A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Bocsi, de csak bekukkantottam vissza olvasni most nincs időm. A sok zebra megszúrta a szemem!

MÁRTA! Hatalmas gratula a zebrádhoz!
Legalább téged meglátogattak a gólyák Kép

A tábla alját nem javítottad kiKép pedig nálunk is múlnak a papok.

Niki! Kép

Kép
Kép
Ági279

Ági!

Isten látja a lelkem, nem értem mit kérsz. Te a tetején vagy és számolja a napokat nem? Mit csináltam rosszul SOS SOS SOS SOS

Köszi a gratulálásokat!
mátra

Sziasztok Csajszikák!

DrágaMátra!
Mostmár ilyen úton is gratulálok tiszta szívemből!!! Kép Kép Akkor holnap doki, igaz?
Téllleg nem tudtam a híradóról, ezt a hírt Neked kellett közölnöd, de tudod, hogy szívesen teszem bármikor! Kép
Megtennéd, hogy kicseréled a babócáimat rózsaszínre és a szövegbe írd be, hogy csajok! Köszönöm szépen! Kép

Lányok!
Mindenkinek nagyon köszönjük a gratulációkat! Jó is tudni, meg egy icipicit nem is, hiszen ezt mostmár nem lengi körül a "még bármi lehet" érzés. Ettől függetlenül nagyon boldogok vagyunk! Kép
Többen kérdeztétek a neveket. Igen, a Luca elég valószínű jelölt, de mivel még nincs másik, lehet, hogy változtatunk. Úgyis megírom, ha sikerült megszülnünk.. Kép

Dido!
Örülök, hogy nem kell műteni! Sajnálom, hogy még nem sikerült írnom Neked. Lehet előbb találkozunk, mint megírjam a mondókámat? Kép
Ha tényleg szeretnétek genetikai tanácsadást, akkor azt a doktornőt, akinél mi voltunk nagy szeretettel ajánlom.

Angie!
Már egyáltalán nem aktuális Mátra teszt-kérdése, de remélem, nem haragudtatok meg rám!

Niki!
ISTEN ÉÉÉLTESSEN BOKÁÁIG, FÜLED ÉRJEN SOKÁÁIG!!!

Ebba!
Ilyen bevérzésről én sem hallottam még.
Remélem, nem akadályoz a továbbiakban semmiben ez a dolog!

Nomi!
Hát akkor hízhatsz nyugodtan! Kép
Még egy érv a cigi lerakása mellett, igaz?

Juca!
Egyébként nem harisnya, hanem olyan feles zokni. Szóval, szívesen postázok egyet neked, ha elküldöd a címed. Próbásiból. Itthon is lehet kapni, csak nem ilyen jókat és ebben még az én szeretetem is benne van. Kép
Pénteki pánik azóta elmúlt, ahogy olvasom. Nagyon várom a híreket, de tudom, hogy minden rendben lesz Stöpszli Kisasszonnyal! Kép (...hátha ez a tippem azért bejön.. Kép
Jó kis vaságyas sztori az Istvánból.. Kép

Narco!
A segészet nagyon freudi volt! Kép Kép Azóta virulok, mióta olvastam!
Akkor Te végül Margit v. István Kh.ban szándékozol szülni? Biztos figyelmetlen vagyok.
Egyébként, szívesen segítek, ha tudok, ha van kérdésed..

Ja és párom? Meg volt illetődve, ahogy én is. Mondta is, hogy akkor majd a szomszéd kisfiúval fog autózni. Kép De nagyon örül! És valamit a sorsra is kell bízni, nem igaz? Kép

Brill!
Tyű, a fürdőszoba kérdés még eszembe sem jutott!! Kép Kép

Unique!
Az egyenrózsaszín nem túl valószínű, bár olyan király karácsonyi szerkót szereztem nekik fillérekért és KETTÓT, amitől eldobjátok magatokat! Majd megpróbálom felrakni. Kép
A kis Királylányról kaphatunk képet?
Hamarosan mehettek már ki, bírd ki ezt a picit! Egyébként én sétálgatnék, de most úgy fáj a torkom, meg tele van a fejem, hogy pihenésre vagyok fogva. Azért életem első plüssmacijának varrására még jut energiám.. Kép

Ildi!
Szerintem simán lehet baba is! Türelem, néhány nap , aztán újabb teszt! Ilyenkor még olyan alacsony a HCG, hogy gyengébb tesztek tojnak a kis fejlődő életre odabennt! Kép Kép

Jucmuc!
Nem akarom erőltetni, de tényleg átnézhetnél a Dévais Topikra:
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/11990.html?1147466942
Illetve lehet, hogy érdemes lenne elnéznetek egy meddős dokihoz. Először furcsán hangzik és kicsit rossz belegondolni, hogy "Miért van nekünk erre szükségünk?", de hidd el, hogy ha látod, hogy hány emberen segítenek és az eredményetek nem is olyan rossz, mint amilyen lehetne, akkor megnyugodhatnátok, hogy van segítség és több út, amin elindulhattok! Kép

Csibe!
Óóó, addigra már biztosan látni fogjátok a baba nemét! Bár már ott tartanátok, igaz?

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Édes kicsi Mátra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
Tudtam, tudtam, tudtam!!! Komolyan, meg is könnyeztem... Annyira örülök Nektek, hogy nem tudom szavakba önteni, mindenesetre Kende baba őrülten rugdalózik a pocimban, és az nála mindig örömöt jelent!!!!!Kép Jaj, ez akkora boldogság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon várom, hogy elmenj dokihoz, szerintem jobban, mint Te!!!! Puszillak és vigyázz MAGATOKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Dudduka!
Nagyon gratulálok a két kicsi lányhoz, na, most aztán apa felkötheti a nemzeti fehérneműt!!!Kép

Niki!
Kép

Most csak ennyi, mert késő van, lövi apa a pizsit... Tudjátok, elég szigorú...KépKépKép

Pusszantás mindenkinek!!!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (34+3)

Kép
Kép
norwell

MÁTRA!!!Csak most olvastam,hogy MÁR TE IS TERHES VAGY!!!!!!KépGRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!KépA történeted olyan megható!!Nagyon nagyon vigyázz magatokra!!!!!!KépMikor is mész Dokihoz??
Mégegyszer GRATULÁLOK én is!!!KépSok boldogságot kivánok,és Zökkenőmentes 9 hónapot!!Meg ne próbálj utánozni Engem!!Senkinek sem kivánom ezt az egésznapos émelygést!!!Puszi!!Kép

Kép
bea27

Duddu!
Köszönöm szepen, mar megyek is a Devais topicba!Kép
Amugy megyünk dokihoz is, majus 24-en.
Köszi megegyszer.

