Képzeld kaptam ma Esztinek szandit.Végülis egy gyerekcipőboltban vettük neki, és annyira édes!Szóval jöhet a nyár
Jó hétvégét mindenkinek, pussz
2006.05.13 07:00
Voltam ám végig,jól látta Manó
,hirdetéseket tettem föl.Eladjuk a konyhai sarokgarnitúránkat,ha valakit érdekel
Szép cseresznye színű,1 éves csak,nincs vele semmi baj,csak mi kerek asztalt szeretnénk a konyha közepére,nem is drága,30ezer kompletten a kinyitható asztallal,és a két ülőkével.És Domi hordozható Nintendóját is áruljuk,mert kinőtte,Dorinának meg még kicsi.
,átéltem én is,nem kellemes.Ügyi vagy,hogy ilyen hamar túllettél rajta
Gergőnek most ünnepeltétek a névnapját?Mert akkor utólag is naggggyon sok boldog nevenapját kívánunk neki!!!!!Gyerekek gyönyörűek!És Gergőnek tipikus pasis nézése van,a vesédbe lát ezeken a fotókon
A nagypasid olyan fickós,a lányod meg annyira nőies....A kispasid meg a fotókon követhető,mennyit nő,fejlődik,és hogy áll.....Gratulálunk!!!!!Szedheti darabokra a lakást(hi-hi

)Dorina nekem kezd kicsit lenyugodni.Hjaj,veszett heteken vagyunk túl,nem volt normális a csaj,esküszöm!!!Mindent szétszedett,vagdalkózott,durcás lett,kezelhetetlen,aztán meg elsírta magát és belémbújt.Domi ugyanez volt ennyi idősen.Nehéz megállnom,hogy ne szidjam meg túlságosan,mert oké,hogy ez a dackorszak,és türelem,türelem,na de mikor a virág táljából kiskupakkal iszogatja a vizet,hát akkor eldurran már az én agyam is.....Most kicsit ritkultak ezek,bár utcán lenni nem egyszerű még mindig,nem akar megállni az út szélén,nem akarja fogni a kezem,életében először ölbe akar jönni néha(itthon inkább),és csakazértsem arra menne,amerre kellene.Minden tócsát megtalálunk,kutyát nyúzunk,bogarat simogatunk,dombra mászunk,megőőőőőrülünk.....Itthon viszont nyugodtabb,már kezd építeni tornyokat kockából,élvezi,ha magasabbat építek,mint ő
Aztán el kell dönteni,és kacag,ahogy dől meg puffan(vajon alsó szomszéd is így élvezi ezt???).Vasúti simekből is nagy pályát építünk,egyre jobban lekötik ezek az ülős dolgok,jajjj de örülök kicsit....De az asztalánál nem akar ülni,menetközben etetem,őrület,és most valamiért tüntet,nem akar egyedül enni,úgy kell nekem etetnem.Fejlődünk visszafelé...Ugyanakkor meg hirtelen beszólásokkal meglep:anya,nézd,esik az eső.Én meg csak kapom a fejem,hogy ezt az én kicsi jányom mondta??????
Domit megbízták egy hatalmas feladattal....Olyan büszke anyuci vagyok
Lesz a nagyok búcsúztatója az oviban,és mivel ő is suliba megy,előadnak egy színdarabot.Igen ám,de mivel vegyes csoport,alig van nagy,és azok sem túl előadás-képesek.Dominak herpesze lett,de még így is követelte őt az óvónéni,mert Domi a középpont,rá építi az egészet.Dominak meg elmondasz valamit kétszer,és már fújja kívülről.A Sün Balázst fogják előadni,és Domcsi lesz a mesélő.Szinte az egész szöveg a mesélő dumájából áll,ott fogok könnyezni,ahogy magyaráz majd
És lesz az ovinak egy névadó ünnepsége is.Aznap a gyerekek nem mennek oviba,csak felnőttek lesznek,és Domiékat felkérték,adják elő ott is.Akkora májam van már

Tegnap meg az évvégi focibemutató volt,ott fotóztam sokat,mekkora focista lett a fiamból.De jó is anyának lenni
Barátnőm is tegnapelőtt hívott,ők is rendben vannak,mindig rád gondolok,ha beszélek vele.Munkahelyed?Én felmondtam.....Menjenek a p...ba!Én nem fogom magam tönkretenni a pénz miatt,meg hogy kicsináljanak.És idegroncsként jöjjek haza nap mint nap a családomhoz....A 13 évemet úgysem vesztettem el,mehetek vele bárhova,és innen folytathatom.Ha nem jönne be a vállalkozásunk,csakis akkor...

