Próbálok én pihenni de a gyerkőc mellet nem nagyon lehet. A sulit meg muszály csinálnom mert addigra fogok végezni mire a kicsi 2 éves lesz. A szülés miatt így is kihagyok legalább 1 vizsgaidőszakot. Ugyhogy most bele kell húznom. Azt csinálom, hogy most csak azokra az órákra járok be amiből most vizsgázni fogok. A többit le fénymásolják a csoporttársaim. Ha nálatok az oltások ilyen következményekkel járnak szerintem inkább ne oltasd be. Mesze van még amíg neki lesznek gyerekei. Akkor előtte is beoltathatja magát ha addig nem kapja meg.
Rózsa!
Persze ugysem tudok mást tenni mint beletörődni. Egyébként még most lelkes nagyon Marci "segít" söpörni mosogatni stb. Csak sajnos nem hiszem, hogy így marad.
Uran!
Szegény, de legalább már túl vagytok rajta. A kullancsos oltás engem is érdekelne.
Ildi

. Én már korábban összebarátkoztam egy lánnyal aki pár hónapja szült a Péterfyben ő ajnálotta nekem Tarnóczy dokit és nagyon örülök, hogy hallgattam rá! Pont olyan volt amire számítottam. Egyébként ez lány nagyon kedves volt, egy csomó hasznos tanáccsal ellátott! Egyébként ő is nagyon elégedett volt a kórházzal, és az egész szülés egy csodálatos emlék maradt számára, ugyanakkor azt is mondta, hogy ne csodálkozzak, de kötelező uh-n nagyon gyorsan csinálják a dokik. Gondolom ők is jó leterheltek. Szóval szerintem nincs összefüggés a kettő között (már amit írtál). Nekem is kb. 5 percig tartott az egész, de tudod, ez úgy van, hogy ami nekünk nagy dolog és elnéznénk a babókánkat órákig ők nap mint nap több száz kismamát vizsgálnak és nyilván másként állnak hozzá. Nekem egyébként nem volt bajom ezzel, lényeg megvolt, részletes uh-t meg én csináltatok magánban. Amúgy ha mostanában csináltatnál, szerintem nagyon szépen látszódna a pici arcocskája is (persze ezért fizetni kell, nem is keveset).