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok,

MátraKép
Hatalmas gratula és nagy-nagy puszi Neked! Úúúúgy örülök! Még Laurának is elmeséltem, hogy terhes vagy. Szóval már nem titok Kép

Dobok pár képet, most ennyire futja erőmbőlKép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Nem tudtam, melyiket hagyjam ki Kép

Puszi mindenkinek!

Unique

KépKép
unique

Mátra!
Lehet, hogy én értek valamit félre, nem tudom. Csak azt vettem észre, hogy tegnap is, és ma is 29cn. Fleurnek is 41cn van ma is és tegnap is. Bocsi, ha én tévedek. Húúúú de boldog lehetsz, tök jó neked és nagyon vigyázz magatokra!

Kép
Kép
Ági279

Mátra! Kép Kép Kép
Gratulálok!! Gratulálok!! Gratulálok!!
Olyan jó ilyen fantasztikus hírre bekapcsolni a gépet! (Le kell töltenem az érettségi megoldásokat a netről, de nem bírtam ki, hogy be ne nézzek Hozzátok, és ez a fantasztikus hír fogad!!!)
Kérem a Jóistent, hogy nagyon vigyázzon rád és a babukára, olyan sokat szenvedtél már ezért az örömért!! Most olyan jó kedvem lett ettől a hírtől, mert a mai napom totál szörnyű volt.
Mindenkinek sok puszit küldök, ha időm engedi, írok is (nem csak olvasok).

Más: Mátra, a jövő héten akartam írni Neked, de ha már itt vagyok, megkérdem: Betennél engem is a táblába? Azt hiszem,nekem ennyi idő kellett, hogy "megérjek" erre, hogy megkérdezzem. Hogy az álmaimat legalább itt ki merjem mondani, meg merjem álmodni.
Hű, most mennem kell. Sziasztok!!
rolly

Kép

Nem is tudom mit mondjak. Rettenetesen aranyosak vagytok Kép

Duddumami!
Kíváncsivá tettél a karácsonyi cuccal Kép
A híradó meg természetes, mint az is, hogy én akartam "lopva becsempészni" a táblába, ahogy Évi írta Kép

Kendemami!
Ezek az apák már csak ilyenek Kép Most olyan jót nevettem Kép Ugye még nem akarjuk senkinek mondani. Telefonon beszéltünk, mert ma is dolgozik, gyerekekkel volt éppen hajókiránduláson. Szóval mikor akarja kérdezni, hogy hogy vagyok, akkor mindig körülírja. Kép Én is mert én sem akarom, hogy itthon hallják. Kép
A baba, amit küldtél nagyon aranyos. Karácsony táján érkezik majd, a kalkulátorok szerint jan. 10. Kíváncsi vagyok holnap mit mond a doki.

Még egyszer köszönöm mindenkinek Kép
mátra

Ági!
Igaz, véletlenül a tegnapi tábla került föl Kép Bocsi de tudod az agyam most nem ott van, ahol én. Illetve ott, csak egy kicsit lejjebb, mint a rendeltetési helye van, attól meg, ahová néha mondani szokták kicsit feljebb. Kép Holnap rendben lesz.

Rolly!
Persze, örömmel. Kérek adatokat. kor, lakhely, bprojekt kezdete, ciklus hossz, mióta próbálkoztosk, utolsó menisi első napja.

Unique!
Laura gyönyörű Kép Gondolom örült, miokor elmondtad neki Kép
mátra

Semmi baj! Legyél nagyon boldog!!! Puszi

Kép
Kép
Ági279

Mátra
Letöltöttem a javítási útmutatót, elkezdtem javítani, de megint csak visszajöttem, láttam, már írtál is.
Köszönöm. Ugye nem baj, ha a lakhelyhez -egyelőre - csak a megyét írom??
Szóval: 34 év, október 04. Pest megye, 2003. 02. 28-32 nap, utolsó mensi: május 6. (ma van a 9. cn)
Jó éjszakát, én még javítok!
Rolly
rolly

Sziasztok!

Sajnos nem tudom, hogy mikor kerülök teljesen képbe, de egy-két dolgot azért szeretnék írni.

Mindenkinek köszönöm az együttérzését a nagypapám és a cicám miatt. Nagyon nagyon jól esett.

Berlin csodálatos, szinte minden főbb nevezetességet láttunk, sokat sétáltunk, jó időnk volt egész héten.

Pupy!
Szeretnék így utólag gratulálni egy kissé lemaradva, de annál nagyobb szeretettel.Kép Boldog 9 hónapot.

Mátra!

Nem tudok mást mondani, mint amit a telefonba.Kép

Sok-sok puszi Mindenkinek.

Nem tudom, hogy mikor tudok jönni, mert szerintem nyakig leszek a munkába, de gondolok Rátok és mindenkinek mennek a drukkok.Kép

Zsúka
zsúka

Jó éjt mindenkinek
mátra

Kép
Kép
Kép
mátra

Jó reggelt Csajok! Kép

Kívánom,h. Mindenkinek nagyon szép hete legyen, és a hét végére minél többen gazdagodjanak egy kis zebrával.Kép Komolyan, annyira szorítok Mindenkinek!Kép

Jucmuc!
Sok sikert kívánok az új munkához!

Ebba!
Kiváncsian várom,h. mit mondott az orvos.Remélem semmi komoly.Kép

Mátra!
Köszönjük a táblát.Kép Nekem sajnos nem jó a 20-a, mert most megyünk haza a családhoz. (Elmondjuk a jóhírt).Bár először még a doki van hátra, már alig várom a csütörtököt.Kép
Kíváncsi vagyok,h. mit mond ma neked a doki! Vigyázz magatokra!KépKép

Csibe!
Bizti nagyon jó ez a vizitorna! És biztos sokat is használ. Én is szeretnék majd tornázni, de előbb megvárnám a 12. hetet.Kép Az UH szerintem is lehet majd látni már a nemét, feltéve ha megmutatja.Kép Tényleg, választottatok már nevet?

