A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

De játszani nagyon szeret benne,csak azt meg én nem díjazomKép
Na eldugultam.

Jó éjt mindenkinek!Kép
annamami

Annamami:

Sztem először is ne stresszelj miatta! Kép Az se baj ha kimarad egy-két nap a kóstolgatásban. Ha már mindent végigpróbáltatok, akkor kezd előlről a menüt, esetleg adj a kezébe nyers alma vagy répaszeletet, olyasmit, amit csak szopogatni tud és nem törik le belőle darab. Arra jó, hogy az ízét érezze. Zsuzsa jobban élvezte, mikor a kezébe kapott valamit, azt élvezettel szopogatta, vakargatta vele az ínyét. A pépes cuccal meg úgy volt mint Mazsi, pár kanál után nem kellett neki. Most 8 hónapos és az a nagy szám, ha egy fél-háromnegyed üveg kaját megeszik. Mindez két hónap próbálkozás után.

Sztem vedd lazára a dolgot, adogass neki pár naponta valamit, csak hogy az ízekkel ismerkedjen. Előbb-utóbb rákap, olyan gyerek még nem volt aki ne evett volna egy idő után szilárd ételt. Kép Szerintem.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Gondolom, mindenki alszik, én meg most jövök...

Tegnap még akartam írni, de elaludtam Balázs mellettKép

SildikeKép Ennél nagyobb motor nincs, mint amekkora nekünk van, le kéne róla szokni végre. Nem ártana, ha a gyerek néha normálisan is használná a lábát / szaladgálásra, járásra/. És akkor a cipők is jobb állapotban maradnának.

AndKép Köszi a vállalkozásra vonatkozó sikerkívánást! Ránk fér.

AyseKép Nyári szünet ApánakKép Asszem, az én párom is a nyári szünet miatt akart annak idején tanár lenni, de mivel abból nem lehet megélni, letett rólaKép

AndiKép Hatalmas gratula NatinakKép Na ugye, hogy minden megy rendesen!!!

Úgy látszik, ez egy ilyen "produkciós nap", mert ma déleőtt egyszercsak Gergő felültKép Annyira örült magának, hogy csak vigyorgott, és repdesett a karjaival, én meg izgultam, hogy nehogy megint koppanjon a buksija, de nagyon ügyi voltKép Azóta nem sikerült neki, de próbálkozik, állandóan nyomja fel a popsiját négykézlábba, utána oldalra dől, és úgy játszik.

SisKép Konakion nekem van még egy, azt beadom még Gergőnek, aztán szerintem nem kap többet. Köszönöm szépen a felajánlást!

AyseKép Lilinek minden baja múljon el, hogy a szuper buli megvalósulhasson!
Lili-mondás megint óriásiKép Hangosan röhögtem itt magamban...
PiramisKép KépKépSok esélyt nem adok rá, hogy ott legyek, de még rágondolni is jó!
Amúgy nekem is az jutott eszembe, amit Tünde írt, hogy lettem volna a lányod... És aztán azon is elgondolkodtam, hogy nekem lesz-e valaha ennyi türelmem, meg fantáziám, hogy ilyeneket kitaláljak a gyerekeimnek. Pillanatnyilag kiráz a hideg még a gondolattól is, hogy gyerekbulit tartsunk...

AndKép Én ott voltam a Queen- koncerten, igaz, csak kívülről, de láttam, és hallottam is mindentKép
LGT-n is voltam, bár nem a búcsún, de jó volt! Balázs a pocakomban volt már, izgultam is, mennyire lesz rossz a füle! Most, hogy ezt írom, eszembe jut, hogy Gergővel a pocimban meg Somló-koncerten voltamKép
És tavaly volt a Queen Paul Rogerssel Budapesten, párom vett is két jegyet, de lebeszéltem magam, hogy az nagyon hangos lenne a pocaklakó Gergőmnek, így sógornőm ment vele, és még most is áradoznak róla, milyen csúcs volt. / CD van erről a felállásról, tényleg nagyon jó/.

A mai napom azért sikeredett ilyen netmentesre, mert délelőtt főzés-takarítás-házimunka volt a program / eszembe jutott, hogy egy hét múlva taliKép na, akkor még nagyobb gőzerővel takarítottam/, ebéd után meg kiruccantunk ismerősökhöz kertes házba, mert meghívtak. / most költöztek nemrég ide, Balázs régi játszótársa és családja/. Hát, elég pirinyó a kert, de bizony én is elfogadnám, amíg nincs nagyobbKép Ki lehet ülni a teraszra, ki lehet tenni a gyerekeket, nem kell arra várniuk, hogy mindennel végezzek, összeszedelőcködjünk, és lemenjünk egy játszótérre. Hívnak, hogy menjünk máskor is, Balázs már holnap menne is / jól eljátszottak a kislánnyal/, de nekem nincs sok kedvem. Anyuka szó nélkül rágyújt a teraszon, ahol alszik a picifiam / minden szál ciginél bocsánatot kért, először azt hittem, tőlem, de kiderült, hogy a kislányától, aki 4 hónapos, és szopik/, eszébe nem jutna szólni, hogy mindkét gyerek taknyos, eddig még mindig úgy voltunk náluk, hogy porszívózni kellett a kicsi orrát, gyógyszerek hevertek mindenhol, de nem szólt róla előreKép Remélem, nem kapta el egyik kölköm sem. És az a szúnyogmennyiség elviselhetetlen. Tudom, erről nem tehetnek, de a gyerekeimet megeszik a szúnyogok, és az nem valami jó érzés nekik. / most mázlink volt, mert a nagylány volt a legfincsibb számukra, Balázst nem ették, Gergőt szúnyogháló alatt altattam, engem csak néhány csípett meg./

