Enikö! képet majd keresekKép Ugyanott dolgozok ahonnan GYES-re mentem, csak nem tudtak visszavenni, igy külsösként. Ez szabályos, régen is volt ilyen, de nem szeretik nagy dobra verni, igy végen belül is csak páran tudják, leirni nem akarom a nevét.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kinga!
engem nem borotváltak, igaz idő sem lett volna, de én teljesen gyantáztatok, szóval nem volt mit, szép "csinos" voltamKép
nem is tudtam h. borotválnak, nekem a doki csak a beöntést mondta.
Vendég

Zsófi!
Mostmár értem!
Sajnos mi azért nem tudtuk igényelni, mert a ház Szatymazon van, és 13 millió!

Enikő!
A papirt szivesen! A dicséretet köszi!

Kinga!
A borotválás csak nagyon pici helyen történik, a gát környékén. Nem az egészet csupaszitják le!A szőrkinővés miatti szúrást meg szerintem észre se fogod venni, lesz éppen elég más problémád.

Zita
zita_29

Üdv!
Kinga, a kórházban is csak a legszükségesebb helyen borotválnak... Kép Még jó, mert egyéb esetben szülés után néhány nappal bolhásnak titulálnának. Kép
Ja, és én is belelógatnám! Búvárreflexe akkor még megvan, és amúgy is jelez, ha nem tetszik (Melinda után szabadon).
Még pakolásznom kell, de már mindenem kivan...de a végeredményért mindent!

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Bibi!
Köszönjük jól vagyunk!Kép

Karmen!
Jövő hét csüt.-ön megyek a védőnénihez a Vasasba és akkor kapok időpontot a geneteikaira.Legalábbis ezt mondták a múltkor!

Enikő!
Ma is voltam vízi tornán, most még jobb volt, mert már rendesen meg tudtam a gyakorlatokat csinálni!Kép
Használunk ilyen hosszú szivacs "kukacot", az tart fenn a vizen! Arra rá is lehet ülni és így kell kül.gyakorlatokat csinálni. A szárazföldinél százszor jobb volt!
Az én "gyerekeimnek" is ma volt az anyák napja. Olyan megható volt látni, hogy szinte mindenki pityergett, szülő is, gyerek is!

Szép estét!
Csibe (18+1)

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

KissVirág!

Az e-mail címünk romywolf@freemail.hu és riczopeter@t-online.hu

Kép

Kép
romy1

Bocsi, hülye vagyok: romywolfy@freemail.hu

Kép

Kép
romy1

A 2 felső képen mondták a verseket és volt amit közbe mutogattak is!
Kép
Kép
Ezt pedig eljátszották: Nagyapó húzza a répát, őt meg a nagyanyó....stbKép
Kép
E

ceniko
Szeged

Karmen, hát ennek örülök, mert nekem nem lesz rá pénzem az biztos, ráadásul nem jelentkeztem máshovaKép 160e/félév. Szóval lehetetlenKép

Na majd utánaérdeklődök és ha nem jön össze megcsinálok vmi szakmát és utána újra próbálkozom...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő!
Következő szombatra vagyok kiírva.Ezért a nagy vizesedés.A dokim is mondta,de akkor is furiKép

Zozo!
Szerencsére beöntést már nem csinálnakKép Helyette kúpot kap az ember.

Micsoda nyár lett mára! De jó lenne lemenni a sportusziba úszni egy nagyot...álmodik a nyomor. Ki kell bírnom augusztusig,akkor lemegyünk a Balcsira.

Jó étvágyat mindenkinek.Mi most besétálunk a városba fagyizni egyet,csak utána készítem az ebédetKépKép

szszkinga

Kinga!
eszembejutottKép
(bár sz.tem a beöntés jobb, mármint hatásilag, de nem bizti)
na, ha nekem lett volna időm erre én inkább beöntést kértem volna.
Vendég

Sziasztok!

Kinga: Hát akkor azért dagadtál beKép Fagyiii??? Hmmmmm, az nekem is csúszna!
Én reggel 10re már kész voltam! Sertéscsontból főztem levest hosszútésztával, meg pulykamellet csináltam teszines sajtos mártással, rizibizivel! Isteni lett! A csajok már ebédeltek, én meg majd a párommal fogok ha hazaér a munkából olyan 3 fele Este tervezünk mennia cirkuszba. A fővárosi nagycirkusz van itt és állítólag ez nagyon színvonalas műsort ad!