Duddu!
Aranyos a párod.Kép Elképzeltem amint átmegy a szomszéd kisfiúhoz kisautózni.Kép

Unique!
Laura egyszerűen gyönyörű!! És ahogy a kis ujjait tartja, miközben alszik... ennivalóKép

Zsúka!
Köszönöm a gratut.Kép Remélem Ti is minél hamarabb követni fogtok.Kép
Örülök,h. jól érezted magad Berlinben és azért ha időd engedi gyere.

Angie!
Milyen volt a hétvége?

Ági, Nomi!
Úgy látom lehet szorítani!Kép Rám számíthattok!KépKép

Puszi Mindenkinek!Kép

PupyKép
Vendég

Drága Kicsi Mátra!
Hatalmasan dobbant a szívem, amikor a megláttam a sok zebrát az oldalon! Még mielőtt megnéztem volna, hogy kinek szólnak, tudtam, hogy TE vagy! Én nem szeretek a megérzéseimre hagyatkozni, de ezt valahogy TUDTAM. Nincs az a szó, amivel ki tudnám fejezni azt, amit most érzek. Öröm, boldogság, hit, ujjongás, könnyek és még ettől is sokkal több mind összegyúrva.
De tudod mit?!? Most már én is akarom azt a táblát!! Ha ilyen hamar babát hoz, akkor nekem is KELL!!! KépKép Uniqe, Duddu, Mátra, mind babásak már.

Nekem jó ez a hétvége! Kép

Lányok!
Sajnos még nem tudtam visszaolvasni alaposan, nem tudom, lesz-e ma rá időm, de megpróbálom. Remélem, sikerül hamar visszazökkenni és bepótolni a lemaradást.

Nekünk nagyon jól telt a hétvége. Szombaton a Tatai Öreg tónál voltunk. Körbesétáltuk, aztán ebédeltünk egy vendéglőben, és sütkéreztünk a gyönyörű időben a tó partján egy padon. Tegnap a szüleimnél grillezgettünk a kertben. Szerencsére Fóton a beígért eső elmaradt, cserébe hétágra sütött a nap.

Ma reggel voltam vérvételen. A doki küldött el, progeszteront néznek. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az eredmény, de mivel ma vagyok a 25. napon, nem is értem, hogy miért ma kellett mennem, és mit akar rajta nézni. Emlékszem, Anikónál ugyanez volt a gond, hogy túl alacsony volt, mert már meg kellett jönnie, és nem tudtak reális értéket megállapítani.

Pupy!
Köszönöm, hogy gondoltál rám. A zokni nagyon jó ötlet Kép. Hétvégén nem mértem a hőmet, mert nem volt kedvem 6-kor felébredni. Ma viszont megnéztem, és 36.75-re visszaesett. Igaz 20 perccel korábban mértem a szokásosnál, mert indulnom kellett a laborba, ráadásul 4-től nem tudtam rendesen aludni, fogolódtam, hánykolódtam, ami nem jellemző rám (lehet, hogy ez is befolyásolhatja ). Szerintem nincs ott bent semmi, mivel úgy gondolom, hogy ez azt jelni, hogy a progeszteron visszaesett Kép. Inkább nem méregetem tovább. Hétvégén úgyis minden kiderül Kép

Most gyorsan elolvasom a millió emailemet, aztán még jövök. Addig is puszi mindenkinek!
Vendég

JUJ MIT LÁTNAK SZEMEIM!!! Kép
Drága Mátra! Gratulálok! nagyon nagyon vigyázz magatokra és sok sok boldogságot egészséget kívánok a hasadban növekvő pici élethez! Végiglibabőrözött a hátam ahogy elolvastam amit írtál. Köszi
Kép Kép

Köszi a szülinapi képet, jöhet róla minden, ide vele de rögvest Kép

Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat!
Kicsit sűrűre sikeredett a hétvége és nem igazán a szülinapomról szólt, mert a barátnőm esküvőjén voltunk és én voltam a tanuja. Úgyhogy egy spontán csülökebéd volt egyenlőre az ajándék, bár nagyon jól esett, de ígérte a párom, hogy bepótoljuk. Kép

Buborék kezd mocorogni, vagyis én kezdem érezni, de még két hét mire újra láthatom, az olyan messze van.

Dido!
Ez jó hír, hogy nem kell műteni, és hogy újra próbálkozhattok, mindent bele, nagyon drukkolok nektek.
Kép

Duddu!
Juj két csaj, a párom most nagyon irigykedne rátok Kép Bár már kezd hozzászokni, hogy akár fia is lehet, sőt, hogy mindkettőnknek inkább fiús megérzése van, már a hétvégén azt kérdezte, hogy hogy van a kisfia Kép

Juca!
Jaj nagyon sokat gondolok rátok. Mindig gyorsan tekerek lefele visszaolvasásnál, hátha feltűnnek a Juca híradó nagybetűi Kép

Mindenkinek szép napot!
Üdv: Niki és Buborék

kancellárka

sziasztok.

Matra.GratulalokKépnagyon nagyon orulok hogy te is bealltal a zebrasok soraba.

dudu,gratula a ket kiscsajhozKép

Niki BOldog szulinapot,kicsit megkesve de annalnagyobb szeretettelKép

unique,nem gyozom mondani hogy Laura gyonyoruKép

junko????

rolam.Asszem megvolt a pe-m,ha volt egyaltalan.A ferti rakott de en nem vagyok benne biztos hogy ez valos.UUUUgy szeretnem ha holnap mar megjonne es uj honapba kezdenek.
Menzi utan majd Lh tesztel nezuk a peteeresemet,aztan kovetkezo honapban irany a doki.Ez igy nem fog osszejonni es en mar nagyon vagyom a babara.Vasarnap lesz egy eve hogy probalkozunkKéppont az elso hazasaginkon.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Röviden csak fontossági sorrendben mert már 1 órája nagy szemeket meresztve olvasok, és a munka meg álldigál.