Nyaralás: Mi Horvátországba készülünk, de bizonytalan még, hogy mikor, nagyban függ attól, hogy meglesz-e a tegnap említett projekt, vagy sem. Eddig egy nyaralásra sem vittünk pesztrát, most gondolkoztunk el rajta először. Egyértelműen anyós lenne a jelölt, csak nálunk van egy kis probléma: naturista helyre megyünk, oda meg őt nem vihetjükKép Nincs egyelőre jelöltünk, aki emiatt alkalmas lenne...
Amúgy megyünk egy-egy hétre júniusban is, és augusztusban is anyukámékhoz.

Megyek, kihasználom, hogy nincs itthon Apa, és korábban ágyba bújokKép

Jó éjt, szép hétvégét, és gyógyulást minden betegeskedőnek!!!

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

AnnamamiKép Ha ennyire nem megy neki, én nem erőltetném. Látod, én azt terveztem, hogy egy éves koráig nem kap Gergő cicin kívül semmit, de annyira kívánja az evést, hogy nem tudtam megállni. Vasárnap evett először almát, és tegnap már egy egészet bevágott, és ma is.Pedig nem akartam odaadni mindet, féltem, hogy hasfájás lesz a vége, de semmiKép Szerintem minden gyerek más, Mazsinak nem kell még a kaja, ezzel jelzi, és hinnünk kell, hogy ők azért többnyire tudják azt, mi kell nekik, mi nem. Nem lesz semmi baja, ha ráhagyod, és egy ideig nem kínlódsz ezzel. A mi gyerekorvosunk nem ajánlaná az egy évig kizárólagos szopit, ha bajuk lenne tőle a gyerekeknek. Ne stresszeld Magad, jót fog tenni mindkettőtöknek egy kis szünetKép
SzerintemKép

jucc73
Érd

Sziasztok!

Megann, mi horvát-ba megyünk júli 15-22 ig All inklusive ****, 3-an illetve egy ismerős párral, ahol szintén van egy picibaba (1,5 éves), ÉS 200 E/ FÕ, gyerek ingyen. Autóval.

Kép

Kép
prüntyi

Jucc Kép!
Gratulálunk Gergőnek a felüléshez és az almaevéshez! Hipp-hipp-hurrá!!! KépKépKép Ma nekem is takarítanom kéne, mert Apa tanfolyul, meg levegőn is kéne lenni, meg főzni... néha az az érzésem, hogy meg kéne magam duplázni, vagy háromszorozni.
Cigizős anyuka Kép.
Azonban erősítsd meg a lelked, ha Balázs közösségbe kerül, napi szinten fog találkozni beteg gyerekkel KépKépKép

Az LGT záróbulin én is voltam, mint férjes asszony, így nálam nem volt kérdés, hogy elengednek-eKép. A Piramisra tuti, hogy megyünk, mert a férjem első számú kedvencei, több mint egy évtizede egy újabb Piramis-koncertre vár.

Alberque... szerintem nem annyira ronda, egy kissé futurisztikus. Na jó, lakni azért nem laknék ott, de érdekes. Olyan (nem néztem meg a térképen, hogy hol van, úgyhogy most lehet nagyon mellé lövök), mintha a Grand Canyon szikláira emlékeztetnének ezek a színek, meg a formák.

AnnamamiKép!
Szerintem se stresszelj, egy kis szünet jót fog tenni mindkettőtöknek! (ilyen korban pár nap-hét is számít). Én ugyanebben a cipőben járok, annyira nem izgetom magam miatta. Szerintem azért sem, mert JuccKép írta, hogy ő egyéves korig tervezi a kizárólagos szopit, és addig még van 5 hónapunk!

TündeKép!
Ha Apa nem akar jönni, gyertek velünk! Azt még sajnos nem tudom, hogy mikor, de valamikor biztosan! (ezeket a honlapokat lap.hu-ról már én is lementettem Kép)
Különben azt figyeltem meg, hogyha az ember nem erőlködik, akkor rögtön érdekes lesz a másik számára is a dolog. Például először nem akartam, hogy a férjem is bennt legyen a szülésnél, mert nem tudtam, hogyan viselem majd, nem kerülök-e méltatlan helyzetbe, meg nem is olyannak ismertem meg addig őt, mint aki könnyen veszi a véres, kórházi dolgokat. De mivel elég eltökélten mondtam, hogy szerintem ne jöjjön, persze, hogy be akart jönni és nagyon jól sült el, mert hát nekem ugye nagyon jó volt, hogy ott van, és egyáltalán nem történt semmi olyasmi, amitől féltem, szóval a férjemnek is egy nagyon pozitív élmény lett, és az is kiderült már a gyerekek mellett is, hogy igazából lehet rá számítani akkor is, ha kaki, hányás, vér stb. fordul elő.
Na szóval csak azt akarom ezzel mondani, hogy ha mondod, hogy elmész erre a zarándokútra, még az is lehet, hogy a férjed is kedvet kap.Kép

ayse

MegannKép!
Köszi aranyos vagy!
Új kép nincs, de a múlt hetiből felrakok egyet Liliről és Tündiről:

Kép

ayse

Bab Kép!
De igen, az a doktornő volt!