Csibe: Az klassz lehet én az Anna fürdőben láttam hogy zajlik a vízi gyógytorna, sztem szuperKép nekem is kéne mennem a hátam miatt, mert anyira fáj, hogy ihaj! Van hogy nem bírok felkelni seKép A kismamáknak meg kimondottan jó lehet, hisz a nagy teher vízben nem érződik és jól megdolgoztatja az izmokat! Hova is jársz helyileg?

Karmen: Visszavettek? Ennek örülökKép! Kistesó?Kép

Zsófi: Akkor Ti nem szocpolt kaptok hanem otthonteremtési támogatást! A kettő nem ugyanaz! Drukkolok, hogy összejöjjön!++++++++++++++++++++

Pusssz
E

ceniko
Szeged

Üdv!
Enikő, aranyosak a képek. Én is töröm az agyam a cirkuszon. A mostani szuperinfoban van egy kupon, az első helyre vett jegy kettőt ér vele, és ma néztük anyuval, hogy az 1800 Ft. Kép De még megálmodom, mert nagyon-nagyon kéne pakolni...de nagyon-nagyon nincs kedvem, ráadásul rajtam van a takonykór is. Kép
De mingyá kész az ebédke, utána nekiesek, hogy legalább a kiságy feletti polcokon legyen rend.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Bocs,hogy csak most jelentkezem,de rengeteg a dolgom.Eladtuk a lakást,vettünk egy szerkezetkészet a Hétvezér utcában.(Nem nagy:konyha+nappali,2 pici szoba,fürdő,előszoba+étkező és egy nagy erkély.Úgy döntöttünk,hogy nem veszünk nagyobbat,mert akkor már kölcsönt kellene felvennünk.)Rohangálunk ide-oda.Kész cirkusz...
Tényleg,ti hol csináltattátok a konyhabútoraitokat?Hol dolgoznak jól és elfogadható áron?
A lányom továbbra is olyan,mint az ördög.Nem hagyja,hogy unatkozzam.Szerdán egy kavicsot dugott az orrába,de szerencsére sikerült kiszednem.Nagyon megijedtem...

Bea!

Örülök,hogy hiányoltál.

Enikő!

Nagyon rendes a párod.Az enyémnek megmondtam,hogy ne merjen venni semmit.Most nagyon kell minden pénz a lakásra.Elég volt az,hogy boldog anyák napját.
Én nagyon utálom a cirkuszt,már gyerekként sem szerettem.Ha majd végig tudja ülni a lány az előadást,az apja fogja elvinni.De ez még nem most lesz...5 percet nem ül meg egy helyben.

Zsuzsi!

Gratulálok a lakáshoz!

Kinga!

Nagyon drukkolok.Nekem az egészet leborotválták,de vittek a műtőbe.

Bibi!

A krumpli nálunk sem jött be,és még sok-sok minden sem.Most is nagyon válogatós a lánykám.

Csibe!

Vigyázz magadra ebben az év végi hajtásban.Ilyenkor aztán van meló rendesen.(Jó,máskor is van,de ez az időszak...még emlékszem.)

Melinda!

Ez a hajkorona... gyönyörű a Lotti.

Ildi
tfildiko

Ildi,
mi a Karnissal csináltattunk minden bútort, ők voltak messze a legolcsóbbak, de fából nem, csak bútorlapból dolgoznak
Vendég

Sziasztok!

Enikő!
Az Új klinikára járok a fizikóterápiás részen a medencetérnél vagyunk.Ugyanott, ahol a "rendes" terhestorna van.Én nagyon élvezem, nagyon jó!

Ildikó!
Igyekszem vigyázni magamra, de tényleg most jön a hajtás!Egy hét múlva megyek 2 napos osztálykirándulásra.Aztán pedig tényleg az év végi nagy hajtás!Viszont itthon sem lenne jó, nem tudnék mit kezdeni magammal egy pár nap után és a gyerekek miatt is aggódnék!

Szép estét!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok csajok!