Mátra!
Elkezdtem visszafele olvasni, csütörtöktől, aztán véletélen ugrottam pár napot, majd látom a gratulációkat. Ezután eltartott még jó pár percig a nagy ideges kattintgatások között, mire megtaláltam az elejét a dolgoknak. Hááááát, elmondhatatlanul nagyon-nagyon gratulálok nektek. Tényleg gyorsan doki és vigyázz magatokra. Mi is szeretünk titeket. Kép Engem személy szerint annyira megleptél.

Dudu!
Gratulálok a két Lottihoz. Három nő kényezteti majd apát, így kell ezt nézni. Kép

Dido!
Azért az jó, hogy nem lesz műtét, legalább ennyi. A férjed kivizsgáláasát azért lehet meg lehetne ejteni. Nagyon jó, hogy ezt ő kezdeményezte.

Rólam:
Nagyon jólesik, hogy ennyien gondoltatok rám, furcsa érzés, és sokat jelent.
Szóval reggel kórházba be, ott alvás két órát. Beavatkozás nem volt több tíz percnél, és nem fájt, csak feszített és kellemetlen volt a szerszámsereg odalent. Jó előre elgondolt dalocskát énekeltem magamban. Simán átszaladt a kontraszt anyag-ám ezen én meg sem lepődtem. Azonban a méhem kicsit rendellenes. Mert hogy hátra hajló (ezt tudtam) meg kicsit ballra. Továbbá kicsi és szűköske. Állitólag ez nem akadályozza a spontán teherbe esést (azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ez lehet-e oka a késedelemnek) a többit meg végképp nem. Rossz kedvem lett, sírdogáltam majd hazamentem. Otthon eltöltöttem egy iszonyú jó hétvégét, és most pihentetem a dolgot és jól vagyok. Dokival megbeszéltem, hogy kivárok 2 ciklust, mert pihennem kell, és élvezni akarom a nyarat, szeretnék egy kicsit máshogy foglalkozni magammal és a férjemmel. Eléggé kikészített ez a két gyogyis hónap. Röviden ennyi.

Lányok jövök, még és majd írok másoknak is, de most muszáj dolgoznom kicsit.
Főnököm korlátozza az egyéni szabadság vágyamat, hát ilyenek ezek. Kép

j.
Vendég

Szép napot mindenkinek!Kép
Bogi!
Nevek vannak már?
Jucmuc!
Remélem ma már jobban vagy?!Kép
Nekem is ma kell menni a férjem andrologiai eredméért!Lehet hogy elfogok ájulni!
KépDe azért remélem nem!Neki az urologusa kérte!Gratulálok az uj melohoz!
Remélem jol sikerült az első nap!

Ebba!
Kiváncsi vagyok mit mond az orvos!

Mátra!
Drága ,nekem a 20-án nem jo mert esküvőre megyünk!Sajnos!
Ma mész a dokihoz?

Csibe!
2-3 hét mulva már biztos látni fogjátok feltéve ha megmutatja!

Junko!
Gyere,mesélj mi volt,milyen volt?
Eredmény?

Ági!
31cn.?Ez igéretesen hangzik!

Ildi!
Szerintem tesztelj még egyet mert tényleg vannak nagyon silányak a forgalomba!

Norwell!
Hogy vagy?

Bea!
Sajnálom az émelygést nagyon!Kép

Angie!
Ha ma meg van az eredményed akkor sok minden ki fog derülni estére!
Ha magas nagyon a 25cn.-on akkor baba lehet a dologba!De ha alacsony akkor sajnos nem!De nekem azt mondta az orvos hogy három értékből lehet csak a progi szintet megállapitani és azért veszik az elsőt a 19cn.-on mert akkor a legmagasabb!
Lehet hogy neked is nagy hülyeséget fog mutatni!
(na ezt most jol leirtam)

Rolly!
Gyere kicsit többet ha időd engedi!
Zsuka!
Neked most jön a ciklus közepe!

Pupy!
Mesélj majd arrol milyen volt a reakcio!
Párod hogy van?Szedi a gyogyszereket?

Kanci!
Csülök!
Hu de imádom én is!

Juca!
Hogy vagy?

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

A 20-ai tali bizonytalan, még az is lehet, hogy belefér:-)

Nem volt időm visszaolvasgatni, csak a képeket, meg animációkat nézegettem. Laura nagyon cuki. Bár, ha Stöpszli csaj lesz, akkor sincs ennyi rózsaszín cuccunk felhalmozva:-) Nálunk a fehér, homok, sárga, és kék a menő.

Lányos Mamik!

Kifúrattátok a leány füleit? Ezen törpölök, hogy most kellene vagy sem. Ha szerencsém lesz fiam lesz!;-)

Na a bölcsőt beinstalláltuk, ugyan még nem a végleges helyére, de már fogadóképes állapotban van.
Íme egy kép:
Kép

Duddu!

Köszi a harisnyát, egy feltétellel fogadom el, pusztán üzleti alapon. Ezt e-mailben beszéljük meg. Na és akkor a horroképek a lábamról, bocsi, csak tudjátok, hogy nem nyafogok, hanem valójában randa. Akinek hasonló probléméja van vagy lesz, annak összegyűjtöttem, hogy nekem miket javasoltak (igazán hathatós megoldást még nem találtam) és majd küldöm. Ezért is érdekelne a harisnya.
Kép Kép

Persze most már nem sok van hátra, de mégis megnyugtatná piciny szívem a tudat, hogy mások nem járnak így, mert létezik valami trükk.

Na most megyek nekiülök a vasalgatnivalónak:-)

Pusza:

Juca

Mátra!!!

Híreket várok, hogy mi volt a dokinál!!!!!!

tjuca

Junko!
Örülök,hogy nem fájt a beavatkozás!
De sajnálom,hogy magad alá kerültél!
Viszont sok mindenre fény derült!

Csatlekoznék Angihoz és én is javasolnám,hogy a táblavezetés kerüljön minél hamarabb máshoz!Mert ez eszméletlen amit ez a tábla művel!
Persze csak ha Mátra is ugy látja már jonak!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Junko!

Örülök, hogy túl vagy a vizsgálaton!
Hát nem kaptál túl jó híreket, de túl rosszakat sem:-)
Fel a fejjel! Egy nagyon jó nyarat kívánok, élvezzétek a jó időt és a szabadságot!