Kedvet kaptam és felrakom a képet a másik két büszkeségemről is:

Hugi és az orgonák

Kép

ayse

Annamami!

Az még jobb amit Jucc mond, csak azt már javasolni se mertem, tudván hogy a családod meg a védőnőd hogy viszonyul a dologhoz.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Najóvan, intézem a dolgaimat, szép napot!!!Kép

ayse

Sziasztok!

Bab
Nagyon jól áll a sapi TofinakKép Mondjuk mi nem?Kép
Bár az árakat én is kicsit hajmeresztőnek tartomKép

Tünde
Látom Zita más oldalról közelíti meg a sapka témátKép Tényleg hihetetlen kis szája vanKép

Benianyu
Jól lecsúsztunk egymásról.Kép Kellemes pihenést!

Sis, Prüntyi
Szóljatok majd nyugodtan, ha kipróbálnátok. Mondom, én most fogom tesztelni. Felnőtt holmit már használom. Azok tényleg jók.

And
Köszi az infót. Ma főzök először a bio holmikból.
Én csak a husit szoktam lefagyasztani akkora adagokban ami egy főzéshez szükséges (szerintemKép) és a többit azt nem. Egyszerre kb 2 napnyi adagot készítek el. A krumplit, hagymát, céklát stb gyorsan megtisztítom, darabolom és felteszem reggel főni. Ebédre már simán kész.

Annamami
Ugyan Marci már nem szopizik, de nekünk sem indult gördülékenyen a hozzá tápi. Rokival tökéletesen egyet értek.

Rokica
Nekem az első képen tetszik a ház. Különös hangulata van. Mondjuk kicsit lehet, hogy nyomasztó lehet ott élni.

Megann
Mi 1-2 hétre, de lehet hogy inkább egy hétre megyünk REMÉLEM vmelyik görög szigetre. A barátnőmékkel vszínűleg, de akár 3-an is. Nekik is van egy kisfiúk, ő fél évvel idősebb Marcinál.
Illetve jövő héten megyünk 4 napra Orfűre.

Ayse
Remélem a bulit megtudjátok tartani és jól fog sikerülni. Én személy szerint sosem szerettem a közös játékokat a gyerekekkel(kicsit antiszociális voltamKép), de jópofa dolgokat találtál ki.

Prüntyi
Éjszaka Marci csak kétszer kelt föl. Chamomillát bevetettük. Lehet, hgoy ennek köszönhetően, de tök jól telt az eddigiekhez képest az éjszaka.

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó reggelt!

Mi mára tóparti napozást-pihenést tervezünk, csak Apát várjuk, hogy jöjjön már meg a legénybúcsúból...

AyseKép Tudom én, hogy az oviban majd jól megkapjuk a bacikat, de ez a nő tényleg sosem szól, és közben ő is utálja, ha összeszednek valamit a gyerekei.
Ez az önmagunk duplázása nekem is bejönne! Vagy ha nőne még néhány kezem...

jucc73
Érd

Helló!

Láztalan éjszakánk után, késői ébredés(negyed 8), és azóta pörgés...pakolgatás a konyhában(Léna), anyára tapadás(Léna), a lakás összes vezetékének megrágása(Léna), kb fél liter taki és nyál szétcsorgatása a lakás egész területénKép(Léna), kiabálás, veszekedés stb...szintén LénaKép
Úgy látom holnapra akár már vadvizi evezésre is mehenék vele....KépKépKép

And!
TesóKép
Jó ötletKép
Nekem sajnos nincs akit vihetnékKép, az én tesóm kétgyerekes egyedülálló, a páromé, meg pasi és egyedülálló...Kép.
Szóval nincs nagy választékKép

Prüntyi!
irigy-birigyKépKépKép
Bevallom én is valami ilyesmire vágynék, de lehetőleg álljon ott mellettem egy szolga hogy az utolsó szúnyogot is elhajtsa mellőlemKépKépKépKépKépKépKép

Balaton egyre szimpibb, de látom többen Horvátba mentek...nekem ez is nagyon bejönneKép
Mi mondjuk mennénk most jún 1. hetében, meg augusztus szeptember...
Nekem nagy álmom Málta, Szicília de nem a kánikulában...Meg hát sózsák Lénát cipelni.......hát.....szerintem neki nem való még a történelmi emlékek és a szigetek felfedezése...KépKép
Nem tudom lelőni ma sem, napról napra gyorsabban megy, az egyik percben itt, a másikban meg ottt...KépKépNem birom követni még szemmel sem, hogy mit csinálKép

M.