Részletes élménybeszámoló következik, akit nem érdekel ugorja átKép

Délután voltunk a cirkuszba szuperjó volt!Kép
A 3 órási előadásra mentünk és fél 6 kor lett vége! Avagy akkor jöttünk kiKép
Az előadás színvonalas volt, látványos!
Nem volt kidobott pénz a jegy ára (1800 ft)!

Tapasztalatok:
Mivel sátorban volt, iszonyatosan meleg volt, szal aki teheti meleg időbe az esti előadásra menjen inkább! Szakadt rólunk a víz, ájulás határa, rettenetes volt, és mivel 3/4-ed 3kor értünk oda már mindenki beült a jó helyekre így csak legfelül a legmelegebb részeken volt szabad helyKép! Előbb kellett volna menni és a jegyeket is elővételben (ma délelőtt) kellett volna megvenni ( a hosszú sor miatt), és olyan 14:20-30-kor már beülni!
Innivalót a nagy meleg miatt vittünk, de nem volt elég, venni kellett (250.-ft volt a feles ásványvíz, 300 ft 1 vattacukor, 50 ft a legkisebb csomag kb 15 szálas ropi)
A "páholy" részlegre 2000 ft volt a jegy de sztem nem jó oda ülni 2 okból!
Egyrészt ha futnak a lovak, rettenetesen porolnak és vágni lehetett a port a páholy résznél (ami körbeveszi a porondot) másrészt a bohóc onnan választott magának szereplő társakatKép Szal ha valakinek szereplési vágya van akkor üljön a páholybaKép Amúgy sztem mindenhonnan nagyon jól lehetett látni! Kép

A műsor színvonalas, látványos élvezetes volt, a zene szuper volt (élő) a Magyar Nemzeti Cirkusz zenei társulata muzsikált, nagyon jó összhangban volt, zene, mozgás, látvány...minden...
Az artisták zseniálisak voltakKép
Az állat idomárok is szépen teljesítettekKép Voltak tevék,zebra, kis pudlikutyákKép, lovak, tigrisek és a csúcs az elefánt volt (imádtam olyan kis drága voltKép) Volt bohóc, artisták, egyensúlyozóművészek.....stbstb

Na egyszóval érdemes elmenni megnézni!
Boginak nagyon tetszett és nagyon jó élményekkel jöttünk hazaKép
Egy kis ízelítő!

Kép

Kép

Kép

Kép

Enikő

ceniko
Szeged

Enikő,
Anyukám pont ma mondta, hgy el kellene vinni Jozsót, de 7közben későn kezdődik, így csak 7végén tudunk elmenni. Szerinted egy 2 éves is élvezné? Mondjuk ha nem jön be neki, akkor kijövünk.
Vendég

Akarok venni Boldinak új babakocsit, mert a mózest kinőtte, teljesen végigér benne. És a kocsit együtt akarom eladni, mindenestül, meg azért is akarom most eladni,mert most még divatos, de ezeknek ugye mindig jönnek ki az új design-os színei, meg formái, most talán még kapok érte valamit.

Szerintetek milyet vegyek? Olyan kell, ami ezekkel a paraméterekkel rendelkezik:

tolásirány pikk pakk megváltoztatható (napsütés miatt)
remekül téliesíthető legyen
kell mindneképp hozzá esővédő, esetleg szúnyogháló
könnyen navigálható legyen, ezért lehetőleg bolygókerekes
könnyűnek, picinek nem kell lennie, tömegközlekedni nem fogok úgysem vele.
A mostaninknak a kereke, navigálhatósága csúcsszuper.

AZ ára max. 80-100 ezer körül legyen, mert a mostanit mindennel együtt kb. ennyiért tudom (legalábbis remélem, a babaszobán ennyiért mennek) eladni.

Szóval kinek milyen kocsi jött be?

PP Venezia van valakinek? Mert ez megfelel az elvárásaimnak kb. csak nem tudom, hogy mennyire könnyű navigálni. Sok kocsi hiába nagy kerekű, vagy bolygós, ku...a nehéz tolni.

Vagy a BébéConfortok közül van ilyen valakinek? Hartan esetleg?
Vendég

Üdv!
Mi holnapra tervezzük a cirkuszt...ezek szerint jobb kb. fél órábbal előbb odamenni.
A mostani Szuperinfoban van egy kupon, az első helyre egyet fizet kettőt kap eksön, így holnap megyek jegyet venni a hatos előadásra. Kép
Viszek inni (min. 1,5 lityi ásványvíz), az tuti!