Juca

tjuca

Lányok!

Most felteszem az utolsó pocakosképem:-)
Tegnap voltunk a festőkkel Dunakeszin. Ez itt a leend konyha az eladólánnyal, és amikor megláttam a képet, majdnem leestem a székről. Ott áll egy BARBA mama. Hihetetlen, pedig tényleg ekkora vagyok! És ez, hogy szerencsétlenül pont egy tükrös szekrény előtt állok. Jó nagy lakása van Stöpszlinek:-)))
Kép

Juca

Aki nem fecserészik ma többet!

tjuca

Sziasztok lkányok!

Na most siekrült kikelnem az ágyból, mert baromira rosszul vagyok.
Mindig azt hiszem, hogy egyre jobb lesz,de mindig visszaesek.

Unique!
Tudod valami megindult bennem.
Nagyon meghatódtam, hiszen annak idején már egy jó ideje próbálkoztazok, amikor én beléptem ide. Pár várakozós hónapot el is töltöttünk itt, úgy emlékszem.
Tudod olyan jó érzés fogott el, amikor Laurára néztem, és arra gondoltam, hogy mennyire sokat küzdöttünk, és a többi lány is itt a topikban 1-1 ilyen csodáért. Most olyan jó látni, és elképzeltelek, ahogy gondoskodsz erről a pici lányról, mint az életünk értelméről.

remélem értitek, amit mondani akarok.
Lassan a könnyem is kicsordul.

Puszi mindenkinek: N

Kép
narco

Juca!
Nyugodtan gyere, és fecserész Kép Tényleg jó nagy a pocid. A lábaidat nagyon sajnálom, hogy így vizesednek. Sajnos van aki hajlamos rá, és azon nem is nagyon lehet segíteni. Anyumat már jól kifaggattam, de ő egyikünkkel sem vizesedett. Remélem, én sem fogok. A lakásotok pedig így a kép alapján nagyon szép lesz. Imádom a tükröket, mert növelik a térhatást.
Kitartást, már a finishhez közeledsz!

Anikó!
Holnap délután megyek az eredményért. Hát kíváncsi vagyok rá. Igaz, én azt sem tudom, hogy mi a kevés érték. Neked is a 25. napon csinálták, ha jól emlékszem. Neked mennyi volt? Hamarosan kiderül.

Zsúka!
Mi van veled? Hogy telt a kiruccanás? Gyere, mesélj! Középidős vagy, tessék most belehúzni!

Ági!
Mi a helyzet nálad? 31 cn-en vagy.

Virág!
Régen jártál errefele. Gyere, ha időd is úgy engedi.

Pupy!
Nálad jelentkeztek már a terhességi tünetek? Hányinger, farkaséhség? Milyen érzés kismamának lenni? Megpróbálok igyekezni utánad Kép

Duddu!
Hatalmas gratula a két hölgyhöz. Jó dolga lesz apunak három nő társaságában.

Niki!
Kicsit elkésve, de annál nagyobb szeretettel:
Kép

Mátra!
Én annyira hálás vagyok Istennek! Tudod, hányszor jutottál eszembe imáimban?!? Rengetegszer! Ezek szerint meghallgattatott KépKépKép
Kép

Puszi mindenkinekKép
Vendég

Sziasztok!

Pupy! Szükségem is van rád, hogy szoríts, köszönöm! Jól vagy?

Évi79! Itt vagyok, csak keveset, jól vagyok, csak várakozom.

Aniko! Jól látod! Múlt hónapban 32cn olyan boldog voltam, hogy talán sikerült, de csalódnom kellett. Ha megakar jönni, akkor ma kellene, mert a dokim nem csinál inszemet hétvégén, és uh sincs. Ez az a dolog amit nem lehet csúsztatni, csak már fogytán a türelmem.
Veled mizu?

Juca! Szép formás házikót készítettél Stöpszlinek, és csinos is vagy!

Junko! Élvezd az életet, és tényleg foglalkozz a férjeddel, szerintem jól teszed! Jó munkát!

Narco! Nekünk is sikerülni fog, mert a baba a legfontosabb életcélunk. Szorítok érted Kép

Monyoka! Mostmár valami csodának kell, hogy történnyen! Sokszor nekem sincs türelmem, de majd lesz valahogy.

Kép
Kép
Ági279

Junkó!
Örülök, hogy sikerült komplikáció nélkül túljutni a vizsgálaton.
Akkor most mia akövetkező lépés?
Ha gondolod én is tudok olyen orvost mondani, aki családtervezéssel foglalkozik, nagyon aranyos, iszonyat jó meglátási vannak.
nekünk azért kellett, mert genetikai vizsgálatot kértünk a sok vetélésre a családunkban.
És bár nem feletünk meg a követelményeknek, mert nem próbálkoztunk 1 éve, és nem volt 2 vetélésem, de segített nekünk.
Tény, hogy semmi eltérést nem talált, és most már nem járunk hozzá sűrűn, de szívből merem ajánlani.

N

Kép
narco

Lenne pár kérdésem!

Monyóka!
Végül eljutottál valami jó fej dokihoz?
Hogy álltok a babatervezéssl?

Mit tudtok Wish-ről, és Tündérkéről?
Hogy vannak?
Azt hiszem Tündinek már vége az endometriózis kezelésnek, most próbálkoznak?
Meséljetek picit.

N

Kép
narco

Duddu!
Azt beszéltük már, hogy neked kislánykáid lesznek.
Végülis hogy fogadtad, hogy 2 lesz?
Nem ijedtél meg?
Engem baromira felzaklatott az elején (semmi rosszra nem gondoltam), de mostmár nagyon boldog vagyok miatta, azt hiszem kellett egy kis idő,a míg elfogadom a dolgokat.