Kép

Kép
megann

Ayse:

Ráhibáztál, arrafelé van, illetve a szomszédos államban. (Grand Canyon Arizonában van, ez pedig Új Mexikó). Sivatagi klíma. David azt mondogatja hogy 1, nagyon gazdaságosak a barna kartondoboz házak, és 2, egy idő után megszereti az ember. Hát nem tudom. Lehet én nem voltam ott eleget ahhoz hogy megszeressem, de én nem szerettem meg. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jucc73!

De jó, én is úgy mennék...., nem vinnétek magatokkal???

Úgy rámféren egy kis napozás,...apa tegnap megállapíotta hogy "fehér" vagyok, menjek szoliba...Kép
Mondom neki mikor???Amíg ő focizik???KépKép
Meg különben is, tele vagyok anyajegyekkel...a napokban mondta a tv. hogy 10X-re ugrott a bőrrák aránya....Kép
Tudom a nap is kártékony, talán még kártékonyabb, mint a szoli...

Róki!
Esetleg építs Davidnek egy mini kartondoboz kuckótKépKépKépKépKép, és száműzd őt oda, ha annyira bejön nekiKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Látom, mindenki elindult már midenfelé, csak én gubbasztok itthonKép

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Mondom én, hogy Lili csodaszép.....Kép

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Megann!
Mi idén nem megyünk külföldre, majd jövőre tervezzük Olaszországot egy baráti párral és a kislányukkal.
Idén én hosszabb időre szeretnék lebútorozni a Balatonhoz, van ott egy nyaralónk, így fizetni nem kell érte!Kép

Jucc!
Köszi!Kép
Jól hangzik a mai programotok!Kép
Ismerős anyuka eléggé figyelmetlen!Kép

Annamami!
Ne görcsölj ezen a hozzátápin! Mazsinak is megjön majd a kedve, ne félj!Kép Addig meg had cicizzen!Kép
Mazsi édi az új szerzeményben!Kép

Ayse!
Lili nagyon szép!Kép És a húgod is helyes!Kép

Rokica!
Olyan ez a hely, mint valami kihalt város!Kép
De van egy hangulata, az biztos! És az ég gyönyörű kék!KépKép

Nati éjjel olyan fájdalmasan sírt fel, mint még soha. Valami nagy baj lehetett, mert fél5-fél6-ig a nappaliban ringattam, mire végre visszaaludt. De reggel vidáman ébredt!

Tegnap ülésből eldőlt oldalra és beütötte a kezét egy papír doboz sarkába. (játék volt benne, de jó színes a doboz, és eljátszik vele)
Szóval beütötte a kezét és lett egy piros duzzanat rajta. Mit lehet vele csinálni??????
Kenegetni lehet valamivel??????????

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!

Szerintem duzzanatra legjobb a borogatás ha nem szedi le a kötést magárólKép

M.

Kép

Kép
megann

Hát mindenkinek köszönöm a biztatást és erősítést hozzátápi ügyben!Kép
Asszem az lesz,hogy akkor most pár nap szünet.
Nem szeretném,hogy megutálja az evést.

Rokica Kép
Nyers alma/körte szelet kézbe jónak tűnik,ki fogom próbálni!Kép
Igazából azért kezdtem el a pépeket,mert ha én ettem almát,majd megvadult érte és ha odatartotta a szájához rácuppant ezerrel.Kép
De a pépes nem kell.
Lehet hogy az én gyerekem rögtön rágni fog???!KépKépKép
Na jó,csak vicc volt...Kép

Mi is indulunk Dobogókőre,Apa füvet nyír,meg picit kertészkedünk,aztán a Mamához ebédre.
Mindenkinek szép hétvégét!Kép
annamami

Ja,és még a műanyagkacsát is szereti,mert fííííínom!KépKépKép
Kép
annamami

Annamami,
bocs, hogy belekotty (mi már nem szopizunk), de osztom Roki véleményét. Nekünk is kb 2 hónap kellett, amig pár kanálról eljutottunk 1/2 üvegnyire. Egyszer abbahagytam a kanalazást 1 hétre, ez is segített.
Pihenj Te is pár napot, aztán kezdjétek elölről, gondolom már Mazsi is unja a banánt. Kép
Látom ám, hogy mások is ezt írták, de már nem akarok törölni. Kép

Jucc,
Gergő nagyon ügyes! Kép
Cigis anyuka Kép Én azon is fel tudok háborodni, amikor anyuka bagóval a kezében tolja a babakocsit. Kép

Juci,
mediterrán szeretőnek mediterrán nyaralás dukál. Kép

Mi 1-re megyünk Mosonmagyaróvárra (hallod, Majola? Kép) kerti partira, aztán onnan 3 körül elindulunk, hazajövünk Zitát etetni, és megyünk egy másik kert partiba. Kép Sztem jó program. Kép
Vendég

Sziasztok!