Képzeljétek, kész lett a szoba! Majd holnap csinálok képeket, mostmár sötét van. Kép Már csak a plüsseimet és a marcipánjaimat kell feltenni a helyükre, de előtte még kell üveget vágatni a szekrényre, hogy ne porosodjanak.

Na, mára ennyi voltam, helycsere a férjemmel.

Ági és TörPeti

Ági és
KépKép
exdeus

Ági: Mekkora üveg kell?? Szerváljak Nektek?Kép Apánk üveges,todKép Várjuk a képeket majdKép
Sztem holnap nem lesz olyan meleg, mert jött a hidegfront. Mire kijöttünk a szaunameleg cirkuszból, kint már javában tombolt a szélvihar...az a sátor izéke marha jól tartja a hőt....

Dancsi: Babakocsi ügyben nem vokk kompetens!
Sztem Jozsó is élvezné a Cirkuszt, volt egy csomó vele egykorú gyerek! 2 éves kor alatt ingyenes a csemetéknek, 2 felett teljes árú jegyet kell venni!
E

ceniko
Szeged

Akkor Jozsó még 2 éves alttinak fog minősülni, holbap lesz 2 éves, de letagadjuk majd. Kép
Vendég

Enikö:
Mi 6-kor voltunk.Kép Tényleg szupi jó volt, főleg a német cirkusz utánKép
NIna
nina74

Dancsi! Milyen kocsitok van most? Ha jól rémlik Navetta a mózes nem?

Szerintem a Venezia tökéletes neked, szvsz könnyű irányítani, bár nekem még nem volt, de tolni toltam márKép (végre egy babakocsi ami még nem volt)

Én Vettem egy rózsaszín kocsit, mert most ugye lányom van és rózsaszín lázban égek, de nem jött beKép Így most gondolkodom rajta hogy továbbadom, meg a másikat is, és benevezek egy Plikóra, vagy egy Aria-ra. Mondjuk egyiknek se változtatható a tolásiránya, de nekem a súly a fontosKép Gondolnom kell a rengeteg alul s felüljáróraKép Máris utálok Pesten lakniKépKépKépKép

Szóval ha kell vkinek babakocsi szóljonKép

Írtam már ma, de elszálltKép

Szóval Katicának nem elég a tejemKép Tegnap is, ma is pótolni kellett. Csak az a furi, hogy tegnap is du. igényelte a pótlást, utána este cicre tettem, 2 perc múlva elkezdett üvölteni (szopisztrájk, ugye) akkor áttettem a másik cicire, és ezt játszottuk míg ki nem szívta mindkettőt és el nem aludt. És 11-tól aludt reggel nyolcig. Szóval a fene se érti. De ma délután is üvöltött nagyon, addig-addig, míg szopi után olvasztottam ki tejcsit, és benyomott lazán 100g-ot....Ebben az volt a pláne hogy utána menetrendszerűen kelt a szopi kezdetétől számítva pontosan 3 óra múlva. KépKépKép Remélem azért sikerül még visszaszaporítani a tejcit. Bár nekem már ez is csoda hogy ennyire sikerült...

Enikő, köszi a beszámolót, megyünk mi is, mert a múlt héten nyertem két belépőt a Rádió 88-banKép Mostmár legalább tudom hogy érdemes volt érte elgyalogolni két gyerekkel oda a francbaKép

Pusz

www.mamami.hu
zsuzsófi

Romy: Küldtem mélt! Kép
kissvirag

Zsuzsófi,
Most egy PP Atlanticonk van, ezt akarom eladni, fullos, minden kiegászítővel, Jozsónak meg egy Aria-ja van, amit imádok. De az Aria nem téliesíthető, meg újszülöttnek nem jó, nem lehet teljesen ledönteni, ez csak lóti futi kocsinak jó idősebb babánál. Keskeny, szóval nagy ruhában beleférnek ugyan, de szó szerint bele kellett télen passzírozni Jozsót.