N

Kép
narco

Nárcisz!
Wishről nem tudok semmit.
Tündi egy időre elbúcsúzott tőlünk, mert úgy érezte, hogy új életet akar kezdeni, újból a régi felszabadult Tünde akar lenni. Nagyon megviselte őt az elmúlt időszak. Nem olyan régen írta az utolsó üzenetet, még egy hónapja sincs. Ha gondolod, olvashass vissza.
Vendég

Tjuca
a pocód szerintem igen is csinos. (szerintem sokan irigykedünk rád, mert már mi is szeretnénk ilyet) Lábacskádat nagyon sajnálom. (az esztétika, az egy dolog, de lehet hogy fáj is??? lehet, hogy hülye volt a kérdés.)
A konyhátok nagyon szép.
Mikor mész legközelebb doki bácsihoz? Gondolom, most már két naponta vizsgálgatnak, "ellenőrzik" Stöpszlit.

Mátra
Te mikor látogatod meg a dokit??

üdv mindenkinek

Kép

Kép
syrynx

Angie!
Sajnálom. Akkor amikor még írtam, akkor is csak hébe-hóba írt.
Szurkolok neki innen a távolból is, remélem minden rendben van vele, és Õ is jó hírekkel térhet majd vissza.Kép

N

Kép
narco

Juca!Kép
Igen, még neked akartam írni.
nagyon tetszik nekem a " bálnásodásod", gondolom neked kevésbé.
Pediog szerintem nagyon helyes vagy így, és mostmár biztosan nem fog sokáig tartani.
A lábadat nagyon sajnálom, hogy nem tudtál vele mit kezdeni. Gondolom sokan vannak így vele. Nagyon vigyázz magadra, és a picikére.
Szurkolok, hogy minden rendben legyen, és várom az sms-edet.

Puszi: N

Kép
narco

Narco, Syry, Ági, Évi, Angie!

Remélem nem hagytam ki senkit:-) Köszi a Stöpszlilak dícséreteket, nektek is lesz ekkora, ha meg két lurkesz van benne, akkor meg még nagyobb! Láb, hát nem guszta, direktben nem fáj, csak nem tudok guggolni (lásd egy túltöltött kolbászt sem tudsz meghajtani).

Évi!

Este küldöm a tippeket, hátha valamelyik bejön, de mindenképpen kérdezz rá az orvosnál, védőnőnél, anyukádnál... Tudod próba szerencse alapon. Most mondjuk jön a meleg, az is besegít. Na amikor eléred a fenti állapotot, akkor meg már nem te fogsz aggódni, hanem az orvos, jószerével még a BKV ellenőrnek is pisilned kell, hogy nincs-e a vizeletedben fehérje :-) Amíg ellneőrzik, nincs gond, nem kell vele foglalkozni, elég, ha mindenki a családban megjegyzést tesz, és a kényedben kedvedben járnak. Ja meg arra is számíts, hogy ez nagyon meglendíti a mérleg mutatóját, ne ijedj meg, és bajos lesz a lábbeli beszerzés is. Most nyárra viszont lehet kapni mindenféle szandit meg sarut, amin csak egy két bőrszíj van, ezekre érdemes vadászni.

Stöpszlinek most már kint is szépül a lakja, mindenét kivasalgattam, van neki fürdőkádja is, hiába hadakozik a fürdéstől már benn is:-) meg alvóhelye, meg egy regiment rucija, szóval a kiskirály sem él jobban.

Most úgy néz ki, hogy június végén sikerül költözni vagy július elején. Tegnap elgondolkodtunk a színeken, meg a nemlétező bútorokkal berendeztük a lakást. Olyan jó lesz már!

Lesétáltunk a Dunapartra, hallgattuk a békákat, meg a madarakat, fagyiztunk, aztán hazajöttünk. Szóval jó volt. Végül azzal is megbékéltem, hogy babával költözünk, most nehezen menne. Köszi a konyha dícséretet, nem minket illet. A szekrény marad, gépeket viszünk/veszünk, a fal színe is hasonló lesz. El sem tudom mondani mekkora különbség a 1,5 nm2-es konyhakomplexum után egy ilyen fényes nagy tér! Persze a fotón én voltam a lényeg, de nem akartam magam kivágni belőle :-) És meglepődtem, hogy mennyi helyet foglalok ;-) Tegnap, hogy ott voltunk, és az eladólány már kezd cuccolni, szóval nem volt rend, olyan otthonosnak éreztem azt a lakot, most megint úgy éreztem, hogy megérte a sok szenvedés, és nagyon jó helyünk lesz ott.

További szép napot mindenkinek!

Juca

tjuca

Sziasztok!
Angie!
Nagyon örülök,h. jól telt a hétvége.Én sem értem miért most nézték meg a progi szintedet, bár ha lakik odabent vkiKép akormár elvileg magas. Na de majd holnap és hétvégén minden kiderülKép
Hogy érzem magam? Kép Hát elég jól, a tüneteim (még) enyhe lefolyásúak.Kép Fájnak a cickóim (azok eléggé, de a páromat megkértem,h, maszírozza meg babaolajjal és ez használt picit) illetve állandóan álmos vagyok.Vagyis hullámokba tör rám, pl. hétvégén annyit aludtam,mint egy csecsemő, legalább 17 -18 órát, mert persze napközben is folyton elaludtan.De szerintem ez még mindíg jobb mint ha hánynék.Bár ettől nagyon félek,mert én rettenetesen utálok (tudom más sem szeret), de én nagyon nemKép Ez a halálom, én a remegésig szoktam küzdeni ellene. Szóval egyenlőre ennyi, vagyis 2 napja elkezdtem köhögni.Kép Ma már egész sokat.Mit javasolsz /javasoltok? Igyak forró zöld teát mézzel,meg sok citrommal?? Kép Csak attól félek,h. nehogy belázasodjak, bár nem értem,hisz az utóbbi 1 évben mégcsak hírből sem láttam a dokimat, erre point most kezd fájni a torkom??Kép
Amúgy még mindíg nem fogtam fel, már alig várom a csütörtököt,h. a dokitól is halljamKép

Niki!
Az nagyon jó lehet ám,h. már érzed Buborékot.Kép Tudom buta kérdés, de mit érzel??Kép

Monyóka!
Előre is szeretnék gratulálni a házassági évfordulótokhoz.
Azóta egyébként beszéltetek a pároddal a dokiról?