Még nem teljesen olvastam vissza, de igyekszemKép

Megann!
Igen, első pillanattól kezdve csak úgy odaadom a Babapiskótát a kezébe. Olyan édesen majszolgatjaKép
Szinte rögtön olvad a szájában, nem kell félteniKép
Van, hogy betömi majdnem a torkáig, de csak én parázok ilyenkorKép
Viszont a Manner piskótát kapta először, amit a DM-ben vettünk, teljes kiörlésű gabonából. A lényeg, hogy minőségit és utána nem is ette meg már a gagyi auchanostKép
Úgyhogy akármit nem eszik megKép
Van egy másik manner is, ami cukros, na arról először lenyalogatja a cukrotKép Kép Kép

De kapaszkodjatok!!!!
Voltunk valamelyik nap a tescoban. Én még válogattam a pékségen, addig a párom Erharddal elmentek nézelődni.
Erre pár perc után összefutunk, és mit eszik a gyerek?
A párom mit adott neki????
Balaton szeletet. Olyan jóízűen ette, hogy nem tudtam elvenni tőle, mert ordított.
Mindegy, ennek már egy hete is volt. Nem lett tőle bajaKép
Szerintem nem is lehet, csak nem túl egészséges.
A lényeg, hogy egy felet bevágott, de minden úgy nézett ki, mint a disznóólKép Kép Kép

De már kóstolt mindent. Na azért nem mérgezzük rendszeresen, ne higyjétek.
A párom is kínjában adta neki, mert nem találtunk babapiskótát.
Most már tudom, hogy minden útra vinni kell 1-2db-otKép

Na visszaolvasok, mert már megint 40 perce írokKép

Puszi!

Kép
angelani

Sziasztok!

Mire mindent elolvastam, tök elfelejtettemKép
Persze a képeket végignéztemKép

Annamami!
Milyen gyümit szoktál adni Mazsinak?
Bébiételt?
Próbáld meg a Nestle baby compote-ot, az 6hós kortól lehet, vagy a Fruttapura?, nem biztos, hogy jól írtam le, annak van 4hós gyümije is.
Én azzal kezdtemKép
Illetve előtte már kapott bébidesszertet, mindenfélét, kecskemétit és hippet is...
Elsőre bevágott fél üveggel!!!
Nem tudtam elvenni tőle, de semmi baja nem volt. Miért is lett volna?
Tehát mi nem kóstoltunk semmit se 1-2 kanállal. Erhard nem érte be ennyivel. A másik, hogy tőlünk is kunyerálKép
Megint ki fogtok akadni, de tegnapelőtt ellopta a füstölts sajt darbomat a tálcáról és befalta a felét.
Mégcsak hasmenése sem voltKép
Utána követelte. De aleggázabb, hogy még az újhagymát is rágta és nem zavarta, hogy esetleg csíp. Persze jól megmosva (mert én sem eszem meg csak úgy). Szóval egy bélpokolKép Kép Kép
Egyébként Erhard is néha elutasítja a kanalat. Bár nincs sok választása, mert nem hinném, hogy a tejem elég már, úgyhogy eszik amenniyt sikerül beletömnömKép
Na azért nem nyomom le a torkán, csak könyörgök nekiKép
De szerintem nem azért nem eszik mindig, mert utál, hanem mert kíváncsi és "menet közben" jobb minden falat.

Rokica!
Nem semmik a képek, mint az Alfa áruházKép
Ugyanaz mindenhol, kartonvárak.
Hihetetlen unalmas, én meg sem találnám melyikben lakomKép
Ja és tényleg kihalt, szellemvárosKép

Nyaralás!
Mi maradra megyünkKép
Se pénz, se idő....
De majd sokat stálok Erharddal és marad a házimunka, nekem nem jár szabadnap, nemhogy szabadságKép

Jucc!
Én is sok sikert?, nem egy kalappal kívánokKép
Szerintem ezt szokásKép
Nem semmi, amit írtál a cigizős ismerősről.
Egy kicsit elborzadtamKép
Gratula GergőnekKép Kép Kép

Egyébként olyan gyorsan fejlődnek a BabákKép
Tök szeretem olvasni, hogy már ezt tudnak, azt tudnak ls valahogy minden Babára büszke vagyokKép

Erhard is pápázik, meg néha puszit is dob és olyan kis okos, szinte mindent megért, főleg a nem szabad, de olyankor mosolyog és h aelfordulok megint kezdi a rosszalkodást, közben figyel és ha megfordulok mosolyog. Tudja, hogy nem szabad, de egyszerűen meg tudom zabálni olyankor, amikor így rafkózikKép

Na megint lépek, folyt. köv.
Kellemes Hétvégét!
Bocs, ha valakinek most nem írtam....

Kép
angelani

Sziasztok Lányok!

Nyaralás
Mi Barbiékkal megyünk Horvátországba augusztus elején hármasban. Lacika addig anyukáméknál fog nyaralni. Úgy gondolom, hogy pont akkor lesz a legizgágább korban, kúszik mászik ott a parton a homokban, nyűglődik a melegben, és akkor Bazsival nem fogok tudni annyit foglalkozni. Azt gondolom, hogy ez a nyaralás inkább a Bazsinak lesz nagy élmény és nem szeretném beszívatni azzal, hogy folyton Lacikához kelljen alkalmazkodnia. Meg Laci annyira kis bogaras ezzel az alvás dologgal, hogy neki még macera lenne ez a nyaralás szerintem.