Meg van egy BBConfort vázunk a hordozóhoz, ezt imádom, ha autóval megyünk valahová. Kicsi, könnyű, pikk pakk össze lehet csukni, nehéz viszont tolni, meg navigálni vele, de valamit valamiért. Kép
Vendég

Dancsi! Sok puszi a 2éves Jozsónak!!!Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok.
Régebben "jártam" itt még terhességem alatt. Azóta megszületett a kislányom. Tündéri a kiscsaj csak egy probléma van vele:Este csak a hordozóban nyugszik meg és ott alszikKép Ha kiveszem megsértődik.Arra gondoltam ha vennénk pihenőszéket(asszem igy hivják) avval kiválthatnánk a hordozót. Szerintetek beválna? Van valakinek ilyen pihenőszéke? Ha van akkor bevált?
titti2

Üdv!
Enikő, megvan a méret, de elvileg ma intézi a férjem...ha nem, akkor ajaj! Kép Tudom, hogy Dani üveges, de nem akartam még ezzel is terhelni, főleg a sikertelen Kresz vizsga után, de ha a párom ma nem intézi el, akkor szólok.
Beszéltem reggel a dokival, himlős...csak csütörtökön vagy pénteken lesz, addig visszatartom a gyereket. Habár a ctg szerint nem akar kibújni. Kép Mensi szerint szerdán leszek 40 hetes, de korai UH szerint meg most kezdtem a 39.-et. De ha hétvégéig nincs magától gyerek, akkor bevonulhatok...de mostmár jó szívvel megyek, mert készen van a szobánk! Kép
Íme:
Kép
Kép
Kép
Kép

Hamarosan elvánszorgok cirkuszjegyet venni a mai hatos előadásra...ha sikerül.

Pusza. Ági és TörPeti

Ági és
KépKép
exdeus

Az előbb hülyeséget írtam: a korai uh-k szerint a 38. hetet kezdem. Kép Elnéztem a naptárt...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

Rika: Zsófinak boldog névnapotKép meg Zsuzsófinak isKép

Dancsi: Jozsónak boldog szülinapotKép

Titti: Nagy nagy gratula Neked a picilányhozKép!
Mikor született, paraméterei, neve...stb?
Nekünk nincs pihenőszékünk, de mostani eszemmel mindenképpen vennék.....

Ági: nagyon szép lett a szoba! A párod mobilgyűjtő?Kép Himlős a Cz?? Kép BehalokKép Riadóztass ha kell üveg!

Nina: Nektek is tetszett a cirkusz? ÖrülökKép Ha minden jól megy ma elsétálunk felétek.... Csak ne essen mint délelőtt!Kép

Na irány horány takaríííítok, gyors amíg a csajok húzzák a lóbőrt!
Puszka
E

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Dancsi: Jozsót Isten éltesse születésnapja alkalmából, sok boldogságot kívánok!

Rika: Zsófinak boldog névnapot!

Exi: Nagyon jó a kiságyatok, tetszik Kép

Ildi: Hol van ez a lakás? Most lett kész? És ahogy a Hétvezér utcán elindulsz a belváros felé, bal oldalt van az utca elején?
Mi is a Karnissal csináltattuk a bútorainkat, de most épp nem voltunk velük maradéktalanul megelégedve. Az áraik jók, de a cipősszekrényünket például már negyedjére rontották el. De már nem is visszük vissza, majd a férjem megcsinálja olyanra amilyenre kértük.
Amíg nem költöztek át abba a nagy épületbe, addig tök jól dolgoztak, de most mintha elhagyták volna magukat vagy csak vettek fel több asztalost és nem mindegyik úgy dolgozik ahogy kéne...nem tudom, de nekünk per pillanat tele van velük a hócipőnk.
De különben messze a legolcsóbbak....
Képek Noémiről? Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv!
Enikő, ok, szólok, ha férjem mégis hígagyú lesz. Kép Igen, Cz. himlős, de azért ne halj be, jó? Kép
És a párom mobilgyűjtő...amíg a tatám nem csinált tartót, a telcsik két polcot foglaltak, most csak egyet...de ez már tele van...

Ági és
KépKép
exdeus

Ági csak azon pörögtem, hogy felnőtt férfiaknál meddőséget okozhat, súlyosabb esteben impotenciát a himlő......és ismerem a dokidat szal, hna azéééééKépKép Bocs, nem vokk rosszindulatú csak elképzeltem!Kép
E

ceniko
Szeged

Enikő, ez nekem is eszembe jutott, de asszem, ez csak a rózsahimlő esetében van így. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?