Anikó!
Remélem,h. jók lesznek a párod eredményei.Kép Mindenképp elmesélem majd,h. mit szólt a család.Bár múlthéten elkotyogtam anyumnak, aki persze rögtön el is mondta apunakKép aki nagyon örült és már alig várja,h. megöleljen.Kép De azért még a zoknit megkapja.Kép
A párom köszönjük jobban van, szedi a rengeteg gyógyszert naponta 9 szem + az allergiára a 10. szemKép De azóta jobban érzi magát, bár néha szédül, viszont úgy veszem észre megállt a hajhullása. Remélem használni fog neki eza sok gyógyszerKép

TJuca!
Gyönyörű szép a Stöpszlikak! Mind a bölcső a konyha (tényleg nagyon szép lehet a laksá ahova költöztök) És te is nagyon szép kismami vagy.Kép Gondolj csak bele, ha Stöpszli kint lesz, akkor egy jó fél v múlva azt fogod mondani,h. megint szeretnél akkora pocit,mert nagyon jó volt.Kép A lábadat sajnálom, tényleg elég vizes.Nem tudom mi ilyenkor a teendő, ha párnát teszel alá és megemeled az sem segít? Vigyázz magadra!Kép

Nárcisz!
Sajnálom a rossuléteket, de tudod ezek mind a babákért vannak.Esetleg nem póbáltad még a hideg (majdnem jeges) ásványvízet? Én az ágyam mellé tettem mikor ámelyegtem s azt kortyolgattam óvatosan.( Najó egy nap megittam 4 litert belőleKép)
Hamarosan te is csodaszép kisbabák anyukája leszelKép Bár már most is anyuka vagyKép

Ági!
Az a lényeg,h. nem szabad feladni.Bár tudom én könnyen beszélek, mikor 1,5 hónap alatt összejött a kis babó! De nagyon sok kitartást kívánok és én tényleg rettenetesen szorítok!Kép
Biztos vagyok benne,h. itt a topicban előbb-utóbb mindenkinek összejön a baba.Kép

Köszönöm egész jól vagyok, leszámítva,h. majd ellszom, és fáj a torkom meg köhögök. A te tanácsod is szívesen meghallgatom.Kép De tényleg nem értem mi történt,hisz nagyon régen voltam beteg.
Nagyon szorítok,h. ne jöjjön meg!

Sok sok puszi!

Pupy
Vendég

Juca!
Gyönyörű lesz a konyhád!
Én már mondtam neked akkor is amikor találkoztunk,hogy nagyon csinos kismama vagy!
És ez az oriás pocak?!Nagyon szép!

Angie!
Nekem a 26cn.-on vették a vért és akkor volt 8!
Amire azt hittem milyen kevés mert ezt mondta a régi nőgyogyim de közbe kiderült,hogy nem mert a professzor meg elmondta hogy miért kell ennyinek lennie!És utána meg is jött!
A 25cn.-on biztos magasabb lesz mint az enyém volt mert naprol napra csökken(persze csak ha nincs baba)!De ha nagyon magas lesz akkor jo eséllyel reménykedhetünk!Legalább is igy tudom!

Narco!
Sajnálom,hogy ilyen rosszul vagy!
Szép amit Uniqehez irtál!Sokszor eltöprengek én is azon,hogy miért kell ezt a sok reménytelen várakozást megélni és átélni?!De remélem,hogy ha majd visszatekintek egyszer akkor rájövök!Addig marad a remény és a várakozás!Csak már olyan elérhetetlennek tűnik ennyi kudarc után!De jo ide tartozni mert mindig uj reményekkel töltödik fel a szivem amikor valakinek összejön a baba!
És ez sokat segit nekem és a lelkemnek!
És olyankor ugy érzem,hogy ennek sikerülni kell!!!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Pupy!
Szerintem hivd fel az orvosod mert a köhögésre mondjon inkább ő valamit!
Örülök,hogy a párod kezd javulni!

Ági!
Velem most semmi!Szednem kell a gyogyszereket és várni!Legkésöbb jövö év februárjában beszélhetünk más irányu dolgokrol!
Addig nem!
Én azért most neked nagyon szoritok!

Syry!
Hogy van a lábad?
Jobban vagy kicsit?

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Úgy ismerlek, mint aki küzd, mint egy anyatigris! A sok küzdelem padig meghozza a gyümölcsét, de hiszen ezt tudod!
Milyen lett az eredménye a párodnak?
Tényleg jól fest a konyha, és örülök, hogy van ez a kép, mert amikor kockás lesz a hasam, már nem is fogom tudni, milyen is egy rúgkapáló bowlinggolyóval járkálni ;-)

Ha majd beköltöztünk, akkor tarthatunk lakásavató partit! Kesziek, és környékiek. Na jó jöhetnek a szomszédos faluból is emberek, a hogy is hívják, ja igen Budapestről is ;-)

Juca

tjuca

Juca!
Hát valszeg bálnásabb leszek, mint te.
nem is tudtam, hogy a kolbászt nem lehet meghajlítani Kép Mondjuk nekem más jutott eszembe Kép, de nem mondom meg mi az, azt sem lehet hajlítani, ha....Kép

Pupy!
Hát köszönöm a tanácsokat, de igazából csak a rendszeres, és szigorú keretek közötti étkezés jött be. Szoktam hideg vizet inni, de csak délután, mert különben a savam jön.
Szóval igazából nem szeretnék panaszkodni, mert iszonyat boldog vagyok, csak nagyon megviselnek.
Igazából torokfájást sem akarok, mert nagyon vigyázni kell.

Anikó!
Sikerülni fog, eddig én sem hittem
Ezelőtt 4 hónappal azt hittem, megáll a világ, és jobban kívántam a saját nem létezésemet, csak ne fájjon.
Vigasztalást csak 1 dolog jelenthet, kevesen bírják szerintem könnyek nélkül. Igazából én attól rettegtem, hogy nehyogy rámnyomják a meddőség bélyegét. Ennél megalázóbbat el sem tudtam volna képzelni. (Nem szeretnék senkit megbántani). Valahogy ez nagyon fontos a társadalmunk szempontjából.
Bár Görögországban nyilvánosan meghurcolják azokat a nőket, akik nem tudnak gyermeket szülni, mi még jobb helyzetben vagyunk, de így is borzalmas a dolog...