Anyu meg már tegnap is mondta, hogy inkább már holnap induljunk, mert ő alig várja, hogy Lacikával legyenek hármasban. Már most a programokat szervezgeti.KépKép Mondta, hogy mindenhova elviszik majd dicsekedni.KépKép

Sokat gondolkodtunk rajta és többször át is beszéltük Balázzsal, hogy mit csináljunk és ezt tartottuk a legjobb megoldásnak. Kicsit lelkiismeretfurdalásom van Lacival szemben, de a családi kupaktanács próbál meggyőzni, hogy mindenkinek így lesz a legjobb. Majd jövőre (ha nem szülök éppen) már visszük a Lacit is. Hétvégenként úgyis sokat megyünk majd a Balcsira. Már most annyi meghívásunk van, hogy szinte nincs is annyi hétvége nyáron.

Tünde
Zita szájaKép Asszem ezzel a szájszerkezettel később tarolni fog a paliknál.
Kertipartiról kertipartira járkálni tényleg jó kis program.
Nem szereted máshol etetni Zitát, vagy amúgy is hazamennétek? Én Lacit a hurciba bárhol meg szoktam eteni. Viszek otthonról kanalat azt betekerem egy pelusba, be a táskába, most már vettem szivargyújtós melegítőt is, úgyhogy bárhol meg is tudom a kaját melegíteni.

Ayse
Ezek az orgonák gyönyörűek. Nekem még csak 5 kis fa van a kerítés előtt, de remélem évek múlva majd így fog kinézni.

Andi
Natinak nagy-nagy gratula a forgáshoz. Látod mondtam én, hogy hamarosan neki sem kell majd a tornára járnia.
Szerintem egy pici állott vizes borogatást ha teszel Nati kezére attól baja nem lesz. Én nem szoktas se kenni se tenni semit a fiúkra. Bazsit akkor tetőtől talpig borogathatnám.Kép

Angelani
A babapiskótával vigyázz, mert tojás van benne és az még nagyon nagyon korai a babóknak. Én Biscotti-t szoktam adni, abban nincs tojás, de még azzal is nagyon csínján bánok - napi 1/2 piskóta - a glutén miatt.
Ezek a dolgok, mint liszt, tojás tejtermékek nem feltétlenül most okznak hasmenést, vagy püttyüket, hanem később jühet elő allergia.

Kép
Kép Kép
sildike

AngelaniKép

Erhard!KépKépKépKép

Mi még mindig itthon dekkolunk,mert Mazsi bealudt....KépKépKép
Kint meg tombol a nyááááár!Kép

Ja,azt akartam még:

RokicaKép
David hány éves???Kép
Már ha lehet ilyet kérdezni,mert ezen a fotón annyira kölyökképe van!Kép
De nagyon helyesek vagytok!KépKépKépKép
annamami

Sziasztok!

Voltunk tegnap dokinéninél, fölírt Sacinak Humana 2 HA tápit, meg valami kenőcsöt a bőrére. Azt mondta, hogy azért nem rögtön HA-s tápit írt föl, hogy kipróbáljuk a szervezetét, hátha bírja, ugyanis ő nem híve annak, hogy rögtön megkíméljük mindentől a gyerek szervezetét. Hát nem tudom... Így meg küszködhetünk az ekcémával.

Róki! Tökfőzelékbe nem raktam semmi tejterméket, anélkül csináltam, szóval még semmi tejterméket nem kapott Saci a tápin kívül.

Ayse! Nagyon köszi az infót a doktornénitekről. Nagyon gondolkodom a váltáson. A Camino nekem is nagy álmom!

Megann! Balatonon mi is sokat leszünk a nyaralóban.
And! Csak hogy irigykedj egy kicsit: az északi parton van férjemék családjának a nyaralója, gyönyörű balatoni panorámával! Imádom. Az összes nyári vizsgaidőszakot lenn töltöttük anno. Milyen szép is volt!
Ezen kívül augusztusban megyünk Horvátországba autóval.10 nap, 10 óra út oda, ugyanennyi vissza, én kb. 28 hetes pocakos leszek, Saci 11 hónapos. Ezek után írhatjátok, hogy nem vagyunk normálisak.
Ja, egyébként a helyszín Orebic, 49e Ft/fő a 10 nap, Saci ingyen jön.

Sis! Köszi a vudut, azt hiszem, egyre jobban vagyok, most már itt a 2. trimeszter.

Duda! Jó, hogy nem kell újraoltani Natit. Védőnő - grrr...

Annamami! Pont ugyanilyen etetőszékünk van! Egy idő után majd biztos elfogad más kaját is Mazsi, szerintem csak türelmesnek kell lenni. (Mondom ezt én, akinek a gyereke benyakal egy egész üveg kaját egyszerre.)

Még el kell szaladnom patikába, most lesz kész Saci kenőcse.

Bodza (12+0) és Saci

Kép

Kép

Kép
bodza

Duda Kép
Gyönyörű Natikisasszony kezére soksok gyógypuszi!Kép

Ayse Kép
Lili és orgonák!KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Tünde Kép
Köszi.Kép
annamami

Duda Kép!
Puszika azokra a párnás kis kacsókra!Kép
Tegnap a rendelőben volt egy négyhónapos baba, aki megkarmolta a mellkasát véletlenül és felette (gondolom a hónaljában) a nyirokcsomó megduzzadt. Állítólag ez babáknál normális, én még nem hallottam ilyesmiről.