Esküszöm,a férjeink nagyobb kölykök,mint e gyerekeink!!!!
Oviból kaptam tőle petúniát,gyöngyből szerencsefát,papírból virágos falevelet,aminek a közepére belerajzolt engem,és sütöttek nekünk maguk készítette szivecskés sütit is
Orgona
Az egyik kedvencem....De apától idén hiába kunyeráltam,csak ígérgette,most meg már mind elszáradt itt a környéken
Voltak kirándulni Szentendrén a Skanzenban,4 nagy busszal mentek.Olyan nosztalgiám volt,hogy imádtam a sulis osztálykirándulásokat.....Csomagoltam neki hamikat,és elképzelem,ahogy szedegeti ki a kis hátizsákjából,ahogy mi is annak idején....Milyen jóízű volt akkor paradicsommal a kolbászos zsömle.....És szutykos kézzel ettük,az sem érdekelt....Kullancsmentesen megúsztuk idén szerencsére.Tavaly volt kullancs,meg idegbaj is,de azóta már oltás is volt.Dorinának tegnap adattuk be az elsőt.2 éves elmúlt,a dokinő is helyeslte,mert már a Margitsziget is televan,meg a parkok is.Hugi kislányának a játszón van kullancs rendszeresen,nem győzi szedegetni a gyerekből,hiába mennek máshova.Borzasztó...és Dorka még 2 éves sincs,hogy beadathatná neki.
2006.05.13 11:56

2006.05.15 10:52

2006.05.15 14:56

Tényleg jó volt olvasni a "kis"beszámolót, és el is hiszem, hogy nagyon büszke anyuka vagy

2006.05.15 16:19
2006.05.15 16:22
2006.05.15 20:34
Kb 1-2 hónapja már érdeklődtek páran.Én 05,08,20.-án írtam le a tapasztalataimat a dokimról és a szülésznőkről is. 2006.05.16 09:54
Tényleg, ha picit visszaolvastok, sok dokit, szülésznő és minden tanácsot olvashattok már, mert mindent megírtunk (mit kell vinni, szülésznők, pénz stb...)
2006.05.16 10:04
De olyan édes, már ő jön, hogy anya beken bibit

2006.05.16 12:38
Se cumi,se újjacska. Mi a fenének ha van cici

2006.05.16 12:54

2006.05.16 13:15
Jó ajánlás az biztos!

hát rá nem jöttem volna!
2006.05.16 13:23
Majd rakok föl egy képet, de most annyira én sem érek rá, mert főzés van.Rakottkrumplit rendelt a család! 
úristeeeen, Blanka is már ekkora csaj?!Biztos klassz lesz.Jóidőt már megrendeltem, mert hozzánk is jönnek kerti sütésre, kerifiamék, meg barátaink sok,sok gyerekkel szóval......
2006.05.16 19:32
),
2003-ban még nem kellett, ez tuti. Úgy a szemem előtt van, ahogy a csecsemősök a pelusra kenték és nem a popsira - meg is lett az eredménye...
Ha nem kapkodom el, meglehet ;)
Most már lazábban mennek a dolgok 2006.05.16 21:19
Ez jó kis találóskérdés volt, én sem jöttem rá. Tényleg jól eltűnt TPetra!
Mi esküvőn leszünk, nem bánnám, ha jó lenne az idő. 2006.05.17 08:04
,és szép kerti szülinap lesz Blankának!
nyamnyami
Jé,még nem is találkoztam ilyennel.Szegény,és hogy kéri,hogy kend be neki,de aranyos....

2006.05.17 08:07
2006.05.17 08:27
2006.05.17 10:03
2006.05.17 13:11
azt írta ki, hogy sérült a file!Nem tudod más formában fölrakni??Köszi, érdekelne

Dorcsi, igazi kis nőce már
és te is nagyon csini vagy!

2006.05.17 14:09
2006.05.17 14:53
ELőre is köszi! 2006.05.17 16:59

2006.05.17 17:18
Októberig még begyűjthetek minden tanácsot aztán hajrá

2006.05.17 18:39
Most is ilyesmire számítok.
akkor jó.2006.05.18 22:35
2006.05.19 08:30
1148023768.58.gif 2006.05.19 10:18
[quote="manóci"]
írta:manóciViszont egy szó még a csecsemősök mellet, hogy hihetetlen, hogy a pelusra kenték valakinél a krémet???Méghpedig azért, mert szinte alkalmuk is alíg van a babákat tisztába tenni, merthisz állandó rooming-in van, és nagyon kevesen nem használjá csak ezt ki!Tehát éjjel is és nappal is TE teszed a szobádba tisztába a gyereked.Egyedül talán fürdetés után adták oda úgy, hogy ők tették tisztába!Szóval nem értem, de mindegy lehet én vagyok nehézfejű!:(Mindegy.
2006.05.19 12:27
[quote="flocika"]A írta:flocikannann!
Higéniai okok miatt kenik a pelusra.Gondolj bele milyen nagyüzem van ott,megfogja egy baba popsit aztán a te gyereked kezét.Nem moshat minden baba között kezet.Nem véletlen hogy más kórházakban gombás popsival viszik haza a gyereket.

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|