N

Egyébként merre sétáltál tegnap a Dunaparton?
mert mi is sétáltunk Népfürdő utca mellett, és méh fagyiztunk is Kép

Kép
narco

Sziasztok!

MIcsoda örömhírek vannak mostanában!!! Kép Kép

Nárcisz Kép Örülök, hogy visszatértél, nagy-nagy gratula a két pocaklakóhoz! Kép Remélem hamarosan jobban leszel!!

Mátra Kép Hát ez óriási! Kép Kép Nagyon sok boldogságot kívánok, igazán megérdemled!

Duddu Kép Gratula a két kislányhoz Kép kíváncsi vagyok a nevekre Kép

Juca Kép Szép a pocak, látszik, hogy már nem sok ideje van Stöpszlinek odabent! Kép Rajtad a világ szeme Kép

Dido Kép Nagyon jó, hogy nem kell műtét, és lehet próbálkozni, most már sikerülnie kell!! Kép

Niki Kép Utólag is Boldog Szülinapot! Kép

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, csak a nagyon jó híreket nem hagyhattam szó nélkül! Kép

Réka
korek

Narco!

Természetesen Dunakeszin:-))))
Végülis nem is voltunk olyan nagyon egymástól.
Sav ellen: emeld meg az ágyad a fejednél, vagy párnákkal, tudod, mint a refluxnál. A fagyi nagyon finom és egészséges, érdekes, attól soha nem hánytam ;-) Nem akarlak elkeseríteni, de a végén nekem visszajött a róka, és a savam is mindig tombol. De ezek már meg sem kottyannak!

Syry!

Elfelejtettem válaszolni. Nem kell kétnaponta mennem, csak hetente egyszer, és az a péntek. Akkor van ctg, meg most volt uh, meg mindig van pisi, vérnyomásmérés, ja meg megnézik a méhszájat is. Ha gáz van, akkor sűrűbben kell menni, de nálam úgy tűnik minden rendben:-)

Juca

tjuca

Szia Korek!

Mi újság veled?
Mesélj valamit.Kép
Nem nagyon látom a hozzászólásaidat a topikban.

N

Kép
narco

Sziasztok!

Befejeztem mára a munkát, már nincs kedvem semmihez.

Juca!

Gyönyörű a konyhád, na meg a pocid is.Kép
Már alig várom, hogy meglássuk a pocaklakód.Kép
A lábacskádra meg annyi, hogy csak irigyelni tudlak, bárcsak itt tartanánk.

Anikó,Angie!

Nagy élmény volt Berlin, nem tudom elmondani mennyire, csak egy képet szeretnék küldeni. Hát szombat vasárnap kegyetlenül belehúztunk,(1 hét semmi után) már fájdogál a jobb petefészkem, tehát érik az a tüsző. Csak most abban nem vagyok biztos, hogy szeretkezzünk-e minden nap vagy csak két naponta, na de majd ugyis adja magát a dolog.Kép

Mátra!

Mi van Veled?

Duddu!

Gartulálok a két kiscsajszihoz.Kép

Junko!

Ne keseredj el! Bevállalod a táblát és jön a pocaklakó.Kép

Kép
zsúka

Zsúka!
nekem az jött be, hogy egy nap többször is Kép
Hiába, mennem kellett Rodoszra, azt hittem, hogy össze sem jön a dolog. Kép

N

Kép
narco

Szia Narco Kép

Hát sok írnivalóm nincs mostanában, ezért inkább olvasóban vagyok Veletek, eltelt az 1 év, mióta próbálkozunk, jópár clostis hónap van mögöttem gyönyörű tüszőkkel és nyh-val eredmény nélkül, volt PCT-m, átjárhatóságim, minden negatív, a prolaktinom is tartja magát a bromotól, a férjem spermáival sincs gond, mégse történik semmi. A dokim felajánlotta, hogy vágjunk bele az inszembe, azt gondolom, a nyarat még megvárom, nem nagyon hiszek benne, hogy segítene, hisz az akkor segít, ha valamiért nem jutnak be a fiúk a megfelelő helyre, és hát nálam nem ez a helyzet. Dióhéjban ennyi.

Szióka:
Réka
korek

Narco!

Rodoszra??????????
Holnap után megyünk befizetni, mert július végén ott fogunk nyaralni. Mikor olvastam a soraidat, gondoltam magamba hihetetlen ez a hasonlóság, remélem a végkifejlett is azonos lesz.Kép

Zsúka
zsúka

Pupy!
Az tök jó, hogy jobban van apa (Kép). A hajhúllás is fontos. Az a vicces, hogy még nagyon fiatal koromban egyetlen kikötésem volt, hogy milyen NE legyen a férjem: KOPASZ(odó). Ahhoz képest a férjem kopasz, és azóta már az ideálom is a kopasz(odó) férfi Kép
Jaj, a hányástól én is már előre parázok. Én azt hiszem, hogy az egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor látogatott meg eddig engem rókakoma. De mindta anyum azt mondta volna, hogy ő nem volt hányós, pedig aztán ő alapból is az. Hátha én sem leszek.

Anikó!
Mikor derül ki pontosan a férjed mai vizsgálatának az eredménye? Az én uram is megy csütörtökön. Na meg az én progimra ezek után nagyon kíváncsi vagyok. Amilyen peches vagyok, tuti, hogy alacsony lesz. Ha nem 8 akkor 9 Kép Na de sebaj, nem szabad elkeseredni!

Syry!
De jó, hogy veled is találkozunk! Ennek különösen örülök.

Mátra!
Még mindig nem térek magamhoz az örömtől és reménytől (kérem a táblát KépKépKép).
Ezek szerint ezen a hétvégén nem lesz tali, mert nem sokan jelezték, hogy jó lenne. Viszon akkor jó lenne véglegesíteni a dátumot a táblázatod alapján. Félek, hogy nehogy az se jöjjön össze, és utána már mindenki a nyaralásokra fog koncentrálni.
05.27 - 8 igen / 11 nem
06.03 - 11 igen / 8 nem
06.10 - 12 igen / 7 nem (de lehet, hogy Évi 79 is jó lesz, és akkor már 13 igen, és 6 nem)

Ha megvan a dátum, akkor már csak jó időért kell imádkozni, és a pikniket megszervezni.

Rohanok haza!
Puszi!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?