Annamami Kép!
tegnap elfelejtettem írni, hogy Mazsi egyre kispasisabb! Hát róla is majd úgy kell levakarni a csajokat! Etetőszék király!!! KépKépKép
Nekünk megvan Lili etetőszéke, ami egy Brevi Pony, tök egyszerű, mert mire odáig eljutottunk, hogy Lili annyit hajlandó enni, ami már említésre érdemes, addigra már ült, állt, motorozott... csak azért írom, hogy szerintem ez teljesen érthető Mazsi részéről, hogy nem akar enni, amikor ott a jó kis szopi, és szerintem kábé addig fog tartani, amíg ezeket már ő is csinálni fogja (ne legyen igazam)! Hétvégi progi nagyon jó!

MegannKép!
Köszi!

Jucc Kép!
És a vőlegény odaért az esküvőre?
Egyébként jó vízpartozást! Élménybeszámolót kérünk, milyen volt Gergővel (fotót nem, mert ha jól sejtem ez is nudibuli lesz, ugye?)

Tünde Kép!
Nektek meg jó kertipartizást!

AngelaniKép!
Erhard nagyon komoly teljesítményekre képes!!!Kép
Hozzáképest Andris majdnem olyan, mint amikor előbújt a pocakomból, csak egy kicsit nagyobb.

Basszus, holnapra már esőt mondanak! Még szerencse, hogy elég nagy a nappali ahhoz, hogy bennt is le tudjuk zavarni a gyerekzsúrt!

ayse

Halihó!
Köszönjük az ötleteket és a gyógypuszikat!Kép

Ayse!
Azért megy a drukk, hogy ne essen holnap!Kép

Angelani!
Nem semmi, Erhard milyen kis bélpoklos!Kép
És te még azért aggódsz, hogy eleget eszik-e?Kép

Bodza!
Tegnap a dr. nénink extra hüle volt! Leállt az oltás miatt vitatkozni a védőnővel az orrunk előtt és jól leszúrta! A végén már mi éreztük kínosan magunkat Apával!Kép
Nyaralás ötletetek vagány, de bátraké a szerencse!KépKép

Sildike!
Köszi a graulát!Kép (kúszik, nem forog, de azért kösziiii!!!KépKép)

Andi&Nati

KépKép
duda

Annamami: Kép

David a képen 35 éves volt, most lesz 38. Egy mai kép:

Kép

Angelani:

Ezt csak neked:

Kép

Kinézte a szánkból az újhagymát, úgyhogy kapott ő is. Az első pár alkalommal hogy a szájába dugta, jól megrázkódot, de ettől függetlenül élvezettel csócsálta. Mondom én, hogy vasgyomra van a leányzónak.

És itt vagyunk mi ketten is.

Jajdenehézezababa:
Kép

Ma kimentünk a szigetre, hát mire hazasétáltunk én dőltem ki míg David vigyázott Zsuzsára, most ő alszik és én felügyelek. Ennyire bírjuk tartania lépést a lányunkkal, na.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Juci:

Nekem az volt a fő gondom ott az épületekkel, hogy MINDEGYIK ugyanarra a kaptafára készült. Azok a képek amiket felraktam a város különböző pontjain készültek. Ha egy-kettő ilyen lenne, az még oké, de hogy minden?

Nyaralás:

Mi se megyünk külföldre, van egy családi nyaraló a Balatonnál, ingyen van. Kép Most az a nagy terv, oda megyünk le augusztusban, remélem sikerül majd az egész hónapot ott tölteni. Ezt még be kell vezetnem a munkahelyemen.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Andi
Kúszást akartam írni, nem is tudom hogy lett belőle forgás.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Rokica Kép!
De legalább demokratikus, itt nehéz azt mondani, hogy elitkörnyék Kép. (bár gondolom, azért van ott is)

David arca egy kicsit a sötétben maradt de szerinte Te semmit sem változtál!

ayse

mármint szerintem (remélem szerinte sem)

DavalliaKép!
Szavaztam Pandára, amennyiben ő K Anna Katalin és nagyon cuki rózsaszín szerkóban és hajpántban virít!

ayse

Már megint nem működik a babanet?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lehet az hogy 5 óra óta senki sem írt???

No mindegy.

Ide nézzetek, Zsuzsa az idő tükrében, avan ilyen volt, ilyen lett:
http://zsuzsababa.livejournal.com/6071.html

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Én is szavaztam Pandára... Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Sildike,
szoktam máshol is etetni, végül a 2. kertipartiban esett meg az uzsi, mert aludt, és nem akartuk felébreszteni. Amúgy pont útba esett az édes otthon. Kép

Davallia,
én is szavaztam! Pandának gyógypuszit küld Zita!

Pár mai kép:
Nagyival:
Kép

A lányom után már futnak a fiúk, és a lábai előtt hevernek:
KépKép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Most jutottam el idáigKép
Jéééé, látom a képeketKép
Ma egész nap szinte csak piros X-eketláttam.

Azért 1-2 kép látszott, de nem ennyi, de jóóKép Kép Kép

Rokica!
Zsuzsababa tényleg nagyott nőtt, de az arcvonásai tök ugyanazokKép
Erhardnak viszont szerintem tök más, de lehet, hogy ezt csak én látom így.
Köszi a képetKép
Legalább jó egészségesek lesznekKép Kép Kép
Szerintem mi is kidőltünk volna. Képzeld! Mi is majdnem kimentünk ma. De kár, hogy nemKép
Talán összefutottunk volna.

Sildike!
Köszi, legalább már tudatosan "mérgezem" Erhardot.
Pedig én is ezt kaptam, sőt, még sterilizáló sem volt....
De akkor odafigyelek.

Annamami!
Mazsi nagyon édes a rágókávalKép
Bezzeg Erhard nem rágja ezeketKép
Ja, és most bújt ki a második fogunkKép

Davallia!
Ment Pandának a szavazatKép
DrukkKép Kép Kép
Miért ne tetszene?????
Gyógypuszit neki, jobbulástKép

Duda!
Erhard rendes kajából nem sokat eszik.
Bár, most 1 hónap alatt 500g-ot hízott.
Az jó???
MErt amikor nagyon beteg volt, visszafogyott, de összeszedte magátKép

Bodza!
Saci talán kinövi az ekcémát.
Vagy ezt nem mondták?
SajnálomKép

Ayse!
Szerintem Erhard most még gyors, aztán majd lassít a tanulási (és evési) tempón.
Remélem, azért előre fog haladniKép

Dobok fel képet, ha nem bajKép

Tegnapi meg maiakKép

Jó Éjt!
Sziasztok!

Kép
angelani

Jajj, bocsiKép

Havtünde!
Zita édes ahogy élvezi a szabadteretKép
Cuki a sapijaKép
Majd egyszer leteszem Erhardot én is valami tisztább fűre.
Szegény, még nem is látott "közelről" füvetKép
szerintem azt is megkóstólnáKép

Na jönnek könyörtelenül a képekKép

Pussz!

Kép
angelani

Tegnapi.
Ez egy Asti együttesKép
Kép
Itt olyan kövérnek látszikKép
Kép

Folyt.köv.

Kép
angelani

Remélem, ezek tetszeni fognakKép

Majd én megmutatom, hogyan kell megmosni a 1,5 fogatKép Először a hátsó nem létezőt, utána öblítésKép
Kép Kép
Az első 1,5 fogat jó alaposanKép
Kép
A kedvencemKép Utána oldalt is lesikáljukKép
Kép
És kész a csodás mosolyKép

Jó Éjszakát Mindenkinek!

Kép
angelani

Hát a mosoly előbbre csúszott, de szerintem mindenki vágjaKép

Puszi!
Sziasztok!

Kép
angelani

.

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt!

Képek csudajók, olvasni most nem tudok, mert jönnek hozzánk, de:

Davallia,
hol kell szavazni?
Pandavudu elindult!!! Kép

Pusztok

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

?

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jó reggelt!

Davallia!
Remélem Panda gyorsan meggyógyul!Kép
Megy a vuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvuduvudu!!
Én is szavaztam!Kép

Tünde!
Nagyon hangulatosak a képek! Zitának nem semmi, mennyi hódolója akadt!KépKép
Nekem is a fűben ülős a kedvenc képem!Kép

Angelani!
Szerintem 500gr. hízás teljesen jó egy hónap alatt!Kép Ne aggódj!
Fogmosós-zsivány Erhard nagyon aranyos!Kép

Lányok!
A ti babáitok is töbet alszanak mostanában?
Sildike, Barbi, ti NE válaszoljatok léccci!KépKépKép
Nati pár napja hajnal 4-kor kel először és azán alszik kb. 7,30-ig. Tegnap délután, Apájával nyomtak egy laza 3 órás alvást!Kép
Front van, vagy örülhetek kicsit, hátha megjavul az alvókája???KépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Zsuzsa, Zita, Tofi, Erhard, Mazsi tündériek a képeken Kép (bocs, ha kihagytam valakit)

Duda!
Nem, Peti egyáltalán nem alszik többet, mint máskor, sőt inkább kevesebbnek tűnik, mert minden érdekli és inkább erőlteti az ébren maradást, majd ha bealszik, akkor sem alszik hosszabb ideig, mint korábban szokott! Kép

Annamami!
Ha Mazsinek nem kell a gyümi, hát várj még vele, amíg szopni tud eleget....Kép

Megann!
Örülök, hogy LÉna jobban van! Nyaralás: mi valszeg csak a balatonra jutunk le, azt is majd aug.-szeptemberben, mert ugye nemsoká költözünk! Kép

Pandának és Nati kezecskéjénak jobbulást! Kép

Viki+Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Tegnap lent voltunk anyuéknál Harkányban, és Peti nagyon élvezte a szabad levegőt, meg a füvet, fákat, virágokat, na meg azt, hogy nem ment neki percenként a falnak KépKépKép (mint itthon ugyeKép )

Majd megpróbálok képeket is feltenni, csak lassan főzőcskézni kellene!!! Talán még jövök, és nem ússzátok meg a tegnapi képeket Petiről!!! Kép
Szép napot MIndnekinek!
Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?